LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den legelystne©

Ludertøzen

”Moden storbarmet kvinde søger elsker” - et scor.dk Eventyr.
En helt autentisk forrygende fræk saftig sexnovelle om Dominans og blide bindelege, brystsex med snerrende stramme reb og pirrende tøjklemmer, og hvor eskapaderne bare accelerere derudad med raketfart - ekstremt og perverst.
To modne mennesker der bare ønskede at udforske, eksperimentere og også afprøve erotikkens fortryllende store vide verden ud i alle afkrogene – lige efter de gængse EU-regler - HELT UDEN GRÆNSER…

Nu har jeg skrevet om hed erotik og saftig sex i over tredive år hvor der er både egne spændende oplevelser blandet godt sammen med min meget livlige frække fantasi der spænder vidt og bredt ud i sex-universets skønne legeplads der jo rummer så utroligt mange muligheder.

Der er jo mange måder at finde sig en kæreste, partner eller elskerinde på, og her har jeg nydt godt - rigtigt, rigtigt godt, af de forskellige kontaktannonce muligheder der findes rundt omkring i dagbladene og især på Nettet som jeg i dag benytter mig utroligt meget af. Ønskerne til sin partner er mangfoldige, så jeg synes derfor at netop disse skrevne kontaktannoncer bare har alle mulighederne, for her kan du skrive sort på hvidt hvem DU er og HVAD/HVEM du søger.
Nu går jeg direkte efter de frodige kvinder med fylde og former, så når jeg ser en profil med Q - Q XL - Q XXL bliver der straks uro i hele kroppen på mig, men helt tilfældigt røg jeg ind i en - et profilnavn der egentlig ikke fortalte spor om hverken vægt eller volumen. ”Navnet” fortalte mere om at her var der en kvinde der savnede ”noget”, og det pirrede virkelig mine sanser vildt og voldsomt.
Profilen fyldte kun to linier, men de få bogstaver den indeholdt, var glødende Nøgleord der røg lige ned mellem benene på mig.
”Dominans, blide bindelege og ophidsende overraskelser” og så var der specielt et ord der blinkede mig lige op i kasketten - ”Storbarmet” og videre med dejlig rund og blød og her var jeg altså bare fanget.
En fuldbarmet skøn kvinde der bare ville bindes og bruges!
Jeg måtte også læse hendes data - vægt, højde og alder - 79/162 og 54 år !!!!
Her skal jeg ærligt indrømme at jeg blev lidt betænkelig for normalt har mine partnere faktisk altid været meget yngre end mig selv (den seneste femten år), så jeg tog mig en lille kunstpause, men efter at have læst de to gyldne linier et par gange mere, røg jeg altså lige om til ”send brev”.
Jo mere jeg tænkte over hendes annonce og oprigtige ønsker, jo mere vild blev jeg med at møde hende, for når hun kunne skrive SÅ bogstaveligt om sine sanselige drømme om seksuelt samvær, måtte der virkelig være liv i den storbarmede modne dame.
Nøgleordet - den helt store tændingsnøgle var altså ”storbarmet” og så var mine sanser ellers for alvor skærpet, for med ”kun” 79 kg måtte det virke enormt indbydende med et forparti der blev beskrevet som stort.
Der gik nogle dage inden jeg var inde at kigge efter om der var kommet noget post til min profil ”Big is beautiful” som jo dejligt direkte fortalte alt om mit syn på kvindens former og figur - vægt og volumen udover ”idealmålene”.
- Og jo, der lå et brev til mig og så oven i købet fra hende der bare piskede mere og mere rundt i kroppen på mig, for min nysgerrighed med at skulle møde en kvinde der var to år ældre end jeg selv, var steget til uanede højder.
Tilbagemeldingen fra hende var egentlig meget typisk, hvor hun gerne ville vide lidt mere om mig - hvad jeg lavede til dagligt, hvor jeg boede og videre i den dur, men jeg havde overhovedet ingen spekulationer med at fortælle om mig og alt mit, så jeg sendte hende hele mit ”CV” til den E-mail adresse hun havde skrevet i brevet.
Og så skal jeg da ellers lige love for at tingene for alvor tog fart.
Vores mails blev mere og mere intense og telefonsamtalerne mere og mere frigjorte, men vi mærkede begge at kemien fejlede i hvert fald ikke noget.
Det endte da også med at vi blev enige om at mødes for nu måtte det altså bare briste eller bære - nu måtte vi også SE hvem der stod bag bogstaverne og den sanselige søde kvidren i telefonen - ”Girafferne” skulle vises frem, hvilket dog glædeligt viste sig at munde ud i rene Kys, Klem og Kærlige Kærtegn.

Vi mødtes på en lille Cafe i et indkøbscenter men nu var det altså bidende koldt udenfor og da cafeen også havde udeservering, stod dørene hele tiden vidt åbne så der var bestemt heller ikke varmt indenfor.
Nu må jeg også hellere lige fortælle om det helt utrolige forspil der gik forud før det egentlige møde.
Vi var jo efterhånden kommet rigtigt tæt ind på hinanden - intimiteten var steget eftertryggeligt, og hæmningerne var forsvundet som dug for solen, så for ligesom at vise hende min store begejstring og hede begær med kvinder der bulede af overdådige svulmende former, sendte jeg hende et billede af en vidunderlig fræk ypperlighed iført et stramtsiddende sort korset der virkelig fik alle hendes prægtige herligheder til at vælte ophidsende ud til alle sider.
Tina, som hun hed, ringede lige over middag med denne afsindigt indbydende invitation der røg lige ned i pikken på mig.
”Det var da et dejligt billede og sådan et korset sidder jeg faktisk med her på arbejdet, og jeg skal da ikke bevæge mig ret meget, før vorterne hopper op af de små trange blondeskåle”.
Her måtte jeg sgu lige snappe efter vejret, og nu kunne det bare ikke gå stærkt nok med det aftalte debutmøde.
Vi sad som sagt på Cafeen og småfrøs begge to over et glas rødvin og en kold øl, men jeg kunne overhovedet ikke få øjnene væk fra Tinas gyngende kæmpebalkon som hun nok så provokerende sad  og vuggede med under den lidt åbenstående røde bluse.
Blodet i mine åre kogte, hjertet hamrede derudad og jeg kunne mærke at der blev mere og mere snasket nede i mine små glatte boxershorts, men jeg havde alligevel på fornemmelsen at hun gjorde det bevidst..
”Jeg fryser”, hviskede hun kærligt.
Synet af den megalange kavalergang havde jo bragt hormonerne helt frem til en eksplosionskurs der kunne brage når som helst, men her kunne jeg så bruge temperaturen i lokalet som undskyldning for at komme videre.
”Vi kunne jo tage hjem til mig og nyde et godt glas vin” foreslog jeg med håb i stemmen, men Tina var heldigvis ikke længe om at takke ja til ”tilbuddet”, så vi drak hastigt ud og begav os hjem til min skønne lyse taglejlighed.
Jeg var nær faldet bagover da hun smed pelsen og den røde bluse, for et mere indbydende syn af svulmende kvindelighed, havde jeg bare aldrig oplevet før. De enorme tunge bryster lå og skvulpede lystigt rundt i de sanseligt frække små halvskåle, men Tina fortsatte bare sin vanvittigt forførende optræden.
Da vi havde fået sat os i sofaen, lagde hun armene ind under de prægtige kloder som hun så løftede provokerende opad så kavalergangen nu startede helt oppe under hagen på hende, og netop dette ophidsende frække syn, virkede simpelthen som en rød klud for mine øjne.
NU kunne jeg ganske enkelt ikke styre mig længere, så jeg lod helt ugenert bare hånden glide henover det bævrende bløde brystflæsk hvad der med det samme fik hende til at klynke højlydt, men da jeg så gravede ned i den lille blondeskål og fiskede den en kæmpepat op fra den trange indpakning og begyndte at sutte på den hårde brystvorte, trak hun herlighederne til sig.
”Åhh vent lidt skat”, sukkede hun synligt ophidset, ”mine bryster er enormt følsomme og jeg kan faktisk få orgasme bare ved at der bliver leget med dem”.
Min pik kæmpede en brav kamp for at komme ud og lege med.
Nu havde Tina også fortalt at hun var en udpræget kjolepige hvilket for mig også betyder pikant frækt undertøj, og så kunne jeg selvfølgelig ikke lige lade være med at køre hånden op af hendes dejlige nylonbeklædte glatte lår hvor jeg til min store glæde da også mærkede de små frække knopper der siger endnu en af mine helt store tændingsnøgler -  hofteholderen.
Jeg trak op i hendes sorte nederdel hvor Tina så straks løftede den ene hvide balde indbydende hen mod mig så jeg rigtigt kunne nyde hendes fyldige flotte ben i de sorte nylonstrømper, de pirrende frække stropper fra hofteholderen og så denne kridhvide røvbalde der bare skreg på at blive leget med.
Tina var hørligt ophidset og sad nu selv og legede med hendes følsomme store tunge kæmpeyvere som hun æltede, gramsede og masserede så det var en sand fryd mens hun også trak lidt hårdt i de dejlige strittende hårde vorter.
Luften osede af sex og vildt begær og der gik da heller ikke mange halve sekunder før vi lå og tumlede sanseligt rundt nede på stuegulvet.
Det var helt fantastisk at se denne fireoghalvtredsårige modne frodige kvinde ligge der og vride og vende sig ophidsende i de forførende frække pikanterier med de store tunge kloder mellem hænderne og med sit blottede underliv løftet lidt op fra gulvet med vidt spredte ben.
Nu er jeg meget, meget glad for at slikke fisse så i løbet af et øjeblik lå jeg vildt stønnende mellem de nylonbeklædte glatte inderlår hvor jeg blev særdeles glædeligt overrasket over at opdage HVOR pragtfuldt et underliv denne helt forrygende frække modne ”Dame” havde - lækkerierne kunne ligeså godt have tilhørt en tyveårig !!!!
Jeg var simpelthen helt oppe og køre - mit lem dryppede som bare fanden og min ivrige varme tunge havde da aldrig været så lysten som den var netop nu, men kors i røven hvor hun dog nød mit sanselige slikkeri. 
Den lille indbydende stive kilder blev suttet, suget og bidt blidt i, hvor jeg også nappede på de ophovnede våde fisselæber mens et par af mine fingre roterede livligt langt oppe i hendes vidunderlige kneppehule.
Mine hænder var overalt på hendes svulmende skønne kvindeligheder - de tunge yvere befamlede jeg vildt og inderligt - hev hårdt i de hårde vorter og daskede ophidset til det bævrende bløde pattekød der bare fik Tina til at stønne endnu højere.
”Jeg har brede hofter” - ja hold da helt kæft og disse vanvittigt indbydende bløde kærlighedshåndtag hev og flåede jeg også krævende i mens mit svedige ansigt arbejdede som en besat mellem de frodige bløde inderlår.
De skønne hvide røvbalder fik også en ordentlig omgang og jeg ved faktisk slet ikke hvor mange orgasmer der egentlig rullede gennem hendes helt fantastisk dejlige kvindekrop, men Tina var da i hvert fald helt stakåndet da vi endelig holdt en lille kunstpause.
Tiden fløj af sted og tidspunktet for hendes exit hjemad nærmede sig så hun begyndte at tage sit tøj på igen, men for mig var Tina stadig enormt fræk og sanseligt tiltrækkende med den sorte nederdel og den nedringede top der virkelig fremhævede hendes ypper-ypperlige skønne forparti.
”Jeg har jo slet ikke set dit soveværelse endnu”, hviskede hun kælent og strøg mig kærligt op af benene og henover skridtet.
Nu har jeg bare verdens dejligste ”hobbyrum” og ditto skønne ”høvlbænk”, så da Tina så de indbydende herligheder, smed hun sig behageligt ned på den store dobbeltseng hvor hun meget provokerende trak op i kjolen så jeg havde frit udsyn ud over det svulmende frække understel.
Hun gled ligeså stille baglæns og lå nu med den store kridhvide røv lige i vejret klar til endnu en omgang lir og liderlig behandling.
Jeg slikkede igen som en vanvittig både kusse og røv mens jeg fingerkneppede hende så hun nok engang kom i en højtstønnede skøn orgasme. 

Tina rejste sig lige så stille op nede ved forenden af sengen hvor hun igen meget provokerende stod og gramsede på sine fortryllende store tunge yvere mens hun nød sig selv henne i spejlet.
Nu havde jeg fået lagt mig ned på sengen hvor jeg igen meget ophidset stirrede begærligt op på hendes liderlige leg med de underskønne store patter, men lige pludselig lod Tina kjolen glide udover ansigtet på mig hvorefter hun satte sig vellystent direkte ned på mit hoved.
Det var afsindigt frækt med denne Face-Sitting i Verdensklasse, men det helt stor kick fik jeg da jeg kunne se gennem den tynde kjole hvordan hendes leg med de ypperlige tunge kloder bare blev mere og mere intens.
Jeg hev hurtigt min stive pik frem fra bukserne og begyndte at onanere vildt efter dette pragtfulde syn hvor Tina vanvittigt pirrende nulrede og klemte mine tunge klodser.
Hun rejste sig stille op fra mit svedige ansigt og lod nu de tunge yvere dingle udfordrende henover min næse og vidtåbne mund, og denne ophidsende brystleg kunne jeg overhovedet ikke stå for.
Jeg eksploderede med et brag - de tykke hvide spermklatter væltede udover mit spændte maveskind, men igen skulle Tina lige overraske mig.
Hun lod hænderne glide henover den varme sperm som hun så samlede i hånden, hvorefter Tina sanseligt frækt begyndte at tvære de klistrede fede safter rundt på hendes fritdinglende kæmpeyvere.
”Mine følsomme babser har godt af at blive smurt ind i tyktflydende varm mandesperm”, spandt hun helt sagligt.
Åhh ja, det var så vores debutaften og det kan man jo så godt sige var noget af en succes, som jeg samtidigt inderligt håbede ville fortsætte derudaf, for Tina var i virkeligheden gift, men på grund af forskellige årsager, kunne hun ikke få alt det hun gerne ville derhjemme.
Hun søgte faktisk en fast elsker - med understregning af FAST, for også her var vi fuldstændig på bølgelængde, idet jeg også mener at man får det allerbedste sex mellem to mennesker der kender hinanden godt.
Tilliden, trygheden og fortroligheden får alle barriererne til at falde som Berlin-muren, hvor så alle mulighederne står vidt åbne for den videre vilde leg udi Sex-Universets mangfoldige kringelkroge - og det ville jeg særdeles gerne opleve sammen med min mega sensuelle frække Tina-tøzz.
For ligesom at understrege HVOR autentisk dette sanselige sexeventyr faktisk er, kan I læse min oprigtige mail til hende dagen efter vores debutaften.

Den allerførste mail efter vores debutaften:
Hej min Liderlige Ludertøzz.
Og det var mig der troede at jeg havde oplevet det meste, men dette møde med dig vil ganske enkelt få sin helt egen plads i mit ellers meget spændende og særdeles omfangsrige sanselige sexliv, for at få fornøjelsen ved at ramle ind i en tornado som dig, er bare helt, helt fantastisk.
Du er simpelthen som taget ud af min egen fortryllende frække fantasiverden hvor hovedpersonen her er en vidunderlig varm velproportioneret frodig forførende Quinde med meget stort Q - en Quinde med ypperlige svulmende former hvor gården og gaden hopper, gynger og vugger helt oppe i den for mig utroligt pirrende XXXL-klasse.
Du strutter vildt dejligt af mine tre drømme B'er: Barm, Balder og Brede hofter der bare skriger efter at komme under en mands kyndige ”kærlige” behandling og jeg kan fortælle dig at det har jeg i hvert fald også i allerhøjeste grad tænkt mig at bruge dig til.
Jeg skal ælte, gramse og massere - klemme, klappe og klaske dine overdådige Quindeligheder der står udstillet foran mig når du hænger hjælpeløs bundet til de stramme reb fra de blinkende blanke kroge i loftet.

Jeg skal ærligt indrømme at jeg lige i starten havde lidt betænkeligheder ved din opgivne alder, men her slog du bare fuldstændig benene totalt væk under mig, for sådan en utrolig forførende fræk krop - former, fylde og figur er der med garanti mange yngre kvinder der vil misunde dig - for mig er du ganske enkelt ypperlighedens kronede dronning nr. eet. Åhh ja, kære TinaTøzz - du gjorde heldigvis mine betænkeligheder til skamme og det gjorde du med syvtommer søm.

Et eller andet sagde mig alligevel jo også allerede i starten, at dette her kun kunne blive godt, og bare da jeg så dig nede på Cafeen, vidste jeg med det samme, at jeg havde ret, for din entre var simpelthen helt uimodståelig.
Dit kønne ansigt, dit dejlige søde smil og så de her glinsende glade øjne der bare udstrålede din gnistrende sensualitet og forførende modenhed.
(Og så var du meget flink til at trække blusen lidt til side så jeg kunne nyde din gyngende kæmpebalkon og den afsindigt ophidsende lange kavalergang der bare gav mig 3. verdenskrig mellem benene).

Jeg sidder også og tænker på vores første mails sammen, de intense telefon samtaler hvor du allerede her pirrede min fantasi helt vanvittigt: ”Jeg vil bruges - jeg vil bindes - jeg har store tunge bryster 85 G”, og nu da jeg jo er noget af en ekspert i kvindebryster og ditto BH størrelser, vidste jeg med det samme at her var der virkelig vægt og volumen under blusen, for 85 er meget lidt når så brysterne samtidigt kræver de her imponerende G-skåle.
Og det fik jeg i allerhøjeste grad også ret i for jeg var da ved at gå fuldstændig amok da du smed blusen og bare sad der og vuggede ophidsende med de yderst lækre tunge babser der rullede ophidsende rundt i de små blondeskåle.
For øvrigt var din indbydende frække påklædning lige efter min smag og nej hvor jeg dog glæder mig til at opleve dig som min vulgære frække gadetøzz iført stramtsiddende ludertøj der får dine ypperlige Quindeligheder til at vælte udover til alle sider - fed-fed Make-up med tyk pudder, sort-sort mascara, øjenskygge og så bare mærke liderligheden piske gennem kroppen på mig når jeg ser dine vildtmalede knaldrøde suttelæber.
(Jeg håber inderligt at du altid vil være udfordrende frækt klædt når du kommer og besøger mig - nej Tøzz, det er et krav).

Jeg glæder mig bare så forbandet meget til vi kommer endnu tættere på hinanden hvor vi føler Tilliden, Trygheden og Fortroligheden der giver os den ultimative frihed til at dyrke hæmningsløs dejlig sex hvor alt hvad der hedder fordomme og andre dumme destruktive forhindringer bare bliver kastet ad helvede til - ekstremt sanseligt samvær med perverse undertoner.

Og så vil jeg som sagt altid have dig nedringet så du rigtigt kan pirre, ægge og ophidse med dine prægtige tunge yvere, de vidunderlige brede hofter, de dejlige bløde inderlår og dine indbydende hvide skønne slåbalder.
Det er mange år siden at jeg har fået sådan en pragtfuld lækker kvindekusse smidt ned omkring ørene, og du skal vide at jeg nyder at ligge under din kjole og mærke din liderlighed gennem din dampende våde fisse der snasker henover mit ansigt - min næse og ivrige slikkeglade bløde tunge.
Jeg synes for øvrigt også at det var enormt ophidsende da du væltede de fortryllende tunge kloder henover hovedet på mig mens jeg spillede min pik udover mit spændte maveskind, hvor du så afsindigt frækt fangede min varme sperm og tværede de hede safter rundt på dine dejlige store luderbryster.
”Doggystyle” - det hedder det på engelsk når du ligger på alle fire med røven lige i vejret og du skal vide at det var et syn for Guder - ”hun er fandeme bare min og jeg kan gøre med hende lige nøjagtigt hvad jeg har lyst til”.
Nu glæder jeg mig vildt meget til at fortsætte sexnovellen ”LuderTøzen”, for jeg tror at den kan blive noget af det absolut allerbedste jeg til dato har skrevet, og her vil jeg gerne bede dig om at komme med kommentarer til hele indholdet og den frække sanselige handling.

Det var så det første kapitel i vores eventyrlige og forhåbentligvis langvarige ”Elsker-Elskerindeforhold”, og jeg er bare hundrede procent overbevist om at netop denne novelle om Dominans og blide bindelege med dig i rollen som den hjælpeløse liderlige ludertøzz, vil glæde og begejstre rundt om på de forskellige erotiksider jeg vælger at lægge den ud på – og det også set i lyset af at vi for det første dyrker SÅ fordomsfri fræk sex med hæmningsløse udskejelser i vores alder og for det andet at det handler om en vidunderlig velproportioneret og storbarmet frodig kvinde der villigt og lystent bare stiller sin overdådige flotte krop til mandens fulde disposition.

Jeg sidder bare her med verdens stiveste mellem benene, og havde du nu ligget ved siden af mig inde i sengen havde jeg voldtaget dig lige på stedet - voldbollet dig og fyldt dig med tyk hvid mandesperm mens jeg kyssede, krammede og bed i dine eventyrlige skønne kæmpepatter.
Nu er jeg jo en inkarneret frelst Babsoman der har væltet mig rundt mellem mange dejlige kæmpebarme, men dine fortryllende store tunge bryster er simpelthen noget af det absolut allerflotteste og mest indbydende jeg til dato har sat tænderne i, og kors hvor jeg dog nyder at høre dig klynke højlydt når jeg ælter og slikker det bævrende bløde brystflæsk.

Uuuhhaaaa Trold, jeg kan overhovedet ikke finde det sidste punktum, men nu er det jo ”kun” en novelle der skal skrives, selvom jeg er sikker på at der vil være handling nok til en hel roman.
Min fantasi og liderlige lune lyster banker helt oppe i det røde område.

Nok for nu skat - sender lige nogle billeder der får mig til at tænke på dig.
RING MIG og lad mig høre din oprigtige mening fra i går aftes.

Knuzz, Klem og Kærlige Klaps - Den Legelystne - Den Ustyrligt Legelystne.
Din Fortrolige - Tyren Tom


Dette var så første kapitel om de to modne modige der både vil og TØR, men jeg (vi) ”arbejder” ihærdigt på at kunne komme med en forrygende fræk fortsættelse - nye yderst intense sexoplevelser der giver fordommene en på hatten og kaster alt hvad der hedder tabuer og andre dumme destruktive forhindringer ad helvede til.

Med sanselige varme hilsner - De To Vovelystne

Forfatter - Den Legelystne - ”Big is beautiful” / scor.dk