LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 23

Sussi lå søvnløs hele natten trods hendes udmattelse. Hver gang hun var ved at døse hen, rørte enten hr. Jensen på sig og trak smertefuldt i hendes tunge eller frøken Hastrup ville røre på sig, og derved sende stød af smerte/lyst igennem hendes opsvulmet klitoris. Hver muskel gjorde ondt og hendes piercinger var meget ømme. Hendes røv og kusse var både røde og hævet, og hendes brystvorter var forslået og ømme. Frøken Hastrup’s konstante hede ånde på hendes klitoris, sørgede for at holde Sussi på et højt seksuelt ophidset niveau. Det i sig selv at ligge dér på gulvet var ikke afslappende siden hun ikke kunne bevæge sig, og ikke uden at tilføre sig selv yderligere smerte på sin tunge og klitoris. 

 

Da lyset begyndte at skinne igennem gardinerne som var trukket for, fangede Sussi’s næse lugten af stegt bacon. Det gik med det samme op for hende, hvor sulten hun var. Hun havde ikke spist i over 24 timer. Meget forsigtigt lod hun sine øjne gå på vandring for at finde ud af hvor lugten kom fra. Snart efter kunne hun også lugte æg, toast og kaffe.

 

Fra den position hun lå i på gulvet, var hun ikke i stand til at se køkkenet. Spisestuen var synlig og lidt efter så hun at nogen bevægede sig rundt derinde. Ved at knibe sine øjne sammen kunne hun se fru Seebrung (tjenestepigen) humpe rundt og dække bord. Hendes fødder var meget hævet pga. de ekstremt høje stiletter hendes søn havde tvunget hende til at gå med.

 

Aromaen fra madlavningen fik alle slaverne til at fokusere på deres sult. Ingen af slaverne havde fået noget at spise i over 24 timer, og med det ekstreme psykiske krav der var pålagt dem, behøvede deres kroppe næring. 

 

Snart efter var alle ejerne samlet ved morgenbordet, mens fru Seebrung humpede rundt på sine smertefulde fødder og serverede morgenmad for hver og én af dem. Ejerne talte sammen indbyrdes og ignorerede fuldstændig den slangelignende kæde af slaver, der lå på gulvet i det andet rum, med tunger og kønsorganer fastgjort til hinanden. 

 

Da ejerne var færdige med at spise, begyndte de at smide småstykker af mad ned på gulvet ved siden af slaverne og opmuntrede dem til at spise. Enhver form for bevægelse var næsten umulig for Sussi, men inden længe begyndte ”slangen” at glide hen over gulvet, da slaverne på en eller anden måde fik koordineret deres bevægelser for at være i stand til at få noget mad. Sussi tunge og klitoris blev trukket i og hendes ømme brystvorter skrabede hen af gulvtæppet, mens hun forsøgte at få bidder af æg og bacon ind i sin mund. 

 

Da al maden var blevet renset op fra gulvet, følte Sussi ydmygelsens stik da ejerne sad og grinede af deres ynkværdige forsøg på at få noget at spise. Slaverne opførte sig som dyr bare for at få noget at spise.

 

Da ejerne var færdige med at more sig selv ved at smide mad ned til deres slaver, sagde de deres farvel. Hver ejer løslod deres slave fra slangekæden, og førte dem ud til bilerne for at køre hjem. Sussi blev tvunget ned i bagagerummet med hænderne bundet på ryggen, fordi Helle ikke ville have svineri inde i sin bil.

 

Da de var kommet hjem til Sussi’s hus, blev Sussi frigjort af Helle som gav hende nøglerne til hendes ankelstiletter og beordrede hende op i badeværelset, strippe, tage et bad, lægge make-up og ordne hår, og derefter komme ned i køkkenet. Hun sagde til Sussi at hun ville lægge hendes tøj frem for dagen.  

 

Med større anstrengelser end Sussi troede hun var i stand til at fremføre, lykkedes det hende at få korsettet af og komme ind under bruseren. Siden Helle ikke havde givet Sussi en tidsgrænse for hvornår hun skulle være færdig, så vidste Sussi ikke hvor lang tid hun havde på sig, men hun ønskede ikke at lade sin Mistress vente, så hun skyndte at vaske det indtørret sperm af kroppen og ud af håret. Hun børstede sine tænder og forsøgte at få smagen af sperm og kussesafter ud af munden, og undersøgte samtidig piercingen i tungen. Efter at have tørret sig og sat sit hår, lagde Sussi make-uppen som Helle gerne ville have den, og gik derefter ind i soveværelset for at se hvad Helle havde lagt frem af tøj til hende.

 

Sussi blev overrasket over at se der kun var et par 12 cm høje stiletter med ankelremme og lås. Hun skyndte sig at tage dem på og låse dem fast. Hendes fødder og lår var meget trætte, men at gå i høje hæle nu var meget normalt og tilføjede ikke yderligere smerte eller træthed til hendes ben. Hun skyndte sig ned af trapperne så hurtigt hendes udmattede ben kunne bære hende.

 

Sussi kom ind i køkkenet og fandt Helle siddende ved køkkenbordet med en skål korn flakes med opskåret bananer i, og en anden skål med orange juice i. 

 

”Hej slaveluder. Kom herhen og knæl foran din Mistress,” sagde Helle. ”Jeg går ud fra at du er sulten, og jeg tror at du har behov for at få din styrke tilbage.” Helle bukkede sig ned og placerede begge skåle på gulvet ved siden af sine fødder. ”Ingen hænder slave.”

 

Sussi opdagede hvor sulten hun var, og uden tøven lagde sig på knæ og begyndte at lappe korn flakes og juice i sig, som en anden kælehund. Hun var ligeglad med om hendes røv lå højt i vejret og hendes ansigt lå begravet i en skål med korn flakes og bananer. Hun var hundesulten og hendes krop trængte til føde. 

 

Efter at Sussi havde slikket begge skåle rene, rejste hun sig op på knæ foran sin Mistress med korn flakes indsmurt i ansigtet, som sad uden for den piercet tunges rækkevidde.

 

Helle smilede da hun rakte ud med en finger og tørrede korn flakes væk fra sin slaves ansigt, og fodrede det til hende bagefter. Sussi åbnede munden og suttede sin Mistress’ finger ren.

 

”Som dessert kan du kravle herop og æde min kusse slaveluder.”

 

Sussi vidste at hun ingen udvej havde, så trods sin udmattelse kravlede hun op mellem sin Mistress’ spredte ben, og brugte sin piercet tunge til at tilfredsstille Helle med. Hun havde ikke i sin vildeste fantasi troet for to uger siden, at hun ville ligge på knæ og slikke en gymnasieelev i kussen og samtidig nyde det. Den kendsgerning at hun nød det, knuste hendes selvrespekt. Hvilken tid på dagen var det? Hvor var Tina? Hvornår ville hun komme hjem?

 

Sussi’s tunge svirpede hen over hendes Mistress’ klitoris, hvilket udløste hendes anden orgasme og som sendte kussesafter ind i munden på Sussi. Smagen af sin Mistress’ kusse fandt hun sød og tilfredsstillende….Hun havde bare lyst til at fortsætte, men dybest set vidste hun at det var forkert. 

 

”Så er det nok slaveluder.” sagde Helle og skubbede Sussi væk fra sin kusse. ”Du bliver en fortrinlig kusseslikker.” Sussi kunne ikke bestemme sig, om hun skulle føle stolthed eller skam. Hun sænkede bare sine øjne og sagde, ”Tak Mistress.”

 

”Ok luder, klokken er 13:00 og du har behov for søvn førend vi fortsætter. Din nye seng står i kælderen. Du kan godt huske buret fra min far’s og mor’s hus? Den er nu dit nye rum. Lad os gå ned i kælderen så jeg kan putte dig. Du får 4 timers søvn og derefter har du travlt.”

 

”Travlt Mistress?” spurgte Sussi mens hun fulgte efter sin Mistress ned i kælderen. En følelse af rædsel gled hen over den ydmyge lærerinde.

 

”Det taler vi om senere luder. Kravl så ind.”

 

Sussi knælede og kravlede ind i det lille bur med det lillebitte tæppe Helle gav hende. Hun forsøgte at gøre sig det behageligt. Helle låste buret og gik op af trapperne igen. ”Vi ses klokken 17:00 slaveluder. Sov godt.” sagde Helle da hun slukkede lyset og lukkede døren. 

 

Sussi var så udmattet at hun umiddelbart faldt i en dyb søvn, trods hendes ubehagelige omstændigheder. Selvom hendes tanker farede forvildet omkring i drømme og mareridt, var det en uforstyrret søvn. Hendes krop overtog hendes tanker, og hun fik den søvn hun trængte så forfærdelig meget til.

 

Sussi kunne mærke at hun blev puffet til med spidsen af en sko, og kæmpede for at åbne sine øjne. Klokken kunne da umuligt være 17:00 allerede, men der stod Helle i lyset ved siden af den åbne dør til buret.

 

”Så er det tid til at stå op slaveluder.”

 

Sussi kravlede ud af buret mens hendes muskler skreg i kramper over, at være lukket inde i det snævre bur. Hun strakte sig og forsøgte at reducere smerten i sin krop, blinkede med øjnene mens de justerede sig til det skarpe lys. Hun mærkede en hånd på sit hoved der holdt hende fast i den knælende position, og forstod med det samme at hendes Mistress ønskede at hun knælede foran hende. ”Bliv på dine knæ luder og følg efter mig.” beordrede Helle.

 

Sussi fulgte efter sin teenage Mistress, på hænder og knæ, op af trapperne og ind i dagligstuen hvor Helle satte sig i den overpolstret stol, som plejede at være Sussi’s hyggestol. Hun knælede foran sin Mistress og afventede yderligere ordre. Hendes krop var øm og hendes tanker var i bund og grund i en forvirret tilstand. Hvordan havde tingene kunne forandre sig så hurtigt? Hendes tanker gled over til Tina, og hun undrede sig over hvor hun var. Klokken var 17:00 søndag eftermiddag og hun havde ikke set hende i 3 dage, og hun var sammen med de der andre ældre piger. Hvornår kom hun hjem? Ville hun pludselig træde ind af døren, og se sin mor opføre sig på denne måde?

 

”Jeg vil have at du lytter godt efter de nye regler som jeg ridser op for dig, slaveluder. Mange af dem er de samme, men jeg vil minde dig om dem alligevel og du kender selvfølgelig konsekvenserne hvis du ikke adlyder reglerne…

 

REGLER FOR HELLE’S SLAVELUDER.

 1. Jeg vil hele tiden vedblive med at være nøgen iført 15 cm høje stiletter når jeg er hjemme, med mindre andet bliver bestemt af min Mistress.

 1. Når jeg forlader huset er min standard uniform, nederdel eller dragt som er godkendt af min Mistress, hofteholder, nylonstrømper og 15 cm høje hæle.

 1. Mit hår og make-up er ALTID ifølge min Mistress’ specifikationer. 

 1. Jeg vil kun spise den mad jeg får serveret og når min Mistress tillader mig at spise, og jeg vil ikke bruge bestik uden min Mistress’ tilladelse. 

 1. Jeg vil aldrig gå nogen steder uden tilladelse, og det gælder også toilettet. Jeg vil bruge baghaven herhjemme når jeg skal på toilettet, og jeg vil stå overskrævs ind over et toilet og besørge mig, når vi er ude. Jeg vil altid spørge min Mistress om tilladelse, når jeg skal på toilettet.

 1. Mit røvhul vil altid være velsmurt.

 1. Min kusse vil altid være glatbarberet.

 1. Jeg vil sove i mit bur hver nat, med mindre andet er bestemt af min Mistress.

 1. Jeg vil altid have mit halsbånd på. 

 1. Jeg vil gøre gymnastikøvelser hver dag, og sørge for at min krop er i god form for min Mistress. 

 1. Jeg vil ikke selv tage nogen beslutninger uden direktion fra min Mistress.

 1. Jeg vil hele tiden have min butt plug, dildo og mine brystvorteklemmer med mig.

 1. Jeg vil med respekt tiltale min elever Hr. og Frøken, og min Mistress’ venner med Master eller Mistress.

 1. Jeg vil altid være smilende og villigt adlyde.

 1. Jeg vil ikke få orgasme uden min Mistress’ tilladelse, men vil onanere mindst 5 gange om dagen. 

 1. Jeg tilkendegiver at jeg af egen fri vilje er slaveluder for min Mistress, og at jeg adlyder hende fordi det er mit ønske at tilfredsstille hende på alle tænkelige måder.

 1. Jeg forstår fuldt ud at mit liv nu tilhører min Mistress, og at hun kan gøre med det hvad hun ønsker.

”I tillæg til disse permanente regler, så er der et par ekstra regler for den kommende uge som skal adlydes. Du lever i kælderen. Du bliver inde i dit bur, med mindre din Mistress kalder på dig. Du tager bad i kælderen og bruger gulvafløbet som dit toilet.”

 

”Ja Mistress,” sagde Sussi med øjnene rettet ned mod gulvet. Jeg er ikke andet end et dyr for hende. At leve i kælderen i et bur er umenneskeligt, tænkte den forsagte slave.

 

”Du går op i soveværelset og flytter alle dit tøj, sko, make-up og personlige ting ned i dit nye hjem. Når du er færdig, kommer du her tilbage til nøjagtig samme sted som du ligger nu. Husk på at Tina vil være hjemme hvad øjeblik det skal være, så lad være med at spilde tiden.”

 

Sussi skyndte sig at rejse sig op og blev mindet om, med en hurtig lussing, at hun ikke havde tilladelse til at stå op i sin Mistress’ nærvær, med mindre hun havde fået tilladelse. Sussi kravlede afsted for at tage sine ting til sit nye hjem.

 

Det tog Sussi omkring 30 minutter og 8 gange fra førstesalen og ned i kælderen, kravlende på hænder og knæ mens hun kæmpede for at balancere med sine ting for hver gang. Klokken var ca. 17:45 da Sussi kravlede hen foran sin Mistress og afventede yderligere ordre. Mens hun flyttede på sine ting undrede hun sig over hvordan Helle ville forklare situationen overfor Tina, hvis hun (Sussi) skulle være nøgen og leve i kælderen.

 

Helle tillod Sussi at knæle ned foran hende med sveden rendende ned af ansigtet og håret i uorden. Helle fornemmede at Sussi blev mere og mere nervøs fordi hun frygtede at Tina ville træde ind af døren og finde hende i denne position…. Til sidst gav hun Sussi en notesblok. ”Slaveluder, du nedskriver i detaljer hver gang du betjener en Master eller Mistress, hver en ordre der bliver givet dig og hvordan du har adlydt den, hver en straf du har fået af en Master eller Mistress og hver aften/nat inden du går i seng skriver du tre sider om hvor lykkelig du er i dit nye liv.” 

 

Sussi rakte hånde ud og tog notesblokken. ”Ja Mistress,” Hun kiggede på forsiden af notesblokken, der viste et billede af hende med en stor sort pik i munden og en stor hvid pik i hendes glatbarberet kusse. Smilet i hendes øjne fortalte alt. Titlen lød, ”Tina’s mors slaveluder håndbog.” En gysen farede igennem kroppen på hende, da det gik op for hende at hun var ”dødsdømt”. Der var ingen vej ud, og hendes eneste håb var at redde sin familie fra ydmygelse og skam.

 

Dernæst rakte Helle sin slaveluder en stor æske med kondomer. ”Der er 144 kondomer i denne æske slaveluder. Det er dig påbudt at præsentere 6 fyldte kondomer til mig hver aften, inden jeg går i seng. Du må ikke forlange en mand at han skal have et kondom på, men du kan tilbyde ham det. Hvis han nægter, tilfredsstiller du ham alligevel. Jeg går i seng klokken 23:00 hver aften, så du skal være hjemme inden da. Hver dag lægger jeg det tøj frem du skal have på, og sørger for at give dig specielle instruktioner om hvordan du skal indsamle pågældende dags sperm. Gå ned i dit nye hjem og gør dig præsentabel, mens jeg finder noget tøj frem.”

 

Sussi tog æsken og kravlede hen mod kælderdøren i chok. ”Var der overhovedet ende på hendes fordærvelse.” tænkte hun.

 

”Vent luder,” råbte Helle. Her er nøglerne til dine ankelremme. Vil ikke have at du ødelægger dem.”

 

Da Sussi nåede ned for enden af trapperne, standsede hun op og tog sine stiletter af. Hun opdagede at vandslangen var sat på den kolde hane. Lærerinden kunne ikke tro at hun var hernede i sin egen kælder, nøgen og ved at tage et iskoldt bad med en haveslange, mens en studenterelev styrede hele hendes liv. Da hun rakte hånden ned i sin kusse for at rengøre den, blev hun forfærdet over at den var våd af hendes sekreter. Tanken om at ydmyge sig selv og samle sperm til sin Mistress mens hun levede et hundeliv i kælderen, ophidsede hende meget. Hun var håbløs.

Painmaster