LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Kobberbryllup - del 2

Som advokat med skilsmisser som speciale, var det en for mig god oplevelse at se mit eget ægteskab komme på en alvorlig prøve, selvom jeg er den første til at indrømme, det ikke var lige morsomt hele tiden. Men det der lå i mine udregninger, for at få det, som jeg i sin tid gik ind til, det fik jeg kun mulighed for at beholde ved en hurtig og snarrådig afgørelse. Det endte med at blive en succes, ikke alene for mig men også for min kone Karen, som var årsagen til skilsmissen. Men jeg fik en god rente af det lån, jeg satte ind i redningen af mit ægteskab, da hun gik med til, for sin egen skyld at for at få en veninde, at lade min fremtidige elskerinde være hendes veninde.

Ideen kom fra mig, men jeg lod hende forstå, at enten var det op eller også var det ned, hun fik selv lov til at vælge, og hun valgte så denne løsning, hvilket jeg selvfølgeligt ikke havde noget imod, det siger sig selv.

Slet ikke når man som mand kender den kvindelige psyke, der både er sød og venlig mod sin veninde, men ikke længere end til at skubbe hende ud over kanten, når tiden er for selv at komme til, især når man som i vores tilfælde var to om at dele én mand.

Men ikke nok med at jeg på hjemmefronten havde fået meget fine forhold, men jeg må indrømme, at hele historien vækkede liv i mine gamle klude, som fik min øjne til at åbne sig ud af til, mod de dejlige liderlige damer, som der er så mange af. Især når man som jeg sad på et fint strå med alle muligheder inden for rækkevidde, lige fra rengøringsdamen til én af mine klienter, som jeg havde siddende i stolen overfor mig, med deres korslagte ben og med et forholdsmæssigt nemt syn op under kjolen, for at se hvad der gemte sig under den, og de gjorde det jo af samme årsag, for at vække min interesse for deres liderlige lår og kussen der sad gemt, indtil det kunne betale sig at vise den frem.

 

Som tilfældet viste sig, med min rengørings- og kaffedame Jytte Jensen, der så ud som var hun klippet ud af et modelblad, med alle formerne siddende på de rigtige steder, da hun en dag havde forlagt én af mine sager, som hun af og til havde gjort før, så var hun til et lille møde med mig, og da jeg kom så vidt i proceduren, at jeg sagde, ”jeg er bange for jeg bliver nødt til at opsige dem frøken Jensen”, så kom tilbuddet omgående. Hun pakkede det selvfølgeligt pænt ind, men hun ville da blive meget ked af det, hvis hun skulle opsiges, om ikke der var en anden mulighed for straf. Hvad med om jeg arbejdede gratis eller hvis jeg arbejdede over til langt ud på aftenen, så de havde mulighed for jeg hele tiden kunne træde til med frisk kaffe.

Og så smed jeg bare bomben ind på skrivebordet ved at sige, næh kaffe gør det ikke frøken Jensen, men jeg kan da sige at havde de været min datter eller kone, så tror jeg de havde fået dem en endefuld i deres bare ende. Der gik mindre end fem minutter, så var døren låst, og Jytte lå med numsen i vejret og fik en god gammeldags endefuld i sin bare ende, og mine fingre ville selvfølgelig trøste denne stakkels lille piges fisse, fordi den nu sad uvirksomt der mellem hendes lækre liderlige lår, som jeg var helt syg efter at bore min liderlige lanse ind. Også for at vise lille Jytte, at jeg omsider havde tilgivet hende.

 

Jo mulighederne var der hele tiden, og jeg vidste, at derhjemme sad to dejlige lækre og liderlige fruentimmere og ventede på deres mand, og begge to ville give alt, for at det lige netop var den, der var i vælten i aften, og den anden der kunne føle sig sat ud på et sidespor.

For nok var de veninder, men heller ikke mere, end jeg var den foretrukne i deres aftensselskabs planlægning, og når badet var overstået, og vi skulle lægge os, så var det om at se mest tiltrækkende ud. Og de var ikke til at skyde igennem, når jeg sagde, kom skat, skal vi lægge os, fars lille due!

 

Men livet er jo andet end skæg og ballade og liderlige damer, jeg havde fået en skilsmissesag, hvor jeg havde den kvindelige part som min klient. En pæn lækker dame på et par og halvtreds år, som ville skilles fra sin mand. De havde begge masser af penge, så det var ikke der, det knirkede. Men de duede slet ikke sammen, og så gjaldt det for begge parter kun om at vinde denne sag, så den anden skulle til lommerne.

Men som sagen skred frem, kunne jeg konstatere, at min klient om ikke lige frem var lystløgner, så var hun i hvert fald tæt på for alt, hvad jeg fremførte i retten, blev nedlagt som det pureste opspind og løgn, og ikke nok med jeg skulle stå foran en dommer og blive nedgjort i min sag, men jeg skulle også lide den tort, at de få tilhørere der var i retssalen, troede de var gået forkert og var i cirkus og ikke i byretten. Så min sag røg på gulvet, og min klient sagde bare, nå det er der ikke noget at gøre ved, men jeg slap da af med ham den torsk.

Da blev jeg vred og jeg var tæt på at dumme mig, men fik en fantastisk ide. Jeg sagde til denne dame Oda, hvad om vi to rejste otte dage til Mallorca, om ikke for andet, så for at slikke vores sår, og se hvordan vi hver især kommer videre herfra

 

Hun blev så glad over mit forslag, at hun sprang mig om halsen og betalte hele rejsen. En splendid ide, sagde hun, men du må endelig ikke tage penge med overhovedet skat, lad mig som er skyld i alt dette roderi, betale lidt af som min straf, men du kan måske ikke tilgive mig endnu, sagde hun storgrinende, da hun gik.

Jeg så spillet i begge pigernes øjne, da jeg fortalte Karen og Tove, at jeg skulle hjælpe en klient i Spanien i otte dage, så de var fri for mit selskab. Og da jeg om aftenen lå med min elskede hustru i sengen og kælede med hendes lækre velduftende kusse, og hendes hånd kælede med min liderlig pik og havde den inde i sin mund og sutte på den, så jeg rigtigt blev liderlig efter at sønderkneppe hende, og da jeg stille satte ham ind i hendes liderlige kusse, hviskede jeg hende i øret, du er min lille elskede skattepige, kan du nu se godt efter Tove, mens jeg er væk, hun skal ikke løbe om hjørner med os, vel skat, og jeg borede mig ind i hende og kneppede hende, som var det sidste gang vi skulle være sammen.

Tove var helt vild for at få lov til at køre mig til lufthavnen, hvor jeg skulle møde min klient, og lige inden jeg steg ud af bilen og gav hende den sidste omfavnelse og kyssede hende med et, jeg savner dig allerede skat, så tilføjede jeg, du ved hvor meget jeg stoler på dig, så se nu godt efter Karen, mens jeg er væk. Hun skal ikke have én eneste chance for at opsøge ham Knud, så må du give mig besked om det, når vi ses igen, ikke skattepige?

 

Jeg sad i den store brede lænestol på luksusværelset på fjerde sal og nød en afgiftsfri cigaret, da Oda trådte nøgen ud af badet og stod stille midt i rummet, med sin gråmelerede dusk smukke krøller, der dækkede hendes liderlige ports indgang, hendes flade mave gik op i de to ikke for store bryster, der så småt begyndte at fortælle, at de var på vej til at falde lidt længere ned i løbet af de næste år. Og hun drejede sig lidt for også at vise mig bagsiden af hendes lækre nyvaskede krop, hvor de to halvkupler vidnende fortalte mig, at de om få øjeblikke ville ligne blodappelsiner. Da hun trådte hen på siden af stolen, for at få et sug på min cigaret, bøjede hun sig ned over mig fra siden, og jeg lod min højre arm og hånd trykke hende ned over mine knæ, og hun morede sig endnu over denne stilling, som hun slet ikke i sin fantasi havde regnet med ville være målet for min rejse med hende herned til Spaniens land.

Men min vrede stemme fortalte hende, at hun var en meget uartig pige, der var fuld af løgn, og nu skulle have en velfortjent endefuld i sin bare ende. Og min hånd klaskede ned over hendes dejlige smukke ende som hurtigt mindede om blodappelsiner lige før plukningen i sydens solrige land.

 

Da jeg senere tog Oda bagfra, med udsigten over den nedgående sol, langs den smukke kyststrækning, opdagede jeg, at hun faktisk nød denne lille pigerolle, idet hun blev ved med at gentage sig selv, ja jeg er en uartig lille pige, der skal have smæk i min bare numse, for at blive en sød pige. Men hvor længe denne rolle ville fange Odas opmærksomhed, det vidste jeg ikke, men jeg havde da håbet om, at den blev siddende i et par dage endnu, så hun kunne smage et rigtigt spanskrør, som jeg havde tænkt mig at anskaffe mig her i spanskrørets hjemland.

 

Man behøver ikke planlægge, når man har ferie og er i udlandet, som for eksempel i Spanien, for det kommer som regel af sig selv. Som da vi i vores udlejningsbil kørte op i bjergene og ind til de små landsbyer med lokalbefolkningen, kom lige ind i deres stuer som de udluftede, samtidig med at de drev udskænkning, hvor man kunne drikke deres kølige lokale vin.

Oda satte sin ende lidt forsigtigt, men smilende, til mig, og jeg bestilte en kande hvidvin, som vi skulle nyde denne eftermiddag efter deres lokale siesta, som de altid overholder meget nøje. Og vi sad og så direkte ind på selve gårdspladsen, da en mand kom slæbende med en yngre dame, som skrigende strittede imod. Men han var den stærkeste, og han bøjede hende over muren til brønden midt på gårdspladsen, løftede hendes skørter og trak hendes store spanske dame underbenklæder ned, så hendes gyldne sol modnede ende kom til syne.

Nu løftede han et smidigt lysegrønt spanskrør i luften og slog hende femten gange i hendes bare ende under store skrig, og jeg lagde mærke til afmærkningen fra dette spanskrør, der var næsten ingen mærker i pigens bare smukke ende.

Så da forestillingen var ovre, rejste jeg mig og gik ud til manden og ville købe hans værktøj. Han smilede til mig og kiggede hen på Oda og nikkede og gav mig det i hånden, og fortalte mig jeg ville få stor glæde af det spanskrør, da han spænede ind til den afstraffede piges kammer.

Men jeg så på Oda at hendes smil var væk, og det varede sikkert længe inden jeg igen ville høre hende sige, ja jeg er en lille uartig pige, der skal have smæk i min bare numse, men man skal jo ikke planlægge i en ferie.

 

Den næstsidste aften kørte vi op i bjergene for at sige farvel til vores herlige ferie, som jeg havde nydt sammen med Oda, som endnu ikke havde afprøvet andet end min hånd ved sine afstraffelser, inden jeg kneppede hende om aftenen, når vi gik til ro i vores dobbeltseng.

Så hun anede ikke uråd, da hun på vores vandring i naturen pludseligt bøjede sig forover, og faktisk stod så fint, som havde hun stået i en skolestue i København og bøjet sig over katederet, for at få de obligatoriske tre slag med skolens spanskrør.

Men hendes skrig og gråd og jamrende opførsel, da hun blev klar over, at den handel jeg lavede, med den lokale mand på torvet i den lille spanske landsby den eftermiddag, nu skulle afprøves på Odas bare ende. Så gik hun i sort og skabte sig frygteligt. Men jeg afleverede nøjagtigt det samme antal slag i Odas bare ende, som manden havde afleveret på pigens solmodnede ende. For sådan var det spanskrør altså vant til at blive brugt.

Og da vi stod i farvel zonen, så tog jeg hende bagfra her i Spaniens solflimrende skyformationer direkte under den åbne himmel, og jeg hørte hvor hun nød denne sidste procedure, vi havde sammen, inden vi igen kørte hjem til vores hotel for at pakke vore kufferter.

Da vi skiltes i Kastrup, sagde hun, at hun havde haft en god ferie og tilføjede, men når jeg næste gang er ved at stikke en plade eller en lille løgn, så tager jeg mig sikkert i den, når jeg tænker på den sidste gang du gav mig en endefuld med det spanskrør, det gjorde meget ondt i min numse men det var vel også meningen, men hvis jeg en dag trænger igen, så ringer jeg til dig?

 

Hjemme var der kaos. De var dødeligt uvenner, og Karen ville have Tove smidt ud af huset, fordi hendes tidligere kæreste havde været på besøg i vores hus og boet der i to dage, uden tilladelse fra Karen eller mig.

Og da Tove tillod sig den attitude, at hun ikke skulle bede nogen om noget i lejligheden, ”den råder jeg selv over uden indblanding fra dig eller din mand”, sådan havde Tove sagt til Karen, da vil jeg indrømme, at der holdt jeg helt med Karen. Vi boede i vores hus, og hun lejede en gratis lejlighed af os, men hverken hun eller hendes gæster var af den grund på kost eller rådede over vores have, terrasse eller køleskabe, hvad Toves kæreste mente var indkøbt til ham og hans venner, så var der lagt i kakkelovnen til lille Tove og hendes smukke bagdel. Og hun skulle så være den første, der smagte det nyindkøbte spanskrør, når hun engang kom hjem fra kontoret.

 

Men desværre for min elskede hustrus vedkommende, så havde Tove en anden udlægning af historien, da hun arriverede. Hun var fuldstændigt på det rene med, at hun skulle straffes med en endefuld i sin bare ende, fordi hun havde lovet mig at se efter Karen. Men da Karen tog ind til byen og udeblev i to dage, så kunne Tove ikke stå inde for, hvad eller hvor hun havde været. Da Karen endelig kom hjem, var Toves tidligere kæreste kommet på besøg og lå nøgen ude på terrassen, og da han kneppede Tove, mens Karen så på det, opstod deres skænderier, og Karen lavede den historie til mig, fordi han ikke ville kneppe Karen, som ellers havde bedt ham om det så direkte, at Tove afspillede det bånd, hvor Karens stemme lød fint nok til, at jeg sendte hende i seng omgående.

 

Da mine to piger her på hjemmefronten var gjort af et noget bedre materiale end Oda, der stod skrigende på bjergets top i Spanien, for at få sølle femten slag af det lysegrønne spanskrør i sin bare ende, så vidste jeg jo allerede på nuværende tidspunkt, at jeg havde gjort det rigtige, da jeg pakkede min kuffert ud og stillede spanskrøret i en stor dyb vase med iskoldt vand, så det kunne beholde smidigheden i sig.

Så var der bare den bagatel, at jeg jo havde lovet min elskede hustru, at hun skulle overvære både afstraffelse og eventuelle liderlige indtag med Tove. En kontrol som jeg påtænkte at sætte ud af drift, indtil hun havde indrømmet over for mig alene, hvor hun havde opholdt sig i to døgn og med hvem. Jeg vil ikke påstå, at hun ikke måtte, nu da jeg smed min pik i grams i hele Europa, men jeg ville vide hvem og hvor, for var det min tidligere ansatte kontormand, så var der tale om aftalebrud, og det var noget helt andet end bare et liderlig hop i sengehalmen. 

Så derfor måtte jeg have Karen under pisken først, og i ventetiden sad lille uartige Tove og ventede spændt på udfaldet, for hun følte, hun sad på den grønne gren i vores nuværende forhold, men det kunne jo være hendes ende sad på den lysegrønne gren, der hed et nyt spanskrør, og det var sikkert ikke i de baner, hendes små liderlige drømme gik!

 

Min elskede trofaste hustru Karen sad stille og smilede, da jeg fortalte Tove, at ikke alene var hun en utrolig dygtig pige til at sætte fokus på sig selv, men hun glemte, at alder giver erfaring, så den aldersforskel der var på hende og Karen gjorde, at jeg kunne stole på Karens historie men desværre ikke på Toves.

Karen havde været ude hos sine forældre i de to døgn, fordi hun ikke orkede at være i stue med Tove, som kun spekulerede på at ligge på ryggen og blive opvartet af Karen og ringe rundt til alverdens mænd, der gerne ville komme og kneppe hende sønder og sammen. Men hun ville kun have telefon lir, og så gemme rosinen til mig når jeg kom hjem fra Spanien.

Og hun bestilte ikke andet, end at fortælle Karen, at jeg nok gik rundt nede i Spanien og var skrub hamrende liderlig over at tænke på, at komme hjem og få pikken op i Toves liderlige kusse. 

 

Selvfølgelig skulle Tove da ikke snydes for sit knepperi, som hun havde glædet sig til, men hun skulle først have sin endefuld i sin bare ende med det lysegrønne smidige spanskrør som stod i vand for at holde smidigheden i sig. Og efter hendes skrig og tiggeri om at slippe for flere smæk at dømme, så var det et fantastisk godt spanskrør, men hun slap ikke for sine femten slag, som jeg havde erfaring for, var den normale takst for netop denne type spanskrør.

Jeg vil da til enhver tid indrømme, at det var lidt underligt at stå her med sin elskerinde i forover bøjet stilling, med mine fingre begravet i hendes liderlige kusse og min stive liderlige pik i den anden hånd for at sætte den ind i hende, når situationen bød sig til, og så have sin hustru siddende i en stol tre meter fra os, men hun sad ikke stille, for da jeg trængte ind i Toves kusse, så rejste Karen sig fra stolen, og hun havde en kæmpe dildo i hånden som snurrede lystigt. Den placerede hun som en anden indtrængende genstand i Toves numsehul. Om det var for at støtte mig med lidt bedre rystelser i Toves underliv, eller det var for at forvirre Tove i at finde frem til hvilket af hullernes indtrængende pik hun bedst kunne lide den i hendes numse eller den i hendes kusse, det sagde hun intet om.

 

Karen en sød og liderlig pige før vores kobberbryllups oplevelse med Knud og alt det sjusk dengang, og fik hun mange flere klø, end jeg havde beregnet til hendes kvote dengang det skete og planlagde, at hun fandeme skulle komme til at fortryde, at hun havde taget denne kedelige mand ind i mit ægteskab.

Men aldrig havde jeg i min vildeste fantasi troet, at hun ville rette sig så meget, som hun gjorde, da hun så resultatet af sin veninde Tove, som blev min elskerinde, og altid var klar og skrubhamrende liderlig når Karen var træt eller havde hovedpine.

Og da jeg sendte Tove på en længere ferie med sit nye fund, én af mine yngre kolleger som jeg ansatte for selv at drosle lidt ned, så jeg kunne være mere mand for min kone, som forsøgte at leve op til sin nye rolle som min elskede på alle felter.

Så opdagede jeg pludseligt, at kaldte jeg på hende inde fra mit kontor, så stillede hun omgående med spanskrøret i hånden, og de pants som jeg elsker at trække ned over hendes smukke bagdel, når hun skal have en opstrammende endefuld i sin bare ende.

Kaldte jeg på hende inde i stuen, så kom hun hen til mig ved stolens side og stod let skrævende, så jeg kunne lade min hånd glide op ad hendes lækre liderlige strømpeklædte ben, og videre op til det lille bare stykke lår for til sidst at være oppe ved hendes liderlige grotte, hvor jeg elsker at bore min stive liderlige pik ind, når vi er i det hjørne og vil vise hinanden, hvor meget vi elsker hinanden.

Kaldte jeg på hende ude på terrassen, så kom hun ud til mig uden trusser og var klar til en bagstikker hvor det skulle være i haven. Så stillede hun sig op og var klar med det samme.

Kaldte jeg derimod ude på trappen op til første sal, når jeg havde slukket lyset nede på kontoret, så kom der en lille stille lyd oppe fra sovekammeret, jeg er klar skat, kommer du snart op til mig, jeg savner dig sådan.

Og jeg ved hun taler sandt. Spørger man mig, så må jeg være ærlig og sige, at jeg ikke kan undvære Karen i mit liv. Selvom der er mange søde smukke og liderlige damer i denne verden, så er der for mig kun én Karen.

 

Men som efterskrift vil jeg da sige til alle jer, der ved, hvad jeg taler om, når jeg siger træthed, migræne og hovedsmerter, for ikke at tale om forestående menstruationsmeter. Gør som jeg, regn den status ud der passer til jeres system, lad elskerinden flytte ind hos jer, sammen med jeres kone så kører det i olie. En af dem er klar til at bære ved til bålet, hvor ilden er størst!

 

Slut.