LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 22

Sussi’s arme og ben begyndte at gøre ondt fra at være strukket så meget ud. Hendes fødder gjorde ondt, og hendes nakke blev stiv over at være gjort ubevægelig. Hun mistede al orientering om tid og var fuldstændig uvidende om hvad der foregik rundt omkring hende. Ringmundkneblen udspilede hendes kæber på en smertefuld måde, og savlet rendte ud af mundvigen, ned af hagen og dryppede ned på hendes bare bryster ovenover det stramme korset. Hendes tanker kunne frit vandre igennem alt hvad der var sket, hvad der var ved at ske og hvad fremtiden ville bringe. Hendes brystvorter blev stive og hendes kussesafter løb ned af de spredte ben.

 

Helle forlod Sussi bundet med arme og ben spredt ud til siden i midten af rummet, og gik sammen med den anden kvinde, som var klædt som en tjenestepige, ud af rummet og op af trapperne til et privat soveværelse oppe på første sal. Tjenestepigen assisterede Helle med at skifte tøj. Helle skiftede til et læderudstyr bestående af, en stram lædervest, en kort tætsluttende nederdel og lårlange læderstøvler på en 15 cm høj hæl. Helle beordrede tjenestepigen ned på knæ, og slikke hendes støvler rene med sin tunge. Tjenestepigen skyndte sig ned på knæ som beordret, og brugte de næste 15 minutter på at give støvlerne en skinnende glans. 

 

Lige da tjenestepigen var ved at være færdig med slikke hælen på den anden støvle, som hun havde helt inde i munden, åbnede døren og ind trådte Carsten Seebrung, Torbens boss’ søn.

 

”Hej Helle, hej mor.” sagde teenageren i en nonchalant tone. ”Har hun sørget ordentligt for dig Helle?” spurgte Carsten.

”Indtil videre. Du har trænet hende godt. Er det hvad hun har på til festen i aften?”

”Nej, jeg har en speciel uniform hun skal have på i aften. Jeg vil lade det være op til dig og afgøre om det er passende, førend hun gør sin entré.”

”Nå, jeg må hellere gå ned igen, gæsterne kommer snart. Er din mor klædt på i tide til at lukke op for gæsterne når de kommer?

”Åh ja, jeg sender hende ned så snart hun har skiftet.”

”Tak,” sagde Helle og gik ned til sin slave.

 

Helle beundrede sin slave der stod til skue. Hun var virkelig et smukt syn, og Helle vidste at Sussi ikke ville skuffe hende i aften.

 

Snart efter blev fru Seebrung ført ned af trapperne i halsbånd af sin ejers søn. Hun havde virkelig fået skiftet uniform. Selvom hun stadig var klædt på som en tjenestepige, så var hendes uniform meget mere udfordrende. Hendes bryster var blottet og afslørende ligesom hendes røv og kusse var det. Uniformen bestod af en stram tjenestepige uniform med huller til hvert bryst, og en nederdel så kort at den intet dækkede. Hofteholder, sorte nylonstrømper og et par 17 cm høje stiletter der tvang hende til at gå på tæerne, fuldendte hendes uniform. Hendes smykker bestod af guldringe i hver sin brystvorte, en stang (den er typisk 1,6 mm tyk) igennem navlen i guld med en lille kugle i hver ende, adskillige guldringe i hendes kusse og en lille klokke fastspændt i kussen der udsendte en lille ringende lyd for hvert skridt hun tog. Helle nikkede anerkendende til Carsten. Med et sviende slag i røven på sin mor sendte han sin slavemor hen at stå ved siden af døren, så hun var klar til at åbne døren for gæsterne. Hele denne seance foregik i samme rum som Sussi var bundet i, men hun vidste intet om det.

 

Sussi havde nu stået bundet til rammen i mere end 2 timer. Hun havde ingen ide om at der var gået så lang tid, og hun havde ingen anelse om at der var andre tilstede i rummet. Hun troede at hun var fuldstændig alene. 

 

Helle hørte dørklokken ringe, da de første gæster begyndte at ankomme. 

 

Fru Seebrung åbnede døren, og den første gæst som ankom var Frøken Pernille Jørgensen, skoleinspektørens sekretær. Hun var iklædt en strengt udseende business dragt og fødderne stukket ned i et par 15 cm høje stiletter. Hendes make-up og hår sad perfekt. Men man kunne ikke se, at hun kun havde en sort læderhofteholder på, der holdt hendes røgfarvet nylonstrømper oppe under dragten. Hun havde en rem i sin hånd, der for enden var fastspændt til en ring i næsen på frøken Pia Hastrup, formand for kommunens undervisningsudvalg. Frøken Hastrup var klædt i en sød lille piges udstyr med ankelsokker og Oxford sko. Hun bar en kort skotskternet skolepigenederdel og en almindelig hvid bluse, hvorigennem hendes ringe i brystvorterne var klart synlige. Hendes hænder var bundet bag ryggen på hende, hvilket fremhævede hendes bryster. Frøken Jørgensen gav et ubarmhjertigt niv i fru Seebrung’s blottet højre brystvorte, og gik derefter over og omfavnede Helle, mens hun trak sin slave efter sig.  

 

Fru Seebrung gav en grimasse i smerte, lukkede døren og stillede sig ved siden af den, mens hun ventede på de øvrige gæsters ankomst.   

 

Frøken Jørgensen nød at se Sussi stå bundet til rammen. Hun trak sin skolepigeslave over til en af sofaerne hvor hun satte sig ned, med sin slave knælende på gulvet ved siden af hende.

 

”Sørg for at vores gæster får noget at drikke, mor,” beordrede Carsten. 

 

Hans mor spankulerede ind i spisestuen på sine 17 cm høje stiletter, og vendte tilbage med en drink til Frøken Jørgensen samt en til frøken Hastrup, som Pia tog og placerede på et bord så hendes slave ikke kunne få den. Fru Seebrung kendte alle personernes forskellige drinks. Det var en del af hendes træning.

 

Ved lyden af dørklokken der ringede, skyndte ”tjenestepigen” sig ud i foyeren med dansende bryster. Helle og Frøken Jørgensen diskuterede den opbundne lærerindes attributter. 

 

Fru Seebrung åbnede døren og nejede. ”God aften, Hr og Fru Toft,”  sagde hun med øjnene rettet mod gulvet.

 

”Hej tjenestepige Jytte,” sagde Hr Toft med et sadistisk niv i hendes ene brystvorte. 

 

”Hej far og mor,” råbte Helle indefra den store stue.

 

Deres slavepar fulgte efter dem ind i huset. Begge var fuldstændig nøgne, lænket og mundkneblet. Hr. Jensen var historielærer på skolen og var blevet opdaget i at have en smag for unge piger. For at undgå skændsel og fængselsstraf, havde hans kønne hustru frivilligt accepteret at blive slave for familien Toft, sammen med sin mand. Hr. Jensen var 25 år gammel, 185 cm høj og vejede 90 kg. Han havde en 20 cm lang pik, som var låst inde i et bur spændt fast til kroppen. Den havde ikke fået orgasme i 4 måneder. Hans kone var en lille 23 årig kvinde med små bryster, smalle hofter og en hjerteformet røv. Hendes kusse og røvhul havde konstant en dildo og butt plug siddende, og hun blev tit og ofte brugt af familien Toft til deres morskab og tilfredsstillelse. Hun hadede alt ved denne situation, men hun elskede sin mand og ville gøre alt for at beskytte ham. Hr. Jensen blev også brugt af familien Toft for deres fornøjelses skyld, men fik aldrig udløsning. Det lænkede par blev efterladt knælende ovre i hjørnet, mens de andre fortsatte deres gennemgang af Sussi. De rørte hende ikke, så hun havde ingen anelse om at de var tilstede.

 

Sussi havde ingen ide om at hun blev studeret. Hun prøvede på at skifte position, for at lette på smerten i hendes udstrakte muskler og ømme fødder. 

 

Fru Seebrung hastede omkring og serverede drinks og besvarede døren, efterhånden som gæsterne ankom. Hendes brystvorter modtog adskillige flere smertefulde klem og drej, og hendes fødder begyndte at gøre ondt af de ekstreme sko, som hun var blevet tvunget til at gå i af sin søn. Hun vidste at aftenen kun lige var begyndt.

 

Skoleinspektøren, Hr. Madsen ankom med sin nuværende slave Lotte, Tina’s veninde Sara’s mor, i et tykt reb. Hun var bygget ligesom sin datter med store bryster, smal talje og struttende hofter. Hendes bryster var bundet stramt op med et hvidt reb der var bundet som en spiral. I hendes piercede brystvorter hag der smertefulde tunge vægte. Hendes håndled og albuer var bundet stramt sammen bag ryggen, hvilket tvang hendes bryster ud i en mere fremskudt stilling. Den eneste anden påklædning var hendes halsbånd og 15 cm høje stiletter. Hun fulgte bagefter skoleinspektøren ind i det store rum, og knælede ned ved siden af ham.

 

Michael ankom med Lone, som var iklædt en bundløs bodystocking med udskåret huller til brysterne. Hun var barfodet.  

 

Hr. Seebrung, Torbens chef, kom fra arbejde med Dan og Betina Kemper. Sussi ville blive overrasket over at se dem, fordi Dan var klædt i en lang ålestram aftenkjole der var slidset op til hoften, hofteholder og nylonstrømper med 10 cm høje stiletter. Betina var klædt i en meget kort nederdel der dårligt dækkede hendes stramme røv, en skulder og ærmeløs top med huller til brysterne, der viste hendes piercede vorter der var forbundet med en guldkæde. Hendes make-up var ekstrem og hendes hår var langt og bølget. Hendes fødder var lukket nede i et par røde 15 cm høje stiletter. De fulgte begge to bagefter Max og stod altid bagved ham.

 

Den sidste der ankom var gruppens overhoved. Niels Køster var klædt i et hvidt lædersæt der var fuldendt med en hat. Han trak to kvinder efter sig lænket i kæde, ind i det store rum. Vera Kristensen, Tina’s nye veninde Vivian’s mor og Patricia Sanglund, Tina’s veninde Jasmin’s mor var begge nøgne og humpede rundt på 15 cm høje stiletter der var forbundet med hinanden. Deres hænder var lænket bag ryggen på dem, og sårene på deres ryg og røv, der var ved at heles, fortalte at de var blevet straffet hårdt i den forgangne uge eller deromkring. Niels smed dem ned på gulvet ved siden af hr. og fru Jensen, fik en drink af tjenestepigen og stod og nød synet af den nye slave der stod bundet til rammen.

 

”Nå da.” sagde Niels. ”Den stolte fru Vangenberg. Udmærket Helle. Er alle tilstede?”

”Ja Herre,” svarede Helle.

 

Niels overtog styringen og Helle’s slave skulle snart stå sin prøve.

 

Niels rykkede hårdt i kæden til sine to slaver, og beordrede dem til at rejse sig op og gå hen og stille sig ved siden af Sussi, og på hans befaling sutte og slikke på Sussi’s brystvorter. Dernæst beordrede han hr. Jensen til at knæle foran Sussi, og på befaling slikke hende i kussen. Til sidst beordrede han fru Jensen til at knæle bag Sussi, og slikke hende i røvhullet når hun blev kommanderet til det. Han advarede dem om ikke at røre Sussi før de fik ordre, og stoppe umiddelbart når de blev beordret.

 

Mens slaverne begyndte at stille sig i position, greb Niels fat i fru Jensen da hun gik forbi, og kyssede hende dybt ved at tvinge sin tunge ind i munden på hende. Han kunne specielt godt lide at misbruge fru Jensen, fordi hun hadede den situation hendes mand havde fået hende sat i.

 

Da slaverne var i position, beordrede Niels dem til at begynde på deres anviste opgave. Han og Helle gjorde tingene klar til den næste fase. 

 

Det gav et sæt i Sussi over den pludselige berøring på hendes vorter, fulgt op af de følsomme og kærtegnende tunger i hendes kusse og røv. Det tog hende nogle sekunder at finde ud af, at der var fire tunger der kærtegnede hendes mest følsomme steder. En million tanker fløj igennem hoved på hende. Hvem tilhørte disse tunger? Var der andre der kiggede på? I hvor lang tid havde hun været udstillet? 

 

Hendes krop begyndte at reagere på kærtegnende, til trods for at hendes krop gjorde ondt og ubehaget ved at være trukket ud i så lang tid, stående på de høje hæle. Hendes vorter blev endnu stivere og kussen gik fra at dryppe til at fosse ud med safter. Hun følte at kroppen red på en bølge af lyst, noget hun aldrig nogensinde havde prøvet før. Hun steg højere og højere på bølgen, da tungerne dansede hen over hendes vorter og klitoris. Hendes røvhul var aldrig før blevet så erotisk stimuleret. Hun kunne næsten høre englene synge, da alt var centreret om disse tre områder. 

 

”STOP”, gøede Niels. Alle 4 tunger blev øjeblikkeligt fjernet fra den ophidset lærerinde. Slaverne sad ved siden af den eksalteret lærerinde og ventede på yderligere instruktioner. 

 

Sussi forstod ikke hvad der skete. Hun havde været så tæt på en udløsning. Hun var ladt tilbage i sin mørke og lydløse verden, mens den himmelstræbende lyst hun havde følt for få øjeblikke siden, langsomt forlod hendes krop. Hun forsøgte at bevæge sin udstrakte bundet krop, for at finde tungerne der havde fået ilden til at blusse op i kroppen på hende, men hun fandt ingenting. 

 

Gæsterne så hendes krop, der bogstavelig talt, rystede i frustration over at være blevet nægtet udløsning. De grinede og lavede skæg med hvordan hun reagerede på programmet. De ventede spændt på den næste fase, men de vidste at der ville gå et stykke tid.

 

Niels ventede indtil Sussi var stoppet med at ryste, og beordrede derefter slaverne til at starte igen. Da Sussi igen var nået op i højderne og var lige ved at komme, beordrede han dem til at stoppe. Gæsterne nød Sussi’s frustrationer, mens de begyndte at gøre brug af de andre slaver.

 

Frøken Jørgensen slog stille og roligt, formanden for kommunens undervisningsudvalg, med et banketræ på hendes røv, der lå højt i vejret. Hun lå hen over Frøken Jørgensen’s knæ med nederdelen trukket op, og den bare røde røv dirrede hver gang banketræet landede på den. Familien Toft nød Betina Kemper’s charme og elskværdighed. Hr. Toft pløjede sin pik op i røven på hende, hvilket tvang hendes krop fremefter og derved hendes mund og tunge dybere op i fru Toft’s overophedede kusse. 

 

Hr. Madsen slog tiden ihjel ved at sludre med Frøken Jørgensen, og lege med sin slaves vægte der sad fast på hendes brystvorter. Lone lå på knæ med røven højt i vejret, og slikkede og suttede på Michael’s tæer, mens Hr. Seebrung brugte Lone’s veltrænet kusse til at fordrive tiden med, mens han nød Sussi’s frustration. 

 

Dan Kemper lå på knæ foran Niels i sin lange ålestramme aftenkjole og suttede på Niels’ opsvulmede nosser, som han forsigtigt havde taget ud af Niels’ stramme læderbukser. Dan var transvestit men ikke homofil eller biseksuel, hvilket gjorde dette ekstremt ydmygende for ham. 

 

Niels fortsatte med at lade slaverne bringe Sussi op i ekstatiske himmelhøjder lige før udløsning, tvang slaverne til at stoppe og nægtede Sussi udløsning i mere end 1 time. De andre gæster hyggede sig og tjenestepigen sørgede hele tiden for at serverer drinks og snacks. Hun blev også tvunget til at sutte på pikke og slikke kusser mens hun gik rundt og serverede. Hendes fødder var ømme og hendes røv var nu fyldt ud af en butt plug og hendes ansigt drev i sperm. 

 

Imens var Sussi ved at krakelere af frustration. Hendes kusselæber var opsvulmet og hendes klitoris trak sig aldrig tilbage under dens beskyttende hætte. Hendes vorter var så følsomme, at den mindste berøring næsten var smertefuld. Hun følte stødvise ryk i sit røvhul, selvom tungen ikke var oppe i den. Hendes ben føltes som gelé og udgjorde ringe understøttelse for kroppen, og hendes hjerne var centreret omkring udløsning. 

 

Niels beordrede slaverne til at starte igen på den udmattede Sussi. Da deres tunger begyndte deres tortur, gjorde Niels tegn til Helle om at begynde.

 

Helle tog en lang tang med polstret ender. Hun rakte ind i Sussi’s optvungne mund, tog et fast greb i tungen med tangen og trak den ud af munden på hende.

 

Sussi mærkede at hendes krop igen steg op til himmelske højder. Dernæst følte hun noget nyt. Nogen havde taget fat i hendes tunge og trak den smertefuldt ud af munden på hende. Hun kæmpede for at trække den tilbage, men den blev holdt fast fuldt udtrukket udover hendes læber. 

 

Niels samlede en lang tyk og krum nål op, og efter at have sprayet et antiseptisk middel på Sussi’s tunge, pressede han nålen igennem på midten af hendes udstrakte tunge. Smerten var intens. Sussi følte noget blive tvunget med magt igennem hendes tunge. Pludselig blev hun overmandet af den mest voldsomme orgasme i sit liv. Hendes krop rystedes og hun fyldte hr. Jensen’s suttende mund med hendes kussesafter

 

Niels satte en stang igennem tungen i guld med en lille kugle i hver ende, og låste den permanent fast. Og mens Sussi stadig var i krampetrækninger over sin orgasme, flyttede Helle tangen bag den nye piercing og Niels placerede et nyt hul på Sussi’s tungespids og låste en guldring permanent fast. 

 

Sussi mærkede smerten i munden begynde at sænke sig mens hendes orgasme fortsatte. Pludselig blev hendes tunge piercet igen, og kroppen blev drevet frem til endnu en orgasme der var endnu mere kraftig end den foregående.

 

Slaverne fortsatte med at slikke og sutte på den orgasmeeksploderende lærerinde, mens Niels og Helle gik i gang med Sussi’s bryster. Helle brugte tangen til at hive ud i de hårdt opsvulmet vorter, og Niels piercede hver vorte og låste en guldring permanent fast i hver. 

 

Sussi kunne mærke at hendes tunge blev frigivet, for dernæst at blive gjort opmærksom på at hendes brystvorte blev hevet ud, og hun vidste hvad der efterfølgende ville ske. Hun var ikke indstillet på den følelsesmæssige styrke det ville have, da hendes overstimuleret vorte blev piercet og hendes nødlidende krop blev kastet ud i en tredje orgasme. 

 

Gæsterne så begærligt på mens piercingen fortsatte og hver vorte modtog en solid guldring. Derefter så de Niels og Helle pierce den engang så stolte og uafhængige lærerinde i skamlæberne, og placere 3 guldringe i hver af hendes opsvulmede skamlæber. De var overrasket over at se, at hver piercing tvang den bundet slave til at få endnu en orgasme større end den foregående. 

 

Sussi var fuldstændig ude af kontrol. Hendes krop blev revet midt over af den ene orgasme efter den anden. Hendes tunge og vorter var ømme, og der var i øjeblikket ild i hendes kusse. Pludselig følte hun at der var nogen der ragede i hendes kusse.

 

Forsigtigt greb Helle fat i det lille stykke hud, der dækkede Sussi’s ophidset klitoris. Derpå piercede Niels det lille stykke hud, og låste en guldring fast i hendes nye hul.

 

Denne piercing var simpelthen for meget for den bundet lærerinde. Sammenblandingen af smerte og lyst var så stærk, at hun besvimede mens hendes krop eksploderede i endnu en orgasme.

 

Niels beordrede slaverne til at stoppe, og mens Helle omhyggeligt sprayede hver ny piercing med antiseptisk spray, gik de resterende gæster frem og undersøgte lærerindens nye kostbarheder mens hun hang besvimet i rammen. De gratulerede Niels og Helle og talte om det stærkt følelsespræget show Sussi havde fremvist.

 

Efter at alt var ryddet op og alle havde studeret det fine arbejde, gik gæsterne og deres slaver ind i spisestuen hvor middagen stod dækket, efterladende den brugte lærerinde så hun kunne slappe af og komme til bevidsthed igen. 

 

Sussi kom langsomt til bevidsthed. Hun var desorienteret. Hendes krop gjorde ondt og specielt hendes kønsdele og tunge føltes mærkelige. Langsomt kom begivenhederne tilbage til hende. Det gav en kuldegysning i hende, da hun genkaldte den konstante stimulering og afsavn. Derpå den eksploderende orgasme mens hun blev udsat for ekstrem smerte. Hvordan er det her sket? Hun kom i tanke om billederne, den tvungne sex, truslen om afsløring, ydmygelsen, smerten og lysten. Hun måtte gøre det. Hendes familie måtte beskyttes mod disse mennesker. Hun ville gøre alt for at beskytte dem.

 

Gæsterne havde nydt en dejlig og afslappet middag, mens deres slaver underholdt dem.

Hovedunderholdningen ved middagen havde Kemper slaverne sørget for. Af de Mastere der var interesseret, var Dan blevet tvunget til at sutte deres pik stiv, og derefter lede den ind i sin kønne kones røvhul, mens hun slikkede og suttede den ene kusse efter den anden. Efter at hver pik havde afleveret sin sperm dybt oppe i røven på hende, havde hendes kære mand slikket det ud af hende og dernæst forberedt yderligere en pik og gjort klar til hende, alt imens hun suttede den pik ren som lige havde været oppe i røven på hende….Den sidste havde været Niels, som havde beordret den spermtilsølet kone til at holde sin røvballer spredt, og havde fået hende til at fortælle sin vatpik af en mand gentagne gange, hvor god Niels var. Hendes arme røv var så udspilet da Niels var færdig med hende, at hun ikke troede den ville lukke sig helt sammen igen. I hvert fald i en uge. 

 

Fru Seebrung serverede under hele middagen iført sine stiletter. Da desserten blev serveret var hun nær udmattelsens rand, men fortsatte fordi hun virkelig frygtede sin søns vrede. Da gæsterne vendte tilbage til det store rum hvor Sussi fortsat var bundet, begyndte hun at rydde op. Hun vidste at hun ikke ville være i stand til at gå i et par dage efter i aften, men det var bedre end når hendes søn sendte hende ud til hundene.

 

Mens gæsterne gik tilbage til deres siddepladser, gik Helle over til Sussi og fjernede hætten. Dernæst fjernede hun ørepropperne og Sussi kunne høre for første gang i timer, men der var ingen lyd. Alle var stille.

Da hun havde vænnet sig til at høre, mente hun at kunne høre vejrtrækken. Ja, der var adskillige mennesker rundt omkring hende. De iagttog hende. Havde de været der mens hun var blevet misbrugt, og da hun havde ydmyget sig selv ved at få orgasme da hun var i smerte? Hun ville gerne se hvem det var. Pludselig hørte hun Helle’s stemme. 

 

”Hej slave.” sagde Helle. ”Velkommen tilbage til den virkelige verden. Nu fjerner jeg dit bind for øjnene og din knebel, men du siger ikke en lyd. Forstået?”

 

Sussi nikkede på hovedet som tegn på forståelse. Hun var parat til at acceptere alting, bare for at se hvem der var tilstede og kunne være i stand til at lukke sin mund for første gang i timer. 

 

Langsomt fjernede Helle tørklædet og dernæst de små polstringer som lå over Sussi’s øjne.

 

Sussi blinkede adskillige gange med øjnene indtil de havde justeret sig selv til lyset. Til slut stod alt klart for hende. Hun kunne ikke tro på hvad hun så. Hun genkendte alle efterhånden som hun fik kigget sig rundt omkring. Hun var forvirret over den måde nogle af dem var påklædt. Hendes øjne vandrede fra den ene til den anden, men blev ved med at vende tilbage til Niels i hans hvide læderdress. Hun vidste at han stod bag det hele, men hvad nu?

 

Hun hørte Helle’s stemme. ”Jeg er sikker på du genkender alle her. Du kan se den måde hvorpå de er klædt, at nogle er ejere og andre slaver. Du vil efterhånden lærer hvem der tilhører hvem, og du kan være sikker på at hver slave tjener sin ejer villigt. Alle slaverne er blevet rekrutteret nøjagtig som dig. Noget de ikke vil have at resten af verden skal vide. Ingen af slaverne kender til de andre slavers hemmelighed, men ejerne kender til alle hemmelighederne og hver ejer har et komplet sæt dokumenter, billeder og film på hver slave, så der er ingen hemmeligheder overfor ejerne imellem. Du må forstå, at fra nu af vil du adlyde hver ejer uden diskussion. Har jeg udtrykt mig selv klart nok?”

 

En virkelig bange Sussi nikkede på hovedet som tegn på at hun havde forstået, mens tårerne løb ned af ansigtet på hende. Hun sank dybere og dybere ned i dette mareridt.

 

”Jeg fjerner din mundknebel nu, og jeg vil ikke høre en lyd.”

 

Helle fjernede Sussi’s mundknebel og den knækket lærerinde forsøgte at lukke sin mund. Med møje og besvær og stor indsats men ikke uden smerte, klarede hun at få stivheden i kæberne løsnet og lukke sin mund. Hun kunne føle sin stang og ringen i tungen da hun lukkede munden, og tårerne begyndte på ny at løbe ned af kinderne, da det gik op hende hvad de havde gjort mod hende. 

 

Helle beordrede slaverne, hvis tunger havde givet den konstante følelsesstimulering til Sussi, om at binde hendes ankler og håndled op og sænke hende ned i en knælende position. 

 

Sussi var taknemmelig over at de havde støttet hende, for hun havde ingen følelser i sine arme og ben, og ville være faldet på hovedet hvis de ikke havde. Heldigvis forsatte de med at støtte hende, selv da hun sad knælende, fordi hun havde ingen kræfter tilbage. 

 

Sussi så ned på sine bryster og fik vished om det hun havde forestillet sig. Hver vorte havde en skinnende guldring stukket igennem sig. Hun vidste nu med sikkerhed at hendes kusse også var blevet piercet. Hendes vejrtrækning i den knælende position, blev besværet af sammensnøringen af korsettet der gjorde indånding besværlig. Langsomt og smertefuldt begyndte følelserne at vende tilbage til hendes arme og ben, mens hun fortsatte med at bevæge sin kæbe og nakke for at løsne stivheden. 

 

Alles øjne var rettet mod Sussi da hun blev løsnet op fra rammen, og forsøgte at få kontrol over sine arme og ben. Der var mange smil på læberne, da den engang så stolte lærerinde, knælede i underdanighed foran dem. De forestillede sig hvad der gik igennem tankerne på Sussi, da de så hun kiggede rundt i hele rummet. De nød virkelig at tæmme en ny slave.

 

Sussi kunne mærke alles øjne var rettet på hende, mens blodcirkulationen begyndte at komme tilbage til hendes arme og ben. Hendes kæbe gjorde forfærdelig ondt og hun kunne dårligt bevæge sit hoved. Hun var ydmyget ud over alle grænser af at alle disse mennesker hun kendte, havde set hende få udløsning adskillige gange mens hun stod bundet og blev piercet. Hendes egen skam, over at hendes krop havde forrådt hende, var ubeskrivelig. 

 

”Velkommen til vores klub, slave Sussi,” sagde Niels. ”Du er blevet mærket som en slave af dine nye piercinger, og du er nu klubbens ejendom. Frøken Helle vil fortsat være din oprindelige ejer, men du står fuldstændig til rådighed for de øvrige ejere på alle tidspunkter af døgnet. Skulle du nægte eller ikke adlyde ordre fra en Master eller Mistress, så vil alt det materiale vi har samlet om dig blive sendt til din mand, distribueret til kommunen og skolerne via plakater og pr. brev. Og selvfølgelig vil børne- og ungdomsudvalget være meget interesseret i det miljø dit hjem og din opdragelse byder din datter. Og med stakkels Tina’s far ude af landet og hendes mor totalt degenereret, så er jeg sikker på at de vil få hende fjernet fra familien, og få hende placeret et eller andet sted ude på landet for hendes egen sikkerheds skyld. Men selvfølgelig vil hendes plejeforældre modtage en pakke indeholdende forslag – som mor så datter. Har jeg beskrevet din position klart nok slave? Jeg vil foreslå at du gør alle anstrengelser og sørge for at vi bliver glade.”

 

Sussi var i chok. Da det bare havde været Helle, havde hun følt at hun på en eller anden måde kunne slippe ud af det, men nu vidste hun at der absolut ingen udvej var tilbage. Hun nikkede på hovedet som tegn på accept, mens tårerne løb ned af kinderne på hende og ned på hendes bare bryster. Hun vidste at hun havde tabt alle chancer for at redde sig selv, og hun var nu i deres magt. Hun måtte beskytte Tina. 

 

”Siden det var Helle som opdagede dig slave, så skulle du kravle over til hende og bede om at få lov til at tilfredsstille hende først,” sagde Niels.

 

Sussi vidste at hun ikke havde nogen udvej, så hun vendte sig om og begyndte den lange kravletur igennem rummet over til hvor Helle sad. Hun var klar over at hun udgjorde et syn med brysterne svingende og sine hofter vrikkende fra side til side, mens hun forsøgte at kravle med sit korset der tvang hende til at tage små og lette vejrtrækninger. Hun måtte kravle med let spredte ben, for ellers ville ringene i kussen blive fanget i hinanden. Dette tillod enhver i rummet et klart syn af hendes fugtige kusse.

 

Da den knækket lærerinde nåede over til sin skoleelev, sagde hun med dirrende stemme, ”F-Frøken Toft, hvorledes må din sexslave tilfredsstille dig?”

 

En hurtig lussing på siden af hovedet fik den forbavset lærerinde til at tie stille, og hun hørte Helle sige, ”Du er ikke længere kun min slave, du er nu officielt min slaveluder. Du har ikke mere kontrol over noget som helst. Du er fuldstændig under min kontrol. Forstået slaveluder?”

 

”Ja, Frøken Toft. Din slaveluder forstår.”

 

En anden hurtig lussing på siden af hovedet, fik næsten den endnu mere forvirret lærerinde til at falde sidelæns. ”Jeg er Mistress fra nu af slaveluder.” 

 

”Ja Mistress, din slaveluder er ked af det Mistress.”

”Det var bedre slaveluder. Jeg har ventet indtil nu med at tillade dig det privilegium, at tilfredsstille mig med din tunge slaveluder. Kravl herover mellem mine ben, og du må hellere gøre dit bedste med tungen slaveluder.” sagde Helle og trak op i sin nederdel og spredte sine ben helt ud.

 

Sussi kravlede imellem hendes Mistress’ spredte ben, og begyndte med det samme at slikke hendes glatbarberet kusse. Hun kunne smage sin Mistress’ kussesafter, og at klitorisen blev hårdere for hver gang ringen og stangen gled hen over den. Sussi kæmpede for at tilfredsstille sin Mistress, mens Helle dikterede og gruppen opmuntrede hende. Helle beordrede hende til at holde røven i vejret og sprede sine ben, mens hun arbejdede med sin tunge for at tilfredsstille teenageren. Sussi mærkede at der var en som stak en finger ind i hendes egen dryppende kusse, mens hun lagde sine læber blødt omkring Helle’s klitoris og begyndte at piske den med ringen, som sad for enden af hendes tunge. 

 

Helle’s hofter begyndte at køre op og ned mod lærerindens suttende mund, mens Sussi mærkede endnu en finger glide op i sin dampende kusse. Snart efter greb Helle fat i Sussi’s korte hår, og tvang hendes tunge og mund dybere ind i sin kusses skrigende og smeltende dybder. 

 

Pludselig mærkede Sussi at Helle’s kusse kom i stødvise ryk og sendte kussesafter ned i halsen på hende. Sussi fortsatte med at slikke og sutte sin Mistress’ kusse, og bragte hende til en anden og tredje orgasme. Som lyn fra en klar himmel blev hun ødelagt af en kæmpeorgasme. Imens hun tilfredsstillede sin Mistress og fingre der gled ud og ind af hendes egen kusse mens alle så på, og det faktum at hun absolut ikke mere havde kontrol over sit liv, var simpelthen for meget for hende. 

 

Helle trak Sussi’s gennemvædet ansigt væk fra sin tilfredsstillet kusse, og beordrede Sussi til at slikke hende ren. Da hun havde slikket sin Mistress’ kusse ren, blev slaveluder Sussi beordret til at kravle over til Niels og tilbyde at tilfredsstille hans behov.

 

Uden tøven kravlede Sussi over til Niels og spurgte, ”Hvordan kan jeg tilfredsstille dig Master?” 

 

”Læg dig ned på ryggen slaveluder, og spred benene.”

 

Sussi troede at Niels ville kneppe hende. Lige så meget hun følte afsky for sig selv, lige så meget ønskede hun at han stak sin store fede pik op i hende. Hun lagde sig på ryggen med spredte ben og knæene trukket op. 

 

Hun blev belønnet med at slag hen over brysterne af Niels’ bælte. Smerten var den værste hun nogensinde havde oplevet.

 

”Fortalte jeg dig at du skulle trække knæene op slaveluder? Forsøg aldrig nogensinde at forudse hvad det er jeg vil. Du gør hvad der bliver sagt, og ikke mere. Du har ingen selvstændig tankegang mere slaveluder.

 

Sussi ønskede at gnide på den røde stribe hen over sine bryster, men hun var smart nok til ikke at gøre det. Hun lagde sine ben ned og forblev ubevægelig, mens smerten på brysterne ebbede ud. Hun så Niels stille sig overskrævs på hendes hoved og sænkede sin røv ned til hendes ansigt.

 

”Slik mig i røvhullet slaveluder.” beordrede Niels da han rakte ud efter Sussi’s brystvorter og begyndte at nive og dreje på de nypiercede vorter. 

 

Sussi åbnede munden for at skrige, og Niels sænkede sin røv ned til hendes åbne mund. Sussi begyndte at slikke pedellens røvhul. Når hun sagtnede farten, hev han i ringene i vorterne for at få hende til at gøre det hurtigere. Hun kunne dårligt tro sin egen position og det hun var i gang med at gøre, foran alle disse mennesker. Hun var en respekteret lærerinde, kone og mor……….ikke mere.

 

Sussi brugte de næste 15 minutter på at slikke Niels’ røv og store opsvulmede nosser, mens hun var udstillet foran hele gruppen. Niels fortsatte med at pine hendes ømme brystvorter, mens hun følte at hendes tunge var ved at falde af.

 

Niels løftede sin rene røv fra lærerindes slikkende tunge. De ville få det sjovt med hende. Hen greb fat i hendes brystvorter og tvang den udmattede nye slaveluder, tilbage på sine hænder og knæ og foreslog at hun gjorde hans pik dejlig og våd. 

 

Sussi kæmpede sig op på sine hænder og knæ. Hun åbnede munden og begyndte at sutte på Niels’ enorme pik. Hun havde en mistanke om hvorfor han havde foreslået at hun skulle gøre hans pik våd, og frygtede hvad den enorme kølle ville gøre ved hendes røvhul. Hun arbejdede med munden overalt på den stive pik, for at være sikker på at den blev gennemvåd af hendes spyt. Hun forstod ikke hvorfor hun blev så ophidset over at opføre sig sådan, mens andre så på. Frygten af hvad der skulle til at ske, fik hendes kusse til at komme i endnu flere stødvise ryk.

 

Niels trak sin spytgennemvædet pik ud af slaveluder Sussi’s mund, og gik om bag hende. Han beordrede hende til at række sine hænder bagud og dirigere den voldsomme kølle til sit røvhul. Hun var klar til at tigge og bede ham om at kneppe hende i kussen, hvor hun havde allermest brug for den, men hun havde allerede lært at hendes egne behov og tanker intet betød. Hun greb fat om pedellens pik og placerede hovedet i indgangen til røvhullet. Hun mærkede at han pressede fremad og at det store pikhoved udvidede hendes ringmuskel i røvhullet. Han pressede og pressede mens smerten steg i hendes røvhul. Hun bed sig selv i læben for ikke at skrige, da pikhoved pludselig maste sig forbi ringmusklen og ind i hendes røvhul.

 

Niels havde ikke mærket et så stramt røvhul i lang tid. Han fortsatte med presse fremad, og maste den tykke mast dybere og dybere op i røven på den knælende lærerinde. Han nød hendes stille hulken, mens hun forsøgte at kontrollere smerten i sit røvhul. Han stoppede ikke førend han kunne mærke sine nosser klaske mod hendes kusse. Han havde mast hele pikkens længde op i hende. Nu startede det sjove. ”Jeg vil have at du trækker dig selv frem og tilbage slaveluder, og lader din beskidte røv kneppe mit kongelige redskab.”

 

Sussi gjorde sit bedste for at efterkomme Niels’ opfordring, og mens hendes røv blev mere vant til invasionen blev det lettere at lade sit udvidet røvhul glide op og ned af pikken. Det tog kun et minut for hende førend hun kom i en eksploderende orgasme. Hun ville så gerne række ned og lege med sig selv, men hun vidste at det ikke ville blive tilladt.

 

Den overvældede lærerinde fik 4 orgasmer, mens hun var tvunget til at misbruge sit røvhul på Niels’ enorme pik. Efter den fjerde orgasme, trak Niels pikken ud af hendes røv og gik op foran hende og proppede den beskidte pik ind i hendes mund. Indenfor sekunder skød han den ene ladning af sperm efter den anden ind i hendes tilstoppet mund. ”Du sluger hver en dråbe slaveluder.” advarede Master Niels. 

 

Sussi gjorde sit bedste for at sluge det vandfald af sperm, som Niels afleverede i hendes suttende mund. Hun forsøgte at kontrollere sine brækfornemmelser over at sutte på den beskidte pik. Hun rengjorde Niels’  pik og knælede mens hun ventede på yderligere ordre.

 

Michael Toft var den næste, og efter at have suttet hans pik hård og stiv, jog han sin hårde pik op i hendes dryppende kusse. Hun kom med det samme. Sussi’s krop fortsatte i timevis i en konstant orgasme, da hun blev brugt på alle tænkelige måder. Til sidst var alle trætte og slaverne blev lagt til at sove for natten. Sussi’s ring i tungen blev fastgjort til hr. Jensen’s pikbur, så hendes varme ånde konstant var et lokkemiddel for hans indelukket pik, mens frøken Hastrup’s ring i tungen blev fastgjort til Sussi’s ring i klitorisen. Unødvendigt at tilføje, at ingen af dem fik særlig meget søvn den nat.

Painmaster