LÆSERNES EGNE NOVELLER

PainMaster©

Midaldrende ægtepar søger lejer/Hersker
Kapitel 6

Jeg havde ladet hende ligge og fået en hel nats søvn så hun nu var klar til weekendens brug og opdragelse. Jeg gik ned i kælderen og vækkede hende, ikke på samme måde som sædvanligt, men bandt hende op og trak al udstyret af hende. 

Jeg beordrede hende over til bordet og lægge sig på ryggen. Da hun lå på bordet beordrede jeg hende til at bøje sine underben op, så hendes hæle rørte ved hendes røvballer. Hun gjorde som befalet og jeg gik i gang med at binde reb omkring hendes ankler og fast omkring hendes lår. Jeg sørgede for at skubbe hendes ben helt ind så de havde kontakt med røvballerne inden jeg strammede rebet til. Jeg bandt yderligere reb omkring anklerne og spredte hendes ben inden jeg bandt det fast til hver side af bordet, så hun lå med spredte ben trukket op til røvballerne. Dernæst bandt jeg hendes arme over hendes hoved og fast til underkanten af bordet.

Nu hentede jeg et tykt kateter og proppede det op i urinrøret på min luder. I den modsatte ende af kateteret var der en klemme som kunne åbnes og lukkes, alt efter hvad jeg havde i sinde. I øjeblikket var klemmen lukket så hendes pis ikke rendte ud mens kateteret var oppe i urinrøret. Hun så på mig med store øjne og kom med små smertelyde men sagde ellers ikke noget. Jeg tog dernæst en tragt og satte fast i indgangshullet i kateteret. Jeg lynede mine bukser op og tog min pik ud.

Jeg så på hende med et sadistisk smil på læberne, og rettede min pik ned mod tragten. Jeg lod mit pis løbe ned i tragten og holdt igen da tragten var fyldt op, åbnede for klemmen og lod det løbe igennem roret indtil det havde passeret op i hendes blære. Dette gentog jeg indtil jeg havde tømt mig helt oppe i blæren på hende. 

Til sidst var hun begyndt at jamre sig.
- Åhh Master, det begynder at gøre ondt.
- Det er også meningen luder. Du er til for mig, husk det.
- Undskyld Master, undskyld.

Jeg lukkede klemmen fast omkring kateteret inden jeg fjernede tragten igen. Nu var jeg sikker på at al mit pis, og hendes med, ikke ville rende ud. Jeg gik op til hendes hoved og hun vidste hvad hun skulle gøre og åbnede munden. Jeg proppede pikken ind i kæften på hende og hun suttede de sidste rester af mit pis væk fra pikken. Da jeg var tilfreds trak jeg pikken ud og proppede den i bukserne. 

-Tak Master.

 

Jeg gik op i køkkenet og fandt en kande som jeg fyldte op med vand. Da den var fyldt gik jeg tilbage til kælderen og satte tragten fast til kateteret igen. Da hun så kanden med vand begyndte hun at snøfte og jamre sig lidt, men jeg var ligeglad for jeg hældte vand i tragten indtil den var fyldt op igen inden jeg åbnede for klemmen, og så at vandet langsomt rendte op i hendes blære. Jeg fortsatte indtil jeg så blæren udvide sig og hun havde fået vom på og næsten var nået bristepunktet, så stoppede jeg.
Hun var begyndt at græde og tårerne trillede ned af kinderne på hende. Jeg fjernede tragten efter at have lukket klemmen først, og gjorde parat til næste fase af hendes tortur.
Jeg smurte min ene hånd ind i kraftig bodylotion – jeg har erfaret at det har en bedre og længere glidningseffekt end selve glidecremen – og da min hånd var tilstrækkelig indsmurt i bodylotionen, begyndte jeg at arbejde nogle fingre op i kussen på hende.
- Åhh nej Master. Ikke det, ikke det. Åhh nej, sagde hun grædende.

Jeg havde fået 3 fingre op i kussen og arbejde langsomt den 4. finger op. Da jeg havde fået dem op begyndte jeg at arbejde min tommelfinger forbi musklen og ind i hendes kusse. Efter lidt tid røg den ind i kussen, så jeg nu havde hele hånden inde i kussen på hende. Hun græd mere nu, og jeg begyndte at hamre min hånd mere og mere op i kussen på hende. Efterhånden som min hånd forsvandt længere og længere op i hende, blev hendes kusse mere og mere våd.
- Åhh jaaeee… bliv ved Master… knep mig hårdt… ååhhhh jaaaaaaeee… svarede hun i liderlig jamren og gråd.
Da jeg havde fået min hånd helt op i hende, og mine fingre rørte hendes livmoder tog jeg fat omkring hendes livmoder og klemte kraftigt til.
- Aaaaaggggghhh… nnneeeeeeeejjjjj, skreg hun over den skærende smerte som eksploderede indeni hendes livmoder. 

Hun forsøgte at skubbe sig væk fra smerten, men det var nytteløst, og jeg torturerede hende bare mere ved at klemme endnu hårdere på hendes livmoder. Hun følte det som om noget rødglødende metal omklamrede hendes livmoder. 

- NNEEEEEJJJJJJ… AAAAAGGGGGGHHHH… ST.. STOP MASTER… JEG… JEG… VIL… GØRE… ALT… MASTER… NNNEEEEEJJJJJJJJJJ… DET… DET... GØR…OOOOOONDT… skreg hun og følte det som om en brændende varm kniv blev drejet rundt inde i hende.
- Velkommen til en verden i paingasm, sagde jeg og gav slip på hendes livmoder. Jeg begyndte igen at kneppe hendes kusse med min hånd, og igen begyndte hun at stønne og jamre sig i liderlighed.
- Jaa Master… uuhhhmmmm.

Og da hun var ved at komme i en orgasme klemte jeg igen på hendes livmoder, hårdere end før. Hun kastede sit hoved bagover og skreg så kraftigt at hun næsten spyttede lungerne ud. 

- AAAGGGGGGGGHHHHHHHHH…

Jeg fortsatte i lang tid med at tilføre hende smerte, lyst, smerte, lyst, indtil jeg tillod hende at få sin velfortjente orgasme. Da jeg var færdig med hende havde hun fået en orgasme så kraftig at hun var besvimet, og var nærmest gledet ind i komaland. 

Jeg lod hende ligge et par timer inden jeg vækkede hende ved at pisse hende i hovedet. Jeg spurgte om hun var tørstig, og hun svarede at det var hun. Jeg tog et ekstra langt kateter og satte fast i enden af det andet som stak ud fra hendes kusse. Jeg førte det sammenkoblet kateter op i hendes mund, og arbejde det ned i halsen på hende indtil det sad godt nede i spiserøret. Derefter tapede jeg hendes mund så jeg sikrede mig at kateteret sad fast i munden på hende. Jeg åbnede for klemmen og så blandingen af vand og pis rende igennem kateteret, op til hendes mund og videre ned i spiserøret indtil det havnede i hendes vom. 

- Jeg håber at du er tørstig luder, for det er det eneste du får at drikke i lang tid, sagde jeg

- Hrrmmmmppppp, var det eneste hun svarede og nikkede på hovedet. 

Og mens hun lå der og drak sit eget og mit pis, tog jeg min pik frem og gik op til hendes hoved. Jeg spillede min pik af og lige inden jeg kom, trak jeg forhuden helt frem så jeg samlede al spermen inde under huden. 

”Hold hovedet stille.” sagde jeg og tog fat med min ene pege- og tommelfinger, over og under hendes ene øje ved øjenlåget, og åbnede det helt op så hun ikke kunne lukke det i. 

Jeg lagde pikken til rette lige over øjet og trak forhuden på min pik tilbage. Jeg tømte ikke hele pikken for sperm for der skulle også være noget til det andet øje, men der var nok til at dække hele øjeæblet og lidt til og det lagde sig som en tyk slimet hinde over hendes øjeæble.

- Hrrrmmmmmpppppp, hrrrmmmmmppppp, var det eneste hun kunne udtrykke.

Hun forsøgte at knibe øjenlåget i, men eftersom jeg holdt det åbent var det umuligt for hende. Jeg sikrede mig at det rendte ind i alle hjørner og først derefter slap jeg øjenlåget. Febrilsk glippede hun med øjet for at få mit sperm væk, men det eneste hun gør er at fordele det endnu mere. Hendes udsyn på det ene øje var nu en sløret verden og ville være det i et godt stykke tid. 

Jeg tømte resten af mit sperm i hendes andet øje, og igen glippede hun febrilsk med øjet eller rettere sagt, øjnene, men hendes udsyn var og forblev sløret et stykke tid fremover. Hun begyndte at jamre sig lidt, for det sved åbenbart i øjnene på hende. Jeg tørrede resten af min sperm af i hendes hår, inden jeg proppede min pik tilbage i bukserne. 

Efterhånden havde hun tømt al pisset ned i sin vom, og jeg trak derefter kateterslangen ud af urinrøret på hende og løsnede derefter tapen omkring hendes mund og trak slangen op af spiserøret og ud af munden på hende. 

- Tak Master.

Jeg beordrede hende til at blive liggende indtil jeg kom tilbage. Jeg gik op i soveværelset og fandt det tøj hun skulle have på for vi skulle ud til en ven jeg har. Da jeg havde fundet tøjet frem gik jeg ned i kælderen igen. Jeg kastede tøjet på gulvet og beordrede hende til at skynde sig at tage det på.

Tøjet bestod af nogle nye nylonstrømper, en lille kort kjole, hvor man kunne se kanten af hendes nylonstrømper og når hun bukkede sig ned i strakte ben kunne man se hendes røvballer og barberet kusse. Hun var blevet opdraget til ikke at bukke sig i knæene når hun skulle samle nogle ting op fra gulvet eller jorden, men have strakte ben så jeg og andre havde fuldt udsyn over hendes herligheder. Dernæst en stram lys bluse så alle og enhver kunne se hendes aftegning af hendes bh og store patter, og det så ud som om at de ville sprænge blusen hvad øjeblik det skulle være. Buttpluggen i hendes røvhul er selvfølgelig fast inventar indtil jeg bestemmer mig for noget andet.

Da hun havde taget tøjet på satte jeg ørepropper i ørerne på hende og læderhætten fastspændt ned over hovedet. Det var en anderledes læderhætte end den hun normalt var lukket inde i, for denne her havde åbning til munden og havde en læderlap som lukkede til hen over munden med en tryklås i hver side. Og på læderlappen var der permanent påsat en lille munddildo udformet som en pik. Munddildoen låste jeg fast i kæften på hende efter at hun havde fået hætten over hovedet.  Derefter satte jeg hundelæderremmen fast i halsbåndet på hende og trak af sted med hende op til bilen. Jeg åbnede bagagerummet og trak hende ned i det, derefter smækkede jeg bagagerummet i og satte mig ind i bilen og kørte af sted.

Der var ikke ret langt over til min ven, men jeg kørte en længere tur for at sikre mig at hun ikke kunne regne ud hvor tæt på han boede. Da vi ankom til hans hus og jeg havde parkeret i indkørslen, kom han ud af huset smilende og bød mig velkommen. Vi stod og snakkede lidt inden jeg åbnede bagagerummet og trak hende op af det. Min ven kiggede på mig og nikkede anerkendende idet han gik rundt om hende samtidig med at han ragede på hendes røvballer og kusse. Hun stod selvfølgelig med spredte ben som jeg havde lært hende. 

- Ved hun hvad der skal ske, sagde han.

- Nej, hun får sku ikke fortalt hvad der kommer til at ske med hende. Hun er ikke andet end en slaveluder og pervers so. Hun er født til at blive brugt og er til for mit forgodtbefindende, og hun ved at hun skal gøre alt for at tilfredsstille mig. Det samme gælder for hendes mand.

- Hvor er han for resten henne?

- Han er ude hos en Herskerinde her i weekenden. Hun har veninder på besøg og hun har lovet mig at de vil gøre alt for at han ikke skal få det godt. Selvfølgelig uden varige mén på kroppen, det skal jeg nok selv sørge for hvis og når det kommer til det.

- Kender jeg dig ret, så er jeg sikker på at du har fundet en Herskerinde med dine kvalifikationer som kan sørge for at han lider allerhelvedes kvaler, sagde han grinende.

- Det er deres liv, svarede jeg med et smil på læberne.

Derefter trak han af sted med hende i halsbåndet ind i huset og ned i hans kælder. Nede i kælderen strippede vi hende totalt på nær hendes læderhætte, halsbånd – som jo er permanent fastspændt – og stiletter. Derefter trak jeg hende ned på knæ på det hårde betongulv og knappede læderstykket fra som var fastspændt hen over hendes mund. Min ven trak sin pik ud af bukserne og stak den ind i kæften på hende. Hun vidste hvad hun skulle gøre og begyndte at sutte liv i den. Da hun havde suttet den jernstiv begyndte han i lange seje stød at mundkneppe hende. Han proppede den helt ned i svælget på hende så hun af og til fik nogle opkastningsfornemmelser. Hun havde trukket sine arme om bag ryggen, som hun vidste hun skulle, men da han begyndte at holde sin pik ned i svælget på hende så han blokkede af for hendes ilttilførsel, begyndte hun at gøre bevægelser til at føre hænderne op til hans pik for at få ham skubbet væk.

Jeg gik over til den ene væg hvor der hang en masse piske og tog en ridepisk ned fra dens plads. Jeg gik derefter tilbage til hende og lod en meget hårdt slag suse ned over ryggen på hende. Hun skreg halvkvalt igennem kæften og begyndte at snøfte, men hænderne kom tilbage på ryggen med det samme og de blev der indtil han var færdig med hende. Jeg så at hun havde pisset lidt, højst sandsynligt da piskeslaget ramte hende, men det kunne hun jo passende slikke op bagefter. Han nød at holde sin pik nede i svælget på hende i så lang tid indtil hun begyndte at skrige halvkvalt igennem kæften. Dette fortsatte indtil han skød sin sperm ned i svælget og vommen på hende. Efter at have tømt sig i hende kørte han sin pik langsomt ud og ind af kæften på hende så hun kunne sutte de sidste rester sperm af pikken. 

- Tak Master, svarede hun, og min ven og jeg kiggede smilende på hinanden.

Dernæst var det min tur til at mundkneppe hende, og da jeg var færdig med hende takkede hun igen. Hun vidste ikke hvor mange vi var, men hun havde jo sikkert regnet ud at der var andre end mig til stede. 

Dernæst trak vi hende hen hvor der var flere metalringe fastcementeret i betongulvet i kvadratisk mål på 1 meter x 1 meter og 2 meter x 2 meter. Her fik hun lædermanchetter på hænder og fødder der blev fastspændt i metalringene. Dernæst et reb bundet fast igennem metalringen som sad øverst på læderhætten og videre op til en metalring i loftet. Jeg trak til i rebet indtil hendes hoved var i en ligeudrettet retning, derefter spandt jeg det fast til metalringen. 

I mellemtiden havde min ven været oppe i stuen og kom nu tilbage med sin hund, en Grand Danois. Den var allerede begyndt at trække kraftigt over imod hende for den kunne lugte en tæve. Min ven gav slip på dens halsbånd og den fór over til hendes kusse og begyndte at slikke lystigt i den. Vi så begge at det gav et spjæt i hende og hun forsøgte at dreje hovedet imod det indtrængende våde element i et håbløst forsøg på at se hvad det var. Min ven var i mellemtiden gået over til kameraerne, som permanent var en del af udstyret i hans spankingrum, og satte dem til at optage. Der var 3 kameraer sat til for at han kunne få de fleste vinkler med når han optog. Det var topprofessionelt udstyr og kunne indstilles på en sådan måde at de automatisk ved forskellige intervaller zoomede ind på slaven og de områder han ville have de skulle zoome ind på.

Imens hunden slikkede hende i kussen voksede dens pik samtidig med at den smådryppede med sperm, og da den var klar satte den sine forpoter op på hendes skuldre og gjorde hurtige kneppebevægelser imens den forsøgte at ramme hendes kusseåbning. Hun bukkede næsten sammen under dens vægt, men formåede at holde sig oppe. Den fandt hurtigt indgangen og jog sin pik op i hende i hastige bevægelser. Hun udstødte et skrig og vi kunne se at den næsten borede sine klør ind i skuldrene på hende for at trække tæven hen imod sin pik når den stødte op i hende. Dens enorme pik forsvandt nu helt op i hende hver gang den stødte til og et lille stykke tid efter blev den oppe i hende, og tæven begyndte at udstøde høje lyde, en blanding af skrig og liderlighed. Det uundgåelige var sket. Det bagerste stykke på dens pik svulmede op til en knude og lå nu fastlåst inde i kussen på tæven samtidig med at den blev ved med at sprøjte sperm op i hende. Den forsøgte af og til at hoppe af, men kunne selvfølgelig ikke og det bevirkede kun at dens klør rev sig mere ind i skuldrene på tæven. 

Hun begyndte at skrige og snøfte for dens klør havde nu revet hul i hendes skuldre og der begyndte at løbe blod ned af dem. Og efter en 20 minutters tid var dens knude på pikken blevet slap igen og den hoppede ned af hende. Da dens pik røg ud af kussen på hende sejlede der en masse hundesperm med ud og lå i en sø nede på betongulvet under tævens kusse. Den trak sig tilbage til et hjørne af rummet og begyndte at slikke sig selv imellem benene for at blive rengjort. Hun snøftede højlydt og jamrede sig fordi hendes skuldre gjorde ondt, og for at nedværdige hende totalt kaldte min ven på sin hund som straks kom over til ham. Han trak den hen foran tævens hoved og imens jeg holdt i dens halsbånd arbejdede han med dens pik så den voksede sig stor igen. Derpå trak vi hunden og dens pik hen til tævens mund og satte pikken ind i den. 

Der var ikke en chance for at hun kunne trække sit hoved til sig og var derfor tvunget til at sutte på dens pik. Hun udstødte nogle halvkvalte mislyde imens hun suttede på pikken, og inden længe var hunden arbejdet op igen og begyndte selv at gøre kneppebevægelser med sin pik i tævens mund. Min ven sørgede for at dens pik ikke røg ud af kæften på tæven imens jeg holdt hunden fast i halsbåndet. Og ikke længe efter begyndte dens sperm igen at sprøjte ind i kæften på tæven. Men eftersom en hund hele tiden sprøjter i små ryk, når den sprøjter, så begyndte noget af dens sperm at løbe ud af kæften på hende. Vi blev ved med at lade hunden mundkneppe sin tæve indtil den var udmattet og begyndte at gøre tiltag til at ville trække sig tilbage. 

Bagefter løsnede vi tæven op, som selvfølgelig takkede os for hendes behandling, og jeg trak hende rundt til de steder hvor der lå hundesperm og hendes småpisseri og skubbede hendes mund ned i det så hun vidste at hun skulle slikke det op. Da hun havde slikket gulvet rent for sperm og pis proppede jeg igen munddildoen ind i kæften på hende og låste den fast og førte hende over til den ene væg og trak hendes arme op og fastgjorde med karabiner til metalringe der sad fast i væggen. Hendes ben blev spredt og ligeledes bundet fast med karabiner til ringe i væggen. Bagefter slukkede min ven for kameraerne og vi satte os ned i de behagelige læderstole og nød en øl inden vi gjorde os klar til næste stadie med min slaveluder/tæve. 

******************

Efter at have nydt øllen og snakket frem og tilbage gik min ven over til et skab han har hængende på væggen ved siden af alle hans piske. Han tog en stor kanyle og noget salinevæske frem (saline er et fremmedord for vandholdig saltopløsning). Han fyldte kanylen med 200 ml saline (det svarer til 1/5 af en liter) og gik over til min slaveluder/tæve. Han tog fat i den ene af hendes patter og stak nålen skråt ind i den ene side og tømte kanylen, gik over til bordet og fyldte den op igen med 200 ml saline og tømte det ligeledes skråt ind i den anden side af hendes pat. Da han stak nålen ind i hendes pat stak hun i et halvkvalt hyl igennem mundkneblen, men det forstummede hurtigt og gik over i halvkvalte jammerlige lyde. Da han havde tømt salinen for anden gang i hendes pat begyndte han at masserer den så salinen blev ligeligt fordelt i hendes væv. Og da han havde sikret sig at det var ligeligt fordelt havde hendes pat antaget en størrelse fra DD til F. Hun jamrede sig halvkvalt igennem mundkneblen til stor fornøjelse for både min ven og jeg – og hunden er jeg sikker på. Han gik igen over til skabet og fyldte kanylen igen, men denne gang kun med 50 ml som han tømte direkte ind i hendes brystvorte for bagefter at massere den. Det bevirkede at hendes vorte og vævet omkring den var blevet dobbelt så tyk og havde tillige med vokset lidt i længden. Hun havde selvfølgelig skreget da han havde stukket nålen ind i vorten på hende. 

Han gjorde det samme med hendes anden pat, og vi stod begge og nød synet af min slaveluder/tæve med endnu større patter og vorter end dem hun kom med. Hun hang med sit hoved ned mod patterne og græd/snøftede.

- Hun trænger sku også til nogle større skamlæber og en klitoris der matcher, sagde jeg.

- Ja selvfølgelig, svarede han med et sadistisk smil på læberne.

Begge skamlæber blev fyldt med 100 ml saline og 50 ml saline til klitorisen. Hendes skamlæber sad nu som to store og fyldige læber og hendes klitoris stak frem som en lille tyk pik. Min slaveluder/tæve havde skreget sig hæs da han havde stukket nålen ind i hendes klitoris og tømt kanylen. Min ven og jeg havde fået stiv pik så jeg løsnede hende og trak hende over til en gynækologstol han har stående. Vi spændte hendes arme fast langs siden af stolen i allerede fastmonteret lædermanchetter og spændte hendes ben fast i stigbøjlerne, hvorefter vi trak dem ud til hver side indtil slaveluderens/tævens ben næsten stod ud i en 180 graders vinkel. Hun havde selvfølgelig skreget igennem mundkneblen da vi pressede hendes ben så meget åben, men sådan er hendes liv nu og der er ikke en skid hun kan gøre ved det. Det er jo det hun altid har drømt om.

Min ven og jeg tog vores tøj af og jeg stillede mig foran hendes kusse imens min ven stillede sig op foran hendes hoved. Jeg nikkede til ham og han fjernede munddildoen fra hendes kæft og jog sin pik ind i den inden hun kunne nå at sige noget. I det samme tog jeg fat om hendes fede skamlæber og trak dem til side imens jeg klemte hårdt på dem. Hun skreg ind i hans pik som han morede sig med at bore endnu dybere ned i kæften på hende, og jeg jog min pik op i hendes allerede sjaskvåde kusse. Og da jeg havde pikken dybt op i hende tog jeg fat med min ene tommel- og pegefinger på hendes lille pik/klitoris og klemte hårdt på den imens jeg kneppede hende i hårde seje stød. Hun blev ved med at skrige og for at fuldføre hendes smerte tog han fat om hendes ene brystvorte og klemte til imens han samtidig nulrede den. 

Vi blev ved på samme måde hele tiden imens vi kneppede hende, og jeg bemærkede overfor min ven at hun kunne sku lide det for jeg kunne mærke at hun blev mere og mere våd. Og til sidst kunne jeg ikke holde mig mere og sprøjtede mit sperm op i hende. Han var også oppe over og kom ind i kæften på hende, og hun gjorde hastige synkebevægelser for at kunne nå at synke hans opsparede sperm. Da vi begge var kommet trak vi os ikke ud af hende, og jeg tog fat om hendes anden brystvorte med mine andre fingre og klemte til alt hvad jeg kunne, både på hendes klitoris og brystvorte. Da han så hvad jeg havde gang i, gjorde han det samme med hendes anden brystvorte.

- Aaaahhhh… aahhhhhh… aahhh... aaaaaahhhhhh... hun skreg og skreg og blev ved med at skrige halvkvalt indtil hun gled ind i bevidstløshedens mørke. Min ven proppede munddildoen tilbage i kæften på hende og førend vi satte os over i de bløde stole for at slappe lidt af. 

Da hun senere vågnede og begyndte snøftende at ligge og vånde sig gik vi over til hende og løsnede hende op. Jeg trak hende ned på gulvet og lagde hendes arme og ben spredte ud til siden og lænkede fast til de 2 meter x 2 meter ringe i gulvet.. Derefter stillede min ven og jeg os op i hver sin ende af hende og begyndte at overpisse hende. Der var ikke den del af hendes krop der ikke var glinsende våd af vores pis – på nær hendes ansigt – da vi havde tømt os. Hunden som havde ligget og set det hele rejste sig pludselig op og kom over til hende og begyndte at lette ben. Min ven rev hurtigt munddildoen ud af kæften på min slaveluder/tæve og hundens stråler begyndte at ramme hendes mund. Hun lukkede munden og drejede hovedet væk, men jeg tog hurtigt fat om hendes lille pik/klitoris og klemte hårdt til, hvorefter hun straks med skrigende åben mund drejede hovedet tilbage så hundens pis kunne lande i kæften på hende. Hun lærte hurtigt at holde sin kæft hvis hun ville undgå at kløjes i pisset, men hun havde svært ved at synke det så inden længe var hendes mund fyldt op og det begyndte at løbe ned af siderne på læderhætten. Jeg klemte endnu hårdere til for at fortælle hende at hun skulle synke det. Det hjalp og hun sank det, og efter at have sunket havde hunden også næsten tømt sig færdig og de sidste stråler/dråber landede på tævens patter. 

- Tak Master, kom det spagt fra hende da hun fornemmede at vi var færdige. 

Vi løsnede hende op og jeg trak hende derefter ind over en træbænk liggende på knæ og med sine arme trukket ind under bænken og lænket fast. Hendes ben blev spredt ud til siden og hendes lår blev bundet fast med reb til bænkens træben. Derefter blev hendes læderhætte igen fastspændt til metalringen i loftet så hun kiggede ligeud – hvis hun ellers kunne se. Jeg gik om bag hende og trak buttpluggen ud af røvhullet på hende. Min ven og jeg gik derefter op i stuen men lod lyset være tændt, så hunden kunne se når han skulle bruge sin tæve i løbet af natten.

***************

Næste morgen efter at have indtaget morgenmad gik vi ned i kælderen for at se til min slaveluder/tæve. Da vi kom derned kunne vi tydeligt se at hun var blevet brugt i løbet af natten for hendes røvhul glinsede af hundesperm og til vores fornøjelse så vi at hunden yderligere havde pisset ud over tæven. Vi var selv pissetrængende og trak vores pikke ud af bukserne og proppede dem ind i kæften på tæven og pissede hende direkte ned i svælget og vommen. Min ven først derefter jeg selv. 

- Tak Master, sagde hun med udmattet stemme.

Bagefter brugte vi hende og gennemkneppede hende igen i både kusse og mund og da vi var færdige med hende løsnede jeg hende op og trak hende ud i et lille badeværelse som han har nede i sin kælder. Derude trak jeg hætten af hende og beordrede hende til at blive rengjort for derefter at kalde på mig, for jeg ville ikke have at hun skulle komme ind i rummet og se min ven. 

Da hun var færdig kaldte hun på mig og jeg kom ud med hendes tøj som hun hurtigt iklædte sig, og sluttelig buttpluggen i røvhullet og læderhætten på igen. Derefter trak jeg hende op til bilen, ned i bagagerummet og smækket bagklappen i. Jeg gik tilbage til huset og blev der en times tid endnu hvor vi snakkede frem og tilbage om videooptagelserne og om hvor hurtigt han regnede med at han kunne have den klar. Derefter kørte jeg hjem igen.

Da vi var kommet hjem igen blev hun trukket ned i kælderen og lagt til at sove i sin sædvanlige position inden jeg gik op i haven for at slappe af og nyde solen som var begyndt at stå højt på himlen. Jeg lå og tænkte på hvordan det gik min slavepik og hvad han var blevet brugt til/som og så frem til at hente ham igen i morgen.

FORTSÆTTES.

Denne historie har ophavsret © 2004 af PainMaster. 

I er velkomne til at downloade og beholde kopier til eget behov. 

painmaster@hotmail.com