LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 15

Lone lagde Sussi’s make-up en gang til og rettede på hendes hår. Sussi fik rakt en taske af fru Toft med tøj indeni, og fik fortalt at hun skulle klæde sig om. Fru Toft tog brystklemmerne af Sussi’s opsvulmede vorter så hun kunne klæde sig på. Lone gik hen i den anden ende af rummet.

Sussi kiggede i tasken og fandt en sort hofteholder med blonder og tilhørende sorte nylonstrømper, samt hendes mørkeblå yndlings jakkesæt. Sidste gang hun havde set det, var den gang hun gennemgik sit klædeskab med Helle, og for hende føltes det som lang tid.

Da hun var klædt på så hun et spejlbillede af sig selv i spejlet, og blev mindet om sit ”gamle” jeg. Hun ønskede inderligt at hun kunne vende tilbage til den tid, og glemme alt det som nu var sket.

Lone kom frem i lyset igen og Sussi var ved at tabe vejret da hun så Lone. Hun var klædt i Tina’s yndlingssæt, den røde dragt, og hendes hår var trukket tilbage ligesom Tina gjorde med sit. Lige da hun så hende troede hun at det var Tina, men indså at hun var klædt og ”stylet” på en sådan måde at hun lignede Tina.

Fru Toft førte de to sexslaver over til en sofa, som stod langs væggen. Hun ridsede op hvad hun forventede af Sussi, og mindede hende samtidig om at der var en stedfortræder ovenpå, hvis hun ikke lavede et meget overbevisende job. Michael stod for videoføringen, og de skulle følge hans ordre meget entusiastisk. 

Michael beordrede de to sexslaver til at sidde i sofaen og snakke sammen. Sussi så kun Tina sidde dér og ikke Lone. Michael beordrede Sussi til at begynde at kysse Lone.

Sussi lænede sig fremover da hun vidste, at de ikke ville tøve med at bringe hendes datter ned i kælderen, så hun kunne se sin mor. Hun pressede sine læber mod Lone’s og følte Lone’s tunge gennemsøge hende inde i munden. ”Mere tunge,” beordrede Michael og Sussi begyndte at lade sin tunge slikke rundt omkring Lone’s liderlige mund. De blev ved med at kysse hinanden i lang tid. Sussi kunne mærke at hendes kusse begyndte at blive liderlig. Hun havde mange gange været tæt på i den senere tid, og der skulle ikke meget til. De varme fugtige læber mod hendes sendte falske beskeder af sted til hjernen. Hun kunne da ikke kysse sin da…., Lone på denne måde.

Hvorfor blev Tina’s billede ved med at komme som et glimt i hendes tanker? Dragten og parfumen var Tina’s og det gjorde, at hun ikke kunne få tanken ud af hovedet…. 

”Begynd at leg med hendes patter mens du kysser hende, luder.”

Sussi lagde sin hånd på et af Lone’s bryster og begyndte at massere det udenpå Lone’s dragt. Hun kunne mærke Lone’s stive vorte igennem materialet på dragten. Hun havde ingen bh på. De stive og hårde vorter næsten brændte hendes hånd, da hun åbnede dragten og lagde sin hånd ind på Lone’s bare bryster. Lone stønnede ind i den åbne mund da det våde kys blev mere ihærdigt. 

Deres tunger kæmpede om hvilken der var bedst, og Sussi kunne mærke på sig selv at hun blev mere og mere ophidset af den krævende tunge, læberne mod hendes og følelsen af det varme opsvulmet bryst, som hun masserede med sin hånd. Lone åbnede Sussi’s jakke og blottede hendes bryster for kameraet. Sussi var i en tilstand at hun dårligt lagde mærke til det. Hendes vorter var opsvulmet og hårde på en smertefuld måde. Lone’s berøring føltes som elektricitet mod hendes følsomme vorter.

Sussi’s åndedrag var begyndt at blive tungt da hendes krop begyndte at ligge i det normale liderlige lege, selv i denne unormale situation. Sussi bukkede sig ned og tog et af Lone’s brystvorter ind i sin mund. Hun undrede sig over hvorfor, men kunne ikke få sig selv til at stoppe. Hun suttede og bed i Lone’s brystvorter, mens Lone trak Sussi’s jakke af og begyndte at nive, trække og dreje i Sussi’s bydende vorter. Sussi’s  kusse var næsten på kogepunktet. ”Dette er ikke normalt men jeg trænger til det.” tænkte Sussi og begyndte at sprede sine ben.

Lone rejste sig op og tog dragten af, og med et hint fra Michael rakte Sussi hånden ud og rørte den anden kvindes kusse. Hun mærkede hvor varm den var og kussesafterne der gennemvædede hendes fingre. Lone vred sig i liderlighed over lærerindens undersøgende fingre.

Lone trak Sussi’s nederdel op og blottede hendes bare lår. Efterhånden som nederdelen blev trukket mere og mere op, kom hendes glatbarberet kusse til syne med kussesafter der hang i lange tråde ud af kussen på hende. Lone lod sine fingre glide op af kusseåbningen på Sussi, hvilket sendte en liderlig gysen igennem lærerindens krop. Michael beordrede Sussi til at lægge sig ned på sofaen med Lone liggende ovenpå sig, imens de fortsatte med at kysse, snave og gnubbe deres kroppe mod hinanden. Sussi var tæt på en orgasme. ”Jeg trænger til at komme, men det føles ikke rigtig.” tænkte den forvirret lærerinde.

Lone afbrød det liderlige kys, vendte sig om så hun lå med ansigtet ned mod Sussi’s dryppende kusse, og Sussi’s ansigt ind mod Lone’s sjaskvåde kusse.

Michael beordrede Sussi til at slikke Lone i kussen. Sussi som var i sin egen omtåget lille verden, havde lidt svært ved at forstå hvad han snakkede om. Michael hvæsede, ”Få din tunge ind i den kusse eller din datter er hernede i løbet af 30 sekunder, luder.” 

Ved omtalen af hendes datters navn mindede det Sussi om hendes umulige situation, og hun begyndte forsigtigt at slikke på den anden kvindes kusse. Hun fik opkastningsfornemmelser, men i det samme lagde Lone sin kusse ned over munden på Sussi så hendes læber lå begravet i revnen på Lone’s kusse. Sussi’s ansigt var fanget mellem Lone’s stramme lår, og havde sine læber dybt begravet i den modbydelige våde revne. For at sammensætte hendes forvirring, lod Lone sin tunge glide op og ned af Sussi’s revne hvilket fik hende til at koge over. Hendes krop rystedes i den mest sindsoprivende orgasme i hele hendes liv. 

Lone begyndte at køre sin våde kusse, frem og tilbage, hen over ansigtet og læberne på Sussi imens hun slikkede og suttede på Sussi’s kusse, der sendte Sussi ud i den ene krampeagtige orgasme efter den anden. Sussi’s krop var udmattet men hun blev ved med at få krampeagtige orgasmer. Lone’s kusse blev ved med at glide hen over ansigtet på hende. Hendes mund og næse var omgivet af Lone’s liderlige lugt. Lidt efter var det Lone’s tur til at koge over, og hun kom ud over lærerindens ansigt. De to udmattede kvinder var ude af stand til at røre på sig i et stykke tid, men til sidst rejste Lone sig op fra Sussi. Begge sexslaver var gennemvædet i sved og deres ansigter var smurt ind i hinandens kussesafter. 

Da Sussi begyndte at komme tilbage til virkeligheden, var hun chokeret over den styrke hendes orgasmer havde været på. Hun kunne vel huske 5 eller 6 orgasmer. Pludselig ramte virkelighedens verden hende som en forhammer over hvad hun lige havde gjort. Hendes krop begyndte at ryste og hun krympede sig sammen på gulvet, og kastede op ud over sig selv og gulvet. Hun var forfærdet over det hun havde gjort, og tilladt at nogen havde gjort det ved hende.

Efter 10 minutters ukontrolleret gråd, gav fru Toft hende en meget hård lussing på siden af hovedet. ”Så er det nok.” Hun kastede jakken, fra Sussi’s jakkesæt, hen til hende og sagde, ”Tør det svineri op med det samme.”

Sussi tog jakken og tørrede først sit ansigt, dernæst sin krop for bræk. Dernæst brugte hun sin yndlingsjakke til at tørre brækket op fra gulvet indtil der var helt rent.

”Tag skjorten af og smid det sammen med sættet over i skraldespanden, luder. Jeg havde ellers tænkt mig at du skulle have haft det på hjem, men nu er det ødelagt.” 

Sussi gjorde som beordret, kom tilbage og satte sig i sofaen sammen med Lone, også som beordret. Hun kunne ikke se nogen som helst i øjnene, for hun var så flov. Hun sad i sin hofteholder og nylonstrømper med benene lukket tæt sammen, fuldstændig flov over det der lige var sket.

”Det var virkelig en optræden, luder. Lad os se på videoen.”

Derpå var Sussi tvunget til at se sig selv i en opskur lesbisk sexudfoldelse. Michael gjorde opmærksom på, at det så ud som om hun forførte en ung pige og havde sex med hende. Sussi forsøgte at kigge den anden vej, men Michael tvang hende til at se hvert minut af videoen. Videoen varede i 90 minutter, hvilket kom som en overraskelse for Sussi, for det havde ikke føltes i så lang tid. Hun var flov over at se hvor meget hun nød det. Videoen viste hendes gentagne orgasmer, og hendes slikken i Lone’s kusse som om det var det sidste i hendes liv.

”Jeg er sikker på at alle som ser denne video, vil se en forførende liderlig lesbisk luder der forføre en ung pige. Jeg håber for din egen skyld, at vi ikke bliver tvunget til at vise den til nogen som helst.”

Sussi var klar over at al håb var forbi, for altid. Enhver der så dette bånd, ville ikke tro at hun havde været tvunget til det. Og Lone lignede en 14 – 15 årig på videoen. Pludselig opdagede hun at sofaen var den samme som hjemme i hendes stue, og billedet der hang ovenover den, var også det samme. De havde planlagt alt i mindste detalje, og nu var hun fanget i deres spind hvorfra ingen flugt var mulig. 

Da videoen var færdig gik fru Toft ovenpå. Sussi var skrækslagen over at de ville sende Tina ned til hende. Hun kom med et lettelsens suk, da Helle og hendes far kom alene ned i kælderen.

”Vi hører at der er en rigtig fræk video. Lad os se den sammen.”

Sussi kunne ikke tro at hun var tvunget til at se hendes uanstændige optræden en gang til.

Hr. Toft sagde til Sussi, ”Siden du allerede har set den, så kravl herover og sut på denne her, luder.” og trak sine bukser ned og hev sin store og halvstive pik frem.

Sussi vidste at den var stor, men hun kunne ikke tro sine egne øjne over at se den var så stor i halvstiv tilstand. Hun gled ned på gulvet og kravlede igennem rummet, da hun så den modbydelige video starte igen. Da hun nåede over til Hr. Toft, tog han fat i håret på hende og proppede sin halvstive pik ind i hendes åbne mund. ”Bare tag det stille og roligt, luder. Jeg kan forstå at denne video varer lang tid.”

Sussi begyndte at sutte på den voksende pik inde i munden på hende. Hun vidste at hun ikke havde nogen anden udvej. Hendes liv ville aldrig blive det samme igen, men hun kunne i det mindste beskytte sin mand og datter fra den ydmygelse hun selv var havnet i.

”Du ser ud som om at du virkelig nyder at kysse Lone, slave.” sagde Helle mens hun så videoen. Hun kom med konstante bemærkninger omkring hvad Sussi havde gjort på videobåndet, imens Sussi lå på knæ næsten nøgen og suttede hendes far’s pik.

Sussi ønskede bare at det alt sammen ville stoppe her og nu. Hun ville gerne hjem og vågne op af dette mareridt. Hun kunne mærke at pikken begyndte at vokse inde i munden. Hun kunne smage noget begyndende sekret på sine læber, da hun lod dem glide op og ned af den tykke pik. 

”Lone, gå over og læg dig ind under slaven og slik hende i kussen, mens hun sutter pik på min far,” beordrede Helle.

Den nøgne sexslave, som tilhørte Michael, kravlede over og lagde sig under den knælende lærerinde idet hun tvang hendes ben mere fra hinanden. Hendes mund var direkte under Sussi’s røde opsvulmet kusse. Hun lod sin tunge glide ind i den spredte lærerindes kusse. Hendes næse kørte hen over Sussi’s hævet klitoris, og sendte brudstykker af små orgasmer igennem kroppen på hende. 

Sussi forsøgte at trække sin mund væk fra pikken som sendte begyndende sekreter ind i munden på hende, og samtidig undslippe den ivrige tunge som borede sig op i kussen på hende. Hr. Toft havde ingen problemer med at holde hende fast, og proppede sin pik yderligere ned i halsen på hende så hun var ved at kvæles, indtil hun holdt med at forsøge at undslippe. Da hun slappede af, trak han pikken lidt til sig så hun kunne få vejret igen, og trak op og ned i hendes hoved som et signal til hende om at få fart på.

Sussi var fanget. En tyk hård pik inde i hendes mund som voksede og begyndte at pulsere, var klar til at fylde hendes mund med sperm og en ung kvindes tunge der borede sig op i hendes kusse, sendte hendes krop ud i en orgasme. Hun kunne heller ikke modstå det længere. Hun kørte sine læber op og ned af den pulserende pik, og overgav sig til den torturerende tunge og rystedes i endnu en ”jordskælvsagtig” orgasme.

Helle’s far sendte en tyk ladning sperm ned i hendes åbne hals, og trak derefter sin sprøjtende pik ud og sendte kaskader af varm sperm ud i hovedet på hende.

”Hvilken luder du er, slave. Du må virkelig kunne lide at blive brugt. Du kan få orgasme ved at sutte en pik, og det er åbenlyst at du kan lide at få din kusse slikket. Hvad ville din klasse ikke sige til det, hvis de kunne se dig nu? Jeg tør væde på at din mand aldrig har fået dig til at komme sådan.”

”Neeeeej, jeg kan overhovedet ikke lide dette her,” stammede den spermtilsølede lærerinde. ”Hvad er der galt med mig? Hvordan kan det være at jeg får orgasme ved at de tvinger mig til at gøre disse modbydelige ting. Jeg er en lykkelig gift lærerinde med en vidunderlig familie. Jeg ville aldrig kunne nyde dette her,” tænkte hun. Og alligevel….hvordan ville hun forklare sine orgasmer. De var meget mere intense og virkningsfulde end hun overhovedet havde oplevet før.?????

Sussi forblev knælende med den halvslappe pik inde i munden, mens de andre så videoen færdig. Hun var glad for hun ikke havde skulle se den igen.

Da videoen var færdig blev Sussi trukket over til sit bur og lukket inde. Tv'et blev rullet hen foran hendes bur, og videoen blev startet igen. Videoindstillingen var sat sådan, at den automatisk spolede båndet tilbage og startede det forfra igen, indtil nogen slukkede for strømmen. Lone blev beordret til at tage en dragt over sin nøgne krop, og blev ledt ovenpå. Lyset blev slukket efterladende den forvirret lærerinde i mørket, kun i stand til at se sine udfoldelser på tv. Hun kunne mærke at spermen begyndte at tørre ind i ansigtet på hende, da hendes udmattede krop gled ind i søvnen til lyset af tv’et, der viste hendes gentagne orgasmer ned i Lone’s mund.

Sussi’s søvn var, om ikke andet, så rastløs med den konstante fremvisning på tv, hvilket hele tiden mindede hende om hvad hun havde gennemgået. Hun skuttede sig ved tanken om at hun havde nydt det hele inklusive de gentagne orgasmer. Her var hun indelukket, praktisk talt nøgen, i et hundebur med en pornovideo som spillede om og om igen, der viste hende i en pervers liderlig situation sammen med en anden kvinde. Og man kunne tydeligt se at hendes kusse var sjaskhamrende våd i de forskellige udfoldelser. Hvordan kunne hun nogensinde vende tilbage til et ”normalt” liv?

Imens alle disse tanker løb igennem hovedet på hende, blev lyset til kælderen tændt og hun hørte 2 par fodtrin komme ned af trapperne. Hun kunne ikke se hvem det var der kom ned, men hun håbede på at én af dem ikke var Tina’s. 

Helle kom rundt om hjørnet med Lone trækkende efter sig i halsbånd. Sussi kom med et lettelsens suk.

Lone åbnede hendes bur og Sussi kravlede ud og strakte sine ben ud til siden, et efter et, da de næsten var i krampe. Hun forblev knælende i håb om at det ville tilfredsstille frøken Toft.

”Lone hjælper dig med at bade, så vi kan gå ud i aften, slave. Jeg vil have at du sørger for at takke hende, fordi hun er så hjælpsom. Brug din fantasi. Hun er blevet beordret til at rapporterer til mig angående din opførsel, og jeg går ud fra at du indfrier mine forventninger.” 

Lone ledte Sussi til et lille badeværelse i den anden ende af kælderen. Hun lagde sig på knæ og tog Sussi’s stiletter og nylonstrømper af. Derefter rejste sig op og tog Sussi’s hofteholder og halsbånd af. Lone tog selv sit eget halsbånd af, men hendes stiletter var låst fast på hendes ankler, så de forblev på. Hun ledte Sussi ind i den lille brusekabine, efter at have justeret vandets temperatur til det var behageligt.

Lone tog kropsshampooen og sæbede Sussi’s udmattede krop ind. Hun masserede hendes stive ømme muskler med sine bløde glidende hænder. Da Sussi var blevet rengjort begyndte Lone at massere og trykke på Sussi’s bryster med de opsvulmet vorter. En hånd gled ned og ind i hendes glødende kusse. Mens Lone’s fingre gled frem og tilbage henover Sussi’s klitoris og hen over hendes brystvorter, begyndte Sussi at gynge sine hofter frem og tilbage i takt med situationen. Sussi var hurtigt fortabt i Lone’s manipulerende tag, og hendes krop svarede igen. Som lyn fra en klar himmel blev Sussi’s krop ramt af endnu en rystende orgasme, hvilket fik hendes knæ til at bukke under. Og havde det ikke været for Lone’s fingre dybt begravet oppe i Sussi’s sprøjtende og krampeagtige kusse, så var hun gledet og ville have ramt gulvet. 

”Så er det din tur,” sagde Lone og skubbede Sussi blidt ned på knæ.

Mens det varme vand fra bruseren faldt ned over hende, rakte Sussi, i en tilfreds omtåget liderlig tilstand, ud efter Lone’s kusselæber, spredte dem og begyndte at lade sin tunge køre op og ned over hendes hævede klitoris. Da Sussi vågnede op af sin omtåget tilstand opdagede hun hvad hun var i færd med, og forsøgte at trække sig væk men Lone holdt hendes hoved fast til sin glødende og liderlige kusse. Med en høj stønnen flød Lone’s kussesafter ned i munden på Sussi. Hun skubbede sine hofter fremefter og tvang Sussi’s hoved dybt ind i sin sjaskvåde kusse. 

Efter at have sundet sig ovenpå sin orgasme, trak Lone Sussi op at stå og gav hende et hårdt dybt og liderligt kys, hvilket Sussi besvarede på en meget entusiastisk måde, meget til hendes egen forfærdelse. Til sidst brød Lone kysset og vaskede sig færdig sammen med Sussi. De gik ud af badet og tørrede begge to hinanden hver især. Sussi var forfærdet over at hun faktisk følte sig tiltrukket af denne unge kvinde. 

Lone satte selv sit halsbånd på og spændte derpå Sussi’s halsbånd fast på Sussi. Sussi tog sine stiletter på, efter anvisning fra Lone, og mens Lone bar på den kasserede hofteholder og nylonstrømperne forlod de begge det lille tildampede badeværelse.

Da de to nøgne sexslaver kom ind i deres kælderrum, så de at Helle sad i sofaen og så pornovideo. ”Dit tøj for i aften ligger derover på stolen, slave. Klæd dig på og bagefter ordner Lone dit hår og make-up. Jeg er ovenpå og gøre mig klar. Jeg har også sat din taske på stolen med alle dine nødvendige artikler i. Vær sikker på at du får den med når vi går. Lone, når du er færdig med min slave, så er det op på Michaels værelse for at blive brugt af ham. Og sørg for at du har en dragt på, inden du kommer op så vi ikke chokere vores gæst.”

”Ja frøken Toft,” svarede de to sexslaver i munden på hinanden. 

Sussi gik hen til stolen og fandt et par røde 12½ cm høje stiletter med ankelremme, og et par denim overalls med smæk foran og skulderstropper. Hun stod ud af sine nuværende stiletter og smuttede ned i sin overalls. Hun opdagede at den var mindst 2 numre for stor. Efter at have fastspændt skulderstropperne, justerede hun stropperne så hendes bryster var dækket så meget så muligt, hvilket selvfølgelig ikke var meget, og at taljen sad det rigtige sted. Hun kunne let få begge hænder ned i sin overalls uden at åbne den. Hun vidste at det ville blive en aften hvor hun igen blev offentlig ydmyget og måtte udstille sig selv. Hun var ikke sikker på om hun kunne gøre det igen. Hun tog de røde stiletter på og spændte remmen fast om sine ankler. Hendes bryster faldt ud til siderne ved smækken, ved bare den mindste sidelænsbevægelse. 

Lone sørgede for at lægge en professionel make-up på Sussi som frøken Toft ville have det, og hendes hår var sat på en måde som enhver teenager ville kunne lide. Hendes øreringe blev skiftet ud med nogle større ringe, i hver af hendes fem huller i ørerne. Da Sussi så sig selv i spejlet blev hun chokeret over at se sig selv. Hun lignede mere en teenager end nogensinde før med det tøj og make-up. Håret og øreringene var det sidste ”finish” som udgjorde helheden. De høje stiletter og hendes overalls fik hende til at ligne en teenageluder på rov. Hun kunne umuligt gå uden for en dør i denne påklædning. 

Lone tog en dragt på, gav Sussi et flygtigt kys og skyndte sig op af trapperne til sin Herre. Sussi var ladt alene tilbage, ventende på sin ejer. Hun brugte tiden på at checke sin taske og fandt at den store dildo, butt pluggen, brystvorte klemmerne og 11 stykker kondomer lå i tasken. ”Hvad har hun planlagt for i aften?” mumlede Sussi for sig selv. ”Jeg håber at føde indgår i planen. Jeg har ikke spist noget siden i går, og det var ikke særlig meget.”

Lidt efter kom Helle ned i kælderen. Hun var iført et par stilfulde sorte bukser, selvsiddende nylonstrømper, sorte stiletter, kort leopard top der viste lidt bar mave og en sort åbenstående strikket trøje. Hun så rigtig attraktiv ud. 

Idet hun tog fat i Sussi’s halsbånd sagde hun, ” Kom slave, vi har steder vi skal hen til og mennesker vi skal se.”

Sussi opdagede, da hun gik i de høje stiletter, at det fik hendes krop til at have en svajende gang og hendes bryster truede med at springe ud til siderne på hendes overalls. Hun måtte gå meget forsigtigt.

De kørte ud af byen i Michael’s amerikanske Van med Helle ved rattet. Sussi frygtede for hvad hendes ejer havde af planer for hende i aften/nat. Efter at have kørt et lille stykke tid ankom de til stedet, og Sussi fandt ud af hvad det var.

”I aften tager vi ind på et sted, jeg kender til her i byen, hvor teenagere kommer.” (det var en arkade med dertil hørende, bowling faciliteter, pizzeria og diskotek hvor teenagere, mest lokale, ofte kom.)

Sussi’s største frygt blev til virkelighed. Hun skulle udstilles overfor en horde af teenagere, som en liderlig teenageluder der var på jagt efter noget ”action”. 

”Allerførst skal vi lige have en pizza og en cola. Derefter finder du mindst 6 unge mænd/drenge som du tager med ud i Van’en, individuelt eller som en gruppe, og giver dem seksuel tilfredsstillelse på den ene eller anden måde. Jeg vil se 6 stykker kondomer fyldt med sperm ligge i din taske i nat. Sørg for at de, hver især, er bundet godt til, så de ikke lækker noget af deres dyrebare næringsstoffer.”

”Frøken Toft, din sexslave kan ikke gøre det. Der er elever som går på skolen, der kommer dér.”

”Så må du hellere være forsigtig. Du vil vel ikke have at der er andre mennesker der ser nogle beviser, du slet ikke kan bortforklare, vil du?”

”Please frøken Toft, din sexslave tigger dig om at tage et andet sted hen.” 

”Så er det nok med den flæben. Jeg har lyst til at gå derind, og så er det dér vi går ind. Hvis du ikke kan eller vil gøre som jeg befaler, så bliver du straffet meget hårdt og alle billederne af dig, inklusive videoen, vil blive vist. Min far er på nuværende tidspunkt i gang med at lave en masse kopier af din videofilm.”

”Frøken toft, din sexslave vil gøre som befalet, men trygler dig om at udvise noget følelse og forståelse.”

Helle parkerede Van’en i et mørkt hjørne på en parkeringsplads, og fjernede Sussi’s halsbånd. Du kommer med ind og spiser først inden du går i gang med dit ”arbejde”, for vi må jo reklamere for at du er her.” 

Sussi fulgte efter Helle ind i arkaden, meget bevidst om den fremvisning hendes løse bryster gav indenunder den alt for store overalls. Helle fandt et bord i midten af pizzeriaet, og sendte Sussi op til skranken for at bestille en lille pizza, cola og et glas vand.

Sussi gik op til skranken, meget opmærksom på at hendes stiletter fik hendes røv til at vrikke og hendes bryster der truede med at falde ud til siderne, hvert øjeblik det skulle være. Hun afgav bestilling og forsøgte at gemme sig selv mens hun stod og ventede på bestillingen. Hun så ud over mængden af unge mennesker, for at se om der var nogle ansigter hun kunne genkende og som hun skulle undgår, og samtidig kiggede hun også efter mulige emner hun kunne bruge til at fuldføre sin opgave med. Hun blev højrød i ansigtet da det gik op for hende, at hun kiggede ud over en masse unge teenage drenge, for at finde 6 drenge hun kunne indsamle sperm fra. 

Da pizzaen var færdig bar hun den ned til bordet, sammen med de 2 drinks. Helle indikerede at Sussi skulle blive stående, og rakte hende et lille stykke af sin pizza.

”Det skulle være nok til at du kan ”arbejde” aftenen igennem. Spis færdig og kom i gang. Du har 2 timer på dig.”

Sussi spiste med tak sit pizza stykke, også selv om hun ikke smagte det. Hendes tanker var fokuseret på hvad der var forlangt af hende, som hun skulle gøre. Hun var også forfærdet over sig selv, fordi hun kunne mærke at safterne var begyndt at stige i kussen på hende, ved tanken om det forestående arbejde.

Lige så snart Sussi havde spist sit pizzastykke, gik hun ud i arkaden. Hun havde absolut ingen ide om hvordan hun fik den første unge mand til at gå med sig hen til Van’en. Imens hun overvejede sin plan, hørte hun nogen sige, ”hej”. Hun vendte sig om og stod ansigt til ansigt med en ung mand, der så ret godt ud. 

”Hej,” svarede hun tilbage.

De snakkede behageligt sammen, og Sussi lagde mærke til at hans øjne konstant lå på hendes halvblottede bryster. Efter at have sludret i ca. 10 minutter, tog Sussi endelig mod til sig og spurgte ham om han havde lyst til at gå en tur med udenfor. Selvfølgelig var han mere end villig. Da de kom udenfor styrede Sussi ham i retning af Van’en. Hun håbede på at hun ville have modet til at gennemføre det. Da de var kommet hen til Van’en, slugte Sussi sin stolthed og lænede sig tæt op af den unge mand og gav ham et liderligt vådt tungekys. Hun tillod at han frit ravede på hendes bryster.

Sussi var flov over at hun blev så liderlig af denne perverse situation, men hun overbeviste sig selv om at hun var blevet tvunget til det. Hun åbnede sidedøren til Van’en og trak sin nuværende partner med ind i Van’en. Efter at have låst døren, vidste Sussi at hun ville fuldføre opgaven.

Sussi lod stropperne glide ned af sine skuldre så smækken faldt ned, og blottede sine bryster for den unge bejler. Og mens han begyndte at sutte på brystvorterne, åbnede hun sin taske og tog den første kondom op.

Sussi havde planlagt at sutte pik på de 6 unge mænd/drenge, hvilket i sig selv ikke var så slemt fordi de ville alle sammen aflevere deres sperm i kondomer, og i hendes sind ville hun ikke være involveret. Men hendes kusse signalerede til hendes hjerne, at den trængte til at blive fyldt op. Sussi gled ud af sin overalls mens hendes nuværende ”elsker” trak sin tygge hårde pik ud af sine bukser. Sussi åbnede kondomet, satte det ind over hoved på hans redskab og rullede det ned langs skaftet. Hun lagde sig på ryggen med spredte ben og trak den unge mand op på sig, og guidede hans stive pik ind i hendes dampende hul. 

Den unge mand var så liderlig over at denne modne pige kneppede ham, at han kun kunne holde til 15 gange frem og tilbage, i hendes kusse, førend han sendte en stor ladning sperm ind i kondomet. Han kollapsede fuldstændig udmattet ovenpå den frustrerede Sussi. Hun var lige begyndt at komme ind i rytmen, da han skød sin ladning af sted.

Hun kæmpede sig ud under den unge mand, rullede forsigtigt kondomet af hans brugte pik og snørede åbningen til, så det dyrebare nektar ikke ville sive ud. 

Sussi skyndte sig at klæde sig på og få den unge mand ud af Van’en, så hun kunne fortsætte til nummer 2 og forhåbentlig få branden, i sin kusse, slukket. Hun så på sit ur og var chokeret over at hun havde brugt 45 minutter med denne unge mand. Hun havde kun 1 time og 15 minutter tilbage til at få fyldt yderligere 5 kondomer. Hun havde svært ved at tro på, at hun var sunket ned på et plan som spermindsamler, bare for at tilfredsstille sin ejer. Men hun måtte beskytte sin familie. Sussi skyndte sig tilbage til arkaden for at finde nummer 2.

Sussi besluttede sig for at bruge den direkte fremgangsmåde, siden tiden løb hurtigere end hun havde regnet med. Hun så en muskuløs blond ung mand stå ved indgangen, og gik direkte hen til ham med bryster der truede med at falde ud til siderne, hvornår det skulle være. ”Kan du ikke hjælpe mig,” spurgte hun.

Et hurtigt kik på den praktisk taget blottet lærerinde, og han svarede, ”Selvfølgelig, hvad er problemet?”

”Jeg har brug for hjælp over ved min Van.” svarede den flove lærerinde. Hun kunne i sin vildeste fantasi ikke tro, at hun samlede en ung mand op bare for at malke hans pik for sperm. Hun kendte ikke sig selv som den person hun var blevet til. Sussi tog ham i hånden og ledte ham over til parkeringspladsen.

Da de nåede hen til Van’en åbnede Sussi døren, og inviterede den chokerede unge mand indenfor. Han havde svært ved at tro på det, der var ved at ske for ham. 

Sussi lukkede døren, trak stropperne ned af sine skuldre og kyssede den forbavset unge mand lidenskabeligt og kørte sin tunge ind i hans mund. Hans hænder begyndte at klemme og kærtegne Sussi’s bryster og opsvulmet vorter, mens hun kæmpede med at åbne hans bukser og hive hans tykke pik ud. Da hun havde fået hans pik ud af hans jeans, rullede hun med det samme et kondom ned over hans 22 cm lange pik. Hun lagde mærke til at kondomet var nubret omkring pikhoved, imens hun satte det på den ophidset dreng. ”Please, lad vær med at komme for tidligt.” bad hun liderligt da hun trak ham hen mellem sine spredte ben. 

Sussi kunne mærke knopperne på kondomet, da det gled hen over hendes klitoris og dybt ind i hendes kogende kusse. Takket være knopperne, kom Sussi hurtigt i en voldsom orgasme og hun lagde sine ben rundt om det betroet muskuløse brød af en blond ung mand, og arbejdede for at give ham en hurtig udløsning. Til hendes forbløffelse havde han stor selvkontrol og bragte hende til en endnu kraftigere orgasme, førend han selv tømte sig i kondomet.

Sussi var udmattet efter sine orgasmer, og lå stille og sundede sig i adskillige minutter med den unge mand oven på sig og hans slappe pik oppe i kussen, førend hun opdagede at hun blev nødt til at komme videre. Forsigtigt gled hun ud under den unge mand, fjernede hans fyldte kondom fra pikken og snørede åbningen stramt til. Da hun smuttede ned i sin overalls så hun på uret igen, og var chokeret over at se den unge mand havde brugt 35 minutter af hendes tilbageværende tid. Hun blev panisk da hun opdagede, at hun kun havde 40 minutter tilbage til at få fyldt de sidste 4 kondomer.

Hun takkede den unge mand for hans ”hjælp” og skyndte sig ind i arkaden igen. I det samme hun kom ind i arkaden, så hun en gruppe af unge mænd fra sin skole. Idet hun vidste at de ikke måtte se hende, skyndte hun sig tilbage til parkeringspladsen. ”Hvad skal jeg nu gøre?” undrede hun sig.

Uden større tankevirksomhed, og det faktum at hendes ejer ville straffe hende meget hårdt hvis hun ikke færdiggjorde sit arbejde, stoppede hun 2 drenge som var ved at gå ind i arkaden. ”Kunne i ikke være søde at hjælpe mig med min Van?”, spurgte hun. Hun hadede sig selv for at gøre dette, men hun havde ikke noget valg.

”Selvfølgelig.” svarede de og gav hinanden et sjofelt blik.

Sussi ledte dem over til Van’en, åbnede døren og inviterede dem indenfor. Hun havde svært ved at tro at hun gjorde det, men hun sagde til drengene. ”Jeg trænger til pik.” sagde hun imens hun rakte ud efter deres lynlås i bukserne. Drengene hjalp til med at hive deres pikke ud af bukserne, og klemte på hendes bryster der var faldet ud til siden på smækken, mens hun rullede kondomer på deres pikke. Hun sparkede sin overalls af, sagde til den ene dreng at han skulle sidde i stolen bagerst i Van’en, mens den anden skulle gå om bag hende. Drengens pik, der var bag hende, førte hun ind i sin godt gennembrugte kusse og lod sin mund glide ned over den anden drengs pik. 

Den rene fordærvelse hendes position gav hende, gav hende endnu en eksplosiv orgasme da den ene dreng skød sit sperm op i kussen, og den anden pumpede en tyk ladning sperm ind i munden på hende. 

Idet tiden var ved at løbe ud for hende, samlede den trætte lærerinde de 2 fyldte kondomer og skubbede de to drenge ud af Van’en. Hun scannede parkeringspladsen og spottede tre unge mænd stige ud af en bil, tæt ved Van’en. Eftersom hun vidste at hun var presset for tid, så hun ingen anden udvej. Hun gik hen til de unge mænd og spurgte om de ville hjælpe hende med Van’en… Da de så hendes luderagtige fremtræden med bryster som kiggede ud af siden på hendes overalls, accepterede de med det samme.

Sussi tog alle tre med ind i Van’en, gled ud af sin overalls og hjalp dem med at åbne deres bukser. Efter at have sat kondomer på alle tre, lagde Sussi sig i samme position som før med én stiv pik i kussen, én stiv pik i munden og holdt den tredje stive pik som hun gned langsomt med hånden. 

Fordi hendes kusse var våd og glat af hendes safter kunne den unge mand som kneppede hende, klare et kneppe hende i længere tid, hvilken hun brugte til at sutte den første unge mand til udløsning og siden den tredje unge mand til udløsning. Til sidst skød den anden unge mand sin sperm op i kussen på hende. Hun skyndte sig derefter at indsamle de fyldte kondomer og kyssede hver og en af de unge mænd, farvel.

Sussi rettede på sit tøj og forsøgte at fikse håret så meget som hun nu kunne, og gik varsomt ind i arkaden for at finde sin ejer. Sussi fandt Helle siddende ved det samme bord i pizzeriaet, og tale med to piger hun ikke kendte. Hun gik over til bordet, og stod stille og ventede indtil Helle fandt tid til at tale til hende.

Helle ignorerede hende i 10 minutter førend hun kiggede på hende og spurgte, ”Fik du gjort hvad du var blevet beordret til at gøre?”

”Ja frøken Toft.”

”Spildte du noget i dit skød, slave?” spurgte Helle med et ondskabsfuldt smil.

Sussi kiggede ned af sig selv, og så at skridtet på hendes overalls, var én stor mørk plet. Hun blev mere og mere rød i ansigtet, da hun så den store plet.  

”Gå ud i Van’en og vent på mig. Og for resten kom du 10 minutter for sent.”

Sussi svarede, ”Ja frøken Toft.” Med øjnene ned i gulvet og kroppen der begyndte at ryste, gik Sussi hurtigt ud til Van’en velvidende at hun vil blive straffet..”

FORTSÆTTES.

Painmaster