LÆSERNES EGNE NOVELLER

PainMaster©

Midaldrende ægtepar søger lejer/Hersker
Kapitel 2

Slavepikken var allerede færdig og lå på metalsengen som beordret tidligere. Jeg løsnede håndjernene bag hendes ryg og bandt hendes hænder sammen foran med reb, hvorefter jeg lod rebet føre op over et metalrør i loftet. Jeg trak til så hun kom op og stå på tæer hvorefter jeg lod rebet fortsætte ned til metalsengen hvor jeg bandt det fast. Men det var ikke uden hyl og gråd, men hvad havde hun at skulle have sagt. Dernæst bandt jeg hendes ankler sammen og gjorde det samme lige over knæene på hende. Hun var begyndt grædende at bønfalde mig, men der var ingen kære mor og for at der ikke skulle være al for megen larm, kneblede jeg hende med en pikformet mundknebel. Derpå bandt jeg hendes store patter stramt op med noget reb, flere gange så de stod lige ud i luften og inden længe var de begyndt at blive blåviolette. 

 

Jeg gik op i soveværelset og hentede mit spanskrør plus nogle andre SM remedier. Spanskrøret har jeg specielbehandlet i en saltlage, så når spanskrøret rammer kroppen ryger noget af saltet ind dét sted hvor spanskrøret har ramt. Det får det til at svie ad helvede til.

 

Jeg gik ned i kælderen igen og stillede mig hen foran hende så hun kunne se spanskrøret. Jeg lod det suse igennem luften nogle gange så hun kunne begynde mentalt at forberede sig på slagene. Men inden jeg gik i gang med hende, bandt jeg slavepikken fast til sengen. Jeg bandt hans arme og ben ud til hver side af sengen, og sørgede for at hans pik og nosser hang ned igennem metalfjedrene på sengebunden. Jeg begyndte at køre hans pik frem og tilbage som når man malker en ko, og inden længe begyndte den at vokse lidt. Han var begyndt at nyde det for hans vejrtrækninger blev tungere og tungere. Det var jo ikke fordi at den blev særlig stor i stiv tilstand men lidt har vel også ret, og nu bandt jeg et tyndt reb stramt omkring hans nosser så blodet ikke løb tilbage. Dernæst bandt jeg et tyndt reb omkring roden af hans pikhoved. Da jeg var færdig med opbindingen tog jeg to 2-kilos lodder frem med en lille S formet krog som jeg satte igennem rebopbindingen ved hans pikhoved og lod det trække hoved/pikken nedad. Allerede på det tidspunkt begyndte han at hyle op, og tiggede og bad mig inderligt om at fjerne den igen. Jeg ignorerede ham fuldstændig og satte det andet 2 kilos lod fast til rebopbindingen omkring hans nosser. Begge lodder trak kraftigt ned i henholdsvis hans pik/pikhoved samt hans nosser. 

Han begyndte at hyle op og jamre sig, så jeg lod spanskrøret suse hårdt ned over hans usle røvballer 10 gange. Han græd og hylede så jeg tog endnu en pikformet mundknebel frem og proppede ind i kæften på ham. 

”Du har intet at skulle have sagt, for du er ingenting andet end en beskidt ussel slavepik som er til for mig og min fornøjelse, akkurat som din luderkone. ER DET FORSTÅET?” 

Han nikkede febrilsk på sit hoved imens han forsøgte at skrige igennem mundkneblen, fordi jeg lod det ene slag efter det andet hagle ned over hans beskidte røv.  

 

Da jeg syntes at han havde fået nok vendte jeg mig om mod hans luderkone. Jeg stillede mig ved siden af hende og hævede spanskrøret op over mit hoved, for derefter at lade det lande hårdt på hendes røvballer. Hun forsøgte at svinge sin krop fremefter, men nåede ikke så langt da rebene stoppede hende og hun kom tilbage til udgangspunktet. Derefter kom hendes halvkvalte skrig igennem mundkneblen og inden det døde hen havde jeg på ny ladet spanskrøret lande på hendes røvballer. Igen forsøgte hun at skubbe kroppen fremefter, men blev stoppet af rebene igen. Og inden hendes krop var kommet tilbage til udgangspunktet, lod jeg spanskrøret suse hårdt ned over røvballerne 2 gange. Hun skreg og hylede igennem mundkneblen og tårerne var begyndt at rende ned af kinderne på hende. 

 

Jeg fortsatte hendes afstraffelse lidt endnu, og hendes røv var blevet godt rød og hævet de steder hvor spanskrøret havde landet. Nogle steder var der blodansamlinger hvor spanskrøret havde ramt samme sted flere gange, og andre steder var der begyndt at pible blod som løb langsomt ned af hendes røvballer. Jeg lagde nu spanskrøret til rette på det ene af hendes patter. Hun så på mig med skræmte øjne og grædende rystede hun på hovedet alt imens hendes tårer rendte ned af kinderne på hende. 

Jeg så hende i øjnene og hævede spanskrøret. Hendes øjne fulgte spanskrøret, og jeg lod det hænge lidt i luften inden jeg lod det suse hårdt ned over hendes pat. Hendes halvkvalte skrig var nu ikke mere så ren i tonen som tidligere, men mere hæs fordi hun havde skreget så meget. Hun kunne ikke holde sig og begyndte at pisse sig selv ned af lårene. Jeg grinede og sagde at hun ikke var andet end en beskidt luder. Hun blev flov og lod øjnene falde ned mod gulvet. Jeg gav hende 15 hårde slag med spanskrøret på hver af hendes patter. Da jeg var færdig var hendes patter begyndt at hæve så rebene strammede endnu mere omkring dem.

Jeg lagde spanskrøret fra mig og tog mine operationsgummihandsker på, og gik hen foran hende. Jeg spredte hendes kusselæber og fik fat i hendes klitoris og begyndte at lege med den med min ene pegefinger. Jeg vidste at det stadig brændte ad helvede til i klitorissen men jeg lagde mærke til at hun allerede var godt våd af kussesafter, og hun kiggede på mig med et liderligt og hungrende blik i øjnene. Jeg legede et lille stykke tid med hendes klitoris og efterhånden blev hendes vejrtrækninger mere tunge, og selvom hun græd begyndte hun at stønne liderligt imellem gråden. Og inden hun var ved at komme i sin store orgasme, holdt jeg op. Hun kiggede uforstående på mig samtidig med at hun rystede helt vildt med hoved. Hendes øjne ligefrem tiggede og bad mig om at give hende en udløsning. Jeg så hende i øjnene og smilede mens jeg rystede langsomt på mit hoved. Hun brød ud i en hulkende stønnen og lod sit hoved falde ned mod sine patter. Hun begyndte at græde igen.

Pludselig begyndte hun at få mavekramper fordi hun stadigvæk havde de 4 liter vand liggende i maven. Jeg trak butt pluggen ud af røvhullet og straks begyndte vandet at fosse ud af røven på hende. Hun lod det hele gå med en befriende stønnen. Jeg spredte hendes røvballer og beordrede hende til at trykke til, så alt sprøjtede ud af hende. Selvom vandet og noget lort allerede fossede ud af hendes røv, kunne jeg mærke på hendes mavemuskler at hun virkelig pressede til. Det bevirkede at vand og lort sprøjtede i kaskader ud af røven og hen af gulvet. Men samtidig begyndte hun også at pisse så det løb i stråler ned af hendes lår. Til sidst, da hun ikke troede at hun havde mere inde i sig, beordrede jeg hende til at presse al det hun kunne. Hun holdt vejret og pressede alt hun havde lært, og med det resultat at der var nogle rester med lort og vand der skød ud af hendes røvhul med en højlydt prutten. Jeg kunne se at hun var flov over resultatet. 

Jeg gentog hendes tarmudskylning 2 gange til for at være sikker på at hun var fuldstændig ren oppe i røven. Men denne gang med lunkent sæbevand.

 

Efter at hun havde tømt sig fuldstændig, løsnede jeg rebene op omkring hendes patter. Og da blodet begyndte at rende tilbage til patterne begyndte hun at skrige halvkvalt igennem mundkneblen. Jeg tog et lille halstørklæde frem fra min baglomme og bandt rundt om mit ansigt så det dækkede næsen og munden. Hun kiggede undrende på mig, men jeg satte mig bare på hug og begyndte igen at lege med hendes klitoris, og jeg kunne se på hende at hun ikke vidste om hun skulle græde på grund af smerten i patterne eller om hun skulle græde over sin indelukket orgasme der var blevet vækket til live igen. Da blodet var vendt tilbage til hendes patter, og jeg kunne høre at hun var begyndt at stønne af liderlighed igen, tændte jeg min lighter – som hun ikke havde set jeg havde taget frem – og satte den til hendes kussehår. Jeg vendte flammen direkte ind på hendes kusse, og man kunne høre en masse knitren og se når hårene brændte hurtigt af. Hun skreg op og der dryppede også lidt pis ud af kussen på hende. Det var hurtigt overstået, så hun nåede ikke at blive forbrændt. 

 

Hun var stadig tung og liderlig i sin vejrtrækning, og jeg kunne se på hende at hun ikke vidste hvilken smerte der var størst – den i klitorisen eller den kortvarige brændende smerte direkte på kussen. Jeg blev ved med at køre min finger rundt om og på hendes klitoris, og inden længe begyndte hun at ryste i benene. Hun så direkte på mig med store opspilet øjne. Jeg blev ved og skriget, ekstasen og den eksploderende orgasme var syn værd for guder. Da hun kom i sin eksplosive orgasme forsvandt hendes øjne helt op under hendes halvt lukkede øjenlåg. Hendes krop blev ved med at ryste i ekstase og liderlighed i lang tid inden hun begyndte at komme ned på jorden igen.

Jeg gik over til mine SM remedier, hvor jeg tog en stor tyk sort pikformet dildo og gik tilbage til hende. Jeg bandt rebene om hendes ben op og hun spredte villigt sine ben, og jeg satte mig igen på hug så jeg kunne fortsatte med at lege med hendes kilder. Hendes krop begyndte igen at reagere på behandlingen. Hun begyndte at græde igen, mens hun så mig direkte i øjnene. Jeg kunne se at hun igen var ved at bygge en orgasme op, og da det var ved at være på sit højdepunkt jog jeg med fuld kraft dildoen helt op i hendes sjaskvåde kusse så den ramte hendes livmoder hver gang. Jeg blev ved med at trække den ud og i hårde hug køre den helt i bund igen, samtidig med at jeg legede med hendes klitoris med min finger. Hun stønnede hårdt, tungt og stadig grædende, men blev ved med at se mig direkte i øjnene hver gang jeg så op på hende. De så med total overgivelse på mig, og fortalte at jeg kunne gøre med hende hvad jeg ville. 

 

Hun begyndte at komme med en skrigende stønnen igennem mundkneblen og så kom der endnu en eksplosiv orgasme, hvor kroppen rystede og hendes ben næsten blev som gele så hun havde svært ved at holde dem spredte. Jeg holdt op med at lege med hendes klitoris, men blev ved med at hamre dildoen hårdt op i hende. Hun var så våd at hendes kussesafter begyndte at løbe ned af min hånd. Efterhånden var hun begyndt at komme ned fra sine liderlige orgastiske højder, og jeg kunne se på hende at nu gjorde det ondt hver gang jeg jog dildoen hårdt op i hende. Hun havde fået nok, men jeg blev ved et stykke tid endnu bare for at pointere overfor hende at JEG afgøre hvornår ”festen” slutter. 

Og da jeg havde fået nok, trak jeg dildoen ud af kussen på hende og løsnede hendes mundknebel. Halvt grædende og halvt hulkende takkede hun mig for den behandling jeg havde givet hende.

”Tak Master. Åhh tak Master.” 

”Slik din Masters hånd ren for dine beskidte kussesafter, luder.” sagde jeg til hende og stak min gummibeklædte hånd op til hendes mund.

 

”Ja Master.” Svarede hun ivrigt og underdanigt og begyndte straks at lade sin tunge slikke op og ned af min gummibeklædte hånd. Da hånden var blevet slikket ren for hendes kussesafter, stak jeg dildoen op til hendes mund med samme ordre om at slikke den ren. Hun gjorde det med samme entusiasme og ihærdighed som med min hånd. Og da jeg syntes at hun havde slikket længe nok på den, stak jeg den ind i kæften på hende. Den var stor men til sidst fik jeg den ind over hendes kæber. Hun var nu totalt ude af stand til at bevæge sine kæber og kom kun med liderlige smålyde. 

 

Jeg gik op i køkkenet og fandt en plastikskål. Jeg tappede varmt vand fra hanen ned i skålen, og hentede min barberskraber og barberskum og gik ned i kælderen igen. Jeg gik hen til hende, satte mig på hug og smurte barberskum ud over hendes kusse med halvt afbrændte kussehår. Derefter gik jeg i gang med at barbere hendes kusse total glat, samt de hår der sidder mellem ballerne, kussen og røvhullet, så jeg var sikker på at hun var totalt glatbarberet dernede. Jeg beordrede hende til selv at sørge for at hun var totalt glatbarberet de steder fremover. Hun nikkede febrilsk på hovedet som tegn på at hun forstod hvad jeg havde sagt. Jeg tog mine operationshandsker af og tog derefter min pik ud af bukserne. Jeg rettede pikken mod hendes kusse og begyndte at pisse ud over den. Jeg holdt igen og knipsede med mine fingre og gjorde tegn til at hun skulle vende sig om, hvilket hun gjorde. Med min ene hånd spredte jeg hendes baller så meget jeg kunne, og pissede hende imellem revnen ved røvhullet og ned til kussen. Da jeg var færdig med at pisse hende ren for barberskum, vendte jeg hende om igen for at se om al barberskummet var væk. Der var ikke andet at se på kussen end et lille rødligt mærke fra afbrændingen af kussehårene. Hun havde kommet med liderlige lyde imens jeg pissede hende ren. 

 

Jeg vendte mig om til den usle slavepik der lå fastspændt på metalsengen. Jeg spurgte svinet om han var klar over at hans luderkone nu tilhørte mig. Han nikkede tilkendegivende og forsøgte at give et ja igennem mundkneblen, men det blev selvfølgelig ikke til andet end en halvkvalt lyd. Jeg gik hen til metalsengen og tog mundkneblen ud af hans mund, og satte mig på knæ med spredte ben ved hans hoved. Jeg trak op i hans hoved i håret;

”Sut din Masters pik ren for pis, usle køter.” sagde jeg

”Ja Master.” svarede han og åbnede munden.

Jeg proppede min slappe pik ind i kæften på ham og begyndte at gøre kneppebevægelser. Jeg kunne mærke at hans tunge arbejdede ivrigt, og han suttede på livet løs. Pikken begyndte at vokse inde i munden på ham, og da den var rigtig stor og stiv jog jeg den ned i svælget i lange hårde stød. Jeg blev ved med at køre pikken helt ned i svælget på ham, så han kom med opkastningsfornemmelser – og det blev heldigvis heller ikke til andet – indtil jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Jeg trak pikken ud af munden på ham, men beordrede ham til at holde sin mund åben og stikke tungen ud. Jeg lod pikhovedet hvile på hans tunge mens jeg kørte min hånd stille frem og tilbage på pikken. 

Jeg kiggede over på hans luderkone og så at hun havde store våde og liderlige øjne, der så på hvordan jeg brugte hendes usle slavepik til mand. Jeg bemærkede at der hang nogle tråde af kussesafter ud af kussen på hende. 

”Der ser ud som om at min luder elsker at se mig bruge din mund som vaskeklud og affaldsspand, køter.” sagde jeg liderligt til ham.

”Hja Haster.” svarede han.

Jeg kiggede med foragt ned på den usle slavepik der lå med åben mund og ventede på, at hans Master skulle sprøjte al sin sperm ind i kæften på ham. Han var for ynkelig og jeg havde planer for hvad jeg ville bruge ham til. Jeg kunne mærke at det var lige op over, og et par gnidninger til og jeg sprøjtede ind i hans usle beskidte mund. Jeg beordrede ham til at holde det inde i munden indtil jeg sagde til. Og gud nåde og trøste ham hvis han spildte noget af mit dyrebare sperm. Jeg tørrede pikken af i hans ansigt inden jeg rejste mig op igen og gik over til min luder. 

Jeg fjernede dildoen fra min luders mund, og det gav et svup da den røg ud af munden på hende. Hun havde lidt besvær med at få lukket munden igen, men med lidt tålmodighed lykkedes det. 

”Tak Master.” sagde hun efter at have fået kæberne på plads igen.

Jeg bandt rebet i loftet op og trak hende via rebet, der stadig var bundet til hendes hænder, over til slavepikken og hev hende i rebet ned på knæ foran hans hoved. 

”Sæt din mund til hans, luder. Og du, usle slavepik, sørger for at min sperm kommer over i hendes mund.” sagde jeg til dem.

”Ja Master.” svarede de begge to. Dvs., at han nøjedes med at nikke. 

Hun satte derefter sin mund over til hans, og jeg kunne se på deres mundbevægelser da mit sperm gik fra hans mund over i hendes. 

”Slug det, luder.” kommanderede jeg og hun gjorde synkebevægelser.

”Tak Master.” svarede hun efter at hun havde sunket min sperm.

Derefter beordrede jeg hende til at sætte sig på knæ ved metalsengen, og tage sin ene hånd ind under sengen og fat om den usle slavepiks redskab. Hun skulle nu køre sin hånd op og ned af pikken og blive ved indtil han kom i en orgasme. 2-kilos lodderne sad stadig fast i både nosserne og omkring hans pikhoved, så jeg vidste at det ville gøre allerhelvedes ondt på ham når hun begyndte at lege med hans pik. 

Hun satte sig på hug som beordret og tog fat om hans usle pik. Han var allerede begyndt at klynke lidt. Jeg gik op i køkkenet for at hente et cocktailglas og vendte derefter tilbage. Jeg satte glasset under hans pik og beordrede hende til at sørge for, at han skød sin usle sperm ned i glasset når han kom. 

Jeg tog den nihalede læderpisk, og stillede mig ned ved fodenden af sengen, så jeg havde et godt udsyn til den usle slavepiks nosser og pik igennem fjedrebunden. Jeg hævede min arm højt op over hovedet og lod derefter pisken suse med hård kraft ned over slavepikkens usle ryg. Han havde ikke set mig tage pisken, for han var fuldt ud optaget af gråd pga. smerterne omkring hans pik og nosser mens hans luderkone malkede ham. Hans luderkone så op på mig med store liderlige øjne da jeg stillede mig ned ved fodenden af sengen med pisken i hånden. 

Da det første slag ramte ham løftede han sit hoved bagover i forskrækkelse og smerte, og derefter fulgte et skrig så højt, at hvis kælderdøren op til haven havde været åben, var jeg sikker på at naboerne ville have hørt det. Hans kone blev så forskrækket over hans skrig, at hun rystende gav slip på hans pik og tog sine hænder op til munden. Jeg kiggede hårdt på hende, og straks kom hendes hænder ned til hans pik og nosser igen og fortsatte malkningen af slavepikken. Hans skrig var blevet til en blanding af gråd og hylen. Igen løftede jeg pisken op over mit hoved og lod den igen suse hårdt ned over ryggen på ham. Men nu var hans umiddelbare forskrækkelse forsvundet, og skriget kom med det samme samtidig med at han løftede hovedet bagover. Sådan blev det ved indtil hele hans ryg var ophovnet i røde striber. Han hylede og græd som en stukken gris.

Jeg syntes at hans koncentration godt kunne være mere fokuseret på det hans luderkone gjorde ved hans usle pik, så jeg gik op til hovedgærdet af sengen og tog fat i hans hår og løftede hans hoved op. Jeg knaldede ham nogle hårde lussinger for at få hans opmærksomhed, og sagde til ham at han hellere måtte koncentrere sig om det der foregik nede omkring hans pik og intet andet, for ellers ville han få en tur til med pisken indtil han havde lært det. 

Grædende svarede han;

”NEJ, NEJ MASTER, JEG KOMMER SNART. JEG KOMMER SNART. AV… AAAVVVVVVVVV…… DET GØR SÅ ONDT MASTER. DET GØR ONDT, AAAVVVVVVV… DET GØR ONDT, DET GØR ONDT, DET GØR ONDT…… AAAVVVVVVV… DET GØR SÅÅÅÅÅ  OOONNNNDDDDDDTTTTTTTT… KOOOOOMMMMMEEEEERRRRRRR…”

 

Hele hans usle overkrop rejste sig i en bue opefter da han skød sit ulækre sperm ned i glasset, som hans luderkone holdt lige under hans usle pikhoved. 

Jeg beordrede hans luderkone til at klemme på hans nosser samtidig med at hun blev ved med at malke ham, for derved at sørge for at han blev fuldstændig drænet for sperm. 

Hun klemte hårdt på hans nosser og malkede hans sidste rester ud af ham. Der kom nogle få sprøjt til og så var han tømt. Glasset var kun halv fyldt. Han slappede af i kroppen igen og lod overkroppen falde tilbage på fjedresengen. 

Jeg kommanderede hans luderkone til at stoppe og tage glasset ud under sengen. Da hun sad på knæ ved min side og holdt glasset i den ene hånd samtidig med at hendes blik var rettet ned mod gulvet, spurgte jeg ham om hvad han var. Han svarede grædende; ”Jeg er ikke andet end en beskidt ussel slavepik Master.”

”Det har du fuldstændig ret i. Og det er nøjagtig sådan du vil leve, det skal jeg nok sørge for usle slavepik.” sagde jeg til ham.

”Tak Master.” svarede han stadig med gråd i stemmen.

Jeg tog glasset fra hans luderkone og sagde til ham;

”Og som tegn på din lydighed og totale overgivelse til mig, vil jeg høre min beskidte slavepik tigge og bede om at drikke indholdet af dette glas.” sagde jeg til ham mens jeg holdt glasset foran hans øjne. 

”Åh Master, må jeg ikke nok drikke min egen sperm. Åh det ser så dejligt og lækkert ud. Jeg elsker sperm, jeg kan ikke få nok af det. Please Master, jeg vil gøre ALT du forlanger bare jeg må drikke spermen.” sagde han med en meget overbevisende liderlig stemme.

Jeg trak hans hoved op igen, ved håret, og satte glasset til hans læber. Han åbnede munden og jeg hældte glasset så hans egen sperm kunne løbe ind i munden på ham. Det meste af spermen løb ud af glasset, men der var stadig nogle rester tilbage som sad hele vejen rundt om glasset. Han slugte det han havde fået ind i munden. Jeg beordrede ham til at stikke sin tunge ud, og jeg satte indersiden af glasset ned over tungen og drejede rundt på det. Hans tunge slikkede nu resterne af spermen fra glasset, og da det var helt slikket af og han havde sunket det, takkede han mig med et udtryk i ansigtet der udviste at han havde totalt overgivet sig til mig. Jeg kiggede over på hans luderkone, og så at hun sad med et liderligt udtryk i ansigtet, så jeg spurgte hende om hun kunne lide hvad hun havde set.

”Ja Master. Det er bare så liderligt og perverst. Åh hvor var det lækkert.” svarede hun med tung stemme.

”Du er sikkert sjaskhamrende våd, luder. Rag dig selv i kussen mens du ser på din usle beskidte mand til slavepik.” sagde jeg til hende.

”Tak Master.” svarede hun og var straks i gang med at lege med sin sjaskhamrende våde luderkusse. Den var VÅD, for jeg kunne høre de smaskende lyde da hun ravede sig i den. 

”Se på hende slavepik. Hvad fortæller det dig? Fortæller det dig ikke, at hun nyder at se når jeg tager dig under behandling? Fortæller det dig ikke, at hun nyder at se og høre dig sige hvad du er, og at du har overgivet dig totalt til mig? Fortæller det dig ikke når du ser hende nu og høre de smaskelyde fra hendes kusse, at hun elsker at se dig i en ekstrem ydmygende situation og at hun tilhøre mig?” sagde jeg hånligt til ham. 

”Jo Master.” svarede han, rød i hovedet og totalt ydmyget overfor sin kone, trillede tårerne ned af kinderne på ham.

Jeg kunne se at hendes øjne næsten var forsvundet op under øjenlågene, og ikke længe efter kom i en højlydt og rystende orgasme. 

”Og det har din luderkone hermed beseglet, slavepik.” sagde jeg grinende.

Han lukkede sine øjne i skam.

Jeg stillede glasset fra mig og satte mig på hug ved siden af hans pik, og løsnede båndet fra hans pikhoved og nosser så han kunne få følelsen tilbage igen. Ikke fordi jeg var blevet sentimental, men jeg ville gerne have at hans pik og nosser også skulle virke en anden gang. 

Jeg beordrede derefter min luder til at gøre gulvet rent efter sin egen afføring. I mellemtiden var jeg gået op i stuen for at slappe af, og da hun var færdig blev de begge svinebundet nede i kælderen. Han liggende på metalsengen med en tyk butt plug oppe i røven og en dildomundknebel i kæften. Derefter satte jeg nogle gummiørepropper i hans øre, dernæst en lædermaske ned over hovedet på ham, som dækkede ansigtet fuldstændigt, og lynede den til bagtil så den sad tæt omsluttet. Der var huller til næseborene så han kunne trække vejret. Nu var han fuldstændig ude af stand til at høre eller se det mindste. Han lå i sin egen verden uden at kunne orientere sig ved lyd eller syn. 

Hun liggende på madrassen, ligeledes med en tyk butt plug oppe i røven men også en tyk dildo presset helt i bund i kussen på hende. Dens tykkelse var på størrelse med en knyttet mandsnæve. Jeg var tvunget til at fastgøre den med noget reb, så den ikke gled ud igen. Hun jamrede sig en del, men hvad fanden hun skal sku lære at være fyldt ud i alle sine huller. Og til slut havde jeg også proppet en dildomundknebel i kæften på hende. Hun fik ligeledes nogle gummiørepropper i ørerne og dernæst en lædermaske ned over hovedet og lukket tæt til. Hun var nu også ude af stand til at orientere sig på nogen måde, men ”flød” bare rundt i en verden hvor fornemmelse for lyd og tid ikke eksisterer. 

 

Jeg slukkede derefter lyset i kælderen, og gik op i stuen og satte noget afslappende musik på CD afspilleren. 

 

FORTSÆTTES.

 

Denne historie har ophavsret © 2004 af PainMaster. I er velkomne til at downloade og beholde kopier til eget behov.

 

painmaster@hotmail.com