LÆSERNES EGNE NOVELLER

Painmaster©

Min arbejdskollegas kone, blev min sexslave. Del 1

Advarsel: Afsnittene indeholder ekstrem hard-core SM, ydmygelse, toiletsex herunder scat og urinindtagelse, dyresex og brug af den bisexuelle side.

INTRODUKTION

 

Lisbeth er en kvinde som hele tiden har søgt det ekstreme. Hun blev gift tidligt med sin mand, men har først åbnet op for sine sande følelser efter at hun blev gift. Hun opdagede hurtigt at hendes mand ikke var typen der kunne gøre en ”flue” fortræd, endsige give efter for hendes seksuelle følelser og behov. Hun har sågar tryglet ham om at give hende røvfuld, hårde tæsk med pisk, bruge hende ekstremt seksuelt uanset tid og sted. Man kan roligt sige, at det var lidt sent at finde ud af for Lisbeth, men hun valgte dog at blive hos sin mand, for han havde andre gode kvalifikationer som hun også kunne lide. Men efterhånden som årerne er gået er hun blevet mere og mere uvillig overfor ham, og har overtaget den styrende rolle i hjemmet. Hun bestemmer hvornår han må røre hende og om hun i det hele taget gider have sex med ham. Hvis hun ikke har lyst til at vise sin nøgne krop åbenlyst overfor ham, så ser han den ikke og klager ikke over det men føjer hende. Selvklart har hun søgt andre ”jagtmarker” i efterstræbelsen på at opnå de seksuelle behov og lyster hun hungre efter.

Kapitel 1

Det hele startede da jeg arbejdede for et stort velrenommeret firma i København. Jeg havde arbejdet mig op til en position, hvor jeg kunne få det som jeg ville have det. 

 

Det var sommer og firmaet havde inviteret dets medarbejdere og ægtefæller/kærester med til den årlige fest som skulle holdes syd for København i en kendt by. Der manglede absolut ingenting til festen på nær at jeg ikke havde nogen kæreste på det tidspunkt. Jeg var imellem kærester om man så kan sige.

 

Der var godt gang i festen, og jeg var blevet placeret ved siden af min gode arbejdskollegas kone, Lisbeth hed hun. Hun var virkelig sød og så ganske godt ud selvom hun havde en lidt stor røv og en stor barm, hvilket jeg ikke har noget imod. Det var ikke fordi hun hørte til de fede, men hun var bare lidt overvægtig. Hun var også kun 168 cm høj. Vi snakkede vældig godt sammen og fik danset en hel del sammen. Tiden gik og efterhånden var det blevet ud på de tidlige morgentimer, hvor hun foreslog sin mand at de skulle hjem. Jeg spurgte om de vidste hvornår toget til København gik. Min arbejdskollega sagde, at det sidste tog til København var kørt og at det først kørte igen i morgen tidlig klokken 05.00. 

 

Det var ikke særlig spændende fordi jeg også var begyndt at blive lidt træt, og jeg syntes ikke rigtig at de andre deltagere som var tilbage ved festen, rigtig sagde mig noget. Pludselig siger Lisbeth at jeg kan sove hos dem – de bor selv i den by hvor festen blev holdt – det havde hun besluttet, færdig arbejde. Hendes mand havde ikke noget at skulle have sagt når hun først havde taget en beslutning kunne jeg se. Han nikkede selvfølgelig med hovedet som anerkendelse af, at det var jeg da velkommen til. Så vi gik hjem til dem.

 

De boede i et hyggeligt lille hus på 2 etager og med kælder til. Da vi kom ind af hoveddøren til huset kom deres hund – en Golden Retriever – farende hen og tog imod os. Jeg lagde mærke til at den straks kom hen til mig og begyndte at snuse mig i skridtet. Jeg trak dens hoved væk og Lisbeth, som også havde set det, trak den straks væk fra mig og undskyldte rødmende at den var så fræk. Jeg lagde ikke mere i det på det tidspunkt, og vi fik vores overtøj af og satte os ind i stuen for at slappe lidt af og hyggesnakke lidt inden sengetid. 

 

Lisbeth satte kaffe over og sagde til sin mand, at han skulle hente konjakken. Hendes mand og jeg sad og snakkede om festen og de andre kollegaer, og pludselig kom Lisbeth ind i stuen kun iført sit nattøj. Hun havde åbenbart været oppe i soveværelset og skifte. Jeg spærrede øjnene diskret op, for hendes nattøj bestod kun af en halvgennemsigtig natkjole der gik til lige op over knæene. Jeg kunne se at hun kun havde trusser på og at hendes store bryster, 85DD, hang løst inde under natkjolen. Hendes mand så det også men turde åbenbart ikke kommentere det. Efterhånden fandt jeg ud af, at han faktisk var en vatpik i sit eget hjem og at det var hende som havde bukserne på overfor ham. Så nu sad vi så der og drak en kop kaffe og konjak mens vi hyggesludrede. Men inden længe var hendes mand blevet vældig træt, så han sagde godnat og gik op i soveværelset. Lisbeth og jeg sad lidt og hyggesnakkede videre, men så på et tidspunkt rykkede hun fra lænestolen og over i sofaen hvor jeg sad. 

 

Hun satte sig helt hen til mig, og begyndte at køre sin ene hånd op og ned af mit ene lår. Jeg kiggede på hende med undrende øjne og så sprang bomben; ”Jeg har siddet under hele festen og tænkt på at du skulle gennemkneppe mig. Og lejligheden bød sig da dit tog var kørt,” sagde hun smilende til mig. 

Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt, og hun spurgte mig hvorfor jeg grinede. 

”Det ser ikke ud til at mit tog er kørt, for det er åbenbart lige kommet ind på perronen,” svarede jeg og tog fat i hendes nakke og trak hendes mund hen til min. 

Jeg kørte min tunge ind i munden på hende og hun besvarede det ved også at lade sin tunge danse rundt inde i munden på mig. Lidt efter trak jeg min mund tilbage og spurgte til hendes mand. Hun svarede at hun havde givet det lidt tid inden hun rykkede over til mig, for så vidste hun at han sov som en sten, specielt med alt det han havde drukket til festen. 

”Fint,” svarede jeg og stak min tunge ind i munden på hende igen samtidig med at jeg begyndte at rage på hendes bryster udenpå hendes natkjole. 

Hun trak sin mund til sig igen og sagde;

”Syntes du ikke at mine patter er grimme? Og syntes du ikke også at jeg er for fed og har for stor røv. Jeg hader mig selv når jeg ser mig i spejlet. Og når jeg går på arbejde så går jeg langs husmurene for at folk ikke skal se mig.” 

”Klap i!” svarede jeg og trak hendes mund hen til min igen. Jeg lagde mærke til at jo mere jeg glemte på hendes brystvorter, jo mere stønnede hun. Lidt efter trak jeg min mund til mig og kiggede på hende.

Hun smilede til mig, rejste sig op og sagde; ”Kom vi går ned i kælderen. Dernede kan vi være for os selv.” 

Jeg rejste mig op og fulgte efter hende ned i kælderen. Hunden rejste sig også og var lige i hælene på hende. 

”Nej du skal ikke med,” sagde hun. Jeg så at hun forsøgte at holde den tilbage fra sin kusse for den var på vej med sin snude. Jeg tænkte mit og smilede indvendigt for mig selv.

Min pik var jernstiv på det tidspunkt, og jeg havde en underlig fornemmelse af, at hun godt kunne lide det hårdt og perverst. Da vi var kommet ned i kælderen førte hun mig ind til det bagerste rum, som var på størrelse med deres stue. Dvs. med masser af plads. Der var en seng, bord, sofa, lænestole og nogle træstole inde i rummet. Hun vendte sig om imod mig og sagde; ”Brug mig som du har lyst til. Tag mig hårdt, jeg vil mærke at jeg bliver brugt.” 

”Hvad med din mand? For når jeg går i gang med dig så lægger jeg ikke fingrene imellem. Du har selv bedt om det.”

Jeg kunne se på Lisbeth at jeg måtte have ramt plet for hun hendes øjne begyndte at sejle af liderlighed. Hun manede sig lidt op og svarede; ”Skid hul i ham, han kommer ikke alligevel selvom han skulle vågne. Det tør han ikke.”

”Det er en rigtig vatpik til mand du har, hva? Nu jeg tænker over det så kan jeg godt se at det skinner lidt igennem på arbejdet.” 

”Han ved sku ikke hvad det er jeg vil have alligevel, selvom jeg sagde det til ham. Han kunne aldrig finde på at lægge en hånd på mig,” svarede hun nærmest irriteret. 

Inden hun kunne nå at tænke mere over det havde jeg lynhurtigt taget et skridt over mod hende og stukket hende en knaldende hård lussing. Hun spærrede øjnene op i chok og overraskelse, men hendes sande jeg kom hurtigt op til overfladen og hun sagde; ”Hvad har jeg gjort Herre. Hvorfor skal jeg have tæsk?”

”Du er ikke andet end en lille fed og grim luder der trænger til noget opdragelse. Og eftersom din mand ikke er i stand til at opdrage på dig, så må jeg jo gøre det,” svarede jeg og tog fat i hendes natkjole og rev den i stykker så hun kun stod i trusser og bare bryster. Hun gav et gisp fra sig og jeg kunne se på hendes øjne, at hun virkelig nød situationen. Jeg lagde mærke til at hendes bryster hang lidt, så jeg bestemte mig for at ydmyge hende for hendes udseende. Det var selvfølgelig med tanke på det hun selv havde fortalt mig oppe i stuen. Jeg stak hende en hård lussing til for at intensivere situationen og for at få hendes fulde opmærksomhed. 

”Fy for helvede hvor ser du ud. Hængepatter, fed og grim er du. At du ikke skammer dig over at vise dig på gaden i det hele taget!” sagde jeg i en hård tone. 

”Jamen det gør jeg også Herre,” svarede hun næsten med gråd i stemmen.

Jeg hev hendes trusser ned om hendes ankler og af hende, og gik rundt om hende for at inspicere hende yderligere. 

”Og så den fede grimme røv du render rundt med. Du trænger fanden tage mig til noget opdragelse!” sagde jeg igen i en hård tone. Selve situationen havde beruset mig, men nu var det ikke første gang at jeg havde en kvinde under opdragelse, så jeg havde stadig en selvkontrol så jeg kunne styre situationen. Og selv om jeg havde drukket en del til festen, så må jeg indrømme at selve situationen fik min pik til at være stanghamrende stiv. Ufatteligt hvordan det end lyder.

 

”OG SÅ HEDDER DET MASTER. ER DET FORSTÅET DIN GRIMME FEDE LUDER. OG SÅ ER DET NED PÅ KNÆ!” 

”Ja Master. Undskyld Master,” svarede hun og lagde sig straks på knæ foran mig.

”Tag min pik ud af bukserne og kom i gang med at sutte den ren luder.”

”Ja Master,” svarede hun prompte.

Og hurtigt fik hun sine hænder op til lynlåsen i mine bukser og lynet ned. Hun stak sine ene hånd ind i bukserne og befriede min stive pik fra underbukserne, og trak den ud. Hun satte straks sin mund ind over min pik og begyndte at køre sin mund op og ned af skaftet på den. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvor pervers en kvinde hun var, for jeg havde pisset en del i løbet af aftenen og den lugtede fælt. Men hun nød det for hun kom med stønnende lyde imens hun suttede min pik ren. 

”Spred dine knæ luder.”

Hun spredte sine knæ og jeg lod min ene skospids lege med hendes kusse. Hun begyndte straks at komme med liderlige lyde, og lidt efter kiggede jeg ned på min sko og så at den var skinnende våd af hendes kussesafter. Jeg trak hende i håret væk fra min pik og knaldede hende en hård lussing.

Hun kiggede med uforstående tårevædede øjne op på mig og sagde med gråd i stemmen; ”Gør jeg det ikke godt nok. Hvad har jeg gjort Master.”

”DIT STORE SVIN. SE PÅ MIN SKO OG SE HVOR BESKIDT DEN ER AF DINE KUSSESAFTER. HVAD FANDEN TILLADER DU DIG AT SVINE MIN SKO TIL MED DINE ULÆKRE KUSSESAFTER, DIN BESKIDTE SO!”

Grådkvalt undskyldte hun mange gange og hun ville straks kravle hen og hente noget til at tørre det af med.

”DU BLIVER HER. DU BRUGER DIN TUNGE TIL AT RENGØRE MIN SKO, SVIN!”

”Ja Master. Undskyld Master,” svarede hun hulkende og lagde sig helt ned og begyndte at slikke med sin tunge på overlæderet af min sko. Da hun havde slikket kussesafterne af min sko, beordrede jeg hende til at slikke min anden sko ren for smuds. Hun efterfulgte min ordre prompte, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvad fanden hun havde set i en mand som min arbejdskollega. Og da hun var færdig med min anden sko også, tog jeg fat i hendes hår og trak hende over til bordet hvor jeg hev hende op og stå og lagde hendes overkrop ind over bordet. Jeg sparkede hendes ben ud til siden, så hendes huller var åbne og tilgængelige for mig. Jeg beordrede hende til at lægge sine hænder op over sit hoved.

Jeg tog mine bukser og underbukser af og stillede mig klar med pikken ved indgangen til hendes kusse. Jeg lagde den lige til rette i indgangen af hendes kusse og jog den af fuld kraft og i ét hug helt op i kussen på hende. Hun stak i et hyl da jeg jog den helt i bund på hende, men det var heller ikke svært at få den i bund på én gang for hendes kusse var så sjaskhamrende våd. Jeg blev ved med at kneppe hende i hårde stød, og for hver gang jeg trak pikken tilbage inden jeg jog den op igen, slog jeg hende hårdt i røven imens jeg kaldte hende for de mest nedværdigende gloser jeg overhovedet kunne finde på. Hun begyndte at stønne højere og højere og jeg kunne mærke at hendes kusse begyndte at stramme sig omkring min pik. Og med ét kom hun i en orgasme så hele hendes krop rystedes. Hun skreg op så jeg måtte lægge mig ind over hende og holde hende for munden, for ellers havde hun sku vækket hele nabolaget. Da hendes orgasme havde lagt sig trak jeg mig ud af hende, og jeg lagde mærke til at hendes kusse sejlede og at det begyndte at dryppe med kussesafter ned på gulvet.

Jeg tog fat i hendes hår og trak hende hårdt ned på knæ.

”Hvad fanden bilder du ind. Har jeg måske givet dig tilladelse til at få orgasme luder,” sagde jeg til hende.

 

Med tårevædede øjne kiggede hun op på mig og undskyldte, men hun havde nydt det så meget. Jeg stak hende en hård lussing hvilket resulterede i at hun begyndte at græde, og hun lagde sin overkrop helt ned imens hun holdt fast omkring mit ene ben. Grædende undskyldte hun at hun var kommet uden at have fået tilladelse, og at hun skulle straffes for det. Jeg stod og tænkte over situationen og vidste at jeg havde fået hende derhen hvor jeg gerne ville have hende. Jeg vidste også at det næste som jeg ville gøre, ville enten være knald eller fald. Jeg vristede mig fri af hendes greb og sagde; "Tag dine trusser på luder og skrub op i dit soveværelse. Jeg er træt nu og vil sove,” sagde jeg nærmest som en henkastet bemærkning. 

Hun kiggede febrilsk og med lidt bange øjne op på mig.

”Nej nej Master. Jeg vil gøre alt for at du skal have det godt. Du skal tæske mig Master, jeg fortjener det. Tæsk mig hårdt Master fordi jeg ikke har adlydt dig. Tæsk mig fordi jeg er så grim og fed, Master,” sagde hun grædende og jeg kunne se at hendes tårer fik frit løb ned over kinderne på hende. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på om det var fordi hun også var lidt beruset fra festen og tingene havde udviklet sig eller om hun virkelig mente det. Men jeg var fast besluttet på at finde ud af om hun virkelig mente det, og om hun virkelig var sådan en underdanig luder der ønskede en hård hånd. Jeg vidste at jeg spillede højt spil for som jeg nævnte tidligere, så var jeg imellem kærester, hvilket betød at jeg for en kort stund var flyttet tilbage til mine forældre indtil jeg fandt mig en lejlighed igen. Og Lisbeth og hendes mand vidste at jeg boede hos mine forældre.

 

”Der er ikke mere at tale om. Skrub op i dit soveværelse so. Og så kan du passende ligge og tænke over hvilken straf du mener du selv fortjener, så skal jeg nok afgøre om det er den rette eller ej. For jeg har tænkt mig at flytte ind her indtil jeg finder en lejlighed i København.” 

Jeg kunne se på hende at hun var i tvivl om hun havde hørt rigtigt eller ej. Men pludselig dæmrede det for hende, og hun lagde sig grædende ned på sine knæ ved mig og begyndte at kysse mine fødder. Jeg var nærmest lamslået, det havde jeg sku ikke regnet med.

”Ja Master. Du skal flytte ind her hos os. Dette værelse er dit. Åh du har gjort mig så glad Master. Tak Master, åh tak,” sagde hun grædende mens snottet løb ud af næsen på hende efter alt det hun havde grædt.

 

Jeg benyttede mig af min nye situation og føjede endnu en ydmygelse til hende. Jeg tog fat i hendes hår og trak hendes hoved op så hun så mig i øjnene. Derefter tog jeg min anden hånd ind under hendes snot så det samlede sig i min hånd. Jeg kørte snottet ud i ansigtet på hende og sagde at hun var en beskidt so, og at hun nok skulle regne med at jeg ville opdrage indtil jeg var tilfreds. Efter at have kørt hendes snot ud i ansigtet på hende sendte jeg en stor spytklat i hovedet på hende.

”Lad den løbe ned af ansigtet på dig luder. Du tørre det ikke af men sover med dit eget og mit snot i dit ansigt i nat. Er det forstået?”

”Ja Master. Altid Master,” svarede hun med lys i øjnene.

”OG SKRUB SÅ OP I DIT SOVEVÆRELSE, DIN GRIMME FEDE LUDER. DU HAR ET FORKLARINGSPROBLEM OVERFOR DIN MAND I MORGEN!” 

”Det er sku ikke noget problem Master. Han gør hvad jeg siger.” svarede hun hulkende, men med et smil på læberne og kravlede ud af døren og op af trapperne. 

 

Jeg lå og tænkte over hele situationen, og måtte tage mig til hoved for det virkede sku så urealistisk. Men ikke desto mindre var det sandt. Jeg lagde mig på sengen med et smil på læberne og var hurtigt faldet i søvn.