LÆSERNES EGNE NOVELLER

Mark©

Konsulenten

Som konsulent for et stort IT-firma var jeg denne dag sendt til provinsen. En af vore klienter havde problemer med et netop nyinstalleret program.

Ansvarshavende hos klienten var en flot pige, Anne. Hun var ikke ret høj, men hun havde en så ekstrem udstråling at jeg flere gange havde svært ved at koncentrere mig om netop det jeg var kommet for, det der sad længere nede af min mave fortalte mig hele tiden hvilket lækkert og sensuelt skår denne kvinde var. Vi brugte hele dagen, side om side ved hendes PC for at udbedre de fejl og mangler der var i programmet. Hele dagen havde jeg duften af hendes parfume i mine sanser, det pirrede mig og lidt efter lidt havde jeg flyttet min koncentration fra programmet og over til Anne. Tilsyneladende reagerede hun ikke på min vedholdende opmærksomhed på hendes person, på den anden side set havde vi også hendes kolleger hele vejen rundt omkring os.

Da det var fyraften manglede vi stadig nogle småting og Anne spurgte om vi ikke skulle gå ned på restauranten som lå i nærheden og få os lidt at spise på firmaets regning for derefter at gå tilbage og gøre ”arbejdet færdigt” som hun udtrykte det.
Jeg havde alligevel ikke andet for denne aften, så jeg accepterede og vi tog vore jakker og gik ned på restauranten.

Under middagen kunne jeg ikke dy mig for at forsøge at kærtegne hende. Hendes påklædning var upåklagelig. Kort nederdel, sorte silkestrømper (selvsiddende håbede jeg) og flot overdel og en jakke som matchede det øvrige. Forsigtigt tog jeg foden ud af min sko, og lod den forsigtigt glide kærtegnende op ad hendes ben. Hun løftede hovedet og så smilende på mig. ”Er du ikke kommet lidt langt over på min side af bordet” spurgte hun smilende. Jeg bildte mig ind at jeg i dybet af hendes øjnene kunne læse en begyndende ild. Uanfægtet fortsatte jeg mit foretagende men fastholdt hendes blik. ”Jo Anne” var mit svar. Hun lagde sin hånd ovenpå min og gav den et lille klem. ”Tror du ikke vi skulle se at komme tilbage og få programmet færdigtilrettet” – hvad mente hun, hun havde ikke flyttet sit ben og hendes hånd lå stadig over min. Jeg accepterede og sammen forlod vi restauranten. Jeg forsøgte at sætte min arm ind under hendes på tilbagevejen, og hun lod det ske, og sådan gik vi tilbage til hendes firma.

Halvanden times arbejde senere kunne vi begynde at se afslutningen på vores fælles anstrengelser, og jeg sad og tænkte som en gal på hvordan jeg skulle få denne pragtfulde quinde til at forstå at jeg var hooked på hende. Forsigtigt lagde jeg min hånd over på hendes ben, ingen reaktion, lidt efter lidt lod jeg den glide længere og længere op. Glemt var program, firma og omgivelser. Anne drejede hovedet og kiggede smilende på mig, hendes mund var let åben og jeg kunne skimte hendes hvide tænder bag de flotte højrøde løber.
Jeg kiggede Anne dybt i øjnene, idet min ene hånd blidt kærtegnede den glatte, sorte silkestrømpe – jeg kunne svagt fornemme blonden under den korte nederdel, kunne mærke båndene på hendes hofteholder, men lod alligevel bare min hånd hvile.
Med den anden hånd kærtegnede jeg blidt Annes smukke ansigt, idet vore øjne mødtes i en dyb, fængende kontakt – så intenst, så varmt – vi kunne begge fornemme sjælene inde bagved.
Det måtte eksplodere – vi kastede vore ansigter mod hinanden, fangede hinandens læber – bed hinanden i lidenskabens fortravlethed, slikkede, mærkede hinandens tunger, idet vi fuldstændig opslugte hinanden. Fra os begge lød åndedragene i de korte lidenskabelige stød – stigende til en varme, en intensitet, en liderlighed – vi måtte lægge hovederne på skrå for rigtig at kunne smage hinanden … Mmmmm
Idet vi fortsatte det dybe kys, drejede vi kontorstolene mod hinanden – program og programfejl var nu fuldstændig gledet i baggrunden, til fordel for vores fælles lidenskab. Med et fast tag tog jeg om Annes smukke lår, mærkede silkestrømperne igen, lod forsigtigt mine varme hænder kærtegne de runde knæ, mærkede silkestrømpens elektricitet mod mine hænder. Jeg kunne nu mærke min voksende erektion, kunne mærke, hvordan tanken om Anne fik blodet til at løbe til.
Jeg lod den ene hånd blidt vandre op ad Annes inderlår, idet hun blidt – spændt – spredte benene. Den anden hånd fangede hendes nakke, tvang hendes ansigt in i et nyt, dybt kys – og nu kunne jeg ikke dy mig – min hånd fortsatte ned til det ene, svulmende bryst – kærtegnede det, under kjolens spændte stof – mærkede blonderne – og kneb pludselig brystvorten fast mellem mine fingre !!
Jeg mærkede Anne give et gib – men hold fast – kunne se smerten, men kunne også se lysten – mærke intensiteten.
Hurtigt rejste jeg mig op sammen med Anne – klemte mig hårdt ind til hende, holdt hårdt om hendes frække balder – lod hende mærke min liderlighed, som nu tydeligt kom til udtryk i form af 22 meget hårde centimeter, som Anne tydeligt fornemmede mod sit skamben.
Med et fast tag løftede jeg hende pludselig op – mærkede benene omkring mine hofter, iagttog de frække, sorte strømper – drejede rundt, og satte hende på skrivebordet.
”Anne – min ven – lige nu vil jeg have dig – jeg vil drikke din nektar, jeg vil fornemme dit glatte, våde køn mod mine kinder, gennem dine glatte silketrusser. Men bagefter, min ven – så kommer du til at adlyde mig."

Jeg så Anne langsomt lægge sig ned på bordet – frækt, som man nu kan se det på mange postkort – lod nederdelen glide lidt op over de frække sorte strømper med sømmen, så jeg kunne se det stykke med bart, se strømpeholderen – se de herlige, hvide silketrusser.
Mmm – det var bare for meget – jeg kunne simpelthen ikke være i bukserne længere – og jeg fulgte Annes blik, idet jeg hurtigt åbnede mine bukser, og lod mit spændte lem springe ud.
“Der ser du, min ven – sådan har du tændt mig !” sagde jeg, idet jeg samtidig kunne høre på Annes vejrtrækning, hvordan det tændte hende. Jeg klemte hårdt om roden på min manddom, så årerne stod meget tydeligt frem i samtlige 22 centimeter, fuldendt af det store, spændte blåviolette hoved i toppen. Som Anne lå der kunne jeg ikke dy mig – måtte gnide et par tag, mmm, herligt.

Nu skulle det være – jeg satte mig i kontorstolen foran Anne – vendte hende imod mig igen - trak hende hen til mig – mærkede hendes lidenskab, idet hun spredte sine ben – lagde sine lægge omkring nakken på mig. For satan, det var frækt. At sidde her – med udsigt til denne skønne Quinde – mærke hendes varme, hendes lidenskab – mærke hendes moskusagtige duft af Quinde – se de frække sorte ben, det lille stykke med bart, og frem for alt – de hvide silketrusser.Mmmm – kælent lagde jeg min ene kind til de hvide, glatte trusser – mærkede konturerne af Annes ganske nøgne skamlæber gennem trussernes glatte stof. Jeg lagde en hånd på hver af Annes lår – hofte, løftede hovedet lidt – fik øjenkontakt med hende – og kyssede hende blidt – dér. Legede – stak næsen lidt ind mellem konturerne af skamlæberne – nappede lidt i den ene skamlæbe, stadig gennem trussen. Lod næsen ramme skambenet, for derefter blidt at glide ned gennem revnen. Det var som elektricitet for Anne – og som drivstof for mig – jeg blev fuldstændig vild. Jeg trykkede nu mit ansigt ind i Annes skød, kyssede hende – nappede skamlæberne, og kunne pludselig se hvordan en våd plet nu bredte sig midt på Annes trusse. Jeg kyssede hende lige dér – for at fornemme hendes smag … mmmm, herligt.

Anne kunne nu mærke, hvordan jeg samtidig sad og legede med mig selv – kunne samtidig fornemme, hvordan jeg nu med en meget forsigtig finger trak trussen lidt til side – bare lindede lidt.
Kæft, for et ophidsende syn … disse helt glatbarberede skamlæber, fuldstændig våde og glinsende af hendes safter, opsvulmede, liderlige – jeg kunne mærke Anne gøre samlejebevægelser mod mit ansigt – og kyssede Anne lige midt i hendes dejlige, våde fisse.
“Jeg kommer !” skreg hun – men nej, jeg fjernede med det samme min mund – lod tungen pirre lidt – lod den glide ind mellem skamlæberne, og derefter langsomt opad – til den ramte klitoris. Sjældent har jeg set en så flot, så svulmende klitoris som denne; fuldstændig rød og blodfyldt stod den ud mellem skamlæberne – og jeg lagde forsigtigt mine læber imod – og bare lige så forsigtigt sugede Anne ind i min mund. Waauuww – reaktionen udeblev ikke ! Anne greb om min nakke, klemte mig op i sit skød – og bare kneppede mig i ansigtet.
Aldrig har jeg oplevet noget så frækt. Anne der på bordet – hendes ben spredte, hendes lægge om min nakke, og hendes stiletter i min ryg. De frække sorte strømper med sømmen som smukt omkransede de hvide lår – og så bare Annes køn som fuldstændig omsluttede mig nu. Jeg sugede klitoris ind i munden – lod den slippe igen – mærkede, at Anne pressede mig nedad, så jeg kunne spidse tungen og formelig elske hende med den – stikke den så langt op som jeg kunne … frækt, frækt …
Sensitivt lod jeg nu tungen glide hen over mellemkødet, kildede, videre hen – til stjernen, til Annes dejlige numse. Det var uundgåeligt – jeg spidsede igen tungen, og begyndte igen langsomt at elske Anne med min tunge – denne gang bagi. Så retur igen – hen over mellemkødet, hvor Annes nektar nu drev ned over hende – og så op i hendes skød igen. Mærkede de glatte, blodfyldte skamlæber omslutte mit ansigt, mine kinder, idet jeg igen pressede mig op i Annes skød.
“Arrrrggghhh – tag mig slik mig – jeg kommer nu” skreg Anne, idet hun nu rytmisk kneppede mit stakkels ansigt – men ikke mere, end at jeg kunne trække mig lidt tilbage – for en sidste gang at fange den meget blodfyldte klitoris. Dette var fantastisk – jeg mærkede, hvordan hun nu svulmede i min mund. Mærkede, hvordan hendes krop rytmisk begyndte at trække sig sammen. Hørte hendes skrig, idet jeg samtidig – med et meget fast tag nappede hende ene fyldige bryst med en hånd – klemte, spidsede hendes brystvorte – klemte igen.
Så skete det. Anne formelig eksploderede i ansigtet på mig.
“JA – drik mig – drik min fisse – jeg kommer nuuuuuu….” skreg hun – og kom. Hun kom i lange sammentrækninger. Hun kom i faste stød, og jeg mærkede hvordan hun sprøjtede sin orgasme ud i ansigtet på mig, idet hun stadig holdt mig meget fast. Jeg måtte drikke hende det bedste jeg havde lært, æde hende, sluge hendes nektar … åhhh det var så frækt ..
Jeg mærkede hvordan hendes krop langsomt slappedes, hendes ben faldt ned over min ryg – kunne igen løfte ansigtet fra hendes køn, som nu lå voldsomt opsvulmet, rødt, brugt – lige som mine kinder. Jeg kunne naturligvis ikke dy mig – slikkede disse sidste af hendes safter i mig … mmmmm

“Mark – hvor blev du af ?” spurgte Anne nu med et grødet mæle …
“Anne – du kan nu betragte dig selv som min slavinde!!!! Hvem fanden har giver dig lov til på den måde at komme i mit ansigt, at svine mig sådan til ?” sagde jeg med et drilsk smil …
I det samme rejste jeg mig, tog meget hårdt om min hårde erektion – og slog Anne hårdt over hendes køn med den; det gjorde avs – den var lige så hård som er bræt – og det klaskede !
Anne våndede sig lidt, og iagttog mig idet jeg bøjede mig ned efter et eller andet … og så gøs det i hende !
Jeg fremdrog en ganske lang, svirpende ridepisk, samt et meget groft sisal-reb – faktisk var det indkøbt til en hel anden anledning – men hvem kunne vide da jeg tog hjemmefra i morges at det kunne komme på tale af tage den i brug hos en klient…
“Anne – du har ikke tilfredsstillet mig endnu – det er jeg nødt til at straffe dig for – og bagefter tage min orgasme i dig, som jeg har lyst. Hvad siger du til det?”

Annes udasethed forsvandt som dug for solen ved synet af Mark – velproportioneret, solbrun – og med det meget stive lem strittende lige ud i luften – og så en pisk i den ene hånd, og et reb i den anden. Annes køn begyndte igen at trække sig sammen, at sende dønninger op i livmoderen …

Mark

Du kan læse fortsættelsen HER