LÆSERNES EGNE NOVELLER

Mark©

Konsulenten 2
Har du ikke læste første afsnit kan du gøre det HER

"Rejs dig, Anne – nu er du i min magt, min ven. Nu sætter du dig omvendt på kontorstolen - med dine smukke bryster mod ryglænet, krydser dine arme ud over, de høje hæle på benene af kontorstolen. Og din smukke røv – den skyder du så langt bagud som muligt !"
Ordrerne faldt staccato – og ophidset skyndte Anne sig at følge trop. Satte sig omvendt på kontorstolen, og iagttog Marks igen voksende erektion, idet han bandt hendes hænder ned langs ryglænet, så hans meget varme hænder, idet han bagfra løftede hendes ben for at få dem på plads, og så … SVIIIRP – smerten forskrækkede i den grad Anne – men med det samme bredte varmen sig til hende køn.
"Jeg sagde, du skulle skyde din dejlige røv så langt bagud som muligt – dette er, hvad der sker når du ikke adlyder, min ven" sagde Mark, idet Anne mærkede hans stærke hænder om sig – hænder som trak hendes røv helt ud over kontorstolen, så hende glatbarberede køn, hendes anus nu var helt ude over stolen. Samtidig mærkede hun det ru Sisal-reb om sine ben, idet Mark fastgjorde hendes ankler forneden af kontorstolen.

Waaauuw – det var et frækt syn ! De sorte, høje hæle bundet fast, de flotte lægge, de runde lår i de sorte strømper – og Annes røv, som bare strittede lige ud over sædet på stolen – Annes bryster, hvor vorterne nu stod lige ud i en voldsom lyst – hendes smukke, forventningsfulde øjne, og de flotte hvide tænder – som nervøst bed i læben, idet hun nervøst ventede på hvad der måtte komme. Bare tanken, gjorde hende igen ganske våd i skødet.

Jeg stillede mig skrævende hen foran Anne, tog fat om min svulmende nosser med den ene hånd, og om min voldsomme erektion med den anden hånd. Langsomt, hårdt, intensivt begyndte jeg at gnide frem og tilbage, lige for næsen af Anne. En lille klar dråbe viste sig i spidsen – som et tydeligt tegn på min liderlighed, min lyst. Jeg så Anne strække sig imod mig for at fange min manddom, og greb hende hårdt i nakken, og så, med et fast greb om mit lem, klaskede jeg hende nu hårdt over kinden.
"Nu kommer du til at æde mig, min ven" sagde jeg ophidset, idet jeg betragtede Anne som lynhurtigt krængede de blodrøde læber ned over min store, svulmende, blåviolette glans. Mmmm – det var bare for meget, med et fast tag om nakken på Anne, begyndte jeg lidenskabelig at kneppe hende i munden. Jeg løftede det ene ben, så jeg rigtig kunne komme til, så Annes læber sluge mig, forsvinde i hendes mund.
SVIIIRRPP !! – jeg lod pisken ramme Anne’s dejlige røv, som lyste op under hendes smukke krop. Reaktionen udeblev ikke. Idet jeg ramte hendes balder lød et højt "Nggghh" fra hende – og hun bed mig hårdt i min manddom, for derefter at presse mig ned i sin hals.
"Så du bider også!" Jeg svingede pisken igen, så den ramte den anden hvide balde, og reaktionen var den samme, Anne bed hårdt, slugte og slikkede mig, ophidsede mig endnu mere til at slå igen, det var skruen uden ende.
"Ja" skreg Anne, "du skal komme i min mund – NU!"
Jeg trak mig med det samme ud af Annes mund, og gik om bag hende, kunne se hendes liderlighed, hendes tvivl.
"Mark for fanden, jeg vil ha’ dig, kom nu!"
"Ser du, som du sidder der nu, så glemmer du helt, at det er mig der bestemmer – hvad, hvornår og hvordan. Hvis du vil bruge mig en dag, bestemme over mig, ja, så kommer du også til at binde mig først," sagde jeg bydende, idet pisken igen ramte den smukke røv, som Anne nu skød endnu længere bagud. "Og hvornår jeg skal komme, og hvor, se det bestemmer kun JEG i dag, min smukke Quinde, min smukke slavinde!
SVIRP, pisken tegnede igen en rød streg hen over Annes smukke balder, og min egen ophidselse var efterhånden meget stor. Jeg stillede mig nu hen over Annes ryg, så hun kunne mærke mine lår mod sine balder, mine nosser over sin lænd, og mit meget hårde lem hen over sin skrånende ryg. Her begyndte jeg igen at onanere, at lege med min meget hårde erektion, at slå Anne over ryggen med den. Samtidig stak jeg en hånd bagud og ned, og kunne her mærke Annes dejlige røv, den dejlige stjerne, og lidt længere ned de meget våde, glatte skamlæber. Jeg lod fingrene glide lidt op, ganske våde blev de, tog fat om Annes nakke, stak fingrene hen foran næsen på hende og sagde "Det her, min ven, hvad er det?"
"Mm, det er min egen liderlighed, mine safter, min nektar," stønnede Anne. Stor var hendes forbavselse, da jeg i stedet for at stikke fingrene i munden på hende, første fingrene op til mine egen mund og lidenskabeligt slikkede hendes safter i mig. Dybt inderligt, sensuelt, liderligt – samtidig med at Anne stadig kunne mærke, at jeg onanerede på hende ryg.
I en hurtig bevægelse rejste jeg mig igen, og gav ordren: "TÆL" – hvorefter det første, snerpende svirp ramte Anne over den ene balde, fastlåst som hun stadig sad.
"Éeen" skreg Anne, vildt ophidset.
SVIIRP "Toooouu" – lød det som en liderlig stønnen, og jeg fortsatte – frem til og med det ottende slag.
"Niiiii" skreg Anne, og vendte sig straks for at se, hvorfor det ikke var faldet. Annes køn var nu bare så drivende vådt, det formelig dryppede fra hende, hendes bryster strittede lige ud i vejret, orgasmen var kun en kort berøring fra hende, et kys på clitoris, et stort varmt lem dybt oppe i sig, eller...
Hun vendte sig kort om for at se, hvad der skete, og så Mark lægge en pude på gulvet bag hende, for derefter at tage fat om sin manddom. Så mærkede hun det, det store, varme pikhoved, som blidt pirrede mellem hende skamlæber, glans, som ganske forsigtigt kyssede hendes sitrende, blodspændte clitoris, for derefter at glide tilbage igen, og forsigtigt mærke hovedet mellem de spændte, glatte skamlæber igen.
Hun fornemmede Mark skifte stilling, så ham løfte det ene ben, mærkede hans varme hænder om sine hofter, om de røde balder, og så skete det, med et langt, voldsomt tag – ganske uden varsel – trængte Mark helt i bund i hende.
"Ngggaaarrgghhh" skreg Anne, "Ja, ja, tag mig", råbte hun, og mærkede Marks voldsomt store lem helt oppe i sig, og dette i bare ét tag, og hun kunne intet gøre, kunne ikke røre sig. Det var så voldsomt, så frækt, så intensivt at sidde der med røven ud over en stol, at blive fyldt fuldstændig ud i bare ét tag, for nu at blive kneppet så dybt, så lidenskabeligt. Anne mærkede nu også Marks ene finger, som smuttede op bag i hende. "Ja, Mark, dér.. brug fingeren bagi mig også, du skal kneppe mig der også , ååårrhhh, jeg kommer!"

Vi var begge fuldstændig tændte af den lange leg, min pik begyndte nu at vokse til uanet størrelse, begyndte at dunke mod Annes livmoder. "Jeg kommer," råbte Anne i munden på mig, og så skete det for os begge. Anne formelig sprøjtede sin orgasme ud over mig, idet jeg kneppede hende hårdt, og jeg kom dybt oppe i Anne, i lange, dybe, seje sprøjt. Omverdenen eksploderede i et kalejdoskop af farver, varme, sanseindtryk, idet jeg følte at min rygrad langsomt, i tykke sprøjt, forlod mig gennem mit lem.

Jeg faldt hen over Annes ryg, drejede hendes hoved mod mig, fangede hendes blik, kyssede hende lidenskabeligt, Mmm.

Det var en pragtfuld oplevelse med en pragtfuld quinde. Det kom da heller ikke som den store overraskelse, da jeg blev ringet op af Anne 14 dage senere, at nu var det galt med programmet igen. Jeg lovede at aflægge hendes virksomhed et besøg snarest – i morgen faktisk – men denne gang medbringer jeg skiftetøj og indlogerer mig på hotellet i byen.

Med et par bløde bondagereb i hænderne, står jeg og tænker på om de mon har sengestolper på hotellets senge!

Mark