LÆSERNES EGNE NOVELLER

Painmaster©
Min arbejdskollegas kone, blev min sexslave. Del 4

Advarsel: Afsnittene indeholder ekstrem hard-core SM, ydmygelse, toiletsex herunder scat og urinindtagelse, dyresex og brug af den bisexuelle side.

Jeg havde i sinde at bruge hende ekstremt som hun jo hungrede så meget efter. Så da jeg vågnede næste morgen og skulle tisse, rejste mig op fra sengen og trak tæppet væk fra hende. Hun lå stadig og sov men blev brat vækket da hun mærkede mit morgentis ramme hende voldsomt i hovedet. Hun kom med et højt gisp, men forbavsende nok gjorde hun ikke tegn på at fjerne hovedet. Tværtimod åbnede hun munden og forsøgte at sluge så meget af mit morgentis som hun kunne. Og da jeg havde tisset færdig lagde jeg mig på knæ ved hendes ansigt og trak hendes hoved hen til pikken. Hun tog den straks i munden og suttede de sidste rester af min morgennektar af pikken. 

 

”Tak Master. Det var vidunderligt at blive vækket på den måde,” sagde hun ydmygende men tilfredsstillende stadig med noget af mit pis dryppende ned fra håret.

Jeg løsnede hendes håndjern, sparkede hende let i røven og sagde; ”Skrub op og lav morgenmad til mig mens jeg gør mig klar. Kaffe, ristet brød og blødkogt æg. Og du har hellere at sørge for at ægget bliver rigtigt blødkogt ellers bliver det værst for dig selv i aften, din stinkende grimme møgso.”  

”Ja Master,” svarede hun ydmygt og hastede op i køkkenet.

 

Da jeg havde taget mit morgenbad og gjort mig klar, gik jeg op i køkkenet. Hun havde dækket op til én person ved morgenbordet og da hun så mig skyndte hun sig at hælde kaffe i koppen. 

”Skrub op og gør dig i stand luder.” 

”Ja Master,” svarede hun ydmygt og hastede op i badeværelset.

 

Da hun lidt senere havde gjort sig i stand og iført sig det tøj jeg havde lagt frem til hende aftenen i forvejen, kom hun ned i stuen. Jeg var blevet færdig med morgenmaden og hendes mand var lige netop kommet ind af døren. Jeg kunne se på ham at han kiggede lidt efter hende, for hendes påklædning var normalt ikke det hun plejede at gå i, og specielt ikke når hun skulle på arbejde. Men han kommenterede det ikke. Og enhver kunne klart se hendes kavalergang til hendes fyldige barm, eftersom de 2 øverste knapper i skjorten var åbenstående som beordret. Hun kiggede på mig og jeg nikkende tilkendegivende overfor hende. 

Hendes mand var gået ud i køkkenet og lavede nogen morgenmad til sig selv. Lisbeth og jeg gjorde os klar til at gå på arbejde og sagde farvel til hendes mand inden vi gik ud af døren. ”Sæt dig ind i bilen. Jeg køre dig på arbejde luder.”

”Tak Master,” svarede hun og satte sig ind i bilen.

Lige inden jeg nåede til hendes arbejde stoppede jeg bilen og tog 2 klemmer op af min lomme. De havde metalnæb med små indvendige pigge på. Jeg beordrede hende til at løfte op i kjolen, og da hun sad med blottet glatbarberet kusse tog jeg fat i en af hendes skamlæber.

”Hvorfor Master? Jeg bliver våd hele dagen, og så kan man se det,” spurgte hun ydmygt.

”Fordi du er så fed og grim luder, og derfor skal du straffes for det. Og du kan være glad for at det er en sort kjole du har på. I morgen bliver det en lys kjole du har på.” 

”Ja Master,” svarede hun ydmygt.

Det gav et sæt i hende og hun kom med et undertrykt skrig da metalnæbet med de indvendige pigge borede sig ind i huden på skamlæben. Det samme skete da jeg satte det andet metalnæb fast i hendes anden skamlæbe. Jeg kunne se at hun havde tårer i øjnene, men hun formåede at holde dem tilbage. Hun skyndte sig derefter at rette på kjolen. 

Men inden hun steg ud af bilen tog jeg fat i nakken på hende og trak hendes mund hen til min. Jeg borede min tunge godt ind i kæften på hende og tungesnavede hende godt og grundigt. Hun var lidt nervøs for om der nu var nogen som så det, så jeg tog min anden hånd ind under skjorten og ned i bh’en. Jeg klemte hårdt om hendes ene brystvorte for at få hende til at koncentrerer sig om at kysse mig. Det hjalp og hun besvarede med et gisp og snavede mig med stor entusiasme. 

 

Da jeg havde snavet hende og klemt hårdt på hendes ene brystvorte i et lille stykke tid, vidste jeg at hun var tændt så jeg trak min mund til mig og slap taget på hendes brystvorte. Jeg gjorde tegn med min hånd til at hun skulle skride ud af bilen. Men inden hun steg ud af bilen sagde jeg til hende; ”Det burde ikke være nødvendigt at fortælle, at de bliver siddende i din kusse HELE dagen. Og de bliver først fjernet når jeg kommer hjem fra arbejde luder.” 

”Nej Master og ja Master,” svarede hun med en stemme der næsten var ved at knække af gråd.

Hun så kort på mig med bedende, men også liderlige øjne, da hun svarede mig og skyndte sig så derefter hurtigt ud af bilen. Da hun havde smækket bildøren i, sætter jeg den i gear og kørte derfra. Jeg kiggede i bakspejlet og så at hun skyndte sig ind på kontoret. Jeg smilede for mig selv for jeg vidste at hendes kusse stod i flammer, og jeg vidste at den ville løbe af kussesafter hele dagen. 

 

Senere på dagen ringede jeg til hende for at høre hvordan hun havde det. Jeg havde hendes direkte nummer, så det var ikke nogen problemer med at hendes chef ville svare telefonen. 

Da hun svarede telefonen gav jeg hende ikke nogen chance så hun kunne nå at indstille sig på, at det var mig der var i den anden ende af røret. 

”Hvordan har min grimme, fede luder det.” 

Der var helt stille i telefonen, og jeg fornemmede at hun ikke kunne tale frit.

”SVAR MIG LUDER,” sagde jeg hårdt.

”Godt,” svarede hun med lav stemme.

”Er din chef inde på dit kontor siden du ikke kan tale luder.” 

”Mmh,” svarede hun

”Jeg er sikker på at din kusse er sjaskhamrende våd, og du har sølet din kjole til bagpå din beskidte luder.”

Der var en lille pause, men så svarede hun med en lidt dirrende stemme kunne jeg fornemme.

”J..ja det er den.”

”Jeg går ud fra at det er ja til begge dele.” 

”Ja det er det,” svarede hun hurtigt.

”Jeg vil have en fuld rapport fra dig i aften angående om din chef har bidt mærke i noget, og i så fald hvad hun har sagt luder.” 

”J..ja det skal jeg nok,” svarede hun igen med en lidt dirrende stemme.

Derefter lagde jeg røret på.

Jeg sad længe og tænkte over situationen, og min pik var stankhamrende stiv efter at have ydmyget hende i telefonen. 

 

______________________________________

 

Da jeg kom hjem sent på eftermiddagen og vi alle havde spist til aften inden hendes mand tog på arbejde, satte jeg mig ind i stuen og fik serveret kaffe af Lisbeth. Hun gik derefter op i soveværelset og tog sit tøj af, på nær hofteholder og nylonstrømper, og satte halsbåndet rundt om halsen, lædermanchetter på håndledene og anklerne førend hun kom kravlende ned i stuen igen. Hun kravlede hen og satte sig på knæ med spredte ben ved siden af mig.

”Nåe luder, må jeg så få en rapport.”

”Åhh det er svært det her,” sagde hun med let skælvende stemme.

”Jeg ved at jeg har påført mig selv denne situation pga. min søgen efter fuld seksuel tilfredsstillelse Master. Og jeg ved også godt at det kan få følger, men du er den første der rigtig har kunnet give mig det jeg søger… og ja, jeg har været liderlig hele dagen. Og ja, min chef kom med bemærkninger.”

”Hvad sagde hun.”

”Hun kom med en bemærkning om, at min påklædning ikke var så konservativ som ellers, nærmest mere løssluppen. Jeg lagde mærke til at hun nogle gange kiggede ned i min kavalergang når hun sagde noget til mig. Det var så flovt Master. Hun kom også med en bemærkning om, at jeg havde spildt noget på mit stolesæde efter at jeg havde rejst mig op. Jeg kiggede på stolesædet og så at det var tilsølet af mine kussesafter. De var rendt igennem min kjole og ned på sædet. Jeg blev rød i hovedet og undskyldte at det var et glas vand jeg tidligere havde spildt. Men jeg kunne se på hende, at hun ikke troede på mig. Åh gud hvor var jeg flov. Og inden jeg gik hjem spurgte hun om jeg havde tænkt mig at være sådan påklædt for eftertiden.”

”Og hvad svarede du så luder.”

”Jeg blev rød i hovedet og svarede, at det var det måske nok. Derefter skyndte jeg mig ud af døren og hjem. Jeg gik langs husmuren hele vejen hjem, og jeg lagde mærke til at der var en del mænd der kiggede efter mig Master. Åh hvor var det ydmygende.”

”Men du kan jo lide det. Og det er sådan at du vil have det luder.” 

”Ja Master jeg ved ikke hvorfor, men det tænder mig utroligt meget. At blive fortalt hvad jeg skal gøre, hvilken påklædning jeg skal have på offentligt og blive ydmyget i processen og ikke vide hvad der kan ske. Og hvornår jeg bliver straffet af dig og hvorhenne jeg bliver straffet Master.”

Jeg lænede mig lidt frem i stolen og tog et par fingre op i kussen på hende. Hun var sjaskhamrende våd og jeg begyndte at køre mine fingre rundt om hendes klitoris. Hun kom med liderlige stønnen, og da jeg begyndte at klemme til og køre mine fingre hårdt imellem hendes klitoris kunne hun ikke holde sig tilbage længere, men kom i en skrigende orgasme.

 

Efter at hendes orgasme havde lagt sig, kiggede hun forskrækket op på mig for hun vidste, at hun havde overtrådt én af mine regler. Hun vidste at hun havde fået en orgasme UDEN min tilladelse. Jeg kiggede hende dybt i øjnene og rystede stille på hovedet, og som lyn fra en klar himmel stak jeg hende en hård lussing.

”Ned i kælderen luder, NU!”

Ydmygt og snøftene kravlede hun ned i kælderen. Jeg trak den ene træstol med armlæn frem til midten af værelset og beordrede hende til at sætte sig i den med benene ud over armlænene. Dernæst bandt jeg hendes lår fast til armlænene, bandt reb i ringen på ankelmanchetterne hvorefter jeg trak rebene ned til hvert stoleben og bandt dem fast til stolebenene. Hendes arme trak jeg om bag stoleryggen og låste håndledsmanchetterne fast med en karabinlås. Derefter drejede jeg hendes halsbånd en halv omgang så ringen i halsbåndet nu sad bag nakken på hende. Jeg førte et reb igennem ringen og videre ned til tværstangen mellem stolebenene under sædet. Jeg trak til så hendes hoved blev trukket i en oprejst position, og så hun ikke kunne se ned men kun ligeud.  

 

Jeg tog en boldmundknebel og proppede ind i kæften på hende og bandt remmen fast til baghovedet. Hun kiggede på mig med store øjne for hun vidste at hun var inde for en afstraffelse der ville gøre ondt. Jeg gik derefter over i mit skab og hentede nogle tynde reb, som jeg bandt stramt rundt om hendes store patter. Der gik ikke lang tid førend de var begyndt at blive blåviolette pga. blodmangel. Jeg kiggede på hende og smilende satte jeg mine hænder fast rundt om hendes røvballer så jeg kunne trække hende frem i sædet. 

 

Da hun nu sad som jeg ville have det, med kussen blottet og helt ude på stolesædet, gik jeg op i stuen og hentede hunden. Den løb, på det nærmeste, ned af trapperne og fór ind i værelset og satte kursen direkte mod Lisbeths åbne og tilgængelige kusse. Den var i fuld sving med at slikke hende i kussen da jeg kom ind i værelset, og man kunne høre halvkvalte stønnelyde komme fra Lisbeths kneblede mund.

”Hrrmmmpp, hrrmmmpp.” 

”Nu sætter jeg mig her i lænestolen og kigger på. Du har IKKE tilladelse til at få orgasme førend der er gået 15 minutter. Og får du alligevel en orgasme førend tiden er gået, bliver din straf multipliceret med 10 for hvert minut op til 15 minutter. Dvs. at du får 150 piskeslag på din krop. Og i dette tilfælde betyder det, at dine grimme patter og kusse får 50 slag hver, luder.”

Hun kiggede på mig med store øjne og rystede febrilsk på hovedet samtidig med at hun forsøgte at sige noget igennem mundkneblen. 

Men jeg kunne se at hun var tændt på hundens slikken i hendes kusse. Og jeg kunne se at hun gjorde et helhjertet forsøg på ikke at få en orgasme. 

 

Jeg satte mig i lænestolen, tændte en cigaret og lænede mig tilbage og nød synet der udspillede sig foran mig. 

”Hrrmmmpp, hrrmmmpp……aaarrrrrgg.”

Hun var så travlt optaget af ikke at få en orgasme, men samtidig var hun ude af stand til at gøre noget ved hundens tunge der lystigt slikkede hende i kussen. Der hang savl ud fra mundvigene på hende, og hun var begyndt at svede lidt. Hele tiden sad hun og kiggede over på mig med bedende øjne for at se om hun kunne få min medlidenhed. Men den fik hun ikke. 

”4 minutter er gået luder. Du har kun 11 minutter igen,” sagde jeg med et stort smil. 

Hun kiggede forskrækket på mig med savlet hængende i lange tråde ud fra mundvigende og sveden glinsende i ansigtet. De lange tråde af savl knækkede af og til af, og landede på hendes spændte blåviolette patter. 

Jeg vidste at hendes kussesafter løb ud af hende og jeg kunne høre hunden lappe det i sig. Dens pik var kommet ud fra dens skjul og havde vokset sig stor, så jeg rejste mig op og gik over til den og holdt dens hoved fast i halsbåndet, for ikke at den skulle springe op på hende for at få pikken ind i kussen. Det var meningen at hun skulle udholde dens slikkeri i 15 minutter uden at få noget stukket op i kussen. Og jeg gjorde det også lige så meget for at holde den til ilden. 

”6 minutter er gået. Nu har du kun 9 minutter igen luder.”

”Hrrmmmpp…..hrrmmmpp,” var det eneste jeg hørte hende sige mens hun sad med spredte ben, åben indbydende kusse, hundens tunge der blev ved med at slikke og smaske i hendes kusse og en uimodståelig trang til at få en orgasme. Odds der ikke lige just var med hende, og det vidste hun. 

Jeg spredte hendes kusse så hundens tunge bedre kunne komme til oppe i kussen på hende, mens jeg holdt fast i dens halsbånd med min anden hånd. Jeg havde nu ikke behøvet at holde fast i dens halsbånd for at få den til at blive ved med at slikke, for da jeg spredte hendes kusselæber var det som om den fik fornyet interesse. Dens tunge forsøgte at komme så langt op i kussen på hende som muligt, og hendes stønnen blev højere og højere.

Jeg kiggede op på hende og så at der var tåre i øjenkrogene. Hun vidste at hun ikke kunne holde igen og jeg så de første tårer rende ned af kinderne på hende. Hun begyndte at hulke og lidt efter kunne hun ikke længere holde orgasmen tilbage. Hendes krop begyndte at ryste og hun udstødte et højt halvkvalt skrig igennem mundkneblen. 

”Iiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.”

Hun blev ved med at ryste i kroppen i lang tid, for hunden blev bare ved med at slikke hende. Og efter den første store orgasme kom hun yderligere i nogle mindre orgasmer. Og efter et stykke tid kunne jeg kun høre hendes hulken og se tårerne rende ned af kinderne på hende. 

”9 minutter var gået luder. Du kunne ikke engang holde i 6 minutter til. Du kender straffen luder.”

Jeg trak hunden væk fra hende og lukkede den op i stuen igen. 

 

Da jeg kom ned i værelset igen sad hun med lukkede øjne og hulkede. Jeg løsnede hendes mundknebel og gråden fik frit løb.

”Åhh Master. Jeg er så ked af det. Jeg kunne ikke gøre for det. Åhh Master please, please…” sagde hun grædende.

Jeg så på hendes kusse og så at den dryppede af kussesafter ned på gulvet. Jeg tog nogle fingre op til kussen og fik en masse kussesafter på dem. Jeg stak fingrene ind i kæften på hende og hun begyndte straks at sutte dem rene.

”Du kunne ikke gøre for det! Du er ikke andet end en beskidt liderlig luder. Se bare nu… du sutter jo febrilsk mine fingre rene som om det er det eneste i verden for dig luder!” Jeg trak mine fingre til mig. 

Hun blev rød i hovedet og svarede hulkende; ”Ja Master jeg ved det godt, men lige siden du har taget mig under din behandling så har jeg været liderlig. Der er aldrig nogen som har gjort det før, og der er aldrig nogen som har behandlet mig sådan før. Og det er det jeg har søgt. Så jeg er vel en beskidt grim og liderlig luder som du siger. Nej, jeg ved at jeg er en beskidt grim og liderlig luder, og jeg ved at jeg skal straffes for det. Men åhh ikke så mange slag Master.”

”Jeg er glad for at du selv ved det, luder. Men det er mig som afgør hvor mange slag du skal have, for jeg tolererer ikke ulydighed. Og hvis jeg var dig, så ville jeg tælle slagene inde i mig selv, så du er sikker på at du får hvad du skal have,” sagde jeg og proppede mundkneblen tilbage i kæften på hende. 

 

Jeg gik over til mit skab og hentede ridepisken og spanskrøret. Og da jeg var klar og stod foran hende med ridepisken i hånden, så hun på mig med store øjne og rystede febrilsk og hulkende på hovedet.

Jeg løftede ridepisken til slag, og hendes øjne fulgte ridepisken. Det første slag landede på hendes højre pat. Ikke så hårdt som ellers for hendes patter stod stramt og blåviolette ud i luften. Og jeg var jo heller ikke interesseret i at sprænge hendes hud. Men det var hårdt nok til at hun kunne mærke det. Det gav et sæt i hende da det første slag landede, og hun begyndte at græde igen.

Jeg gav hende 10 slag på højre bryst og startede derefter på hendes venstre bryst, hvor hun ligeledes fik 10 slag inden jeg gik tilbage til hendes højre bryst igen. For på den måde bliver smerten mere intensiveret eftersom at man giver det pisket område tid til at ”sætte” sig igen. Og da jeg havde givet hendes patter 45 slag hver med ridepisken, græd hun som et stukket gris. Og tårerne rendte ned af kinderne på hende som et vandfald, mundsavl og snot hang i tråde hhv. ud fra mundvigende og næsen. Men der hang også tråde af kussesafter ud fra kussen på hende. Hun er og bliver en liderlig so.

 

Jeg satte mig over i lænestolen og nød en cigaret og slappede lidt af mens jeg nød synet af min luder. Jeg tog min pik ud af bukserne og begyndte at lege med den.

Hun kiggede på mig igennem tårevædet øjne, nærmest spørgende for hun var godt klar over at hun ikke havde fået fulde 50 slag på patterne. Men jeg sagde ikke noget, jeg sad bare og gned min pik og nød synet af hende.

 

Da jeg var færdig med min cigaret proppede jeg pikken ind i bukserne igen, og gik over til hende med ridepisken i hånden. Hendes kusse var dejlig blottet og indbydende til en omgang med ridepisken. Hendes vejtrækning var næsten normal igen, på nær når hun engang imellem hev vejret til sig i hastige tempi som et kendetegn på gråd der ikke helt var stoppet. 

 

”Når jeg er færdig med din kusse, så vil du tænke dig en ekstra gang om inden du får orgasme UDEN min tilladelse.” 

Jeg løftede pisken og lod den suse hårdt ned på hendes blottet kusse. Hun skreg igennem mundkneblen og inden hun kunne nå at justere sig til det næste slag, var det allerede landet på hendes kusse. Sådan blev jeg ved de første 10 slag, hvorefter jeg holdt en pause. Hun tåregræd igen som en besat, og snottet rendte ud af næsen på hende sammen med savlet der hang i tråde ud af mundvigene. Jeg tog min ene hånd og smurte hendes snot og mundsavl rundt i ansigtet på hende, inden jeg igen begyndte at piske hendes kusse. Denne gang fik hun 20 hårde slag på kussen og den var efterhånden blevet mørkerød og skamlæberne var hævet af de mange hårde slag. Seancen efter de 20 slag var den samme, og jeg sluttede af med 10 slag på hver side af hendes inderlår. Hun græd stadig som en besat. Derefter gik jeg over til bordet og tog spanskrøret og vendte mig om mod hende igen. Og da hun opdagede hvad det var jeg havde i hånden begyndte hun at ryste febrilsk på hovedet, for hun vidste hvor de sidste 10 slag ville lande.

 

Jeg stod nu front ved siden til hendes højre bryst og uden at sige noget lod jeg det lande hårdt ned på brystet. Det var mere end hun kunne tage, og hun rystede febrilsk og hele tiden med hovedet samtidig med at hun skreg igennem mundkneblen. Jeg blev ved indtil hun havde fået 5 hårde slag på sit højre bryst, og jeg gik om på hendes anden side og gav hende de sidste 5 hårde slag på hendes andet bryst. Hendes blåviolette patter så ud som om de var ved at sprænges og spanskrøret havde efterladt nogle blodsprængte striber ind over hendes patter. Hun skreg og hylede igennem mundkneblen, men hendes krop røbede hende som den liderlige so hun var og er, for hendes kusse var sjaskhamrende våd og safterne løb ud af den. 

 

Jeg løsnede rebene fra hendes patter og lidt efter kom farven tilbage til patterne igen. Men de var selvfølgelig blevet blåsorte dér hvor ridepisken havde sat sine mærker, og blodsprængte dér hvor spanskrøret havde gjort sine aftegninger. Der ville i hvert fald gå 14 dage førend de synlige tegn havde fortaget sig, for det kom helt an på hvor hurtigt hendes krop var til at hele. 

 

Jeg tog min pik ud af bukserne og stod foran hende og gned den indtil jeg kom i brøl og spermen sprøjtede ud over ansigt og patter på hende. Og efter at have proppet pikken tilbage i bukserne igen, smurte jeg mit sperm ud i hendes ansigt og patter. Derefter gik jeg over til mit skab igen og tog en stor gummidildo og noget bredt gaffetape frem. Jeg tændte for dildoen og proppede den hårdt op i kussen på hende indtil den næsten var helt oppe i hende. Det gav et sæt i hende og hun udstødte et lille hyl. Dernæst rev jeg nogle strimler tape af og tapede dildoen fast på kryds og tværs ind over hendes lår, så jeg var sikker på at den ikke gled ud. 

Hun så med liderlige og udmattede øjne på mig og begyndte at komme med stønnelyde. 

”Nu kan du side dér og få alle de orgasmer du vil, luder. Det har du fortjent. Jeg går ovenpå og tager noget kaffe. Jeg kommer ned senere og ser hvordan du har det, din fede grimme luder.”  sagde jeg, vendte mig om og gik ud af værelset. Men inden jeg var begyndt at tage de første skridt op af trappen hørte jeg et højt liderligt halvkvalt skrig; ”Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.”

 

Jeg smilede indvendig da jeg gik op i stuen. Min eneste bekymring var om hvordan ville det gå fremover, hvordan ville hun tage det når jeg flyttede væk derfra og hvordan ville hun fortsætte med at leve når jeg var rejst væk. Men kommer tid, kommer råd.

*************************

Efter 1 times tid gik jeg ned i kælderen igen. Lisbeths krop skinnede af sved og udmattelse og hun så på mig med halvt lukkede øjne, da jeg trådte ind i værelset. Der lå en stor pøl af kussesafter på gulvet lige nede under hendes kusse. Jeg kunne se på hende at hun ikke var i stand til at sanse eller registrerer ret meget mere, for så meget var hun kommet at det havde drænet det meste af hendes kræfter i kroppen. 

Jeg gik over til hende, holdt fast på dildoen og rev tapen af lårene. Hun gav et lille indelukket hyl fra sig da det skete, og da jeg trak dildoen ud af kussen på hende fulgte der kussesafter med. De dryppede stille og roligt ned på gulvet indtil de havde fortaget sig og bare hang i lange tråde, som knækkede af da de var blevet så lange at de ikke længere kunne holde fast mere. 

Jeg løsnede derefter hendes mundknebel op og fjernede den fra munden. Hun sad lidt og arbejdede med sine kæber for at få dem rigtig på plads igen. 

”Nå har du så lært ikke at få orgasme UDEN min tilladelse, luder.”

”Jae Master. Jeg gør det aldrig mere,” lovede hun snøftende og med udmattelse i stemmen.

Jeg bandt derefter rebene op og lod hende stille og roligt rejse sig fra stolen. Rejse sig var så meget sagt, for hun kunne ikke rigtig stå på benene og lod sig dumpe ned på gulvet i en sammenkrøllet stilling. Jeg trak hendes arme om på ryggen og lænkede manchetterne sammen. Jeg tog mine bukser af, trak min pik ud af underbukserne og beordrede hende op på knæ. Hun kiggede langsomt op på mig med et bedende udtryk i ansigtet. Men hun kunne se at jeg mente det så hun begyndte langsomt, og med lidt møje og besvær, at rejse sig op på sine knæ indtil hun sad med sin mund foran min pik. Hun vidste hvad jeg ville så hun åbnede munden og slugte min pik dybt ned i halsen. Hun begyndte at sutte og inden længe voksede den i munden på hende. Jeg tog fat i hendes øre og brugte dem som håndtag så jeg bedre kunne kontrollere, hvor lang tid min pik skulle være nede i hendes hals. Jeg holdt mig ikke tilbage og for hver gang min pik var helt nede i halsen på hende, lod jeg den blive dér et stykke tid indtil hun ikke kunne mere pga. luftmangel. Og da jeg trak pikken tilbage igen hev hun efter vejret, men jeg lod hende ikke få for meget inden jeg igen proppede den helt ned i halsen på hende. Og hver gang jeg gjorde det kom hun med et halvkvalt, men også liderligt, skrig. Og da jeg var klar til at skyde mit sperm ned i halsen på hende, holdt jeg ekstra godt fast og jog pikken helt ned i svælget på hende, så hendes hage lå mod mine nosser og hendes næse tæt op af mine kønshår. Jeg kom i et brøl og skød al min opsparet sperm ned i halsen på hende. Og da det skete var hun ikke længere i stand til at holde sig og pissede sprøjtede ud på gulvet. Allerførst i små sekvenser for derefter hastigt bare at sprøjte ud på gulvet. Da jeg trak pikken til mig hev hun febrilsk efter vejret og begyndte at småhulke. 

”Du er jo et svin. Du er ikke bare en beskidt luder, men du er også et svin. Ned og slik dit pis op beskidte so.”

”Ja Master,” svarede hun hulkende og lagde sit hoved ned til gulvet og lod sin tunge lappe pisset i sig.

Jeg nød synet af min sexslave og luder, og kunne ikke lade være med at tænke på hvilken ekstraordinær kvinde hendes mand var gået glip af. 

 

Da hun havde slikket så meget af sit pis op fra gulvet som muligt, beordrede jeg hende til at kravle hen til stolen og slikke sine kussesafter op. Ydmygt kravlede hun over til stolen og begyndte at slikke sine, efterhånden, størknet kussesafter i sig. Og da de var slikket helt op fra gulvet beordrede jeg hende over på tæppet ved siden af min seng. 

”Eftersom du allerede har pisset færdig, så er det på tide at du får noget søvn luder. Jeg går op i soveværelset og lægger det tøj frem som du skal have på i morgen.”

”Tak Master, og sov godt Master.” 

Jeg lagde det andet tæppe hen over hendes krop, og gik derefter op i hendes soveværelse hvor jeg fandt det tøj frem hun skulle have på, på arbejde dagen efter: Sort halvgennemsigtig skjorte, hvid bh, hudfarvet strømpebukser, hvid kjole der gik til halvt op på lårene og sorte højhælet stiletter. Jeg lagde også en sort tyk butt plug frem som hun skulle have siddende oppe i sig hele dagen. 

Nu var jeg klar til at gå i seng. Men først gik jeg en tur med hunden og da jeg kom tilbage og ned i kælderen, så jeg at min sexslave lå og sov fredfyldt. Jeg gik i seng og faldt i søvn inden jeg havde lagt hoved på hovedpuden.