LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Kobberbryllup - del 1

På min seks års fødselsdag, var første gang, jeg husker at jeg blev enig med mig selv om, jeg aldrig skulle giftes. De mennesker der skulle foregå mig med et godt eksempel, viste mig det modsatte i deres evige krig og skælde ud, kaste med tallerkener, slås indbyrdes og true hinanden med død og ødelæggelse, og da de ikke kunne ødelægge hinanden mere, så gik de hver til sit, og jeg skulle så bo sammen med min mor, da var jeg knapt otte år gammel.

Vi fik et lille godt hjem sammen, og hun var en god og sød mor, når jeg ellers opførte mig pænt, ellers var der også lidt konfetti til mig, i form af en endefuld i min bare ende, lagt over mors knæ. Men det var ikke det jeg frygtede mest, da hun overhovedet ikke havde nogen kræfter, så når det endelig kom så vidt, så skulle jeg være uhyrlig heldig, hvis det overhovedet gjorde ondt på mig, det var nærmest symbolsk.

Men hvad jeg ikke vidste dengang, det var at også min moster og onkel, levede som tigre i et løve bur, men da moster var tre år yngre end min mor, så er det klart, at hun og hendes mand var blevet gift det senere, så en dag stod moster uden for døren med blå mærker over hele kroppen og en kuffert i hånden, og så var vi tre i den lille lejlighed.

 

Men det viste sig, selvom moster var en sød dame også ved mig, hun var skolelærerinde og kom hjem hver dag med et rødt æble til lille mig, at hun forsøgte at forkæle mig på sin måde, og mor gjorde det på en anden måde. Men i det store hele gik det fint, indtil jeg tretten år gammel, kom hjem med karakterbogen og en seddel om min dovenskab, så skulle jeg selvfølgelig straffes. Det ville jeg selv den dag i dag have gjort. Kan man ikke høre efter og lære noget i skolen, så skal man straffes. Men jeg gik jo i den tro, at det var mors opgave, men nu boede moster der jo, så nu var det hende, der kom hjem med spanskrøret fra høkeren, og jeg vidste så også fra skolen, at der fik man tre slag i sin bare ende, når man var en dreng, en pige fik lov, til at beholde sine bukser på.

Men nok var moster skolelærerinde, men vi var jo ikke i skolen, så de tre slag, jeg gik og regnede med, dem måtte jeg regne om, på en anden måde. For hun slog med en fast hånd, som ikke talte slagene, men en endefuld, det var en endefuld. Så da jeg denne aften endelig fik lov til at krybe ind i seng med min meget ømme numse, da lovede jeg mig selv, jeg aldrig skulle giftes, og at jeg aldrig ville flytte sammen med en dame, og slet ikke en dame der var ansat i skolevæsenet.

 

Men om det skyldes moster, eller den endefuld jeg indkasserede dengang, der var årsagen til, at jeg fik studentereksamen og senere diplom i advokatstudiet med møde for landsretten, det får man sikkert aldrig at vide.

Men jeg holdt mit barndomsløfte til mig selv, til jeg var treogtredive, så rendte jeg ind i Karen, én af mine klienters døtre, som, underligt nok, var skolelærerinde og vi hyggede os sammen og havde det pragtfuldt, hun var så hot, så hun var ved at slide både mig og min pik op, den første gang vi gik i seng sammen. Hun kørte rundt på lagnerne og slikkede og suttede mig, som jeg hende, og vi var næsten ikke ude af sengen i det første døgn.

Men det er klart, hun var syvogtyve, seks år yngre end jeg, men vi kneppede næsten konstant, selvom man dengang ikke måtte gå i seng med sin udvalgte, før man var gift.

Men da hun fik mig overtalt til at gifte mig med hende, havde vi været så meget i seng med hinanden, at vi intet havde til gode af vores bryllupsnat, den var afprøvet igennem flere år.

 

Men, lige så doven, jeg var som knægt, lige så doven var Karen som voksen. Så efter seks års tovtrækkeri bøjede jeg mig, og lod hende slutte i skolen og gå hjemme. Vores økonomi var i top, mit firma kørte fint, så der var ikke andet, end hun passede huset, og jeg arbejdet.

 

Men efter et par år, så var det alligevel for kedeligt for hende at gå alene hjemme. Så begyndte hun at nyde lidt portvin og var på nippet til at blive portvinsdranker. Hendes forældre syntes det var tåbeligt, hun gik hjemme, når vi ikke ville have børn, men jeg blev knotten, da de begyndte at blande sig i vores ægteskab, så jeg slog i bordet og forlangte at Karen, fandeme skulle gå hjemme.

Vi havde aldrig hængt os i mærkedage, så de gled ud af systemet. Fødselsdage er jo bare, at man er tålmodig nok til at blive eet år ældre, og sådan var og er det også med vores bryllupsdag.

Men da jeg ind i mellem synes, vi har et godt og liderligt forhold og hygger os sammen som to store legebørn, der elsker at give den anden en ny stilling, eller en ny måde at kneppe på, hun sidder tit og ”finder på”, når hun går en tur på biblioteket og kigger i bøgerne. Så kommer hun hjem. - Nå skat, nu skal du høre, jeg synes, du skal ligge på ryggen med pikken i vejret helt afslappet, og så kommer mor her, skræver over dig og sluger din pik med min liderlige fisse. Du skal ligge helt stille og bare sørge for at være helt stiv og hård, så rider jeg den af på dig, oppe i min fisse. Der er en tegning i bogen, det ser så liderligt ud skat med strømper og hofteholder og de nye røde stiletter, tror du ikke, det ville være et fantastisk knald, skat?

 

Jo, vi havde trods mine erfaringer fra mine drengeår et godt ægteskab, og jeg sad og havde, for at overraske hende, sat et mærke i min kalender torsdag, da havde vi kobberbryllup, tolv et halvt år. Tænke sig, tolv et halvt år sammen med Karen, hvor fanden var alle de år blevet af, hvad havde vi nået andet end et dejligt liv og et godt og rent ægteskab. De få gange vi havde været uenige, som portvinen, det ophørte af sig selv, hun var en dygtig pige, hun holdt sig totalt fra alt, hvad der hed spiritus. Jo, lille elskede Karen, jeg kommer uanmeldt hjem med tretten roser til dig, skat, om et par timer. Jeg skal bare lige ringe til et par klienter, så kommer min sekretær fra blomsterhandleren med tretten mørkerøde og langstilkede roser til min elskede Karen, igennem tolv og et halvt år. Min sekretær sagde, at jeg kun skulle købe tolv, da man jo ikke kan komme med en halv rose, men jeg insisterede på tretten. Sekretæren, frøken Mogensen, sagde smilende, - bare det ikke skaber konflikt. Ha, ha, konflikt mellem Karen og mig.

 

Jeg kørte klokken elleve, så vidste jeg hun stadig gik og nussede, men da jeg nede for enden af vejen, lige uden for vores hus, så en sort Mercedes, så blev jeg sgu en lille smule skuffet, mon det var svigerfar, der sad der nu og morede sig med hans yndlingsdatter Karen. Det var sgu lige før jeg vendte om i skuffelse, men jeg ville se hendes overraskelse, når jeg trådte ind ad vores dør.

Døren stod på klem, jeg sneg mig ind med roserne foran mig. Jeg hørte stemmer, men de lød ret ophidsede og nærmest skrigende i en facet lyd. Jeg sneg mig ind i stuen, der stod to whiskyglas og en pakke cigaretter, vi røg ikke?

Døren til soveværelset stod på klem. Da jeg ville se ind gennem sprækken i døren, hørte jeg Karens stemme, knep mig, knep mig Knud for satan, jeg er skrubhamrende liderlig, min kusse tigger om pik tag mig bagfra, stik din liderlige pik ind i min kusse, knep mig nu, jeg holder det ikke ud.

Jeg sparkede døren op og skreg, nej Karen, det gør jeg sgu heller ikke, og dig, din satans slubbert, du er fyret lige på stedet, og du får ikke én eneste krone af den løn, du har til gode. Jeg tog hans tøj og smed det ud på fortovet ved hans sorte Mercedes. Du kan gå nøgen ud efter dit tøj dit forbandede svin. Han ville gå ind i stuen, der fik han sparket, jeg væltede ham ud af døren og smed ham på måtten og knaldede døren i bag ham.

 

Jeg ved det er synd, for så smukke blomster, som roser er, især langstilkede roser, men jeg piskede Karens kusse eller fisse, som hun sagde til mig. Men det var kusse til min eks. kontormand, som skulle få, ligeså megen ballade med sin kone, som Karen fik med mig, når hun fik historien!

 

Som én af mine klienter fortalte mig for et par år siden, da jeg opdagede hun lå i min seng og kneppede med en fremmed mand, så tog jeg alt det lir på hende, hun fik smæk i sin bare ende, og jeg gjorde alt, hvad jeg formåede i negativ retning, inden jeg smed hende ad helvede til. Det har jeg det godt med.

 

Jeg havde sendt Karen i bad og fortalt hende, du skal stille på mit kontor i vores hus om nøjagtig to timer, du er renvasket og pæn i tøjet, håret er sat op, din sminke er lagt, og dit undertøj er klinisk rent, har du forstået Karen? Hun næsten nejede for mig, da hun skyndte sig i ud i bad, med rosentornene siddende i kødet rundt om på hendes lår og fisse.

 

Jeg troede det ikke, men da jeg stak hovedet ned i bunden af skuffen, så lå det der alligevel, det spanskrør, som moster for mange år siden kom hjem med til min bare ende. Nu skulle Karen så afprøve, om det havde taget skade igennem de mange år, hvor det havde ligget gemt i bunden af den skuffe, som jeg lagde det ned i, dagen efter jeg første gang smagte det, for snart toogtredive år siden.

 

Spanskrøret og en stor bred bøjle, lå på skrivebordet, da Karen trådte stille ind på mit kontor i mit hus. Hun stirrede på spanskrøret og bøjlen og sagde, har du tænkt dig at slå mig? Jeg rejste mig og sagde, ja, Karen, du kan gå med til det som et forspil til vores fremtidige erotik, eller du kan nægte at gå med til det. Men resultatet, lille Karen, det bliver det samme. Om få øjeblikke så ligger du over den sofa med enden i vejret og kjolen løftet op og dine små liderlige trusser trukket ned, og du får, det siger jeg dig, du får en endefuld med spanskrøret, som du aldrig nogensinde vil glemme, med mindre du bliver dement. Ellers vil du huske den endefuld, som noget af det værste, du nogensinde har oplevet. Jeg tog fat i hende, hun forsøgte at stritte imod, men jeg tog hende som fnugget og lagde hende, som jeg sagde, og inden hun rigtigt nåede at forstå det, så var hendes hænder sat fast i armlænene, kjolen flåede jeg af hende trusserne ligeledes, og jeg hvæsede ind i hendes øre, - knækker spanskrøret, så tager jeg bøjlen og knækker den, så er der femten andre i entreen.

 

Hendes skrig, må havde gjaldet, ud over hele vores område, selvom alle vinduer var haspede til. Jeg følte ingen anger, da jeg smed spanskrøret, efter en halv times afstraffelse af en doven kælling, der i stedet for at søge sig et arbejde, kneppede udenom sin mand, med en af hans medarbejdere, som jeg betalte i dyre domme, for et stykke arbejde, han ikke udførte.

Hun lå stadig over sofaen med sin stribede ende, der var mørkerød og hævet, og græd sine modige tårer og bad om lov til at blive fri for flere klø, men nej lille Karen, jeg lovede dig en endefuld, du aldrig vil glemme, og du savner vel også lidt stiv pik, ikke Karen? Du nåede jo ikke at få Knuds pik i formiddags, du tiggede ham om at kneppe dig, jeg holder det ikke ud, knep mig for satan, jeg er skrubhamrende liderlig, var det ikke ordene lille Karen. Tror du så selv, du har fået smæk nok, hvad?

Jeg ringede til Knuds kone, som arbejdede nede på den skole, hvor Karen ikke gad være, til trods for at hun var uddannet skolelærerinde, hvor Knuds kone kun var ansat i køkkenet. Men hun lovede at komme indenfor en halv time. Der er noget du skal se lille ven, sagde jeg i telefonen. Og hun kom og så Karens forslåede ende, og hun fik hele historien. Jeg sagde til hende, mens Karen selvfølgelig hørte på det, da jeg ikke ville ikke holde hende udenfor vores fælles interesser, - Du skal søge om skilsmisse Hanna, og du skal tage mig som din advokat. Du får gratis advokatbistand af mig, og din mand, Knud, han får svært ved at få en advokatfuldmægtig, for han ejer ikke én eneste krone, kontoen er lukket, min konto er også lukket og du får penge af mig.

 

Hanna pegede på Karen og sagde, hvad med dit ægteskab? Jeg svarede, det bestemmer Karen, vil hun genopdrages af mig, få sig et arbejde, komme og gå, når jeg giver hende lov, og underlægge sig mig et hundrede procent, så bliver hun stadig min elskede hustru. Men vil hun ikke, så rejser hun hjem til sine forældre, der nok skal fortælle hende, hvor skabet skal stå. Men jeg er overbevist om, at Karen siger ja til mit tilbud, og om tre måneder vil du ikke genkende den Karen, der ligger der, med sin bare ende i vejret og venter på sit elskede spanskrør, hun kan slet ikke undvære en endefuld i sin bare ende, før hun skal i seng med sin ægteviede mand.

 

Da Hanna var gået ned til den taxa, jeg betalte for hende, så løste jeg Karen. Hun havde fået smæk nok for denne gang, men den næste, ventede lige om hjørnet. For jeg opdagede, at jeg blev skrubhamrende liderlig, af at smække Karen i hendes bare ende med spanskrøret, der stadig gjorde et godt stykke arbejde. Men da jeg var i færd med at løsne Karen, opdagede jeg den fine stilling hun lå i. Jeg var jo nybegynder med det der spanking, så jeg kneppede hendes liderlige fisse, som hun altså selv omdøbte til en kusse, når hun var mig utro.

Men for første gang i al den tid jeg havde kendt Karen, var hun slet ikke interesseret i at blive kneppet. Men om det var mig, hun ikke brød sig om, eller hun savnede Knuds pik, eller slet ikke kunne koncentrere sig nok til at være med, det anede jeg ikke, men det ville jeg finde ud af hen ad vejen. I hvert fald lagde jeg min totalt færdige kone i seng på sin kobberbryllupsdags aften, med den besked, at hun næste dag stod færdig til at følge mig ind på arbejde, så hun fremover kunne overtage det arbejde, som Knud havde forladt dagen før.

 

Hanna, som var kusine til Karen på moderens side, havde, så jeg, da jeg åbnede skilsmissemappen, været den direkte årsag til Knuds renden ved siden af, da hun lå og kneppede udenom med skolens inspektør, som var gift og havde fire børn. Så mens Karen sad og forsøgte at sætte sig ind i Knuds arbejde på tredje sal i min kontorbygning, på torvet i midtbyen, kørte jeg ud til Hanna, og bad hende fortælle mig, hvad hun havde tænkt sig. Da hun ikke anede, hvad jeg mente, fortalte jeg stille og roligt, at jeg havde fået den fantastiske ide, nu da jeg havde opdaget, hvad spanking gav mig af ophidselse, når jeg udførte den, som gammeldags opdragelse, af uartige kvinder. Kvinderne skulle være taknemmelige for, der fandtes mænd, der gad bruge deres energi, tid og lyst til at opdrage disse kvinder med en god gammeldags endefuld med hånden i deres bare ende, med spanskrør eller bøjle, og bagefter viste visse kvinder, at man godt kan straffe dem og alligevel elske dem. For, som der står i biblen, du skal tugte den, du elsker.

- Så, lille Hanna, hvis du vil vinde sagen over Knud, så stiller du hjemme hos mig i aften, efter du har gjort dig rigtigt lækker, med et varmt bad, skiftet undertøj og klædt dig pænt på. Så skal jeg forsøge at give dig en lærdom, som jeg kan se, du har manglet, i al den tid du har eksisteret, ser du, man skal være hinanden tro i et forhold, kan man ikke det, så må man lære det på den hårde måde.

 

Jeg, der aldrig før havde haft tanker for andet end Karen, opdagede jeg havde en sexbombe gående rundt på mit kontor. Oven i købet én, der var vildt forelsket i mig, uden jeg vidste det. Men det gik rent tilfældigt op for mig, da jeg bad Tove Mogensen, min sekretær, om at køre ned og købe to sæt håndjern og en lille sort pisk i en pornoforretning. Hun fik en lille bid af min historie, man er vel advokat, med en vis form for tavshedspligt. Men da hun sad overfor mig, så jeg hendes uro i hendes sæde, som kørte rundt på stolen. Og hun fortalte mig stakåndet, at hun meget gerne ville stå til min assistance, eller selv lægge numse til de piske slag, hvis jeg bare ville give hende lov.

Så jeg var altså, allerede medlem, af en mindre klub, på området spanking.

 

Jeg smurte Karens ende, lår og hævede fisse ind i en helbredende creme hver morgen og aften. Og jeg havde købt en meget blød silkepude, som lå under hendes ømme numse konstant, når hun skulle sidde ned. Og da jeg denne aften låste hende fast til stolen, som jeg havde stillet op i vores sovekammer, fortalte jeg hende følgende: - Ser du skat, du og Hanna, bedrev jeres hor i skjul med en fremmed mand, så ingen fik set hvad I lavede. Mine sidespring, de sker i fuld forståelse, og intet er skjult, du kommer til at se dem alle sammen, muligvis også hvis jeg indleder et forhold til Tove, du ved, hende min lækre sekretær, som er lidt yngre end du, ikke skattepige. Og hvis jeg gør, så får du lov til at deltage som tredjepart, hvis du vil, selvfølgelig, der er ingen tvang.

 

Hanna, der kun var femogtredive år, altså fire år yngre end Karen, stod som en smuk ung kvinde med sin bare ende strittende ud i vores sovekammer, efter jeg havde spændt hendes hænder, lagt hende foroverbøjet ind over hoved gærdet på Karens og min dobbeltseng. Jeg så på Karens ansigt, at hun var ked, da jeg løftede Hannas kjole og trak hendes pants ned, så jeg blottede hendes bare ende.

Men om det var ungdommen eller omstændighederne, eller om Hanna, bedre kunne tåle smerter end Karen, det ved jeg ikke, men hun var meget mere hårdfør end Karen, der skreg med det samme spanskrøret ramte hendes bare ende.

Jeg havde lagt femten sviende slag på Hannas bare ende, før hun så småt, gav en lyd fra sig. Og først efter endnu femten slag, begyndte hun at ryste med sin dejlige rødflammende ende med de tredive gullige striber, der sad på tværs hen over hendes smukke bagdel.

Jeg havde øjenkontakt med Karen, da jeg lagde spanskrøret væk, frigjorde min liderlige pik, der strittede ret op mod loftet, og gik over til at slå Hannas bare maltrakterede ende med min hånd og lod den smutte ned til hendes kusse. Da min langfinger fandt Hannas klitoris og hun gispede højt og liderligt og tiggede mig om at kneppe hende godt og grundigt, åh ja, knep mig, knep mig nu, nu, ja, ja, da tog jeg hende om hofterne, og pressede min stive liderlige pik ind i Hannas liderlige kusse. Og jeg red hende, jeg red hende hårdt, jeg har altid kneppet på den måde, jeg kan lide det, når kraven, på forhuden bliver nærmest revet væk fra det blottede hoved, når jeg støder mig ind i en kvindes liderlige kusse og igen glider på plads, når jeg trækker mig langsomt tilbage, for igen at støde i bund med et hårdt stød. Jeg så Karens tårer i hendes øjenkroge, og lige i det øjeblik blev jeg blød, men måtte gøre mig hård, hvis dette skulle gennemføres, som jeg havde planlagt det, så jeg undlod at se på Karen, før jeg smed alle mine safter ind i Hannas liderlige kusse.

 

Som advokat måtte jeg ikke, men som menneske kunne jeg ikke lade være med at ringe til skoleinspektørens kone, for at fortælle hende sandheden om hendes mands sidespring med én af de ansatte i køkkenet på hans skole.

Hendes svar chokerede mig mere end den viden, jeg sad inde med. Tak for deres ulejlighed, det var pænt af dem at informere mig om det, men ser de, både min mand og jeg er gift efter det mønster, der hedder en vis frihed. Bliver vi fristet af en anden person, så tager vi den oplevelse med, fordi vi kan drage en vis lære af det, som vi kan benytte sammen, så jeg har da også mine affærer. De skulle prøve det, det fungerer perfekt. Man går aldrig rundt og er rigtigt liderlig, når man føler sig fristet, så er det ned med bukserne og bare kneppe sig igennem endnu en oplevelse, og så hjem i dobbeltsengen og forsøge sig om man kan få den samme oplevelse der. Det er livet, men tak for deres opringning. Farvel.

Hvad fanden var det her for noget, var hele verden da af lave, var der ingen troskabsed mere? Skulle man bare smide sig på samme måde som dyrene. Nå ja, men ringen var altså sluttet i min lille verden, sådan da, jeg ville jo gerne i bukserne på Tove Mogensen med pisk og pik!

 

Karen ville gerne skilles.

Hør nu lige på mig skat, svarede jeg, du har i vores ægteskab ikke lavet andet end at gå hjemme, og så den sidste affære med Knud, den tynger gevaldigt i mit favør. Min formue er låst fast i firmaet, jeg ejer så at sige ikke én eneste krone andet end de to biler. Din far, undgik sin konkurs ved at lade sig administrere, så du vil se, at dit liv skal ændres radikalt. Du skal få én eller anden til at skaffe dig en lille lejlighed, ikke for dyr, for du har ikke råd på din understøttelse fra fagforeningen.

Og det værste af det hele er, hvem har lagt op til dette? Det har du selv Karen, jeg vil som advokat, køre dig igennem samtlige retsinstanser, med udsættelse, på udsættelse, så retssagen vil trække ud i årevis, hvis du da ikke tiltræder et kompromis, som ikke giver dig ret meget, hvis du overhovedet får noget. Selv din mor har jo sagt, at du dummer dig. Hun ringede til mig i går og fortalte mig, at du trænger til sådan en endefuld i din bare ende. Men jeg fortalte hende ikke, at det havde du fået, endda flere gange, men der ser du lille skattepige, jeg gør dig ikke fortræd, jeg genopdrager dig, men det vil du ikke finde dig i, du vil gøre som det passer dig. Lad mig give dig et tilbud. Du flytter ned i gildesalen og gæsteværelset og bor der, og kun der, så skaffer du dig et arbejde og et sted at bo, og når du er klar til at flytte, så får du tohundrede tusinde kroner af mig, og så ophæver vi vores ægteskab. Du får to måneder til det. Men du skal vide, at Tove Mogensen flytter ind i dine stuer, soveværelse og køkken, og du må ikke komme der. Tænk over mit tilbud. Hvis jeg nu ikke tager mod dit såkaldte tilbud, hvad så? Så fortsætter vi, som vi er i gang med, din opdragelse i vores ægteskab, du skal lære, hvem der bestemmer her i huset, og hvilke pligter en kone skal opfylde, for at bo sammen med mig. Når du har lært det lille skat, så er vi begge to på pension og render rundt og leder efter et plejehjem.

 

Én ting kan man sige om min elskede Karen, dum, det er hun sgu ikke, hun stod i entreen, da jeg skulle til et møde, senere på aftenen. Jeg vil lade dig opdrage mig til en sød kone, men hvad med hende Tove? Skal hun flytte ind, selvom jeg bliver her, og lader mig genopdrages af dig?

Hvad synes du skat, svarede jeg, tænk dig grundigt om, mens jeg er til møde, så får jeg svaret, når jeg sidder med dig på skødet senere i aften.

 

Jeg havde haft et godt møde, Karens numse var smurt godt ind i salven, og hun satte sig forsigtigt på mit skød, tog mig om halsen, gav mig et kys.

Jeg synes Tove skal flytte ind hos os skat, for så har jeg en medsammensvoren, en god veninde, én jeg kan spille op mod dig, én jeg kan udlevere til dig, så du kan straffe hende og belønne mig, og når det er min ende, der skal straffes ,og du måske ligger med hende, så vil jeg vide hundrede procent, det er mig du elsker, mig du er gift med, mig der skal være her. Men flytter hun ikke ind, så er hun en trussel mod mig og vores forhold, fordi du er vild med at komme i bukserne på hende, selvom du lige har trukket din pik ud af min fisse.

Men jeg vil betinge mig, for at bruge dit sprog, at jeg vil være til stede, når hun skal smækkes og kneppes. Selvom jeg så lidt ked ud af det, den aften du kneppede Hanna, så nød jeg det alligevel. Dine lyde skat, det at se dig arbejde med en anden dame, sidde og være tilskuer til det du gør ved mig, når det er mig, der får din opmærksomhed, det er så liderligt, så min fisse dryppede ned på gulvet den aften. Jeg var så liderlig, så jeg sad og onanerede mig til en orgasme, og der vil jeg godt lige sige skat, kunne du ikke sende Tove ned i pornobutikken, hvor hun købte håndjernene og pisken? Så kunne hun købe et par kæmpe dildoer, så jeg kan sidde og kneppe mig selv, når du knepper Tove, i hendes sjaskvåde kusse. 

Svaret til min elskede lille kone Karen var, dem kører vi to ned efter i morgen, så får du den vare, du gerne vil have, ikke skat!

Sikke et liv jeg havde i udsigt. To damer i samme hus, med spanskrøret i fokus, det var et godt kobberbryllup, trods alt!

 

Fortsættes HER