LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

Linda og Perkerpigen Aysa 2
(Redaktionen har ikke anset novellen for at være diskriminerende
i sit indhold og bringer den derfor på trods af titlen.)

Mit og Aysa's forhold blev mere og mere nært og hedt. Vi var meget sammen både i skolen og i vores fritid. Flere gav et lille tilråb til mig: ”Nå, skal du være sammen med Perkerpigen igen..?". Naturligvis så 'legede' vi sammen og udforskede vores kroppes hemmeligheder. Vi vidste at vi løb en stor risiko, men lade være kunne vi ikke.
Aysa måtte ikke gå ud om aften så fester o.lign. kunne vi ikke komme til. En dag spurgte Aysa om vi sammen skulle besøge hendes moster, Amena. Hun boede alene i Ishøj. Hun havde ingen børn. Hendes mand var blevet fængslet for noget narko og var flygtet ud af landet. Han var nu blevet gift igen og fået børn.
Amena var børnehavepædagog. Det var ikke lige det jeg havde i tankerne om en lørdag aften at sidde hos en 'syg' moster. Da jeg så, hvor Aysa med glæde i ansigtet spurgte om jeg ville, så gjorde jeg det.
Amena boede virkelig smagefuldt. Snart sad vi ved sofabordet og drak the. Vi var færdige og Aysa hentede sodavand, is og chokolade. Vi sad rigtig og hyggede os. Amena var først i fyrrerne og virkelig flink og sjov. Hun havde den pakistanske kjole og bukser på ligesom Aysa. 'Aysa gå lige ud og vask op. Der er meget derude, så er du sød'. Aysa rejste sig hurtig op og snart kunne jeg høre opvasken var fuld i gang. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige og begyndte at kikke i et blad. 'Linda, er du glad for Aysa?' Jeg nikkede bekræftende mens jeg smilte. 'Du ved godt det I laver har en høj risiko for Aysa?' Med eet blev jeg rød i hovedet og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle. Jeg rejste mig og ville gå ud i køkkenet. Der var kun en vej og det var forbi Amena. Stadigvæk rød i hovedet gik jeg forbi hende. Pludselig var der en hånd som greb fat i mit bælte. 'Linda det er farligt det I gør. Er du klar over dette?' Jeg kunne ikke komme videre og var låst fast. Jeg turde ikke kikke på Amena. Mit ben pressede forbi Amena da hendes hånd greb fat i mit inderlår.
Den gled langsomt om mod mit skridt. Hendes anden hånd havde stadigvæk fat i mit bælte, jeg kunne ikke rører mig. Måske var det bare et uheld. Jeg kikkede ned og så dybt ind i Amenas smukke øjne. Nu bevægede hendes hånd sig op mod mit skridt. Hendes anden hånd åbnede nu mine bukser og trak dem ned. Helt ned. 'Linda stil dig op i sofaen til mig.' Jeg var liderlig. Med mine bukser nede stod jeg nu oppe i sofaen. Amena trak nu min bukser af, helt af. Jeg stod i sofaen og kikkede ned på Amena som ganske langsomt nærmere sig mit barberet skød. Nu var tungen der og hendes hænder greb fat rundt om mine lår. Hendes finger var på vej bagfra og de spredt mine lår fra hinanden. Nu var der fri passage for hendes meget levende tunge. Den slikkede mig højlydt med grundige lange seje slik. Jeg sukkede og måtte gribe fat i væggen med min hænder for ikke at falde. Pludselig bed hun mig i mine læber. Ikke hårdt, men dog så jeg måtte udstøde et lille vræl. Jeg kunne høre at arbejdet i køkkenet blev stoppet. Kikkede Aysa ind nu? Jeg var ligeglad, dette var bare så skønt. Nu spredte hun mine ben mere og kunne derved slikke mig i det bagerste hul. Hendes hænder bevægede sig nu tilbage og op  under min bluse. De lirkede sig ind under min 85c brystholder. Først så kærtegnede de mine vorter og tog om mine bryster derefter så nev de om mine stenhårde vorter. Dette gjorde at jeg kom med brag og stønnede og puste og prøvede at komme væk fra dette 'slikkeapparat'. Jeg stod nu på gulvet og rakte efter min bukser. 'Nej, Linda vi er ikke færdige endnu. Kom med ind i soveværelset.' Jeg lod bukserne ligge og gik efter Amena ind i soveværelset. Der var der en stor seng. Måske for syns skyld så var kun den ene halvdel redt op med dyne. Jeg vidste hvad, der forvendtes af mig og begyndte at tage mit tøj af. Helt af. Derefter lagde jeg mig på sengen og ventede på Amenas afklædning. Hun var flot. Den samme kønne hudfarve som Aysa. Man kunne godt se hun var en 'ældre pige'. Kroppen var voksen og mave og bryster var ikke stramme som os unge. Store bryster og hendes skød var trimmet som en mands todagegamleskægstuppe. Nu kom hun hen til sengen hendes hånd lod hun kælent løbe op og ned af min krop. 'Vend dig om'.
Jeg gjorde som hun bad om og lå nu med hovedet ned mod puden. 'Linda det som du laver med Aysa og med mig må du aldrig fortælle til nogen. Vel?' Mens hun sagde dette havde hun taget fat omkring min nakke og holdt mig fast. Jeg tro nok jeg havde grinet lidt for uden varslet så slog hun mig. Med flad hånd på min baller. Det føltes som om huden blev rykket af. Jeg skreg op men mine råb blev dæmpet ved at mit hovedet blev presset hårdt mod puden. 'Er det forstået at du aldrig fortæller nogen dette?' Jeg nikkede bekræftende. 'Hvor mange slag har du fået?' Jeg havde ikke talt så jeg svarede: Tre'. Hårdt fik jeg et mere.
'Nej du fik fire, hvor mange har du nu fået?' 'Fem' svarede jeg med tårer og gråd i stemmen. 'Godt rigtigt. Vend dig nu om'. Hurtig så var jeg vendt og forventningsfuld. Nu satte nu et lår på hver side af mit hoved og pressede hendes våde skød ned mod min mund. Begærligt begyndte jeg at slikke hende. Hun vuggede med kroppen og jeg kunne se op på hende. Hendes ansigt var vredt og hårdt med stirrende øjne. Hendes hænder gik på opdagelse på min krop. De var nu ved mine bryste som blev klemt hårdt. 'Ahe det gør ondt'. Fik jeg sagt, blot for at blive behandlet endnu hårde. Snart var hun der, hvor orgasme vil rulle igennem kroppen i gisp og ryk. Dette gjorde hun. Hun tog sine ben væk fra mig og begyndte at kysse mig hårdt og dejligt for til sidst være kærlig. 'Det var dejligt, Linda.' Nu lagde hun sig ned i sengen har trak mig op på hende. 'Vend dig om min dejlige'. Vi forsatte nu i en 69'er. Et øjeblik kikkede jeg op og så Aysa stå med sin hånd indenunder bukserne. Mit hovedet gjorde en bevægelse for i et nu så kyssede vi hinanden. Da hun tog hovedet væk så slikkede hun sin moster og suttede på hendes skamlæber. 'Åhe, Aysa'. Kom det fra Amena. Hurtig var Aysa af tøjet og deltog nu i vores fælles glæder. Hun slikkede Amena mens jeg slikkede hende og Amena gjorde gengæld. På faktisk samme tid kom vi lidt efter. Vi grinede og gik sammen i bad. En time efter så skulle vi gå. 'Farvel Linda og kom gerne snart igen. Enten sammen med Aysa eller alene. Husk: Pas på'. Hun kyssede os kærligt farvel.

I bussen hjem var Aysa helt kåd. Hendes hemmelighed om mosterens lesbiske sexliv mellem hendes kusiner og  øvrige var nu ikke kun hendes. Jeg var også vidne. Aysa tog min hånd og førte den ned til hendes kusse for at jeg skulle gøre hende glad.

Hun blev glad og både sammen som hver for sig besøgte vi siden hen Amena.