LÆSERNES EGNE NOVELLER

StockMaster og dorthe©
Med min Herre i klubben

Jeg var med min Herre i byen, vi var taget ind i en SM klub hvor vi jævnligt kom. Der var da vi kom allerede flere som vi kendte fra tidligere besøg. Min Herre satte sig, og jeg fik tilladelse til at sætte mig, dog lidt derfra. Min Herre sad og talte med en af gæsterne, en Herre der var der solo. Jeg iagttog dem, de kiggede meget over på mig, desværre kunne jeg ikke følge deres samtale, dertil var afstanden for stor.
Min Herre rejste sig, kom over til mig og beordrede mig til at følge ham. Jeg reagerede åbenbart ikke hurtigt nok, for jeg blev trukket i armen og en hvas ordre om at følge med lød i mit øre, der var åbenbart optræk til noget. Da vi kom ind i rummet som jeg blev ført til, fik jeg ordre om at bukke mig, og jeg fik nu nederdelen trukket op og fik en endefuld. Du skal komme omgående når du får besked, jeg ønsker ikke at vente på en tøz. Herrens stemme var ikke til at tage fejl af. Det sved i min ende, det tydede på at blive en forrygende eftermiddag. i rummet var der både en gabestok og et kors på væggen. Ved siden af korset var der en briks, beklædt med sort læder. Jeg gøs, nu anede jeg hvor det bar hen. Tag dit tøj af kommanderede Herren, alt undtagen bh, strømper og sko. Jeg havde fået et påklædningsdirektiv inden vi kørte hjemmefra. Jeg udførte ordren, ville min drøm om at stå i en gabestok gå i opfyldelse? Jeg stod vist og drømte lidt, men blev vakt tilbage til virkeligheden af min Herres stemme. Hvad bliver det til, jeg skyndte mig at lægge tøjet sammen, og nu fik jeg et blindfold på, alt lys var lukket ude, jeg var i det sorte univers.

Jeg fik at vide at enhver forseelse ville medføre omgående afstraffelse, er du klar? Jeg svarede ja med lille stemme, et klask ramte min ene balle, jeg kunne ikke høre dig, lød det strengt fra min Herre. Ja, gentog jeg, denne gang højt og tydeligt. Du glemte at sige Herre, buk dig og tag fat om anklerne. Jeg skyndte mig at adlyde, og nu fik jeg ti rap med den nihalede, 5 på hver balle. Det sved. Da det første slag ramte mig hylede jeg, av for fanden. Da jeg troede jeg var færdig fik jeg at vide at for at bande skulle jeg have 5 mere, dem fik jeg så det sang i min ende, jeg hylede op, men der var ingen nåde.
Nu fik jeg ordre om at bukke mig fremover, og jeg blev fastspændt i gabestokken, det fornemmede jeg tydeligt.
Min Herre gik rundt i lokalet, det var tydeligt at høre, jeg blev beordret til at stå helt stille, og jeg prøvede efter bedste evne. Jeg hørte en dør blive lukket, nu var jeg alene, prøvede at slappe lidt af. Imidlertid begyndte det at klø på mit ene ben, og jeg kunne ikke modstå fristelsen til at løfte det andet ben for at klø igen, men aldrig så snart jeg havde løftet benet... switschhh… et slag ramte mine balder, det var et spanskrør der blev brugt. Sagde jeg ikke du skulle stå stille? Et lille piv, og et javel Herre.
Nu hørte jeg igen min Herres stemme.
dorthe, du er meget stædig, og dertil meget ulydig og glemsom, nu skal du straffes for de forseelser du har begået siden du var her inde sidst, må jeg få et bud? Jeg tvivlede nu på at min Herre ville lade mig bestemme, men jeg foreslog spagfærdigt 10 med spanskrøret. Herren lo højt. Så beskeden dorthe pludselig er, næh, 25 med ridepisken - og - 25 med spanskrøret. Dog, hvis jeg ikke hylede op ville jeg kunne "nøjes" med 20 af hver. Jeg afventede min straf. Da det første slag ramte mig, ridepisken sved på min ene balde, jeg bed tænderne sammen, godt jeg ikke var blevet kommanderet til at tælle. Efterhånden som slagene ramte mig, pressede tårerne sig frem i mine øjne, men jeg var stædig, jeg skulle vise min Herre at jeg kunne udstå det. Jeg vrikkede dog med enden og stampede i gulvet, men ikke en lyd slap over mine læber, efter 20 slag stoppede ridepisken sit felttog mod min stakkels stribede ende. Nu kom spanskrøret i brug. Efter 5 slag skreg jeg op, det gør ondt - det gør ondt. Det skal det også, var min Herres lakoniske kommentar. Efter det sjette slag mærkede jeg to hænder som kælede for mig - hvor kom de hænder fra? Var jeg ikke alene med min Herre?
Mens jeg fik de sidste 19 slag blev der kælet for mig hele tiden. Mine tanker flyttede sig fra slagene på min ende, over til de hænder som kærtegnede mine bryster og min klit, jeg var helt salig. Jeg vidste nu at jeg havde to Herrers fulde opmærksomhed, to Herrer som fik nydelse af mig. Jeg kunne ikke undgå at føle stolthed over det. Hvad skulle denne aften ende med, jeg glemte næsten smerten fra spanskrøret. Da jeg havde modtaget de 20 slag fik jeg lov til at stå lidt og tænke... hvad skulle der nu ske… hvilke prøvelser skulle jeg nu udsættes for, hvad var planlagt? Jeg kunne ikke slippe tanken… hvem var den anden Herre? Kendte jeg ham? Tankerne hvirvlede gennem mit hoved og fortrængte smerten som jeg dog stadig følte i min brændende ende. Egentlig var det et ønske der gik i opfyldelse, min Herre havde før spurgt mig om hvad jeg ville sige til at blive straffet af to Herrer på én gang, jeg havde sagt at det lød spændende. Jeg havde dog forestillet mig at jeg skulle vide det i forvejen når det skulle ske, men endnu en gang, jeg måtte finde mig i min skæbne, underkaste mig min Herres vilje, jeg vidste intet om den anden Herres identitet. Jeg blev løsnet fra gabestokken og ført et stykke hen ad gulvet. Her fik jeg manchetter på håndleddene, de blev fæstnet til nogle kæder som raslede fra loftet, mine ben blev fæstnet til noget på gulvet, jeg var ude af stand til at røre mig. Nu må jeg høre om du har læst på lektien, sagde min Herre med fast stemme, hvad står der i det tiende bud?
Jeg havde for en uge siden fået til opgave at lære slavindens ti bud. Jeg havde da også læst på dem, men jeg var ikke i stand til at huske bud nummer ti, dertil var jeg slet ikke kommet endnu i mine studier. Svar tøz, stemmen var bister og krævende, men jeg var ikke i stand til at svare, og nu hvinede noget gennem luften og ramte mine i forvejen sviende balder, swwiiiiirrrrp, av for den da, jeg bed tænderne sammen i afmagt og smerte. Pludselig huskede jeg noget, at være underdanig, ja det var det. Være underdanig, råbte jeg. Godt, se det hjælper nok lidt på tøzens hukommelse at blive kærtegnet med en dejlig pisk. Jeg tænkte lynhurtigt, at den pisk kendte jeg ikke, og for resten, min Herre var stadig foran mig, altså, en anden Herre piskede mig, jeg både gøs og glædedes, to Herrers fulde opmærksomhed, jeg mærkede en sitrende lystfølelse i underlivet som i et kort sekund fortrængte smerten i mine balder. Jeg mærkede nu at der blev stukket noget op i mig, og en snurren forplantede sig gennem hele min krop, jeg nød det virkelig Hvad er slavindens femte bud?
Jeg blev brat bragt tilbage til realiteterne, det femte bud, åh jo, naturligvis, se bort fra egne behov, jeg nærmest råbte det ud, var virkelig stolt af mig selv.
Ser dorthe bort fra egne behov lige nu? Det mente da jeg gjorde, men var godt klar over at jeg havde prøvet at gnide mig mod den snurrende dildo. Jah, mumlede jeg, og netop i det samme sekund ramte pisken mig igen så det sang igennem huden.
Av - av -av, jeg skreg op. Svar ordentligt tøz, det næste slag ramte mig. Nej, skreg jeg, måtte jo indrømme at jeg havde styret mod tilfredsstillelse.
For at undlade at se bort for egne behov får du fem slag. Dommen var faldet.
Men slagene udeblev. I stedet blev jeg nu kærtegnet af to par hænder, jeg stivnede lidt, var det kvinde eller mandehænder jeg kunne ikke finde ud af det, men jeg nød det i fulde drag, nej det var altså kvindehænder, nej det var udelukket, min Herre havde kun foreslået at en anden Herre kunne deltage i en seance, men tvivlen nagede mig og gjorde mig ivrig efter at få vished. Dildoen snurrede stadig, og den blev ført af en kyndig hånd, hvis hånd mon? Det hele stoppede pludseligt. Jeg blev løsnet og fik besked om at følge med. Hvad skulle der nu ske? Jeg var spændt til bristepunktet, både af indestængte lyster og af usikkerhed om det hele ville udvikle sig, jeg kunne ikke holde mine lyster tilbage meget længere.
Jeg blev nu fæstnet til korset, det var jeg ikke i tvivl om, kyndige hænder gjorde det umuligt for mig at undslippe. Jeg følte mig helt hjælpeløs og udstillet. Jeg var helt klar over at vi var tre personer i rummet, og jeg nød det faktisk, for jeg var jo i centrum, det var mig det hele drejede sig om, men jeg var jo også i stormens øje. Lige nu var der vindstille. jeg hørte en dør blive lukket, var dog ikke klar over om nogen var kommet ind, eller nogen havde forladt rummet. Jeg lyttede intenst, længe stod jeg anspændt, og opspændt. Skete der ikke snart noget? Var jeg forladt - opgivet - glemt? Mine tanker gik til min Herre, hvad lavede han nu? Var der en kvinde, en kvinde som han havde udstillet mig for? Jalousien flammede i mig, og pludselig råbte jeg gennem stilheden. Herre, har du glemt mig? Min stemme må have kunnet høres milevidt. Et piskeslag ramte mine balder med en skærende smerte. Jeg er hos dig min lille tøz, Herrens stemme lød rolig og indsmigrende, gudskelov var han der stadig, åh, jeg elskede den stemme.
Min Herre kælede nu for mig, overalt var hans hænder, han masserede min balder, og smerten blev meget intens - hvor jeg nød at være alene med min Herre - for vi var vel alene? Som den tvivl dog blev ved at nage mig. Nå, jeg faldt efterhånden helt hen i nydelsen af min Herres kærtegn, og da hans fingre kærtegnede min klit blev jeg helt salig, en orgasme formede sig i mit indre, men pludselig stoppede Herren op, fjernede sig, og nu lød hans stemme igen. Vi mangler at afregne for at se bort fra egne behov, du får fem slag med spanskrøret, og hører jeg en lyd fra dig ud over tallet, så begynder vi forfra igen.
Nu måtte jeg bestå min prøve, når Herren udtrykte sig så præcis, så kendte jeg udmærket "slagets gang".
Er du parat tøz? Jeg strammede mig an, Javel Herre, jeg prøvede at lyde som jeg var parat, og håbede inderligt at jeg ville stå det igennem.
Slaget ramte mig med en kraft som kom helt bag på mig. Havde Herren dog bare kneblet mig, men så kunne jeg jo ikke tælle på en for ham tilfredsstillende måde. Én, min stemme var endnu fast og klar.
Jeg hørte suset, og smerten var endnu værre end før, men den udløste også en sand strøm af velvære gennem hele min krop, orgasmen var nu sådan på vej at jeg blot længtes efter de sidste tre slag. To, stemmen var fast.
Min Herre lod nu de sidste tre slag følge i hurtigt tempo, tre, fire og det sidste slag ramte mig med en styrke så jeg sank sammen i mine bindinger, Fem skreg jeg, og nu blev jeg løsnet i en fart, jeg fik fjernet blindfoldet, og blev næsten kastet over på den læderbeklædte briks, rejst op på alle fire, og jeg blev nu taget bagfra, min yndlingsstilling når min ende er gloende og rødstribet, jeg kunne ikke holde mig tilbage længere. Jeg råbte nu højt og bedende om at få tilladelse til at komme, og fik den. Jeg mærkede min Herres lem dybt inde i mig, samtidig med at jeg kastede al min indestængte længsel imod ham, vi elskede som om vi aldrig ville stoppe igen, dette var en fantasi der var gået i opfyldelse for mig, og jeg håbede at den ville vare evigt. Åhhh, vi fløj igennem rummet på elskovens lette vinger, dette var noget jeg ikke havde forestillet kunne fuldbyrdes, lykkerusen var komplet da Herren pumpede i min våde og trængende grotte, vi var ét.
Vi lå længe og kælede og nussede og nød hinanden, jeg var stolt af mig selv, og nød min Herres kærtegn, men min Herre syntes vi måtte ud til de andre i klubbens hall. Vi fik lidt tøj på og listede stille gennem døren ud i hallen.
Ved det bord som min Herre havde siddet ved før sad der nu flere personer, var det mon nogle af dem? Eller hvem var det? Jeg granskede hver enkelt, men kunne ikke læse svaret i deres ansigter.
Min Herre bød mig at sætte mig. Jeg fik serveret et glas kølig hvidvin, og de øvrige omkring bordet hævede også deres glas.
Hils på dorthe, sagde min Herre, nogle af jer kender jo hende helt godt allerede. Jeg hilste rundt, det havde været en overraskende oplevelse, jeg vidste at det ikke var sidste gang min Herre tog mig med i klubben - jeg længtes allerede efter næste seance.
Min Herre så på mig og smilede underfundigt, jeg elsker min Herre for hans påfund, og fordi han er min Herre. 

dorthe