LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tømreren©

Min aften/nat hos Dominaen

”Hun satte sig overlegent ned på den megastore dobbeltseng med det purpurrøde satinovertræk. Hun lænede sig indbydende bagover, så den stramme, blanke lakfrakke gled lidt til side og hendes imponerende store svulmende kæmpebarm nærmest væltede frem i lyset og truede med at hoppe ud over kanten på den alt for lille sorte blanke lak bh”.

Min kæreste er en dejlig stor frodig pige med ypperlige svulmende former og vidunderlig storbarmet (E-skål) med en ditto stor fyldig fræk numse. Lotte, som hun hedder, læser pt. til pædagog, men for at klare studierne, har hun taget et ekstrajob som tlf. dame på en massageklinik - og så på Kbh.'s absolut allerstørste.
Jeg var kommet sent hjem en lørdag eftermiddag og opdagede at Lotte var skredet, troede jeg, men henne på bordet lå der en lille lyserød seddel.
Bogstaverne sprang mig nærmest i møde, og meget kort stod der bare:
”Du skal være på adressen ............ præcist klokke otte, omklædt og nyvasket” Dette var ordene.
Hvad F...... var nu det, men på mystisk vis fulgte jeg som i trance bare denne meget direkte ordre, og skyndte mig ud i bad.
Eet minut i otte, stod jeg foran en kæmpevilla inde i København.
Der var næsten mørkt, og en underlig fornemmelse forplantede sig rundt i kroppen på mig, så med rystende fingre trykkede jeg på ringeklokken.
Den imponerende palisanderdør åbnede sig sagte, og stor var min overraskelse da jeg så hvem der åbnede !!!!
Det var sgu min Lotte, men totalt forandret.
I skæret fra den svagt oplyste entre kunne jeg skimte hendes frodige krop som nu var pakket ind i en meget stram, skinnende sort lakfrakke, hvor alle hendes svulmende kvindeligheder bare rigtigt blev fremhævet.
”Velkommen til Alladins Hule, det må være Dem der har bestilt tid her klokken otte til en tur i kælderen med Dominaen,  - lak, gummi og ydmygelse”.
Jeg var helt paf - ”Dem”, sagde hun, men tænkte at jeg måtte nok hellere måtte følge Lottes pirrende rollespil.
Jeg fulgte lydigt efter henne, og nød synet af hendes fyldige røvbalder der gyngede ophidsende under det stramme, blanke lak.
”De kan sætte Dem over i stolen og se på fjernsynet hvad der senere vil ske med Dem nede i kælderen - håber nu ikke De har fortrudt”.
Hun forsvandt igen, og nu begyndte jeg at ryste over hele kroppen.
Dette var mit allerførste besøg på en rigtig massageklinik, og meget nysgerrigt kiggede jeg mig rundt, og det meget store rum var kun oplyst af små stearinlys. Det så dunkelt ud, kun holdt i sort med rosa tapet og guldblomster. Det sparsomme møblement bestod kun af en imponerende kæmpeseng, stolen jeg sad i og det snurrende TV, hvor der blev bollet og suttet pik af til den helt store guldmedalje. De sorte foldedøre gled til side, og nu så jeg først rigtigt hvordan Lotte var majet ud. Hun lignede sgu en rigtig billig luder, vulgært påklædt og hendes ansigt var overmalet med alt for meget make-up. Den tykke sorte mascara omkring øjnene, de godt og velpudrede kinder, men det der røg lige i pikken på mig, var hendes store fyldige læber der var malet knaldrøde, og som hun stod der med trutmund, var jeg slet ikke i tvivl om hvad det indbydende sorte hul i midten var beregnet til.
”Nåh, kan De lide synet - bulen i bukserne siger mig i hvert fald jeg er OK”.
Nu følte jeg mig fuldstændig hensat som den trængende sexkunde som om det virkelig var min debut hos en af disse betalingspiger.
Hun satte sig meget overlegent på den megastore dobbeltseng med det purpurrøde satinovertræk, hvor hun lænede sig indbydende bagover, så den stramme, blanke lakfrakke gled lidt til side, og hendes imponerende store svulmende kæmpebarm nærmest væltede frem i lyset, og truede med at hoppe ud over kanten på den alt for lille sorte lak bh der sad så stramt at den glinsede lange kavalergang startede helt oppe under hagen.
Hun slikke sig liderligt om de fyldige røde læber, mens hun meget ophidsende spredte de frodige lår, så jeg kunne se det bare stykke mellem de sorte silkestrømper og trussekanten. Men da hun begyndte at trække op i den ultrakorte laknederdel, så jeg at hun slet ikke havde nogen trusser på overhovedet.
Den store barberede fisse glinsede i flammernes skær, og eventyrligt frækt stak hun hånden ned mellem benene, og krængede de opsvulmede fede skamlæber til side, så jeg kunne se den fristende store kilder.
Nu kom der for alvor gang i mit brændende underliv.
”Kom så”, kommanderede hun temmelig hårdt, ”nu er det på tide vi går i kælderen - jeg har vældig meget lyst til at lege med den store bule i Deres bukser”.
Sikken da et syn der mødte mig da vi kom ned til noget der lignede alt andet end Alladins Hule - det lignede mere Helvedes Forgård.
Det store sorte rum var fyldt med alverdens redskaber - piske, reb, kæder, kors, gabestok, der var bare alt hvad der skulle være i en rigtig torturkælder.
”Så er det af med kludene, Hr.” smældede det højlydt, og i løbet af få sekunder stod jeg uden en trævl på kroppen med mit stangstive, hårde lem stående ret ud i luften.
Hun stillede sig hen foran mig og lod sin store, bløde tunge glide henover mine fugtige læber, mens hendes erfarne fingre lukkede sig krævende om min dunkende manddom. Stille og meget, meget ophidsende gned hun nu frem og tilbage henover det dryppende, blåviolette pikhoved med sine afsindigt bløde lakbehandskede kyndige hænder, og da hendes store røde suttelæber sugede sig liderligt fast til mine, begyndte hun at lade min sprængfyldte ynglekæp glide et lille stykke ind i den store, pjaskvåde kærlighedsgrotte.
”Grams på mine store bryster, mærk hvor tunge de er, hiv hårdt i de stive vorter, klask på min frodige laknumse - jeg vil bare have dine svedige ru mandehænder overalt på min svulmende store kvindekrop”.
Jeg æltede, gramsede og masserede som en afsindig, og hendes roterende bevægelser med underlivet, steg i takt med min savlende befamling.
Pludselig skubbede hun mig væk:
”Nu har du følt nok på varerne, herfra er det mig bestemmer - forstår du?”
Hun trak mig ret så brutalt hen til det store, sorte kors der hang henne på væggen.
Meget omhyggeligt begyndte min svulmende Domina at binde mig solidt fast til det kolde trækors, og de snerrende reb borede sig ophidsende ind i huden på mig.
Da Lotte var færdig, stod hun stille og nød min hjælpeløse stilling, min bankende stådreng der totalt blottet bare blev udstillet på denne ydmygende måde.
Hun tog en pisk ned fra væggen, og lod den kører henover brystet på mig - frækt, pirrende og meget målbevidst lod hun de sorte læderremme glide helt ned til min efterhånden sprængfyldte, trængende pik.
Uden yderlige varsel, susede pisken gennem luften, og ramte direkte nedover det dryppende lem.
Jeg udstødte et skrig, men inden jeg havde pustet helt ud, ramte det uhyggelige instrument nok en gang hårdt og præcist henover mit bryst, så mine strittende, små vorter begyndte at svide som bare fanden.
Den satans frodige lakstrigle stod sgu bare og grinede.
Med glinsende øjne begyndte Lotte så at tage den stramme lakfrakke af, og med liderlige bevægelser lod hun den blanke, bløde indpakning glide ned over skuldrene, videre ned over den imponerende barm, for til sidst at lade den falde helt ned på gulvet.
Hold kæft hvor var hun dog bare dejlig, min vidunderlige, svulmende Lotte som hun stod der i det frække, sorte lakundertøj.
Den alt for lille blanke brystholder kæmpede for at holde de store kloder på plads i de små, trange skåle, og den sorte hofteholder havde hun trukket godt op over de fyldige ”kærlighedshåndtag”, så de kødfulde røvbalder væltede ud til siderne - et syn der kunne gøre enhver impotent til en sprudlende, viril Præmietyr.
Lotte vrikkede indbydende med hele herligheden:
”Nå, hva' så, kunne du tænke dig at ”mor” her legede lidt med dit strittende stive legetøj? Kunne du tænke dig at mærke mine store, bløde suttelæber omkring det spændte pikhoved - trænger du til at få tømt dine spændte nosser, og bare lade alle dine varme klistrede kærlighedssafter sprøjte langt ned i halsen på mig?”
Jeg rystede sgu bare over hele kroppen, og jeg kunne se hvor meget hun nød mig i denne magtesløse stilling, men nu gjorde hun noget meget overraskende.
Lotte satte sig foran mig med en balje vand, noget barbarskum, en skraber og en saks.
Omhyggeligt begyndte hun nu at klippe de lange hår.
Da det var gjort, smurte hun mine kønsdele ind i det hvide barberskum, som sindssygt ophidsende blev gnedet godt rundt om de spændte klodser, og da hendes ivrige hånd kørte det kølige skum frem og tilbage henover det dunkende lem, var det lige før at jeg også havde sprøjtet alt mit skum ud i hånden på Lotte.
Herefter skrabede hun alle mine hår væk rundt omkring ”hendes legetøj”, og så fik jeg ellers den største suttetur jeg nogensinde havde været ude for.
Jeg vidste jo kun alt for godt hvor glad hun var for at slikke pik, men det hun gjorde denne aften, hvor jeg var total forsvarsløs og ikke kunne gramse rundt på hendes ypperlige kurver, var bare helt utroligt.
Den Sorte Kælder, den ophidsende stemning der bare osede af sex, lir’ og liderlige safter, hendes vulgære, frække påklædning, og så Lotte der bare var helt oppe og kører, hvor hun suttede, slubrede, med de vidunderlige store bløde læber der strammede om min dunkende pik som en sulten babyfisse, og hendes grådige, næsten umættelige varme mund, der sugede som en malkemaskine der kørte på 380 volt.
Hun kiggede med et sløret blik op på mig, og vrikkede ivrigt med den store fyldige numse, der stak så utroligt indbydende bagud, og hviskede hæst: ”Kom så, skat, lad mig få det hele - tøm dine opsparede varme safter ind i min sultne ludermund, sprøjt din klistrede liderlighed langt ned i halsen på mig, og jeg sluger alt hvad du kommer med - Åhr, kom nu, jeg vil mærke dig, skat”.
Da Lotte samtidigt krammede mine små, spændte hvide røvbalder, kunne jeg bare slet, slet ikke holde mig længere.
Jeg eksploderede med et brøl alle mine safter langt, langt ned i halsen på min grådige Domina, som begærligt slugte hver eneste dråbe, ikke een lille hvid klat gik til spilde, og jeg kunne hører på hendes heftige synkebevægelser at min kolossale udløsning var en af de helt, helt store - det var som Vulkanen Etna i udbrud.
Totalt udmattet faldt jeg sammen på korset i de snærende bånd.
”Tak, skat”, hviskede Lotte stille, mens hun tørrede sig om munden,” nu skal du simpelthen bare voldtage mig resten af natten, bakse rundt med min ypperlige svulmende luderkrop, og banke din dejlige pik op i alle mine trængende huller”.
Og sådan fortsatte vi til den lyse morgen, ”massagepigen” og jeg.