LÆSERNES EGNE NOVELLER

PainMaster©

Midaldrende ægtepar søger lejer/Hersker
Kapitel 3

Der var nu gået nogle uger og jeg havde i mellemtiden bla. fået installeret ringe i væggen og gulvet i deres rum, da de oftest lå svinebundet eller lænket dernede når de ikke var i brug seksuelt eller til noget andet. De var blevet vant til deres masker og ørepropper og ude af stand til at orientere sig når de lå i kælderen. Af og til havde jeg ikke givet dem mange timers søvn, førend jeg vækkede dem igen. Det kunne bla. foregå ved at jeg tog enten spanskrøret eller den nihalede pisk, og lod dem suse hårdt ned over deres røvballer. Da de hverken kunne se eller høre blev de hver i sær heller ikke alarmeret af den anden når pisken landende hårdt, afhængig af hvem jeg startede med først. Det kom som et chok for dem begge når de blev vækket på denne brutale måde. Og de første par gange sprøjtede pisset ud af dem, for forskrækkelsen var så stor at de ikke kunne holde på deres urin. De skreg begge halvkvalt igennem deres mundknebler og lå og græd da jeg havde pisket deres røv så de troede at jeg havde pisket al huden af den. 

Hver gang var deres kroppe anspændte efter sådan en behandling, og jeg kunne se at de hele tiden lå og ventede på at pisken igen landede et eller andet sted på deres kroppe. Det blev ved et stykke tid indtil de slappede så meget af, at de bare lå og hulkede. Og når de bedst lå der og slappede af og troede at jeg var gået op i stuen igen, så kunne jeg finde på enten at tage fat om hans pik og køre min hånd op og ned af skaftet på den eller bearbejde hendes patter og klitoris. 

Det gav et sæt i dem hver gang og straks spændte de kroppen fordi de troede at jeg ville torturerer dem igen. Men hurtigt begyndte de at føle sig ophidset og lå og stønnede, men det var heller ikke altid at jeg tillod dem at få udløsning og stoppede lige inden de kom. Dette gentog jeg nogle gange, og hver gang stoppede jeg lige inden de fik udløsning. De var fortvivlet og forsøgte med halvkvalte lyde og skrig at få mig til at give dem en orgasme, men hun var dog mere desperat end slavepikken. De skulle lære at det er mig som bestemmer hvornår de kan få udløsning, og når jeg til slut havde leget med dem og stadig nægtet dem orgasme græd de af bare liderlighed og afmagt over ikke at få udløsning. Men når jeg endelig forbarmede mig og gav dem udløsning, kom de begge to så kraftigt og skrigende at de lå og rystede et stykke tid bagefter. 

-------------------

Dette var en af disse dage hvor jeg havde givet dem turen i kælderen, uden at de fik orgasme, inden jeg løsnede dem op. Da de fik lædermasken af havde de svært ved at vende sig til lyset, og grædende begyndte de at gibbe meget med øjnene inden de fik vænnet sig til lyset, da det skar i øjnene. Jeg trak propperne ud af ørerne på dem og løsnede dem op. Butt-pluggen lod jeg blive siddende i deres røv.

 

”Nå nu er I efterhånden ved at lære hvem der bestemmer over Jeres usle liv, og hvorvidt I får en orgasme eller ej.”

”Ja Master. Vi har lært det.” svarede de samstemmende, hulkende og mens de lå på knæ. 

”Det håber jeg sandelig også for jer, fordi i dag min ”kære” slavepik, er du blevet solgt til en sadistisk Herskerinde som får ligestillede veninder på besøg her i weekenden. Du vil blive bragt hjem igen på mandag. Og følger der ikke en god rapport med når du kommer tilbage, garantere jeg for at din krop bliver rigt dekoreret med samtlige piske der er til rådighed her i huset. Ydermere bliver du nægtet orgasme de næste 2 måneder. Og du behøver ikke være bange for at jeg eller andre ikke sørger for at du konstant bliver holdt liderlig og nægtet orgasme i sidste øjeblik. Jeg håber at du forstår alvoren i dette.”

”Ja Master, jeg forstår og jeg lover at jeg nok skal komme hjem med en ordentlig rapport, så du bliver stolt af mig.”

Jeg kiggede bare på ham uden at sige et ord og vendte mig lidt efter om til min slaveluder.

”Og du min luder, skal jeg nok tage kærligt af her i weekenden.

Ja Master. Tak Master.” svarede hun underdanigt.

Henvendt til slavepikken sagde jeg;

”Kravl op i bad og gør dig i stand og derefter ned i stuen og tag det tøj på som jeg har fremlagt. Du skal se præsentabel ud når du bliver afleveret til Herskerinden.”

”Ja Master.” svarede han ydmygt og kravlede op til badeværelset som lå på 1’ste salen. 

Jeg beordrede derefter min slaveluder til at gå efter mig op i haven. Og da vi var kommet derop bandt jeg hende i oprejst stilling med ryggen til et stort træ. Hendes arme og ben lænkede jeg bagom træet og satte en ringmundknebel fast i kæften på hende. Dernæst bandt jeg et reb igennem en ring i metalhalsbåndet og op over en gren, højere oppe i træet, og igen ned igennem ringen i halsbåndet og strammede til inden jeg bandt det fast. Nu var hun klar over at hun måtte holde balancen for ikke at blive kvalt. Jeg gik tilbage til huset og kom lidt efter tilbage med en lang og tyk dildo påspændt et stativ med en motor. Jeg justerede højden på stangen lige under hendes kusseåbning, og da jeg havde fået dildoen lidt indenfor i hendes kusse kørte jeg stangen op så dildoen pressede på hendes livmoderåbning. Derefter spændte jeg stangen fast så dildoen ikke kunne gå højere op. Og nu kom det morsomme, for da jeg startede motoren satte den dildoen i en op og nedgående bevægelse hvilket bevirkede at den kneppede hende hele tiden uden at hun kunne gøre noget. Den kørte ikke længere ned end at det kun var dildoens pikhoved som var oppe i kussen, inden den kørte helt op i hende igen – helt op og bankede på hendes livmoderhals. Jeg kunne justere hastigheden på motoren, og havde sat den til at køre i et moderat tempo hele tiden. 

Hun var allerede begyndt at udstøde nogle liderlige lyde igennem ringmundkneblen, men jeg sagde til hende at hun hellere måtte passe på ikke at skrige for man kunne jo aldrig vide hvem der gik forbi ude på vejen. Hun kiggede på mig med store øjne for hun vidste at hun stod i en meget ydmygende og nedværdigende situation, specielt hvis der var nogen hun kendte som opdagede hende. 

Nu kunne hun stå der og komme i så mange orgasmer som hun havde lyst til, men jeg vidste at hun til sidst ikke ville være i stand til at holde det ud. Jeg smilede sødt til hende inden jeg sendte en stor spytklat ind i kæften på hende. Inden jeg gik tilbage til huset for at se til slavepikken, trak jeg hendes patter ud af bh’en og klemte hårdt på hendes vorter. Hun kom første gang med et skrig, og smilende lagde jeg min ene finger op til mine læber for at indikere at hun skulle holde sin kæft. Jeg lod hendes patter være og gik veltilfreds tilbage til huset. Hun havde ingen ide om hvor lang tid jeg ville lade hende stå der, og jeg vidste at frustrationen ville være hendes værste fjende. Jeg havde stiv pik af at tænke på det. 

Da jeg var kommet ind i stuen, så jeg at slavepikken havde iført sig det tøj jeg havde lagt frem til ham, og at han lå på knæ og afventede yderligere ordre. Han var påklædt kvindetøj, for jeg havde lagt noget af min luders tøj frem og det var ifølge specifikationerne fra Herskerinden. Hun havde ønsket at få en slave iklædt tøsetøj. 

Jeg beordrede ham op og stå og løfte op i kjolen. Han gjorde som befalet rød i hovedet og jeg så at han havde hofteholder, nylonstrømper og trusser på. Jeg havde fundet de største trusser jeg kunne finde, og de så ud til at passe ham. Derefter beordrede jeg ham til at løfte op i blusen og fremvise mig bh’en. Han havde ikke vidst hvad han skulle gøre for at fylde dem ud, så jeg tog noget køkkenrullepapir – nogle store stykker og lavede dem til klumper – hvorefter jeg proppede dem ind i hver sin bh skål. Skoene var et par store damesko som jeg havde fundet på et loppemarked, og de passede ham perfekt. Han havde lidt vanskeligheder med at holde balancen, men med tiden ville han lære at gå i dem.

Jeg lænkede hans arme bag ryggen og kommanderede ham over i hjørnet og ned på knæ. Han sad nu på knæ med spredte ben og havde ansigtet direkte ind mod væggen. Jeg gik ud i haven og tilså min luder. 

Hun stod og vaklede lidt på sine ben og jeg kunne se at dildoen var godt sølet til af hendes kussesafter. Savlet hang i tråde ud af ringmundkneblen og hun havde sølet sine patter til med savl. Hun kiggede med bedende øjne på mig da hun så mig og forsøgte at sige noget, men jeg smilede bare til hende og bukkede mig ned og satte hastigheden op på motoren så dildoen bankede hurtigere ud og ind af kussen på hende. Hun udstødte et højt suk i afmagt og begyndte at hulke. 

”Nu kører jeg slavepikken hen til Herskerinden, så kan du jo passende stå dér og nyde dine orgasmer som du jo har sukket så meget efter, luder.” sagde jeg i en sarkastisk tone til hende. 

Hun spilede sine øjne op og begyndte at ryste febrilsk på hovedet. Og da jeg vendte mig om for at gå ind i stuen igen, hørte jeg at hendes hulken var gået over i en liderlig halvkvalt lyd. Jeg smilede for mig selv idet jeg gik ind i huset. 

-----------------

Efter at have sikret mig endnu engang at slavepikken så præsentabel ud, kørte vi af sted til hans rendevouz med Herskerinden. Turen tog under en ½ time, og da vi ankom til hendes hus – hvilket var et stort gammelt hus i jugendstil på 3 etager og fuld kælder. Jeg blev budt velkommen af en kvinde i midten af trediverne vil jeg tro, slank og almindelig af udseende men havde ansigtstræk som virkede seksuelt tiltrækkende. Hun var iført sorte slacks og en hvid trøje hvorigennem aftegningen af hendes bryster tydeligt var markeret. Hun viste mig ind i dagligstuen med slavepikken gående 2 skridt bag mig. Jeg blev henvist til en lænestol mens slavepikken satte sig på knæ ved siden af mig. Der var allerede dækket op til kaffe, og snart havde vi gang i samtalen omkring slavepikken og det forestående som skulle foregå. Vi talte om slavepikken som om han slet ikke var til stede, og hun fortalte mig at hun fik veninder på besøg hele næste dag, lørdag, men at hun ville afprøve varen først selv. 

Jeg fortalte hende hvad jeg havde opdraget ham til, og forventede at de brugte ham på tilsvarende måde. Dog ville jeg under ingen omstændigheder have at han fik permanente mærker på kroppen, for det skulle jeg nok selv sørge for hvis det kom dertil. Hun var fuldstændig indforstået, men forsikrede mig at han ville kunne mærke at han blev brugt både på den ene og anden måde. 

 

Efter at vi havde drukket kaffe og hyggesludret, viste hun mig rundt i det meste af huset inklusive kælderen. Og som jeg havde mistænkt fra starten så var kælderen fuldt udstyret til at afrette sexslaver på den ene og anden tænkelige måde. Der så ikke ud til at mangle noget som helst. Hun fortalte mig at mange slaver var blevet brugt og misbrugt dernede, og en del var også blevet afleveret hos hende for at blive ordentligt opdraget da deres Hersker eller Herskerinder ikke selv havde den fornødne tid til det. Vi gik op i dagligstuen igen efter at jeg til slut havde set kælderen, og gik hen til slavepikken som trofast havde siddet på sine knæ og afventede hvad der skulle ske. 

Hun kommenterede hans påklædning som ynkelig, men også at det passede til et slavepik som ham. Hun beordrede ham op at stå, og da han stod oprejst løftede hun op i hans kjole med den ene hånd og tog fat omkring hans nosser, udenpå trusserne, med den anden hånd. Hun nulrede dem lidt men begyndte så at klemme hårdere og hårdere på dem indtil han stak i et hyl. Hun knaldede ham en hård lussing og sagde at han skulle holde kæft og takke sin Herskerinde for den fine behandling hun udviste ham. 

”T..t…tak Frue.” fremstammede han og forsøgte at undertrykke smerten. 

Hun smilede og blev ved med at klemme så hans ansigt til sidst var forvredet i smerte, men han formåede næsten at holde kæft på nær nogle små sammenbidte smertelyde. Han havde også næsten svært ved at holde sine hænder ned langs siden og ikke tage dem op til skridtet for beskyttelse, men de blev der.   

”Gør det ondt, din ynkelige slavepik?” sagde hun med et stort smil på læberne.

”Mmmrrrrppphhh………j..JA FRUE.” skreg han til sidst og med tårer i øjnene.

”Godt, det er også meningen.” sagde hun med et sadistisk smil på læberne inden hun slap taget i hans nosser. 

Jeg sagde til hende, at jeg forventede at han kom hjem med en god rapport for hvis han ikke gjorde, så vidste han hvad der ville ske. Hun smilede til mig og sagde at hun og hendes veninder ville gøre det bedste for at han IKKE kom hjem med en god rapport. Jeg så på hans ansigt og kunne se at han var ved at blive hvid i hovedet af angst, for han vidste at næsten uanset hvor godt han gjorde det, så var han dømt på forhånd. 

Jeg smilede, takkede og vi aftalte hvornår han ville blive afleveret mandag formiddag. Derefter kørte jeg hjem til min slaveluder.

 

FORTSÆTTES.

 

Denne historie har ophavsret © 2004 af PainMaster. I er velkomne til at downloade og beholde kopier til eget behov. 

 

painmaster@hotmail.com