LÆSERNES EGNE NOVELLER

PainMaster©

Midaldrende ægtepar søger lejer/Hersker
Kapitel 5

Jeg havde ladet hende ligge og fået en hel nats søvn så hun nu var klar til weekendens brug og opdragelse af hende. Jeg gik ned i kælderen og vækkede hende, ikke på samme måde som sædvanligt, men bandt hende op og trak al udstyret af hende. 

Jeg beordrede hende over til bordet og lægge sig på ryggen. Da hun lå på bordet beordrede jeg hende til at bøje sine underben op, så hendes hæle rørte ved hendes røvballer. Hun gjorde som befalet og jeg gik i gang med at binde reb omkring hendes ankler og fast omkring hendes lår. Jeg sørgede for at skubbe hendes ben helt ind så de havde kontakt med røvballerne inden jeg strammede rebet til. Jeg bandt yderligere reb omkring anklerne og spredte hendes ben inden jeg bandt det fast til hver side af bordet, så hun lå med spredte ben trukket op til røvballerne. Dernæst bandt jeg hendes arme over hendes hoved og fast til underkanten af bordet.

Nu hentede jeg et tykt kateter og proppede det op i urinrøret på min luder. I den modsatte ende af kateteret var der en klemme som kunne åbnes og lukkes, alt efter hvad jeg havde i sinde. I øjeblikket var klemmen lukket så hendes pis ikke rendte ud mens kateteret var oppe i urinrøret. Hun så på mig med store øjne og kom med små smertelyde men sagde ellers ikke noget. Jeg tog dernæst en tragt og satte fast i indgangshullet i kateteret. Jeg lynede mine bukser op og tog min pik ud.

Jeg så på hende med et sadistisk smil på læberne, og rettede min pik ned mod tragten. Jeg lod mit pis løbe ned i tragten og holdt igen da tragten var fyldt op, åbnede for klemmen og lod det løbe igennem røret indtil det havde passeret op i hendes blære. Dette gentog jeg indtil jeg havde tømt mig helt oppe i blæren på hende. 

Til sidst var hun begyndt at jamre sig.

”Åhh Master, det begynder at gøre ondt.”

”Det er også meningen luder. Du er til for mig, husk det.”

”Undskyld Master, undskyld.”

Jeg lukkede klemmen fast omkring kateteret inden jeg fjernede tragten igen. Nu var jeg sikker på at al mit pis, og hendes med, ikke ville rende ud. Jeg gik op til hendes hoved og hun vidste hvad hun skulle gøre og åbnede munden. Jeg proppede pikken ind i kæften på hende og hun suttede de sidste rester af mit pis væk fra pikken. Da jeg var tilfreds trak jeg pikken ud og proppede den i bukserne. 

”Tak Master.” 

Jeg gik op i køkkenet og fandt en kande som jeg fyldte op med vand. Da den var fyldt gik jeg tilbage til kælderen og satte tragten fast til kateteret igen. Da hun så kanden med vand begyndte hun at snøfte og jamre sig lidt, men jeg var ligeglad for jeg hældte vand i tragten indtil den var fyldt op igen inden jeg åbnede for klemmen, og så at vandet langsomt rendte op i hendes blære. Jeg fortsatte indtil jeg så blæren udvide sig og hun havde fået vom på og næsten var nået bristepunktet, så stoppede jeg. 

 

Hun var begyndt at græde og tårerne trillede ned af kinderne på hende. Jeg fjernede tragten efter at have lukket klemmen først, og gjorde parat til næste fase af hendes tortur. 

Jeg smurte min ene hånd ind i kraftig bodylotion – jeg har erfaret at det har en bedre og længere glidningseffekt end selve glidecremen – og da min hånd var tilstrækkelig indsmurt i bodylotionen, begyndte jeg at arbejde nogle fingre op i kussen på hende. 

”Åhh nej Master. Ikke det, ikke det. Åhh nej.” sagde hun grædende.

Jeg havde fået 3 fingre op i kussen og arbejde langsomt den 4’de finger op. Da jeg havde fået dem op begyndte jeg at arbejde min tommelfinger forbi musklen og ind i hendes kusse. Efter lidt tid røg den ind i kussen, så jeg nu havde hele hånden inde i kussen på hende. Hun græd mere nu, og jeg begyndte at hamre min hånd mere og mere op i kussen på hende. Efterhånden som min hånd forsvandt længere og længere op i hende, blev hendes kusse mere og mere våd.

”Åhh jaaeee…….bliv ved Master…….knep mig hårdt……..ååhhhh jaaaaaaeee…….” svarede hun i liderlig jamren og gråd.

Da jeg havde fået min hånd helt op i hende, og mine fingre rørte hendes livmoder tog jeg fat omkring hendes livmoder og klemte kraftigt til.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggghhhhhh…… nneeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj” skreg hun over den skærende smerte som eksploderede indeni hendes livmoder. 

Hun forsøgte at skubbe sig væk fra smerten, men det var nytteløst, og jeg torturerede hende bare mere ved at klemme endnu hårdere på hendes livmoder. Hun følte det som om noget rødglødende metal omklamrede hendes livmoder.
”NNEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ… AAAAAAAAGGGGGGGGGHHHHHHHH… ST… STOP MASTER.. JEG… JEG… VIL… GØRE… ALT… MASTER… NNNEEEEEJJJJJJJ… DET… DET... GØR… OOOOOONDT……”  skreg hun og følte det som om en brændende varm kniv blev drejet rundt inde i hende. 
”Velkommen til en verden i paingasm.” sagde jeg og gav slip på hendes livmoder. Jeg begyndte igen at kneppe hendes kusse med min hånd, og igen begyndte hun at stønne og jamre sig i liderlighed.
”Jaa Master…..uuhhhmmmm……”
Og da hun var ved at komme i en orgasme klemte jeg igen på hendes livmoder, hårdere end før. Hun kastede sit hoved bagover og skreg så kraftigt at hun næsten spyttede lungerne ud.
”AAAAAAAAGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH……”
Jeg fortsatte i lang tid med at tilføre hende smerte, lyst, smerte, lyst, indtil jeg tillod hende at få sin velfortjente orgasme. Da jeg var færdig med hende havde hun fået en orgasme så kraftig at hun var besvimet, og var nærmest gledet ind i komaland.
Jeg lod hende ligge et par timer inden jeg vækkede hende ved at pisse hende i hovedet. Jeg spurgte om hun var tørstig, og hun svarede at det var hun. Jeg tog et ekstra langt kateter og satte fast i enden af det andet som stak ud fra hendes kusse. Jeg førte det sammenkoblet kateter op i hendes mund, og arbejde det ned i halsen på hende indtil det sad godt nede i spiserøret. Derefter tapede jeg hendes mund så jeg sikrede mig at kateteret sad fast i munden på hende. Jeg åbnede for klemmen og så blandingen af vand og pis rende igennem kateteret, op til hendes mund og videre ned i spiserøret indtil det havnede i hendes vom.
”Jeg håber at du er tørstig luder, for det er det eneste du får at drikke i lang tid.” sagde jeg
”Hrrmmmmppppp………..” var det eneste hun svarede og nikkede på hovedet.
Og mens hun lå der og drak sit eget og mit pis, tog jeg min pik frem og gik op til hendes hoved. Jeg spillede min pik af og lige inden jeg kom, trak jeg forhuden helt frem så jeg samlede al spermen inde under huden.
”Hold hovedet stille.” sagde jeg og tog fat med min ene pege- og tommelfinger, over og under hendes ene øje ved øjenlåget, og åbnede det helt op så hun ikke kunne lukke det i.
Jeg lagde pikken til rette lige over øjet og trak forhuden på min pik tilbage. Jeg tømte ikke hele pikken for sperm for der skulle også være noget til det andet øje, men der var nok til at dække hele øjeæblet og lidt til og det lagde sig som en tyk slimet hinde over hendes øjeæble.
”Hrrrmmmmmpppppp………… hrrrmmmmmppppp…….” var det eneste hun kunne udtrykke.
Hun forsøgte at knibe øjenlåget i, men eftersom jeg holdt det åbent var det umuligt for hende. Jeg sikrede mig at det rendte ind i alle hjørner og først derefter slap jeg øjenlåget. Febrilsk glippede hun med øjet for at få mit sperm væk, men det eneste hun gør er at fordele det endnu mere. Hendes udsyn på det ene øje var nu en sløret verden og ville være det i et godt stykke tid.
Jeg tømte resten af mit sperm i hendes andet øje, og igen glippede hun febrilsk med øjet eller rettere sagt, øjnene, men hendes udsyn var og forblev sløret et stykke tid fremover. Hun begyndte at jamre sig lidt, for det sved åbenbart i øjnene på hende.
Jeg tørrede resten af min sperm af i hendes hår, inden jeg proppede min pik tilbage i bukserne.

FORTSÆTTES SNAREST

 

Denne historie har ophavsret © 2004 af PainMaster. 

I er velkomne til at downloade og beholde kopier til eget behov.

 

painmaster@hotmail.com