LÆSERNES EGNE NOVELLER

PainMaster©

Midaldrende ægtepar søger lejer/Hersker
Kapitel 1

Jeg så i en annonce ude på nettet hvor der var et midaldrende par der udlejede et værelse til en enlig. Hun var 55 år gammel, han var 64 år gammel. Der var i annoncen lagt vægt på, at det skulle være en herre der var bestemt i sin attitude og opførsel som ville blive foretrukket. Det sted på nettet jeg var ude, var ikke stedet man søgte efter lejligheder, da det var under kategorien ”Personlige”.  Jeg søgte på annoncen af ren og skær nysgerrighed, og ikke fordi jeg stod og manglede et sted at bo. I svaret på annoncen skrev jeg at jeg forventede der ville være adgang til toiletforhold og køkken, UDEN indblanden fra deres side når jeg brugte det eller skulle bruge det, og det var uanset tidspunktet jeg benyttede faciliteterne på. Det var lige så meget en test, for at se om hvordan de ville reagere.

 

Og inden for en uge efter at jeg havde sendt svaret fik jeg tilbagemelding. Der stod i deres svar, at de var interesseret, men de ville først se mine meritter og derefter tage endelig stilling. 

Fair nok, jeg sendte dem på e-mail mine meritter og efter nogle dage havde jeg igen svar. De havde gransket mine meritter og var kommet til den konklusion at de var interesseret i at få mig som lejer, og havde skrevet deres telefonnummer og adresse i e-mailen så jeg kunne kontakte dem for yderligere information.

Jeg ringede på nummeret og inden længe havde jeg en kvindestemme i røret. Jeg fortalte hvem jeg var og at jeg ønskede at komme ud og bese værelset. Hun spurgte mig om hvornår jeg havde tid til at komme, og jeg sagde at jeg ville komme hen under eftermiddagen. Hun sagde at både hende og hendes mand ville være til stede, og at de så frem til at hilse på mig. 

 

Det viste sig at de boede i et hus på Vestsjælland. Det var et gammelt hus i 2 plan med kælder og med en stor have som lå meget beskyttet for alle andres åsyn. Jeg bed mærke i at de andre huse ikke lå klods op og ned af hinanden, men at der var bevægelsesfrihed så man kunne komme ubemærket fra andres eventuelle nysgerrighed.

 

Jeg gik op til hoveddøren og ringede på. Lidt efter blev døren åbnet og indenfor stod en rimelig slank kvinde med halvlangt mørkt hår. Hun så ganske nydelig ud og var iført jeans, en stram bluse og stiletter. Det gik mig ikke ubemærket hen at hendes patter var store og hun havde en make-up på der var lidt mere end sædvanlig. Jeg blev budt indenfor og efter at hun havde taget imod min jakke og hængt på bøjle, blev jeg vist ind i stuen. Inde i stuen sad hendes mand henne i sofaen. Han var lidt fedladen, havde sort hår og så ellers ganske almindelig ud, ud over at han så ældre ud end sin alder. Deres stue så noget rodet ud, og selve huset bar også præg af, at der ikke havde været gjort noget ved det i meget lang tid.

 

Jeg hilste på ham og lagde mærke til at han ikke havde øjenkontakt med mig da han svarede. Hun henviste mig til deres lænestol og spurgte om jeg ville have en kop kaffe. Jeg lagde mærke til at der allerede var dækket op med 3 kopper, så De forventede åbenbart at jeg drak kaffe. Til alt held gør jeg, så jeg sagde ja tak. Hun hentede kaffen, hældte den op og da hun havde skænket kaffe i alle kopperne satte hun sig ned i sofaen ved siden af sin mand. Jeg spurgte dem om hvorfor de havde lagt vægt på at det skulle være en herre der var bestemt i sin attitude og opførsel. Jeg kunne se på manden at han rødmede lidt og var ikke meget for at svare på det, så konen tog over og svarede at de søgte en herre som ville bruge dem til hård og pervers sex på daglig basis. Kort sagt, de havde en drøm om at blive seksuelt misbrugt, ydmyget, straffet hårdt og perverst, og i det hele taget ligge under for den rette ”Master”. 

Hun kunne se på mig at jeg var lidt tvivlende, så hun sagde at de igennem mange år har haft en drøm om at blive domineret og brugt uden hensyntagen til deres ønsker. Men de havde haft svært ved at finde en person/Master som ville mere end bare korte fornøjelse eller når det passede ind i personens dagligdag. Og de ”Mastere” de havde haft gav dem ikke rigtig det de søgte, for de var for ”pæne” når det kom til stykket. De ønskede sig en person som virkelig var til hård SM, og det var svært at finde. Specielt hun havde ønsket at finde en Master som var moden indenfor hård SM og den alternative livsstil og havde i sinde at føre dem ind i en verden hvor der ingen vej var tilbage. Selvom det sikkert kan virke perverst, forkasteligt, afskyeligt og afstumpet for den ikke indviet person i det alternative liv, så var det et liv som de tændte meget på men havde svært ved at finde en Master der var villig og parat til at opdrage et ægtepar i den hårde afdeling af SM, og samtidig gøre det til et liv for dem. Jeg spurgte dem hvad det var i mine meritter som havde gjort at de var interesseret i mig som ”lejer”? 
Hun forklarede at mine meritter svarede til det de havde søgt igennem så lang tid, og de følte derfor at de endelig havde fundet en person som spillede på det meste af registret som havde deres interesse. 
Nuvel, så var der ingen grund til at træde mere i det, så jeg oplyste dem om at jeg flyttede ind hos dem dagen efter. Jeg drak min kaffe færdig, sagde farvel og gik ud af døren. 

Dagen efter flyttede jeg ind hos dem, bla. medbringende alle mine SM remedier. Og da vi alle sad inde i stuen, igen med kaffe i kopperne, hev jeg kontrakt frem som jeg havde medbragt. Den gik bla. ud på at de frivilligt og uden tvang havde ladet mig flytte ind hos dem UB, og at jeg kunne benytte mig af deres hus som det passede mig. Samtidig stod der også at de var ved deres fulde fem, og at de frivilligt og uden tvang havde….bla., bla., bla. osv. indtil alle punkterne var læst igennem og accepteret. De skrev begge to under plus at de samtidig virkede som vidne for den anden underskriftspart og da alle punkter var underskrevet gav hun det videre til mig, hvorefter jeg underskrev de resterende felter. Derpå gav jeg dem en kopi af indholdet, så de til hver en tid kunne se hvad de havde skrevet under på. 

Efter at kontrakten var skrevet under og jeg havde lagt den i min mappe igen, ændrede jeg tonen i huset. Jeg sagde til dem at de herefter skulle være nøgne når de var i huset eller kun have den påklædning på som jeg dikterede. Ydermere skulle de ALTID titulere mig som Master og alle mine mandlige venner Herre, og når jeg havde andre kvinder i huset skulle de tiltales som Fruer. Jeg beordrede dem begge til at tage deres tøj af. Hun skulle være næsten nøgen og kun have hofteholder, nylonstrømper og stiletter på. De gjorde som befalet og da de stod nøgne eller hun næsten nøgen foran mig, så jeg at han havde den mindste pik jeg nogensinde har set. Jeg ydmygede ham og spurgte om han ikke skammede sig over at rende rundt med så en lille pik. Han blev rød i hovedet men sagde ingenting.

“SVAR MIG DIN USLE SLAVEPIK.”

“Jo Master.” fremstammede han

“JO MASTER, HVAD!”

“Jo Master, jeg skammer mig over at have sådan en lille pik.” svarede han med lav stemme og mens han kiggede ned i gulvet ildrød i hovedet.

Herefter fortalte jeg dem at det værelse som var tiltænkt mig, nu var deres opholdssted når de ikke var i brug eller måtte gemmes væk fra gæster som ikke forstår denne livsstil. Der ville selvfølgelig være en spand tilstede som de kunne skide og pisse i, samt en skål med vand så de kunne lappe væske i sig når de var tørstige. De ville være lænket når de var dernede, men lænkerne var lange nok så de kunne nå både spand og skål.

Jeg beordrede ham til at fjerne alle ting der var inde i værelset, så det var helt tomt. Dernæst kunne han begynde at bygge de ting jeg forlangte der skulle være inde i værelset.

Det viste sig at værelset, hvor jeg skulle have boet lå nede i kælderen, så jeg beordrede ham til at kravle ned i kælderen og gå i gang med det samme. Han gjorde som befalet og inden længe kunne jeg høre at han var i gang med at skrue ting ned fra væggen og tage ting ud af rummet. I mellemtiden sad jeg oppe i stuen og undersøgte den tidligere frue af huset. Jeg kommenterede hendes behåret kusse og sagde at hun var et svin og at hun ville blive straffet for at rende rundt med så en behåret kusse. Jeg beordrede hende til at sprede sin kusse, så jeg kunne se hvordan den så ud. Hun gjorde som befalet og jeg lagde mærke til at hun havde store skamlæber.

 

Jeg kommanderede hende ned på knæ liggende foran mig mens jeg sad i lænestolen. Hendes store patter (størrelse 42 DD) hang og svajede. Jeg beordrede hende til at lægge sine arme om bag ryggen og lade dem blive der uanset hvad jeg gjorde. Jeg tog fat i hver brystvorte og begyndte at klemme til. Jeg kunne se at hun forsøgte at holde smerten ude, men til sidst skreg hun fordi jeg blev ved med at klemme hårdere og hårdere. Jeg knaldende hende en hård lussing på siden af hovedet og spurgte hende om hun havde fået lov til at kæfte op. Hun undskyldte grædende.

Jeg tog igen fat om hendes brystvorter og fortsatte med at klemme samtidig med at jeg drejede dem rundt. Hun forsøgte virkelig at kontrollere sig selv, og med sammenbidte læber og undertrykt gråd lykkedes det hende ikke at hyle op. Jeg blev ved da jeg nyder at tilføre smerte på mine sexslaver, og fordi jeg ønsker at se hvor deres smertetærskel går. Hun forsøgte virkelig at undertrykke sin gråd, men snottet begyndte at rende ud af næsen på hende og hang i lange tråde ud af den. Jeg begyndte nu at bore mine negle ind i hendes vorter, og hun kunne til sidst ikke holde sig længere og skreg op med et hyl der ville have fået min pik til at rejse sig yderligere i mine bukser hvis det var muligt. Hun tog instinktivt sine hænder beskyttende op til sine patter, hvilket gjorde mig gal.

Jeg knaldede hende nogle hårde lussinger på siden af hendes hoved, og spurgte om hun ikke havde forstået hvad jeg sagde tidligere. Grædende undskyldte hun igen og igen. Jeg kaldte hende for den mest dumme, grimme og tomhjernet luder jeg nogensinde har set, og fortalte hende at hun ville blive straffet hårdt senere, men nu var der noget andet hun skulle gøre først. Jeg kommanderede hende til at tage min pik ud af bukserne og sutte den ren. 

Grædende skyndte hun sig at få min pik ud af bukserne og ind i sin ludermund. Stadig grædende suttede hun på livet løs og forsøgte virkelig at gøre det godt igen, for det var med en entusiasme der beviste at hun kendte sin plads. Da jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, sagde jeg stakåndet til hende at hun skulle sluge alt mit sperm og at der ikke måtte gå noget til spilde. Hun nikkede febrilsk på sit hovedet og forsøgte at give mig et svar, men det forblev halvkvalt. Jeg skød al mit sperm i kaskader ind i kæften på hende. Jeg kunne se på hendes synkebevægelser, at hun skyndte sig at sluge så meget så muligt for at det ikke skulle rende ud af mundvigende på hende. Da jeg havde tømt mig færdig, slikkede hun min pik helt ren inden hun lagde den på plads i mine bukser igen og lynede op. Det var tydeligt at se at hendes underdanige gener lå naturligt for hende. 

 

Jeg beordrede hende derefter til at kravle ud i haven. Igen adlød hun underdanigt og da vi var kommet derud, fandt jeg et godt sted hvor hun kunne ses fra vejen hvis man anstrengte sig lidt. Jeg kommanderede hende til at rejse sig op, sprede sine ben og pisse. Hun rejste sig op og spredte sine ben og gjorde klar til at pisse. Hun pressede til og der begyndte at rendte nogle få dråber ud af kussen, men inden længe stod pisset i kaskader ud af kussen på hende. Da hun havde pisset færdig kommanderede jeg hende til at lægge sig på ryggen oven i sit eget pis og lege med sig selv indtil hun kom. Og hun skulle blive ved med at lege med sig selv efter at hun var kommet første gang, og sådan skulle hun fortsætte indtil jeg kom tilbage. Hun skulle lære at få tvunget orgasme. 

 

Jeg gik ned i kælderen til hendes slavepik af en mand. Han havde fået de fleste af tingene ryddet ud af rummet, og det eneste jeg lod stå tilbage var en gammel metalseng med madras.

 

Jeg spurgte ham om han var tørstig. Det var han, så jeg beordrede ham ned på knæ og åbne sin beskidte mund. Han lagde sig straks på knæ med åben mund og jeg stillede mig op foran hans åbne mund og lynede min lynlås i bukserne ned og tog pikken frem. Jeg sagde til ham at han kunne understå sig i at spilde så meget som en dråbe af min kostbare nektar. Jeg lod derefter pisset løbe ned i munden på ham, og holdt igen da jeg så at hans mund var fyldt op, så han kunne nå at synke inden jeg på ny fyldte hans mund op. Da jeg havde pisset færdig trak jeg hans mund ind over pikken så han kunne sutte den ren. Han suttede og slikkede op og ned af skaftet, og der gik ikke lang tid førend min pik begyndte at blive stiv. Jeg stak min nu stive pik dybt ned i svælget på ham, så han fik opkastningsfornemmelser og trak sig lidt tilbage. Jeg hev pikken ud af kæften på ham og knaldede ham nogle hårde lussinger og sagde han fanden tage mig ikke havde fået tilladelse til at trække sig tilbage. Han undskyldte meget og havde tårer i øjnene, men jeg var ikke tilfreds for køteren skulle lære at han ikke var noget og at han skulle lære at parere ordre.

 

Jeg fandt noget gammelt reb imellem de ting fra rummet der skulle smides ud, og bandt hans hænder stramt bag ryggen på ham. Jeg beordrede ham til at rejse sig op og stå med spredte ben foran mig. Han gjorde som befalet, og jeg gik helt hen til ham og stod med front mod ham. Jeg smilede til ham inden jeg med hård kraft jog mit knæ op i skridtet på ham. Han stak i et skrig, bukkede sammen og faldt om på gulvet. Tårerne løb ned af kinderne på ham, og jeg nød synet af den lille usle slavepik der jamrende lå og vred sig på gulvet i fosterstilling foran mig. Jeg kommanderede ham op og stå igen med spredte ben. Med stort besvær, grædende og med tårerne rendende ned af kinderne, fik han rejst sig op og stod med spredte ben foran mig igen.

 

Han tryglede og bad mig grædende om ikke at gøre det igen for han ville aldrig trække sig tilbage fra min pik mere, uanset hvor langt ned i halsen jeg proppede den. Men inden han fik set sig om havde jeg igen jaget mit knæ hårdt op i nosserne på ham. Igen skreg han op og bukkede sammen på gulvet foran mig.

 

Jeg tog noget mere af det gamle reb i kælderen og fik ham vendt om på ryggen. Jeg bandt noget af rebet rundt om hans nosser og strammede til. Han skreg og hylede og kiggede på mig med skræmte og bedende øjne. Jeg ignorerede ham fuldstændig, og da jeg havde bundet hans nosser stramt og forsvarligt op, trak jeg rebet videre op omkring et metalrør der løb langs loftet. Jeg trak til så han skrigende var tvunget til at lade sit underliv følge med for ikke at få nosserne revet af, sådan føltes det kunne jeg se på ham. Jeg surrede resten af rebet fast til metalrøret da hans krop stod i en bue opad og han mere eller mindre kun støttede på sine skuldre, nakke og fodflader. Han hylede og græd så tårerne trillede, for hele hans kropsvægt hvilede nu næsten kun på hans nosser og der var ikke en skid han kunne gøre ved det. Hans nosser blev trukket lange og jeg kunne se på hans ansigt, at han virkelig anstrengte sig for at bøde af på vægten ved at lade sine skuldre og fodflader tage trykket. Så måtte han jo så bare håbe på at han kunne holde ud at lade sine skuldre og nakke bære vægten, for ellers ville det gå ud over hans nosser. Og jeg vidste at det skulle han nok komme til at lære.

 

Inden jeg gik op i haven til hans luderkone, klemte jeg hårdt på hans nosser så han kunne ligge og græde som et lille barn. Han er så helvedes ynkelig og fortjener ikke nogen anden behandling.

 

Oppe i haven lå hans luderkone og legede med sig selv som befalet. Hun var kommet for gud ved hvilken gang, for hun havde ikke selv tal på det. Hun havde hørt sin mand skrige op, og kunne nok regne ud at jeg havde brugt ham hårdt. Jeg beordrede hende til at rejse sig op og gå op i badeværelset og blive skyllet ren, skifte hofteholder og nylonstrømper for derefter at komme ned i kælderen. MEN HURTIGT.

 

Hun skyndte sig og var hurtigt tilbage i kælderen som jeg havde befalet.

Hun udstødte et gisp, da hun så sin mand ligge ophængt i sine nosser. Hans gråd var blevet til en hulken. Jeg gik hen til ham og satte mig på hug foran hans nosser. Jeg smilede til ham idet jeg tog fat omkring hans nosser og kiggede ham i øjnene. Han så meget bange og skræmt ud og jeg begyndte at klemme til. Han rystede febrilsk på hovedet og tiggede og bønfaldt mig om ikke at gøre det. Han begyndte at stortude for til sidst at stikke i et hyl da jeg klemte rigtig hårdt til. Jeg vendte mig om mod hans luderkone og kunne se på hende at hun faktisk nød at se sin slavepik til mand blive behandlet på den måde. 

”Leg med dig selv, so. Du kan jo lide at se jeg piner den usle slavepik.”

“Jaee Master.” sagde hun med tung og liderlig stemme og begyndte straks at rage sig selv i kussen af bare liderlighed. 

Jeg kunne se på hende at hun var fuldstændig opslugt af sin mands smerteforvredne ansigt og hans nu blåviolette nosser. Imens stod hun og ragede sig selv i kussen næsten ude af liderlighed og afmagt. Jeg så hendes ansigt da jeg klemte så hårdt på hans nosser at hans gråd og rallende hyl efterhånden forstummede da han gled over i bevidstløsheden. Hun kom næsten i en ubeskrivelig orgasme da han gled over i bevidstløsheden. Hun kunne åbenbart også lide at se sin mand blive tortureret. Jeg løsnede rebet fra metalstangen i loftet og sænkede hans krop ned på gulvet, hvorefter jeg løsnede rebet lidt omkring hans nosser, men jeg lod rebet være stramt nok til at mærke smerten i nosserne når han vågnede.

 

Da hun var kommet lidt til selv ovenpå sin orgasme, beordrede jeg hende til at stille sig overskrævs på sin mands hoved og pisse udover hans usle krop. Hun så på mig med et smil og gik over til sin mands livløse krop og stillede sig overskrævs på hans hoved som befalet. Jeg kunne se at hun så på ham med en slags foragt og pressede til indtil hendes pis sprøjtede i kaskader ud af kussen på hende. Hun sørgede for at pisset landede ud over hele hans usle slavekrop. Han var langsomt ved at komme til bevidsthed igen, og da hun havde pisset færdig kunne hun ikke dy sig for at sætte sig på hug og køre sin våde kusse af i ansigtet på ham. Jeg kommanderede hende til at blive færdig da jeg ikke gad se på det mere, og skrubbe op i køkkenet og tilberede noget mad til mig. Hun adlød prompte og kravlede op i køkkenet for at tilberede min mad.

 

Jeg lod den usle slavepik ligge og gik op i stuen og satte mig til rette i lænestolen og røg en smøg. Lidt senere kom hun kravlende ind i stuen og sagde at min mad var klar. Jeg rejste mig op fra lænestolen og gik ud i køkkenet, hvor hun havde dækket op til mig. Jeg satte mig til rette mens hun serverede maden. Mens jeg spiste havde jeg beordret hende til at ligge på knæ ved siden af mig. Og da jeg var færdig med maden var det tid til at få suttet pik af, så hun kravlede ind under bordet og lynede min lynlås ned og trak pikken ud. Hun suttede og slikkede længe og grundigt indtil jeg var klar til at sprøjte min sperm ned i vommen på hende. Jeg holdt fast i begge hendes øre så jeg selv kunne styre hvor langt ned i halsen på hende den skulle være og hvor længe. Spermen sprøjtede ned i svælget på hende, og efter at have tømt mig ned i halsen på hende, suttede hun den ren inden hun lagde den tilbage i bukserne igen. Hun takkede mig for den måde jeg havde behandlet hende på. Hun kunne lide det for hun viste klart og tydeligt, at hun mente hvad hun havde sagt til mig under vores første møde. 

 

Men jeg var ikke færdig med at behandle hende. Jeg beordrede hende til at kravle ind i stuen og lægge sig klar med røven i vejret. Imens gik jeg ned i kælderen for at tilse hendes slavepik til mand som lå og jamrede sig. Jeg sagde til ham at han skulle holde sin kæft imens jeg løsnede rebet omkring hans pik og bandt ham op igen. 

”Så kan du godt gå i gang igen. Og når du er færdig lægger du madrassen fra metalsengen ned på gulvet i modsatte hjørne af sengen, og lægger dig på metalsengen på maven, og sørger for at din lille usle pik og nosser hænger ned igennem fjedrebunden, køter.” sagde jeg 

”Ja Master. Det skal jeg nok.” svarede han hulkende. Han havde lidt kvaler med at rejse sig op, men en hård lussing på siden af hovedet med ordene om at han skulle få fart på, hjalp ham på gled.

Jeg gik op i stuen igen og ind i mit soveværelse – som tidligere havde været Deres – hvor jeg havde lagt mine SM remedier indtil kælderen var bygget færdig som jeg ville have den. Her tog jeg enema-udstyret og gik ind i stuen hvor min luder lå med røven i vejret og ventede på mig. Jeg stillede udstyret op ved siden af hende og gik derefter ud i køkkenet med den store 5 liters dunk. 

Jeg fyldte dunken op med varmt vand så der var ca. 4 liter i den og gik tilbage til stuen igen. Jeg tog derefter min ”spreaderbar” af træ. (Det er et langt og bredt træstykke der åbnes ned langs midten med 2 store runde huller, i hver ende af træstykket, hvor anklerne bliver låst fast til. Så når man åbner ”spreaderbaren” er der 2 halvmåneformet huller på nederste del af træstykkets ender hvor hver ankel lægges, og når man så lukker den øverste del af ”spreaderbaren”, ligeledes med 2 halvmåneformet huller, ned over anklerne så er hendes ankler fuldstændig fastlåste til træstykket.) 

Jeg beordrede hende til at lægge sig på knæ og albuer med røven højt i vejret. Derefter hængte jeg dunken op i dens dertil indrettet krog og førte slangen, som sidder i bunden af dunken, ind i min luders røvhul. Jeg åbnede derefter for tappen så det varme vand begyndte at rende ned i røvhullet på hende. Hun begyndte at jamre sig for vandet var meget varmt, men et hårdt slag på hendes røv fik hende på andre tanker, så det eneste jeg hørte derefter var hendes snøften. Jeg tog en temmelig tyk butt plug og satte på gulvet, foran hendes ansigt, med ordre om at hun skulle sutte på den og sørge for at den blev fuldstændig glat af hendes spyt. Hun adlød prompte og satte straks munden ned over den, og begyndte at køre sin mund op og ned af skaftet på den tygge butt plug, mens hun af og til jamrede sig fordi presset i hendes mave blev kraftigere og kraftigere. 

Efterhånden som vandet blev tømt oppe i røvhullet på hende, jamrede hun sig mere og mere stadig imens hendes mund gled op og ned af butt pluggen. Da jeg havde tømt dunken fuldstændig for vand, lignede hun en gravid i 8 måned. Jeg tog butt pluggen fra hende, og efter at jeg havde hevet slangen ud af hendes røvhul, pressede jeg butt pluggen på plads i røven på hende. Jeg blev ved med at presse på butt pluggen indtil musklen i røvhulsåbningen gav så meget efter, at jeg kunne presse butt pluggen helt i bund. Det fik hende til at hyle op og tårerne løbe ned af kinderne, men jeg grinede bare af hende. Jeg trak hendes arme om bag ryggen og lagde dem i håndjern. Derefter begyndte jeg at massere på og omkring hendes mave, så jeg sørgede for at vandet kunne blive godt fordelt oppe i tarmen på hende. 

Hulkende og med bedende øjne kiggede hun på mig, men jeg sagde til hende at hun ligeså godt kunne vænne sig til det, for hun fik kun lov til at udstøde vandet NÅR det passede mig. Hun slog blikket ned i gulvet og begyndte at græde. Lidt efter gik jeg tilbage til mit soveværelse hvor jeg hentede et pulver, jeg har købt i udlandet, som brænder utrolig meget når det bliver smurt ind på visse ømfindige steder eller sår på kroppen. Det virker som om man brænder stedet med en ildflamme, men følelsen af flammen og smerten begynder først at fortage sig efter 24 timer og efter 48 timer er det helt forsvundet. Der eksisterer selvfølgelig et middel som kan standse smerten med det samme, men det havde jeg ikke tænkt mig at bruge. Jeg gik tilbage til stuen og satte mig på hug bag min luder. Jeg havde taget mine operationsgummihandsker på og fugtede min ene pegefinger inden jeg dyppede den ned i glasset og fik lidt pulver på fingeren. Jeg satte glasset ned på gulvet og spredte derefter hendes kusselæber. Jeg begyndte at smøre pulveret ud på hendes klitoris, og hun var da heller ikke ubemærket af det og begyndte at komme med stønnelyde. Da jeg havde fået pulveret fordelt ud på klitorissen, tog jeg et nyt lag på min finger og smurte det godt op og rundt i kussen på hende. Derefter rejste jeg mig op og satte mig over i lænestolen og ventede på at det skulle ske.

Hun kiggede spørgende over på mig som for at finde ud af hvad det var jeg havde lavet ved hendes kusse, og om jeg ikke ville lege lidt mere med hendes kilder. Pludselig skiftede hendes ansigtstræk karakter. Fra at have et liderligt og underdanigt udtryk, til at få et smertefuldt og skræmt udtryk i ansigtet. Og så kom skriget. Hun skreg og hylede og tårerne begyndte at rende i stride strømme ned af kinderne på hende. Hun vred og vendte sig som en ål og hun skrigende spurgte hun hvad jeg havde gjort ved hendes kusse, men jeg lod hende ligge og vride sig i smerte imens jeg tog min pik ud af bukserne og begyndte at lege med den. 

Hysterisk af gråd og med angst i øjnene så hun på mig. Hun skreg at jeg skulle tage det væk, få smerten til at holde op, men da hun så at jeg sad og legede med min pik og ikke svaret hende fik hun et bange udtryk i øjnene. Min pik var jernstiv og var klar til at blive malket. Jeg gik hen og trak hende i håret op på knæ igen. Jeg beordrede hende til at åbne munden så jeg kunne jage pikken ind i kæften på hende. Jeg brugte hendes øre som styrehåndtag imens jeg trak hendes mund op og ned af min pik. Snottet var begyndt at rende ud af næsen på hende, og noget af det ramte pikken men det suttede hun bare i sig når jeg trak hendes mund ned over pikken igen. Jeg legede med hende i et stykke tid indtil jeg var klar til at tømme pikken. Jeg trak pikken ud af munden på hende og sendte al mit sperm ud i hendes hoved. Det ramte hende i håret, øjet, næsen og noget af munden og begyndte at løbe ned af ansigtet på hende. Jeg trak min pik tilbage i bukserne, efter at have tørret den af i hendes hår, og lænede mig tilbage i stolen og nød synet af den grædende luder der lå foran mig med snot ud af næsen og sperm i hele hovedet. 

”Du ved hvad du er gået ind til, luder. Jeg og KUN jeg afgør hvad jeg bruger dig til. Du har selv bedt om at blive behandlet sådan, er det ikke korrekt luder?” spurgte jeg.

”Ja… Master. Jeg vil gøre…...ALT Master, hvis bare du stopper smerten i min klitoris. Det brænder så forfærdeligt, ………åhhh det brænder så meget. Det er som om at der er ild i den. Tag det væk, TAG DET VÆK MASTER.” svarede hun nærmest i hysterisk gråd.

”Der er ikke noget der hedder, hvis bare. Du har selv sammen med din usle slavepik til mand sagt at I vil behandles hårdt og perverst. Du bestemmer INTET, ABSOLUT INTET og det samme gælder slavepikken. ER DET FORSTÅET LUDER.” svarede jeg i en hård tone. 

”JA MASTER.” svarede hun i en høj skrigende og grædende stemme.

Hun lå med røven til mig mens jeg sad i lænestolen og nød synet af min luder, men jeg kunne se at hendes kusse var meget fugtig af kussesafter. Jeg rejste mig op og gik over og åbnede ”spreaderbaren” og kommanderede hende op at stå og følge mig ned i kælderen. Jamrende i smerte og foroverbøjet stavrede hun af sted efter mig ned i kælderen.

 

FORTSÆTTES

Denne historie har ophavsret © 2004 af PainMaster. I er velkomne til at downloade og beholde kopier til eget behov.

painmaster@hotmail.com