LÆSERNES EGNE NOVELLER

Painmaster©
Min arbejdskollegas kone, blev min sexslave. Del 3

Advarsel: Afsnittene indeholder ekstrem hard-core SM, ydmygelse, toiletsex herunder scat og urinindtagelse, dyresex og brug af den bisexuelle side.

Næste dags aften oprandt og hendes mand sagde farvel for at tage toget ind til arbejde. Lisbeth og jeg ventede ca. 1 times tid for at være sikker på at han nu også var taget på arbejde. Og da vi var sikre på det, beordrede jeg Lisbeth ned i kælderen.

 

Nede i kælderen beordrede jeg hende til at tage tøjet af, for jeg ville inspicere at hun havde barberet sin kusse. Og da hun stod helt nøgen foran mig med sine store 85DD hængebryster, kunne jeg se at hun var totalt glatbarberet i kussen. Jeg gjorde tegn til at hun skulle dreje sig om så hun stod med ryggen til mig, og dernæst bukke sig forover og sprede hendes fede røvballer. Jeg så at hun også havde barberet sig omkring røvhullet for hun var også helt glat dér.

 

”Sådan skal det altid se ud luder. Det er godt.” 

”Tak Master. Sådan bliver det også altid. Og faktisk blev jeg våd i kussen da jeg rørte den bagefter. Den er dejlig blød.” 

”Men du skal stadig straffes for ikke at have været barberet, og for at have haft trusser på luder.” 

”Ja Master. Det ved jeg,” svarede hun med en ydmyg stemme.

Jeg gik over og låste mit klædeskab op og tog en stor sort lædertaske frem, hvori en del af mit SM udstyr lå. Hun spærrede øjnene op da hun så hvad jeg lagde ud på sengen, og spurgte mig med en lidt skælvende liderlig stemme hvor jeg havde det fra. Jeg kunne forklare at det havde jeg hentet sammen med mit tøj da jeg var hjemme hos mine forældre. Jeg gik derefter over til hende og trak hendes arme om bag hendes ryg, hvorefter jeg satte håndjern fast til hendes håndled. 

”Åhh Master, det er første gang at jeg er lagt i håndjern,” sagde hun med liderlig stemme.

”Det bliver ikke sidste gang luder. Det garanterer jeg.” 

”Jaa Master, læg mig i håndjern hver dag, lænk mig, tæsk mig, brug mig hårdt hver dag. Åhh jeg bliver våd i kussen bare ved tanken Master.” 

 

Efter at jeg havde lagt hende i håndjern gik jeg tilbage til klædeskabet og tog et par piske og et spanskrør frem. Et spanskrør, som sagt, og en ridepisk og en nihalet pisk i læder, hvor hver af de ni haler var i groft læder. Men jeg havde det fået gjort dem blødere via en specielbehandling, for derved lander halerne ikke helt på samme sted men fordeles lidt bedre. Sådan kan jeg bedst lide det, og slaven kan sagtens mærke dem alligevel – det garantere jeg for. Jeg tog også noget reb frem som jeg bandt fast imellem lænken på håndjernene og trak det videre op til et tykt rør der hang i loftet hvor jeg surrede det fast.

Nu stod hun foroverbøjet med røven klar til at blive pisket. Jeg tog derefter den største mundknebel jeg havde og pressede den ind i kæften på hende, så hendes kæber næsten ikke kunne give sig mere. Hun kom med stønnende lyde, og lidt efter så jeg at hendes mundsavl langsomt begyndte at rende ud af munden. Dernæst bandt jeg hendes ankler fast med noget andet reb, og der var rigeligt med reb tilbage efter at hendes ben var bundet sammen. Jeg gik tilbage til sengen og tog et bredt halsbånd som jeg spændte fast rundt om halsen på hende. I halsbåndet sidder en metalring hvori jeg bandt det resterende reb fra hendes ben. Jeg trak til inden jeg bandt det fast så jeg sørgede for at hun ikke kunne rejse sig op, men stod foroverbøjet hele tiden og ude af stand til at røre sig. 

Jeg gik rundt om hende og betragtede min beskidte luder i én af hendes rette positioner. Jeg satte mig på hug foran hendes hoved og tog fat om hendes brystvorter og begyndte at klemme til – mere og mere. Hun rejste hovedet og kiggede på mig med store øjne og kom med halvkvalte stønnende lyde. Jeg blev ved med at klemme til og resultatet blev som forleden dag. Hendes tåre begyndte at rende ned af kinderne og lidt efter kunne jeg høre hendes halvkvalte gråd. Jeg gav slip og tog fat om hendes ene bryst med begge mine hænder og klemte til, og dernæst satte jeg mine tænder til hendes vorte. Jeg bed til og kørte mine tænder skurrende frem og tilbage hen over brystvorten. 

 

Der kom et halvkvalt skrig igennem mundkneblen efterfulgt af endnu mere gråd. Min pik var jernstiv og den var klar til kamp, men det måtte vente lidt for jeg var først lige begyndt med hendes straf. Jeg bed lidt mere til samtidig med at jeg stadig kørte mine tænder skurrende frem og tilbage over hendes brystvorte. Der kom et endnu højere halvkvalt skrig fra hendes læber og hendes krop begyndte at ryste i gråd. Jeg gav slip og rejste mig op igen. Jeg stod og nød synet af min grædende luder i smerte. 

Jeg gik over til sengen og hentede spanskrøret. Jeg lod den suse ned foran hendes hoved så hun kunne høre dens susen i luften. Jeg gjorde det et par gange inden jeg gik om bag hendes røv. Jeg løftede spanskrøret og lod den lande hårdt på hendes røv. Ikke så hårdt endnu, men nok til at hun kunne mærke den. Hun gav et gisp fra sig imellem hendes gråd. 

”Det var kun en forsmag luder. Men inden jeg er færdig med din røv så er du parat til at gøre hvad jeg forlanger og opføre dig på en måde som jeg forventer,” sagde jeg i en hård tone.

Hun nikkede febrilsk med hoved så meget rebet nu tillod.

”Det vil være på sin plads at du starter med at få 20 slag med spanskrøret. 10 slag på hver af dine fede grimme røvballer, luder.” 

Hun nikkede febrilsk igen.

Først lagde jeg 5 hårde slag efterfulgt af 5 meget hurtige og ligeså hårde slag på hendes højre røvballe. Da det første slag ramte forsøgte hun at rette sig op, men opdagede hurtigt at det var umuligt. Og inden hun kunne nå at sunde sig havde det andet slag fundet præcist det samme sted hvor det første slag ramte. Hun hylede igennem sin mundknebel og da de 5 første slag havde lagt sine striber på røvballen, fulgte jeg det op med de 5 hurtige og hårde slag. Hun nåede ikke rigtig at registrerer dem førend de var overstået, men så kom skriget også. Hun skreg ind i mundkneblen og græd som en lille baby. Jeg gav hende ikke rigtig tid til at absorberer hvad der var sket førend jeg gjorde nøjagtig det samme på hendes venstre røvballe. Og da jeg var færdig med spanskrøret gik jeg om foran hende og trak hendes hoved op i håret. Tårerne væltede ned af kinderne på hende og mundsavl og snot fra næsen hang i lange tråde, og jeg var næsten sikker på at jeg kunne få hende til hvad som helst på det tidspunkt. Men tingene skal gøres ordentligt for så bliver udfaldet så meget desto bedre. Jeg tog min ene hånd op til hendes ansigt og smurte hendes mundsavl og snot ud i hovedet på hende. Hun kom ikke med stønnelyde, men græd bare endnu mere da jeg gjorde det. Men jeg kunne se at hendes kusse var begyndt at dryppe af safter, for der lå en lille sø af kussesafter nede på gulvet ved hendes fødder.

 

Jeg gik over til sengen og lagde spanskrøret fra mig, og tog fat i ridepisken med den lille læderlap ude i enden. Jeg gik tilbage til hende og stod nu front mod hende. Jeg satte mig hug lidt foran hendes ansigt og hævede pisken. Læderlappen landede hårdt på hendes ene pat, og det blev fulgt op af endnu et hårdt slag på hendes anden pat. Selvsagt hylede og græd hun igen. Hun fik i alt 5 slag på hver pat og nu var hun ved at blive mør kunne jeg se.

Jeg lagde ridepisken på sengen og gik tilbage og løsnede hende op, men hendes ben forblev bundet. Jeg låste håndjernene op og tog hendes arme om foran for igen at lægge dem i håndjern. Derpå tog jeg rebet og lagde op omkring røret i loftet igen og trak til så hun næsten stod på tæer. Men nu førte jeg enderebet igennem metalringen på halsbåndet og bandt det fast. Nu stod hun grædende på tæer med hoved bøjet bagover og kiggede op i loftet. Jeg gik over til sengen og tog den nihalet pisk, og gik bagefter over til hende. Jeg stod ved siden af hende og lagde min mund helt hen til hendes øre og sagde; ”Jeg fortalte dig at når jeg var færdig med dig så var du parat til at gøre hvad det skal være luder. Er det ikke rigtigt?”

Hun nikkede meget med hovedet og hulkende forsøgte hun at sige ”ja” igennem mundkneblen. 

”Når den nihalet pisk har danset ind over din ryg 30 gange, så er jeg sikker på at du har lært lektien luder.”

Hun nikkede febrilsk med hoved som tegn på at det var rigtigt.

 

Jeg gik om bag hendes ryg, hævede den nihalet pisk og gjorde klar til at dekorerer hendes ryg. Det første slag landede hårdt og skråt ned over hele rygstykket på hende. Umiddelbart efter at slaget havde ramt hende røg hendes krop i en bue fremefter efterfulgt af et halvkvalt skrig. Det næste slag landede ligeledes skråt men bare modsat, og seancen var den samme. Dette gentog sig indtil hun havde fået 30 slag ind over ryggen med den nihalet pisk. Hele hendes krop var fugtig af sved og røvballerne var hævet dér hvor slagene fra spanskrøret havde ramt. Ryggen var rød og hævet nogle få steder og hun rystede over hele kroppen af gråd. Endnu engang kørte jeg min hånd rundt i ansigtet på hende og fordelte hendes snot og mundsavl i hendes hoved. Jeg lod hende hænge et stykke tid mens jeg satte mig over i lænestolen og røg en smøg mens jeg så på hende og nød synet. 

 

Da jeg havde røget færdig rejste jeg mig op og tog mit tøj af og gik derefter over og løsnede hende. Hun græd ikke mere men hulkede bare af og til. Først løsnede jeg rebet i loftet og måtte støtte hende for ellers var hun faldet ned på gulvet. Jeg lagde hende ned på gulvet på maven og tog håndjernene af og dernæst løsnede jeg hendes ben. Min pik var jernstiv så jeg tog mundkneblen ud af munden på hende og satte mig på hug foran hendes ansigt. Jeg trak hendes hoved op i hendes hår og førte min pik hen til hendes mund. Hun åbnede villigt munden og jeg jog den derefter ind i kæften på hende. Jeg blev ved med at køre den ud og ind i hårde stød og der gik ikke lang tid førend jeg var klar til at skyde min sperm af sted. Og da jeg kom i et brøl pressede jeg pikken helt ned i svælget på hende og skød mit sperm ned i vommen på hende. 

 

Det næste der skete forbavsede mig lidt, ikke fordi hun begyndte at græde igen, men fordi hun tog fat rundt om mit ben med begge arme og sagde til mig, at hun aldrig havde følt sig lykkeligere og så hel som nu. Hun græd i en rum tid alt imens hun indimellem kyssede mine fødder. Det kunne jo hurtigt komme til at udvikle sig til noget der måske ikke var særlig smart, tænkte jeg men der var ikke andet at gøre end at se tiden an.

 

Da hun endelig havde fået sin gråd tæmmet, beordrede hende over på min seng og gik derefter op i hendes soveværelse og begyndte at kigge i hendes skuffer og garderobe. Alt hvad der mindede om trusser smed jeg ud på gulvet i en bunke, og det tøj i klædeskabet jeg ikke brød mig om blev ligeledes smidt i en bunke på gulvet. 

 

Jeg kaldte på hende da jeg var færdig, og hun kom kravlende op i soveværelset. Da hun så tøjet ligge i bunker på gulvet udstødte hun et lille gisp.

”Det tøj der ligger her på gulvet smider du ud. Har du forstået luder.”

”Ja Master,” svarede hun underdanigt og kiggede ned i gulvet. 

”Hent en affaldspose og kom tøjet op i den luder. Og lad det gå lidt stærkt!”

Hun rejste sig op og skyndte sig ned i køkkenet for at hente affaldsposen og kom hurtigt tilbage til soveværelset igen. Hun kiggede på mig og sagde; ”Master, jeg har jo ikke haft tid til at se hvad der bliver smidt ud. Og hvad nu når jeg har menstruation.”

”Det rager ikke dig. Jeg har jo sagt til dig, at det tøj JEG ikke bryder mig om bliver smidt ud. Og når du har menstruation, så går du med strømpebukser så bindet kan sidde fast. Og du skal ikke svare igen luder!” sagde jeg hårdt.

”Nej nej Master. Det var ikke sådan ment. Åhh nej undskyld Master,” svarede hun med let dirrende stemme.

Hun skyndte sig at lægge sig på knæ og hurtigt havde hun fået alt tøjet på gulvet smidt op i posen. Hun kiggede op på mig med et underdanigt udtryk i ansigtet da hun var færdig. Jeg gik over til klædeskabet og hendes skuffer og fandt det tøj frem som hun skulle have på i morgen på arbejde. 

Sort hofteholder, sorte nylonstrømper, sort bh, turkis halvgennemsigtig skjorte hvor hun skulle lade de 2 øverste knapper være åbne så man kunne se kavalergangen, sort kjole der sluttede lige over knæene og sorte stiletter. Jeg beordrede hende til at påsmøre en tykkere make-up end det hun var vant til. Til alt held havde hun en turkis øjenskygge, og på læberne skulle hun smøre en højrød læbestift på. Så ville begynde at ligne det hun i virkeligheden var, en luder.

 

”Ja Master,” svarede hun.

Jeg tog posen og kommanderede hende til at kravle ned i køkkenet og lave mig noget kaffe. Hun adlød straks og kravlede ned i køkkenet. Jeg tog posen med mig ned til mig selv.

Mens jeg drak min kaffe og røg en smøg ude i køkkenet havde jeg beordret hende til at sidde på knæ under bordet og sutte min pik indtil jeg kom. Da jeg næsten havde drukket mine kaffe færdig og færdigrøget min smøg, greb jeg om min pik og trak den ud af hendes mund. Jeg sprøjtede mint sperm ud i hovedet og håret på hende, hvorefter jeg smurte mint sperm ind i hendes ansigt. 

”Du sover med mit sperm i ansigtet luder.” 

Lisbeth svarede underdanigt; ”Ja Master.”

Derefter trak jeg i hendes hår af sted med hende ned i kælderen til mig og lagde hende på sengetæppet, som jeg havde lagt på gulvet. Jeg beordrede hendes arme om bag hendes ryg og gav hende håndjern på og lagde efterfølgende et andet tæppe hen over hende. Derefter gik jeg selv i seng.

”Godnat luder.” 

”Godnat Master og sov godt.” 

Jeg vidste hvornår hendes mand havde fri fra natarbejde og vidste derfor også hvornår han ville være hjemme. Så der var ikke en chance for at han ville se at hun lå nede i kælderen lænket i håndjern og sov hos mig. Jeg vidste også at vi ville være påklædt inden han kom hjem med toget. Jeg smilede indvendig til mig selv.