LÆSERNES EGNE NOVELLER

Macho©

Mie og Machos første date

Vi havde mødt hinanden ved lidt af en tilfældighed via Dating, hvor jeg - Macho havde skrevet til et par, men fik desværre ikke svar.

Nogle dage senere dukkede der pludselig en mail op på min skærm fra en ukendt e-mail adresse jeg aldrig havde set før, som var fra kvinden til det søgende par på Dating.

Hun henvende sig på en meget kærlig måde, og lagde ikke skjul på hvad hun søgte, så jeg betænkte mig ikke et sekund, og svarede tilbage på henvendelsen fra den ukendte.

Nu kom skriveriet rigtigt i gang via vores sol mailadresser, og linien var næsten rødglødende de næste mange dage, hvad den stadig er. Vi skrev om alt mellem himmel og jord, og emnet blev hurtigt henledt på det erotiske område, hvor vi begge ingen hæmninger har og skrev lige det man havde på sinde den dag. Vi er begge midt i 30'erne, og ved et heldigt lykketræf bor vi i samme område nær Århus, hvad der gør at vi kan ses tit og ofte.

Da vi havde skrevet en del sammen, og havde udvekslet dejlige billeder, med og uden tøj, aftalte vi at mødes uforpligtende en aften nogle dage senere på en motorvejsrasteplads tæt på begges bopæl. Men dagen før vi skulle mødes, var vores nysgerrighed og lyst til at se hinanden for første gang, så stor at vi var nødsaget til at ses i vores frokostpause. Jeg kørte ned til vores aftalte mødested, ved et stort sportsanlæg som ligger lige i nærheden af hendes arbejdsplads, hvor jeg ventede kort tid. Pludselig kunne jeg på afstand se kvinden fra billedet komme gående mig i møde med det sødeste smil på hendes røde læber, og kunne med det samme se at hun havde en flot erotisk figur. Vi havde aldrig mødt hinanden før, men det føltes med det samme som om vi havde kendt hinanden meget lang tid.

Kort til efter hun stod ind i bilen, mødtes vi i et inderligt tungekys. Jeg havde bare sådan en lyst til at smage hendes røde læber - og det var heldigvis gensidigt. Kysset ville ingen ende kunne tage. Vi havde kun 30 minutter til vores møde, så vi kørte hurtigt til et ugenert sted i nærheden, hvor vi holdt og snakkede om hvad vi havde lyst til seksuelt med hinanden, imens vi kyssede og krammede hinanden, samtidig med at vores hænder gik på opdagelse i det fremmede og spændende univers.

Jeg løsnede hendes løsthængende trøje, og førte mine hænder langsomt ind under trøjen, stille og roligt bevægende op over hendes maveskind, for til sidst at komme til hendes faste bryster, hvor brystvorterne strittede af begejstring. Jeg masserede dem blidt og nev lidt i brystvorterne, hvorved jeg kunne høre på hendes åndedræt at det var noget hun kunne lide.  Hendes hænder gik også forsigtig på opdagelse, ned over maven, for til sidst at mærke udenpå mine stramme jeans min pik som gerne vil ud, men vores tid var desværre knap, så vi måtte styre vores lyster til dagen efter.

Vi havde aftalt at mødes på en motorvejs rasteplads et stykke fra vores hjem, hvor vi mente at kunne være i fred og ro, men til vores store fortrydelse, var der andre med samme idé den dag, så derfor kørte vi videre til en ugenert skov, hvor vi havde det hele for os selv, og kunne nu nyde hinandens selskab i fred og ro, for aller første gang. Vi satte os om på bagsædet af min bil, hvor vi uden at tale bare overfaldt hinanden i et langt og inderligt tungekys, imens mine hænder gik på opdagelse under trøjen. Jeg løsnede hendes BH op, og tog trøjen af hende, og kunne nu se hendes velformede og strittende bryster, og kunne mærke på min pik at det var noget der tændte mig. De var bløde og dejlige at røre ved, og hun nød mine berøringer til fulde. Jeg kunne mærke at hun havde vildt lyst til mig, og hurtigt fik hun taget sine jeans af, så hun kun sad i sine sorte silketrusser. Hun satte sig nu på knæ foran mig, og hendes bryster dinglede fristende foran mig, imens hun hjalp mig trøjen af. Hun kælede nu for mit bryst og jeg kunne mærke på hende at hun virkeligt trængte til at se min pik, så derfor løsnede vi nu mine bukser, og tog resten af vores tøj af, hvorefter hun overfaldt min pik, som hurtigt kom på dupperne og stod stiv og dunkende foran hendes røde læber. Tungen kørte ned over roden, rundt om nosserne i små cirkelbevægelser imens jeg havde i mellemtiden havde fået hendes trusser af.  Jeg stak en finger blidt og roligt op i hendes drivvåde fisse, og bevægede den roligt frem og tilbage, men hun ville have mere, og bad mig stikke 2 fingre op i fissen, hvorefter jeg kunne høre hende stønne vildt og inderlig, samtidig med at hun slikkede min pik på en vidunderlig og afhængig måde, hvor hun havde godt fat i pikken og masserede den voldsomt, imens hendes tunge cirklede rundt om pikhovedet, imens den anden hånd bevægede sig ned over mine faste baller, for til sidst at stikke en finger blidt op i anus.

Jeg kunne godt mærke på min krop, at jeg var i kontakt med en kvinde som kunne sit kram, og hun osede af lyst til sex med mig.

Hun slikkede min pik så meget, at jeg til sidst var ved at komme, da jeg aldrig før havde haft en så lækker følelse i pikken, men jeg holdt mig tilbage, da hun jo også skulle mærke mig.

Pludselig sagde hun at hun ville have mig, og som aftalt tog jeg nu kondom på pikken, og hun forsøgte at sætte sig ovenpå min pik, men pladsmanglen gjorde at hun måtte ned på sædet at ligge, og jeg førte nu min stive pik ind i hendes varme våde fisse ..........men, men, men....som mange sikkert har oplevet før mig - det er første gang og uvante omgivelser - så ville "den" ikke.

Derfor lagde jeg mig nu ned imellem hendes ben, hvor jeg slikkede hendes glatbarberede liderlige fisse....min tunge fandt hurtigt frem til hendes strittende klitoris, og kunne høre på hendes åndedræt at det var noget hun var vild med. Samtidig, kørte jeg en finger op i hendes fisse i hurtige bevægelser, som fik hendes krop til at sitre af lyst. Jeg vidste endnu ikke om hun var vild med at få noget i anus, men hun var bare så liderlig, at jeg nu havde både 2 fingre i fissen og en i anus. Jeg kørte først i rolige bevægelser indtil jeg kunne høre at hun blev endnu mere vild af det, hvorefter jeg satte tempoet op og pressede fingrene helt i bund i begge huller. Efter et stykke tid, kom hendes første orgasme, og det var utroligt dejligt at opleve en kvinde der bare slapper af og nyder det hun udsættes for.  Jeg satte mig nu op på sædet ved siden af hende, og troede nu at det var det, men nej, hun tænkte også på mig, da jeg endnu ikke havde fået udløsning, og derfor satte hun sig på knæ igen og førte min halvstive pik i munden, og med hendes magiske slikken fik hun den på mærkerne med det samme, og nu skal jeg love for at der blev taget ved. Hun masserede den hård og fast, imens hendes læber svøbte sig omkring pikken, og jeg kunne mærke på hende at hun ikke ville stoppe før den ville komme i munden på hende. Jeg afløste hende ind imellem, hvor jeg onanerede selv, imens hendes åbne mund holdt var lige foran pikhovedet. Samtidig, havde jeg listet en hånd om på hendes dejlige røv, som stod strittede op i sidevinduet, hvor jeg så pressede en finger op i anus på hende, og kneppede hende på denne måde hvilket hun tændte vildt på.

Da jeg var tæt på udløsning, rykkede hun tættere på pikken, og overtog taget i pikken, imens jeg kom i en vidunderlig orgasme, hvor jeg sprøjtede hele ladningen i hendes dejlige blide mund, samtidig med at hun slikkede videre på pikken, og safterne drev ud over det hele. Vi mødtes nu i et dejligt tungekys som smagte af erotik og lyst til hinanden.

En super oplevelse af de gode, og endnu flere venter til os to.

Vi sluttede af med en lille gåtur i skoven, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, og fuglene kvidrede.......Ja, er livet ikke bare vidunderligt hvis man vil, men man skal også turde at leve og gøre noget selv, da man ikke skal tage noget for givet, og intet kommer af sig selv !!!

Macho