LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 24 - sidste afsnit

Det tog den rystende kone længere tid end normalt, at gøre sig selv præsentabel fordi hun aldrig havde gjort det under så primitive forhold før. Til slut var hun klar til at præsentere sig selv overfor Helle. Hun råbte nede fra kælderen, ”Mistress, jeg er klar til dig.”

 

Sussi sad på knæ og så da hendes Mistress kom ned af trapperne, bærende på det tøj Sussi skulle have på i aften. ”Tag dette på luder, og gå i de samme stiletter med låseremmene som du før havde på.”

Sussi genkendte den lyseblå businessdragt fra sit tidligere liv. Sædvanligvis bar hun en skjortebluse under jakken, og som hun huskede ville jakken dække hende tilstrækkeligt og nederdelen, som blev knappet foran, gik ned til under knæene, så manglen på undertøj ville ikke være noget problem. Hun sad på det kolde betongulv og satte hofteholderen omkring livet, og lod derefter hver nylonstrømpe forsigtigt glide op af lårene og spændte dem fast til hofteholderen. Hun tvang sine ømme, opsvulmede fødder ned i de sorte stiletter og låste dem fast til hver af sine tynde ankler. ”Må jeg rejse mig op Mistress?”

”Ja luder.” 

Sussi rejste sig op og lod nederdelen glide op over hofterne og gjorde en opdagelse. Der var kun to knapper tilbage i nederdelen. De to øverste. Alle de andre knapper nedad nederdelen manglede, og udstillede hendes mest private yndigheder ved hvert skridt hun tog. Jakken var ikke spor bedre. Den havde kun én knap som dårligt kunne holde jakken lukket, og tillod derved hendes bryster at være næsten synlige. Enhver bevægelse ville få dem til at springe ud og blive synlige. Hun kunne umuligt gå udenfor en dør klædt sådan.

”Drej dig rundt luder,” beordrede Helle.

Sussi drejede forsigtigt rundt for sin Mistress. Hun kunne mærke brisen på sin glatbarberet kusse, da nederdelen åbnede op da hun drejede rundt. Hendes bryster bevægede sig under jakken, og truede med at springe ud hvad øjeblik det skulle være.

”Klokken er nu 19:00. Her er din taske med det tildelte antal kondomer for aftenen og kr. 50,00. Vær sikker på at være hjemme igen inden klokken 23:00,” sagde Helle og drejede sig omkring for at gå op af trapperne.

”Mistress!!”

”Ja luder.”

”Hvor skal din luder gå hen, og hvordan kommer hun derhen Mistress?”

”Det er op til dig luder. Du har kr. 50,00.”

En meget forvirret Sussi spurgte, ”Må din luder låne bilnøglerne Mistress?”

”Ha, ha,” svarede Helle og gik op af trappen.

Sussi vidste ikke hvad hun skulle gøre. Hun stod fuldstændig lamslået i dagligstuen. Hendes Mistress havde altid bragt hende hen til mødestedet eller givet hende specifikke instruktioner. Hvad skulle hun nu gøre?? Det var søndag og værtshuset var lukket. Hendes hoved gjorde ondt af al den tænken. Hun havde mindre end 4 timer til at få fyldt 6 kondomer med sperm og være tilbage igen. Sussi gik ud af døren og forsigtigt over mod busstoppestedet for at undgå at vise sin kusse, og sørge for at hendes bryster blev inde under jakken. Hendes fødder gjorde ondt, og hun havde ingen ide om hvor hun skulle tage hen. En pludselig tanke farede igennem hovedet på hende. ”Hvad nu hvis Tina kom kørende forbi og så hende klædt på denne måde.” Hun begyndte at gå lidt hurtigere, og hendes tanker var en stor forvirring.

 

Da hun var nået halvvejs hen til busstoppestedet, hørte hun en bil komme kørende op bag hende. Idet hun håbede på, at det var Helle som kom og ville give hende instruktioner, drejede hun sig forventningsfuld om men pickuppen kørte bare forbi. Få minutter senere så Sussi nogle billygter komme imod hende. Hun var næsten nåede hen til busstoppestedet, og havde besluttet sig for at køre ind til byen og finde en bar hvor hun kunne få kondomerne fyldt. Billygterne sagtnede farten og Sussi lagde mærke til at det var den samme pickup der lige havde passeret hende. Da den sagtnede farten begyndte Sussi at frygte for sit liv.

”Fru Vangenberg, er det Dem?”

Sussi kneb øjnene sammen i lyset af billygterne, men hun kunne ikke se hvem der sad i pickuppen. ”Ja det er mig. Hvem er du? Jeg kan ikke se ind i bilen.”

”Det er Kasper, Kasper Rasmussen. Jeg bor længere nede af vejen, jeg tog studentereksamen i 90. Du var min lærerinde i dansk. Hvorfor går du rundt herude alene?” Hvad Sussi ikke kunne se var, at Kasper stirrede på hendes, praktisk talt, nøgne krop. ”Kan jeg køre dig et eller andet sted hen?”

Hvad skal jeg forklare ham? ”Mmm, min bil er brudt sammen og jeg var på vej ind til byen. Ellers tak, men bussen kommer snart.”

”Har du ikke hørt i radioen, at buschaufførerne gik i strejke i morges.”

”H-h-hvad!!!!!!! Det kan ikke være rigtigt,” stammede Sussi. Hvad nu?

”Jo de ville have mere i løn. Borgmesteren er nervøs for myldretiden i morgen.”

”Hvad skal jeg nu gøre,” mumlede Sussi.

”Jeg kan godt køre dig ind til byen, fru Vangenberg. Jeg var lige på vej over til Peter for at se fodboldkampen i tv, sammen med nogle andre venner.”

 

Sussi’s tanker forsøgte at komme frem til en løsning. Hvis jeg lader ham køre mig ind til byen, hvordan kommer jeg så tilbage? Hvis jeg ikke får fyldt kondomerne, så taber jeg alting. ”Jeg er glad for at du fortalte mig det, så jeg ikke stod her hele natten. Jeg kan regne ud, at det vil være omsonst at tage ind til byen, da jeg kun er ude efter lidt sjov i aften.” Hun kunne ikke tro sig selv, at hun lige havde tilbudt sig selv til en fyr hun ikke engang kendte.


Nu kørte Kasper’s hjerne på højtryk. Fru Vangenberg var en fræk sag, og hendes påklædning fortalte klart hvad det var for sjov hun var ude efter. Han rakte over sædet, åbnede døren og sagde, ”Hop ind fru Vangenberg, jeg vil se hvad jeg kan finde ud af.”

”Tusind tak,” sagde Sussi. Hvordan sætter jeg mig ind i denne pickup, uden at ydmyge mig selv? Hun vidste at det ikke var muligt at sætte sig ind i bilen, uden at hendes kusse blev synlig og måske kunne hun få fyldt en eller to kondomer af Kasper. Hvad tænkte hun dog på?

 

Kasper’s øjne var ved at trille ud af hovedet da Sussi satte sig ind i pickuppen, og han så hendes glatbarberet kusse med ringene der glimtede i hovedet på ham. Da hendes bryster gled ud i friheden og viste ringene i vorterne, vidste han at dette var hans lykkedag. ”Hvor skal vi kører hen, fru Vangenberg?”

”Kald mig bare for Sussi. Sagde du ikke at du var på vej hen til Peter? Kender jeg ham?

”Det tror jeg ikke. Han gik på en anden skole. Der er en 5-6 gutter hos Peter, fru…..Sussi.”

”Jamen, så lad os køre derhen. Der er bare lige én ting, jeg skal være hjemme igen klokken 23:00. Bliver det et problem?”

”Overhovedet ikke.” Det ville være en underdrivelse at påstå at Kasper var chokeret. Fru Vangenberg var altid sød og rar, men meget konservativ. Denne kvinde så ud som og opførte sig som en sexbombe. Miraklernes tid var ikke forbi.

 

Sussi sad i pickuppen mens de kørte hen til Peter. Hun tanker var i et stort virvar. Hun var ikke meget for at indrømme det, men hun ville så gerne tilfredsstille sin Mistress, og fylde 6 kondomer med sperm og være hjemme igen til klokken 23:00. Men en anden del af hende fortalte at det hele var forkert, og at hun skulle være hjemme og tage sig af sin mand og datter. En kuldegysen gik igennem hende, da hun mærkede Kasper’s hånd på sit nylonbeklædte knæ. Hun måtte tage en beslutning, men hun kunne ikke tænke klart. Hun mærkede at hendes brystvorter blev hårde, og at kussen var ved at være klar. Hun vidste at det var forkert, men hun havde ingen anden udvej.

 

Kasper kunne ikke tro sit held. Her sad han i sin pickup, med en af hans gamle studenterskolelærerinder siddende næsten nøgen ved siden af ham. Han havde sin hånd på hendes knæ, og hun gjorde ingenting for at stoppe ham mens han kørte sin hånd op af hendes lår. Han huskede at alle drengene i skolen fantaserede om fru Vangenberg, og her sad han og ragede på hende. Han var overrasket over glimtet af guldet han havde set i hendes kusse da hun steg ind i bilen, og han havde også bemærket at hun var piercet i tungen. Hun var en rigtig liderlig sag.

Sussi mærkede hans hånd glide op af låret, opover kanten på nylonstrømpen og op på hendes bare hud. Og trods hendes tvivl spredte hun benene for ham.

Fru…Sussi, jeg vil gerne have at vi stopper et sted førend vi køre hen til Peter. OK?” spurgte Kasper.

Sussi vidste udmærket godt hvad han mente, men sagde alligevel, ”Selvfølgelig Kasper.”

Kasper kørte væk fra vejen og ind på en øde parkeringsplads. Han parkerede bag en bygning. Han vendte sig om mod Sussi, trak hende ind til sig og kyssede hende lidenskabeligt. Da hans tunge undersøgte hendes mund opdagede han, at hun ikke bare havde én piercing men to i sin tunge. Hans hånd bevægede sig op til hendes bryster, og gled ind under den praktisk talt åbne jakke og kærtegnede hendes bryster. Han var tilfreds med at hendes vorter reagerede så spontant, så han trak følsomt i ringene i de piercet brystvorter.

Sussi vidste at hun måtte gennemføre dette for at tilfredsstille sin Mistress. Selvom hendes krop hungrede efter denne opmærksomhed, var hendes tanker alligevel forvirret da hun rakte ud efter Kasper’s bukser og begyndte at løsne hans bælte.

”Lad os komme ud af bilen og om på ladet.” sagde Kasper. ”Der er mere plads deromme.” Faktisk ville han have et rigtig godt kig på den engang så korrekte lærerinde, inden han begyndte at kneppe hende.

Sussi åbnede døren og gled ud af bilen. Jakken stod åben og hendes guldpiercet brystvorter stod blottet i aftenluften. Da hun var ved at lukke døren, kom hun i tanke om kondomerne og skyndte sig at få tasken med sig.

Bogstavelig talt løb Kasper rundt om bilen og tog Sussi i sine arme, og kyssede hende lidenskabeligt. Han kunne mørke ringene i hendes piercet vorter presse mod sit bryst, mens hendes piercet tunge kæmpede med hans egen tunge. Sussi mærkede at jakken gled ned af hendes arme og efterlod hende nøgen fra taljen og opefter, og hun følte afsky ved at gengælde sin tidligere student hun ikke engang kunne huske, på denne måde. Hun tænkte, én ting var at gøre disse modbydelige ting, en anden ting var at kunne lide det så meget, det var simpelthen foragteligt.

Kasper lod sine hænder fortsætte ned og knappede Sussi’s nederdel op, så hun nu stod nøgen på nær hendes hofteholder, nylonstrømper og stiletter bag en bygning med en relativ fremmede person, og hun kunne ikke vente med at få hans pik op i sig. Hun løsnede hans bælte, åbnede hans bukser og inde bag hans underbukser fandt hun en stor stiv pik. Hun lagde sig på knæ og førte hans pik ind i sin mund. Hun kunne ikke forstå hvorfor hun opførte sig som hun gjorde, men hun var bare nødt til det.

Kasper var overvældet over fru Vangenberg’s opførsel. Han kunne mærke hendes varme læber der omsluttede hans stive pik, og følelsen af de to piercinger i hendes tunge var lige ved at sende hans pik ud på eksplosionens rand, men han havde lyst til at kneppe hende. Han trak sin pik ud af munden på Sussi, trak hende op og stå og førte hende op på pickup ladet. Metallet var koldt mod hendes blottet hud, da Kasper lagde hende ned på ryggen med røven ud over kanten på ladet. Hendes ben var spredte og hang ud over kanten på ladet.

Sussi kunne mærke at Kasper var ved at gøre sig klar imellem hendes ben og hviskede i voldsom begær, ”vær sød at bruge et kondom”. ”Jeg har ikke noget kondom,” svarede Kasper og bevægede sin grådige pik mod Sussi’s dryppende kusse. ”Min taske, please” sagde Sussi. Kasper tøvede lidt og rakte derefter over til tasken, åbnede den og tog et kondom frem. Efter at have sat det på pikken lod han den glide op i kussen på Sussi. ”Tak”, sagde hun lydløst med læberne og gispede da Kasper’s stive pik gled ind i hendes ømme modtagelige kusse. Hun kunne dårligt tro sin egen krop, der med det samme sendte hende ud i en intens orgasme. Hun løftede sine hofter fra ladet, og begravede Kasper’s pik endnu dybere oppe i sig selv. 

Kasper hamrede sin pik dybt op i sin ekslærerindes dampende kusse. ”Gutterne vil elske denne tæve”, tænkte han og fyldte kondomet med tyk varm sperm, mens Sussi gennemgik aftenens tredje orgasme. ”Hvor heldig kan en mand være”, tænkte Kasper.

Kasper trak sig ud af det dampende hul mellem hendes ben, men Sussi ville have mere. ”Jeg ER virkelig pervers….hvad er der galt med mig?” tænkte Sussi. Igennem liderlighedens tåger så hun at Kasper var ved at tage kondomet af og ville smide det væk. ”Vent,” råbte Sussi og gled ned af ladet på pickuppen, lagde sig på knæ og lod forsigtigt kondomet glide af hans pik mens hun ømt kyssede den. Hun lagde en knude på kondomet og puttede det ned i sin taske.

”Hvorfor gemmer du kondomet?” spurgte Kasper

En flov Sussi svarede, ”Det er bare noget jeg gør.”

Hvorfor stille spørgsmål ved en god ting. ”Ok.”

Kasper klædte sig på og Sussi knappede genert sin nederdel, tog sin jakke på og satte sig hurtigt ind i pickuppen. Hun følte sig skamfuld og flov over at have opført sig på denne måde. Og hendes krop ville have mere. Hvad havde hun udviklet sig til?

 

Da pickuppen kørte ind af Peters indkørsel, blev Sussi nervøs. Hun var nødt til at få kondomerne fyldt og hendes krop skreg efter sex, men hun vidste at det var forkert. Hendes kusse, brystvorter og røv var ømme. Piercingerne var ømme men konstant stimulerende. Hendes udvidede røvhul virkede forkert på hende. Hun var vel vidende omkring ethvert stimulerende område på sin krop, og de var alle overophedet. Alligevel vidste hun at det var forkert, da hun steg ud af bilen og tillod Kasper at give hende en liderligt kys.

Kasper tog hende i hånden og førte hende op til hoveddøren. ”Kasper?”

”Ja.”

”Vær sød at hjælpe mig med at få kondomerne fyldt, og sørg for at jeg er hjemme igen til klokken 23:00. Det er meget vigtigt.”

Han forstod det ikke rigtig, men var mere end villig til at hjælpe. ”Selvfølgelig vil jeg det fru…Sussi.”

 

Kasper førte Sussi op til hoveddøren. Et hurtigt kys og han bankede på døren. Peter åbnede døren. Han så meget overrasket ud da han havde åbnet døren. ”Hvem er denne smukke kvinde?” spurgte han imens hans øjne vandrede over kroppen på den yderst blottede lærerinde.

”Det er fru Vangenberg, Sussi, en af mine gamle gymnasielærerinder. Hun er ude efter en hyggelig aften og jeg tænkte på, om ikke i gutter kunne være med til at hun får det hyggeligt.”

”Det er en af dine gamle lærerinder?” spurgte Peter helt vantro.

”Selvfølgelig, nå ja hun har ændret sig en lille smule siden min eksamen, men hun var min dansklærerinde. Kom med indenfor.” sagde Kasper og tog hendes hånd og førte hende forbi hans fuldstændig lamslået ven.

 

Kasper tog hende med ind i stuen, hvor der sad fire andre venner og så fodboldkampen. Det er fuldstændig unødvendigt at tilføje, at alles øjne blev rettet mod Sussi da Kasper præsenterede hende. Kasper fortalte vennerne hvem hun var, og at hun var ude efter lidt hygge. Til hendes forlegenhed fortalte han, at hun ville have at de skulle bruge et kondom og at hun skulle have de fyldte kondomer med, og være hjemme igen til klokken 23:00. Sussi blev højrød i hovedet af skam, da hun opdagede at de troede hun var kommet her af egen fri vilje for at blive kneppet af vildt fremmede mennesker.

Kasper krammede Sussi og åbnede hendes jakke så de alle kunne se. ”Hvorfor tager du ikke tøjet af mens jeg deler kondomer ud.” En rødmede Sussi tog sin jakke af og knappede sin nederdel op foran 5 vildt fremmede mennesker, mens Kasper delte kondomer ud.

”Hallo, der er kun 5 tilbage?”

”Jeg ved det, men når de er fyldt så kan i bruge mig uden kondomer.” sagde Sussi mens hun dirrede i spænding, flovhed og forventning. Hendes sind og krop var nu i konstant krig med hinanden.

 

De 6 venner brugte Sussi i over 2½ time. Kondomerne blev hurtig fyldt og forsvarligt lagt ned i hendes taske, og derefter gik de virkelig til den. Da de først havde fundet ud af, at hun var med på alt så brugte de hende igen og igen. Hendes mund blev fyldt, hendes kusse og hendes ømme røvhul blev fyldt gentagne gange. De fik hende til at sutte deres pikke stive igen efter hver tømning, og hun brugte det meste af tiden enten på ryggen eller liggende på knæ med en pik i hvert hul. Helt utroligt kom de 6 gutter igen og igen. Hun var tilsølet i sperm og hendes vom var fyldt. Til trods for den depraveret situation, så kom Sussi igen og igen i intense orgasmer. Da klokken var 22:45 stoppede Kasper festlighederne, og hjalp den umattede og nøgne lærerinde ud til pickuppen. Han rakte hende hendes taske og hendes tøj. Sussi sad bare der i en bedøvende seksuel tilstand. Det næste hun kunne huske var, at Kasper hjalp hendes nøgne krop ud af pickuppen foran hendes hjem.

 

Sussi kravlede ud af pickuppen foran sit hjem. Helle havde ladet lyset brænde udenfor, så Sussi’s spermtilsølet nøgne krop var synlig for omgivelserne. Kasper smækkede bildøren i og lod bilen brøle afsted. Han havde simpelthen ikke lyst til at røre den spermtilsølet lærerinde igen.

 

Sussi kiggede efter sit armbåndsur, men det var væk. Det havde været hendes yndlingsur, og en gave fra hendes mand. Hvor var hendes mand? Hvorfor ringede han aldrig mere? Hvorfor opføre jeg mig på denne måde når jeg er lykkelig gift med en dejlig mand? Disse tanker farede igennem hovedet på Sussi mens hun vaklede om til husets bagdør.

Helle sad ved køkkenbordet da Sussi chokeret, nøgen og spermtilsølet trådte ind i køkkenet. Sussi lagde sig straks på knæ, og præsenterede de fyldte kondomer foran sin Mistress.

”Nå luder, du ser ud som om du gik langt ud over det du behøvede.”

Sussi rødmede og tårerne sprang uventet frem i øjnene på hende.

”Gå ned til dit bur luder, færdiggør din dagbog og få en god nats søvn. Jeg har sat alarmen på vækkeuret for dig, og lagt dit tøj frem til i morgen. Du skal ikke bruge tid på at kigge på det nu. Vær klar ved hoveddøren i morgen tidlig klokken 07:15. Du vil blive afhentet og kørt til skolen. Tina og jeg spiser morgenmad ude i byen. Vi planlægger at gå køre herfra klokken 07:00, så vent med at komme op til efter vi er kørt.”

Helle lagde kondomerne i køleskabet, og gik op til Sussi’s tidligere soveværelse uden at sige yderligere.

 

Sussi trak sin krop ned af trapperne og kravlede ind i buret. Hun færdiggjorde sin dagbog, hvilket fik hende til at genoplive hele aftenen. Hun var knust af skyldsfølelse og ydmygelse over at blive beordret til skrive om sin ydmygende opførsel. Da hun var færdig med at skrive i sin dagbog med tårerne rendende ned af kinderne, rullede hun sig sammen som en bold i sit bur. Hun faldt i søvn med det samme, mens drømmebilleder der viste hende betjene 6 mænd seksuelt, farede igennem hjernen på hende. Hendes hånd gled ned til den piercet kusse. Hun var en lykkelig slave nu.

 

THE END.