LÆSERNES EGNE NOVELLER

C O.©

Majas liderlige søster - 6

En ny historie fra dagens Danmark.
Det var en meget varm dag på landet. Jeg kom lidt sent hjem til middag, på grund af de to tøser, som jeg lige skulle bedække (se afsnit 5). Mine nosser hang slap næsten ned til knæene. Et hurtig tilbageblik over antallet af sædetømninger i løbet af formiddagen var fire gange, så der var tid til middagsmad med efterfølgende middagslur, for at tanke op.
Der var ingen hjemme, så jeg måtte selv smøre et par madder, tog en øl og gik ud i haven. Jeg gik stille ud af døren, jeg ville have ro.

Jeg havde kun lige sat mig, da jeg hører to tøser der fniste og snakkede sammen på den anden side plankeværket, jeg kunne høre den ene var Maja, min tykke medhjælper. Den anden må have været hendes søster for stemmerne var næsten ens. Jeg blev også hurtigt klar over at det er mig de talte om, for Maja sagde:
- Du skal se en slap sæk min chef har når han går hænger den halvvejs nede mellem knæene, men det er fantastisk når han boller, så svinger de helt op på maven når han tager mig bag fra.
- Det må være spændende, tror du jeg kan få ham til at bedække mig? spurgte den anden.
- Jeg ved ikke svarede Maja, han har været hårdt medtaget i dag, først bedækkede han soen...
- Hvad! sagde den anden, - bedækkede han soen, det må have været frækt at se på, jeg bliver helt våd ved tanken.
- Jeg blev også liderlig da jeg så det, sagde Maja, - så jeg gjorde hvad jeg kunne for at vise at jeg også var klar til bedækning. Vi gjorde det midt i en svinesti, det var derfor mine patter blev så beskidte da de i takt med svingningen af hans sæk, svingede hen over det beskidte gulv. Derefter gik det vel en time så var det dyrlægen der blev bedækket. Det undrer mig at hun kunne have hans store pik inde i sin lille krop, men hun skreg af velvære hver gang han stødte den i bund.
- Uhm, sagde den anden, - tror du ikke at han snart kommer hjem med en fyldt sædbeholder, jeg tager ikke hjem før jeg bliver bollet af ham.

Jeg havde uden at tænke over det taget min pik i hånden og sad og svingede med den og opdagede, at den var ved at rejse sig igen, og jeg vidste, at med to fisser på så tæt hold, fik jeg ikke ro før de var bedækket.
Jeg listede tilbage til huset, smed bukserne. Min pik stod vandret ud, så der var ikke noget at betænke sig på. Jeg gik tilbage til haven, lavede så meget spektakel som mulig, lagde mig på drømmesengen og talte med mig selv.
- Hvad fanden, sagde jeg, - er der ved at kommet liv i dig igen, jeg var ellers indstillet på, at nu kunne det være nok for i dag.
Samtidig slaskede jeg den mod maven.
- Jeg må lige ligge mig lidt på græsplænen og tænke mig om, sagde jeg halvhøjt. - Maja sover nok til middag, så der er nok ikke andet gøre, end at give soen en tur mere!
Jeg blev liggende lidt med lukkede øjne, samtidig med at jeg lå og vippede med pikken. Den kunne næsten ikke vippe mere, den lå stenhård op ad maven. Pludselig gik en sky for solen, det varede lidt inden jeg åbnede øjnene. Jeg mærkede en hånd der trak pikken op i lodret stilling. Jeg åbnede øjnene og så op i en sjaskvåd fisse og røvhul, og da den samtidig var kraftig behåret, måtte den tilhøre Maja. I den anden ende mærkede jeg noget blive sænket ned over pikken med sjuup sjask, det måtte være søsteren. Da jeg skelede der ned, så jeg en meget stor røv, der bankede op og ned. Hun sad på hug og røven gik som et stempel op og ned. Hver gang den var nede, sagde det klask, klask, medens pigen sagde jeeees jeees, nu skal du få kusse i begge ender din herlige tyr.
Nu sænkede Maja fissen helt ned over mit ansigt og gnubbede den mod min næse, tunge og mund. Åh, hvor jeg nød de to pigers behandling. Pludselig åbnede Maja sluserne og jeg fik en ordentlig skylle da hun tissede samtidig med at hun stadig gnubbede fissen mod min næse.
Da hun var færdig, rejste hun sig op og sagde, at nu var hun færdig og gik sin vej. Søsterens røv gik stadig som et stempel. Nu syntes jeg at jeg måtte overtage styringen, jeg vippede Pia af, det fik jeg senere at vide hun hed. Det sagde svup, da pikken smuttede ud og Pia rullede ned på græsplænen. Jeg var straks over hende, lagde hende på alle fire, satte mig på hug bag hendes fede røv og førte pikken i hendes fisse. Nu var det min tur til at få røv, pik og nosser til at gå som et stempel, jeg vippe ind og ud, og op og ned, og min sæk fik en ordentlig svingtur. Efter en tid syntes jeg at modstanden i Pias fisse blev for lille, jeg kunne høre på hende at hun havde fået flere orgasmer, så jeg trak under højlydte protester min pik ud, spyttede hende i røven og min jernhårde pik havde let ved at trænge ind, og inden længe kørte stemplet igen, og inden længe kunne jeg mærke gavnen af modstanden og med et kæmpe brøl pumpede jeg hende fuld af sperm. Samtidig sank vi begge sammen af udmattelse. Jeg vågnede en times tid senere, da lå jeg stadig bag Pias ryg og røv med det slappe pikhoved inde i røven på Pia, som stadig sov. Jeg var pis trængende så hvorfor ikke gøre det i Pias røv. Det var en ny og spændende fornemmelse. inden jeg var færdig gled pikken ud, jeg rejste mig op, det lykkedes uden at Pia vågnede. Jeg gik og hvad der videre skete, er en hel anden historie.

Venlig hilsen C.O.