LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 14

Sussi vågnede næste morgen, stadig med buttpluggen dybt begravet i sin mund. Hun kæmpede sig op at stå og efter at have fumlet lidt med dørhåndtaget, gik ind i Helle’s værelse og puffede hende blidt med sin næse indtil hun vågnede. Hendes mund var øm efter at have været udvidet så meget hele natten, men ud over det så var hun bare sit normale trætte selv.

Onsdag og torsdag gik ligesom de to foregående dage. Halvafslørende tøj og lidt mad sammen med udvidet træning. Eftersom at Tina var omkring det meste af tiden, så var der ikke nogen seriøse aktiviteter. Og under den tid hvor Tina var tilstede, havde Sussi ikke pluggen oppe i røven og ej heller var hendes bryster eller  brystvorter mishandlet. Manglen på føde og den udvidet træning krævede sit af Sussi, men hun havde tabt sig og var blevet fastere de steder på kroppen hvor det havde betydning. Hendes fødder og ben var blevet vant til konstant at gå med stiletter, og hun var taknemmelig over at hun kun skulle gå med de 7½ cm høje stiletter i skole og når Tina var tilstede.

I de 2 dage lod Helle, mere eller mindre, Sussi passe sig selv og brugte det meste af tiden sammen med Tina. Det i sig selv var grund til bekymring hos Sussi.

Fredag morgen var alting tilbage til seriøs træning igen. Efter morgenmaden, hvor Sussi ikke havde fået tilladelse til at spise, blev hun taget med op i sit soveværelse hvor hun blev beordret til at sætte elskovskugler op i sin kusse. Hun havde aldrig før følt noget lignende, og kuglernes bevægelse, oppe i kussen, når hun bevægede sig var meget ophidsende. ”Du har ikke tilladelse til at få orgasme, ej heller har du tilladelse til at tørre dig, slave. Jeg håber ikke at du drypper for meget.”
Helle fandt en lyseblå chemise frem, en hvid bluse og en lyseblå kort nederdel. Og selvfølgelig en lyseblå hofteholder med hvide nylonstrømper fuldførte beklædningen. I dag blev Sussi beordret til at have de 10 cm høje stiletter på i skole. ”Ingen toiletbesøg og husk at drikke dine 6 glas vand.”
Da Sussi havde klædt sig på og sad inde i bilen, kunne hun mærke at hendes kussesafter fik hendes lår til at glide lettere over hinanden. Hun frygtede at der ville være en plet på nederdelen når hun ankom til skolen.
Lige så snart de ankom til skolen, skyndte Sussi sig op i klasseværelset. Hun var nødt til at stå stille hele tiden, og Helle havde heller ikke beordret hende til at gå omkring, så hvis hun stod stille ville kuglerne måske holde op med at danse rundt oppe i kussen på hende. Hun fandt dog hurtigt ud af, at selv den mindste bevægelse var nok til at kuglerne dansede oppe i kussen på hende, hvilket fik hendes kusse til at gløde og kussesafterne til at løbe.
Ved slutningen af første time var hendes lår gennemblødte og toppen af nylonstrømperne våde. Ved frokosttid var den mørke plet nået ned af strømperne til kanten af hendes nederdel, og hun var meget bekymret for om det lavede en mørk plet bagpå hendes nederdel.

Helle havde ikke givet Sussi en madpakke med, så hun blev i sit klasseværelse og efter en hurtig masturbering med dildoen, stod hun helt stille og forsøgte at få kontrol på sin overliderlige kusse. I over en uge havde hun konstant været på nippet til at få en orgasme men var blevet nægtet det, og hun var nu ved at miste kontrollen for hvert minut der gik. Men hun vidste at hun måtte adlyde. Hendes røv var endelig holdt op med at gøre ondt i dag, efter den sidste omgang spanking.

Til sidst var frokosten overstået og Sussi havde fået en smule kontrol over sin krop, men kuglerne i kussen gjorde deres til at hun konstant var liderlig. Sussi skulle have Helle’s klasse nu, og så snart alle eleverne havde sat sig ned rakte Helle hånden i vejret.
”Der er denne her underlige lugt igen Sussi.” sagde Helle og blinkede med det ene øje.
”Jeg taler med pedellen om det.” fremstammede Sussi.
”Kunne du ikke være sød at gøre det i dag Sussi. Den er ildelugtende.”
Sussi vidste at hun lige havde fået en ordre, og blev nødt til at sige det til Niels Køster i eftermiddag. 

Resten af eftermiddagen var ren tortur med den konstante frygt af, at hendes kussesafter kunne ses samt at hendes ben også smertede pga. de høje hæle. Ved slutningen af sidste klassetime, modtog hun en besked fra inspektøren om at komme til hans kontor efter klassens afslutning, for at diskutere et budgetspørgsmål. 
Toppen af hendes strømper var gennemblødte, da hun med hastige skridt gik hen til inspektørens kontor. Elskovskuglerne sørgede for at hendes kusse var konstant liderlig. Da hun kom ind på kontoret bad Hr. Madsen, skoleinspektøren, hende om at sidde ned. De brugte 15 minutter på at gennemgå de bøger hun skulle bruge næste skoleår. Da de var færdige rejste hun sig op for at gå, og idet hun vendte sig om sagde Hr. Madsen, ”Åh nej, det ser ud som om der har været noget på stolen. Det er jeg frygtelig ked af.”
Den krænkede lærerinde mumlede, ”Det gør ikke noget. Jeg fjerner det selv.” og skyndte sig ud af kontoret. Heldigvis var der ikke andre at se ude på gangen, og hun skyndte sig tilbage til sit klasseværelse. Helle sad og ventede på hende derinde.

”Hej slave, vi må skynde os nu da jeg har ændret din krops peeling aftale til klokken 16:00. Jeg venter på dig i bilen imens du fortæller Niels om lugten.” 
Sussi kiggede på sin nederdel, og det var værre end hun havde regnet med. Der var en stor våd plet som næsten dækkede hele hendes røv, og to pletter foran dér hvor nylonstrømperne rørte nederdelen. Hun samlede en bunke papir op og forsøgte at skjule pletterne foran, mens hun gik ud på gangen og ledte efter Niels Køster.
Han var nede for enden af gangen i det første klasseværelse, og fru Vangenberg gik hen til klasseværelset. Hun stod i døren med stakken af papirer foran sig, for at skjule de våde pletter på sin nederdel. ”Undskyld mig, Niels.”
”Ja Sussi. Hvad kan jeg gøre for dig?”
”Niels, eleverne har klaget over en odeur i mit klasseværelse. Kunne du ikke finde ud af hvad det er?”
”Selvfølgelig Sussi. Jeg tror også at jeg lugtede noget her forleden dag, men jeg har ikke lagt mærke til noget de sidste par dage.”
”Tak Niels,” sagde Sussi og bakkede ud af klasseværelset og skyndte sig mod udgangen. Hun så sig ikke tilbage, og så ikke at Niels kiggede på hendes stramme plettede nederdel som svajede ned af gangen. 

Sussi kravlede ind i bilen og begyndte at tigge, ”Please frøken Toft, din sexslave har behov for at rengøre sig inden hun kommer til salonen.” 
”Sludder,” sagde Helle, ”Vi har ikke tid.”

Helle gik ind i salonen med den flove lærerinde. Hun talte med pigen som skulle forestå peelingen. Sussi kunne ikke høre hvad de talte om, da hun var i færd med at tage sit tøj af og lægge sig på bordet.

Helle satte sig på en stol, og så på mens pigen lagde den opvarmede voks på henholdsvis Sussi’s kusse, under hendes arme, på benene og hendes overlæbe. Pigen snakkede med Helle, og lod som om at Sussi slet ikke var tilstede, ”Hun er så våd hernede, jeg bliver nødt til at tørre hende for at få voksen til virke optimalt.” 
Sussi kunne kravle under bordet. Med pigen der arbejdede omkring hendes kusse og kuglerne som stadig gjorde deres for at holde Sussi’s liderlighed i ave, lignede Sussi en luder syntes pigen.

Endelig var det overstået og imens Sussi klædte sig på, hørte hun pigen tale med Helle. ”Er hun lesbisk eller sådan noget? Hun var våd da jeg arbejdede med at fjerne hendes hår omkring hendes vagina.”
”Jeg er ikke sikker. Hun bliver bare så let liderlig.” svarede Helle.
”Kom tilbage med hende om 3 uger, for hendes næste behandling.”
Sussi betalte regningen og gik ud til bilen. Hendes kusse sved pga. voks behandlingen og kuglerne lod hende ikke få et øjebliks fred.
Helle satte Sussi af ved fitness klubben. Hun fortalte Sussi at hun skulle fjerne elskovskuglerne i omklædningsrummet, og ellers være tilbage om 2 timer.

Sussi skyndte sig ind i fitness klubben, og efter at have indskrevet sig skyndte hun sig ind i omklædningsrummet. Der var ingen derinde, så hun tog hånden op under sin nederdel og trak sølvkuglerne ud af kussen. Efter at de lå forsvarligt i hendes taske, skiftede hun tøj og skyndte sig igennem træningsprogrammet. Hun klarede at træne og tage et brusebad, klæde sig på, lægge make-up, sætte hår og ude igen i løbet 1 time og 59 minutter. Gud ske tak og lov havde Helle ikke beordret hende til at proppe kuglerne op i kussen igen. Træningstrikot’en havde sørget for at hun forblev liderlig.

Da de kom hjem fortalte Helle at Tina blev ovre hos nogle venner i weekenden. Sussi’s hjerte sank da hun vidste at Helle ville gøre denne weekend til et helvede. 
Sussi blev beordret til at strippe al tøjet, hvorefter Helle tegnede hendes make-up op og satte håret. Alt sammen i en vildere stil. Hun udskiftede hendes små øreringe med et par langt større ringe, som trak ned i Sussi’s ører pga. vægten. Derefter blev Sussi beordret til at tage den mellemstore buttplug. Og stående foran sin ejer, anstrengte Sussi sig for at få den større buttplug op i røven. Den føltes stor og udvidede hendes røvhul yderligere end den anden. Da den endelig var kommet ind følte hun sig fyldt op, og den berørte steder den mindre buttplug ikke havde gjort. Helle beordrede derefter Sussi til at stikke vibratoren op i sin gennemvåde kusse. Hun startede ikke for vibratoren, men hun havde nu begge huller fyldt. Helle gav Sussi de nye jeans som hun havde købt forleden dag. ”Tag disse på, slave.”

Sussi kæmpede med sine jeans, som var en mindre størrelse end dem hun havde prøvet i butikken og som var endnu strammere. Efter megen vriden, trækken og hiven, og som fik hendes liderlighed til at stige igen pga. vibratoren og buttpluggen, fik hun endelig bukserne på plads. Helle måtte hjælpe hende med at få dem lukket og lynet op. Da de endelig sad på hende, kunne hun dårligt røre sig. Jeansene var, mildt sagt, meget ubehagelige at have på og de tvang buttpluggen og vibratoren længere op i hende.

Derefter tog Sussi T-shirten på som Helle rakte hende, og opdagede at den var blevet kortet af så undersiden af hendes bryster næsten var synlige. Et par 12½ cm stilethæle færdiggjorde hendes påklædning. 

Helle, som var mere konservativt påklædt, trak sin lærerinde af sted i halsbåndet ud til bilen. Uden at sige så meget som et ord, startede de på køreturen igennem byen. Sussi havde ingen ide om hvor de var på vej hen.
Efter at have kørt i en time, parkerede Helle bilen på en parkeringsplads tilhørende et diskotek for unge under 18 år. ”Så er vi her.”

Der gik panik i lærerinden og hun begyndte at tigge og bede, ”Please frøken Toft, din sexslave kan ikke gå derind.” 
”Selvfølgelig kan du det, slave. Det er mørkt og musikken spiller højt. Der er ingen som vil genkende dig. Tag dit halsbånd af og lad din taske være i bilen.”

Efter at de var stået ud af bilen, fik Sussi følgende instruktioner:

1.      Du danser med hvem som helst der har lyst til at danse med dig, og du
        tillader dem at gøre nøjagtig hvad de har lyst til med dig. 

2.      Du danser til alle danse.

3.      Du skal være tilbage ved bilen igen ved midnat, sammen med en ”fræk aftale”.

4.      Du må spise lige hvad du har lyst til, og du skal drikke mindst 3 flasker sodavand.

5.      Til sidst, må du under ingen omstændigheder gå på toilettet.”

”Men frøken Toft, din sexslave har brug for at gå på toilettet.”
”Du hørte mine instruktioner. Lad os gå indenfor og more os. Her, tyg på disse hele aftenen.” sagde Helle og rakte den bange lærerinde en pakke tyggegummi.

Klædt på som hun var, havde hun ingen problemer med at få dansepartnere. Fra det øjeblik de kom ind på diskoteket, var hun i gang på dansegulvet. Hun dansede hurtigt men forsigtigt, fordi hendes bryster hoppede under den korte T-shirt. Hun dansede også langsomt, og drengene ravede på hendes røv og klemte på hendes bryster. Hele tiden arbejdede vibratoren og buttpluggen indeni hendes stramme jeans. Da hun havde en pause for at få noget at drikke, lagde hun mærke til at hendes jeans var våde i skridtet og hun var glad for at der var så mørkt inde på diskoteket.

Efter 2 timer var hendes ben så trætte af at danse, taget i betragtning af at hun også havde lavet work out tidligere på dagen, at hendes fødder gjorde ondt. Hun var så sulten, men hendes jeans var så stramme at hun ikke kunne få noget fast føde ned. Bare det at drikke sodavand gjorde dem endnu strammere. Som aftenen skred frem begyndte hun at læne sig mere og mere op af sine dansepartnere, hvilket kun opmuntrede dem til at rave endnu mere på hende. En af drengene tog sine hænder op under T-shirten og legede med hendes brystvorter. Hun var flov over at hun nød den opmærksomhed. 

Da det var ved at blive midnat, begyndte hun at kigge sig omkring og lede efter én hun kunne tage med ud til bilen, hvor hun skulle mødes med Helle. Hun besluttede sig for en høj, blond og muskuløs ung mand omkring de 20 år gammel. Hun havde danset med ham 3 gange, og han havde opført sig som en gentleman. Selv under en langsom dans hvor hun kunne mærke hans stive pik mod sin mave, gjorde han ikke noget malplaceret. 

Lige før midnat spurgte hun ham om han ville følge hende ud til bilen. Han var mere end villig.
Da den kom hen til bilen, var Helle der allerede med en anden dreng. ”Hej slave.” kaldte Helle.
En flov Sussi svarede, ”Hej frøken Toft.”
Helle introducerede sin ven og fik Sussi til at introducere sin unge dreng, som hun havde taget med ud til bilen. Sussi kendte ikke engang hans efternavn.
Helle rakte halsbåndet til Sussi og sagde til drengene, ”Min slave er trænet til at adlyde enhver ordre fra mig.”
Drengene så åbenmundet til mens den ydmyget lærerinde spændte sit halsbånd på. 
”Tag din T-shirt af og vis drengene dine patter.”
Sussi så på Helle med bedende øjne i håb om ikke at blive tvunget til at gøre det. Men hun så et udtryk i hendes ansigt som fortalte hende, at hun hellere måtte blotte sine patter for drengene med deres sjofle blikke. Langsomt løftede hun T-shirten over hovedet, og blottede sine patter med de stive vorter foran Helle’s publikum.
Drengene stirrede mundlamme på Sussi blottede patter med de stive og hårde vorter. ”Leg med dem hvis I har lyst,” sagde Helle.
Drengene spildte ikke tiden og begyndte straks at rave og klemme på hendes patter. Sussi kunne ingenting gøre andet end bare at stå dér på parkeringspladsen, med blottede patter og 2 drenge der ravede på dem. Hun var glad for at de var på et afsides sted på parkeringspladsen. En ufrivillig stønnen slap ud af munden da hendes krop røbede hende pga. manipuleringen af hendes patter. Buttpluggen og vibratoren i hendes jeans gjorde også deres til det.
”Jeg tør vædde på at I drenge har lyst til at kneppe hende, men det er ikke muligt. Fortæl dem hvorfor de ikke kan fylde dine huller, slave.”
Modstræbende hviskede Sussi med skælvende stemme, ”Jeg har en buttplug oppe i røven og en vibrator oppe i kussen.”
Med et hårdt ryg i halsbåndet hvæsede Helle, ”Højere og sig det ordentligt, slave.”
Sussi sagde i en højere stemme, ”Frøken Tofts sexslave har en buttplug oppe i røven og en vibrator oppe i kussen, ” da en tåre begyndte at rende ned af kinden på hende.
”Det vil jeg sku gerne se,” sagde den ene af drengene.
”Det er ikke muligt, men jeg er sikker på at slaven vil elske at sutte pik på jer i stedet for. Spørg dem om du må, slave.”
En komplet ydmyget lærerinde spurgte, ”Må denne sexslave gerne sutte pik på jer?”
”Jaa”, sagde drengene i kor.
Helle sendte Sussi et blik der fortalte alt, og hun kæmpede sig ned på sine knæ. De stramme jeans gjorde det meget vanskeligt. Hun tog hænderne op til den første drengs lynlås, lynede ned og tog hans pik ud som var hun i en omtåget tilstand. Hun havde svært ved at forstå, at hun lå på knæ med blottede patter på en parkeringsplads og suttede på en drengs pik og havde en anden ventende ved siden. Alligevel var hendes krop ved at springes af bare liderlighed.

Der gik ikke lang tid efter, at hun var begyndt at sutte på den første drengs pik, førend han eksploderede i munden på hende mens hans hænder kontinuerligt hev og trak i hendes vorter. Den anden dreng var meget større end den første. Han havde ingen medlidenhed med den suttende lærerinde, da han tvang hele sin piks længde ned i halsen på hende så hun næsten var ved at kvæles. Han jog pikken ud og ind af hendes mund, og hun forsøgte at modtage hele pikkens længde og samtidig få denne ubehagelige oplevelse overstået så hurtigt som overhovedet muligt. Han havde fuld kontrol over hende, og hun var tvunget til at ligge på knæ og sutte hans pik i 10 minutter, førend han skød sin fulde ladning af varm tyk sperm ned i halsen på hende. Hun lagde ikke selv mærke til at hendes hofter bevægede sig frem og tilbage, da hun suttede på den anden drengs pik, men hendes krop skreg efter udløsning.
Med spermen dryppende fra hendes læber, fortsatte Sussi med at ligge på sine knæ på den hårde asfalt mens den anden dreng trak sin slappe pik tilbage i bukserne igen. ”Hvad kan man ellers bruge hende til?” spurgte han med et sjofelt blik på den misbrugte lærerinde.
Helle tog en lommelygte som lå i bilen, og lyste på Sussi der havde sperm dryppende ned af hagen. ”Rejs dig op, slave.”
Sussi kæmpede sig op at stå, og mens Helle lod lyset spille hen over hendes krop, lagde alle sammen mærke til den store våde plet i skridtet på hendes jeans. ”Du virkelig ER en slaveluder siden du bliver så ophidset over at sutte pik på drengene.”
”Jeg vil give jer en ting til så i kan mindes denne aften, drenge.” Sagde Helle og vendte sig om og hviskede Sussi i øret.
Et chokeret udtryk kom over Sussi’s ansigt og hun rystede på sit hoved, NEJ.
Med et fast blik samtidig med at Helle nikkede ja, gav Sussi op. Hun spredte sine ben og mens Helle lyste hende i skridtet med lommelygten, slappede hun af i sin overfyldte blære og mærkede pisset rende ud af kussen og gennemvæde hendes jeans. Drengene brød ud i en ukontrolleret latter imens hun fortsatte med at pisse sig selv og fuldstændig gennemvæde sine jeans. Hun kunne føle det varme pis rende ned af benene på hende, og helt ned til stiletterne. Hun var højrød i ansigtet og hendes krop rystede i bar forlegenhed. Da strømmen af pis til sidst stoppede sagde Helle til drengene. ”Jeg håber at I har moret jer og næste gang, måske, vil hendes huller være tilgængelige.” Hun samlede Sussi’s efterladte T-shirt op og smed den i armene på hende og sagde, at hun skulle sidde på den så hun ikke plettede bilsædet til med sine våde jeans. Sussi sad sammenfaldet i hjørnet af sædet, og hulkede sagte med sine blottet bryster og gennemvåde jeans, da de kørte hjem.

Da bilen stoppede, kiggede Sussi ud af vinduet og var forbavset over at se de ikke var hjemme. Først lagde hun ikke mærke til hvor de var, men så opdagede hun at det var Helle’s forældres hus. Det var nu meget sent på natten og Sussi var totalt udkørt.
Helle førte sin pissevåde lærerinde ind i forældrenes hus og ned i kælderen, hvor hun beordrede Sussi til at krybe ind i et metalbur til hunde. Den var 55 cm i bredden, 100 cm i længden og 45 cm i højden. Sussi kravlede ind i buret og efter at Helle havde låst lågen, forsøgte hun at gøre det så komfortabelt som muligt og faldt hurtigt i en dyb søvn. Hendes jeans var stadig våde og hendes huller var fyldte, men hun havde bare brug for at sove.

Sussi vidste ikke hvor lang tid hun havde sovet. Da hun vågnede op var der stadig mørkt, og der var ingen lyd der kom oppefra. Hun hørte dog en svag vejrtrækning komme et eller andet sted fra i rummet, men hun kunne ikke se nogen ting. Hun rystede af kulde og lå meget ubekvemt. Der var meget lidt plads til at manøvre rundt på, og hun havde ingenting til at dække sig med andet end sine stive, stramme og lugtende jeans. Odeuren fra hendes kontinuerlige udskillelse og pis var overmandende. Hun gjorde sit bedste for at ligge komfortabelt og faldt hurtigt i søvn igen.

Sussi blev vækket på en meget chokerende måde med et hårdt tryk af koldt vand fra en vandslange. Helle’s mor rettede det kolde vand over hele Sussi’s krop. Det kolde vand brændte på hendes blottet bryster og fik hende til at fryse endnu mere. 
”Fy for helvede hvor du stinker, luder. Jeg håber at dette her vil gøre dig ren. Måske skulle jeg proppe den op i dine huller, for de ser ud til at lække ud over dig.”
Det kolde vandtryk stoppede ligeså hurtigt som det startede, og Sussi var ladt alene i mørket igen. En rystende og chokeret masse der var lukket inde i et hundebur.

Lidt tid efter blev lyset tændt, og Helle’s mor og bror kom ned af trapperne. Hendes mor gik hen til buret og hendes bror gik hen til et bur som stod i den anden ende af rummet. Sussi havde ikke lagt mærke til det andet bur, da hun blev beordret ind i sit. Helle’s mor åbnede Sussi’s bur og trak den stive krampeagtige lærerinde ud af buret i sit halsbånd. Sussi så en nøgen ung blond pige kravle ud af det andet bur.
”Dette er Lone, Michael’s nuværende sexslave,” sagde Helle’s mor. Begge sexslaver slog blikket ned i gulvet og så ikke på hinanden. ”Hun har tilhørt Michael i omkring en måned, og hun gør gode fremskridt hver dag. Kom her hen med hende, Michael.”
Michael satte snor i hendes halsbånd og trak hende over til Sussi og hans mor. Begge sexslaver så ned i gulvet. Sussi lagde mærke til at Lone havde 17½ cm høje stilethæle på, med spænde der var låst omkring hendes ankel.  
”Lone, giv luderen her et kys,” kommanderede Michael.
Lone lagde sin mund til den chokeret lærerindes læber. Lone forsøgte at bore sin tunge ind i munden på Sussi, men Sussi trak sig væk fra Lone’s søgende tunge. 
Helle’s mor trak hårdt i Sussi’s halsbånd og hvæsede, ”Nu høre du godt efter, luder. Du gør nøjagtig som vi befaler eller jeg kalder din lille pige herned, så hun kan slutte sig til dig. Ja luder, Tina har sovet her hos os sammen med min datter. Selvfølgelig har vi underholdt hende indtil Helle kom tilbage fra ”arbejde”, men hun spiser morgenmad nu, oppe i køkkenet.”
”NEJ,” skreg Sussi. ”Please, I må ikke involvere Tina. Jeg gør alt hvad I befaler.”
”Det var bedre. Giv så Lone et rigtigt stort vådt kys.”
Sussi gik hen til Lone og lagde sine læber på munden af Lone, og gav hende et flygtigt kys.
Et hurtigt og smertefuldt slag på Sussi’s venstre bryst og Sussi mund fløj hen til Lone’s, og hun gav hende et betydeligt større kys. Lone stak sin tunge ind i munden på Sussi, hvilket fik Sussi til at gyse i afsky. Hun havde aldrig nogensinde drømt om en anden kvinde, og aldrig om at kysse en. FLASH.
”Vi skal have meget mere entusiasme fra din side, luder eller vi VIL kalde din datter herned nu. Kom så i gang.”
Sussi forsøgte at udelukke det faktum at Lone var en kvinde, og tænkte på sin mand da hun gav den unge sexslave et rigtig vådt tungesnav. Hun mærkede Lone’s tunge dybt inde i munden på sig selv, og meget mod hendes vilje begyndte hendes kussesafter at løbe. Det måtte være fordi begge hendes huller var fyldt og ikke pga. kysset. De snavede hinanden lige indtil Helle’s mor sagde stop. Lone trak sig væk med det samme, men forbliv stadig tæt på den forvirrede lærerinde. FLASH. ”Jeg vil se luderen nøgen. Tag de latterlige bukser af hende, Lone.” sagde Michael. 
Lone lagde sig på knæ og begyndte at kæmpe med de stramme jeans. Efter visse anstrengelser fik hun knappen op og trukket lynlåsen ned. Det tog flere anstrengelser at få hevet bukserne ned om hendes røv og ned af benene. Sussi stod passiv og tillod sig selv at blive strippet helt nøgen. 
Da hendes jeans var trukket ned til lårene, smuttede vibratoren ud af hendes glatte og våde kusse og ned på gulvet. Hun følte en tomhed og en deraf følgende længsel af, at få fyldt hullet ud igen. Lone fortsatte med at trække bukserne ned af den bævrende lærerindes ben, for til sidst at trække dem helt af hende. Hun satte stilethælene tilbage på Sussi’s fødder med det samme. Sussi stod nøgen, kun iført halsbånd, høje hæle og en buttplug oppe i røven foran Michael, hans mor og en nøgen ung kvinde, ligeledes i halsbånd. 
Sussi blev brutalt vækket af sin omtåget tilstand med et bidende slag på hendes bryster, fra Michaels mor. Hun stod med en tynd og meget smidig pisk med en bred læderende. Den bed godt i brysterne, men efterlod kun et rødt mærke. ”Spred dine ben, luder.” beordrede hun.
Sussi parerede ordre og hørte Michael beordre Lone til at fjerne hendes butt plug med sin mund. Hun kunne mærke Lone’s åndedrag på sin røv, hendes læber og tænder der arbejdede omkring roden på buttpluggen. Hun følte buttpluggen begynde på sin smertefulde vej ud igennem røvhullet, da Lone trak tilbage med sin mund. buttpluggen smuttede ud af røvhullet på Sussi, som stod med endnu et gabende tomt hul. Hun kunne ikke forstå hvorfor hun savnede den følelse som både butt plug og vibrator havde givet hende. ”Hvad er det jeg er blevet til,” tænkte den forvirret lærerinde.

Sussi blev trukket over til en bordlignende ting med en V formet udtrækning i den ene ende. Hun blev beordret til at knæle ned på den V formet udtrækning, der nu var i en lukket tilstand, og hendes ankler og lægge blev fastspændt til udtrækningen. Derefter blev hun tvunget til at lægge sig ned med sine skuldre på bordet, og hovedet hængende ud over bordkanten. Reb blev fastspændt og strammet til tværs over hendes krop, over og under hendes bryster. Hendes arme blev fastspændt til bordet, på hver side af hendes krop. Udtrækningen blev åbnet mere og mere ud til siden, hvilket fik hendes tomme kusse og røv til at være fuldstændig åbne og blottet. Sussi løftede sit hoved og kunne se den perverse position i det store spejl, som var monteret ovenover bordet.

”Jeg har fået fortalt at du ikke var særlig entusiastisk med den frække aftale i nat, luder. Du gjorde ikke nok for at charmerer dine dansepartnere. Du tøvede med at pisse i bukserne, da du blev beordret af din ejer. Du tabte din slimede vibrator på mit gulv uden tilladelse, og dine handlinger med Lone udviste ikke nok glød og varme til at tilfredsstille mig. Tilsyneladende har du ønske om at blive straffet, så det kan korrigere for dine fejl.” sagde Helle’s mor.
”Nej fru Toft. Undskyld. Please, du må ikke straffe mig.” Bad den bundet lærerinde.
”Det hedder Frue, luder.” Beordrede fru Toft.
”Ja Frue.” svarede Sussi hurtigt.
”Der er én af to ting du vil have, luder. Du vil enten straffes så du kan lære at adlyde ELLER du vil have at jeg kalder din datter herned med det samme, så du kan forklare hende din position. Hvilken skal det være?”
”Please, du må ikke kalde Tina herned Frue.”
KNALD. Den brede læderende på pisken landede på Sussi’s højre bryst, lige under vorten. ”Jeg sagde ikke at du skulle fortælle mig hvad jeg ikke skulle gøre, men at du skulle foretage et valg og tigge mig om at gøre det du har valgt.”
Hendes bryst sved og hendes ben var allerede begyndt at gå i krampe, så den næsten sammenrullet lærerinde måtte komme op med et svar hurtigt. ”Please, straf mig så jeg kan lære at adlyde, Frue.” stammede Sussi.
”Straf skal det blive. Og jeg ville ikke lave al for megen støj, for så kan det være at de høre os ovenpå.” (Sussi vidste ikke at kælderen var lydisoleret).
Fru Toft tog læderpisken og begyndte at piske Sussi’s bryster hårdere og hårdere med den brede læderende. Hele vejen rundt om vorterne. Sussi stønnede og bed sig selv i læberne for ikke at skrige da hendes bryster blev røde og føltes som om de stod i flammer. Pludselig ramte læderenden meget hårdt og direkte på hendes venstre brystvorte, hvilket fik Sussi til at udstøde et gisp. Det blev fulgt op med et mildere slag på hendes højre brystvorte og fremkaldte et lille bjæf fra den opbundet lærerinde. Slagene stoppede og Michael kom hen og satte et par brystklemmer, med kæde imellem dem, fast på hendes mishandlet brystvorter. Han trak i kæden for at være sikker på at de sad ordentligt fast. Sussi kom med en stønnen.

Fru Toft stillede sig hen imellem Sussi’s spredte ben og begyndte at piske hendes opsvulmet kussemund. ”Du må virkelig kunne lide det, luder. Det siver jo ud af dig.”
Den forvirrede lærerinde vidste ikke hvad der skete. Hun kunne føle en rasende liderlig ildebrand inde i sig selv, men hendes vorter gjorde ondt og hendes ben var i en ulidelig krampe. Hun mærkede når læderenden ramte hendes kussemund, og hvert smertelige slag sendte rystelser igennem kroppen på hende. Slagene på hendes kusse blev ved og tårerne flød ned af kinderne på hende. Endelig stoppede slagene. Hendes krop var som en ildebrand, udvendig som indvendig. 

”Er du klar til at adlyde nu, luder?” spurgte fru Toft.
”Ja Frue,” pjadrede den usammenhængende lærerinde.
”Tig Michael om at kneppe dig i røven, luder.” kommanderede fru Toft. Den omtåget lærerinde sagde, ”Please Michael, knep mig i røven.”
SLASK. Hans store hånd ramte indersiden af hendes lår med et hårdt slag. ”Hvad var det du kaldte mig, luder.”
”Herre” busede hun ud med. ”Please, knep mig i røven Herre.”
Michael gik imellem hendes ben og langsomt lod han sin store pik glide op i røvhullet på hende. Den var meget større end buttpluggen, men med hendes kussesafter som var rendt ned i revnen, var han i stand til at få sit pikhoved forbi den stramme ringmuskel. Han tog fat i kæden med brystklemmerne som sad på hendes brystvorter, og tvang sig selv fremad indtil han havde boret sin pik dybt op i røven på hende. Sussi kastede sit hoved frem og tilbage da hendes røvhul blev udvidet, og krampen i benene blev en smerte hun ikke længere kunne udholde. 
Da Michael var helt inde i røven på hende, begyndte han at køre pikken frem og tilbage i langsomme træk, imens han så hvordan hendes røv klamrede sig til hans pik. Han hev i kæden med brystklemmerne for at tilføje hende yderlige smerte. Sussi var fuldstændig ude af sig selv. Hun kunne ikke lide noget af det, men alligevel kunne hun føle at hendes krop blev mere og mere liderlig. Hun var som forstenet ved tanken om at hun skulle komme i en orgasme mens han røvpulede hende, uden at han slet ikke rørte ved hendes rasende liderlige kusse. Lige da hun var ved at nå punktet hvor der ingen vej er tilbage, mærkede hun at Michael skød den ene ladning varme sperm efter den anden dybt op i røven på hende. En ufrivillig stønnen slap ud mellem hendes læber, da hun mærkede at Michael trak sin pik ud af hendes udvidet røvhul. 
Michael beordrede Lone til at sutte hans pik ren for efterladenskaber, hvilket hun gjorde uden protester. ”Her kan du se, luder. Sådan skal du adlyde hvis du vil undgå en langt hårdere straf. Har du forstået?”
”Ja Herre.”
”Og så er der lige en anden ting, luder. Du skal altid svare med ”Helle’s sexslave.” Yderligere fejltagelser og din straf bliver meget værre.”
”Ja Herre, Helle’s sexslave forstår.”
”Det var bedre. Lone, løs den luder op og vi skal se om hun kan adlyde.”
Lone løsnede Sussi fra bordet. Sussi ville skrige da hun flyttede sine ben fra den krampeagtige position.
”Lone, giv hende et kys så hun kan føle sig bedre tilpas.” beordrede Michael.
Sussi åbnede straks munden og accepterede med entusiasme et liderligt vådt kys fra Lone. FLASH.
”Jeg tror at det er på tide vi får lavet en god videofilm af dig, luder. Vi har tilstrækkelig med billeder, men jeg vil have nogle videofilm af dig jeg kan more mig med. Du gør nøjagtig som befalet og uden protester. Du vil involvere dig med iver og du smiler når kameraet kan se eller fokusere på dit ansigt. Nogen spørgsmål?”
”Nej Herre, Helle’s sexslave har ikke nogen spørgsmål.”
”Udmærket. Lone vil sørge for din make-up og få dig gjort klar til optagelse.”
Sussi sad upåvirket da Lone lagde hendes make-up som var hun ekspert. Brystklemmerne sad stadig på hendes vorter og de gjorde ondt. Da hun så sig selv i spejlet, så hun at make-uppen var lagt nøjagtig som hun selv lagde den i ”gamle” dage. Hendes korte hår sad respektabelt. Man kunne stadig genkende hende, selv med al den forvandling som Helle havde tilført hende. (Hår, work out, vægttab.) Hun var glad for at ligne sit gamle jeg, men så gik det op for hende at det netop var fordi man skulle kunne genkende hende på videoen. 

Da Lone var færdig, fik Sussi fortalt videoens handling. Hun blev først fuldstændig mundlam, og faldt derefter på sine knæ og tryglede om ikke at skulle gøre det de havde forlangt.
Michael ventede indtil Sussi havde fået nogenlunde kontrol over sig selv, og sagde så, ”Enten gør du det eller vi bliver nødt til at finde en anden person ovenpå, til at fylde din plads ud.”
Da hun hørte hvad Michael sagde, stoppede hun sit trygleri med det samme og svarede, ”Herre, Helle’s sexslave vil gøre nøjagtig som beordret.”
”Jeg forventer nogle gode scener ellers vil vi ikke tøve med at erstatte dig. Lone, læg hendes make-up igen og lad os så få begyndt.”

FORTSÆTTES.

Painmaster