LÆSERNES EGNE NOVELLER

Eriket©

Mere sex til Fru Larsen
Har du ikke læste det først frække afsnit kan du gøre det HER

Fru Larsen fik sit tøj på, og gik over til sig selv, Max luntede med og nåede at strinte et par gange inden de nåede huset.

Fru Larsen ordnede sit hus med ny energi, så lidt fjernsyn, men kunne ikke koncentrere sig om andet end at tænke på den heftige formiddag ovre hos Birte og John. Hun sad i stolen og døsede med hånden nede imellem lårene. Hun var træt, men hendes tanker kredsede hele tiden om Johns dejlige ynglestang og Birtes slik. Hun drømte nogle voldsomt liderlige drømme, men holdt fingrene fra kussen.

Søndag morgen kom Max op i sengen – han ville ud og luftes, og de skulle gå en bestemt vej – nemlig over til Molly.

Fru Larsen gned hanhunden under maven mens hun hviskede i øret på Max: Skal du over og kneppe den dejlige tæve, Max?

Det forstod Max ikke en skid af, men hendes gniden fik alligevel spidsen af pikken til at titte frem.

Nej, sagde Erna, der skal ikke pules før i aften!

Der skulle også laves en dejlig dessert, det havde Erna lovet at tage med.

Eftermiddagen skred langsomt frem, fru Larsen tog pænt tøj på – men ingen trusser – og gik så over til Birte og John i følgeskab med Max.

Erna blev modtaget med kys og kram, John gav Erna et dejligt tungekys der varmede helt ned i understellet: Tak for sidst, sagde John.

Hundene var allerede i gang med parringen, der var ikke megen opvarmning her. Maden kom på bordet, forretten var en dejlig fiskesuppe med tilhørende kold hvidvin – og som en overraskelse blev den serveret af Moussa, en ung mørk fyr fra nabolaget. John havde for en tusse hyret ham til at være tjener hele aftenen. Det havde du nok ikke regnet med, sagde John til Erna!!

Medens de spiste suppen lod John foden glide op ad Ernas ben og helt op til låret. Da Birte fik serveret tog hun Moussa på bagdelen, han havde kun et lille lændeklæde på, joh der var i det hele taget en løssluppen stemning ved bordet.

Hundene var nu helt oppe at køre, hundepikken jog ud og ind, og de var pludselig færdige inden forretten var indtaget.

Så kom kødretten. Moussa serverede for Birte, og hun var altså fræk, han kunne dårligt holde fadet medens Birte pillede ved ham, hun løftede også op i lændeklædet og konstaterede at han var rigtig godt udstyret. Fru Larsen! Nu når du skal have serveret er det helt i orden at røre ved tjeneren!!

Fru Larsen nød synet af den brune dreng med de flotte hvide tænder – hun tog ham lidt på ballerne, og fik også hånden sneget ind imellem lårene, men Moussa var heller ikke sen til at slikke fru Larsen i nakken – Uhh den våde tunge kunne Erna godt forestille sig et helt andet sted.

John spiste samtidig med at han som sagt gned sin fod op og ned ad fru Larsens ben – han havde ingen strømper på og på et tidspunkt landede hans fod i skrævet på Erna. Hun var meget fugtig allerede, og satte sig helt ud på stolekanten for at mærke tæerne ind mod kussen.

Birte havde spildt lidt på kjolen, men det ordnede Moussa hurtigt – af med kjolen, og så var Birte nøgen.

Moussa slikkede også Birte på brystvorterne – og nu kunne hans lændeklæde ikke helt dække hans køn. Birte fandt hans stang og kørte den et par gange frem og tilbage. Så-så ikke så megen lir, sagde John, som også var begyndt at få rejsning, vi skal have den dessert som Erna har lavet.

Det var hjemmelavet is og der skulle sprøjtes chokoladesovs ud over retten.

Moussa kom chokolade på de forskellige anretninger, også på John’s – han fik også et lille sprøjt på sin erigerede pik og sagde: Erna! jeg har fået chokolade på pikken, kom lige og slik det op!

Erna var hurtigt henne ved John og suttede og slikkede chokoladen op, medens Moussa hældte lidt chokolade ned i Ernas kavalergang – det suttede Moussa op, og samtidig fik Erna sine brystvorter slikket. Åhh det var dejligt – skøønt.

Birte tog resolut sprøjten, løftede Moussas lændeklæde og smurte chokolade på hans lange pik! Hun slikkede og suttede så Moussa vendte det hvide ud af øjnene!

Fru Larsen hev hurtigt tøjet af sprøjtede lidt chokolade hen over kussehårene, og bad John om at slikke – og det gjorde han godt og grundigt.

I er fandeme så utroligt liderlige her i huset, sagde Moussa mens han stod og runkede på sin sprængklare pik.

Birte skreg, Moussa du må ikke lade pikken sprøjte endnu, lad mig få den bagfra!

Hun lagde sig op på bordet – lige ned i maden – spredte benene og nu kom Moussa hen til hende, han kunne næsten ikke styre sig – pløjede svinet helt i bund – og efter nogle få tag kom spermen fossende op i Birtes bundliderlige kusse!

Det var ikke meget, sukkede Birte godt ophidset – hva', med dig John?

Jeg er lige ved at få suttet den af, sagde John – med tre fingre oppe i Ernas kogende hul.

Jeg vil ha’ den nu skreg Birte – Moussa gav mig kun lidt narrepik.

Jamen så kom da – hvad med dig Erna? Du er da også ustyrligt liderlig! Uhm, mmm sagde Erna med munden fuld af pik.

Moussa, kan du ikke i det mindste slikke Ernas fisse, imens jeg knepper min kone!

Jeg vil ha’ en sandwich, sagde Birte, med Moussas sæd løbende ned ad benet! 

Fru Larsen troede de skulle have noget mad – men Birte mente vist noget andet!

Åh, det er så besværligt, sagde John – nåh men Moussa kom lige her hen!

John stillede sig foran Birte, som sad på en høj barstol – Moussa du skal give hende din kølle bagfra!

OK sagde Moussa, og stillede sig tæt op ad ryggen på Birte.

Birte klynkede lidt da John stak stiverten op forfra, og Moussa der i mellemtiden havde smurt glidecreme på sin pik, slyngede Birte benene rundt om Johns ryg.

Moussa fandt det brune hul og prøvede langsomt at lirke stangen op i Birtes røvhul.

De havde lidt vrøvl med mandebenene, men efterhånden kom de i gang med en rigtig god takt!

Birte stønnede – av, det gør ondt – meeen det er åhhh også godt – jahh kom nu.

Moussa var slet ikke inde i fuld længde – men han kunne da mærke Johns tykke stang hver gang den var på vej ud.

Åhh… Birte stønnede og klynkede efterhånden som de kom ind i en god gænge – på et tidspunkt savlede hun da de to fyre gennempulede begge hendes huller.

Erna havde lagt sig på alle fire – og Max har hoppet på hende, hun var dog for udblokket til at få noget ud af det, men Birte klagede sig højere og højere – og sank pludselig sammen med et tilfreds smil om munden – en lang lang orgasme havde hun fået, men mændene var ikke kommet endnu.

Så er det din tur Erna!

Neeej, jeg har aldrig prøvet at få den i røven!

Vi er meget forsigtige, sagde John.

De fik bakset Fru Larsen ind imellem sig – og begge stak de deres pikke ind imellem hendes lår, og kørte lidt frem og tilbage!

Åhh hvor bliver man dog liderlig sagde Erna, I pløjer min klit helt rød!

John løftede Erna op på dyret og sænkede hende langsomt ned indtil staven var helt i bund, og John så kussesaften dryppe fra sine nosser.  Moussa smurte på ny glidecreme både på pikken og i Ernas røvhul.

Erna kunne ikke styre sig ret meget længere, men jokkede lystigt på Johns pik!  åhhh det kilder… meget – det var svært for Moussa at ramme den brune ring – så han greb hårdt fat i Erna, og fik presset spidsen af pikken lige indenfor.

Erna hylede av, av, den er alt for tyk!

Slap af, sagde John – og greb godt fat i Ernas røvballer, hev dem godt fra hinanden og sagde til Moussa: Går det bedre? Jahh sagde Moussa, men min pik er ved at slatne lidt!

Birte kom på benene og gik hen lige bag Moussa og legede lidt med hans røvhul, stak pegefingeren lidt ind – og se nu stod Moussas sorte dunkedyr igen flot.

De fik efter megen hyleri gang i knepperiet, og skønt Moussa hele tiden sagde: Skal jeg tage den ud! –så blev fru Larsen mere og mere liderlig – sagde de værste gloser og råbte: Neeej, Pul mig så i røven med din sorte negerpik – MERE – MERE – og John bed hun i skulderen, medens hun skreg: MERE HESTEPIK – MERE HESTE… åhhhh, jeg Kooooommer!! 

Det gøøør jeg også snerrede John åhhh ja NU – den sprøjter, arrrrgh. Sperm og kussesaft løb ud af fru Larsens gennemkneppede grotte, da hun faldt sammen mellem de to svedende mandfolk.

Den eneste der ikke kom, var Moussa, men Birte hev den lange negerkæp ud af Ernas fisse med et svup, og runkede den godt og grundigt.

Åhhhh nu går den vist på mig åhhhh – Birte rev og flåede i Moussas lortelugtende pik, og da hun observerede at hullet ude på pikspidsen åbnede og lukkede sig et par gange, var hun klar over at det var tæt på.

Moussas hoved røg bagover og to lange splat sprøjtede ud af pikken – lige på spisebordet oveni madresterne.

Ahhhhhhhh – Moussa spjættede et par gange - det var himmelsk!

Alle fire lagde sig tæt sammen på gulvet og pustede.

Åhhh det var skønt – sikken fred man har i kroppen efter sådan en ridetur, men føj hvor her lugter!.

De var vist faldet lidt hen da Birte sagde – nåh, nu skal der ryddes op, vi skal i bad og op på arbejde i morgen. Men fru Larsen fik vist en fræk aftale med Moussa!

Fortsættes HER