LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den legelystne©

Master TT og Jydetøsen

Endelig - endelig skulle min jyske dejlighed til København - sexbomben fra Det Mørke. Nu havde vi også rigtigt gejlet, tirret, pirret og ophidset hinanden længe nok gennem vores intense skriverier så nu skulle det altså bare være.

Karin havde fået min adresse samt en anmodning (en ordre) om hvordan jeg gerne vil se hende påklædt når jeg skulle tage imod hende og det var absolut IKKE en spadseredragt. Næhh-nej det skulle være stramt, kort og godt nedringet så jeg med det samme kunne nyde hendes dejlige store bryster, de kraftige ben, de skønne brede hofter og den pragtfulde store røv som jeg senere skulle tage under "kærlig" behandling.
OG så selvfølgelig de forførende frække pikanterier som bare gør mig
fuldstændig skeløjet.
Hofteholder/korset, glatte nylonstrømper MED søm, høje stiletter der bare vil fremhæve hendes svulmende dejlige understel på den mest
indbydende/udfordrende måde og en lille pikant blondeBH og det helst med små provokerende halvskåle.
Hun er jo kun en Tøzz så hele hendes fremtoning måtte gerne være vulgær og make-uppen virke rigtigt tarvelig OG så skal de store bløde læber males knaldrøde for jeg havde skumle planer efter hendes eget ønske om at blive brugt (misbrugt) med Deep Throath - til roden.
Hun var SÅ utrolig glad for oralsex - en rigtig slikmund og det glædede jeg mig utroligt meget til at opleve og var også samtidigt spændt på HVOR hårdt jeg kunne presse Tøzen når jeg først begyndte at voldtage hendes dejlige bløde suttemund.
Hun havde også kaldt sig selv for en "horekælling" så påklædningen var jo
helt passende.

Karin var i dagligdagen skoleinspektør og vant til at bestemme det hele,
blive respekteret og adlydt hvilket også gjorde sig gældende derhjemme men efter hun var kommet op i årene og var blevet skilt voksede hendes lyst til sex bare mere og mere.
 -OG så havde hun været alene i 13 år - TRETTEN ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Her "reagerede" hun som mange andre med en vis position i samfundet hvor man ser direktøren der er vant til at hundse med sine undersåtter gå til professionelle massagepiger der reklamerede med Dominans - nu ville de selv helt ned på gulvet - ned og kravle og lade andre bestemme over dem, give dem ordre og straffe dem.
Alt dette vågnede også op i Karins krop hvor hun nu ville smide dirigentstokken og privat lade sig styre af en mand, en Herre, en Master - opdrages, afstraffes og bare bruges.
På dette her tidspunkt er hun altså nærmest "jomfru" - en nyudsprungen M-Tøz hvor trangen/lysten til at lade sig underkastet en streng Herre bare bliver større og større men indtil videre har hun kun ligesom famlet sig lidt frem med en ikke alt for erfaren S-mand.
Det er da selvfølgelig helt OK at man leger men hvis Tøzen gerne vil LÆRE noget og få det maximale ud af situationen kræver det altså at hun opdrages af en erfaren Master der til fulde ved hvordan seancerne skal foregå og som 100 % holder sig indenfor hendes grænser.
Her dukker jeg så op hvor der med det samme var kemi som bare fanden og Karin finder da også hurtigt ud af at jeg ER meget erfaren og finder det samtidigt uhyre spændende.

Hun havde taget fri om fredagen så hun kunne være her i København ved
firetiden så jeg havde jo masser af tid til at forberede mig (os) og det
gjorde jeg godt og grundigt.
Efter jeg havde taget et rigtigt fornuftigt varmt bad (tre kvarter) fandt
jeg Masters sorte tøj frem - sorte bukser, hvid T-shirt helt uden ærmer og den skinnende sorte vest.
Af erfaring vidste jeg hvor meget det pirrede Tøzerne når alle redskaberne lå fremme i stuen så jeg lagde det hele direkte ned på sofabordet så hun også lige kunne røre ved det.
Den nihalede, ridepisken, spanskrøret, manchetterne, rebene, kæderne og det andet lækre legetøj jeg havde tænkt mig at bruge på hende - der ventede hende nogle hede oplevelser.

"TØZEN"
Jeg gik og hyggede med en lille en mens jeg hørte noget god musik da det
pludseligt ringede på døren og så var det altså bare NU.
Mit hjerte hamrede, håndfladerne sejlede og knæskallerne rystede som
popcornene i en overophedet trykkoger.
Karin var 49 år, 87 Kg og 167 cm høj med skønne tunge D-skåle og som hun selv har fortalt "en formastelig bred røv og med meget kødfulde endebalder" - PERFEKT.
Da jeg åbnede døren fik jeg et mindre chok men absolut den positive af
slagsen for Karin havde "smurt" hele ansigtet som jeg havde givet hende
besked på.
Hun lignede fuldstændig sådan én man kunne bestille over telefonen !!!!!!!!
"Skoleinspektøren" - Den ældre retlinede Dame sås kun på hendes grå hår - resten var bare TøzzEN, ren Fy-Fy og ren Nam-Nam for Master T.T. som virkelig tændte på at tage jyde-Tøzen under "kærlig" behandling.
Det er jo næsten helt sort/hvidt - fra Top til Bund hvor kontrasten fra
dagligdagen med både ansvar og indflydelse er total modsat hende privat hvor "Damen" forvandles til ydmyg tøzz der må ned og kravle - opdrages og afstraffes.
Et tykt lag fedt pudder, masser af mascara, sort-sort øjenskygge OG så den knaldende røde suttemund det bare indbød til ren "voldtægt".
"Under overfladen" havde Karin et meget, meget sødt ansigt men mine tanker var bare et helt andet sted for min legelystne Masterpik rumsterede voldsomt mellem benene på mig da jeg lod øjnene glide ned af hende.
Hun havde, fornuftigt nok taget en stor overfrakke på men hendes ypperlige frodighed bulede alligevel bare sindssygt ophidsende ud "alle steder" - ud til siderne, for og bag.
"Nåå Master T.T. er tøzen dømt OK" hviskede hun hæst og omfavnede mig kærligt hvor mine ivrige varme hænder straks gik på opdagelse rundt på hendes skønne krop hvor jeg klemte de bugnende bløde kærlighedshåndtag og klappede den prægtige store røv.
Joooo, det virkede dejligt fristende men nu ville jeg se mere og begyndte at knappe hendes frakke op foran hvor den dejlige store barm nærmest væltede frem mod mig.
Jeg stillede mig et par skridt baglæns og sagde så lidt hårdt:
"Smid frakken helt - lad Master nyde Tøzens frodige kællingekrop" hviskede jeg hæst.
Vi var kun nået til entreen men på mystisk vis levede Karin sig med det
samme helt ind i rollen som Herrens legetøj og det glædede mig meget for jeg havde da været lidt nervøs for hele starten nu da hun "kun" var nybegynder men jeg tror at Karin selv bare ville det her.
Hun VILLE bare opleve drømmen om total underkastelse - Tøzerollen fuldt ud.  - Og så glædede det mig jo samtidigt meget at hun åbenbart også fandt mig sympatisk - OK.

Da hun krængede overfrakken ned over skulderne måtte jeg bare lige snappe efter vejret for også påklædningen var fuldstændig som jeg havde beordret hende til at iføre sig og jeg skal ellers lige love for at det var STRAMT, KORT og godt NEDRINGET. Det bulede, bølgede og struttede simpelthen bare ALLE steder af overdådig kvindelighed.
Hold da helt kæft hvor havde hun dog en indbydende flot barm hvor den blanke satinbluse var knappet godt ned foran så jeg kunne nyde den lange svedige kavalergang og se hvordan det blævrende bløde pattekød bare væltede udover kanterne på de små frække halvskåle. Hofterne, kærlighedshåndtagene pressede voldsomt ud mod både blusen og den
stramme nederdel der var SÅ kort at jeg kunne se stropperne fra den sorte hofteholder.
Min meget stive pik buldrede og bankede helt vildt mellem benene på mig.
"Det virker som om Master er godt tilfreds med sin nye Tøzz" stønnede hun ophidset og trak helt uopfordret så op i nederdelen hvor hun her
præsenterede mig for sin nu totalt blottede og helt nybarberede våde fisse som ligefrem stod og blinkede/skreg efter at blive leget med - slikket og slået på for DEN skulle også mærke Den Nihalede.
De fedtede kussesafter løb helt glinsende ned af de kraftige bløde lår men prikken over I’et var nu alligevel de høje stiletter der fremhævede hele hendes vidunderlige svulmende understel på den mest ophidsende og indbydende måde - GUF, ren Nam-Nam.
Da vi gik ind i stuen måtte jeg bare nyde de kødfulde røvbalder der hoppede, vuggede og gyngede helt magnetisk under den stramme blanke laknederdel.

"Godaw"
Vi satte os hen i sofaen hvor jeg havde arrangeret kaffe (rigtigt jysk),
kage, lidt guf og lidt/meget godt til ganen - små klare af forskellig slags.
Jeg lagde godt mærke til hendes blanke øjne der gled henover alle
redskaberne der lå frit fremme på bordet hvor hun også lige måtte pille ved de forskellige pirrende remedier.
Her sad vi så i næsten to timer og bare råhyggede, kælede lidt, krammede og snakkede om alt muligt men de små klare havde åbenbart løsnet Karin fuldstændigt op for lige pludseligt begyndte hun at spænde min livrem op, lynede ned og med utålmodige fingrer fiskede hun endelig "dyret" op fra dybet som bare sprang op som en spændt stålfjeder.
Hun kiggede kærligt/lystent/begærligt op på mig da hun bøjede hovedet
nedover det pladdervåde hårde lem som Tøzen sultent proppede helt ind i
munden. De vidunderlige bløde læber slubrede direkte henover selve glans, tungen spillede liderligt lige omkring "hullet" og hendes erfarne hænder gned den hårde stang med lette liderlige bevægelser op og ned - jeg var ved at sprænges. Pludseligt forsvandt svinet fuldstændigt hvor jeg så kunne mærke den livlige tunge slikke mine fyldte hårde klodser mens hendes halsmuskler bearbejdede det følsomme pikhoved på den mest fantastiske måde.
Det var en vanvittig fornemmelse at mærke pikken glide forbi drøbelen uden at hun hverken hostede, hakkede eller viste tegn på at hun skulle brække sig. DET kunne hun sgu bare og nød det samtidigt i fulde drag.
Nu havde Tøzen fået mig fuldstændig op at køre (hvilket med garanti også var meningen) så jeg tog hende hårdt om nakken og begyndte at kneppe hendes villige bløde ludermund og det var altså langt, langt nede i halsen på hende.
Til sidst holdt jeg hende bare krampagtigt fast da jeg var helt i bund og
med et brøl der kunne høres flere kilometer væk eksploderede jeg
hæmningsløst hele ladningen dybt, dybt ned i svælget på min sutteglade
jyde-Tøzz men utroligt nok kom der ikke en lyd fra hende.
Der kom bare så meget af den tykke hvide sperm at det begyndte at løbe ud af hendes mundvige men ellers slugte hun sultent resten og jeg kunne høre på hendes hidsige synkebevægelser at der kom rigtigt, rigtigt meget.
Er du sindssyg en udløsning - et rent vulkanudbrud af de helt store.
Det var også afsindigt frækt den måde hun trak hovedet til sig på -
langsomt, meget langsomt hvor det halvslatne slimede lem til sidst forlod
hendes klistrede suttemund med et ordentligt SVUP.
Karin kiggede kærligt op på mig med tykke sædklatter dinglende ned af hagen.
"Var det så ligeså godt som jeg havde lovet dig" hviskede hun hæst "jeg
havde jo fortalt dig at hende der Linda Lovelace godt kunne pakke sammen til sammenligning med mig".
Hun slikkede og tørrede sig om munden og gav mig så det mest liderlige våde tungekys jeg til dato havde modtaget - meget krævende, begærligt, lystent og med et underforstået krav om meget, meget mere - nu var hun tændt som en tretrinsraket klar til affyring.
VARM ?? - Tøzen var ganske enkelt lige så hun DAMPEDE.

Jyde-Tøzens prøvelser
Vi sad igen længe og bare krammede, kyssede, kælede og nød hinanden men hvor var det dog bare en hel fantastisk indledning på dette debuterende Herre-Tøzz forhold. Kemien, nærværet og lysten til sanseligt samvær buldrede bare rundt om os men nu synes jeg at hun havde fået nok af Den Blide Master - nu vågnede Den Strenge Herre.
Jeg skubbede hende helt op af ryglænet i sofaen og så savlende hvordan
Tøzens store bløde patter var hoppet helt ud af de små blondskåle og kors hvor vorterne bare strittede. Hun sad også med vidt spredte ben så den glinsende våde fisse var helt blottet men hold da kæft et pragtfuldt understel Tøzen dog altså havde og det var bare MIT fra nu af. Jeg fangede den korte kæde med den lille hængelås på som jeg så krængede
rundt om halsen på hende og låste den derefter forsvarligt - nu var hun sgu bare Masters. Karin kiggede med forventningsfulde våde øjne op på mig: "Er Tøzen nu solgt - er Tøzen nu Herrens eje" hviskede hun med dirrende stemme.
"Ja" sagde jeg kort og begyndte at spænde manchetter rundt om hendes
håndled.
Hun stønnede ophidset. "Hvad skal der nu ske Master" spurgte Tøzen forsigtigt.
Det var dråben - nu gad jeg ikke høre på hende længere så jeg proppede en stor klovnesut ind i kæften på hende som jeg så med en læderrem gjorde fast bagom hendes nakke.
Jeg kunne ikke lige tyde signalerne der funklede i hendes blanke brune øjne men jeg tolkede det som ren spænding og liderlig forventning om hvad Master nu kunne finde på.
"Stil dig ud midt på gulvet og smid tøjet" kommanderede jeg hårdt.
Hun gjorde straks hvad jeg bad hende om og nej hvor jeg bare nød at se hende kaste kludene med rystende hænder. SÅ stod hun bare helt klar kun iført alle sine forførende frække pikanterier og igen virkede hendes svulmende understel vanvittigt indbydende p.gr. af de høje stiletter.
Jeg rystede af liderlighed og det kløede i mine fingre for at komme i gang.

Total Hjælpeløs
Jeg rejste mig stille op men kunne samtidigt godt mærke at den legelystne ivrige Masterpik igen var begyndt at rejse sig så nu ville jeg også lige smage hendes sejlende våde kusse som faktisk tiltrak mig som en magnet for hendes store og ret så lange fisselæber virkede uden fis helt enormt indbydende. Jeg stillede mig hen foran hende og bandt blindfolded rundt om hendes hoved mens jeg slikkede hende i øret og nappede så blidt i hendes øreflipper. "Fra nu af er du totalt underkastet Master T.T. og jeg vil ikke høre noget som helst klynkeri når jeg først begynder at bearbejde din usle Tøzekrop" hviskede jeg hæst mens jeg tog hele hendes oversnaskede våde fisse ind i hånden - en hel håndfuld klistret kussekød som jeg nulrede, masserede og gramsede ret så voldsomt. Allerede her begyndte hun at stønne højt men jeg fortsatte bare med at spille hendes fisse nu direkte henover den sindssygt stive kilder hvad der fik hendes bævrende bløde inderlår til at dirre og sitre helt vildt. Jeg fortsatte helt frem til jeg kunne mærke at Tøzen var ved at komme og SÅ stoppede jeg meget ondskabsfuldt den pirrende leg med hendes hungrende våde underliv selvom hendes næsten bønfaldende stønnen sagde at jeg skulle fortsætte - men næhh nej.
Nu turde jeg ikke en gang stikke pikken bare lidt ind i hende eller lægge
mig på knæ for at slubre den lækre fede fisse ind i munden for så var jeg
sikker på at hun ville eksplodere sine indestængte orgasmer direkte ud i
hovedet på mig. Jeg førte eller nærmere trak hende usikkert vaklende hen under de blanke metalkroge oppe i loftet hvor jeg allerede havde hængt kæderne klar til at tøjre Tøzen fast med så hun var ude af stand til at gøre modstand, afværge eller beskytte sig på nogen som helst måde. Her hang hun så - svulmende jysk kvindekød jeg kunne gøre med som jeg nu lystede. Med hænderne godt plantet ind til hofterne stod jeg bare og nød min hjælpeløse dukkepige der herfra kun ventede på hvad hendes Master nu kunne finde på at gøre med hende.
Kællingen stønnede voldsomt men jeg var sikker på at det var af ren
ophidselse.
Jeg havde også fastgjort en stang mellem hendes ben så hun ikke kunne samle lårene der nu også var drivende våde af alle de liderlige kussesafter der bare væltede ud af hende.

PlayTime
Jeg klaskede hende ret så hårdt på den ene lækre og meget kødfulde røvbalde der straks fik hende til at krympe sig heftigt OG straks satte fem røde fingre nedover kæmpekloden.
Så stillede jeg mig hen foran hende og tog fat i, nappede og nev i de
strittende stive vorter der igen fik hende til at krympe sig denne gang
måske mere i smerte for jeg nev lidt hårdt.
Karin havde simpelthen bare den skønneste Tøzekrop jeg nogensinde havde taget under behandling og nej hvor var jeg bare glad for at hun først skulle hjem mandag - synd for hende at det ikke var med toget for hun var nok bedst tjent med at STÅ OP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg løsnede kæderne fri fra krogene i loftet og tvang hendes hænder om bag ryggen hvor jeg så igen hægtede dem fast til krogene og her stod Tøzen nu nærmest i 90 grader hvor de store tunge bryster dinglede helt frit ned mod gulvet.
Herefter begyndte jeg at surre de prægtige kæmpepatter stramt sammen men kun godt og vel halvvejs hvor så det resterende bulede voldsomt, ballonagtigt med de sindssygt stive brystvorter strittende helt vildt ude for enden af de stenhårde betonklodser.
Så byttede jeg nok engang rundt på hendes arme så hun nu igen hang med
armene lige op mod loftet og kors hvor så de sammensurrede kæmpebryster dog dejligt indbydende ud.
Jeg tog en kort kæde som jeg gjorde fast til rebene omkring hendes bryster og løftede så hele herligheden op i vandret stilling med kæden viklet rundt om hendes nakke. DET var ganske enkelt bare et syn for Guder og det var åbenbart også noget kællingen kunne lide for hun spandt nu som en anden veltilfreds kattekilling men det skulle jeg meget hurtigt få lavet om på - fra fornøjet sukken til rene hyl.
Jeg fangede Den Nihalede henne fra sofabordet og lod de pirrende
læderstrimler glide liderligt henover de sammensurrede betonklodser hvad der fik Tøzen til at gyse. Så lod jeg den svirpe op mellem hendes frodige inderlår hvor den ramte præcist op mod den pladdervåde fisse der bare sejlede af klistrede kærlighedssafter.
Igen stønnede Tøzen heftigt.
Nu var det så slut med leg - herfra skulle det blive alvor. Karin vidste jo slet ikke hvor hendes grænser egentlig gik og jeg forståeligt langt mindre men inden vi startede havde vi aftalt et stopsignal hvis det gik hen og blev FOR meget. Hun skulle bare stritte med begge tommelfingre så var jeg helt klar over at grænsen var nået - hendes smertetærskel var kommet til det absolut røde stopmærke men jeg håbede selvfølgelig at det ville vare længe før vi kom dertil for denne vidunderlige svulmende Tøzekrop VILLE jeg bare gennembearbejde maximalt.
Jeg lod de snerrende læderstrimler suse lidt hårdt nedover de udstillede
kæmpepatter hvor Tøzen krympede sig lidt men der kom ikke lyd fra hende. Min hånd lukkede sig igen om det fristende kussekød og kors hvor var hun dog bare våd men det var jo altså også hendes helt store ønske at blive hængt op og udstillet på denne særdeles ydmygende måde hvor ALT bare stod til fri afbenyttelse.
Jeg gik om bag ved hende for nu ville jeg bare "lege" med Tøzen pragtfulde kødklumper. Igen lod jeg Den Nihalede danse henover de bævrende bløde endebalder og jeg slog godt til men uanset HVOR hårdt jeg slog, sagde hun bare ikke et kny selvom de gloende varme balder efterhånden var godt rødstribede.
"Det var Satans" tænkte jeg og stillede mig så igen hen foran hende hvor så de ophængte kæmpebryster fik samme tur men med samme resultat - ikke et pip kom der fra hende.
Så fik den udstillede og meget blottede våde fede fisse også en omgang men hendes smertetærskel måtte åbenbart være meget højere end både hun og jeg havde regnet med.
Helt utroligt med tanke på at det var første gang hun fik SÅDAN en omgang. Jeg var målløs for jeg havde virkelig lagt kræfter bag slagene men jeg ville fandeme have hende til at hyle så jeg byttede Den Nihalede ud med ridepisken der jo slog noget hårdere.
Først ville jeg dog lige pirre Tøzen lidt og trak en stol hen foran hende.
Nu var min livlige og meget legelystne Masterpik igen kommet "i stadstøjet" - den strittede helt vildt og den skulle min sutteglade jyde-Tøzz bare smage på igen.
Jeg løsnede gagen og kravlede op på stolen hvor jeg helt uden hæmninger
pressede det dunkende hårde lem langt ned i halsen på hende og da jeg var i bund holdt jeg krampagtigt fast om hendes hoved men Tøzen begyndte bare at slikke mine fyldte tunge nosser i stedet for at hoste og hakke - hun kunne simpelthen Deep Throat til rent UG - PERFEKT.
Lige før jeg kunne mærke at jeg skulle komme trak jeg den slimede pik op fra hendes hals hvor Tøzen sukkede/stønnede misfornøjet for hun havde jo regnet med - håbet på at få hele den tykke ladning sprøjtet dybt ned i hendes sultne svælg men jeg havde andre planer.
Da jeg havde sat gagen tilbage på plads lagde jeg mig på knæ foran hende og slubrede hele den klistrede varme fisse ind i munden og pirrede den meget stive klit med tungespidsen. Kors i røven hvor hun stønnede men igen stoppede jeg meget ondskabsfuldt lige inden hun nåede klimaks hvad der fik Tøzen til at ryste vildt og voldsomt over hele kroppen.
Hun var meget, meget tæt på at komme så igen turde jeg ikke stikke pikken op i hende men det turde jeg godt i det bagerste hul så jeg stillede mig så om bagved hende og pressede det stangstive hårde lem ind mellem de pragtfulde bløde og meget røde kødklumper hvor jeg røvpulede hende helt hæmningsløst men pludselig kunne jeg bare ikke holde mig længere - hun var SÅ utrolig dejlig stram at jeg overhovedet ikke kunne styre noget som helst så med et kæmpebrøl eksploderede jeg hele ladningen langt op i røvhullet på Tøzen. Hun hylede simpelthen som en stukket gris da hun mærkede den varme sæd fylde hendes mørke anushul men igen fik jeg en udløsning som vulkanen Etna i udbrud.
Tøzen var jo simpelthen en ren spermsluger - en sulten sædmaskine der kører på 380 V.

AV-AV-AVS
Nu skulle Tøzen stå sin prøvelse for Den Nihalede var jo kun opvarmningen men nu skulle hun rigtigt mærke varmen og fornemme de gloende røde røvbalder blive godt stribede. Ude for enden af ridepisken sidder der en rigtig fed lille læderlap og DEN er specielt god til at pirre de stive brystvorter og den hårde clit med - og DET virker virkelig voldsomt som jeg erfaringsmæssigt ved fra de Tøzer der har "smagt" på orgasmelappen.

Jeg stod ligeså stille bag ved hende og nød det svulmende skønne bagparti som Tøzen også allerede var begyndt at vifte indbydende med for NU ville hun simpelthen mærke Masters hårdhændede afstraffelsesmetoder OG samtidigt finde ud af hvor hendes grænser lå.
Hun havde også været ret så provokerende, opstanasis og godt flabet lige
siden hun kom så Tøzen havde jo ligesom selv (helt bevidst) bedt om at mærke den svirpende ridepisk rundt om på hendes helt fortryllende smukke kvindekrop som dog snart skulle "mærkes" godt og grundigt både med den gloende varme, de knaldrøde "ømme" farver og de mange striber der snart ville være at se rundt om på hendes ypperlige usle Tøzekrop.

Nu skal man også lige huske på at HUN endnu ikke havde fået lov til at komme - Tøzen havde bare IKKE fået de udløsninger/orgasmer den ultimative tilfredsstillelse hele hendes dejlige store Tøzekrop ligefrem skreg, hungrede og tørstede efter at få udløst så Tøzens indre var som en overophedet trykkoger der bare ikke fik lov til at koge hvilket meget, meget tydeligt kunne ses af alle de klare klistrede kærlighedssafter der
ustandseligt bare løb ud af hende - lårene og de blanke nylonstrømper
skinnede af ren liderlighed.
Jeg var jo selv kommet hele to gange både i munden på hende og så oppe i det særdeles dejlige stramme røvhul der bare pirrede min pik på en sindssygt lækker måde.
Her vidste jeg jo godt at der absolut ikke skulle ret meget til før hun
ville eksplodere men at "udbrudet" skulle komme på den (disse) måder glædede mig bare rigtigt meget. Første slag ramte præcist henover begge de bævrende bløde "kødklumper" hvor Karin da også lige måtte krympe sig endnu en gang og udstøde små sagte hyl men rene glædeshyl.
Jo flere gange jeg lod pisken suse gennem luften jo flere hyl kom hun med og jo mere rødstribede blev hendes vidunderlige skønne røvbalder men selvom jeg slog rigtigt mange gange og særdeles hårdt forblev tommelfingrene inde i hånden på Tøzen.
Jeg stillede mig om foran og stod igen bare og nød hendes pragtfulde hårde "betonklodser" der stod lige ud i luften.
De var farvet lidt røde efter besøget af Den Nihalede men det skulle nu
blive meget værre. Jeg ramte både oppe og nede, på oversiden og undersiden hvor Tøzen nu stønnede meget højlydt og krympede sig også mere end før. Da jeg meget ondskabsfuldt ramte direkte henover begge de strittende stive vorter udbrød hun et decideret smertensskrig og faldt samtidigt fuldstændig sammen i kæderne hvor jeg meget hurtigt blev klar over at hun var kommet i en megaorgasme.
Nu skulle Tøzen også mærke Masters kærlige omsorg så jeg begyndte at kærtegn både de mishandlede kæmpebryster og de gloende varme røvbalder der nu lignede "stribet flæsk".
Skrig, skrål og høje hyl blev nu til en ren spinden som fra en glad og
veltilfreds kattekilling og det sagde mig jo at alt indtil videre var alt
helt OK. Karin havde da også fået rejst sig helt op og stod nu som om hun ønskede mere opdragelse, mere afstraffelse for Tøzen begyndte sgu at gynge med hele overkroppen hvor hun meget provokerende, fristende og særdeles indbydende lod de sammensurrede røde kæmpepatter dingle fra side til side men jeg mente hun havde fået nok for i dag på brysterne.
Jeg kunne jo godt mærke på Tøzen at hun var ved at sprænges af liderlighed så nu ville jeg i stedet koncentrere mig om hendes lækre våde kællingekusse. Her lod jeg så den pirrende lille læderlap for enden af pisken glide nænsomt, langsomt og meget ophidsende op af hendes bløde inderlår hvor jeg til sidst lod den forsvinde helt op i den oversnaskede fede fisse. Hun stønnede højlydt da jeg begyndte at kneppe hende med enden af pisken men brølet, BRØLET kom da jeg slog hende direkte nedover den stenhårde stive clit.
Tøzen skreg i vilden sky, rystede voldsomt over hele kroppen og måtte nok engang bukke under for de helt forrygende kæmpeorgasmer der rullede hæmningsløst gennem hendes helt vidunder luderkrop.
Hun havde dårligt fået rejst sig op igen før jeg havde lagt mig mellem
hendes dejlige bløde inderlår hvor jeg så gav hende en gang koncentreret
tungemassage både på og mellem de lange fisselæber hvor jeg til sidst slugte den vildtstrittende hårde clit helt ind i munden.
Jeg bed, nappede, slikkede, suttede og slubrede som en gal for hun smagte samtidigt bare skide godt men pludseligt kom hun fandeme igen hvor hun oversprøjtede hele mit ansigt.
En ny "gulvtur" var bare uundgåelig men samtidigt begyndte hendes ben også at ryste helt ustyrligt så jeg tænkte at NU havde Tøzen fået pinsler nok for i dag og det var selvom hun ikke selv var kommet med vores aftalte stopsignal - helt UTROLIGT.

"Finalen"
Nu kom vi så til 3-4-5 akt, slutprocessen som jeg bare også glædede mig
rigtigt meget til for nu forsvandt Master/den strenge Herre hvor så Tøzens blide elsker dukkede op.
Jeg gjorde hende fri fra kæderne og de snerrende stramme reb og førte hende ligeså stille ind i soveværelset hvor jeg havde bredt et stort blankt laklagen udover hele dobbeltsengen for nu skulle min stakkels jyde-Tøzz bare pladres ind lindrende cremer og fede olier.
Meget forsigtigt lagde jeg hende ned på maven og her så jeg først HVOR
hårdhændet jeg egentlig havde været ved Tøzepigen men kors i røven hvor så hun dog dejlig ud. Den helt rigtige creme til denne behandling er helt almindelig kopattesalve som for det første virker utroligt lindrende og for det andet også kan give vilde lystfølelser når den bliver smurt ind "de helt rigtige steder".
Hele hendes ryg, som ikke var særligt mærket af Den Nihalede smurte jeg ind i masser af olie hvor jeg samtidigt gav mig rigtig god tid hvad der så igen fik hende til at spinde som en meget veltilfreds kælen kattekilling.
Tøzens vidunderlige men temmelig maltrakterede røde røvbalder fik en
ordentlig tur med den fede kopattesalve som jeg ikke bare smurte men
masserede godt og grundigt ind i de fortryllende skønne "kødklumper" som jeg bare var blevet helt forgabt i.
Jeg vendte hende langsomt om og nød at se de store tunge bryster glide
liderligt henover det overfedtede blanke laklagen.
De var godt nok også både knaldende røde og meget strivrede men da jeg nu samtidigt er en inkarneret frelst Babsoman brugte jeg bare rigtig, rigtig lang tid på at smøre og massere de helt vidunderlige bløde kloder hvilket Tøzen meget stønnende nød i fulde drag.
Pludselig tog hun hele tuben og trykkede en ordentlig klat ud i hånden
hvorefter Karin begyndte at gnide den fede men samtidigt sindssygt pirrende salve udover den igen meget stive pik som da også øjeblikkeligt huggede voldsomt.
"Hovsa" sagde hun stille og fortsatte med at gnide og gnubbe så jeg blev
helt skeløjet. Hendes helt eminente og vanvittigt ophidsende håndarbejde var helt på højde med hendes fantastiske mundgumleri, Karins eventyrlige sutten og slugen af mit store hårde lem.
Jeg havde overhovedet ikke lagt mærke til at hun i al stilhed havde trukket et par bløde gummihandsker, tynde hospitalshandsker udover hænderne men det var kun med til at forstærke lystfornemmelserne der piskede rundt i pikken på mig.
Hendes meget erfarne og særdeles kyndige bløde hænder masserede, gned og gnubbede med meget langsomme bevægelser frem og tilbage på den dunkende hårde "knortekæp" og tog så også hele pikhoved ind i hånden hvor hun hviskede med hæs stemme. "Smør min savlende fisse ind i cremen lille skat" stønnede Karin vildt ophidset "og så skal du bare kneppe, bolle, ja VOLDTAGE din flabede jyde-Tøzz til hun skriger sine frydefulde kæmpeorgasmer ud i hele værelset".
Hun klemte meget sigende direkte på det følsomme blåviolette pikhoved.
Jeg var nu selv helt oppe og køre og hendes saftige ønske om at blive
voldtaget opfyldte jeg bare med brask og bram - det var til en 8-10 år i
spjældet!!!!!!!!

Det var nu gået hen og blevet aften men det havde jo været en efterhånden meget lang og sindssygt spændende dag fyldt med oplevelser og for Karins del helt nye indtryk i den nye  Tøze-verden - det afsindigt udfordrende S/M-Univers.
Vi var totalt udmattede og meget mætte på alle områder - maven, ganen,
fysisk og psykisk og ikke mindst sexuelt så vi trimlede ligeså stille og
roligt ind i drømmeland, tæt omslynget og med et fælles ønske om at få endnu to forrygende dage sammen. - OG her havde jeg skumle planer for Karin var jo bare helt utrolig og virkede ganske enkelt som en stor kraftig magnet på mig og mine småperverse lyster.

Både hele lørdagen og hele søndag eskalerede begivenhederne bare med
raketfart men alle seancerne virkede som den rene narkotika på Tøzen.
Klemmer, lodder og total ydmygelse bare for at nævne nogle af de prøvelser der ventede hende men Karin fortsatte bare med at overraske sin strenge Herre.

"Master T.T. og jyde-Tøzen" 2 kommer snart.
Den Legelystne