LÆSERNES EGNE NOVELLER

PainMaster©

Midaldrende ægtepar søger lejer/Hersker
Kapitel 4

Da jeg kom ud i haven så jeg at hun næsten hang livløs og kun blev holdt oppe af metalhalsbåndet. Hendes ben stod vaklende og hun havde svært ved at holde balancen. Og da jeg var kommet helt hen til hende, så jeg at hun havde pisset ned af sig selv da der lå en pøl nede ved hendes fødder. Dildoen var totalt indsmurt i hendes kussesafter og det hang i tråde ned af dens kunstige nosser. Hendes kusselæber og klitoris var hævet, og klitorissen var næsten på størrelse med en lillefinger og stak frem af dens beskyttende hætte. Hun så på mig med halvt lukket og døsige øjne. Hun havde ikke været i stand til at holde på sit savl, og det var løbet ned over hendes patter og hang stadig i lange tråde ud fra ringmundkneblen. 

Jeg slukkede for motoren og dildoen stoppede netop som den havde banket sig selv helt til hendes livmoder. Jeg løsnede skruemøtrikkerne der holdt dildoen fast i sin position, og sænkede dildoen ned indtil den gled helt ud af kussen på hende. Dernæst bandt jeg først hendes ben op og siden hendes arme. Hendes arme faldt ned langs siden af kroppen på hende, og hun hang nu nærmest slapt med kropsvægten hængende i metalhalsbåndet. Jeg bandt rebet i metalhalsbåndet op, og da det kom løs, knækkede hendes ben sammen og hun faldt sammen på græsset. Jeg var blevet liderlig, først af at have set Herskerindens ydmyge slavepikken og siden da jeg så min luder hænge udmattet med dildoen bankende hårdt op i kussen på hende. 

Jeg bandt ringmundkneblen op og trak den ud af munden på hende. Jeg hev hende derefter op i håret indtil hun sad på knæ foran min lynlås i bukserne. 

”Sut min pik, luder.” 

Langsomt fik hun arbejdet sine hænder op til lynlåsen på mine bukser, lynet ned og hevet min pik ud. Hun satte læberne til pikhovedet og begyndte langsomt at køre sin mund op og ned af skaftet på den.

”Du må hellere se at udvise noget mere entusiasme ellers får du dildoen en gang til. Og denne gang lader jeg dig stå resten af dagen, so.”

”Mrrrppphhh…..” svarede hun med munden nede om pikken, og det gav samtidig et sæt i hende da jeg nævnte dildoen, men det bevirkede at hun fik mere fart på og der blev lagt betydelig mere entusiasme bag, og inden længe sprøjtede jeg al mit sperm ned i halsen på hende. 

Og da jeg havde tømt mig færdig i halsen på hende, suttede hun den ren inden hun lagde den tilbage i mine bukser igen og lynede op. Jeg kommanderede hende derefter til at kravle ned i kælderen.

Hun begyndte at græde og tiggede og bad mig inderligt om ikke at komme ned i kælderen. Men her er der ingen kære mor, så med en hård lussing der fik hende til at vælte om på siden forstod hun at hun ikke skulle modsige sig mine ordre. Hulkende kravlede hun ned i kælderen med mig bagefter hende, der lagde nogle velplaceret spark på butt pluggen i hendes røvhul når det ikke gik hurtigt nok. 

Hun blev svinebundet som altid når hun er i kælderen, fik ørepropperne i ørerne, dildomundkneblen i kæften og læderhætten trukket ned over hovedet og lynet til, så hun var totalt lukket af for omverdenen. Jeg vidste at der ikke ville gå lang tid førend hun var faldet i dyb søvn ovenpå alle de fremprovokeret orgasmer hun havde fået. Jeg slukkede lyset i kælderen og gik op i stuen for at arrangere hendes weekend.

 

Jeg lod hende få 2 timers søvn inden jeg gik ned i kælderen igen og vækkede hende. Vækningen foregik selvfølgelig på den sædvanlige måde hvor jeg piskede liv i hende. Og efter at have lagt 20 hårde slag på hendes røvballer med den nihalede pisk, trak jeg læderhætten af hendes hoved, propperne ud af ørerne og dildoen ud af kæften på hende. Tårerne løb ned af kinderne på hende mens hun undertrykte sin gråd, og hun så lidt desorienteret ud indtil hun fik fokuseret sig på mit ansigt. Da hun havde øjenkontakt med mig og mens jeg bandt hende op, sagde jeg; ”Så er det op luder. Jeg er sulten og jeg vil have noget lækkert at spise. Men først går du i bad.”

”Ja Master. Jeg skal nok lave en rigtig god mad til dig.” svarede hun halvt hulkende men med overbevisning i stemmen. Hun kravlede over til trappen og mens hun var på vej derover sagde jeg yderligere; ”Du har 10 minutter til at komme op i bad, blive rengjort, skifte til ren påklædning og derefter være på plads i køkkenet.”

”Ja Master, jeg skynder mig.” svarede hun med bange stemme og skyndte sig at kravle på sine knæ op af trapperne.

-------------

Jeg sad i køkkenet og ventede på hende. Hun var på plads præcis 10 min efter som beordret og duftede dejlig ren, og med ny hofteholder, nylonstrømper, bh og stiletter på. Hun havde sat butt pluggen tilbage i sit røvhul efter badet, som hun ved hun skal. Metalhalsbåndet sad permanent fast, så det sad omkring hendes hals altid. Tidligere havde jeg fået hende til at købe nye bh’er der fremhævede hendes i forvejen store patter. De gamle bh’er havde jeg smidt ud. 

 

Hun gik i gang med at tilberede min mad, og så af og til nervøst på mig fordi hun følte at mine øjne var på hende konstant. De var de også, for hun skal vide at jeg følger hende i alt hvad hun foretager sig, enten på den ene måde eller anden måde. Og det samme gælder selvfølgelig også slavepikken. Hun dækkede bord i køkkenet fordi jeg ville spise der, og da hun havde dækket bordet færdigt, serverede hun maden. Men inden jeg begyndte at nyde maden, beordrede jeg hende til at tage butt pluggen ud af røvhullet. Hun gav mig den og lagde sig på knæ ved siden af mig som hun ved er hendes rette position når jeg spiser. Med mindre jeg beordrer noget andet, selvfølgelig. 

Mens hun havde været i bad havde jeg hentet en flaske med et pipettehoved af gummi, hvori der var ekstremt stærkt chiliolie. Jeg begyndte at hælde chiliolie udover hele butt pluggen men sørgede for at det ikke kom på mine fingre, og da den næsten var indsmurt i olien beordrede jeg hende til at vende røven i vejret. Jeg proppede butt pluggen op i hendes røvhul i et hug, og da hendes ringmuskel i røvhullet jo var vant til at have butt pluggen siddende, var det heller ikke noget problem. Dernæst trak jeg hendes arme ind omkring bordbenet og låste dem fast i håndjern. Hun kiggede med et spørgende blik på mig, men jeg smilede bare sødt til hende. 

Hun smilede tilbage til mig, men pludselig blev hendes smil og ansigtstræk forandret til et bange og smertefuldt udtryk. Hun begyndte at ligge meget uroligt og jamre sig, hvorefter hun begyndte at skrige og grædende spurgte mig hvad det var jeg havde gjort. 

”Hold kæft luder, og slik mine sko rene.”

”JAAEEE MASTER.” Skreg hun og krøb halvt ind under bordet og begyndte grædende at slikke overlæderet på mine sko. 

Jeg vidste at det brændte ad helvede til, men det var musik for mine øre at høre hende græde uden at hun vidste hvad det var der forårsagede den ubeskrivelige smerte i hendes røvhul.

Hun følte det som om jeg havde sat ild til hendes røvhul og hun følte at det brændte hul i hendes tyktarm, men hun vidste at jeg var ligeglad med hendes følelser og den smerte hun lå i. Jeg kiggede ned på hende og så hvor entusiastisk hun lod sin tunge køre hen over mine sko for at rengøre dem. Efter at have nydt hendes febrilske rengøring af mine sko et stykke tid, begyndte jeg at spise den dejlige varme mad hun havde serveret for mig. 

Jeg gav mig god tid til at spise maden, og da jeg endelig var færdig beordrede jeg hende til at stoppe slikkeriet på mine sko. Hun var sort over hele munden og da jeg var blevet pissetrængende lynede jeg ned i mine bukser og trak pikken ud. Jeg rettede pikken mod hende og lod pisset sprøjte ud over hendes ansigt og ind i kæften på hende. Da jeg var færdig proppede jeg dem ind i bukserne igen, for jeg ville ikke have at hun skulle sutte min pik ren så beskidt hendes mund var. Den skulle først være rengjort førend hun fik lov til at slikke den helt ren. Hun græd stadig højlydt. 

Jeg låste håndjernene op og beordrede hende til at slikke gulvet rent for mit pis, inden hun kunne få lov til at tage af bordet og vaske op. Grædende begyndte hun at slikke al mit pis op fra gulvet, og i mellemtiden havde jeg hentet et par operationshandsker som jeg tog på. Hun lå med røv i vejret og jeg satte mig på hug bag hende og begyndte at køre nogle fingre op i kussen på hende. Først et par stykker, dernæst en til og så videre indtil jeg havde fået min tommelfinger ind i hende også. Hun var i mellemtiden begyndt at stønne lidt samtidig med at hun græd. Nu begyndte jeg at køre min hånd ud og ind af kussen, og blev ved indtil jeg kunne mærke at den støtte på hendes livmoderhals hver gang jeg bankede den helt op i hende. Jeg blev ved med at banke den op i hende i hårde stød, og efterhånden var hendes gråd blevet til en blanding mellem hysterisk gråd og panisk liderlig stønnen. 

”AIIIEEEEEEEEEEEE… ÅHHHH NEEEJJJ… AIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE… DET GØR ONDT MASTER, AIIIEEEEEEEEEEE… ÅHHH NEEEJJJ… JAAEEEE… AIIEEEEEEEEEEEEEEEE… NEEEJJJJJ, NEEEEJJJJ… ÅÅÅHHH.. .JEG KOOOMMMMMEEEERRRRR MASTEEERRRR… AIIIIIEEEEEEEEEEE”

 

Hun kom i en bragende og ukontrolleret orgasme så hun ikke var i stand til at holde på sit eget pis. Det blev ved med at sjaske ud af kussen på hende – en blanding af pis og kussesafter. Jeg blev ved med at banke hånden hårdt op i kussen på hende, indtil hun bare lå der med røven i vejret og rystede over hele kroppen samtidig med at hun græd højlydt. Jeg trak hurtigt hånden ud af kussen på hende så der lød et svup. Der rendte stadig lidt pis ud af hende. 

”Slik dit eget svineri op so, og lad det gå lidt hurtigt. Bagefter kan du rydde af bordet og vaske op.”

”J..ja Master.” Svarede hun grædende og kravlede baglæns indtil hendes ansigt lå foran pølen af kussesafter og pis. Underdanigt slikkede hun gulvet rent for hendes egne safter.

Da hun var færdig havde hun lidt besvær med at rejse sig op, og da hun var kommet op og stå var det på vaklende ben. Hun gik i gang med oprydningen og opvasken og snart efter var hun færdig.

 

Hun kom kravlende på sine knæ ind stuen, hvor jeg sad og læste avisen. Hun satte sig ved siden af mig afventende den næste ordre. Hun var efterhånden blevet vant til smerten i røvhullet og hendes gråd var blevet til en ynkelig klynken. Jeg gav mig god tid til at færdiggøre læsningen af avisen inden jeg beordrede hende op at stå og ud i haven. Jeg var ikke færdig med at torturere hende i haven endnu.

 

Ydmygt gik hun med bøjet hoved efter mig ud i haven og hen til træet hun tidligere havde stået under. Jeg proppede en mundknebel med en gummibold ind i kæften på hende, og sikrede den bag hendes hoved. Dernæst trak jeg hendes arme op til metalhalsbåndet og klipsede hver manchet fast til metalringene på hver side af halsbåndet, så hun nu havde sine arme fastlåst til halsbåndet. Efter det bandt jeg et reb fast til metalringen der sad bag halsbåndet i nakken på hende, og trak det op over en tyk gren højere oppe i træet. Jeg trak til så hun var tvunget til at stå på tæer i sine stiletter, lagde rebet dobbelt over grene igen så hun var låst fast stående på tæer. Jeg lavede nogle dobbeltknuder på resten af rebet og førend hun forstod hvad det var jeg gjorde, havde jeg ført rebet med dobbeltknuderne ind imellem hendes ben og ud imellem røvballerne og trukket til. Dobbeltknuderne lå direkte på hendes klitoris og det bevirkede at selv den mindste bevægelse gjorde, at knuderne lå og skar ind på hendes sensitive knop. Og jeg kunne se at når det skete følte hun at hendes knæ blev slappe og hun måtte kæmpe for at stå oprejst på sine tæer, samtidig med at hun blev tvunget tættere på en uopnåelig orgasme.  

Hun kiggede på mig med bedende øjne og kom med halvkvalte lyde igennem mundkneblen i håbet om, at jeg ville give hende en orgasme. Jeg gik lidt tilbage og stod og nød synet af min luder der var tvunget til at stå på tæer for ikke at blive kvalt, og med et udtryk i ansigtet der viste at hun næsten var drevet til vanvid af liderlighed, men også bange og ude af stand til at få orgasme. Efter at have nydt hendes kamp for at holde sig oprejst, gik jeg frem til hende igen og hev patterne ud af brystholderen. Jeg tog fat i hver sin brystvorte med min tommel og pegefingre og begyndte at nulre dem hårdt. Hun begyndte at skrige igennem mundkneblen, så jeg gav slip på den ene vorte og tog min pegefinger op mine læber for at fortælle hende at hun skulle holde sin kæft, medmindre hun ville tiltrække sig naboernes opmærksomhed. 

Hun gjorde alt hvad hun kunne for at holde sin kæft, men det var svært for frustrationen og smerten var begge to uudholdelige punkter hun ikke selv var i stand til at kontrollere. Hendes tårer var begyndt at rende ned af kinderne på hende, og jeg blev ved med at nulre og klemme hårdt på hendes vorter indtil hun var begyndt at græde. Jeg gav slip på den ene vorte og lod en finger mase sig forbi rebet i kussen på hende, for at mærke hendes tilstand. Ganske rigtigt, hun var begyndt at blive sjaskvåd i kussen af den hårde behandling. 

”Kan du lide det, luder.”

Hun forsøgte at nikke anerkendende, men havde svært ved det hvis hun ville undgå ikke at lukke mere af for den begrænset ilt hun fik i forvejen. 

Jeg trak fingeren ud af kussen på hende og smurte hendes safter rundt omkring hendes læber på munden. Jeg gav et sidste hårdt klem på hendes anden brystvorte inden jeg gav slip, hvilket forårsaget et halvkvalt skrig igennem mundkneblen samtidig med at hun et kort øjeblik mistede balancen i benene og sank sammen. Hendes øjenæbler var næsten ved at springe ud af øjnene på hende, da knuderne skar sig ind i klitorissen på hende da hun sank sammen. Hurtigt var hun tvunget til at få balance over sine ben, og løftede sig helt op på tæer igen. Hendes øjne forsvandt næsten helt op bag øjenlågene i sanseløs liderlig frustration og smerte, da hun havde genvundet sin balance. 

Jeg gik over i redskabsskuret og tog nogle arbejdshandsker på og gik derefter ned i baghaven og plukkede nogle brændenælder. Da jeg havde en rimelig stor buket, gik jeg tilbage til hende og begyndte at piske hendes lår, kusse, mave og patter med brændenælderne. 

Ikke længe efter begyndte hendes snot at hænge i tråde ud af næseborene og savl ud af mundvigene på hende, imens hun græd som pisket. Og da hendes krop var begyndt at blive hævet, dér hvor brændenælderne havde ramt, stoppede jeg og proppede nogle af dem ind i hendes bh-skåle hvorefter jeg trak dem op omkring hendes patter. Jeg kørte mine hænder hende over hendes bh og patter og klemte til, så hun rigtig kunne mærke dem. Men på det tidspunkt var hun næsten ikke i stand til at registrerer mere, da alle hendes sanser kørte i overgear.

 

Den tidligere selvsikre kvinde var nu blevet reduceret til en total underdanig, adlydende og seksuelt frustreret sexslave og luder.

Efter et stykke tid blev hun taget ned og trukket i kælderen, hvor jeg bandt hende i den sædvanlige position, inden jeg trak mig tilbage for aftenen.

 

FORTSÆTTES.

 

Denne historie har ophavsret © 2004 af PainMaster. I er velkomne til at downloade og beholde kopier til eget behov.

painmaster@hotmail.com