LÆSERNES EGNE NOVELLER

Thumb - oversat af Painmaster©

Lærerindens liv forandres 5

Helle gik ned i dagligstuen og satte sig selv til rette i sofaen. Hun tændte for Tv'et og lagde bogen på bordet ved siden af sofaen.

Sussi gik ud i badeværelset og begyndte at rydde op, fjerne alle hårene og tørre badekarret rent. Hun var meget frustreret og havde bare lyst til at stoppe alt det hun havde sat i gang, men var samtidig meget bange for Helle. Helle havde på intet tidspunkt vist nogen som helst medlidenhed, og Sussi ønskede ikke at Helle skulle gøre brug af sine trusler. Hendes fødder var begyndt at gøre rigtig ondt i de meget højhælet stiletter, men hun havde bare at beholde dem på.

Da hun var færdig med badeværelset, begyndte hun på sit soveværelse med den store bunke tøj og andre personlige ejendele. Hun havde ingen æsker eller plastikposer til at lægge tingene i, så hun måtte gå ned i køkkenet for at hente affaldsposerne. 

”Hvordan går det, Sussi?” råbte Helle inde fra stuen. ”Lad der nu ikke gå for lang tid, jeg er ved at være sulten.” Sussi skyndte sig op af trapperne til soveværelset og smed alle tingene ned i plastikposer. Der var 6 poser, hvilket betød 3 gange ned i kælderen. ”Mine stakkels fødder,” tænkte Sussi.

Efter de 3 gange ned i kælderen, var Sussi’s fødder helt ødelagte. De dunkede kraftigt i de 12½ cm høje hæle men Sussi begav sig ud i køkkenet. ”Hvad kan Helle lide at spise?” tænkte den liderlige lærerinde. Alle teenagers elsker hamburgers og French fries, så hun lavede 2 hamburgers og en portion French fries. Imens hun stod og tilberedte maden , gik det op for hende at hun også var sulten. Sussi begyndte at dække op ude i køkkenet, og huskede på at Helle havde sagt at der kun skulle dækkes op til én. ”Hvor skal jeg spise?” tænkte Sussi. Da maden var færdig kaldte Sussi på Helle. ”Så er maden klar, frøken Toft”.

Da Helle kom ind i køkkenet bemærkede hun, at den engang så respekteret lærerinde stod nøgen og var ved at servere maden. Helle smilede for sig selv. ”Stå her ved siden af mig imens jeg spiser.” sagde Helle og satte sig til rette ved bordet.

Den sultne lærerinde stod på sine smertefulde fødder ved af Helle imens hun spiste sin mad.
”Hent mig en Coca Cola, Sussi.”
”Jeg har kun Pepsi, frøken Toft.”
”Du køber Coca Cola fra nu af.”
”Ja frøken Toft.”
”Det smager virkelig godt, Sussi. Vil du have en French fry?”
”Ja tak, frøken Toft.”
”Spred benene.”
Den forvirret lærerinde spredte forsigtigt benene. 
Helle tog en French fry og stak den op i kussen på lærerinden. Derefter stak hun den op foran munden på lærerindens mund. ”Åbn munden.”
Den chokeret lærerinde holdt sin mund tæt lukket, rød i hovedet over den måde hun blev behandlet på af sin elev, og tanken om hvad hun var blevet beordret til at gøre.
”Åbn munden helt op, fru Vangenberg.”
Sussi åbnede munden op og Helle stoppede den gennemvædede French fry ind i munden på hende. ”Tyg den, Sussi.”
Den rædselsslagen lærerinde forsøgte af bedste held, ikke at kaste op imens hun tyggede på French fryen som var gennemvåd efter, at have været dyppet i hendes kusse.
”Her Sussi, du dypper den næste.”
I en slags omtåget tilstand tog Sussi French fryen som Helle rakte hende, stak den op i sin kusse – FLASH – og derefter ind i sin mund.
”Vil du have noget burger, Sussi?”
”Nej,” hviskede den ydmyget lærerinde imens hun febrilsk rystede på hovedet.
”Værsgo,” sagde Helle idet hun rakte hende et stort stykke af burgeren. ”Og du dypper den først, Sussi.”
Sussi gjorde som der blev beordret, men var meget tæt på at kaste op på grund af smagen og den ydmygelse det var at skulle gøre en så frastødende ting.
”Ryd op efter dig, og kom ind i stuen bagefter. Medbring et målebånd, papir og blyant. Og lad være med at lade hele dagen gå med det.”

Sussi skyndte sig at rydde op, fik fat i målebåndet, papir og blyant og gik ind i stuen.
”Kom her hen og stå foran mig,” sagde Helle idet hun betragtede den nøgne lærerinde komme hen imod sig.
Helle tog målebåndet og begyndte at tage hendes lærerindes mål. ”Skriv ned hvad jeg siger til dig, Sussi.”
”Brystmål, 89; Talje, 58; Hofter, 84. Ikke værst Sussi.” Derefter sagde Helle, ”spred benene Sussi.” Helle målte fra kanten af kussen på indersiden af låret, og ned til omkring 7½ cm fra hendes knæ. ”Længde, 23.”
”Fru Vangenberg, i morgen tager du alle de kjoler og sæt som jeg lagde til sidde på stolen, og korter dem af til en længde på 23 cm. Ydermere fjerner du også den øverste knap på alle skjortebluserne og jakkerne på samtlige jakkesæt, som vi har gemt.”
”Ja, frøken Toft.”
”Sig mig lige, Sussi. Kunne du lide din aftensmad?”
”Nej, frøken Toft. Jeg brød mig ikke om den.”
”Det var synd, for du må hellere lære at kunne lide den smag Sussi.”
”Er din mand god i sengen, Sussi?”
”Ja, frøken Toft.”
Sussi var flov over at skulle svare på hende og hendes mands sexliv med en elev.
”Røvpuler han dig, Sussi?”
”Overhovedet ikke. Jeg har aldrig haft noget oppe i min røv.”
Helle smilede. ”Kan du lide sex, Sussi?”
Den nøgne lærerinde, som stod foran sin fuldt påklædte elev, var fuldstændig lamslået over Helle’s spørgsmål. ”Ja, frøken Toft.”
”Sutter du på din mands pik, Sussi?” 
Meget rød i hovedet hviskede den flove lærerinde, ”ja”.
”Kan du lide det?”
”Ja, frøken Toft.”
”Sluger du hans sperm?”
”Nej det er ulækkert. Please, lær være med at stille flere af disse spørgsmål.”
”Har du nogensinde været din mand utro?”
”NEJ.”
”Før du blev gift, hvor mange mænd har så kneppet dig, Sussi?”
Stående nøgen med en glatbarberet kusse der nu var meget våd, gennemgik Sussi mentalt sine sexpartnere. ”3.”
”Suttede du også pik på dem?”
”Ja.”
”Du elsker jo at sutte pik, Sussi.”
”Nej, men de ville have det og jeg elskede dem.”
”Indrøm, at du elsker at sutte pik, er det ikke sandt Sussi?”
”Jo,” hviskede Sussi.
”Har du nogensinde haft sex med mere end én person af gangen?”
”NEJ.”
”Har du haft sex med en kvinde?”
”Nej, det er da forfærdeligt.”
”Har du nogensinde kysset en kvinde?”
”Nej.”
Spørgsmålene haglede ned over Sussi i over en time.
”Jeg er godt træt nu, Sussi og vi har et stort program foran os i morgen. Du vil få udvidet din horisont. Lad os gå op og lægge os.”

Da de var kommet op i soveværelset, lagde Helle mærke til de ting som de havde købt i stormagasinet. ”Læg gulerødderne og agurkerne ned i køleskabet og skynd dig tilbage.” Mens Sussi var nedenunder, skar Helle noget reb til, så det passede til det hun havde tænkt sig. Da Sussi kom tilbage blev hun beordret til at knæle foran hende. Helle kommanderede Sussi til at lægge sine arme imellem benene på sig selv, og holde fast i hvert sit ben. Helle bandt nu hvert håndled fast til Sussi’s ankler. Dette tvang Sussi til at have hovedet ned mod gulvet, og røven højt i vejret. Derefter tog Helle den 1½ meter lange og 2½ cm tygge stang med låsetap i hver ende og bandt Sussi’s ankler fast, benene spredt ud til siden. ”OK fru Vangenberg, denne position tjener to formål. Jeg vil ikke have at du leger med dig selv i løbet af natten, og jeg vil bruge banketræet på din røv, så du kan lære at udvise mere respekt og adlyde mit mindste vink uden protester.”
Helle tog banketræet op i hånden. SMÆK. ”En.”
”Aaaavvvvvvvv. Please, frøken Toft jeg skal nok høre efter.”
SMÆK. ”To.”
Hendes røv gjorde ondt ad helvede til. Tårerne stod ud af øjnene på hende. ”Pleaseeeeeee.”
SMÆK. ”Tre.”
”AAAAAAvvvvvvvvvvvvvvvv.”
Helle smilede da hun så hvor rød hendes lærerindes røv blev.
SMÆK. ”Fire.” SMÆK. ”Fem.”
”Det er alt for i aften, fru Vangenberg. Tak mig for at lære dig noget respekt.”
”Tak, frøken Toft.” græd en fuldstændig ydmyget og knækket lærerinde med en meget rød og brændende røv.

Helle tog sit tøj af, lagde sig op i sengen efterladende lærerinden bundet og grædende på gulvet. ”God nat, fru Vangenberg.”

FORTSÆTTES.

Painmaster