LÆSERNES EGNE NOVELLER

Painmaster©
Min arbejdskollegas kone, blev min sexslave. Del 2

Advarsel: Afsnittene indeholder ekstrem hard-core SM, ydmygelse, toiletsex herunder scat og urinindtagelse, dyresex og brug af den bisexuelle side.

Jeg blev vækket næste morgen af Lisbeth, der kom kravlende ind i mit værelse. Hun løftede op i dynen og tog min pik i munden og begyndte at arbejde den stor og stiv indtil jeg kom i munden på hende. Derefter fik jeg fortalt at morgenmaden snart ville være færdig, og at hun havde sendt sin mand af sted efter morgenbrød.

 

Jeg stod op og gjorde mig klar til morgenmaden. Jeg kom op i køkkenet og lagde mærke til at hendes mand endnu ikke var kommet hjem, så jeg spurgte hende om han havde opdaget noget med hensyn til i nat. Hun svarede at han havde sovet som en sten da hun kom op i soveværelset. Men hun havde endnu ikke sagt til ham at jeg flyttede ind hos dem. Det ville hun gøre under morgenmaden.

 

Da vi sad ved morgenbordet og hyggesnakkede kom vi ind på emnet omkring mig og boligproblemet. Lisbeth sagde at hun havde sagt at jeg kunne flytte ind hos dem, for de havde masser af plads og jeg kunne bare få det store værelse nede i kælderen. Jeg foreslog at betale en husleje, men Lisbeth afslog det med det samme. Det kunne jeg absolut ikke deltage i så jeg fik mig forhandlet frem til at jeg så betalte halvdelen af madbudgettet. 

Jeg kunne se på hendes mand at det kom lidt som en overraskelse for ham, men han sagde ikke noget andet end at han samtykkede med det Lisbeth havde sagt og det vi var nået frem til. Jeg havde lidt ondt af ham for han var virkelig en vatpik, og jeg må indrømme at det rykkede noget ved min opfattelse af ham. 

 

Efter morgenmaden gjorde jeg mig klar til at hente mine ting hjemme hos mine forældre og flytte ned til dem. De ville gøre mit værelse klar  - støvsuge osv. – så det var klar til at flytte ind i når jeg kom tilbage senere. Jeg kørte hjem til mine forældre og forklarede dem at jeg havde fundet et sted at bo uden alle detaljer selvfølgelig og fyldte derefter min bil op med mine personlige ting. Dvs. at det blev jo ikke til så meget andet end mit tøj, bøger og musikanlæg for mine møbler stod opmagasineret et andet sted. Jeg sagde farvel til mine forældre og kørte tilbage til Lisbeth og hendes mand.

 

Da jeg kom tilbage kunne jeg med det samme mærke at ikke alt var som det skulle være. Hendes mand var ikke at se nogen steder, så jeg spurgte Lisbeth hvad der var i vejen for jeg kunne mærke at der var en trykket stemning. Hun svarede at det var hendes mand, for han var blevet pissesur efter at jeg var taget afsted. Hun fortalte at han var sur over at jeg skulle flytte ind hos dem og at han ikke var blevet taget i ed, men havde fået det fortalt ved morgenbordet og at beslutningen allerede var taget. 

 

Jeg spurgte hende hvad hun havde svaret, og hun fortalte mig at hun godt kunne lide mig og at der trængte til at komme lidt liv i huset. Og desuden var vi jo også kollegaer, og at han kendte mig godt nok til at vide at jeg ikke var en eller anden dum idiot. Desuden havde han jo selv sagt til hende at han godt kunne lide mig, fortalte hun mig yderligere. Og så havde hun sagt til ham at så var den ikke længere, og at han bare måtte affinde sig med det. Og hvis han ikke kunne lide hvad hun havde sagt, så kunne han jo bare flytte et andet sted hen. Hvorefter han havde kigget på hende, næsten med tårer i øjnene, og vendt sig om og styrtet ud af huset. 

Jeg spærrede mine øjne op og kunne næsten ikke tro mine egne øre. Hun lagde mærke til det og sagde;  ”Bare rolig han kommer tilbage igen. Og når han kommer tilbage så er han from som et lam. Og det er dét som irriterer mig. Jeg har ALDRIG kunnet få den mand til at slå i bordet og sætte mig på plads. Han er en vatpik og han er selv skyld i det. Men misforstå mig nu ikke, jeg bruger ikke dig eller din situation for at få ham til at mane sig op. Det sker aldrig, og nu har jeg været gift med ham i 14 år hvor han på intet tidspunkt har kunnet finde ud af at være mand. Det er min egen skyld for jeg kunne bare have forladt ham for lang tid siden. Men årerne er gået og til sidst har jeg bare accepteret det. Bevares, han er sød på så mange andre områder, men jeg mangler det som du har været i stand til at give mig indenfor de sidste 12 timer. Jeg trænger til at mærke en hård hånd og blive styret hårdt, og det har du været i stand til at kunne give, MASTER.” 

 

Hun lagde tryk på ordet, MASTER. Og jeg stod og tænkte over det hun havde fortalt til mig og sagde så til hende; "Jeg bliver nødt til at få lavet en omrokering inde på arbejdet, så din mand og jeg ikke er på arbejde på samme tidspunkt. For jeg er godt klar over at du trænger til en ordentlig opdragelse, og jeg vil under ingen omstændigheder blive forstyrret når jeg opdrager på dig. Det får jeg ordnet i morgen.”

”Det forstår jeg godt Master,” havde hun svaret med en stemme der var ved at gå i liderlighed. 

”Nå men så længe vi ikke ved hvornår han kommer ind af døren, så er der ikke tid til at give din røv nogle hårde tæsk. Men jeg er sulten så skrub ud i køkkenet og lav noget mad til mig din grimme fede luder.”

”Ja Master. Selvfølgelig Master,” svarede hun med lys i øjnene og skyndte sig ud i køkkenet.

 

Da hun havde lavet maden færdig og dækket op til os ude i køkkenet, trådte hendes mand ind af døren. Vi var faktisk allerede begyndt at spise, og jeg lagde mærke til at han ikke havde øjenkontakt med mig da jeg kiggede op på ham. Lisbeth vendte sig ikke om imod ham, men forsatte bare med at spise. Jeg kunne se at han var noget forfjamsket og pludselig spurgte han om der var noget mad til ham også. Hun svarede at det var der ikke, og hun gik heller ikke i gang med at lave noget til ham. Og hvis han var sulten så kunne han jo bare selv smøre sig nogen rugbrødssmadder. Derefter listede han sig over til brødkassen og begyndte at smøre sig nogle madder. Da han havde gjort det listede han sig ind i stuen og tændte for Tv’et, mens han spiste sine madder inde i stuen.

 

Hun kiggede på mig med et smil på læberne, og hun hviskede til mig at hun nok skulle få ham gjort fuldstændig medgørlig. Jeg smilede tilbage til hende og nikkede på hovedet. Da vi var færdige med at spise – Lisbeth og jeg – gjorde jeg tegn med min ene hånd og sagde sagte at hun skulle lave noget kaffe og servere det inde i stuen før end hun ryddede af bordet. 

”Ja Master,” svarede hun med lav stemme for ikke at hendes mand skulle høre det. Ikke fordi jeg troede han ville for Tv’et larmede inde fra stuen hvor han sad. Jeg lagde mærke til at hun var begyndt at stå at trippe, og jeg spurgte hende hvad der var i vejen. Hun svarede at hun skulle tisse. Jeg gik helt hen til hendes øre og sagde sagte til hende; ”Så må du vente indtil jeg giver dig lov, luder.”

Hun kiggede op på mig med store øjne, og begyndte at ryste på hovedet og sagde sagte til mig; ”Jeg kan ikke Master. Jeg kan ikke!”

Jeg satte igen min mund ned til hendes øre og hviskede; ”Det bliver værst for dig selv hvis du ikke gør. Tro mig luder, og kom så i gang med at få lavet den kaffe.” Jeg vendte mig om og gik ind i stuen til hendes mand. 

 

Han sad og så på noget sport der kørte hen over ”flimmeren”. Og eftersom motorsport kun har min interesse, så var det ikke rigtig noget jeg gad se alligevel. Han kom med en halvkvalt vise om at han måtte følge med i fodboldresultaterne. Men jeg kunne også se på ham at han ikke havde lyst til at snakke, så jeg lod ham være. Lige så meget fordi jeg heller ikke gad tale med ham, for jeg havde fuldstændig mistet al respekt for ham. Lidt efter kom Lisbeth ind med kaffen, og mens jeg drak min kaffe og læste avisen gjorde Lisbeth orden ude i køkkenet. Da hun var færdig kom hun ind i stuen og skulle til at sætte sig ned i sofaen, da jeg rejste mig op og sagde at jeg ville gå en tur med hunden. Hun sagde at hun ville gå med mig. Jeg gik ned i kælderen for at tage en jakke på, og da jeg kom op igen stod hun allerede klar med hunden.

 

Da vi var kommet et lille stykke op af vejen drejede vi ind på skovstien og var kommet et lille stykke ind i skoven da hun sagde til mig; ”Master jeg skal sådan tisse, jeg kan ikke holde mig mere. Må jeg ikke nok, please?”

”Det går jo meget godt luder.” 

”Jeg kan ikke, jeg tisser snart i mine trusser Master.”

”Så må du jo tisse i dine trusser so,” svarede jeg ligegyldigt.

”Mener du det Master?” sagde hun næsten med en stakåndet stemme.

”Gu helvede mener jeg det, so,” og tog fat i hendes hår og trak hende over til et træ. Hun gispede da jeg tog fat i hendes hår og trak af sted med hende.

Hvad hun ikke vidste var, at jeg havde taget noget reb med inden vi gik tur med hunden. Jeg tog det op af lommen og begyndte at binde hendes håndled. Først det ene hvorefter jeg trak hende med ryggen op mod træet og trak hendes arm om bag træet, dernæst trak jeg hendes anden arm om bag træet og bandt det fast med rebet så hun nu stod med hænderne bundet fast til hinanden bagom træet. Hun kiggede på mig med liderlige øjne da jeg tog fat om hendes ene ankel og bandt et nyt reb fast til det. Dernæst trak jeg rebet bagom træet og bandt det fast til hendes anden ankel. Hun stod nu bundet til træet med hænder og med spredte ben bundet bagom træet, og var ude af stand til at røre på sig.

 

Hun havde cremefarvet kjole på, hvide trusser, mørkere lyse strømpebukser, cremefarvet sko med en halvhøj bred hæl, hvid bh og en mørkere lys skjortebluse. Ganske raffineret så det ud, men det var mit næste påfund også. 

Jeg trak op i hendes kjole foran og satte den fast i kanten på hendes strømpebukser.

”Start med at pisse din beskidte so,” kommanderede jeg.

”Åhh Master,” svarede hun og lukkede øjnene og begyndte at presse til.

Imens havde jeg taget hunden hen til hende, og jeg kunne mærke at den trak over imod hendes kusse. Og da tisset begyndte at sprøjte ud fra kussen igennem strømpebukserne og ned af lårene, gav jeg slip på hunden. Den sprang hen til hendes kusse og begyndte at slikke og lappe tis i sig. Hun åbnede febrilsk øjnene og sagde højt; ”Master hvad er det du gør.”

”Klap i luder. Tror du ikke jeg observerede hunden i går nat da vi kom hjem. Den var ikke sen til at snuse mig i skridtet, og det gør den jo kun fordi den er vant til det. Det er jo ikke første at hunden slikker dig i din beskidte kusse. Det observerede jeg da vi gik ned i kælderen i nat luder,” svarede jeg i en hård tone.

Hun blev rød i hovedet af skam, men begyndte samtidig at gøre bevægelser med underlivet der indikerede at hun kunne lide det. Hun er og bliver en pervers luder. Jeg glæder mig til at opdrage hende som jeg vil have hende.

”SVAR MIG LUDER.” 

”Joooee Master. Jeg bruger den til at kneppe med, og når den skal slikke mig til en orgasme.” 

Tisset sprøjtede stadig ud af kussen på hende.

”DET VIL DU BLIVE STRAFFET HÅRDT FOR. JEG OG ALENE JEG AFGØR HVORNÅR HUNDEN BEDÆKKER DIG, HVORNÅR DEN SLIKKER DIG, HVORNÅR DU SUTTER DENS PIK OG HVORNÅR DU KOMMER, DIN GRIMME FEDE BESKIDTE LUDER.” 

”Jaaee Master, jeg skal straffes hårdt. Jeg ved det godt. Åhhhhhhhhh… Master jeg kommer snart,” sagde hun stakåndet af liderlighed og på randen til en orgasme.

Jeg stak hende en knaldende hård lussing, og trak hunden væk fra hende. Hun kiggede på mig med bedende øjne og sagde stakåndet og liderligt; ”Hvorfor Master… hvad… har… jeg… gjort?”

”Du hørte åbenbart ikke efter det jeg sagde til dig lige før luder,” svarede jeg imens jeg tøjrede hunden fast til et andet træ. Den begyndte at småhyle lidt, men eftersom den er vældig godt opdraget så tog det kun en løftet pegefinger fra min side, for at få den til at forstå den skulle tie stille.

 

Hun var færdig med at tisse, men jeg skal love for at hendes kjole var blevet våd bagtil og på siderne. Noget var også sprøjtet op på det øverste stykke som jeg havde sat fast til kanten af hendes strømpebukser. Hendes sko var også blevet våde af hendes eget tis. 

 

Jeg gik over til hende og trak op i hendes skjortebluse og hev hendes store bryster ud af bh’en. Jeg tog fat om begge hendes brystvorter og begyndte at klemme til. Hun rystede på hovedet imens hun kiggede på mig med store og våde øjne, men hun sagde ikke noget. Jeg blev ved med at klemme til, og jeg kunne se at der begyndte at komme tårer i øjnene på hende. Jeg klemte hårdere og hårdere og til sidst begyndte hun at græde. Tårerne trillede ned af kinderne på hende, og hendes mascara begyndte også at løbe. 

”LAD OS SLÅ ÉN TING FAST LUDER. FRA OG MED NU HAR DU IKKE MERE TRUSSER PÅ. DU HAR KUN DINE STRØMPEBUKSER, SELVSIDDENDE ELLER NYLONSTRØMPER MED HOFTEHOLDER PÅ UDEN TRUSSER. OG JEG GENNEMGÅR DIN GARDEROBE OG DÉT TØJ JEG FINDER UPASSENDE BLIVER SMIDT UD. DU GÅR KUN I DET TØJ JEG LÆGGER FREM TIL DIG DAGLIGT. DET GÆLDER OGSÅ NÅR DU GÅR PÅ ARBEJDE. ER DET FORSTÅET DIN FEDE GRIMME PERVERSE LUDER.” 

”JAAA Master. Det bestemmer du,” sagde hun grædende.

Jeg gav slip på hendes brystvorter og hun jamrede sig grædende da blodet igen begyndte at vende tilbage til brystvorterne. Derefter hev jeg ned i hendes strømpebukser og trusser så hendes beskidte skridt kom til syne. Jeg jog et par fingre op i kussen på hende og ganske rigtigt, hun sejlede i safter. Jeg kørte mine fingre rundt i kussen på hende i et stykke tid, og det var ikke uden liderlige og stønnende lyde fra hendes side. Da jeg trak mine fingre ud var de glinsende og våde af kussesafter, og jeg stak fingrene ind i munden på hende og kommanderede hende til at sutte dem rene. Hun så på mig med våde og liderlige øjne imens hun suttede mine fingre rene, og jeg kunne se på hende at hun nød at blive behandlet på en nedværdigende måde. Jeg kunne ikke forstå at min arbejdskollega ikke kunne se hvilken skøn kone han havde, men heldigt for mig så jeg skulle absolut ikke klage. Jeg trak fingrene ud af kæften på hende og gik over og løsnede hunden og den nærmest trak af sted med mig over mod hende. Den styrede direkte efter hendes kusse, og da den var helt henne begyndte den ivrigt at slikke i hendes behåret kusse. 

”I morgen bliver den kusse glatbarberet for det er sidste gang jeg ser sådan noget svineri. Og du vil selvfølgelig blive straffet hårdt fordi du ikke har været i stand til at holde dig soigneret, beskidte luder. Og så er det op til dig hvad du vil sige til din mand, når han opdager det.”

”Det bestemmer han ikke, det gør jeg. Undskyld Master, det gør du!” svarede hun halvt grædende halvt stønnende af bare liderlighed. 

 

Der gik ikke lang tid førend hunden havde arbejdet hende op til en stor orgasme, og inden hun kom sagde jeg; ”JEG VIL IKKE HØRE DIG SKRIGE LUDER.”

Hun rystede på hovedet og kom i et kvalt skrig fordi hun bed tænderne sammen. Det blev ved i lang tid for hunden blev jo bare ved med at stå og slikke hende. Men da jeg syntes at hun havde haft fornøjelse nok trak jeg hunden væk fra hende igen, og tøjrede den til det andet træ. Jeg løsnede hende op og beordrede hende til at tage sine trusser af og rette på sit tøj. Trusserne lod jeg ligge dér hvor hun havde stået bundet op af træet, som en slags symbol. 

Hun gjorde som beordret men hold da kæft hvor kunne man se hvor gennemvædet af tis hendes kjole var blevet. Hun så det selv og blev rød i hovedet af skam, men sagde ikke noget om det. Hun spurgte mig dog hvordan hun så ud i ansigtet, og jeg svarede at hun bare skulle lade det være for så kunne man se at hun havde grædt. Så kunne folk – hvis vi mødte nogen på vores vej – se at hun havde grædt. Hvad folk så ville lægge i det, det ville jeg lade deres egen fantasi om. Vi gik videre ind i skoven og gik en lang tur med hunden. Af og til ville den snuse hende i skridtet men jeg trak den væk fra hende, og til sidst havde den forstået at der ikke blev mere kusse til den i aften. 

 

På vores vej hjem igen mødte vi et ældre ægtepar. Konen kiggede lidt mistænksomt på Lisbeth, og jeg kunne se mens vi passerede hinanden, at hun kommenterede det overfor sin mand. Jeg kunne dog ikke høre hvad det var hun sagde, men det vare tydeligt at Lisbeth blev rød i hovedet af skam.  

 

Da vi kom hjem viste det sig at hendes mand var gået i seng, og vi var også selv trætte så vi kyssede godnat – dvs. at hun lagde sig på knæ og kyssede mine sko. Hun gik derefter op i sit soveværelse og jeg gik ned i mit værelse i kælderen. 

 

Næste morgen – mandag – sad vi alle og spiste morgenmad sammen inden vi skiltes for at skulle på arbejde. Vi sagde ikke meget til hinanden under morgenmaden andet end, at Lisbeth og jeg udvekslede nogle blikke der tydeligt fortalte deres sprog. Men pludselig sagde hendes mand at han havde tænkt sig at søge nattjeneste i stedet for at arbejde om dagen, for det gav flere penge. Lisbeth og jeg kiggede lynhurtigt på hinanden uden at hendes mand opdagede det, for det var simpelthen et stort lykketræf. Han spurgte Lisbeth om hun ville have noget imod det, for han var godt klar over at de så ikke ville komme til at se så meget til hinanden. Hun sagde, at det ville være rart med nogle flere penge i deres husholdning, og hvis det virkelig var det han ville, så var det ok med hende. 

 

Jeg vidste udmærket godt at det ikke var for pengenes skyld hun havde sagt det, for hun vidste ligeså godt som jeg hvad det hele drejede sig om. Et eller andet sted må han jo have vidst eller følt at der var et eller andet i gære imellem hans kone og jeg, og at han åbenbart ikke ville se det i øjnene men hellere ville luske af sted med halen imellem benene. 

 

Hendes mand og jeg kørte i min bil sammen ind til arbejdet uden at veksle ét ord sammen, mens Lisbeth gik til sit arbejde som ligger i den by de bor i. Alt forløb planlagt for han fik det arrangeret sådan at han allerede næste dag skulle møde på natarbejde. Jeg havde stiv pik det meste af dagen med tanke på hvad jeg ville gøre ved Lisbeth. Dagen gik planmæssigt og vi kørte hjem igen efter normal arbejdstid.