LÆSERNES EGNE NOVELLER

karina©

Legen med ilden

Lørdag aften - ingen børn hjemme, så der er lagt op til leg.
Min Herre og Mester har gået og lagt op til en hel masse hele dagen.

Da jeg går og laver aftensmad, kommer min Herre ud i køkkenet og ber' mig gå ind at tage noget "rigtigt" tøj på, hvilket i dag vil sige; halsbånd, kort sort kjole, selvsiddende strømper samt højhælede sko på, men hverken BH eller trusser.

Min Herre fortalte mig, at der skulle afregnes nogle sider fra den "sorte bog", det var efterhånden et stykke tid siden, at vi havde haft fat i den!!

Jeg vidste, at der nok var skrevet meget i den, det sidste stykke tid, for min opførsel havde ikke været lige god hele tiden, så hvis jeg ville mit eget bedste, var det nok bedst, at jeg bare gjorde som der blev sagt uden at komme med for mange gode forslag selv - det kunne jo være at jeg kunne få formildnet min Herre lidt, så straffen ikke blev så hård.

Jeg skynder mig at få lavet aftensmaden færdig og servere den for min Herre, sammen med en god flaske rødvin, som jeg havde gemt til en speciel lejlighed

Da jeg havde serveret maden for min Herre, satte jeg mig overfor ham, med kjolen trukket op, så jeg ikke sad på den og begyndte at spise.

Jeg kunne se, at min Herre kiggede anerkendende på mig, da han så, hvordan jeg havde sat mig, men han sagde ikke et ord.

Da aftensmaden endelig var ryddet til side og hunden var blevet luftet, gav min Herre mig ordre på først at komme ind i stuen med mit "legetøj, den "sorte bog" samt barbergrejerne, for "hårvæksten" på min fisse er ved at blive for kraftig.

Jeg ved, hvor den "sorte bog" ligger, men jeg har aldrig kigget i den, det tør jeg simpelthen ikke, min Herre har godt nok aldrig fortalt mig, hvad straffen for det er, men jeg skal ikke løbe nogen risiko.

For at komme tilbage til barberingen; det er kun min Herre, der har lov til at "studse" mig, for det er hans fisse, så min Herre bestemmer, hvordan den skal se ud, det er overhovedet ikke noget, jeg skal blande mig i.

Mens min Herre lader skraberen glide hen over mit venusbjerg, glider der en finger ind i fissen, min fisse er sjaskvåd, så det er meget svært at ligge stille, men hvis jeg ikke vil have nogle rifter, er det bare med at ligge musestille.

Da min Herre er færdig med sit arbejde, skynder jeg mig at få ryddet barbergrejerne til side og få vasket min fisse, så der ikke sidder nogle små løse hår, der kan irriterer min Herre.

Så skynder jeg mig ind i stuen igen, sikken en forandring, der er sket; der er tændt stearinlys og olielamper over det hele, fra Cd´en flyder der stille og rolig musik. På sofabordet er "legetøjet" stillet til skue og midt på gulvet står skamlen, så jeg ved med det samme, hvad der skal ske!!!

På gulvet foran min Herre, har han sat den store dildo fast, han beordrer mig til at sætte mig på knæ ovenpå den, det er ikke noget problem, min fisse er sjaskvåd, så jeg glider nemt ned over den. Jeg holder hænderne foldet på ryggen og kigger ned på gulvet - ikke noget med at se min Herre i øjnene uden tilladelse.

"Knep dig selv" kommer det fra min Herre, så jeg glider stille og roligt op og ned af dildoen, mens min Herre kører med den lille dildo lige på klitoris. Uhh, hvor er det bare dejligt, det varer da heller ikke længe, før jeg kan mærke orgasmen komme rullende ind mig, men lige da jeg er ved at komme, beordrer min Herre mig til at stoppe.

Så giver han mig bind for øjnene og binder mine bryster stramt ind og fæstner båndet til mit halsbånd, så sætter min Herre hårklemmer i brystvorterne. Et par rap over brysterne med ridepisken bliver det også til, inden min Herre fører mig over til skamlen, der står midt på gulvet, han binder hurtigt mine hænder og fødder fast.

Schuww siger det, da den store pisk lander på min bagdel, i starten er det "bare" opvarmning, så slagene er ikke så hårde, men de kan nu sagtens mærkes, men efterhånden tager de til i styrke, men jeg ligger bundet så stramt, at jeg overhovedet ikke har mulighed for at bevæge mig og "flygte" fra slagene. Jeg gir´ mig lidt, men det ændrer ikke sagen.

Min liderlighed bliver ikke mindre, når jeg ligger udstillet på den måde, min Herre har jo frit udsyn til både min fisse og anus.

Samtidig med at slagene rammer min stakkels - efterhånden godt røde og ømme røv - fortæller min Herre mig, at han er ved at være træt af, at jeg ikke kan finde ud af at opføre mig, som min Herre forlanger, så nu bliver jeg straffet, som jeg aldrig er blevet det før, det kan være, det kan lære mig, hvordan en slavetøs opfører sig!!

Så stopper slagene, jeg er lige ved at blive glad, da jeg mærker min Herre smører noget creme eller hvad det nu er omkring det bagerste hul.

Min Herre har længe fortalt mig, at han også vil indtage det hul, for alle min huller skal jo være tilgængelige for ham.
Jeg hører en lille snurren og mærker noget tættere og tættere på anus, det er den lille dildo, min Herre for længe siden købte til mig.

Jeg lader den lille plageånd få sin vilje, det er nu slet ikke så slemt alligevel, da den trænger ind i anus. Min Herre kører den lidt frem og tilbage, min liderlighed tiltager igen, men lige da det er ved at blive rigtig godt, stopper min Herre.

Han sætter sig på stolen, for rigtigt at nyde synet af sin lille slavetøs, der ligger åben og klar foran ham.

Min Herre tager ridepisken og lader den "danse cancan" på min ryg, min røv og ikke mindst mine bryster, de ligger ud over kanten på skamlen, så han kan sagtens ramme dem også. Jeg er ved at gå til, for det gør mere og mere ondt, men min Herre lukker af for alle mine bønner om at stoppe.

Så stopper min Herre lige så pludseligt som han begyndte.

Av for s....., der er noget varmt, der rammer mine balder, det er stearin, huhh hvor gør det ondt, hvilket jeg også fortæller min Herre, men der er ingen medlidenhed at hente; jeg får den besked, at så kan jeg jo bare lære at høre efter, hvad der bliver sagt og ikke spille op, som jeg har gjort, de sidste dage.

Jeg lover min Herre, at jeg nok skal opføre mig ordentlig, bare han stopper med stearinen, for det gør temmelig ondt. Lige som jeg næsten har vænnet mig til stearinen stopper min Herre med det igen.

Så stiller min Herre sig bag ved mig og lader sin dejlige pik glide ind i min våde grotte, han knepper mig hårdt og brutalt.

Det varer ikke længe, førend jeg er derude, hvor orgasmen ikke er langt væk, denne gang får jeg lov til at komme, orgasmen er så voldsom, at jeg er bange for at skamlen skal gå i stykker, sådan vrider og drejer jeg mig, samtidig kommer min Herre med et brøl, og sprøjter sine "gudesafter" op i min fisse.

Da vi er kommet til os selv igen, binder min Herre mine bånd op, men inden jeg må flytte mig, skraber min Herre stearinen af min røv, samtidig med at han kysser og aer mig.

Det gør mig liderlig igen, så vi ligger hurtigt på gulvet, hvor min Herre tager mig endnu engang, denne gang stille og roligt, men det varer ikke længe, førend orgasmen rammer både min Herre og jeg samtidig.

Så takker jeg min Herre for denne dejlige oplevelse, og lover at jeg nok skal være en lydig slavetøs fra nu af - det er min Herre ikke helt overbevist om, at jeg kan være, men lad os nu se....