LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 21

Sussi blev brutalt vækket af sin ejer, der stod smilende på verandaen og rettede det iskolde vand fra haveslangen direkte på hendes forsvarsløse krop. ”Så er det tid til at stå op slave. Vi har en travl dag foran os.”

 

Sussi’s nat havde ikke været rolig. Udover at det kørte rundt i maven på hende og tvang hende til yderligere at svine sig til, var hendes tanker så forvirret, at det var umuligt at få noget ordentlig søvn. Hun havde husket hvordan hendes liv havde set ud for bare et par uger siden, og sammenlignet med hendes nuværende situation, så gav det ingen mening. Men hun nød det meste af det Helle gjorde ved hende, og blev samtidig seksuelt opstemt af det. På trods af hendes nuværende beskidte situation var hendes kusse sjaskhamrende våd, og hendes fingre lå begravet i den mens de legede med den. Alt hvad hun overhovedet tænkte på, var sex. Det første hun så på når hun så en mand var hans skridt, og det første hun så på når hun så en kvinde var hendes bryster. Hun havde mistet sin kontrol med sin dyrebare datter, som nu så på Helle som sin styrende faktor. Hun prøvede på at finde en udvej, hvorpå hun kunne redde sig selv og sin datter, men kunne ikke finde nogen anden udvej end at adlyde Helle. HVOR ER TORBEN?????? Hvorfor har han ikke ringet? Hendes tanker blev ved med at arbejde.

 

Sussi sprang op fra sin stinkende soveplads og vendte sig omkring sådan som Helle havde beordret, så hun kunne blive rengjort af det frysende kolde vand. Hun var tvunget til at bukke sig ned og sprede sine baller og ben helt ud, så vandet kunne nå ind i alle gemte kroge på hendes krop. Da hun var blevet så ren som det var muligt, blev Sussi beordret op i badeværelset for at tage et langt varmt brusebad.

 

”Du kan fjerne din butt plug nu, men vær sikker på at du børster dine tænder grundigt. Du siger ikke et ord, bare se at komme af sted.” Sussi skyndte sig at adlyde.

 

Efter at have taget et ekstra langt varmt brusebad, var Sussi igen ren og varm og følte sig næsten menneskelig igen. Hun havde skrubbet sig selv tre gange og vasket sit hår fire gange. Mens hun tørrede sig kom Helle ind i badeværelset. 

 

”Din sexslave takker dig for det varme bad, Frøken Toft.”

”Du stank også forfærdeligt slave. Du må lære at kontrollere dig selv bedre.”

”Din sexslave er ked af det, og hun vil arbejde på at forbedre det Frøken Toft.”

”Fortæl mig hvad har du lært af det her, slave?” Spurgte Helle.

”Din sexslave har lært aldrig at modsige dig eller dine beslutninger. Din sexslave har også lært altid at adlyde og aldrig være uenig med dig eller angribe dig, Frøken Toft.” svarede Sussi.

”Det er godt slave. Nu har vi en masse ting vi skal nå, for at blive klar til i aften. Allerførst skal vi have dig rengjort indvendig ligeså godt som du har rengjort dig udvendig. Bøj dig ind over håndvasken og spred dine ben så meget du kan.”

”Ja Frøken toft.” svarede Sussi og skyndte sig at parerer ordre. Hun følte sig ubehagelig til mode uden sine høje stiletter, som Helle ikke havde givet hende tid til at tage på efter brusebadet.

”Denne øvelse tjener to formål slave. Den vil rengøre dit røvhul og tillade dig at øve på din selvkontrol.” Helle satte et klysterrør (enema) dybt op i røven på Sussi. Slangen som sad fast til klysterrøret strakte sig op til en gummipose, hvori der var fyldt 2½ liter varmt sæbevand. 

Sussi kiggede sig bagover skulderen og så på den opsvulmet gummipose, der hang fast i bruseholderen øverst oppe. Hun håbede på at hun ville være i stand til at have det hele oppe i sig, for at tilfredsstille sin ejer. 

 

Helle åbnede for klemmen, og det varme sæbevand begyndte at rende ind i Sussi’s røv. Helle sørgede for at vandet rendte langsomt, og beordrede Sussi til at lege med sine brystvorter mens hun blev fyldt op. Hun advarede sin slave mod at få orgasme.

 

Sussi begyndte at nive og trække i sine opsvulmede brystvorter som beordret. Elektriske stød af ophidselse skød igennem hendes drivvåde kusse. Hun så over på det store spejl, der fyldte hele døren i badeværelset, og blev rød i hovedet ved synet af slangen som rendte ind i hendes røvhul, mens hun klemte, hev og trak i sine vorter og vandet fyldte hendes tarme med varmt sæbevand.

 

Sussi kunne mærke sin mave vokse, da vandet forsatte med at flyde ind i hendes røvhul. Hun slappede lidt af i sine fingre, som manipulerede hendes ømme vorter, da hun kunne mærke at hendes krop var ved at nærme sig en orgasme, for hun ønskede at være lydig. Da hun så sig tilbage, så hun at gummiposen var halvtom.

 

”Sørg for at massere din mave, så vi kan være helt sikker på at du bliver rigtig rengjort slave.” 

 

Den engang, så respekterede lærerinde brugte begge sine hænder til at massere sin opsvulmet mave, så det varme sæbevand kom ind i alle hjørner og kroge. Sussi begyndte at føle kramper i maven, mens gummiposen fortsatte med at sende indholdet dybt op i røven på hende.

 

Til slut var gummiposen tom. Helle beordrede Sussi til at rejse sig og vende sig om, stående med ansigtet imod hende. Slavens normale stramme mave stod udspilet foran hende, mens hendes slave fortsatte med at massere sin udvidet mave, for at få fordelt al væsken rundt inde i maven. ”Jeg fjerner klysterrøret nu slave, og jeg vil have at du holder alt vandet inde i dig selv, indtil jeg giver dig tilladelse til at du kan tømme dig. Er det forstået?”  

”Ja Frøken Toft, din sexslave har forstået.”

”Udmærket.” Helle rakte sine hænder ned mellem sin lærerindes ben og fjernede langsomt klysterrøret fra hendes røvhul. Sussi klemte sine røvballer tæt sammen for at undgå at det løb ud. Hun var fast besluttet på at adlyde sin ejer. ”Gå ind og tag dine stiletter på slave, og kom så tilbage hertil. Og skynd dig lidt.”

Hun spændte sine baller for at holde på det skvulpende vand i sin mave, og skyndte sig så hurtigt hun kunne, ind i soveværelset for at finde et par rene stiletter, og derefter skynde sig tilbage til badeværelset. Hun vidste at hun kunne gøre det og samtidig gøre Helle glad.

 

Da Sussi kom tilbage til badeværelset iført sine 12½ cm høje stiletter, og sloges mod kramperne i maven fordi vandet pressede på for at komme ud, blev hun forbløffet over at hun kunne blive så liderlig af denne behandling og smerte. Måske var det dét hun fortjente. Da hun kom tilbage til badeværelset og stod foran sin ejer, var hun forvirret og ekstremt liderlig. 

 

”Udmærket slave.” sagde Helle og klappede sin lærerinde på hovedet, som var hun en god hundehvalp. ”Spred dine ben ind over toilettet og tøm dig slave.”

 

Selv efter alle de pinlige og ydmygende ting som Helle havde tvunget hende til at gøre, såsom det at blive tvunget med spredte ben ind over wc-kummen og tømme en røv fyldt med beskidt vand foran sin elev, bragte tårer i øjnene på Sussi. Hun var ikke sikker på om det var tårer, fordi det var så pinligt eller om det var tårer, fordi hun følte afsky og lede ved sig selv over at være kommet til dette stadie, hvor hun blev opstemt af det. Mens det beskidte vand sprøjtede ud over hendes stramme pigerøv, fortsatte tårerne med at løbe ned af kinderne og hendes kusse fortsatte med at sende bølger af seksuel tilfredsstillelse igennem kroppen.

 

Derefter beordrede Helle hende til at fylde gummiposen med koldt vand. Og efter at have givet sig selv et koldt lavement, blev hun beordret til at holde på det i 15 minutter, tømme sig ligesom før, bruge håndbruseren til at rengøre sig selv med, og derefter komme ind i soveværelset. Hun fik 30 minutter på sig.

 

Sussi opdagede at hvis hun skulle holde vandet i sig i 15 minutter, så var hun nødt til at lade vandet løbe ind i røven hurtigere end før. Hun checkede klokken og skyndte sig at adlyde sin ejer.

 

Sussi kunne mærke det kolde vand haste ind i røven på hende. Hun blev med det samme afkølet. Det kolde vand begyndte at give kramper hurtigere end det varme vand havde gjort. Måske fordi det fyldte hende hurtigere. Sussi begyndte at massere sin mave for at hjælpe på ubehaget. Da posen var tom noterede Sussi sig tidspunktet. Hun havde brugt 7 minutter. Hun kunne ikke gøre andet end at stå dér med opsvulmet mave og kæmpe imod. Hun så sig selv i spejlet. Hvilket ynkeligt syn. Hendes hår var et stort rod, ingen make-up, opsvulmet mave og hun rystede af kulde pga. det kolde vand der fyldte hendes indre. Hendes krop var slank og hendes bryster var faste med nogle hårde opsvulmet vorter. Hendes kusse var glatbarberet og hun kunne se kussesafterne på skamlæberne og sine lår. Hendes hår var meget kortere, og de lyse streger i håret fik hende til at se yngre ud end hun var. Hun var pinlig berørt over sig selv, og hun var sikker på at Tina også var flov over sin mor.

 

Til sidst var det tid og hun tømte den stinkende væske, sprøjtende ud over sig selv som før. Hun hoppede ind i bruseren og gjorde vandet så varmt, at hun kunne holde ud at stå inde under det og få sin kølige krop opvarmet. En hurtig vask inklusive håret, og Sussi var ude af badet igen og tørrede sig mens hun hoppede i sine stiletter, og skyndte sig ind i soveværelset med kun 1 minut tilbage af tiden. 

 

Da hun kom ind i soveværelset så hun Helle sidde på sengen og tale i telefon. Hun gik hen og stod fuldstændig nøgen foran sin elev og ventede på ordre. Det var umuligt for hende at få kussen til at blive tør. Hun mærkede at kussesafterne begynde at løbe.

 

Der er intet mere pinligt end at stå nøgen i sit eget hjem, og vente på ordre fra en fuldt påklædt person som er halvt så gammel som en selv. ”Hvorfor ryster jeg i knæene og hvorfor er mine brystvorter så hårde?” tænkte Sussi.

 

Til slut var Helle færdig med at tale i telefon. Hun så over på Sussi og kastede en lang sweater over til hende, og sagde, ”Vi går nu, vi har meget vi skal nå.”

 

Sussi trak sweateren over hovedet. Den kunne dårligt dække hendes røv og glatbarberet kusse. ”Din sexslave er ikke klædt på eller parat til at gå uden for en dør, Frøken Toft.”

 

Helle så sig tilbage og sagde bare, ” Jo du er.” Og så gik hun ud af døren.

 

Sussi kunne intet andet gøre end at følge sin ejer. Hun trak ned i sweateren, lod sine fingre løbe igennem sit uredte hår og tog små forsigtige skridt ud til bilen. ”Når du sætter dig ind i bilen slave, så træk op i sweateren så du ikke sidder på den,” mindede Helle hende om.

 

”Ja Frøken Toft.” svarede Sussi idet hun åbnede bildøren, trak op i sweateren og satte sin bare røv ned på det kolde lædersæde. 

 

Sussi havde ingen ide om hvor de skulle hen, og Helle sagde ingenting mens de kørte. Til sidst ankom de til deres bestemmelsessted, skønhedssalonen hvor Sussi havde fået ordnet sit hår og havde måtte lide den ydmygelse, at få sine hår i kussen fjernet med voks. Hun undrede sig over hvad der nu skulle ske med hende. Det kom hun tids nok til at finde ud af.

 

For det første blev Sussi’s korte hår trimmet endnu kortere og derefter afbleget fuldstændig blondt. Forvandlingen var forbløffende. Dernæst blev den underdanige lærerinde ledt ind i baglokalet og blev beordret til at tage sin sweater af, og lægge sig op på bordet for at få endnu en voksbehandling. Det var en anden kvindelig ekspert denne gang, og Sussi blev igen ydmyget til at strippe nøgen foran en fuldstændig fremmed person. Denne skønhedsekspert var mere hårdfør, følende og slet ikke forlegen over Sussi’s nøgenhed og hendes våde kusse. Sussi lå simpelthen på bordet med spredte ben, mens Helle og skønhedseksperten talte om hende, som om hun slet ikke var tilstede. Den varme voks fik hendes kusse til at blive endnu mere liderlig, og da hun trak sin sweater over sig igen, var hendes lår glinsende og glatte af kussesafter.

 

Da Sussi havde fået sweateren på og den dækkede hende så godt den kunne, betalte hun regningen på Helle’s ordre, med sit Dankort samt rigeligt med drikkepenge til skønhedseksperten som havde vokset hendes kusse.

 

”Tusind tak, og kom snart tilbage.” sagde skønhedseksperten. 

”Det gør vi sandelig også. I det mindste sender jeg min slave tilbage hertil. Måske kan hun gøre noget specielt for en sød pige som dig.” Sussi rødmede idet hun fulgte efter Helle tilbage til bilen. Ren automatisk løftede hun op i sweateren, inden hun satte sin bare røv ned på det kolde lædersæde. Hun tænkte, ”Hvor skal vi nu hen?” Hun vidste at Helle ikke var færdig med hende endnu.

 

Helle kørte til stormagasinet. Da Sussi steg ud af bilen, trak hun med det samme ned i sweateren for at være sikker på, at den dækkede hendes glatbarberet kusse fuldstændig. Hvis hun gik med forsigtige skridt, kunne hun undgå at udstille sig selv yderligere overfor alle andre. Hun skyndte sig efter Helle ind i stormagasinet. Helle gik hen til en nyåbnet læderafdeling med frækt lædertøj. Sussi fulgte stille efter sin ejer.

 

Sælgeren hilste på Helle som om de kendte hinanden, og sammen gik de ned bagerst i afdelingen. Helle gav tegn til Sussi om at skynde sig. De gik ind i et privat omklædningsrum, bagerst i afdelingen, og Helle beordrede Sussi til at tage sin sweater af. 

 

Rød i hovedet tog Sussi igen sin sweater af og stod nøgen foran en fremmed. Sælgeren begyndte at tage Sussi’s mål. ”Brystmål 89 med en c skål, talje 56 og hofter 82”, sagde sælgeren mens hans hænder gled rundt over kroppen på hende. 

 

”Nå slave, det ser ud som om at diæten og din work out har hjulpet.” sagde Helle.

 

Sælgeren forlod omklædningsrummet kun for at vende tilbage med en sort læderbeklædning, som Sussi hurtig fandt ud af var et korset. Han lagde den pænt til rette under hendes bryster, og sluttede den tæt til kroppen. Sussi’s første tanke var at han havde fået fat i en forkert størrelse, fordi de to ender ikke rørte hinanden til at den kunne lukkes sammen. Hun blev beordret til at læne sig lidt forover, og holde fast i bordkanten foran hende. Derefter begyndte manden at hive og trække i snørerne og klemte Sussi’s krop sammen, da enderne begyndte at komme tættere på hinanden. Han fortsatte med at hive og trække indtil enderne mødtes og dækkede hele ryggen på hende. Sussi kunne dårligt trække vejret, da luften var presset ud af lungerne på hende. ”Din sexslave kan ikke trække vejret. Den er for stram, Frøken toft.” sagde Sussi med svag stemme.

 

”Overhovedet ikke. Hvis der er noget galt, så er det størrelsen. Vi kan sagtens prøve en mindre model, hvis du bliver ved med at beklage dig.”

 

Sussi holdt kæft og fortsatte kampen for at få luft, mens sælgeren blev ved med at stramme i snørerne indtil korsettet var fuldstændig lukket og snøret til. Da han var færdig tog han målebåndet og målte Sussi én gang til. Da han havde en fornemmelse af Sussi’s underdanighed, tillod han sig selv at lade sine hænder vandre frit rundt på kroppen af hende, mens han målte sit seneste offer. ”89, 48, 82”, meddelte han stolt.

 

”Det er godt nok indtil videre.” sagde Helle. ”Tag din sweater på og betal herren slave.”

 

Sussi gjorde som beordret, og tænkte på hvordan hun skulle være i stand til at betale alle disse regninger, uden at Torben fandt ud af det. 

 

”Fortæl herren, at du ville elske at bruge et par timer sammen med ham under private former slave, for at takke ham fordi han har brugt sin kostbare tid på dig.”

 

En ulykkelig Sussi vendte sig om mod sælgeren og sagde, ”Herre, Frøken Toft’s sexslave ville elske at bruge et par timer sammen med Dem, når de har tid, så jeg kan takke dem for deres tid og ekspertise.” Sussi fandt det svært at tale, da korsettet fortsatte med at lukke al luften ud af lungerne.

 

”Jae, jeg får fri klokken 21:00.” svarede han mens han studerede den pinligt berørte kunde.

 

”Sexslaven vil få meget travlt her i weekenden. Hvad med næste Tirsdag klokken 21:00? Hun kan møde dem her.”

 

”Fint og tak.”

 

”Det skal de ikke takke for, sexslaven elsker at takke folk på en speciel måde.”

 

Helle gik tilbage til bilen og Sussi kæmpede for at følge trit med hende, mens hofteholderne hang nedenfor sweateren på hendes bare lår. Det var blevet lidt lettere at trække vejret, efterhånden som hun lærte at tage små og lette vejtrækninger.

 

Da de kom tilbage til bilen, fandt Sussi hurtigt ud af at det var svært at trække vejret med et korset på, når man sad ned. Og med sin bare røv på det kolde sæde, kæmpede hun for at få luft ind i sine maste lunger. Hun vidste at hun ikke skulle beklage sig, for så ville Helle bare tage hende med tilbage til butikken, og få et mindre korset. 

 

”Slave, leg med din bløde glatte kusse og fortæl mig hvor dejlig og våd den er.”

 

Sussi førte sine hænder ind mellem sine lår og blev chokeret over at mærke hvor drivvende våd hendes kusse var. ”Frøken Toft, din sexslave er sjaskvåd,” svarede Sussi meget rød i hovedet. Hvordan kunne hun blive så våd over at blive behandlet på denne tvungne måde. Hvorfor blev hun stadig flov over den måde hendes krop reagerede på. Hun kunne slet ikke tænke længere. Hun blev enig med sig selv om bare at adlyde og ikke tænke over situationen, for hun forstod den ikke alligevel. 

 

Helle drejede ind på en McDonald’s drive in. Sussi vidste nu, at hun ikke skulle stoppe med at lege med sig selv, og blev mere rød i hovedet mens hun fortsatte med at køre sine fingre op i sin kusse, da Helle kørte op foran vinduet for at bestille. Helle bestilte en stor orange juice. Sussi følte stødvise ryk i sin kusse og en varme fare igennem kroppen på hende, da hun udstillede sig selv foran drengen i bestillingsvinduet. 

 

”Stop med at lege med dig selv slave, førend du kommer ud for en ulykke, så du kommer ud over hele sædet.” sagde Helle højt nok til at drengen kunne høre det. ”Giv mig kr. 20,00 for juicen.”

Sussi trak sine fingre ud af kussen, og tog dem ned i pungen for at lede efter kr. 20,00. Drengen havde hele tiden klart udsyn til Sussi’s glatbarberet kusse. Til sidst fandt hun en 20’er og rakte den til Helle

”Lad være med at give den til mig. Betal drengen.”

Sussi lænede sig ind over Helle og rakte pengene til drengen. Hun var højrød i ansigtet. Hun tog juicen, løftede op i sweateren og gav drengen et sidste kig på hendes røv, førend hun satte sig tilbage i sædet

”Drik det hele slave, vi er nødt til at du opretholder dine kræfter. Du vil ikke få noget ernærende føde i et godt stykke tid.”

 

Da Helle og Sussi kom hjem igen, skyndte Sussi sig at drikke resten af juicen og blev beordret op i Helle’s soveværelse. ”Det er tid til at blive klar for i aften slave. Jeg forventer ikke at se nogen problemer fra din side i aften.” sagde Helle mens hun fulgte bagefter sin slave op af trapperne, og nød synet af Sussi’s faste bløde baller og lår. 

”Tag din sweater af og hvis du har brug for at gå på toilettet, så gør det nu, for du får sikkert ikke mulighed for at gøre det i meget lang tid. Og så vask dig selv godt og grundigt over det hele. Fix dit hår, læg din make-up og mød mig nede i dagligstuen om 30 minutter, slave.”

”Ja, Frøken Toft.”

 

Mens Sussi skyndte sig ud i badeværelset og gjorde som hendes ejer havde befalet hende, begyndte Helle at forberede aftenens/nattens aktiviteter. Hun samlede det begrænset antal stykker tøj hendes slave behøvede, og al bondage udstyret sammen. Hun kunne næsten ikke beherske sin spænding over, at i aften ville hun præsentere sin første slave overfor gruppen, og til deres brug og fornøjelse.

 

Sussi gjorde sig ren og passede på ikke at gøre korsettet vådt. Hendes tanker begyndte at vandre igen. ”Hvordan kunne det være gået så galt? Hvornår kom Torben hjem og ville redde hende på en eller anden måde? Hvordan kunne han redde hende, uden ikke at finde ud af hvad hun havde lavet? Hvad lavede Tina?” Hun skubbede sine tanker fra sig, for det som gjaldt nu og som var hendes vigtigste opgave, var at tilfredsstille Helle og derved beskytte sin familie mod vanære, og gøre Helle tilfreds og glad for sin sexslave. Med kun 5 minutter tilbage af tiden, gik den korsetklædte nøgne lærerinde ned af trapperne i sit eget hjem og præsenterede sig selv for sin teenage ejer, som hun var stolt over at have adlydt.

 

Helle gjorde tegn til Sussi om at hun skulle tage de sorte nylonstrømper på, som lå på sofaen, og sætte dem fast til hofteholderne på korsettet. Hun advarede hende om at sømmene, i nylonstrømperne, skulle være helt lige.

 

Sussi fandt hurtigt ud af, at hvad der havde været en normal ting at gøre, nu var meget mere krævende fordi det stramme korset klemte på hendes talje. Mens hun havde lært at trække vejret ved at tage små og lette vejtrækninger, så blev selv enhver bukken og drejen en udfordring. Men med stor anstrengelse var Sussi i stand til at få nylonstrømperne på, og hvor sømmene sad perfekt uden render eller snoninger. Hun stod til inspektion foran sin ejer med en vis stolthed i sig.

 

Dernæst fik Sussi overrakt et par 15 cm høje sorte stiletter med ankelremme. Igen måtte Sussi bukke og dreje sig i sit stramme korset, for at få stiletterne på og sikre sig at sømmene stadig sad lige.

 

Da Sussi stod oprejst i sine stiletter, bøjede Helle sig ned og spændte ankelremmene fast om anklerne på slavens ben. Derpå spændte hun et par tykke lædermanchetter på hver af sin slaves tynde ankler, før hun rejste sig op og studerede sin slave. Identiske lædermanchetter blev sat fast på Sussi’s håndled. ”Tag dine hænder om bag ryggen slave.” beordrede Helle, og hun låste lædermanchetterne fast til hinanden så hænderne var ubrugelige bag hendes ryg. ”Du bliver stående her, og du rør dig ikke ud af stedet andet end med min hjælp.” sagde Helle, drejede rundt og samlede en ringmundknebel op. ”Har du forstået, du rør dig ikke ud af stedet.”

 

”Ja, Frøken Toft din sexslave vil ikke røre sig ud af stedet uden din hjælp.”

 

”Åbn munden helt op.”

 

Sussi åbnede sin mund så meget hun kunne, og Helle placerede den store hårde ringmundknebel af læder i hendes mund. Efter at have foretaget de nødvendige justeringer, spilede den Sussi’s læber og tænder så meget åben, at hendes kæber begyndte at gøre ondt med det samme. Sussi observerede da Helle proppede ørepropper ind i ørerne på hende og lukkede derved al lyd ude. Hun kunne intet høre overhovedet. Hendes ejer placerede derefter bløde polstringer over hendes øjne, og derefter et øjenbind over polstringerne så hun stod fuldstændig i mørke. Tabet af syn og hørelse gjorde at Sussi blev desorienteret, og hun måtte kæmpe for ikke at gå i panik. Hun mærkede at Helle placerede et eller andet i hendes næsebord, hvilket tvang hende til at trække vejret igennem sin åbne mund. 

 

Mens panikken rejste sig i Sussi, spændte Helle et tykt og bredt læderhalsbånd på Sussi’s tynde hals. Dette tvang hendes hoved til at være oprejst hele tiden, og reducerede hendes hovedbevægelser til næsten ingenting. Sussi mærkede den sidste tilføjelse til hendes bondage, da Helle trak en hætte ned over hovedet der dækkede ansigtet fuldstændigt, på nær en stor åbning omkring hendes vidt åbne mund. Hætten blev fastspændt til hendes halsbånd, hvilket derved holdt den på plads. 

 

Helle gik et par skridt baglæns og beundrede sit arbejde. Sussi stod foran hende fuldstændig klædt i sort fra top til tå. Stiletterne og nylonstrømperne fremhævede hendes lange ben på en fristende måde. Hofteholderne fremhævede hendes glatbarberet bløde kusse og indrammede hendes stramme røv. Korsettet klemte hendes talje så meget sammen, at det gav hende en figur der lignede et timeglas med brysterne og de hårde vorter totalt fremhævet. Halsbåndet var et kunststykke, 12 cm bredt og lavet af stift skinnende læder med D ringe hele vejen rundt. Og den sorte hætte isolerede fuldstændig lærerinden fra virkeligheden. Hun kunne ikke se, høre, lugte eller sige noget som helst. Ringen, som sad øverst på hætten, ville komme i brug senere. Mundkneblen var perfekt fordi hendes mund stod til fuld rådighed for andre, men var ubrugelig for hende selv. Helle smilede da savlet begyndte at rende ud af munden på hendes slave. Hendes vorter var hårde, og fugtigheden på lærerindens lår var allerede synlig.

 

Sussi var fuldstændig lukket ude fra den ydre verden. Hun stod helt stille fordi hun var blevet beordret til det, og fordi hun var bange for at røre på sig. Det gav et sæt i hende, da hun mærkede noget blive slået omkring kroppen på hende og spændt fast til halsbåndet. Hun havde ingen anelse om hvad det kunne være, andet end at det var koldt dér hvor det rørte hendes hud.

 

Helle havde dækket sin slave til med en lang sort kåbe, som dækkede hendes krop totalt fra hals til tå. Kåben og hætten var det eneste som var synligt.

 

Helle tog fat i Sussi’s arm og førte den blinde og døve lærerinde, der måtte sjokke af sted, ud til bilen og spændte hende fast på forsædet med sikkerhedsselen. Derpå satte hun sig ind på førersædet, og de begav sig af sted til deres destination.

 

Sussi kunne mærke bilens vibrationer og af og til mærkede hun presset når bilen drejede, men hun havde absolut ingen ide om hvor de var på vej hen. Efter hvad der havde virket som lang tid, men med hendes sanser ude af funktion var tiden svær at beregne, stoppede bilens vibrationer og Sussi regnede med at bilen havde standset. Få øjeblikke senere blev hun chokeret, da en hånd på hendes arm trak hende blidt ud af bilen. Hun havde slet ikke kunnet registrerer at bildøren var blevet åbnet.

 

Helle ledte den langsomt gående lærerinde op til et stort hus, og bankede på døren. Alt hvad Sussi registrerede var, at hun var gået et lille stykke og så stoppet. Døren blev åbnet af en kvinde, lidt ældre end Sussi, iført en lille sort tjenesteuniform balancerende på 17 cm høje stiletter. Helle ledte Sussi ind i huset.

 

På en eller anden måde fornemmede Sussi at hun var kommet indenfor. Pludselig mærkede hun yderligere et par hænder på hendes anden arm. ”Hvem er det,” undrede hun sig. Hun blev ledt ind i midten af et meget stort rum, med en træramme i midten af rummet og stole og sofaer rundt omkring den.

 

Sussi mærkede kappen blive taget af hende og dernæst blev hendes håndled befriet, men kun for at blive fastspændt, spredt ud til hver side, op over hovedet. Hun stod med spredte arme, trukket ud til hvert hjørne af rammen. Dernæst mærkede hun at hendes ben blev trukket ud til hver side, og fastspændt til hver af rammens nedre hjørner. Hun fandt sig ude af stand til at røre på sig, trukket ud til siderne på en ubehagelig måde. Til sidst blev ringen i hætten fastspændt en ring i trærammens øverste midte. Hun var nu fuldstændig hjælpeløs.

 

Panikken begyndte at brede sig da det gik op for hende, hvilken hjælpeløs position hun var i. Næsten nøgen…ude af stand til at høre, se, tale eller bevæge sig. Hun kunne ikke engang lugte.

Helle og den anden kvinde forlod rummet, men det vidste Sussi ikke.

Painmaster