LÆSERNES EGNE NOVELLER

U.Kent©

Med bind for øjnene

Lige siden jeg en dag læste et læserbrev i Ekspress, har jeg med mellemrum fantaseret om at være hovedpersonen i en situation, som skildret i læserbrevet. Beretningen gik på, at en mand havde indrykket en annonce, hvor han søgte en fremmed mand, der kunne komme og ‘bryde ind’ i kælderen, hvor manden belejligt havde bundet konen til sengen , kneblet hende og givet hende bind for øjnene. Mens manden var en tur ovenpå, skulle den fremmede kravle ind gennem vinduet og benytte sig af, at konen ikke kunne protestere mod endsige modsætte sig det, der skete. Det hele var fyldigt beskrevet. Også at manden i ly af høj musik fra kassettebåndoptageren listede tilbage til kælderen for at tage billeder.

Denne historie blev gang på gang basis for mine hede fantasier. Da jeg så en dag også så Cat People, hvor Nastasia Kinsky bliver bundet til sengen og kneppet af sin kattebroder, var jeg solgt. Jeg så filmen i biografen en aften kl. 24. Jeg kom i seng kl. 02.15, vågnede igen kl. 04 badet i sved. Min dyne var gennemblødt, og jeg måtte gå ud og tage et bad, inden jeg krøb ind under et tørt tæppe på sofaen inde i stuen. Det tog lidt tid at falde i søvn, fordi jeg lå og spekulerede over, hvad det var der var sket.

Næste dag indtelefonerede jeg en annonce i Tryk på Kontakten i Ekstrabladet: Hele landet. Par 20-40 år. Giv din kone en overraskelse. Giv hende bind for øjnene og bind hende til sengen. Så kommer jeg til aftalt tid, og vi leger med hende, som vi har drøftet på forhånd. Kun sikker sex.

Jeg fik 7 svar, hvoraf det ene kom fra Århus fra et par midt i tyverne. Poul manglede en til at deltage i legen med kæresten, Dorte. Han savnede variation og inspiration. Jeg besøgte ham, og vi talte om, hvad Dorte godt kunne lide, ville tænde på, og især gjorde jeg meget ud af at få at vide, hvad hun absolut ikke ville være med til. Vi blev enige om en rød tråd igennem vor behandling af Dorte og aftalte, at jeg skulle komme næste tirsdag kl. 14.00.

Præcis kl. 14.00 ringede jeg på dørklokken til en kælderlejlighed i en stor rødstensville i en forstad til Århus. Jeg blev lukket ind i et stort kælderrum med tre døre. Den ene førte ind til Pouls værelse. Det var en lille smule mørkt; men det varede ikke længe, inden mine øjne havde vænnet sig til belysningen. Henne på et lille bord lå Dorte på ryggen. Hendes hænder var strakt op over hovedet og bundet til et varmerør. Hvert ben pegede op mod loftet og var bundet ved ankelen til to kroge med 1½ meters afstand. Det eneste Dorte havde på, var et sort bind for øjnene, så jeg havde frit udsyn til hendes glatbarberede kusse mellem hendes store lår. Dorte var en kraftig pige med et par enorme babser. Hun havde taget en del på i forhold til den plakat, som Poul havde vist mig fra dengang, da hun for et par år siden turnerede som stripper på landets diskoteker, natklubber o.l. Men hun så stadig dejlig ud som hun lå der på bordet.

Jeg gik tavs hen til bordet, lod min pegefinger mærke efter, om hun var våd. Vi havde aftalt at tale mindst muligt, da det ville forstyrre Dortes indre billedverden, så jeg nøjedes med at vise min glinsende finger til Poul, inden jeg gik hen og lod Dorte slikke fingeren ren. Hun lod begærligt tungen køre rundt om min finger, indtil jeg var sikker på, at hendes saft var slikket af. Så gik jeg igen hen til kussen og trak lidt i den snor, der hang ud af hullet. Det var for at gøre Dorte opmærksom på, at jeg havde observeret, at Poul fra morgenstunden havde puttet den champagneprop med snor i, som jeg havde givet ham, op i Dortes skede. Hele formiddagen havde hun gået og varmet op til vor sceance, og hvis hendes tanker kom bort fra, hvad der skulle ske, skulle proppen nok bringe dem tilbage. Så da jeg trak i snoren, vred hun sig i et forsøg på at gnide knoppen mod min hånd. Jeg slap snoren og gjorde tegn til, at jeg gerne ville starte med et brusebad. Badeværelset lå lige ovre på den anden side af det lokale, jeg først kom ind i. Jeg tog mig god tid, idet Dorte skulle have lov til at fordøje de første indtryk, så hun kunne blive endnu mere tændt.

Da jeg endelig kom tilbage, gik jeg stille hen til Dortes ansigt, lod mine læber nærme sig hendes, så hun kunne mærke min friske tandpasteånde. Hun var synligt nervøs over for, hvad der skulle ske. Langsomt lod jeg mine læber berøre hendes. Netop da jeg fik kontakt, sugede hun min mund til sig og stak tungen langt ind i min mund. Hun kunne ikke udholde ventetiden mere. Der skulle ske noget. Det blev til en voldsom tungegymnastik. Samtidig nappede jeg i hendes små brystvorter. Jeg havde fået at vide af Poul, at hun var meget følsom der, og endda tit opnåede orgasme ved at få slikket brysterne. Små var brystvorterne. En mærkelig kontrast til de voluminøse patter. Poul begyndte at slikke det andet bryst, mens jeg fortsatte min nappen og klemmen af brystvorten. Dorte begyndte at vride sig af lidenskab. Nervøsiteten var forsvundet som dug for solen. Snart nød hun vore tungers fletteri og Pouls slikne tunge; snart vred hun sig under mine negle, der borede sig ind i vorten. Jeg havde fået at vide, at hendes bryster skulle have den hårde tur. Snart spandt hun som en kat, snart klynkede hun under min behandling.

Efter et stykke tid rettede jeg mig op og førte min pik hen til hendes mund. Hun greb den begærligt med læberne og begyndte en heftig sutten og slikken. Jeg havde nu mulighed for at lade mine tænder tage vorten under behandling. På grund af vortens udseende var det svært at få ordentlig fat. Det lykkedes til sidst, og Dorte gav på trods af kneblen i hendes mund et lille skrig fra sig. På den måde slap min pik fri, hvilket var godt det samme, for ellers havde jeg fyret kanonen af i det øjeblik. Jeg drejede Dortes hoved og førte Pouls pik ind som erstatning for min. Det gav mig mulighed for bedre at lege med mit bryst, snart blidt; snart smertefuldt.

Lidt efter var Poul ved at vende det hvide ud af øjnene, så jeg trak brutalt Dorte i position til at sutte videre på min stang. Dortes åndedræt var nu blevet mere heftigt, og hun var blevet ret støjende på den måde hun stønnede. Poul kiggede ned på Dorte, så over på mig og sagde ’Slik’. Med pikken inde i Dortes mund, bøjede jeg mig ned mod mit bryst og lod tungen spille på tromme. Snart efter sugede jeg så meget af patten ind i munden som muligt, mens jeg kørte tungen rundt oven på vorten. Dorte begyndte at vride sig så godt, hun kunne i den fastlåste position. Tovene i loftet knirkede. Pludselig begyndte hun at ryste over hele kroppen. Det var så voldsomt og ophidsende, at min pik straks eksploderede og fyldte Dortes mund med mine varme safter. Det var vidunderligt at have været med til at starte et sådant vulkanudbrud. Man kunne ikke just sige, at Dorte hørte til den stille type. Jeg tænkte på, at der om eftermiddagen nok ikke var andre hjemme i huset.

Dorte lå og slikkede sig om munden, men var stadig i en helt anden verden. Poul begyndte ganske blødt at stryge hende over ansigtet og fortsatte ned ad kroppen. Jeg kunne se at det virkede beroligende på Dorte, så jeg begyndte at kysse hende stille med mine læber. Lidt efter lidt kom Dorte til sig selv. Jeg gav hende et kys på munden, og Dorte stak igen tungen ind i min mund og gav mig resterne af min sperm tilbage.

Da jeg rettede mig op, stak Poul mig en håndbajer. ’Det skal da vist skylles ned’.
Efter en lille pause, hvor Dorte også fik en slurk øl, gik jeg hen til snoren og trak proppen ud. Den havde gjort sin gavn. Nu skulle fissen fyldes med noget andet.

Jeg lagde mig ned på knæ og lod min tunge spille varsomt og drillende hen over den bløde hud på Dortes inderlår. Det satte lige så stille damplokomotivet i gang igen. Dortes åndedræt blev tungere og tungere og samtidig mere hørbart. Tungen nærmede sig mere og mere Dortes glatbarberede læber. Da de ramte første gang, gik der en rysten gennem Dortes krop. Reaktionen var meget mere voldsom, da jeg uden varsel borede min tunge lige så langt, som det var muligt, op i Dortes hul. På samme tid gned min næse hen over knoppen, der strittede frem som en lille minipik, af en størrelse, der svarede til resten af Dorte. Jeg roterede med hovedet, så både min næse og min tunge virkede som små massageapparater. Dorte begyndte at vride underlivet i en modsat rotation. Hendes klynken og stønnen blev højere og højere. Da jeg begyndte at tungekneppe hende, stødte hun voldsomt imod. Da jeg havde på fornemmelsen, at hun var ved at komme igen, sugede jeg hendes store flapper ind i munden og bed så hårdt i knoppen, at hun ikke kogte over. Frustrationen var stor; mens Poul, der havde forstået, hvad der skete, stod og grinede. Han kunne ikke dy sig for at sige: ‘‘Der er nok en, der kan styre dig’’.

Langsomt begyndte jeg at nulre min mundfuld med læber og tunge. Flere gange, når Dorte var ved at blive for støjende, og jeg kunne mærke på hendes sitrende inderlår, at jeg skulle passe på, fik hun igen et lille kærligt bid. Efter hver kontakt med mine fortænder begyndte hun forsigtigt at gnubbe fissen mod mit ansigt, først i et stille tempo; men snart tog lidenskaben over, og jeg måtte kæmpe for ikke at miste min mundfuld.

Lige før toppen af den næste bølge slap jeg frivilligt, hvad jeg havde i munden. Jeg rejste mig op, og jog stående min pik i til roden i Dortes smattede hul. Hun kom med det samme under hylen og skrigen, hvilket gjorde, at jeg ikke behøvede mere end nogle få ture frem og tilbage, inden hun modtog min næste portion. Jeg kravlede op på bordet, stadig med pikken inde i Dorte, og fik mig placeret, så jeg kunne fortsætte i et vildt ridt. Efter et par minutter med konstant hylen overlod jeg pladsen til Poul. Han fortsatte i samme tempo, indtil han efter godt to minutter igen byttede plads med mig.

Sådan skiftede vi plads mere og mere svedige i alt 12 gange. Dorte var i en helt anden verden. Jeg har aldrig før været vidne til så støjende en adfærd. Det virkede utroligt ophidsende på mig. Så selvom jeg havde sprøjtet to gange, stod pikken strunk og kampklar. Min sjette tur varede lidt længere. Jeg kunne mærke, at jeg begyndte at trænge til en pause, så jeg kørte løs, indtil jeg igen kunne mærke en kildren spredes ud gennem kroppen som tegn på, at den tredje ladning var klar til affyring. Dorte stønnede videre, mens jeg steg af og overlod til Poul at gøre arbejdet færdigt. Jeg trængte til en kold douche, så med en øl i hånden gik jeg ud på badeværelset og lod de kølige stråler om at sænke min kropstemperatur. Selvom jeg havde lukket begge døre, kunne jeg tydeligt høre Dortes elskovslyde.

Jeg tog mig god tid, inden jeg begav mig tilbage til Pouls værelse. Netop da jeg havde lukket badeværelsesdøren, gik den tredje dør op. Naboen skulle åbenbart i byen. Der stod jeg uden en trevl. Og mit håndklæde havde jeg hængt til tørre hen over radiatoren. Og der stod bare en lille lækker sorthåret sag med jordens bredeste smil. ‘‘I går nok rigtig til den. Pas nu på, at Dorte kan holde til det’’, var den eneste kommentar, da hun med et lille klem om min slatne pik skred forbi mig, og forsvandt ud af hoveddøren, inden jeg kunne få sat hjernevindingerne i gang til en eller anden invitation. Jeg stod hjernedød og gjorde ikke andet end at gengælde hendes lille grin og blinket i øjet med et garanteret fjoget og forlegent smil.

Dorte var under mit fravær kommet ned i puste niveau. Poul sad på gulvet med en øl i hånden. Jeg fortalte om naboen og spurgte, om hun aldrig klagede. Poul svarede, at det var hun i hvert fald ikke berettiget til. Hun var heller ikke helt lydløs, når hun dyrkede lagengymnastik.

Mine tanker om fremtidige muligheder blev brat afbrudt af en hæs stemme. Det var første gang, jeg hørte Dorte sige noget: ‘‘I skal lave en sandwich, inden du går. Jeg vil have en i hvert hul.’’ Jeg kiggede ned på den lille orm. Tanken om at få lov til at bruge bagdøren gav et par ryk i den. Jeg sagde: ‘‘OK, men så må du bringe den til live igen.’’

Vi løsnede rebene fra krog og rør og placerede Dorte på knæ på en madras. Jeg stillede mig med pikken ud for Dortes mund. Og så fik jeg mit livs pikslikning. Først tog hun hele den bløde pik i munden. Med tungen slikkede hun undersiden fra roden op til under hovedet. Som om hun var tankelæser, stoppede hun der. Bevægelsen blev gentaget adskillige gange; hver gang uden at berøre mit meget følsomme pikhoved. Efterhånden havde hendes tunge den ønskede effekt. Den slappe pik voksede og fyldte efterhånden hele munden. Dorte rundede læberne og kørte frem og tilbage mellem roden og underkanten af pikhovedet. Hele tiden sørgede hun for, at tænderne ikke kom til at berøre min pik. Det hele var blødt, varm og dejligt. Når læberne nåede roden, åbnede hun svælget, så min pik gled et lille stykke ned i halsen på hende. Det var som at køre sin pik 2-3 cm ind i en varm kusse samtidig med at få den suttet af. Min pik nåede fuld styrke, da hun pludselig borede sin pegefinger op i mit røvhul. Da hun noterede sig, at dette gav den ønskede effekt, lod hun en sidste gang læberne glide op ad pikken og denne gang ud over pikhovedet, hvorefter hun kort lod tungespidsen lege med strengen lige under hovedet. Så gjorde hun en bevægelse med hovedet, som om hun gennem bindet kunne kigge op på mig. ‘‘Nu er den vist klar til brug igen.’’ Poul gav hende et kondom, som hun puttede i munden. Herefter lod hun læberne glide ned over pikken samtidig med, at hun rullede gummiet helt ned til roden.

Jeg lagde mig på ryggen på madrassen. Med ryggen til mig placerede Dorte sin kusse lige over mit pikhoved. Ganske langsomt sank hun i bund, kørte et par gange op og ned og flyttede derefter pikken hen til sit røvhul. Endnu langsommere gled hun ved hjælp af smørelsen fra fissen ned over min pik, indtil hun var helt i bund. Så lagde hun sig bagover, idet hun støttede på begge arme. Jeg kunne nu nå hendes kæmpemeloner og begyndte at nulre de små vorter for at få dem til at rejse sig.

Poul indtog nu en position mellem vore fire ben. Da han så min pik oppe i røven på Dorte rejste hans ditto sig til fuld styrke. Det varede ikke længe, førend jeg kunne mærke, at Poul gled op langs min pik, blot med en tynd adskillelse, så der ikke var direkte berøring. Det var en mærkelig følelse, men aldeles ikke ubehagelig. Vi forsøgte lidt usikkert i starten at komme ind i en fælles rytme. Positionen var lidt akavet, men omsider lykkedes det. Damplokomotivet satte i gang igen med sin stønnen, og efter nogen rangeren frem og tilbage nåede Dorte højdepunktet. Jeg blev grebet i et jerngreb, der gjorde, at det, der var tilbage til den fjerde portion, løb ud og fyldte tutten på kondomet.

Med en helt udbrændt og samtidig mæt følelse sagde jeg farvel til mine to nye venner. Det var selvfølgelig ikke den sidste gang, vi mødtes. En gang var vi nede hos Dorte, men der havde vi sikret os, at der ikke var naboer hjemme. Det var en sjov tanke, at jeg kunne møde Dorte på gaden uden, at hun genkendte mig. Jeg kunne klæde hende af med øjnene og tænke på det, vi havde gjort sammen. Omvendt, hvor mange mænd hun har kigget på og tænkt ‘‘Er det mon ham?‘‘ ved jeg ikke, men det er sikkert ikke få. Det var også en vigtig faktor i vor leg, som desværre er holdt op, efter at de flyttede til Sjælland.

Desværre mødte jeg aldrig den sorthårede nabo igen.