LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

Linda og Perkerpigen Aysa 1
(Redaktionen har ikke anset novellen for at være diskriminerende
i sit indhold og bringer den derfor på trods af titlen.)

Jeg havde pjækket igen. Nu kom straffen! Vores benhårde lærerinde, Margit Thorgang, forlangte at jeg skulle udarbejde en projekt rapport på to dage. Der var det problem at alle andre have fundet en makker. Ingen var tilbage. Jo, Perkerpigen Aysa. Vi havde gået i skole sammen fra 1. klasse og nu 9. klasse.
Hver gang der var fødselsdag, udflugt eller gymnastik deltog Aysa aldrig. På den måde havde hun isoleret sig fra os andre. Desuden havde hun slør og kjole/bukser samt perkermærket i panden og diamant i næsen. Da både hun og jeg ønskede at komme i gymnasiet efter sommerferien måtte vi bare udarbejde en god rapport. Vi begyndte lidt på skolen, men det gik ikke. Aysa foreslog at vi skulle arbejde hjemme hos hende. Det var første gang jeg var  hjemme hos hende. De havde et flot hus med en del moderne indbo. Kun lidt perker ting ellers boede de smagfuldt. Vi arbejdede godt og fik skrevet ned på pc'en. Der var en dejlig duft. Den måtte komme fra Aysa. "Aysa er det dig som dufter så godt?" Hun nikkede bekræftende. "Hvilken parfume bruger du?" "Det er noget som min moder blander selv". "Kan jeg ikke få noget?" "Linda, det er noget som man smører ind i huden. Det kan ikke bare komme af igen." Jeg forstod det ikke rigtigt. "Jo, du smører dig på et sted, hvor man sveder meget. Derefter begynder duften at blande sig med sveden så man dufter godt i 2 til 3 måneder". "Det vil jeg godt prøve, hvis jeg må". Aysa gik ud og kom tilbage med en lille flaske med dufteolien i. "Hvor skal man smører det på henne? Under armene eller hvor?" "Under armen holder det cirka to dage. Det bedste sted er mellem benene." Aysa slog øjnene ned da hun sagde dette. Som om det var noget frækt. Da vi var alene hjemme hos Aysa var der ingen farer. Jeg smilede og begyndte at knappe mine bukser op og trak trusserne ned. Aysa stirrede på mig. Mit skød er glat barberet. Der er kun lige lidt hår omkring revnen forfra. "Hvorfor ser du sådan ud?" Hun pegede af mig. "Sådan har næsten alle piger i klassen gjort. Det er mode". "Du bliver nødt til at trække bukserne og trusserne helt af. Det bliver først varmt så koldt og så meget varmt. Vil du stadigvæk prøve?" Jeg nikkede bekræftende. Aysa satte sig på hug og begyndte at gnide olien ind. Helt oppe ved inderlårets slutning. Varmen mærkes hurtig og så blev det koldt derefter brandvarmt. Faktisk dejligt. Jeg kunne fornemme den dejlige duft. Aysa blev ved med at masserede olien ind. Så kom turen til den anden side. Det føltes dejligt. Rigtigt dejligt. Hendes ene hånd holdt hun på mit lår. Da hun skulle skifte side ramte hun min klit med lidt olie. Dér begyndte varmen at komme. Jeg begyndte at tænke på noget andet. Kikkede op og fik øje på en plakat med en perker sanger. Det hjalp ikke. Jeg blev liderlig. Aysa mærkede gudskelov ikke min stilstand. Hun skiftede side igen. Denne gang rørte hun også min klit, men nu med mere olie på fingeren. Jeg var lige ved at gå til af lider. Aysa begyndte nu at masserede oppe ved revnen og nu var hun ved klitten. Hun kom til at rører den og jeg gav et støn fra mig. "Gør det ondt, Linda? Skal jeg stoppe?" Før hun havde sagt stoppe, svarede jeg: ”Neej".
Jeg kikkede ned og vores øjne mødtes. Hun havde store smukke mørke øjne. Vi forstod hinanden. Hendes finger masserede nu min klit. Så stoppede hun og begge hendes hænder var på mine inderlår. Jeg mærkede nu noget ved min klit. Jeg kikkede ned og igen mødtes vore øjne. Hun slikkede mig! Åh, det var det dejligste jeg havde oplevet. Jeg nød det. Min orgasme kom hurtigt. Faktisk min første orgasme, hvor der havde været en anden indblandet. Jeg kikkede ned.

Aysa rejste sig. Langsomt rejste hun sig. Vi stod nu ansigt til ansigt. Det brændte stadigvæk i mit skød. Jeg lagde armene omkring Aysa og ganske automatiske trak jeg hende ind til mig mens min mund var åben. Åben til kys. Min tunge fór ind i Aysa mundhule og hendes vaktes ganske langsomt til live. Vi kyssede vildt. Min hænder vandrede op over hendes krop. Jeg ville have hendes tøj af! De mærkelige knapper kunne jeg ikke få åbent. Aysa begyndte selv at knappe op og tage sit tøj af. Snart stod hun i brystholder og sloggi trusser. Jeg trak min lille bluse af og tog min lille brystholder af. Jeg var nøgen. Aysa gik hen for at låse sin dør og på vejen tilbage tog hun resten af sit tøj af. Hvilken pragtfuld krop i stedet for min lidt buttede krop. Hun havde nogle dejlige store bryster. Ikke for store, men faste, samt en lille strut bagdel. Dette og så hendes dejlige hudfarve gjorde hende smuk, meget smuk at skue. Ganske langsomt gik hun hen imod mig. Min hænder krammede omkring hendes bryster mens min tunge kyssede hende på ny. Mit begær kendte jeg ikke. Aysa skubbede mig blidt hen imod hendes seng hvorefter hun legede med mine meste erogene zoner. Jeg var vild! Mens Aysa lå på knæ begyndte hun at slikke mit brændende skød. Jeg prøvede at nå hende, men kunne kun nå hendes dejlige bryster. Jeg lænende mig ud af sengen for at kysse dem. Aysa forstod mit budskab. Hun lagde sig op i sengen således hendes dejlige lår lå omkring mit hoved. Jeg løftede hovedet og ville slikke hende. Det var svært. Det blev bedre da Aysa ganske langsomt sænkede sit våde skød mod min vidt åbne mund. Ganske naturligt vidste jeg hvad jeg skulle gøre. Og gjorde det! Aysa slikkede mig vidunderligt med lange seje slik. Jeg mærkede pludselig en finger, som trængte ind i mit dyb. Den standsede lidt inde og begyndte at gnubbe udad. Jeg vil også prøve dette dejlige ved Aysa. "Neej, nej det må du ikke! Hellere bagfra!" Jeg pressede min finger ind i Aysa bagfra. Meget hurtigt hørte jeg hende stønne højt. Hendes skede trak sig sammen i stød kunne jeg mærke på fingrene inde i hende. Aysa slikkede mig nu hurtigere og snart kom jeg også. Aysa rejste sig efter et halv minut og jeg tog mit tøj og låste op og gik ud på badeværelset. Da jeg kom ind igen sad Aysa ved pc’en som om intet var hændt. Jeg gik hen til hende og kyssede hende hedt. "Tak, tak Aysa. Det var dejligt. Skal vi ikke forsætte med projektrapporten i morgen? Jeg er helt ør". Aysa smilede glad til mig. Behøver jeg at sige at vi fik en høj karakter for vores projektrapport samt en god anbefaling til gymnasiet.

Lin-da@ofir.dk