LÆSERNES EGNE NOVELLER

Rubberduck©

Madame Tatjana

Copyright © 2001 Rubberduck@vip.cybercity.dk

Denne historie er ene og alene opstået på foranledning af Nanna, som til daglig bestyrer det eminente web-sted Nannas Erotiske Historier. Hun mente at jeg burde kaste mig ud i nogle mere SM-relaterede historier. For nylig har jeg leveret lidt grafik til Nannas web-sted og en af personerne har jeg spundet denne lille ende på... 


Den fredag eftermiddag skinnede solen mens min store BMW rullede ud ad motorvejen. Jeg sad og nynnede en eller anden melodi, som jeg havde haft i hovedet siden morgenstunden. Ved siden af mig, på passagersædet, lå Ekstrabladet slået op på massage og escort annoncerne. Rundt om en af annoncerne var der sat en kraftig ring med en rød pen. "Slaveopdragelse hos Madame Tatjana" lød annonceteksten. Der var også angivet et telefonnummer, som jeg uden held havde forsøgt at ringe til hele formiddagen. På nuværende tidspunkt kunne jeg beskeden på svareren udenad! Mens jeg sad hensunket i mine egne tanker, trykkede jeg genkald på mobiltelefonen og for Gud ved hvilken gang ringede den op til Madame Tatjanas nummer. Pludselig blev jeg revet ud af mine tanker. "Madame Tatjana!", lød en dyb ru stemme i bilens højtalere. Jeg blev helt forfjamsket og var nødt til at tage et gevaldigt tag i rattet for ikke at køre ind i en forbipasserende bil.

"Jeg..øh", begyndte jeg. "Ja?" Hendes stemme lød igen gennem højtalerne. Jeg tog mod til mig. "Jeg vil gerne høre om Deres menukort og priser", forsøgte jeg forsigtigt. Madame Tatjana fortalte derefter stille og roligt om ydelserne og priserne og jeg blev lidt mere modig. "Hvad så hvis jeg vil gå lidt længere?". Hun slog en kort latter op. "Tror sådan en slavedreng at han kan holde til det??" "Ja!", svarede jeg kort. "Jamen så kommer det naturligvis til at koste lidt ekstra...", lød hendes venlige svar. Vi aftalte at mødes en times tid senere. Det viste sig at Madame Tatjanas "Studio" ikke lå så forfærdelig langt fra min bopæl. Da jeg kom hjem konstaterede jeg at konen ikke var hjemme og tog så et hurtigt bad. Fra min mobiltelefon ringede jeg til mig selv og lagde en besked på svareren om at jeg var nød til at arbejde over og at konen ikke skulle vente med mad da det selvsagt kunne blive sent inden jeg dukkede op.

I garagen fandt jeg min store sportstaske indeholdende diverse gummibeklædning og smed den ind på bilens bagsæde. Så kørte jeg til Madame Tatjanas adresse, en landejendom lidt uden for den by hvor jeg bor. Da jeg rullede ind på gårdspladsen så jeg en anden mand komme ud af en dør. Personen skyndte sig hen til en parkeret bil og forsvandt. Jeg tog tasken fra bagsædet og låste bilen. Da jeg havde ventet et stykke tid udenfor hoveddøren blev den langsomt åbnet og et kønt kvindeansigt kom til syne. "Ja?", spurgte hun. Jeg rømmede mig. "Det var mig der ringede for ca. en time siden!", sagde jeg. Hun nikkede, åbnede døren helt og bød mig så indenfor. Vi kom ind i et lille rum med dybe blodrøde møbler og hun bad mig sidde ned. "Har du overvejet det her grundigt?", spurgte hun og stirrede mig dybt ind i øjnene. Jeg stirrede tilbage på hendes kønne ansigt og svarede "Ja! Jeg har overvejet det! OG jeg er parat til at gå hele vejen!!" Da hun rejste sig fra sofaen fik jeg et kort øjeblik lov til at beundre hendes flotte figur. Hun var iført en sort stropløs buksedragt i gummi. Sandsynligvis var den skræddersyet til netop hende for den sad perfekt på hendes velformede krop. Lidt efter kom hun tilbage med en termokande og et par plastickrus. "Kaffe?", spurgte hun og skænkede uden at vente på svar. I baggrunden kørte et en bondage film på videoen. Aktørerne var vist ved at nå et højdepunkt! Mens vi sad og nippede til kaffen fortalte jeg, hvad det var jeg havde tænkt mig og hun nikkede gang på gang anerkendende. Til sidst spurgte jeg om hun accepterede betaling med kreditkort. Det gjorde hun.

"Gør dig det behageligt mens du klæder om og hvis du vil bade først er det derhenne!", sagde hun og pegede på en dør i den fjerneste ende af receptionen hvorefter hun forsvandt med mit kreditkort. 

Jeg besluttede mig for blot at klæde om idet jeg jo havde været under bruseren lige inden jeg to hjemmefra. Hurtigt fik jeg fundet min sorte gummiheldragt i sportstasken og smed tøjet på sofaen. Mens jeg trak den tykke dragt op over brystet kom Madame tilbage. Hun betragtede kort min omklædning og forsvandt så gennem en dør ind i et andet rum, som lå i forlængelse af "receptionen". Forventningens fryd ramte mig da jeg hørte hun raslede med nogen metalkæder. Til sidst var heldragten på plads og behørigt lukket. Jeg fandt maske og handsker frem fra sportstasken og tog begge dele på. Så satte jeg mig til at vente. 

Der gik et lille stykke tid inden Madame kom til syne i døren igen. "Nå! Endelig er du færdig din hund!", udbrød hun. Tonen i hendes stemme havde taget en ildevarslende men dejlig drejning. Hun kommanderede mig hen til sig og en fast hånd greb mig i skridtet. "Slaven er nok ophidset!", konstaterede hun stadig med hånden på min halvstive pik. "Javel Madame!", svarede jeg. Hun kiggede mig dybt i øjnene og smilede hånligt. "Du kommer snart på helt andre tanker!" 

Jeg blev kommanderet hen til en gynækologisk briks og fik besked på at lægge mig op. Da mine ben var på plads i bøjlerne spændte Madame remmene så jeg ikke havde nogen jordisk chance for at undslippe (hvilket jeg selvfølgelig heller ikke havde tænkt mig). Så placerede hun en knebel i min mund og pustede den op til en passende størrelse. Inden i min dragt begyndte min pik at rumstere. Alene det at ligge her totalt hjælpeløs overfor en totalt fremmed person ophidsede mig helt enormt. 

Madame bemærkede min ophidselse og pikken fik et lille, bestemt klask af hendes ridepisk. "Ligger du jo og nyder det din hund?", udbrød hun med skrap stemme. Jeg nikkede i forventning om at blive straffet for forseelsen. Madame åbnede lynlåsen i mit skridt og pikken svippede ud. Hendes hånd greb hårdt i nosserne og trak til. Da jeg ikke reagerede trak hun lidt hårdere. Denne gang gav jeg mig. Bag kneblen hørtes en jamren. "Det kan måske lære dig at opføre dig ordentligt!", sagde hun og stirrede skrapt på mig. Jeg nikkede til svar. Så gik hun udenfor mit synsfelt for at hente et eller andet. Kort efter kom hun tilbage med en tynd lædersnøre, som hun bandt omkring nosserne således stenene blev skilt ad. Det stammede rigtig dejligt dernede. Derefter blev der monteret et par klemmer i hver side af pungen hvorpå hun satte et lod. Jeg kender ikke loddenes vægt, men de trak i alt fald nedad så det kunne mærkes. Til sidst monterede Madame en blindmaske over mine øjne. Idet hun forlod rummet, lod hun mig vide at "nu kunne jeg jo ligge og tænke lidt over tingene". Det trak kraftig i nosserne, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at røre ved både dem og min pik. Der var stiv som et bræt af forventning. 

Jeg må have været rigeligt optaget af mig selv for jeg ænsede ikke at Madame kom tilbage lidt senere. Pludselig hørte jeg hendes stemme for enden af gynækologibænken. "Hvad fanden er det du laver slave!", lød det skarpt. Bag kneblen mumlede jeg undskyld, men det var knapt hørligt da kneblen fyldte det meste af munden ud. "Magen til frækhed!", sagde Madame skarpt hvorefter jeg mærkede ridepisken gentagne gange på begge baller. Det sved ikke i starten, men da hun ramte sidste gang gjorde det ret ondt og jeg gav mig lidt. "Du har bare at opføre dig ordentligt Slave! Ellers må du tage straffen!", kommenterede hun. "Jeg tror det er på tide at du får den store omgang!". Jeg hørte skridt i lokalet og mærkede så noget blive presset mod mit røvhul. Det var en dildo! Madame pressede dildoens hoved mod ringmusklen som gav efter. Hele mit underliv blev fyldt af en nærmest ubeskrivelig varme og jeg gav mig lidt. Hun lod dildoen sidde et øjeblik hvorefter hun skubbede den længere ind. Jeg kunne mærke at min ringmuskel blev udvidet i takt med at dildoen forsvandt i mit indre. Bag kneblen begyndte jeg at småstønne over dette angreb på mit røvhul. "Hvad er det jeg hører?", spurgte hun med skarp røst. "Slaven kan jo lide det!". Jeg nikkede. Madame svarede ikke men gav sig i stedet til at pumpe dildoen i mit indre op til en noget større størrelse. Da hun syntes den havde den rigtige størrelse begyndte hun at køre den frem og tilbage i mig. Jeg gav mig lidt over størrelsen, men der gik ikke lang tid inden kroppen havde tilpasset sig indtrængeren. Madame gav pumpen endnu et par klem og nok en gang voksede dildoen dejligt indeni min krop. Da hun skønnede at jeg havde tilpasset mig den nye størrelse kørte hun atter gummipikken frem og tilbage. Pludselig begyndte hele min krop at sitre og jeg mærkede en orgasme i anmarch. "Du kan understå dig i at komme før jeg siger til!", sagde Madame idet hun trak dildoen ud af mig. Jeg adlød og koncentrerede mig hård om at tænke på alt muligt andet. Det hjalp! 

Lidt efter mærkede jeg en af hendes fingre presse sig gennem min ringmuskel og var med et klar over hvad der skulle ske. Madame kørte fingeren stille og roligt frem og tilbage. Endnu en, siden to, fingre kom til og inden længe mærkede jeg at hun var godt på vej til at skubbe hele hånden ind gennem mit røvhul. Omfanget af hendes hånd var lidt større end dildoens og det sved kraftigt i ringmusklen da hun pressede mod den. Ligesom med dildoen lod hun sin hånd blive siddende for at jeg kunne tilpasse mig størrelsen. Så pressede hun atter og ventede igen. Pressede og ventede... Til sidst gled hendes behandskede hånd forbi ringmuskelen og ind i mig og jeg stønnede højt af velvære. Jeg kunne mærke at min pik strittede lige ud i luften og den føltes meget hård. Det brændte let i nosserne på grund af loddernes vægt. Pludselig mærkede jeg Madames varme ånde på mit pikhoved. Hvis hun tog den i munden nu vidste jeg at jeg ville eksplodere på stedet. Hun fornemmede det åbenbart for i stedet for at sutte på min pik lod hun sin tungespids kilde toppen af pikhovedet mens hendes hånd bearbejdede mit røvhul i et roligt malende tempo. Presset på mine nosser forsvandt kortvarigt. Hun må have fjernet lodderne, tænkte jeg. I stedet greb Madame min pung og klemte hårdt til et par gange. Bag kneblen gav jeg mig kraftigt. Det gjorde ondt af helvede til. Sidste gang hun klemte fastholdt hun grebet og et dæmpet skrig undslap kneblen. "Det er straffen for at lege med sig selv uden tilladelse!", hørte jeg Madame sige. Jeg nikkede til svar. Uendelig forsigtigt trak hun hånden ud af mit ømme røvhul og forsvandt for en stund. Det sved helt ubeskriveligt da den atter passerede ringmusklen og jeg gav mig i smerte. Da Madame havde rengjort sin hånd kom hun tilbage til mit leje og løsnede remmene om mine lår. Derefter fjernede hun blindmasken og forsvandt. 

Der gik lang tid inden hun kom tilbage. Jeg lå og sundede mig efter håndknepningen af mit røvhul og legede lige så stille med min stive pik. Da døren gik op trak jeg forskrækket hånden til mig. Madame Tatjana havde skiftet sin buksedragt ud med en lilla catsuit, der sad som om den var malet på hendes velformede krop. Dragten skinnede, så jeg regnede med at hun havde brugt tid på at smøre silikone på den. Hun gik hen til mig og beordrede mig ned fra briksen. Idet mine fødder ramte gulvet var jeg nødt til at støtte mig til bøjlerne for det føltes som om benene forsvandt under mig. Madame viste imidlertid ingen nåde og jeg blev kommanderet hen til et kors og fik besked på at stille mig med ansigtet mod væggen. Så blev mine arme og ben fastgjort med manchetter og jeg var atter forhindret i at bevæge mig ret meget. Madame gik hen bagest i lokalet og fandt et stativ frem. Dette blev placeret mellem mine ben og låst fast i gulvet, hvorefter hun hentede enorm dildo og en lille boks med nogle ledninger. Ledningerne sluttede hun til stativet og skruede så den enorme dildo fast øverst oppe. Jeg behøvede ikke den store matematiske kunnen for at regne ud at den pegede i retning af mit røvhul. Et svirp af ridepisken beordrede mig til at sprede benene så meget som muligt. Madame skilte mine baller og smurte et tykt lag glidecreme på såvel dem som dildoen. Jeg kunne mærke hvordan dildoen pressede mod mit ømme røvhul. Madame hentede til sidst en anden pisk og en lille kontrolboks. 

Idet piskens snerter ramte mine baller første gang begyndte stativet under mig at bevæge sig opad og jeg kunne mærke hvordan dildoen pressede sig endnu mere mod mit røvhul. Jeg stønnede bag kneblen ved hvert angreb. "Det her passer dig nok!", konstaterede Madame hånligt. "Men bare vent! Du har været uartig og så må du tage straffen!" Jeg nikkede mod væggen. Dildoens pikhoved havde efterhånden bearbejdet mig så grundigt at det passerede ringmusklen. Et kort øjeblik holdt stativet inde med at bevæge sig og jeg troede det var overstået. Men nej! I stedet justerede Madame dildoens højde således den nu automatisk kunne kneppe min røv i hele sin enorme længde. Da hun igen tændte for anordningen gled dildoen uden problemer meget dybt ind i mig. Jeg jamrede bag kneblen, ikke af smerte men af uendelig fryd over at blive kneppet så dybt. Apparatet arbejdede i et rolig malende tempo og piskens bløde snerter ramte mine baller hver gang den var helt i bund. Jeg stønnede og vred mig i manchetterne. Efter et stykke tid skiftede Madame taktik. Dildoen blev trukket ud og i stedet monterede hun en anden bøjle således endnu en dildo kunne sættes på. Da denne var på plads hørte jeg lyden af en lynlås bag mig og pludselig mærkede jeg Madames varme krop mod min ryg. Hun justerede stativet således at vi nu begge kunne blive kneppet samtidig og tændte så for apparatet. Begge dildoer gled ind og ud af os og Madame gav sig til at knibe i mine brystvorter samtidig med at hun masserede min stive pik. Hold kæft hvor blev jeg liderlig af denne behandling. Det samme gjorde Madame af dildoen som igen og igen kneppede hendes kusse. Pludselig holdt hun op og slukkede for apparatet mens det var dybt inde i os begge. På artistisk vis hoppede hun af sin egen dildo og løsnede så manchetterne om mine fødder og hænder. Jeg fik besked på at vende mig om. På grund af dildoen i mit indre skete dette med noget besvær men til sidst var jeg atter fastgjort med ansigtet vendt mod Madame. Hun manøvrere dildoen lidt ud af min røv og placerede sig så sig selv med ryggen til mig over den anden dildo. Apparatet blev igen tændt og jeg kunne se hvordan dildoen kørte ind og ud af hendes glatbarberede kusse samtidig med at jeg selv blev kneppet behørigt. Madame begyndte at stønne, hvilket ikke gjorde tingene bedre for mig. Jeg var simpelthen så stang-liderlig af hele dette scenario at jeg var på nippet til at eksplodere og sende hele min varme ladning af sperm ud over ryggen af hendes dragt. Madames stønnen tog til og jeg så hjælpeløst til hvordan hun fingerkneppede sit røvhul i takt med dildoen. Til sidst tabte jeg tålmodigheden og pressede min stive pik mod hendes røvhul så godt som det nu var mig muligt. Madame mærkede pikhovedet og trak fingrene ud af røvhullet. "Knep... min... røv... slave!", kommanderede hun stønnende. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg pressede pikken op i hende i et langt hug. Hun gav sig lidt men pressede så kroppen imod mig så jeg havde lettere ved at kneppe hende fra min faste position ved væggen. 

Madame stønnede mere og mere og jeg kunne se hvordan hun nød at blive kneppet i begge huller på en gang. Nok en gang begyndte min pik at summe og jeg var atter tæt på at eksplodere. Madame Tatjana fornemmede situationen. "Det er mig der bestemmer hvornår du må komme!", stønnede hun. Jeg nikkede og koncentrerede mig kraftigt. "NU MÅ DU KOMME!!!", råbte hun idet hun eksploderede i en kraftig orgasme. Jeg bankede min pik dybt op i hende og sendte stråle efter stråle af varm sperm ind i hende. Det var som om min udløsning ingen ende ville tage. Det var den kraftigste jeg nogensinde havde fået. Igen og igen kneppede jeg hendes røv og hun nød det i fulde drag. 

Da Madame atter var kommet ned på jorden slukkede hun for apparatet og steg af dildoen. Så blev kæmpen trukket ud af mig og jeg faldt tilbage mod væggen. Jeg var nødt til at holde gevaldig godt fast i håndmanchetterne for benene eksede under mig. Da jeg efter noget tid var kommet til mig selv blev kneblen fjernet og jeg befriet fra korset hvorefter Madame forsvandt. 

"Det var det!", tænkte jeg stille og lidt vemodigt. "Nu skal vi begge videre i vores gøremål og hun har sikkert allerede en anden kunde på vej...". Jeg gættede på at seancen havde taget ca. 2 timer, men det havde været det værd. 

Madame Tatjana kom tilbage mens jeg var ved at åbne min dragt. "Hvem har givet dig lov til det?", spurgte hun skarpt. "Ingen!", svarede jeg og så ned i gulvet. "Det er da utroligt at man ikke kan lade dig alene bare et øjeblik!", konstaterede hun. "Tag din dragt af og tag så et bad! Bagefter vil jeg gerne tale med dig!", sagde hun. Tonen i hendes stemme var ikke så skarp denne gang. Jeg tog dragt, handsker og maske af. 

Da jeg havde været i bad og var blevet omklædt ventede Madame på mig i de bløde møbler i receptionen. Der var helt stille i rummet og hun sad bare og stirrede på mig. Jeg satte mig i sofaen og stirrede igen. Det var hende der brød tavsheden. "Det her er vist lige noget for dig!", sagde hun idet hun gav mig mit kreditkort. "Ja! Det var lækkert!", indrømmede jeg. "Vil det sige at du kommer igen?", spurgte hun. "Ja!", svarede jeg hurtigt. "Naturligvis!" "Jeg ved godt vi ikke kender hinanden så godt", begyndte Madame. "..Men jeg vil gerne have dig som husslave i fremtiden!". "HVAD FOR NOGET??", tænkte jeg og sank den klump der havde sat sig i halsen. "Hvad er det du siger?", udbrød jeg. Hun stirrede hårdt på mig. "Undskyld. Hvad er det Madame ønsker?", rettede jeg mig selv. "Jeg kan se et stort potentiale i dig slave. Og derfor spørger jeg nu om du vil være husslave for mig i fremtiden?". Jeg troede ikke mine egne ører. Kunne det virkelig være sandt. "Det er noget jeg må overveje grundigt...", lød mit tøvende svar. "Det er jeg klar over!", svarede hun. "Giv dig tid og ring så til mig når du kender svaret".

Idet jeg gik ud af fordøren kyssede Madame mig blidt på kinden. Så lukkede hun døren bag mig.

To uger senere ringede jeg igen til Madame Tatjana og takkede ja til hendes tilbud. For resten: Betalingen for mit første besøg blev aldrig trukket på mit kreditkort!

Rubberduck