LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 20

Sussi’s tanker var i oprør da hun åbnede skuffen, og lagde de forføriske billeder af sin datter ned i den. Billederne var ikke uanstændige på nogen måder, men tankevækkende. Hun kunne ikke andet end at adlyde sin ejer. Billeder af hendes datter sparsomt påklædt og som ville blive set af en skolepedel, var bedre end at lade Tina og hendes mand komme i kløerne på Helle og hendes familie, mens hun selv var i fængsel.

 

En meget forvirret Sussi forlod skolen og gik med langsomme skridt hen mod bilen, hvor hendes ejer ventede. Hun var i syv sind og hendes krop var fysisk udmattet. Det var med nød og næppe at hun nåede hen til bilen. Hun åbnede døren og lod sig dumpe ind på forsædet ved siden af Helle. ”Nå slave, jeg ville ellers have givet dig aftenen for dig selv, men du gik over stregen inde i klassen. Du havde gjort så store fremskridt indtil dette skete. Jeg er meget skuffet over dig.”

”Din sexslave er ked af det, Frøken Toft.” sagde Sussi og kom tilbage til sin underdanige rolle. Hun vidste at hun ville blive straffet for sit angreb på Helle, og hun vidste at hun fortjente det uanset hvad straffen så ville være. Hun havde skuffet sin ejer. Hun håbede kun på, at hendes udmattet krop ville være i stand til at modstå straffen. 

 

Helle sagde ingenting hele vejen hjem, og da bilen stod parkeret i garagen sagde hun til Sussi, ”Gå op i dit soveværelse og klæd dig passende på, og mød mig derefter i Tina’s værelse.”

 

Sussi trak sig selv op af trapperne til soveværelset, og klædte sig af. Dernæst tog hun sine 12½ cm høje stiletter på, spændte sit halsbånd på og satte remmen fast i halsbåndet og gik derefter ind på Tina’s værelse, for at vente på Helle. Da hun kom ind på Tina’s værelse blev hun chokeret over at se væggen klistret til med forstørrede billeder, som dem Helle havde givet hende i skolen. Mens hun studerede billederne begyndte hendes tanker at fokusere på hvad hun havde gjort, siden alt dette blev brugt mod hendes datter. 

 

På det tidspunkt kom Helle ind i værelset, og da hun så Sussi studere billederne sagde hun, ”Tina nød at lege påklædning og være model i aftes. Nu vil jeg have, at du udfra billederne vælger hendes påklædning til aftenens stævnemøde. Og for resten, så har vi købt alt tøjet på dit Dankort.”

”Tina har ikke tilladelse til at gå til stævnemøde, Frøken Toft.”

”Det har hun nu, og hun har et stævnemøde med en meget sød ung mand fra vores afgangsklasse i engelsk.”

”Men hun går kun i 9’ende klasse, Frøken Toft.” bad den fortvivlet mor.

”Enten vælger du en påklædning eller også får hun dette på,” sagde Helle og pegede på et billede der viste Tina i en stram top uden ærmer der knap nok dækkede hendes spirende bryster, og et par meget stramme korte shorts der dårlig nok dækkede hendes baller.

 

En tilintetgjort lærerinde studerede billederne og valgte den påklædning der dækkede hendes baby mest muligt. En kort struttende nederdel med en lyseblå bluse, der var skåret lige over taljen og viste mindst mulig mave. ”Please Frøken Toft, Tina er for ung til et stævnemøde.” bad den ulykkelige mor og faldt ned på sine knæ. ”Jeg vil være din sexslave for altid, hvis du bare lader Tina være.”

”Du er allerede min slave for altid, luder. Bare rolig, jeg har talt med Tina og hun forstår hvad det er drenge kan lide.”

 

Sussi vidste ikke hvad hun skulle sige. Hun var så forvirret. Hun ville så gerne beskytte sin familie. Var dette den rigtige måde? Hun måtte stole på sin ejers drøftelser. ”Jeg kan ikke tænke klart mere.” sagde Sussi inde i sig selv.

 

”Kom så slave, vi har nogle ting vi skal have gjort,” sagde Helle, tog fat i remmen til halsbåndet og trak den tryglende moder op og stå. Helle trak Sussi ned i køkkenet og beordrede hende til at give hende en Cola. ”Jeg ved at du er træt efter nattens sjov og udfoldelser slave, og jeg havde faktisk planlagt at du skulle slappe af i dag men du besluttede dig for at lave en optræden, så nu må jeg straffe dig.”

”Din sexslave er ked af det, Frøken Toft.”

”Det er jeg ikke i tvivl om, men du forstår hvorfor du må straffes.”

”Ja Frøken Toft, din sexslave forstår.”

”Giv mig en af de ispinde vi købte forleden dag slave. Og tag også en til dig selv.”

Sussi gik over til fryseren og hentede to ispinde. Hun var så sulten, at hun kunne spise hvad som helst. 

”Tak slave,” sagde Helle og tog sin ispind. Mens hun åbnede sin, beordrede hun Sussi til også at åbne sin men ikke at slikke på den endnu.

Sussi var sikker på, at hun ville blive beordret til at lave et show foran sin ejer, hvor hun skulle sutte og slikke på ispinden som var det en pik. Men der tog hun fejl.

”Jeg vil have at du spreder dine ben så meget du kan, og knepper dig selv med ispinden slave.”

Sussi kunne ikke tro sine egne øre, men spredte sine ben så meget hun kunne og forsøgte at stikke ispinden op i sin ømme kusse. Ispinden var frysende kold. Hun begyndte at ryste da hun lod ispinden glide op i sin dampende og dryppende kusse. Hvorfor dryppede hendes kusse over at skulle udføre denne ydmygende handling foran sin ejer? Hvorfor følte hun en uimodståelig trang til at tilfredsstille denne grove teenager?

 

Ispinden smeltede hurtigt inde i hendes sexslaves dampende kusse, mens kirsebærsafterne løb ned af hendes ben og dryppede ned på gulvet. Da den var fuldstændig smeltet, beordrede Helle sin sexslave til slikke pinden ren.

 

Den ydmyget lærerinde stod nøgen i sit køkken, med smeltet is løbende ned af sine lår fra en liderlig varm kusse. Hendes mund arbejde med pinden og slikkede kussesafterne i sig. Der var så mange ting som havde ændret sig igennem de sidste to uger. I det mindste ville hendes mand snart komme hjem og redde hende fra alle pinslerne. Men hvorfor blev hun så ophidset, over at blive behandlet på denne måde? Måske var hun virkelig en luder, og ikke ment til at være en kone, mor og lærerinde. Hendes lår begyndte at ryste da hendes udstrakte ben begyndte at blive trætte, og hun kunne ikke koncentrere sig om nogen ting i mere end nogle få sekunder. 

 

”Ned på knæ og slik det svineri op som du har lavet slave, og bagefter går du i bad og rengøre dig selv. Jeg venter på dig hernede.”

 

Sussi lagde sig taknemmeligt på knæ, og slikkede sammenblandingen af egne kussesafter og smeltet is op fra gulvet. Hun rejste sig op og skyndte sig, så godt hendes tunge ben ville, hen til trappen op til badeværelset.

 

Mens Sussi havde kneppet sig selv med ispinden, havde Helle’s hjerne arbejdet på overtid. Hun var nødt til at straffe sin slave hårdt for sit rebelske oprør, men der måtte ikke komme nogen mærker inden hendes debut i morgen. Hun var også klar over, at hendes slave var ved at nå punktet for fuldstændig udmattelse, og det var vigtigt at hun havde styrke for at nå igennem weekenden. Hun havde den perfekte løsning.

 

Så snart Sussi havde fået trukket sin trætte krop op i badeværelset, gik Helle i aktion. Hun åbnede to dåser med bønner, kom dem i en gryde og satte den til at varme op på komfuret. Dernæst hentede hun en flaske amerikansk olie og nogle vanddrivende piller, for at give det den ”ekstra følelse”. Hun kom en rundhåndet portion amerikansk olie i, og adskillige vanddrivende piller og rørte rundt i gryden indtil pillerne var opløst. 

 

Da Sussi kom ned i køkkenet igen, stod den søde lugt af varme bønner i hendes skål på gulvet, ved siden af et glas vand

 

Sussi kunne lugte bønnerne da hun begyndte at gå ned af trapperne, og hendes mund løb i vand da hun nåede køkkenet og så skålen med bønner på gulvet. Hendes hjerte hoppede en ekstra gang, da Helle beordrede hende til at lægge sig på knæ og æde hele skålens indhold samt at drikke alt vandet. Den eneste restriktion var, at hun ikke måtte bruge hænder når hun spiste bønnerne. Uden at betænke sig, lagde den sultne sexslave sig på knæ og begyndte at æde de griset bønner. Hun var så sulten at hun åd alle bønnerne i løbet af minutter.

”Drik dit vand slave.”

”Må din sexslave bruge sine hænder, Frøken Toft.?”

”Selvfølgelig slave. Drik det hele.”

Sussi skyndte sig at drikke al vandet i glasset. ”Din sexslave takker dig for måltidet, Frøken Toft.” 

Hvorfor takker jeg denne pige for at få lov til at spise en skål bønner på gulvet? Hvornår kommer Torben hjem og redder mig? Hvordan kan han redde mig, når han ikke ved hvad som foregår? Hun var så forvirret.

”Jeg vidste at du ville være sulten. Her, drik et glas vand til mens jeg er i godt humør.”

Sussi drak det tilbudte vand og afventede yderligere ordre.

”Gør rent i køkkenet og dig selv med, og mød mig derefter i Tina’s værelse.”

”Ja Frøken Toft.” Hvorfor Tina’s værelse? Undrede hun sig over.

 

Sussi skyndte sig at gøre rent i køkkenet, og vaskede dernæst sit ansigt rent for griseriet efter bønnerne. Den fulde fornemmelse i maven var vidunderlig. Hun kunne endda se en lille bule på maven, for første gang i uger. Da alt var ryddet op i køkkenet gik hun op i Tina’s værelse, og fandt sin ejer siddende på Tina’s seng omringet af en masse reb og en lang stang. Hun lagde også mærke til en mundknebel og noget hun ikke genkendte.

 

”Kom her hen slave, vi må skynde os for Tina kommer hjem om en ½ time, for at gøre sig klar til sit stævnemøde.” 

 

Da Sussi gik hen til Helle, forsøgte hun en sidste gang at få Helle til at forbyde Tina at gå til stævnemøde med den ældre dreng. ”Please Frøken Toft, din sexslave beder dig om at forbyde Tina at tage dette afslørende tøj på, og gå til stævnemøde med den dreng. Han er alt for gammel og hun er så ung.”

 

”Det er allerede blevet besluttet slave, vend dig om.”

Sussi vendte ryggen til Helle.

”Bug dig ned slave.” Helle pressede Sussi’s mellemste butt plug op i røven på hende.

”Ret dig op.” Helle tog fat om Sussi’s håndled og bandt dem stramt sammen, bag hendes ryg. Derefter bandt Helle hendes albuer stramt sammen, trak og rykkede indtil de faktisk rørte hinanden. Helle sikrede sig at rebene sad stramt, gik om foran hende og placerede peniskneblen i Sussi’s mund. Sexslaven åbnede villigt sin mund og accepterede kneblen uden protester. Hendes arme og albuer var spændt til bristepunktet, men takket være hendes work-out og dans, så var hun rimelig smidig. Hendes bryster stod ud i luften pga. hendes bundet situation.

 

Helle trak Sussi ned på gulvet og bandt hendes ankler til hver ende af stangen. Derpå rullede hun sin bundne slave om på maven som nu var begyndt at rumle. ”Nu vil jeg have at du maver dig ind under Tina’s seng. Vær sikker på at du kommer helt ind til væggen, så hun ikke kan se dig. Åh, lige inden jeg glemmer det.”

 

Helle tog den ting fra sengen som Sussi ikke genkendte og satte den fast på Sussi’s kusse, lige på klitoris. Hun var våd som sædvanlig. Helle bandt stropperne fast omkring livet på Sussi og igen op forbi revnen i røven op til livet, så den ikke kunne flytte sig fra sin position. 

 

Derpå forklarede Helle sin forvirrede og flove slave. ”Det er en klitorisvibrator. Jeg har indstillet den til at vibrerer i 5 minutter for hvert 20’ende minut, så du får 15 minutters fred imellem hver gang den vibrere. Du har ikke tilladelse til at få orgasme. Kom så ind under sengen slave.”

 

Sussi fandt hurtigt ud af, at det var lettere sagt end gjort. Med spredte ben, hænder og arme bundet på ryggen og fuldstændig ubrugelige, var den eneste måde hun kunne bevæge sig på ved at bøje sine knæ lidt og trække sine bryster hen over gulvtæppet. Da hun var nået halvt ind under sengen startede vibratoren, og med vibrationerne direkte forplantet igennem hendes klitoris, sendte det chokbølger gennem hele hendes krop.

 

”Du må hellere skynde dig lidt slave. Tina kan komme hvad øjeblik det skal være.”

Tina måtte for alt i verden ikke opdage hende sådan her, så hun forsøgte at ignorere de liderlige følelser der banede sig vej igennem kroppen på hende. Disse behagelige følelser blev dulmet en smule hver gang hun skrabede sine bryster hen over gulvtæppet. 

 

Til sidst var hun godt gemt helt inde under sengen, og vibratoren havde stoppet. Hendes bryster gjorde en smule ondt efter at have slidt sig hen over gulvtæppet, og hun var presset så tæt sammen under sengen at der ikke var nogen mulighed for at lette på trykket, da hele overkroppen lå ovenpå hendes maste bryster. Hun begyndte at få en ubehagelig fornemmelse i maven, og hun håbede ikke på at hun skulle blive under sengen i lang tid, for hun var sikker på at hun skulle bruge toilettet inden ret længe. Hun blev forbavset da Helle lagde sig på knæ ved siden af sengen, og placerede et spejl så dets indfaldsvinkel lå i forlængelse af det store spejl på døren, hvilket gav Sussi fuldt udsyn over hele værelset. Derpå rejste Helle sig op, gik hen til den åbne soveværelsesdør, slukkede lyset, gik ud og lukkede døren bag sig efterladende Sussi bundet, tilproppet og kneblet under sin datters seng. 

 

Hendes ubehagelige trange plads til trods, tillod mørket at få tag på Sussi’s udmattelse og træthed. Ligesom hendes øjne begyndte at lukke i og hun var på vej til at falde i søvn, startede vibratoren igen og sendte bølger af lyst og begær gennem hele hendes stramt bundne krop, hvilket fik hendes hungrende krop til at vågne op. Efter 5 minutters konstant stimulering på hendes klitoris, var hun lige ved at komme i en orgasme da vibratoren slukkede og lod hende ”hænge” lige før udløsning, men uden at hun fik den. Da hendes krop langsomt vendte tilbage til sin normale liderlige tilstand, kunne den ikke længere modstå den effekt de sidste 2 uger havde haft på den, og lod Sussi gå i en dyb søvn som selv ikke vibratoren kunne vække hende op af. 

 

Selvom hun sov forsøgte Sussi’s tanker at komme til klarhed over hendes situation. Torben måtte komme hjem snart, men hvordan kunne hun forklare hvad der var sket. Hun måtte beskytte Tina mod Helle, men hvordan kunne det lade sig gøre. Hun tænkte på pik hele tiden, og var i en konstant liderlig tilstand. At være lærerinde for disse unge virile drenge blev sværere og sværere, endnu mere med Helle’s konstante pine, så kunne hun ikke stoppe sig selv. Når hun prøvede på at gøre oprør, gjorde Helle bare tingene værre. Hvad kan jeg gøre?

 

Noget tid senere blev Sussi vækket i en forskrækkelse til lyden af stemmer, og lys der blev tændt. Hun blev øjeblikkeligt gjort opmærksom på sine kramper i maven, og det presserende behov for at skulle på toilettet da hendes blære var klar til at sprænges. Af mindre betydning, men stadig mærkbar, var smerten i hendes bryster af at ligge på dem i så lang tid. Pludselig satte vibratoren i gang igen, og hendes tanker blev henledt til kussen hvor hun kunne føle at hun var våd mellem sine spredte ben. Og mens hendes krop reagerede  på vibratorens vibrerende fornemmelse, blev alle de andre ubehageligheder og smerter uudholdelige. Hun bed hårdt i sin mundknebel for at tie stille da Helle og Tina kom ind i værelset, mens hendes krop slog fra smerte til lyst. 

 

”Jeg er ked af, at Steen har aflyst sit stævnemøde med dig i aften, Tina.” sagde Helle.

Det var sød musik i Sussi’s ører, mens hendes krop fortsatte med at blive angrebet af krampe og lyst.  

”Det er jeg også ked af. Jeg blev så glad da han bad mig ud, men han sagde også at der var kommet noget i vejen, og at vi blev nødt til at udsætte det til en anden dag. I det mindste sagde han ”udsætte”, hvilket betyder at han stadig vil gå ud med mig.”

 

Sussi kunne dårligt tro på hvor heldigt det var, at Steen havde aflyst deres aftale. Tårer af taknemmelighed iblandet tårer fra smerte og lyst, rendte ned af kinderne på hende. Steen, det måtte være skoleinspektørens søn Steen Halgren. Han er en rigtig dameven og virkelig arrogant. Hvad så han i Tina? Behovet for at komme på toilettet var begyndt at nå kritiske højder. Hun troede ikke på, at hun ville være i stand til at kunne holde på blæren ret meget længere. 

”I det mindste fik du lavet nogle andre aftaler for weekenden.”

”Tror du at min mor vil tillade mig at gå til koncert, og derefter sove ovre hos Vivian?”

”Jeg siger at det er ok, og din mor er desuden også bundet op med noget andet i øjeblikket. Men bare rolig jeg skal nok forklare det til din mor.”

Vivian? Den eneste Vivian jeg kender til er Vivian Kristensen, og hun er allerede færdig med skolen og har været i vanskeligheder adskillige gange. Hvorfor kunne det være at Tina var involveret med hende? tænkte Sussi mens en voldsom smerte af kramper røg igennem kroppen på hende.

”Helle, jeg er så glad for at du introducerede mig til Vivian. Hun er bare så cool.” 

 

Kramperne fortsatte med at rive Sussi’s mave i stykker hele vejen igennem. Hun følte at hun var ved at miste kontrollen over sin blære, men nåede at få kontrol med den i sidste øjeblik. 

Sussi hørte et horn fra en bil, og Tina skyndte sig ud for at møde sin nye veninde.

”Hvilken tid er du hjemme på søndag?” råbte Helle efter Tina da hun løb ned af trapperne.

”Hvilken tid skal jeg være hjemme?” spurgte den spændte teenager.

”Ikke senere end midnat,” svarede Helle ligeså meget for at misfornøje Sussi.

”Ok.” råbte Tina tilbage inden hun smækkede døren i.

”Du kan komme ud nu slave.” sagde Helle da hun slog sengetæppet op og så sin slave’s ansigt forvredet i smerte.

 

Sussi begyndte den langsomme pinefulde proces med at glide ud fra under sengen. Hendes mave var knudret med stærke mavekramper, hendes blære var på randen til at briste og trods smerten var hendes krop overgearet af seksuel energi. Det tog den pinte lærerinde 15 minutter at komme ud fra under hendes datters seng. Hun var badet i sved og efterlod et spor af kussesafter efter sig, da vibratoren igen begyndte at bearbejde hendes overophedet sjaskvåde kusse. Hendes ansigt var forvredet i en utrolig smerte, da kramperne vred og drejede hendes indvolde i en ubeskrivelig smerte.

 

Da hendes slave igen landede med sine bryster på gulvtæppet, efter at hun var kommet ud fra under sengen, smilede Helle og sagde, ”Der kan du se slave, du skal aldrig mere betvivle mig, angribe mig eller være ulydig overfor mig.”

 

Hele Sussi’s krop var i pine da bønnerne producerede den ønskede effekt, og den amerikanske olie forstærkede kun virkningen. De vanddrivende piller tilføjede yderligere til hendes pine, og alligevel reagerede hendes kusse på vibratoren der holdt hendes krop på kanten af seksuel udløsning. Helle løsnede Sussi’s ankler fra stangen, der havde holdt hendes ben spredte, og beordrede hende til at rejse sig op. Sussi’s første reaktion var at rulle sig sammen som en bold, og forsøge at løsne smerten i sin mave. 

 

Helle bukkede sig ned til den forvredne lærerinde og sagde, ”Enten rejser du dig op med det samme eller jeg går og lader dig ligge sådan her, så Tina kan opdage dig når hun kommer hjem.”

 

Med et sæt satte Sussi sig i bevægelse, men at rejse sig op var lettere sagt end gjort. Med albuerne og håndleddene bundet stramt sammen bag ryggen, og en mave som var ved at rive sig selv i stykker, kæmpede hun for at komme op og stå. Hendes smertefulde blære var fyldt til randen og ligesom hun var ved at komme op på knæ, startede vibratoren hvilket slog hende ud af koncentration og hun måtte begynde helt forfra. Efter megen asen og masen klarede Sussi til sidst at komme op og stå på fødderne, kun for at bukke sig forover i smerte som jog igennem hele hendes krop.  

 

Helle satte remmen fast til Sussi’s halsbånd og tvang den foroverbøjet slave til at følge hende ned af trapperne og ud på verandaen i baghaven.

 

Sussi var overrasket over at opdage det regnede, da hendes ejer løsnede remmen fra halsbåndet og beordrede hende ud i regnen. Regnen faldt koldt på hendes overophedet krop, men blev hurtigt kølet ned og forstærkede den voldsomme krampe i kroppen. 

 

”Du har tilladelse til at pisse, slave,” sagde Helle.

 

Sussi skyndte sig at sprede sine ben og uden at betænke sig, lod hun en strøm af pis sprøjte ud af den anspændte blære. Sussi kunne mærke pisset sprøjte op på sine ben, men hun kunne ikke standse strømmen af pis der var på vej ud af hende. Da den befriende følelse satte ind efter at have pisset, blev ubehaget, der var forbundet med kramperne, mere intens. 

 

”Vil du gerne have lov til at fjerne pluggen og lade det hele gå, slave?” spurgte den smilende elev.

Sussi nikkede på hovedet som en vanvittig. 

”På knæ,” beordrede Helle.

Den bundne lærerinde droppede ned på knæ i det pistilsølet mudder.

”Kravl herop fru Vangenberg.”

Sussi kæmpede sig igennem mudderet og regnen på sine knæ, over til verandaen og op af trappetrinene mens hendes krop var forvredet i smerte.

Helle fjernede mundkneblen fra Sussi da hendes slave var i tørvejr for regnen. Hun så virkelig så ynkelig ud, at det fik Helle til at smile. 

”Undskyld Frøken Toft, din sexslave er så ked af det og vil aldrig nogensinde betvivle dig igen. Din sexslave vil adlyde dig og aldrig angribe dig igen. Please, tillad din sexslave at fjerne sin butt plug og forrette sin nødtørft.” tiggede Sussi mens hendes krop var i sønderrivende smerte. 

 

”Jeg er ikke rigtig sikker på om du er blevet straffet nok for din opførsel, slave.” 

”Please Frøken Toft, din sexslave opføre sig ordentligt. Din sexslave vil gøre alt for at rette op på sin mangel på respekt og selvkontrol.” bad den slagne lærerinde indtrængende. 

”Jeg vil give dig en test, slave. Hvis du klare testen vil jeg tillade dig at fjerne butt pluggen, men hvis du fejler bliver butt pluggen oppe i røven på dig hele natten.”

”Din sexslave vil gøre alt for at tilfredsstille dig og klare din test, Frøken Toft.”

”Måske var det en ide at høre først hvad testen går ud på, min slave. Jeg binder dine håndled og albuer op. Dernæst kravler du ud i regnen igen, og knepper dig selv til orgasme med din store tygge favoritdildo. (Som Helle smed ud i baghaven på det sted hvor Sussi’s pis var blandet med regnen og mudderet). Hvis du får din orgasme om 5 minutter, så vil jeg tillade dig at fjerne din butt plug og proppe den i munden, sætte dig på hug og sprede dit røvhul og skide.” 

 

Sussi vidste at hun ikke havde noget andet valg end at forsøge og tilfredsstille Helle, uanset hvor modbydelige hendes anmodninger så end var. Hun kunne ikke udholde sine kramper hele natten. ”Din sexslave vil forsøge at imødekomme dine forventninger.”

”Du er klar over straffen, hvis du skuffer mig igen?”

”Ja Frøken Toft, din sexslave er klar over det.” Hendes indvolde var vredet i smerte og hun havde sine tvivl om at hun kunne få sin orgasme om 5 minutter, men hun var nødt til at forsøge.

Helle bandt sin lærerindes håndled og albuer op.

”Gå i gang.”

 

Sussi’s hænder og arme var stive og ubrugelige indtil blodcirkulationen, på en smertefuld måde, sørgede for at blodet vendte tilbage til lemmerne. Hun lod sig droppe ned på sine knæ og kravlede med det samme ud i den styrtende regn og mudderet. Hun fandt den store monsterdildo hendes ejer havde kastet ud i mudderet, og jog den beskidte fallos op i sin drivvåde kusse. På trods af sine knudrede indvolde og ydmygelsen eller måske på grund af den, var hun sjaskvåd i kussen og hendes klitoris var opsvulmet og stak ud fra sit beskyttende skjul. 

 

Sussi mærkede monsterdildoen glide hen over hendes klitoris og dybt ind i den dampende kusse, indtil den fik kontakt, igennem skedevæggen, med den kileformet butt plug som sad godt fast oppe i røvhullet, og sendte rystelser gennem hendes forpinte krop. Sussi lå på knæ i mudderet, med make-up og hår ødelagt af den styrtende regn, forvredet indvolde som sendte en konstant jag af smerte igennem kroppen, tænkte ikke på andet end at opnå orgasme så hun kunne tilfredsstille sin ejer, og så hun kunne få tilladelse til at proppe den lorteindsmurte butt plug ind i munden, og frigøre sig selv for den smerte der omgav hendes krop. Hvor vil det ende? 

 

Sussi var et syn for guder, knælende i mudder og snavs mens hun lod monsterdildoen glide ud og ind af sin spredte kusse. Helle vidste at hun var tæt på at få en fuldstændig lydig sexslave. Efter i morgen ville hun være fuldstændig knækket. 

 

Næsten lige før de 5 minutter var gået, overgav den rystende og gennemblødte lærerinde sig til en jordskælvsagtig orgasme, mens hun lå på knæ i regnen ude i sin baghave. Hun var rystet over sit intense lidenskabelige begær. 

 

Da Helle så sin slave piske rundt i mudderet over den tøjleløse intense orgasme, smilede hun for sig selv og gav Sussi tilladelse til at fortsætte med testen. 

 

Sussi forstod hvad hun dernæst skulle gøre, og frastødende som det var, havde hun virkelig ingen anden udvej. Knælende med spredte ben i mudderet, fjernede hun butt pluggen og uden tøven proppede den stinkende ting ind i sin vidt åbne mund. Stadig knælende, stod der en øjeblikkelig eksplosion af flydende lort fra hendes åbne røvhul. Det havde så stort tryk på, at det plaskede ned i mudderet og udover den lettet lærerinde. Lortet blev ved med at komme ud af røvhullet på hende, mens kroppen lettede på det tryk som den havde opbygget over adskillige timer. 

 

Den udmattede lærerinde blev siddende i sin knælende stilling og sit eget snavs i stiletter og halsbånd, mens regnen slog ned på den brugte krop. Hun havde ikke kræfterne til at flytte på sig.

 

Helle kastede et lille dækken, som lå på verandaen, ned til sin slave og beordrede hende til at sove der hvor hun var. ”Du sover nøjagtig der hvor du er nu, hele natten slave. Du har ikke tilladelse til at fjerne dig ud af stedet eller gå i ly af regnen. Hvis du har behov for at gå på toilettet, så gør du det dér hvor du ligger.”

 

Sussi kunne ikke tro at Helle forventede at hun skulle sove i sit eget svineri, som hun var blevet tvunget til at lave. Det regnede og det var koldt, og stedet hun var blevet beordret at sove i var ulækkert. Hun fjernede den beskidte butt plug fra sin udvidede mund, og skulle lige til at protestere da det gik op for hende, at det kun ville skabe yderligere problemer og smerte. ”Ja Frøken Toft.” svarede den slagne lærerinde.

 

”Få den butt plug tilbage i munden, indtil du får tilladelse til at fjerne den. God nat slave.” sagde Helle idet hun vendte sig om og gik ind i det varme og tørre hus uden at se sig tilbage, mens Sussi proppede butt pluggen tilbage i munden og sank ned i den stinkende brune masse.

 

Sussi forsøgte at blokke sin situation ude af sine tanker, da hun dækkede sig til med det lille dækken så godt hun kunne i forsøget på at få lidt varme. De vanddrivende piller, bønnerne og den amerikanske olie virkede gennem hele natten, og mens den engang så respekterede lærerinde rullede sig i sin egen afføring, og drømte om tykke unge pikke der fyldte ethvert hul i hende, fortsatte hendes krop og sind med at røbe hende.

Painmaster