LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 19

Sussi gik om bag scenen hvor den mørke stripper ventede sammen med 5 andre strippere, 3 udsmidere, 1 servitrice og 2 andre konkurrencedeltagere. Hun håbede på at hun hurtigt kunne få dette overstået, så hun kunne komme hjem og sove.

 

”Mit navn er Gudinde, bare så du er klar over det.” sagde den mørke stripper. ” I tre har besluttet at være strippere i denne klub eller i det mindste strippere på halvtid. I aften vil i blive indviet i klubben. Det meste af det vi gør er lovligt, i det mindste på overfladen, men for at sikre os alles gensidige investering så udfører vi denne indvielses ceremoni. Hvis I efter i aften har planer om at forråde vores aktiviteter, så kommer I selv i lige så mange vanskeligheder som os andre.”

 

Lederen for udsmiderne overtog samtalen og forklarede, ”I aften vil I blive optaget på video hvor man ser jer udføre forskellige seksuelle akter for penge og andre ulovlige handlinger. Med optagelserne af dette videobånd er der klare beviser for, at I har overtrådt adskillige love foran kameraet. Dette vil hjælpe jer med at holde kæft med hensyn til vores virksomhed. Enhver der arbejder her er blevet videofilmet med de samme ting, og videofilmene er forsvarligt lukket inde i mit pengeskab på kontoret. Gudinden er ansvarlig for indvielsesceremonien, så jeg vil lade hende komme i gang med det samme.”

 

Sussi brugte de næste 2 timer på at kneppe, sutte og slikke i enhver tænkelig situation. Mænd, kvinder, 2 mænd, en mand og en kvinde alt sammen optaget på video. Efter hver udførelse blev det optaget at hun modtog penge. Hun blev også optaget i en situation hvor hun solgte narkotika. Hun rullede adskillige joints og røg dem også foran kameraet. Da indvielsesceremonien endelig var overstået, var hun oversprøjtet i sperm, udmattede og ”højere” end et højhus. Hun havde fået mange orgasmer og opdagede, at hun faktisk kunne lide de fornemmelser hun havde, efter at have røget joints.

 

Bartenderen lod Sussi ligge på ladet af hans pickup, fordi han ikke ville have at hun svinede til inde i bilen. Da han endelig afleverede hende hjemme foran huset, var klokken 04:30. Hendes tøj lå i sportstasken og hun havde kun en let jakke og stiletter på, da hun gik op på verandaen. Uret, som Helle havde sat til hende ude på verandaen, nåede hun at sætte til vækning inden hun faldt hen i en udmattet søvn. Spermen rendte ned af benene, fra kussen og ud af røvhullet på hende.

 

Sussi syntes lige hun var faldet i søvn, da uret vækkede hende. Klokken var 06:00. Hun prøvede på at åbne sine øjne, men det var svært pga. den tørret sperm som havde lukket hendes øjenlåg til. Hele hendes krop gjorde ondt og hendes røvhul smertede. Da hendes tanker vandrede tilbage til nattens eskapader, fandt hun ud af at hendes røvhul smertede fordi nogen havde proppet en ølflaske op i røven på hende, mens hun ”åd” Gudindens kusse. 

 

Sussi kæmpede for at rejse sig op og samle sine ting. Hver en muskel i kroppen gjorde ondt. Hun gik op af trapperne til førstesalen, og ind i badeværelset. Mens hun stod med spredte ben ind over toilettet for at  pisse, så hun sit spejlbillede i spejlet. Hun kunne ikke genkende den person der stirrede tilbage på hende. Det hun så, var en nøgen kvinde tilsølet i indtørret sperm, der stod overskrævs på toilettet med glatbarberet kusse og pissede. Hendes hår var sammenfiltret og hendes bryster var røde og opsvulmet. Pludselig opdagede hun at hun kiggede på sig selv, skyndte sig at lukke øjnene og gik over til bruseren og åbnede for vandet.

 

Da det varme vand sprøjtede ud over hendes trætte krop, begyndte hendes tanker at vende tilbage til nattens bedrifter. Hun kunne føle at alle mændene kigge på hende da hun stod på scenen og strippede. Hun kunne høre tilråbene og følte hænder overalt på sin krop. Gentagne gange så hun for sig, da hun kom i orgasmer på de tre herrer. Hun så, da hun lå på knæ med en pik i munden, og begge hendes hænder lege med hver sin pik. Hun så, da hun lå med hovedet ned mod gulvet og røven i vejret, mens hun blev røvpulet af en fremmede mand. Hendes hånd bevægede sig ned til hendes klitoris, hvor en enkel berøring sendte hende ud i en intens orgasme der lignede fødselsveer. Det varme vand kærtegnede hendes bryster, mens hendes finger fortsatte med at glide hen over hendes opsvulmede skamlæber. Hendes tanker var fyldt med nattens vilde knepperi, slikken og sutten på adskillige pikke, kusser og røvhuller. Gudinden, der med sine stærke lårmuskler, låste Sussi’s hoved fast og tvang hende til at stikke sin tunge dybere op i hendes dampende sjaskvåde kusse, mens en anden proppede en iskold ølflaske op i hendes gabende, velsmurte røvhul. Sussi sank ned i knæ mens vandet fortsatte med at sprøjte ud over hende, og skyllede al den tørrede sperm af kroppen og ud af hendes hår. Hendes fingre fortsatte med at lege dybt oppe i hendes brændende kusse.

 

Pludselig gik det op for Sussi, at hun skulle vække sin ejer klokken 06:30. Et hurtigt kig på uret fortalte hende at hun havde 10 minutter tilbage. Hun skyndte sig med at vaske sit hår og hele kroppen. Hun stod ud af bruseren og efter at have tørret sig, skyndte hun sig ind i soveværelset for at vække Helle.

 

Sussi vækkede blidt Helle, som lå og sov i Sussi’s seng. For sent opdagede hun, at hun ikke havde fået sat sit hår eller lagt make-up. Helle opdagede det øjeblikkeligt. ”Men dog min slave, du må have haft en travl nat. Du har lavet endnu en fejltagelse ved ikke at have gjort dig selv præsentabel for din ejer.”

”Undskyld Frøken Toft. Din sexslave har ingen påskud.” Sagde Sussi med skælvende stemme. 

”Jeg har ikke tid til at tage mig af det nu slave, men jeg skriver det på listen over dine fejltagelser og så ser vi på det i aften. Gå ned og lav morgenmad til mig. Du kan drikke din specielle kaffe og så noget yoghurt her til morgen.” 

 

Sussi skyndte sig ned i køkkenet, mens Helle tog et brusebad og gjorde sig klar til skolen. Da Helle kom ned i køkkenet, observerede hun at Sussi havde ordnet sit hår og make-up i en hurtig fart, og farede nøgen rundt i køkkenet med gyngende røv i de 15 cm høje stiletter. Sussi stod ved køkkenbordet og spiste sin yoghurt, mens Helle fortærede sin morgenmad. Sussi smagte ikke mere spermen i sin kaffe. Hun havde slugt så meget sperm i nattens løb, at den fortyndede sperm i kaffen slet ikke kunne smages. 

 

Efter at have ryddet op i køkkenet, trak Sussi sin udmattede krop op af trapperne for at finde ud af hvilken ydmygende påklædning, Helle havde lagt frem til hende. Hun anede ikke hvordan hun skulle komme igennem dagen, for hun var så udslidt og hun kunne slet ikke tænke. Hun blev ved med at tænke på sidste nat, og det der foruroligede hende mest var, at tankerne gjorde hende seksuelt ophidset. 

 

Da hun kom ind i soveværelset, blev hun meget forbavset over at se Helle havde fremlagt et konservativt jakkesæt. En gyldenbrun nederdel der gik til 1 cm over knæene, en hvid silkebluse og en jakke der matchede nederdelen. Mens silkeblusen var gennemsigtig, så dækkede jakken hende fuldstændig. Der var også en beigefarvet hofteholder, solbrune nylonstrømper og komfortable 10 cm høje gyldenbrune stiletter.

 

Sussi skyndte at klæde sig på, snuppe sin taske og attachemappe og fulgtes med Helle ned af trapperne. Hun havde ikke haft tid til at rette nogen af sine elevers opgaver hele ugen, og hun var frygtelig bagud. Måske kunne hun nå det i weekenden. Det så ud som om Helle havde givet hende mere snor, når man tog i betragtning hendes valg af tøj Sussi skulle gå med. Måske ville det hele ende godt.

 

Turen til skolen foregik uden begivenheder. Sussi var så træt, at hun næsten faldt i søvn. Da de ankom til skolen, var Helle’s eneste bemærkning at hun ville mødes med Sussi i klasseværelset efter skole. 

 

Sussi skyndte sig til sit klasseværelse for at gøre klar til dagens arbejde. Hun drak en spermblandet kop kaffe fra sin termokande, for at forsøge at holde sig vågen. Til trods for sin udmattelse, følte Sussi sig mere normal siden dette totale vanvid var begyndt. 

 

Lige før sin første klassetime og mens Sussi var ved at gøre sig klar, åbnede hun sin karakterbog og blev chokeret over at se billedet samt et brev. Det var et billede af hende, nøgen og knælende ned på flisegulvet med en stiv pik i hver hånd og en tredje pik der fyldte hendes mund. Det var taget sidste nat. Med tårer i øjnene åbnede hun brevet og læste:

”Dette er dit sande jeg, slave. Du lader bare som om du er en gymnasielærerinde.”

Sussi foldede brevet sammen og forsøgte at fjerne billedet fra karakterbogen, men det var limet fast til siden og der var ingen måde hvorpå hun kunne få det af. Hendes elever begyndte at komme ind i klassen, så hun smækkede karakterbogen i, og lagde den nederst i sin attachemappe under alle elevernes opgaver hun ikke havde nået at rette. Hun var så rystet over billedet og brevet, at hun dårligt kunne undervise. Hendes tanker vandrede tilbage til sidste nat. Hun kunne føle de 2 stive pikke i sine hænder og den tredje tykke pik der gled hen over tungen og dybt ned i halsen på hende. Hun var forfærdet over at disse tanker kom og forstyrrede i hendes undervisning, men endnu mere forfærdet over at hun blev liderlig af minderne om det der hændte sidste nat.

 

Efter at klassetimen var forbi havde Sussi et ledigt øjeblik hvor hun kunne rette opgaver i. Hun undgik behændigt karakterbogen i attachemappen da hun tog sine papirer frem. Påhæftet det andet stykke papir i bunken var en konvolut hvorpå stod skrevet: Slave….Åbn øjeblikkeligt!!!!!!

 

Med rystende hænder fjernede Sussi konvolutten fra papiret. Hun havde ikke lyst til at åbne den, men hun kunne ikke stoppe sig selv i at adlyde Helle. Indeni var et andet billede og en besked. Billedet viste Sussi ligge på hænder og knæ mens hun blev kneppet, samtidig med at hun suttede på den mørke udsmiders store pik. Glimtet i hendes øjne viste med al tydelighed, at hun nød den dobbelte indtrængning. Det måtte have foregået efter at hun havde røget en joint, for hun kunne ikke engang huske det førend hun så billedet. Følgende besked sagde:

”Hvilken kone og mor ville opføre sig på denne måde?” 

 

Hun havde svært ved at synke den ubarmhjertelige tekst der stod på sedlen, men alligevel var hendes ene hånd på vej op under nederdelen for at klø et vist sted. Måske var hun en luder og havde bare forestillet sig at være noget andet. Hun nød det hun havde lavet. Billederne viste det med al tydelighed.

 

Med sine tanker i oprør gik Sussi til frokost. Hun styrede direkte mod toilettet før hun spiste. Mens hun stod overskrævs på toilettet, jog hun 2 fingre op i sin gennemvædet kusse. Hun var desperat efter at få en orgasme, men hun vidste også at Helle ikke ville lægge fingre imellem og at hun ville blive straffet hårdt, hvis hun tillod sig selv at få en orgasme. 

 

Efter modvilligt at have trukket fingrene ud af sin dampende kusse, slikkede hun sine fingre rene uden at tænke over det, og tørrede sig imellem benene før hun gik til frokost. Hendes frokost bestod af et simpelt rundstykke og et æble. Sussi drak sin specielle kaffe færdig, og gik tilbage til sit klasseværelse. Hun havde sine nerver i ro, men hun var fysisk udmattet. Hendes tanker var i en meget være tilstand.

 

Helle’s klasse kom ind og Helle var utrolig høflig overfor fru Vangenberg. Der var ingen udspekuleret hentydninger eller pinlige spørgsmål. Klassetimen foregik stille og roligt. Da Helle var på vej ud af klassen, rakte hun Sussi en ny konvolut. Sussi havde ingen forestillinger om hvad der var indeni. Den føltes tykkere end de andre. Lige så snart den sidste elev var ude af døren, rev Sussi konvolutten op før næste klasse kom ind. Hun blev chokeret og bange da hun så indholdet. Indeni konvolutten var der adskillige billeder af Tina. Hun var iklædt noget meget udfordrende tøj. Hendes hår var sat op, og hun havde alt for meget make-up på. Hun lignede en 17 – 18 årig luder.

 

Sussi var vred, bange og afvisende overfor billederne. Vredt åbnede hun det medfølgende brev:

”Vi legede påklædning. Hvad synes du? Hun ligner en 18 årig, synes du ikke? Næsten ældre end dig efter at jeg har klædt dig ud.”

 

Sussi kæmpede for at holde sine tårer tilbage mens hun forsøgte at få styr på sine følelser. Hvad er der sket? Hvornår ville Torben ringe hjem? Han kunne i det mindste redde Tina fra Helle. Han havde ikke ringet i 2 uger. Hun sled sig igennem den næste undervisningstime, og ventede på at Helle skulle dukke op sidst på dagen. 

 

”Du lader min datter være,” råbte hun lige så snart Helle trådte ind af døren. ”Du kan gøre alt hvad du vil med mig, men du lader min datter være.” forlangte Sussi idet hun sprang ud af stolen og hen mod Helle, klar til at gøre hvad det skulle være for at beskytte sin datter. 

 

Som lyn fra en klar himmel, ramte en knaldende hård lussing Sussi på siden af hovedet, og hun blev fuldstændig rystet. Den var hurtig fulgt op af endnu en lussing på den anden kind. ”Nu høre du på mig. Jeg bestemmer her og jeg gør hvad der passer mig, mod hvem det passer mig, og hvornår det passer mig. Du er intet andet end min lille slave. Du kan intet gøre uden min tilladelse.”

”Hvis du nogensinde hæver din stemme overfor mig igen, så banker jeg dig sanseløs og får dig arresteret for at handle med narkotika og lave prostitution. Og det er kun til at begynde med. Du vil miste alt hvad du ejer og har, og jeg vil få din datter og mand til at lege med i lige så lang tid det passer mig.”  

 

Med tårerne rendende ned af sine sviende kinder, stod en sammenkrøbet og totalt chokeret Sussi og stirrede på Helle. Alt hvad hun havde sagt ville hun gøre, og hun havde magten til at gøre det. Men hvor kom Torben ind i billedet? Sussi vidste ikke hvad hun skulle sige, men hun vidste at hun havde tabt. Hendes eneste håb var at Torben ville redde Tina ud af Helle’s klør. 

 

Helle greb fat i Sussi’s korte hår og trak hende ned på knæ foran hende. ”Nu lytter du godt efter slave. Tag alle billederne og læg dem i den midterste skrivebordsskuffe. Lad skuffen stå lidt åben, og mød mig derefter ude i bilen.”

”Frøken Toft,” hviskede Sussi. ”Må jeg beholde billederne af Tina?”

”Jeg sagde alle billederne slave. Det kan være at Niels synes om den nye Tina.”

Painmaster