LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fru S©

Lias historie

Forhistorien:
Jeg havde for snart mange år siden kontakt med en dejlig pige der hed Linda, vi startede i et chatrum, men da hun boede i et andet land, og ikke var klar til at flytte sammen med mig, som var en ufravigeligt krav fra min side, så besluttede vi i fællesskab, at vi nok hellere måtte lade være med at indlede et forhold. Vi holdt dog kontakt via mail og telefon, og er den dag i dag stadig i kontakt med hinanden. Da jeg senere mødte lia, så skrev jeg et brev til Linda, da jeg havde behov for at få sat ord på mine følelser, og hun var den eneste der vidste om mit ønske om at dyrke S/M.

Jeg har så i september 2008 haft mail kontakt med Nanna om hendes to hjemmesider med historier, Nanna spurgte om jeg ikke selv kunne tænke mig at bidrage til hendes sider, så jeg ledte lidt i mine gemmer, og fandt der dette brev, som jeg så sender til Nanna, så må hun se om hun kan bruge det. 

Her starter selve historien

Kære Linda
Jeg ved ikke om jeg er for ond nu, men jeg må fortælle en eller anden det jeg har oplevet de seneste 1½ måned, og jeg har valgt dig, fordi du faktisk er den der ved mest om mig og mine seksuelle lyster. 

Efter jeg havde taget beslutningen om at det ikke kunne blive os to, eller reelt sagt – du havde taget beslutningen, ved ikke at opfylde de krav jeg havde til dig, så tænkte jeg min situation igennem, og blev enig med mig selv om, at jeg nu nok måtte leve mit liv som jeg bedst kunne, og nok ikke ville få mine drømme og ønsker opfyldt.

Men skæbnen ville det heldigvis anderledes, jeg var til en fest hvor der var en pige midt i tyverne, som jeg syntes var en køn, men også en provokerende og rigtig uopdragen pige, der blot sagde hvad der faldt hende ind, uden tanke på andres følelser. På et tidspunkt sad jeg i en stol og slappede af, da hun kom og spurgte mig om nogle temmelig private ting. Jeg sagde ligeud til hende at det ikke kom hende ved, og at hun burde lære nogle ordentlige manerer så hun kunne opføre sig ordentligt, og ikke som en forkælet tøs. Kort efter tog jeg hjem, da selskabet ikke lige var mig.

Dagen efter ringede telefonen, og det var pigen fra aftenen i forvejen. Hun ville gerne sige undskyld for sin opførsel, og ville også gerne have et råd af mig, så hun ville gerne besøge mig på vej hjem fra festen. Jeg havde mest lyst til at sige nej, men jeg er trods alt høflig, så jeg sagde at jeg havde en time, hvor hun kunne spørge om dette råd.

Da hun kom, startede hun med igen at sige undskyld, og sagde at hun havde tænkt meget på mig og mine bemærkninger, efter jeg var gået fra festen aftenen i forvejen, og at hun nu gerne ville have et råd af mig om hvordan hun kunne lære at opføre sig ordentligt. Jeg blev lidt paf, for jeg mente da at hun med sin alder burde vide hvordan man opførte sig, men hun fortalte mig at hun gerne ville have en som mig, som en reservemor, da hun havde mistet sin mor da hun var 9 år gammel, og havde kun haft sin far siden, og han havde ikke fået nogen ny kone, og var meget hjemmefra p.g.a. sit arbejde, så hun havde været passet meget af andre, og senere været meget alene, og faderen havde forkælet hende, og tilladt hende alt muligt.

Vi snakkede om det, og jeg sagde til hende, at jeg nok ikke var den rette til jobbet, da jeg jo heller ikke var til stede altid, og også havde min karriere at tænke på, men at jeg da gerne ville hjælpe hende på andre måder hvis jeg kunne. Hun sad lidt og kikkede ud i luften, og spurgte så pludselig, om jeg så ville ”ansætte” hende i 3 måneder uden løn som stuepige med ret til at opdrage hende. Jeg blev fuldstændig lammet indvendig, hun kom jo med et forslag jeg ikke kunne sige nej til, hvis hun mente det, og som kunne opfylde mine drømme. Jeg fattede mig, og spurgte hende hvad hun dog mente, og hun svarede at hun havde fået en fornemmelse aftenen i forvejen da jeg havde afvist hende, at jeg kunne være meget dominerende og kunne få hende til at adlyde, da hun resten af aftenen havde opført ”pænt”. Jeg var i vildrede, hvad skulle jeg gøre, jeg ville jo med glæde opdrage hende, men var hun til piger, og ville hun være villig til at blive min ”slavetøz”.

Efter en tid, hvor ingen af sagde noget, svarede jeg hende, at jeg jo via min stilling var vant til at bestemme, men at dette her jo var noget ganske andet, det var mit privatliv og jeg ville jo nok være nødt til at lave nogle meget stramme regler, og måske afstraffe hende hvis hun ikke overholdt dem. Jeg sagde også, at hun i de tre måneder ikke ville komme uden for grunden, undtagen hvis jeg var med, og at hun dermed ikke kunne have kæreste eller kontakt med sin familie – og at hun måtte give sin skriftlige accept af de betingelser vi blev enige om, men at hun selvfølgelig altid kunne sige fra. Jeg sagde til hende, at hun skulle adlyde mig 100 %, skulle gøre alting hun fik ordre på uden at kny, og at hun også skulle tilfredsstille mig seksuelt da jeg var lesbisk. Hun sad lidt, så rejste hun sig – knælede ned foran mig, kyssede mine sko og sagde ”jeg vil ikke være Deres stuepige Frue, men deres ydmyge slavetøz – jeg har længe drømt om at finde en som Dem, og da jeg mødte Dem i går aftes, havde jeg på fornemmelsen at det var lykkedes, men helt sikker kunne jeg jo ikke være, så jeg besluttede derfor at komme her i dag”. Hun var ikke 100 % lesbisk, da hun havde haft forhold til både kvinder og mænd, men jeg understregede at hvis hun blev min slavetøz, så havde hun jo ikke noget at skulle have sagt på det område alligevel.

Vi havde derefter en længere snak, og hun havde nogle ting hun skulle have ordnet inden hun kunne flytte ind til mig, men hun ville blive 2 dage, og så få ordnet sine ting og så komme tilbage. Hun studerede i Århus, men ville tage en pause i studierne, og hun ville fortælle sin far, at hun ikke var hjemme i 3 måneder, og få ham til at passe sin lejlighed og ordne post og regninger. Hun bad kun om en ting, at det var at hun måtte ringe jævnligt til sin far, og det gav jeg hende lov til, da det var et rimeligt krav – men han var også den eneste fra sit tidligere liv hun måtte kontakte i de 3 måneder, hvilket hun accepterede.

Jeg bad hende nu om at tage sit tøj af, og jeg sagde at hun ikke fik det igen før hun skulle af sted tirsdag morgen. Hun tog tøjet af, og jeg sad og nød hendes fuldendte krop, mens hun langsomt drejede sig rundt. Derefter fandt jeg papir og fyldepennen frem, og bad hende skrive at hun frivilligt i de næste 3 måneder gav mig ret til at opdrage hende, og afstraffe hende når hun trængte til det. Jeg bad hende også skrive hvis der var nogle forbehold i det jeg måtte afstraffe hende med. Det var der ikke, hun havde fuld tillid til at jeg kunne se hvor hendes grænser var, og hun bad blot om et stop ord som hun kunne skrive ind i dokumentet. Det fik hun, og hun skrev dokumentet under, og afleverede det til mig, jeg gik derefter ind på kontoret og tog en kopi til hende.

Jeg fortalte hende nu hvordan jeg ville opdrage hende, og at jeg ville starte med en straf for hendes opførsel aftenen før – denne straf ville dog ikke være en fysisk straf, men et forbud mod at få orgasme i mindst en måned – forbudet var også at hun ikke måtte røre sig selv på bryster og fisse.

Hun blev nu vist rundt i huset, og fik forevist sit værelse – mit ”reserve gæsteværelse” hvor jeg havde en klap-ud seng stående. Hun ville nok ikke få lov til at sove sammen med mig før efter de 3 måneder var gået. Hun ville også blive lænket således at hun kunne komme på ”potten”, men ikke ud af rummet om natten. Hun accepterede alle mine krav, men som jeg sagde, der vil komme flere når hun flyttede ind, men jeg ville tænke over dem til hun kom.

Jeg fandt nu de ting frem, som jeg havde købt til dig, men som jo ikke kom i brug – jeg fortalte hende kort, at jeg havde haft en chat-veninde, som havde fået ”kolde fødder” i sidste øjeblik, og jeg derfor havde disse ting liggende. Jeg sagde også, at hun ikke ville skulle prøve nogen af disse ting før hun havde ordnet sine ting, og flyttede ind permanent.

Jeg ville elske med hende, og hendes straf blev derfor også udsat til samme tidspunkt. Hun skulle dog kalde mig Frue og tiltale mig med De – men det var også det eneste der ville blive aktiveret i vores forhold indtil hun startede rigtigt.

Vi gik ind i min seng, hvor hun fik mig i den syvende himmel, jeg var simpelthen fuldstændig væk flere gange og fik for første gang i mit liv orgasmer på rad, jeg ved ikke hvor mange, men da jeg endelig sagde stop, var jeg fysisk udmattet som om jeg havde løbet 15 kilometer. Jeg havde ikke energi til at tilfredsstille hende, og bad hende derfor om selv at sørge for at få en orgasme, hvilket hun dog bad om at måtte undvære, da hun hellere ville være frisk til at opfylde mine behov – både i og uden for sengen. Jeg blev utrolig glad for dette udtryk for hendes ønske om at tjene mig, jeg bad hende derfor om at komme ind i min favn, så vi kunne ligge og holde om hinanden.

Senere stod vi dog op, jeg fik et bad, næsten som du engang beskrev det – og vi lavede mad sammen. Resten af aftenen sad vi og snakkede, hvor vi fik rede på hinandens liv og gøremål, vi vidste jo ikke noget om hinanden – men snakken gik, og vi øste ud af vore inderste tanker, og selv de mest intime hemmeligheder kom frem, og jeg blev her overbevist om, at jeg havde fundet den jeg havde søgt så længe.

Næste dag var jeg træt, jeg blev dog blidt vækket med morgenmad på sengen, jeg havde ligget meget af natten og spekuleret over hvad der var hændt. Jeg var dog nødt til at tage på arbejde, jeg havde aftaler jeg ikke kunne bryde, men da jeg var færdig med dem kl. 14.30 tog jeg hjem, og her blev jeg modtaget af min ny ”kæreste”, med et dejligt smil og et kys. Vi slappede af, og efter aftensmaden fortalte jeg hende lidt om hvad jeg gerne ville have hun fik gjort inden hun kom næste gang. Hun skulle klippes meget korthåret, og hun skulle have fjernet alt hår neden for halsen, og hun skulle kun have ganske lidt tøj med – ingen trusser og bh’er kun lette korte kjoler og sko og ingen makeup.

Jeg fortalte hende også om min fascination af piercinger, og hvor jeg med tiden ville have hende piercet, og om at jeg gerne ville ”eje” hende, og at jeg gerne ville have at jeg fik en kontakt på hende, og at hun derefter altid skulle bære mit halsbånd – jeg fortalte hende også om hvordan jeg forestillede mig at afstraffe hende, og at jeg ville søge hendes yderste grænser for smerte – og at jeg håbede hun ville være villig til at gå med på disse ting. Jeg fortalte hende også, at hun stadig kunne sige fra, hvis hun ikke troede hun ville kunne tage den behandling jeg ville udsætte hende for i de 3 måneders oplæringstid. Jeg kikkede meget nøje på hende mens jeg beskrev disse ting, og kunne se, at hun tænkte meget over det hun hørte. Jeg ville dog hellere miste hende inden vi startede og inden jeg blev for knyttet til hende, end senere hvis hun ikke var klar over hvad hun ville blive udsat for.

Hun bad nu om tilladelse til at gå en tur alene i haven, og fik selvfølgelig lov til det. Hun var væk i en time, og da hun kom ind bad hun om en gunst fra mig inden hun svarede. Jeg spurgte hvad denne gunst var, og hun sagde at selvom jeg havde sagt at hun først ville blive rigtig tøz når hun kom næste gang, så ville hun gerne have en straf for at hun ikke kunne tage en hurtig bestemmelse, og hun bad om at den måtte blive meget hård, så hun vidste hvad det var hun kunne forvente sig. Jeg sagde at hun så ville få 10 slag med ridepisken + det antal ekstra hun selv mente hun havde fortjent, jeg blev chokeret da hun sagde at hun gerne ville have 90 slag ekstra, og at de helst skulle fordeles over hele hendes krop, da hun ikke mente at hendes ende kunne tage 100 hårde slag et sted – jeg bad hende tænke over om hun nu her første gang kunne tage så megen smerte, men hun sagde at hun havde tænkt meget over det da hun gik i haven, og at hun var villig til at forsøge, men måske skulle have en eller to pauser i piskningen. Jeg aftalte med hende at jeg ville dele afstraffelsen op i 4 dele på hver 25 slag, og at jeg ville bruge både hånd, den ”bløde” ni-halede af ruskind og ridepisken.

Jeg bad hende nu om at gå ud og tage et varmt bad, så hendes hud blev varm, og jeg gik ind og tændte for varmen i hendes kammer, jeg havde lavet et par forberedelser til dig, så hun kunne nemt bindes op, så jeg kunne komme til alle steder på hendes krop. Efter hun havde badet kom hun ind i værelset, hvor jeg bad hende lægge sig over mine knæ, og jeg begyndte nu at kæle for hendes baller, for derefter at begynde at give hende en endefuld med min hånd, jeg startede halvhårdt, og endte med at slå med al den kraft jeg kunne, hendes ende blev mere og mere rød, mens hun talte slagene, men hun sagde ingen ting, men jeg kunne da til sidst fornemme, at nu kunne hun virkelig mærke afstraffelsen. Da jeg havde givet hende 25 slag, bad jeg hende rejse sig op, gå hen til bordet inde i stuen og tage de manchetter på som lå der, der var både til arme og ben, hun skulle derefter komme tilbage så ville jeg binde hende – armene til en krog i loftet, og benene til et par øskner i væggen, således at hun ville stå med spredte ben. Hun knælede foran mig, kyssede min fod, og takkede mig fordi jeg ville påtage mig opgaven med at opdrage hende, her var jeg meget rørt (faktisk fik jeg tårer i øjenkrogen) – jeg måtte dog med hård stemme fortælle hende, at hun lige skulle huske at bede om tilladelse til at tale, inden hun sagde noget, og pænt afvente på tilladelse til at sige noget. Hun bad derfor om tilladelse til at sige undskyld, hvilket blev tilladt. Hun forsvandt nu ind i stuen, og kom lidt senere ind iført de 4 manchetter, og jeg bandt hende nu med de kæder jeg havde klar, og forlod hende derefter til sine egne tanker, efter jeg havde bundet et bind for øjnene af hende.

Da der var gået en halv time, kom jeg ind igen og tog den ni-halede og piskede hende uden varsel på forsiden, startende med hendes bryster, og til slut på hendes forlår, jeg kunne høre hun gav sig lidt til sidst, da jeg gav hende de sidste 5 slag på samme sted med 10 sekunders mellemrum. Jeg gav hende nu et langt kys, og fortalte hende at jeg var ved at blive glad for hende, og jeg håbede at hun kunne gøre sig fortjent til at blive min kæreste. Hun sagde ingenting, nikkede med sit hoved, og stod afventende på hvad der nu skulle ske, hun kunne jo ikke se noget. Jeg fortalte hende nu, at hun skulle stå der en time, og så ville jeg komme og give hende 25 slag bagpå og det samme antal foran med ridepisken, og at jeg ikke ville lægge fingrene imellem, men slå meget hårdt hele tiden, og kun hvis hun ville have det holde pause. Hun hviskede et ”tak Frue”, og bøjede derefter sit hoved.

Jeg gik nu ind i stuen, og overlod hende til sig selv – dog var jeg inde og se til hende et par gange i løbet af den næste time. Jeg sad også og tænkte på det der nu skete, og måtte indrømme, at det havde ophidset utroligt meget at få lov til at udleve mine drømme og fantasier, og at jeg virkelig håbede at jeg fundet min modpol, og at hun ikke blev skræmt væk af den hårde behandling hun nu skulle udsættes for, men jeg sagde til mig selv, at hun nok havde ret i at det var bedst at vide hvad man gik ind til, selv om jeg havde regnet med at starte blidt, og derefter prøve hendes grænser af lidt efter lidt. Men nu var jeg lige pludselig i en situation, jeg ikke havde forestillet mig, og ikke havde haft mulighed for at forberede mig på. Men da der var gået en time, gik jeg ind til hende igen, og tog ridepisken og lod den glide hen over hendes krop, så hun nu var klar over at nu var tiden kommet.

Jeg have besluttet mig til at give hende de første 25 slag bagpå, og jeg startede med at give hendes røde baller 15 slag, for derefter at give hendes ryg de sidste 10 – nu kunne jeg høre det gjorde ondt, nu begyndte hun at græde og give sig for hvert slag, jeg mindede hende om hendes stopord, men hun sagde blot at jeg ikke måtte stoppe – kun hvis hun brugte stopordet. Jeg gik nu om til forsiden, og her fik hun 15 slag over brysterne, hvorefter jeg gav hende de sidste 10 slag på indersiden af lårene, og hvor jeg flere gange ramte fissen hårdt. Da jeg var færdig, gik jeg hen og tog bindet fra hendes øjne, og aldrig havde jeg forestillet mig at hendes øjne gennem tårerne kunne vise en sådan hengivenhed og kærlighed, som jeg nu så. Jeg forlod hende nu igen, jeg måtte have styr på mine tanker, inden jeg løste hende fra hendes bånd. Mine tanker var et stort kaos efter det blik hun sendte mig, havde jeg virkelig været så heldig at jeg til en ”dødkedelig” fest havde fundet hende jeg havde drømt om de sidste mange år. Jeg ville nu finde ud af, hvordan hun havde oplevet denne virkeligt hårde afstraffelse, og så for første gang i sit liv havde hun måtte udholde en sådan smerte. Havde jeg skræmt hende, eller havde jeg måske fundet en der ville have mere afstraffelse end jeg var villig til at give, jeg ville ikke hver gang gå til sådanne yderligheder som denne aften, men måske ville hun ønske det.

Jeg løsnede nu hendes bånd, men lod manchetterne sidde på, og bad hende gå med ind i stuen, hvor jeg nu gav hende zinksalve på de værste striber. Hun satte sig nu ved mine fødder, og jeg bad hende nu fortælle mig om hvordan hun havde oplevet afstraffelsen. Hun sagde at hun flere gange havde været ved at opgive på grund af smerterne, men at hun inden starten havde sagt til sig selv, at hun kun hvis hun var bange for at blive skamferet ville bruge stopordet, men hun håbede at ikke alle hendes straffe ville blive lige så hårde – kun hvis hun virkeligt havde fortjent det. Hun spurgte nu om hun måtte tale frit, hvilket hun fik lov til. Hun sad nu et par minutter med bøjet hoved, og jeg kunne se hun tænkte over det hun ville sige. Så løftede hun hovedet, og bad om lov til at komme om 4 dage – fredag aften og blive i 3 måneder, og at hendes underskrift på hendes dokument stadig gjaldt, og at hun håbede at hun måtte blive værdig til at bære mit halsbånd, og at jeg måske kunne blive forelsket i hende, hun havde nu erkendt at hun var forelsket i mig, og derfor var villig til at gøre dette hun nu havde sagt ja til.

Jeg sagde at jeg var meget glad for hende, og at jeg nok også var lidt forelsket, men jeg var en lidt forsigtig natur, og havde oplevet skuffelser i mit kærlighedsliv, så hun måtte vente på min endelige stillingtagen til dette, og at jeg kun ville forpligtige mig til de 3 måneder, og hvis jeg ikke var blevet forelsket efter den tid, så ville jeg slutte forholdet, ligeledes ville jeg slutte det, hvis jeg på et tidspunkt blev klar over at jeg ikke kunne blive så forelsket som jeg håbede på.

Hun svarede, at hun havde de samme forbehold, men nok var mere sikker end jeg var, men det kunne jo ændres når vi lærte hinanden bedre at kende.

Jeg smurte nu hendes ”skrammer” med mere zinksalve, og sagde at vi nu skulle sove sammen denne sidste nat, inden hun begyndte sin oplæring som slave-tøz. Hun takkede, og bad om lov til at få et kys af sin Frue, hvilket hun selvfølgelig fik. Da vi kom i seng, bad jeg hende give mig en orgasme inden vi skulle sove, og hun lagde sig ned mellem mine ben, og slikkede mig til en vidunderlig orgasme. Hun krøb ind i min favn, og udmattede, faldt vi begge hurtigt i søvn.

Næste morgen kørte jeg hende til Århus inden jeg selv tog på arbejde, og hun fik besked på at hun blot skulle være på Viborg station næste fredag kl. 17.00, så ville jeg hente hende der. Kun hvis hun ikke kom, skulle hun ringe. Jeg havde brug for at få tid til mine tanker, og ro til at gennemtænke det jeg nu havde givet mig i lag med. Jeg havde heldigvis travlt på arbejdet, så mine tanker fik lidt fred for hele tiden at tænke på min nye situation. Men som fredagen nærmede sig, steg spændingen, ville hun komme, og var vi begge rede til at leve i et sådant forhold uden reservationer.

Jeg gik ind på stationen kl. 17.00 præcist, og der stod hun og ventede, jeg stoppede op, og hun kom hen til mig og sagde ”goddag Frue”, og jeg gav hende et kindkys og et kram, og vendte mig om og begyndte at gå ud til bilen, der var parkeret et stykke fra stationen. Ganske naturligt gik hun 3 skridt bag mig, og jeg vendte mig om og gav hende nøglerne til bilen, hvorefter hun låste døren op og holdt den til jeg havde sat mig ind, ikke et ord havde der været imellem os, hun gik derefter om til passagersiden låste op satte sig ind og gav mig nøglerne. Jeg lagde mærke til, at hun havde sørget for at hun sad med enden direkte på sædet, og jeg bad hende nu om at spænde sikkerhedsselen, og tage sine manchetter på, som lå i en pose på gulvet. Uden et ord gjorde hun det, mens jeg kørte ud af Viborg, på vej hjem med min slave-tøz, som nu var min i mindst 3 måneder.

Da vi kom hjem, gik hun ud og åbnede døren for mig, og gik hen til døren hvor jeg låste op, og hun igen åbnede døren og holdt den mens jeg gik ind. Da vi kom ind i stuen, faldt hun på knæ, kyssede mine fødder og bad om lov til at tale. Hun fik ikke lov, da jeg lige ville vise at hun ikke hver gang kunne få lov. Jeg bad hende om at hente et glas hvidvin til mig, og at hun selv kunne tage et glas vand hvis hun var tørstig. Hun kom ind med vinen og satte glasset på glasbakken på bordet, hun stod derefter med nedslagent blik og ventede på hvad der nu skulle ske, hvorefter jeg bad hende svare på nogle spørgsmål ved at nikke eller ryste på hovedet. Jeg spurgte om mine ordrer til hende om påklædning og andet var udført, hun nikkede, jeg bad hende derfor tage den baskerhue af hun havde på hovedet, og som jeg havde undret mig lidt over, så jeg at hendes hår på hovedet kun var ca. 2 mm., hvilket glædede mig. Jeg sagde så at hun skulle løfte op i kjolen, så jeg kunne se om hun var glat forneden, det var hun, så sagde jeg hun skulle gå ind på værelset og pakke ud, hun havde kun en mindre kuffert med, så jeg regnede ikke med at det ville tage lang tid, og 3 minutter efter kom hun da også tilbage, jeg rejste mig nu, og gik ind på værelset, hvor hendes tøj nu var i klædeskabet, hvor jeg havde taget døren af, så der var frit udsyn til hvad der var, der var 2 par sko, 2 kjoler, og baskerhuen – og en toilettaske. Jeg åbnede toilettasken, her var der en tandbørste og en tube tandpasta, og en deodorant af mærket neutral. Hun havde udført mine ordrer til punkt og prikke, hvilket glædede mig usigeligt.

Da vi kom tilbage til stuen, sagde jeg til hende, at fra nu af, måtte hun kun have kjole på, når vi ikke var i huset eller den afskærmede del af haven, eller hvis jeg fik gæster der ikke skulle vide om vores arrangement. Hun tog straks sine sko af, og trak derefter kjolen over hovedet. 

Jeg så det med det samme, hun var piercet i begge brystvorter, jeg gik hen til hende og sagde at jeg godt nok vidste at hun gjort det for min skyld, men samtidig havde hun gjort noget hun ikke havde fået besked om, så hun var derfor hjemfalden til straf for dette. Hun nikkede og accepterede dermed sin brøde. Jeg gav hende nu besked om at gå ud i køkkenet og lave vores aftensmad, og dække bord men kun 1 kuvert da hun ikke havde fortjent at sidde ved bordet i den næste uge. Hun gjorde som hun havde fået besked på, og da jeg var færdig med at spise, fik hun besked om at tage af bordet, og spise sin mad stående i køkkenet, efter hun havde ordnet dette.

Da hun var færdig i køkkenet, kom hun ind igen, og stod foran mig med nedslagent blik, jeg lod hende stå der i en halv time, men jeg læste avisen. Derefter bad jeg hende vende sig om så jeg kunne se hende bagfra, man kunne stadig se svage mærker efter hendes afstraffelse 5 dage før. Hun fik nu besked om at sætte sig på puden jeg havde lagt på gulvet ved siden af min stol, igen gjorde hun hvad hun fik besked på, og igen bøjede hun hovedet ganske naturligt. Jeg var imponeret over hendes naturlige ydmyghed, og tænkte på hvordan hun var første gang jeg mødte hende. Jeg sagde hun gerne måtte sige noget nu, og hun undskyldte mange gange at hun var blevet piercet uden min tilladelse, og hun ganske rigtig havde gjort det for at glæde mig, men også havde tænkt på om det nu var klogt, hun havde gjort det allerede tirsdag eftermiddag, hvor mærkerne efter aftenen i forvejen var ganske tydelige, hvilket pierceren da også havde kommenteret med et smil. Jeg bad hende nu om at hente ridepisken inde på hendes værelse, så ville hun få straffen med det samme – hun kom med pisken og fik besked på at lægge sig på ryggen på spisebordet, og holde fast i kanten med sine hænder, og hun måtte ikke slippe før jeg var færdig, så startede vi bare forfra. Hun lagde sig. og kikkede på mig med et ømt tilbedende blik, som jeg kendte fra sidste gang. Hun fik nu ti slag – 5 på hver bryst, dog var de ikke så hårde, men vorterne var ømme efter piercingen, så det gjorte ondt alligevel. Jeg bad hende nu rejse sig, og komme hen til mig, jeg trak langsomt ud nu i stavene der sad i vorterne, og kunne se at hun ikke ville give sig, selvom det gjorde meget ondt. Jeg satte mig nu ned, og så lidt fjernsyn, jeg skulle se nyhederne om der var noget nyt der kunne vedrøre firmaet.

Jeg gav hende lov til at snakke frit i en halv time, efter jeg havde slukket for fjernsynet, og hun skulle nu fortælle mig hvordan hun havde det, og om hun troede at hun ville blive glad for sit nye liv som underdanig slave-tøz. Hun fortalte nu, at hun allerede mens vi kørte til Århus tirsdag morgen, havde fundet ud af, at hun aldrig havde haft det bedre, end da jeg havde fuldstændig kontrol over hende, og hun ikke kunne gøre noget ved det, andet end at acceptere at sådan var det, hun var ikke i tvivl om, at jeg ville respektere hvis hun brugte sit stopord, og at hun havde sat en ære i at udholde den voldsomme smerte jeg, efter hendes egen anmodning, havde udsat hende for. Hun var glad for at hun havde fået mig overtalt til det, da hun nu var klar over, at det ikke var smerterne der ville blive problemet, hvis det ikke gik. Hun havde haft svært ved at sidde og ligge i de første par dage, men samtidig med smerten havde hun følt noget andet, ikke seksuel ophidselse som hun havde troet, men en indre ro og en følelse af, at der var en der bekymrede sig om hende, en følelse hun havde manglet siden hendes mor døde. Hun var blevet seksuel ophidset af, at tænke på både dette, og de ting vi havde lavet sammen, selvom hun ikke havde fået udløsning, var følelsen af tilfredsstillelse alligevel tilstede. Jeg svarede hende, at jeg også havde haft voldsomme følelser i forbindelse med vores samvær de første par dage, og at jeg nu var klar over, at jeg var 100 % Sadist, og at jeg nød at have fuldstændig magt over en anden person, og at jeg håbede meget at vi kunne finde vores måde at leve på, da hele tilværelsen jo ikke kan bestå af afstraffelse, men også af ægte følelser – især hvis forholdet skulle holde resten af livet, hvad jeg håbede meget på at det ville. Den halve time var nu gået, og vi sluttede med vores samtale, og hun sad ganske stille ved mine fødder, mens jeg sad og kælede med hendes hoved. jeg sagde til hende, at nu skulle hun i seng, vi var begge trætte efter en dag i spænding, så jeg gik ind og låste en kæde fast til hendes ene fodmanchet, således at hun kunne komme ud af sengen og hen til den natpotte jeg havde sat på gulvet, hvis hun skulle på toilettet, men ikke ud af rummet – jeg forklarede hende hvordan hun kunne udløse kæden fra væggen, hvis hun fik behov derfor, jeg bor i et hus på landet, og det har stråtag, så der en vis brandrisiko, og hun skulle ikke være lænket mere end at hun altid kunne komme ud af huset. Men hun kunne ikke skjule at hun havde været fri, som hvis der hang en reservenøgle på væggen.

Jeg lukkede døren efter mig da jeg gik tilbage til stuen, og kort efter gik jeg i seng, og jeg måtte tilfredsstille mig selv, da jeg havde besluttet, at der ikke skulle være noget seksuelt imellem os de første 3 uger, det havde jeg ikke fortalt hende, det måtte hun jo opdage lidt efter lidt, og jeg havde også besluttet dette for at se om vi efter den periode også var lige så glade for hinanden som vi var nu.

De næste 14 dage gik med at hun fik lært mine rutiner, og den måde jeg levede på, hun var nu dejlig brun, selvom vejret ikke var det bedste, så gjorde luft og vind at hun nu var brun over det hele. Hun lærte at jeg ikke havde stor tolerance overfor selv de mindste fejl, og hun blev afstraffet hver dag, med fra 3 slag, til en dag hvor hun havde spildt et glas vin nedover mig, der fik hun 50 slag med ridepisken, jeg gjorde med vilje straffen hård, og 50 slag på enden gav blodige striber, og hul på huden, hun græd meget den aften, og jeg sendte med vilje hende i seng direkte fra straffen, uden at trøste hende. Næste dag spurgte jeg hende om hun ikke ville slutte, da jeg ikke troede hun kunne tage de hårde straffe, men hun sagde at hun havde fået den straf hun havde fortjent, og hun skulle have de straffe hendes Frue mente var retfærdige. Jeg havde forelsket mig mere i hende, og havde givet hende denne prøve for at sikre mig, at hun stadig var klar til at leve på den måde vi nu engang havde aftalt. Derefter gik der igen en uge, hvor hun hver dag fik en mindre eller større straf.

Der var nu gået 3 uger, og jeg havde besluttet at jeg denne dag ville blive en speciel for hende, hun skulle både nyde smerten og lysten, idet vi skulle have det seksuelle ind i vores forhold, hun vidste ikke noget, og jeg var spændt på hvordan hun ville tage det jeg havde planlagt. Jeg begyndte dagen med at lade hende komme med ud i haven hvor hun skulle ordne nogle bede, mens jeg sad på terrassen og nød min morgen kaffe, hun lå på jorden og lugede med hånden, som jeg havde bedt hende om. Hun havde ikke haft tilladelse til at tale i hele den sidste uge, og hun var ved at blive lidt frustreret over dette kunne jeg mærke, men jeg lod hende lide, for hun skulle nok få lov til at tale senere på dagen.

Jeg havde tidligere på ugen lavet en aftale med en piercer om at komme sidst på eftermiddagen, jeg ville nu pierce hendes fisse med de 2 første piercinger, af de 4 jeg havde planlagt, og samtidig havde jeg bestilt 2 ringe til hendes brystpiercinger der var 2 mm. tykkere end de stave der sad der nu, de skulle også udskiftes. Alt dette vidste hun ikke noget om, men hun vidste at vi skulle i skoven og samle ind til aftenunderholdningen, men hvad vi skulle samle skulle også være en overraskelse. Så efter frokost startede vi bilen, og vi tog hen til en skov hvor jeg vidste at der var mange brændenælder, da det var det vi skulle samle ind, jeg ville så bruge dem til afstraffelsen om aftenen, før hun skulle pierces. Hun blegnede da hun nøgen blev sendt ind i brændenælderne med en stor sort sæk og med besked om at finde de længste og friskeste brændenælder, og så lægge dem forsigtigt ned i sækken, hun var klar over at de skulle bruges på hende, men sagde ikke noget, hun gjorde det som jeg havde bedt hende om, uden at kny. Da vi kom hjem, sagde jeg, at vi fik en gæst til middag, og at hun skulle servere for os begge i sin sædvanlige serveringsdragt, nemlig ingenting. Hun ville gerne spørge om noget, men igen fik hun ikke tilladelse, men måtte tie.

Klokken 17.00 ringede det på døren, og jeg bad hende åbne døren for vores gæst, og vise hende ind i stuen. Pierceren var en meget køn kvinde, og jeg gav hende et kys på munden, dette var aftalt inden, for at se tøzens reaktion, hun reagerede voldsomt på dette, jeg kunne se at hun blev jaloux, så jeg fortsatte med at kysse og kramme min gæst. Jeg bad tøzen tage hendes tøj af, og kysse hendes fødder, da hun var min medhjælper i aftenens underholdning. For første gang siden hun kom til mig 3 uger tidligere, kunne jeg se at hun var ved at sige fra, og jeg hentede pisken og uden et ord fik hun 5 slag bagi, og fik ordre til at gøre som der blev sagt. Hun tog nu tøjet af gæsten, og kyssede hendes fødder som jeg havde befalet, og vi satte mig nu ned ved spisebordet og fik maden serveret. Mens vi spiste, tog gæsten hele tiden på tøzen, på et tidspunkt havde hun 3 fingre i fissen på hende, og jeg kunne se at hun nød vores lille leg. Da vi var færdige, fik hun besked på at binde tøzen op, så vi kunne komme til at bruge brændenælderne, og vi piskede hende i et kvarter med brændenælderne, den ene foran og den anden bagi, nu var det ved at blive for meget for tøzen kunne jeg se, så vi sluttede, og løsnede hendes bånd, og lod hende gå i bad, så hun kunne få kølet sin brændende krop, hun blev nu bundet fast til spisebordet, og jeg sendte gæsten ud i køkkenet for at forberede sig på piercingen. Jeg gik nu hen til tøzen, og spurgte om hun stadig elskede mig, hun svarede at det gjorde hun, men at hun var forvirret over min opførsel overfor gæsten, jeg sagde at jeg jo selv bestemte hvem jeg ville have som gæst i mit hus, og at hun ikke ville kunne bestemme hvem jeg havde seksuelt samkvem med, mens jeg jo kunne bestemme det for hende, hun lå et øjeblik, og sagde så ”jeg elsker Dem Frue, og vil acceptere at De må gøre som De vil uden at jeg må blive jaloux.

Jeg sagde at jeg nu ville give hende en ”trolovelsesring” om hun ville have en sådan, hun smilede og sagde ja, jeg forklarede nu at gæsten var piercer, og at hun først ville bytte stavene i brysterne ud med to tykkere ringe, og derefter sætte 2 ringe i skamlæberne – når hun havde gjort det, så ville jeg lade tøzen takke gæsten ved at lade hende slikke hende til en orgasme, og at hun derefter ville forlade os, og at resten af aftenen ville det kun være hende og mig der var i huset.

Piercingen forløb glat, og tøzen slikkede derefter ivrigt pierceren til en forrygende orgasme, det var ligesom hun ikke kunne vente på at vi blev alene. Kort efter tog gæsten af sted, og jeg bandt igen tøzen fast til bordet, og samtidig blindfoldede jeg hende, hun lå der ca. 10 minutter, imens jeg havde taget tøjet af og iførte mig en tung parfume. Jeg begyndte nu at slikke hendes inderlår, og lege med hendes fisse hvor jeg for første gang rørte ved hendes klitoris – jeg kunne ikke lade være med også at lege med alle 4 piercinger, jeg kom tættere og tættere på fissen med min tunge, og til sidst begyndte jeg at slikke hende direkte på klitten, hun gav et spjæt og blev meget urolig i sit underliv, men jeg fortsatte med at slikke, og kort efter kom hun i en forrygende orgasme, med et brøl der kunne have vækket de døde. Jeg blev ved med at nusse med hendes bryster og fisse, og så fortalte jeg hende, at jeg elskede hende meget højt, og at jeg var sikker på at følelsen var gengældt, og at jeg var villig til at tage hende på kontrakt hvis hun ønskede det, når de 3 måneder var gået. Hun bad om tilladelse til at sige noget, hvilket hun fik lov til. Hun sagde nu, at hun tidligere på aftenen var blevet utroligt jaloux og ked af det, da jeg begyndte at kysse min gæst, men at hun nu forstod mine grunde, og at hun havde lært meget denne aften. Hun sagde derefter, at hun havde skrevet et brev til mig, som lå i en bog i reolen, og bad mig læse dette brev, da jeg der kunne finde svaret på mit spørgsmål.

Her er brevet så:
Kære Frue
Jeg vil gerne skrive dette brev til dem, jeg gemmer det så jeg kan bede Dem læse det hvis De på et tidspunkt bringer vores fremtid sammen på bane.
Jeg elsker dem betingelsesløst, og vil gøre alt for at kunne blive hos dem, men hvis De træffer en anden beslutning, så vil jeg acceptere den, da jeg har besluttet altid at lade Dem bestemme over mig, og give min krop og sjæl i Deres varetægt, så hvis De bestemmer at jeg skal forlade Dem, så må jeg gøre dette.
Hvis De derimod beslutter dem for at jeg må blive Deres slave-tøz, så har jeg blot en bøn, at jeg må hedde lia i det daglige, og ikke johanne som de kalder mig nu.
Jeg vil skrive under på en hvilken som helst kontrakt De måtte bestemme uden nogen forbehold, men jeg kan også gøre det i dette brev.
Jeg (tøzens rigtige navn) giver hermed min Frue (mit rigtige navn) fuld rådighed over min krop og sjæl, uden nogen forbehold, og med ret til at bestemme hvad er i fremtiden skal ske med mig. Jeg er klar over at jeg hermed også har givet tilladelse til at min Frue giver mig væk til andre, og dermed lade dem overtage Fruens rettigheder fuldt ud.
Jeg giver min Frue ret til at bestemme om jeg skal pierces, tatoveres eller udsættes for andre mærkninger som viser at jeg er Fruens ejendom. Jeg vil altid lade Fruen bestemme alt, og adlyde alle de ordrer hun giver mig uden forbehold.

XXXXX den 23. juli 2002
(tøzens rigtige navn)

Det var godt at lia var blindfolded for jeg sad lige så stille og græd af glæde, jeg var nødt til at gå på toilettet for at komme mig, mens jeg tænkte over hvilken tillid jeg havde fået af en pige jeg kun havde kendt i 4 uger. Jeg gik tilbage til hende, og gav hende et kys og et kram, og tog bindet af og løste hende. Jeg sagde nu, at vi fortsatte til den 12. oktober med vores nuværende arrangement, og at hun den dag vil få sit halsbånd, og at hun derefter var min for evigt, jeg sagde også, at hun skulle skrive en kontrakt under samme dag, og at jeg ikke ville have den tilbudte magt til at give hende væk, men at jeg ville give hende frihed i forhold til mig, hvis jeg afsluttede forholdet, og at hun derefter selv måtte bestemme hvad hun ville med sit liv, men at jeg håbede at vi ikke kom i den situation, da jeg håbede vi kunne blive gamle sammen, og elske hinanden i lyst og nød i resten af vores liv.

Vi har nu levet sammen siden den 12. juli, og der er snart gået 2 måneder, lia er blevet en uundværlig ingrediens i mit liv, og jeg elsker hende meget højt, og jeg glæder mig til at vi den 12. oktober kan give hinanden løfte om at leve sammen resten af livet – min gave til hende vil være, at jeg gifter mig med hende, og jeg har bestemt at det skal ske om formiddagen den 23. december i år, det vil blive min bedste julegave.

Men Linda, jeg håber for dig at du også må finde lykken, som jeg har fundet den, lia og jeg vil komme til at leve sammen resten af livet, det er jeg sikker på, for hun er alt det jeg har drømt om, en lydig tøz, og en hengiven kæreste. Hun er 100 % sub af natur, og nyder sine afstraffelser fordi hun ved at jeg nyder at give hende dem.

Fru S

Efterskrift:
Som I kunne læse, så er dette brev skrevet for 7 år siden, og den 23. december kan vi fejre vores første 7 år sammen – lia er det bedste der er hændt mig, og vi er lige så forelskede i dag, som vi var for 7 år siden. Linda er idag gift med en mand der styrer hende med fast hånd, selvom de ikke dyrker direkte S/M, så er der ingen tvivl om hvem der bestemmer i deres forhold.