LÆSERNES EGNE NOVELLER

Slave henrik©

Læderslaven

Det var en sen eftermiddag, hvor alle var gået hjem fra arbejde. Jeg var gået i arkivrummet for at finde et par gamle sager frem.
Pludselig stod du i døråbningen iført en stram sort lårkort læderkjole triumferende svingende to sæt håndjern og to lange sorte læderremme. Du tog fat i mine arme, og lynhurtigt klikkede det kolde stål fra håndjernene om mine håndled, som blev låst fast til arkivrummets reoler med armene strakt ud. Du flåede mine læderbukser af, tvang mig ned på knæ, hvorefter mine ankler blev spredt og bundet fast til et par reoler på den modsatte væg. Hold kæft, hvor kunne du dog binde knuder.  

Jeg lå på knæ på stengulvet med hænder og fødder fastspændt og fuldstændig ude af stand til at slippe fri. Du kaldte bestemt på din ydmyge slavinde, der kom kravlende og tog sine drivvåde latextrusser af, tørrede sig grundigt i skridtet og røven, hvorefter hun proppede dem ind i min mund og bandt dem fast med et læderbælte. Nej, hvor var jeg dog liderlig og bange for, hvad I kunne finde på at stille op med mig. I begyndte at kærtegne min krop og slog med jævne mellemrum på min strittende røv. "Nu skal vi rigtig lege med dig, skat", sagde slavinden, hvorefter hun forsvandt og lod mig være alene med dig. "Nu er det min tur. Tror du ikke jeg ved hvor vild du er for at komme i trusserne på mig, men i dag er det på mine præmisser. Er det forstået?" Jeg nikkede i min hjælpeløse tilstand.
Du kravlede ned under mig og lagde dig omvendt i en 69er med dit sexede skød lige ud for mit ansigt. Synet af din lårkorte læderkjole gjorde mig vildt ophidset og jeg flåede i håndjernene for at komme fri, så jeg kunne begrave mit ansigt imellem dine lår og slikke dig til en udløsning. Men alle anstrengelser var forgæves - jeg kunne ikke nå! Pludselig kunne jeg mærke dine silkebløde læber omkring mit røvhul, og uden tøven stak du tungen op i mit hul og mundkneppede mig, så jeg var ved at gå til af liderlighed. Jeg rystede over hele kroppen, mens du fortsatte med at slikke mig i røven, samtidig med at du for at pirre mig roterede med dit læderklædte skød foran mine øjne. Der dryppede saft ned på din kjole fra min efterhånden sprængklare pik, men jeg vidste godt at jeg ikke skulle gøre mig nogen forhåbninger om at få lov at komme foreløbig. Pludselig omsluttede en varm mund min store pik og du begyndte at slikke mig op og ned ad skaftet.
Slavinden kom i det samme ind i arkivrummet og udbrød, "Nå, min lille slave dette her havde du aldrig drømt om, vel? Men vi er først lige begyndt så ser her, hvad der venter dig", sagde hun med en overlegen stemme. Øjnene var ved at trille ud af hovedet på mig, da hun viste mig en stor sort dildo med seler og vibrator. Hun gik om bag mig og pludselig gik det op for mig, hvad dildoen skulle bruges til. Nej, det kunne de vel ikke finde på. De driller kun, tænkte jeg.
"Du elsker jo at fantasere om at stikke alt muligt op i os kvinder, men NU skal VI lege lidt og prøve denne her OPPE I DIG!!! Vi skal nok vise bare lidt hensyn og smøre den ind i lidt vaseline førend din Herskerinde presser den op i dig, selv om du ikke fortjener det, fortsatte slavinden, hvorefter hun skreg af grin over mine fortvivlede øjne og ydmygende stilling - ude af stand til at gøre modstand over mine herskerinders frække påfund. Jeg var et legetøj i deres kyndige varetægt, og jeg nød det i fulde drag. Jeg gav mig i mine håndjern og læderbånd, men kunne IKKE slippe fri! 

Du slap dine sugende blodrøde læber om min bristefærdige pik og tog fat i den store sorte gummidildo, hvorefter slavinden lagde sig ned på gulvet og gav sig til at slikke løs på min forvoksede mandighed. Du gik om bag mig og gav dig til at gnide dine fingre ind i en gang tyk vaseline. Derefter gned du omhyggeligt og bestemt mit røvhul ind i vaselinen og var særdeles grundig med at smøre røvhullet rigtig godt indvendigt. Du tog derefter den sorte dildo og uden varsel pressede du den op i mit røvhul, som blev helt udspilet ved den store gummipiks indtrængen i mit hul.
Jeg skreg alt jeg kunne, men slavindens sjaskvåde trusser i min mund gjorde det umuligt for lydene at slippe ud. Det blev højst til lidt "mmmmm- hmmmmm -mmmmmmm".
Du skreg af grin, spændte dildoen fast med de tilhørende remme, TÆNDTE for vibratoren på højeste hastighed og sagde så med en hånlig stemme; "Nå Henrik, det her havde du nok ikke rigtig regnet med, hva'. Du troede garanteret, at du fik lov at kneppe mig, men i stedet er det mig, der røvpuler dig, min fine ven." Dernæst gav du mig bind for øjnene, for "at øjnene ikke skulle trille ud af hovedet på mig", som du sagde.  

Du klemte mine nosser hårdt sammen, slavinden slap sit tag i min pik, og sammen gik I ud og lukkede døren til arkivrummet, og lod mig sidde alene på gulvet, bundet med en kæmpe utilfredsstillet stådreng og med en stor sort roterende gummidildo fastspændt i røven.
Efter noget tid - måske en halv time- blev døren lukket op til arkivrummet. Jeg kunne høre, at flere kom ind, men ingen sagde noget. Pga. bindet for øjnene var jeg jo ligesom afskåret fra at se noget!
Pludselig blev den sorte gummidildo revet ud af mit godt ømme og udspilede røvhul og kneblen i min mund blev fjernet for blot at blive erstattet med den store gummidildo, som kraftigt lugtende af min eget røvhul langsomt blev proppet ind i min mund og blev bundet fast.
"Værsgo' og sut dine egne røvhulssafter i dig", blev der sagt med en myndig stemme som kun kunne tilhøre dig. Herefter gav publikummet sig til at håne mig over den ydmygende situation jeg befandt mig i fastspændt og med en stor sort dildo i munden, som stærkt lugtede af safter fra mit eget røvhul. De grinede og morede sig hjerteligt, mens jeg blev mere og mere sindssyg over den pinlige stilling jeg sad i på det kolde stengulv og fuldstændig blottet for ALT!!!! På et tidspunkt blev remmene fra gummidildoen løsnet, og jeg fik i stedet en stor hård læderbold proppet ind i munden, som blev bundet fast bag om min nakke.
Jeg kunne intet stille op i min hjælpeløse situation, og pludselig kunne jeg mærke et par fugtige læber omslutte min liderlige pik samtidig med at mit røvhul og nosser blev slikket af yderligere et par pige-tunger. Der måtte være mindst fem piger om mig og jeg kunne mærke at pigerne skiftedes til at tage mig under behandling. Til sidst blev bindet for mine øjne fjernet og jeg kunne se, at slavinden havde taget min pik under grundig behandling, en anden pige lå på knæ i et sort læderkorset og mundkneppede mit røvhul.
En pige i en fræk rød lakkjole suttede og nulrede mine sprængfyldte nosser sammen med yderligere en pige, der i sorte læderchaps bed og nappede i mine kugler.
Du stod ved siden af i din sorte skinnende læderkjole, og kørte voldsomt med din højre hånd min tidligere røvfikserede dildo ud og ind af din blottede og glatbarberede fisse, samtidig med at du med din venstre hånd onanerede på din klitoris. Du stod og vendte det hvide ud af øjnene, mens du skreg din orgasme ud i rummet og stønnede hæst.  

Jeg rystede over hele kroppen og kom i en kæmpe orgasme, som nær havde fået hele arkivrummet til at falde sammen.  

Sikke en behandling, jeg der fik.....