LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

Linda og Perkerpigen Aysa 3
(Redaktionen har ikke anset novellen for at være diskriminerende
i sit indhold og bringer den derfor på trods af titlen.)

Aysa's havde fået lov til at tage med på klassens tur til London. Det var lidt usædevanligt at en Perker pige må tage med almindelige danskere. Jeg tror mit samvær med Aysa gjorde at hendes forældre havde tillid at der ikke vil ske Aysa noget. Vi fik sagt farvel i lufthaven og Aysa havde en stor kuffert med 'hendes' tilladte tøj i. Jeg havde også en stor kuffert med. Der var smart tøj til os begge. Da vi kom til hotellet havde vi aftalt at vi ikke skulle presse på for at få samme værelse. Men da ingen andre ville dele værelse med Aysa så 'hang' jeg på hende. Vi var bare så lykkelige for dette. Vi skulle passe på for at ingen skulle få en mistanke om vores kærlighedsliv.

Den første aften var vi alle i byen. Og den anden aften ville nogle tage på diskotek. Jeg havde hjemmefra søgt på klub for lesbiske og fundet et par stykker, hvor den ene lå nær ved vores hotel ved Bayswater. Klokken 21 gik vi derhen. Aysa var iklædt moderen tøj som hun lånte af alle os tøser. Hun var virkelig smart og køn. I døren stod en stor udsmider, som lod os passeret med et lille smil. Der var næsten tomt derinde. Det hele ville sandsynligvis ske meget senere. Vi satte os ved et bord i mørket og kikkede med stor undren på de få personer. Det var kvinder forståeligt. 'Jeg henter lige et par colaer'.
Jeg rejste mig og gik op i baren. 'Hej bye. Do you what some fun?' Blev jeg spurgt af en pige i læderjakke, læder shorts og en læder kasket på. Hun havde en hvid skjorte på som afslørede mere end skjulte. Jeg måtte se lidt dum ud fordi jeg forstod ikke hendes dialekt. Hun smilte til mig og bød mig en pint of beer. Jeg tog først vores colaer ned til Aysa og fortalte hende at jeg lige skulle drikke et glas øl. Jeg gik hurtigt op i baren igen. Pigen fra før begyndte at tale til mig. Jeg opfattede at hun hed Evy. På en måde var hun udforende både i sin beklædning som i sin fremtoning. Bartenderen kunne ikke rigtig lide hende og spurgte om jeg ikke skulle ned til min veninde. Jeg drak en øl mere. Denne gang var den speciel. Jeg spurgte om, hvor toilettet var og fik forklaret at dette var ned af trappen. Jeg gik derned. Åbnede døren og kom ind i et mørkt rum, kun oplyst af nogle gule lamper. Der var 7 toilet rum og jeg gik ind i den nærmeste. Toilet rummet var cirka en meter bredt og to meter langt. Længst henne var selve toilettet. Langs væggen var der en bordplade, men ingen vask! Jeg satte mig og tissede. Med eet blev døren flået op. Jeg blev forskrækket. Der stod Evy og kikkede på mig. Hun låste døren med en lås helt oppe. Det var den som jeg ikke kunne finde. Mens hun kikkede på mig tog hun sin læder jakke af og derefter sin læder shorts. Hun havde ingen trusser på! Helt barberet var hendes skød. Hun gik hen imod mig. Jeg ville rejse mig fra toilettet, men Evy pressede mig tilbage. Hun lagde sin ene støvle op på bordet. Jeg kunne se hun havde to ringe i sine læber. En i hver. Med to fingere i hver sin ring åbnede hun sine læber mens hun med den anden hånd pressede mit hovedet mod sit åbne skød. Jeg blev nødt til at slikke hende!

Med min bukser ned om benene tvang hun mig til at krybe efter hendes skød. Snart sad hun på bordet med hver sin støvle i nogle beslag som var på væggen. Jeg lå nede på gulvet og slikkede mens hendes lange ben var helt spredt. Hun talte mens jeg slikkede hende. Jeg kunne ikke forstå hvad hun sagde, men det var ikke 'pæne' ord. Hun bevægede sig udad og viste mig at det var fordi jeg skulle slikke hende bagi. Hun smagte ikke ren. Jeg turde ikke skrige op eller afslå.

Da jeg skulle slikke hende bagi og jeg smagte at hun ikke var tørret nok rejste jeg mig. Jeg gik en knaldene lussing. Jeg blev nødt til at gøre hende tilfreds. Nogle minutter efter kom hun. Derefter tog hun sit tøj på og gik med et skuldertræk til overs over for mig. Jeg tørrede mig. Gik ud og vaskede mit ansigt og gik op. Bartenderen kikkede medfølende på mig. Jeg gik hen til Aysa. 'Det var du længe om'. Jeg svarede hende ikke. Jeg ville ikke fortælle at jeg just var blevet voldtaget på toilettet. Af en pige! Jeg var flov!