LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 2

Navnene på alle medvirkende i denne historie er opdigtet, og selvom det virker tilsigtet så har det intet med virkeligheden at gøre.

Da Helle nåede hen til klassedøren, vendte hun sig om og sagde til Sussi, ”Du følger 2 skridt bag mig og opføre dig som om intet unormalt er hændt.”
Hvordan kunne hun agere som om intet unormalt var hændt. Hendes brystvorter gned op af blusen ved hvert skridt. Hendes kusse var nøgen under kjolen og meget til hendes forfærdelse blev kussen mere og mere våd for hvert minut der gik. Og med de øverste knapper i skjorten åbne, viste hun mere kavalergang end hun syntes der var nødvendigt. ”Ja frøken Toft,” svarede hun.
Helle åbnede døren og lærerinden fulgte lydigt efter, 2 skridt bag hende igennem skolegården og ud til parkeringspladsen. Lærerindens bil var parkeret i midten af den nu næsten tomme parkeringsplads. ”Giv mig bilnøglerne,” kommanderede Helle.
Helle satte sig bag rettet og Sussi satte sig ind på passagersædet ved siden af hende. ”Løft op i din kjole, Sussi.”
Sussi løftede sin kjole op til midten af lårene.
”Højere.”
Sussi løftede kjolen højere op så den næsten kun dækkede hendes meget fugtige kusse.

Helle startede bilen og begyndte at køre mod Sussi’s hjem, som lå 20 minutters kørsel derfra. ”Vi bliver nødt til at gøre et stop ved et stormagasin på vej hjem.”
Sussi sank en ekstra gang i håb om at Helle ikke ville tvinge hende til at gå med ind i stormagasinet, i hendes påklædning – brysterne næsten synlige og ingen trusser.

”Fortæl mig Sussi, hvilken slags sexlegetøj har du derhjemme?”
Sussi kunne knap tro sine egne øre at hendes elev havde spurgt hende om det. ”Jeg har en vibrator, frøken Toft.”
”Noget andet.”
”Nej, det er alt, frøken Toft.”
Helle drejede nu bilen ind på stormagasinets parkeringsplads. ”kom så, Sussi vi har nogle ærinder vi skal have foretaget. Husk 2 skridt bag mig.”Sussi skubbede sin kjole på plads og steg ud af bilen. Luften var kølig hvilket kun gjorde hendes vorter yderligere hårde, på hendes i forvejen sensitive bryster. Helle tillod hende ikke at tage sin jakke på. Hun skyndte for at følge trit med sin unge flotte elev hen over parkeringspladsen. 

”Har du kontanter eller kreditkort med dig, Sussi.”
Ja, Helle, jeg har begge dele.”
Helle stoppede midt i sin gang og vendte sig om imod hendes lærerinde. ”Hvad var det du kaldte mig?”
”He…undskyld frøken Toft.”
”Åbn yderligere en knap.”
”Please, frøken Toft. Ikke mere.”
”Vil du have at det skal være 2 knapper yderligere.”
”Nej!” svarede Sussi idet hun åbnede den tredje knap i sin skjortebluse. Hvis hun gik for hurtigt, vidste hun at hun ville udstille sine bryster åbenlyst. Hun vidste at hun blev nødt til at gå forsigtigt.
”Tag en indkøbsvogn, Sussi.” beordrede Helle idet de gik ind i stormagasinet.
Sussi gjorde som befalet og fulgte efter Helle igennem stormagasinet til de kom til dyreafdelingen. ”Lad os købe et halsbånd til mit nye kæledyr. Prøv dette på.” sagde Helle idet hun gav Sussi et hvidt hundehalsbånd belagt med rhinsten.
”Her???”
”Fru Vangenberg, jeg gider ikke at skulle gentage mig selv. Hvis du ikke vil gøre som jeg fortæller dig, så kan du tage hjem og jeg vil sørge for at billederne bliver distribueret  på mandag. Få så det halsbånd på.”
Sussi kiggede sig hurtigt omkring og skyndte sig at placere halsbåndet rundt om halsen. ”Det passer, frøken Toft.”
”Lad os være helt sikre. Spænd det på.”
Sussi spændte halsbåndet. Det passede.
”Og nu skal vi have en rem.” sagde Helle. ”Tag lige det røde som hænger deroppe, Sussi.”
Sussi bevægede sine hænder op til halsbåndet for at løsne det op og tage det af, førend nogen som helst så hende med det på. 
Helle gav hende et rap over fingrene. ”Lad det sidde på.”
Sussi rakte op efter remmen med sin svidende hånd efter rappet fra Helle. Hun opdagede at hendes bryster sprang ud af skjorten, idet hun rakte op efter remmen. Hun rakte ned med sin ene hånd til skjorten for at lukke den, imens hun rakte op efter remmen med den anden hånd hvilket resulterede i endnu et rap over fingrene. ”Du rør ikke den skjorte, Sussi.”
Helle satte remmen til det hvide halsbånd. ”Det ser da sødt ud. Læg dem i indkøbsvognen.” sagde Helle idet hun fortsatte med at gå. 
Sussi kæmpede for at få halsbåndet af og følge efter Helle, uden at der var nogen som så hende og uden at Helle blev sur fordi Sussi var for langt bag hende.

Helle gik hen til isenkramafdelingen og lagde en pakke låseklemmer, 20 meter tøjsnor og to 1½ meter lange og 2½ cm tykke stænger med låsetap, ned i indkøbsvognen.
Videre hen til købmandsvarerne hvor Helle lagde 3 agurker, en pose gulerødder, en dåse chilipulver og en boks med ispinde ned i indkøbsvognen.
Sussi blev mere og mere nervøs over indholdet af varerne i indkøbsvognen.
”Lige et stop til,” sagde Helle idet hun bevægede sig hen imod køkken og boligafdelingen. Her lagde hun en pakke tøjklemmer ned i vognen sammen med 4 stk. 30 cm høje stearinlys og 2 store metalklemmer.
”Vi ses i bilen.” sagde Helle idet hun lod Sussi stå tilbage med indkøbsvognen og betalingen. ”Lad der ikke gå for lang tid.”

Sussi gik hen til skranken for at betale for varerne. Hver for sig så varerne meget uskyldige ud, men alligevel var Sussi meget flov fordi hun vidste at de skulle bruges på hende, på enten den ene eller anden måde. Hun var også meget opmærksom på den måde hun udstillede sine bryster på, fordi skjorten var så åbenstående som den var. Rød i hovedet betalte hun for varerne, men alligevel med en utrolig våd kusse og hårde brystvorter.

Sussi lagde varerne i bagagerummet og satte sig ind i bilen. ”Træk kjolen op.” kommanderede Helle.
Hurtigt trak Sussi kjolen op til den lige dækkede kussen på hende.
”Lad os få noget at spise på vejen hjem.” sagde Helle. ”Hvad kunne du tænke dig at spise?”
”Jeg er ikke sulten.”
Slask – det reflekterede hurtigt en hård lussing. ”Frøken Toft!!!!!!!!”
”Au……..Undskyld frøken toft.”
”Træk kjolen yderligere op. Du må forstå at du bliver mere ydmyget for hver gang du ikke gør som jeg har sagt. Og du er selvfølgelig klar over hvad der vil ske, hvis du fuldstændig nægter at adlyde.” Helle kørte ud fra parkeringspladsen samtidig som Sussi trak sin kjole højere op, så hendes kusse nu var total synlig. Hun var knaldrød i hovedet. Hun følte sig som et barn der bliver straffet for ikke at have hørt efter.
Sussi sad stille og roligt ved siden af, imens Helle kørte bilen hjem mod Sussi’s hus. Hun vidste at hun havde tabt, men hun havde ingen anden udvej. Der begyndte at gå panik i hende da Helle kørte op foran McDonald’s drive in. 
”Du rør ikke den kjole Sussi. Hvad vil du have at spise?”
”Ingenting, frøken Toft.”
Den ydmygede lærerinde sank ned i sædet, da Helle bestilte en kyllingesandwich, pommes frites og to chokolade softice. Da de nåede frem til vinduet hvor de skulle betale, rakte Helle hånden frem til Sussi for at få penge. Sussi skyndte sig at få pungen frem fra tasken og give til Helle, idet hun håbede på at der ikke var nogen som genkendte hende. Siden det var begyndt at blive mørkt, var det svært for ekspedienten virkelig at se noget som helst. Men Sussi kunne næsten dø da hun hørte den unge pige sige, ”Hej fru Vangenberg.”
Ekspedienten genkendte bilen.
”Hej,” svarede Sussi tilbage og ønskede at hun var så lille at hun kunne krybe under sædet.

Helle parkerede bilen i et mørkt hjørne af pladsen, og begyndte at spise sin sandwich. ”Åbn din skjorte fuldstændig, Sussi.”  
Ganske langsomt begyndte Sussi at åbne sin skjorte fuldstændig og blottede sine bare bryster. ”Imens jeg spiser min mad, vil jeg have at du underholder mig med at smøre softice ud over dine bryster. Vær forsigtig med ikke at få softice på din pæne skjorte.”
Den ydmygede skolelærerinde sad på McDonald’s parkeringsplads, fuld åbenstående skjorte og bare bryster sammen med sin elev, og gned iskold softice ud over sine bryster. Sussi ville gerne tilfredsstille teenageren fordi hun i stigende grad havde demonstreret at hun mente hvad hun sagde. Den iskolde softice fik brystvorterne til at blive hårde, næsten så det gjorde ondt. ”Smør også noget på din kusse.”
Lærerinden dyppede fingrene ned i softicen og smurte det ud over kussen. ”Også indeni kussen, Sussi.”
Sussi’s vejrtrækning begyndte at komme i stønnen, eftersom den kolde is stimulerede hendes varme våde kusse. Hendes fingre havde sin egen rytme. Dette stod på i 15 minutter, imens Helle spiste sin mad stille og roligt og lærerinden legede med sin kusse. Hun blev mere og mere våd, og til sin forfærdelse også mere og mere liderlig.
Lige da hun var at komme sagde Helle at hun skulle stoppe og slikke sine fingre rene. ”Lad tøjet være som det er,” beordrede Helle og startede bilen.
Sussi sad der med bar overkrop, nu med en helt synlig kusse og alt var klistret. Som beordret slikkede og suttede hun sine fingre rene. Smagen af softice og kussesafter fik hende næsten til at kaste op. Hun var taknemmelig for at hun ikke var kommet i en orgasme, foran øjnene på sin elev på en sådan ydmyg måde. Men hendes kusse var så våd og trængte forfærdeligt til at blive tilfredsstillet.

De drejede op ad indkørslen til Sussi’s hjem. Hendes hus lå lidt tilbagetrukket fra vejen. Baghaven var omringet af et stort træhegn, og der var ikke ret meget trafik på vejen.
Da Helle havde parkeret foran garageporten sagde hun, ”Bring varerne indenfor og mød mig i badeværelset fru Vangenberg, du er beskidt som et svin.”

FORTSÆTTELSE FØLGER

Painmaster