LÆSERNES EGNE NOVELLER

Sommerparret©

Kratluskerne

Solen bagte ned, det var en af de dage, hvor danskerne stønnede af varme.

Min ven og jeg havde aftalt at tage til en anden strand end dagen før. På Jyllands østkyst, nord for Mariager Fjord, ligger Øster Hurup.

www.strandguide.dk havde vi fundet ud af at der skulle være en nøgenbadestrand lige nord for den officielle nordlige badestrand.

Stedet, P-pladsen var let at finde, og der var allerede kommet mange biler, selv om klokken kun var 13. Men stor var vores skuffelse, da vi kom ned til stranden. Der var ikke en eneste nøgenbader at se, kun børnefamilier og unge mennesker der ligesom os havde det for varmt og skulle svales i det klare vand.

 

Skuffet gik ved lidt ned af stranden for at finde et sted, hvor vi kunne ligge uden at genere de andre. Kritiske kiggede vi os rundt, men fandt ikke det ultimative sted. I stedet besluttede vi at lægge os ude på sandrevlerne, som er tørlagte ved lavvande.

Vi smed tøjet, rettede vores tæppe og badelagner til og nød solen.

Vi pjankede rundt som små børn ude i det lave vand, sprøjtede vand på hinanden, kyssede og krammede, og nød i det hele taget bare at være sammen i det pragtfulde vejr.

 

Da vi på vej ind, efter atter at have været ude og få en svaler, rettede jeg blikket ind på stranden 50 meter borte. Der blev mit blik fanget af 4 mænd, der med 10-20 meters mellemrum stod og betragtede os. Mændene stod ikke på stranden, men lige oven for den meget lave klitrække, kamufleret og næsten skjult i marehalmen. Jeg gjorde min ven opmærksom på at vi blev iagttaget.

Én ting var dagen før at gisne om at nogen betragtede vores leg, men nu var det en realitet. 

Den ene af dem stod med en kikkert og fulgte os nøje. De var ikke sammen, men stod hver for sig, gemte sig delvist og granskede vore nøgne kroppe. Kratluskere, jeg var ikke tvivl – det var kratluskere. Mænd der cirkler rundt for at få en blik af en nøgen kvindekrop. Altid påklædte uanset varmen, mænd der næsten har delt stranden op i territorier.

Jeg så mændene – og de så mig, vi var alle klar over hvem der var hvor. Kiggede man direkte på dem, dukkede de hovederne, ønskede ikke øjenkontakten, var kun på jagt efter synet og måske oplevelse af at nogen foretog sig noget frækt.

 

Atter smed vi os på håndklæderne på sandbanken. Vi lå og snakkede om lurerne, kratluskerne, og var til stadighed bevidst om, at deres øjne fulgte hver en bevægelse fra os.

 

Det begyndte at blæse op, ja faktisk blev det for køligt i den varme sommerdag at ligge på revlen. Vi havde nu to muligheder, vi kunne køre hjem eller krybe i læ inde på stranden med kratluskerne i nakken.

Vi valgte det sidste. I bund og grund var vi jo exhibishionister og ville gerne belures. 

Vi tog alle vore ting og slæbte ind på stranden, og fik lagt os i læ.

 

Den første halve time lå vi rigtig og nød den brændende sol, vore hænder kærtegnede hinanden. Ikke noget specielt erotisk, blot et kærligt kærtegn.

- Der står en 5m fra dig, hviskede min ven mig i øret, - og også en 5-10m til den anden side.

Jeg løftede hovedet for at kigge, og straks dukkede de sig. Jeg var nær ved at grine højlydt. Fandt det faktisk lidt komisk, men så for djævlen i mig.

- Skal vi give dem noget at kigge på? spurgte jeg min ven.

Han kiggede smilende på mig og svarede at det måtte jeg bestemme.

Jeg begyndte at nive hans brystvorter, et af hans meget erogene punkter, som næsten straks medfører rejsning i de nedre regioner. Det gjorde det også denne gang. Jeg tog om pikken og begyndte at onanere ham, samtidig med at vi kyssede hedt og inderligt.

- De står lige bag ved os – bare 3m væk, hviskede min ven.

Jeg var ligeglad, jeg var parat til at give dem det de var kommet for, nød at blotte min ven og mig selv.

Min ven skubbede mig bagover – spredte mine ben meget – Så de kan se det hele, hviskede han. Hans fingre begyndte nu den velkendte leg med mit skød. Min krop rystede og sitrede i fryd.

- Åhh, de nyder at kigge på dig søde, hviskede min ven, - den ene står med en kikkert 3m fra dig nu og ser lige op i dig.

Jeg kom og kom, vildt og inderligt rystede min krop i orgasme, at vide min krop var skueplads for kratluskere hidsede mig i den grad op.

Efterfølgende skulle der gøres gengæld jeg rejste mig op på knæene, drejede ansigtet for at afsløre dem, og hurtigt kom hovederne ned, eller de sad nok rettere på hug. Tankerne i mit hoved gik hurtigt over i retning af om de mon sad og spillede pik til vores frække leg på stranden. Men jeg havde ikke mulighed for at se dette.

Jeg bøjede mig ned over min vens stive pik og tog ham i munden. Jeg lavede nu et frækt blowjob for dem. Min mund gled op og ned over hans stive pik, tænderne klemte omkring så han gispede i en blanding af lider og smerte. Jeg fornemmede kratluskerne krybe nærmere og hviskede til min ven at de var ganske nær. Hans pik eksploderede, spermen væltede ud. Jeg tog noget af det i munden og kravlede op og kyssede min ven, som en forsegling på det frække, vanvittige vi lige havde lavet. 

 

Jeg fornemmede hvordan kratluskerne krabbede væk fra os. De havde fået det syn de ville have, deres dag var reddet. Hånd i hånd gik vi ud i havet lune vand for at skylle vores liderlighed af os.

Pjankende pakkede vi sammen og kørte hjemad.

 

En fantasi var sket fyldest – jeg og min ven havde blottet vores sexliv foran 4 ukendte mænd – kratluskerne.

 

Har du en kommentar til vores frække oplevelse kan du skrive til sommerparret@ofir.dk