LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tango©

Marias udvikling

en fortsættelse af Slavinden Maria

 

Efter at min kone og jeg havde indset, at vi begge ønskede at være slavinder for vores nye herskerinde, ringede min kone til hende og meddelte, at vi var indstillet på at betjene hende både enkeltvis og sammen efter hendes ønske.

I dagene derefter betød det en stor omvæltning i vores sexliv, for næsten alt kom til at dreje sig om hvordan vores næste møder med vores herskerinde ville blive.
Vi har en fælles mailbox i min kones navn og det var næsten det første der skete hver dag når vi kom hjem, at vi så, om der var mail fra vores herskerinde.
Til min store ærgrelse var det min kone der først blev beordret til at møde op en aften kl. 19.
Hun skulle møde i den kjole, der ville blive sendt med posten næste dag. Derudover skulle hun have højhælede sorte stiletter på, sko hun selv måtte anskaffe.
Vi aftalte, at vi næste dag skulle mødes i byen for sammen at købe de nye sko. Rigtigt høje stilethæle er ikke moderne i dag, så min kone måtte spørge sig for i forretningen. Ekspeditricen var en ikke helt ung, men en meget høj, slank og raffineret dame, der med et blik på min kone spurgte om det var mig der skulle bestemme hvilke sko det skulle være. Til min store overraskelse svarede min kone ligefremt, at det var det ikke, men at det var vores fælles herskerinde, der havde befalet at hun skulle købe dem. Så skal de vel være ekstremt høje var hendes svar, og vi nikkede begge. Kom med ind i baglokalet, så skal I se høje hæle foreslog hun. Jeg troede ikke det var muligt at gå på så høje hæle, men min kone fik et par, så hun næsten gik på tæer i skoene.

Skal slaven ikke også have nye sko spurgte hun efter at min kone havde bestemt sig. Igen kom min kone mig i forkøbet og svarede at jeg ikke var slave, men at jeg var slavinde. Så skal du vel have højhælede sko ligesom din slavindekollega sagde hun til mig. Nu skal du se hvad jeg har i din størrelse. Hun kom så med en lang æske og åbenbarede et par lårlange sorte lakstøvler med samme ekstremt høje hæle som på min kones sko. Min kones øjne lyste og foreslog straks at jeg skulle prøve dem.
Kort tid efter stod jeg så i mine korte boxershorts med de lange lakstøvler på. En vidunderlig fornemmelse, der så også medførte en kæmpe bule.
Både min kone og ekspeditricen havde ikke kunnet undgå at se bulen vokse, og ekspeditricen næsten befalede mig at gå lidt rundt for at prøve støvlerne. Det var umådeligt svært at gå i dem, og pludselig så jeg at ekspeditricen stod med en kort pisk. Tag de shorts af befalede hun, og lad os så se om du kan lære at gå ordentligt. Jeg havde jo prøvet at gå på høje hæle før, men det var nu alligevel svært at balancere på de meget høje hæle. Min pik stod ret ud i luften, og hver gang jeg ikke gik ordentligt, fik den et rap med pisken.
Da jeg havde spadseret rundt i et stykke tid, spurgte ekspeditricen, om min kone ikke syntes det var synd at den store stive pik ikke skulle bruges til noget. Min kone så lidt tøvende ud, men fik en kort kommando om at knæle ned og sutte mig.
Vildt liderligt, og det varede kun kort før jeg kom i hendes mund.
Vi fik vore sko og støvler pakket pænt ind, og efter at vi havde betalt, fik vi at vide at ekspeditricen da havde mange flere sko af samme type hvis vi fik brug for det.

Omkring posthuset for at hente den spændende pakke med kjolen til min kone. Pakken viste sig at indeholde et par selvsiddende strømper, og en meget kort sort kjole i latex.
I brevet der var vedlagt, stod kort beskrevet, at hun skulle møde ved indgangen til herskerindens skønhedssalon samme aften kl. 19.00, iført sine nye sko og kjolen. Negle på tæer og fingre skulle være lakerede mørkerøde, og hun skulle have make-up som om hun skulle være den mest malede luder i en natklub.

Vi havde tre timer til hun skulle være der, så vi fik travlt. Mon jeg skal være glatbarberet spurgte min kone. Vi blev enige om, at det nok var bedst, og vi begyndte at klippe de længste hår af. Vi blev begge ret liderlige af seancen, men havde ikke tid til at udvikle det til andet end en lækker ophidselse.
Et kort bad blev det til, og så lakering af negle og lidt tid til at lægge make-up. Lidt for sent var hun færdig til at tage tøj og sko på, og nu kom et nyt spørgsmål, for kjolen var så kort, at man kunne se det nederste af min kones bagdel, og ane det nederste af hendes skamlæber foran. Jeg kan ikke gå sådan sagde min kone, jeg er nødt til at have trusser på. Jeg kunne kun anbefale hende at lade være, da slavinder aldrig gik med trusser når de var hos deres herskerinde. Strømperne kom på, og de høje stiletter.
Hvilket syn, hendes kjole var så nedringet, at man kunne se det øverste af brystvorterne, og så stram, at man kunne se de mindste detaljer af kroppen under kjolen. Hun så så fræk ud, at jeg med det samme fik en kæmpe bule i bukserne. Vi måtte dog af sted så hurtigt, at jeg ikke fik meget ud af det.

Vi kom selvfølgelig ind i en trafik kø og var meget sent på den da vi parkerede et lille stykke fra herskerindens salon. Min kone sad et øjeblik for at tage sig sammen til at gå, og sagde, at hun var så spændt på aftenens udvikling at hun havde en høj puls og at hun allerede var ret våd forneden.

Rådhusuret slog, og hun tog i håndtaget for at stige ud. Da hun stod på gaden vendte den første forbipasserende sig om og fløjtede af hende, og medens hun gik de bare 25 meter hen ad gaden vendte de første fem sig om og kikkede på hende. Hun var sandelig også en flot pige, som hun vandrede hen ad fortovet. Til hendes og min store overraskelse så vi at døren til herskerindens salon blev åbnet på klem et øjeblik, for derefter at blive lukket igen. Da min kone kom hen til døren bankede hun forsigtigt på, men intet skete, så tog hun i døren, men den var låst. Var aftalen blevet aflyst eller havde vi misforstået noget?
En tanke slog ned i mig, hun var kommet for sent. Jeg vidste at det ville komme til at koste, og da min kone kom tilbage til bilen måtte jeg anbefale hende at gå tilbage og vente på at blive lukket ind.
Hun stod uden for døren i næsten et kvarter, og fik adskillige blikke og flere tilbud fra forbipasserende mænd, men endelig blev døren åbnet og hun gik ind.

Vi havde aftalt, at hun skulle tage en taxi hjem, og at jeg skulle vente oppe på hende, så jeg kunne høre om aftenens forløb.
Det blev en lang aften, hvor jeg øvede mig i at lakere negle og lægge make-up. Det er svært, når man ikke er vant til det, og det blev da heller ikke ret godt.
Næsten midnat hørte jeg taxien ude på vejen og lukkede op for min kone. Hun så træt ud, men havde et lille saligt smil om munden.
Hendes første ord var bare, at det havde været en fantastisk oplevelse, og at hun ville være villig til hvad som helst for at opleve det igen.
Hun ville i bad først og ville så fortælle mig om aftenen senere.
Igen venten, men da hun kom nøgen ud fra badeværelset kunne jeg se de røde striber på hendes bagdel, og de to klemmer der stadig sad i hendes skamlæber.
De må først tages af efter midnat så det må vente i ti minutter endnu, sagde hun.

Hun ville ikke fortælle detaljer om forløbet, men fortalte, at hun naturligvis var blevet straffet med 25 piskeslag med ridepisken for at komme for sent. Hun var blevet udblokket i det bagerste hul med en større og større dildo, og var til sidst blevet taget bag i af herskerinden med en stor sort påspændingsdildo.
Hun havde haft klemmer i brystvorterne og i skamlæberne, ligesom hun var blevet gagged med en stor kugle for at man ikke skulle høre hendes skrig under afstraffelsen.
Hun tog klemmerne af skamlæberne, gned dem lidt, og bad så om at mærke mig oppe i sig.
Vi elskede intenst i længere tid og kom begge i en lang orgasme.
Jeg faldt i søvn med tankerne om min næste oplevelse med herskerinden.

Min tur
Endelig kom der en mail til mig. Jeg skulle møde i mine lange nye støvler. Min kone havde åbenbart fortalt om vores indkøb. Jeg skulle have sorte trusser og en sort T-shirt på. Derudover fik jeg besked på at anskaffe et læderhalsbånd med ringe i. Det skulle jeg også have på, og ikke andet. Jeg skulle møde midt på broen over Nyhavn klokken 20 den næste aften. Da det var sommer vidste jeg at det betød, at der var mange mennesker i Nyhavn på den tid af aftenen, og at jeg ville blive udstillet for dem alle sammen.
Næste dag gik langsomt, og det var svært at koncentrere sig, og den samme tvivl som min kone havde haft meldte sig hos mig, skulle jeg være glatbarberet eller hvad? Skulle jeg have make-up på og skulle jeg lakere negle?

Jeg ringede til min kone og ville drøfte det med hende, men hun svarede blot, at jeg jo selv kendte konsekvenserne hvis jeg tog fejl. Jeg skyndte mig hjem fra arbejdet, og begyndte straks at gøre mig klar til aftenens oplevelser. Efter et kort bad, kom min kone hjem, smilede blot til mig og sagde at jeg vist hellere måtte være glatbarberet forneden. Hun tilbød at hjælpe mig, og beordrede mig til at lægge mig på ryggen på spisebordet. Så begyndte noget af det mest ophidsende jeg havde oplevet længe. Hun klippede først hårene med en saks, og så barberede hun mig med en rigtig gammeldags barbermaskine. Min pik stod lige op i luften, og hun holdt om den når hun skulle fjerne hår nede ved roden. Hun kunne se jeg var ophidset, og tog den blidt i munden. Du må vist hellere komme nu, sagde hun, det er jo ikke sikkert du får lov til at komme senere i aften. Hun suttede det allerbedste hun kunne og snart kom jeg i lange sprøjt i hendes mund.
Hun hjalp mig med at lakere negle og at lægge make-up, så jeg ikke så for amatøragtig ud. Hun friserede mit korte hår så det så ud som en pigefrisure der bare var lidt kort. Så trusser og T-shirt på, halsbåndet og så manglede bare de højhælede læderstøvler. Det var svært at komme i dem, for de var meget stramme, men da det lykkedes sad de stramt helt op midt på lårene. Se dig i spejlet sagde min kone, de vil nyde dig på kajen i Nyhavn. Hun havde helt ret, jeg så faktisk ret fræk ud og slet ikke værst efter min egen mening. Hun tilbød at køre mig derind og se hvordan jeg blev hentet af herskerinden.

Vi kørte derind i god tid, og jeg protesterede da hun kørte til Kongens Nytorv for at sætte mig af. Det er nede på broen protesterede jeg, men hun smilte blot og fortalte at hun havde lovet at sætte mig af så jeg skulle gå ned langs kajen i Nyhavn.
Der var sort af mennesker i alle fortovsrestauranterne, og det var en ydmygende tur bare at gå ned til broen.

Jeg var der to minutter i otte, og på slaget otte så jeg min herskerinde komme gående ned gennem Nyhavn. Hvilket syn, den nok strammeste og mest nedringede kjole jeg havde set i lange tider, det lyse hår sat op i den flotte stramme frisure, og højhælede sko der stod til den mørkerøde kjole.
Da hun stod ved siden af mig beordrede hun mig blot til at bukke mig. Jeg gjorde straks som hun sagde, og mærkede, at hun fæstnede noget i mit halsbånd. Det viste sig at være en to meter lang lædersnor. Nu skal Maria vises frem for alle drengene langs kajen sagde hun, og beordrede mig til at gå foran i snor. Jeg gik så i mine lårlange højhælede støvler op ad kajen. Havde hun og jeg vakt opsigt alene, var det intet imod hvad dette betød. Alle vendte sig om og så efter os, kommentarer og piften lød under hele turen. Heldigvis havde hun parkeret tæt ved, så det var hurtigt overstået. Ind på forsædet lille Maria, beordrede hun. Hun steg selv ind, og roste mig for den perfekte opførsel under fremvisningen.
Jeg takkede hende, men fik straks at vide, at det gjorde slavinder ikke, god opførsel var en selvfølge. Træk din T-shirt op til halsen beordrede hun. Så begyndte hun at nulre mine brystvorter, der straks blev stive og strittende. Så er de klar til klemmerne sagde hun og tog to klemmer frem. Det var den slags, der kunne strammes efter hendes behag, og de blev da også sat ret hårdt fast med det samme. Det gjorde ondt, men igen bredte der sig en spænding og en varme i kroppen. Vi kørte hen mod hendes lejlighed og holdt for rødt lys flere gange. Bilisterne ved siden af vores bil kikkede jo noget, og for at provokere dem, trak hun i klemmerne når de kikkede for direkte.

Endelig hjemme hos hende.
Nå har min lille Maria så lært at gå i høje hæle sagde min herskerinde, vi må vist hellere se om du stadig kan balancere med en bakke med skænkede glas. Hent to glas hvidvin ude i køkkenet og server dem herinde Maria, fik jeg som ordre.
Jeg skænkede i glassene og tog bakken der var sat frem. jeg spildte selvfølgelig lidt hvad der også blev bemærket med det samme.
En kvart omgang mere på skruerne på klemmerne  på mine brystvorter, og nu gjorde det rigtigt ondt. Det brændte i vorterne og var næsten ikke til at holde ud.
Trusser og T-shirt af Maria, var nu ordren, jeg vil kontrollere om du er klar til brug.
Hurtigt stod jeg helt nøgen, kun iført mit halsbånd og de højhælede lakstøvler.
Hun fandt naturligvis nogle få hår omkring mit bagerste hul, og straffede det straks ved at hive dem ud med en pincet. Det gjorde vildt ondt, men det var tilsyneladende ikke nok straf, for hun hentede nogle lodder på hylden og hægtede dem i klemmerne i brystvorterne.
Min pik voksede ved undersøgelsen, og jeg fik at vide, at små slavinder ikke måtte stå og blive liderlige uden at have fået lov, det krævede naturligvis en yderligere straf. Hun bandt en tynd lædersnor om mine nosser og strammede snoren så meget, at der ikke kunne komme blod tilbage fra den erigerede pik. Det betød også, at den og nosserne meget hurtigt blev røde og enormt ømme.
Vend dig om mod gitteret fik jeg at vide, og troede at jeg nu skulle lænkes op mod det og have de velfortjente slag med pisken, men nej. Buk dig ned og hold i gitteret ude til siden befalede min herskerinde. Jeg stod nu i mine højhælede lakstøvler og strittede med bagdelen lige ud i rummet.
Mine håndled blev bundet til gitteret og fra mit halsbånd gik en lille lænke ind til gitteret så jeg ikke kunne løfte hovedet.
Fra mine brystvorter dinglede de små lodder og trak i brystvorterne hver gang min krop rørte sig den mindste smule. Min herskerinde lod sine lange negle glide ned over min ryg og balder, og kredsede om mit bagerste hul, der åbenbart skulle bruges denne gang.
Og ganske rigtigt, hun dryppede lidt olie på hullet og pressede noget op bag i mig. Lidt stramt var det, men fornemmelsen var ret behagelig når det nu skulle være.
Dit hul er stadig for lille fik jeg så at vide, vi må udvide det væsentligt for at jeg kan få glæde af det sagde min herskerinde.

Det viste sig, at hun havde sat en oppustelig butplug op i mig, og nu begyndte en udvidelse af mig, der både var ophidsende, men også smertefuld. Jeg blev simpelthen udvidet så jeg følte at mit hul var så stort at min herskerinde kunne få hele sin hånd op bag i mig.
Det var nu ikke det hun ville have op i mig, men en stor dobbelt dildo som hun pressede ind bag i mig. Den anden ende struttede så lige ud i luften, og som hun sagde kunne hun jo springe på mig som hun ville.
Først skal du straffes for ikke at være ordentligt barberet og for at stå der og blive liderlig fik jeg at vide.
Hvor mange piskeslag skal du have lille Maria blev jeg spurgt. Som min herskerinde behager var det svar jeg troede jeg skulle give, men nej. For hvert slag du gætter forkert får du 5 gange op fik jeg at vide. Hvor mange havde hun mon tiltænkt mig, fem, ti eller femogtyve jeg vidste det ikke.
Ti gættede jeg, ti, du ved vist ikke hvordan en lille slavinde forbereder sig på sit møde med en herskerinde lille Maria. Du gættede ti forkert fik jeg at vide, det betyder du skal have 50 slag med pisken. Du vil få 30 slag med den nihalede og 20 slag med ridepisken, du skulle jo også gerne være til at bruge bagefter.

De første ti slag var ikke så hårde, men så kunne jeg høre på min herskerindes stønnen, at hun nød afstraffelsen og derfor begyndte at slå hårdere og hårdere. Efter de tredive slag takkede jeg for afstraffelsen og håbede hun glemte de sidste tyve, men nej. Det var de mest pinefulde piskeslag jeg endnu havde oplevet. Hun slog hårdt og præcist udenom dildoen i mit bagerste hul. Mine balder var varme og med lange røde striber efter pisken da jeg næsten faldt sammen efter de tyve slag.
Strit så med den lille pariserrøv Maria, nu vil jeg mærke din gummipik langt oppe i mig. Og så begyndte hun at kneppe sig selv med dildoen der stak ud af mit røvhul.
Vrik med røven Maria var ordren, og jeg vrikkede det bedste jeg havde lært, mere Maria var hendes svar, og jeg vred min bagdel i store cirkler så jeg næsten kunne fornemme hendes skedes stramme muskler. Hun havde den helt oppe i sig, og jeg kunne mærke hendes skamlæber klaske mod min bagdel, og hendes dybe suk der til sidst gik over i små skrig, for til sidst at ende i et langt skrig da hendes orgasme rullede igennem hende.
Da hun trak sig tilbage stod jeg så der med en gummidildo i det bagerste hul og en lige så stor levende pik foran. Strittende begge to, men uden udløsning.
Små slavinder skal kun have udløsning når de har fortjent det, fik jeg at vide, så det kan du ikke få i dag.

Min pik var ved at blive godt øm fordi den var bundet så stramt op, og dildoen sad stadig i mit bagerste hul, men jeg fandt ingen nåde hos min herskerinde, der satte sig i sofaen og nød et glas kold hvidvin, medens jeg stod bundet til gitteret.
Min herskerinde sagde: "Næste gang vil jeg nyde jer begge to sammen, og så tror jeg vi skal have fremmede gæster, der kan lege med jer når jeg er blevet træt sagde hun.
Vær klar til at være væk en hel weekend om to uger, så vil jeg arrangere en middag for nogle af mine venner".
Som min herskerinde befaler var mit svar, og hun var, sagde hun, lige ved at lade mig få en udløsning, men der skulle jo også være noget til min kone når jeg kom hjem som hun sagde.

Jeg blev løsnet fra gitteret og troede at jeg nu skulle sendes hjem, men der tog jeg fejl. Jeg vil slikkes lød kommandoen, kravl herhen og start med at slikke mine tæer fik jeg at vide. Jeg prøvede at tage dildoen ud, men fik straks et rap med pisken. Den skal blive oppe i dig lille Maria fik jeg at vide. Så lå jeg på alle fire og slikkede min herskerindes tæer og lægge. Jeg bevægede mig langsomt op mod lårene og den dejlige mis jeg kunne se længere oppe. Snart var jeg der, og lod min tunge spille om skamlæberne og det glatbarberede venusbjerg. Lod tungen ramme hendes klitoris, først lidt, så senere mere kraftigt for til sidst at suge den ind i munden samtidig med at jeg lod tungen glide hen over spidsen. Pres din tunge op i mig fik jeg besked på, og jeg trykkede min lange tunge så dybt op i hende jeg kunne.
Hun begyndte nu at stønne kraftigt, og snart kom hun i lange ryk, med noget der næsten lignede kramper i mellemgulvet.

Da hun havde pustet lidt ud, satte hun to små metalklemmer i mine nosser, strammede dem lidt for hårdt og befalede mig at gå med dem til næste dag, hvor jeg skulle komme på besøg igen for at lære at lægge make-up på mig selv noget bedre.
Så hjem til din kone, men ikke noget med at lege sammen før du har været her i morgen fik jeg at vide.

Det var en meget lang tur hjem, de to klemmer strammede helt vildt når jeg sad ned, og jeg tænkte på om jeg skulle melde mig syg fra arbejdet næste dag, for at kunne holde det ud, for at snyde forekom mig umuligt.