LÆSERNES EGNE NOVELLER

Painmaster©
Min arbejdskollegas kone, blev min sexslave. Del 5

Advarsel: Afsnittene indeholder ekstrem hard-core SM, ydmygelse, toiletsex herunder scat og urinindtagelse, dyresex og brug af den bisexuelle side.

Dette afsnit er af grov karakter - dog ikke lov-stridigt! - og derfor ikke censureret

Den næste morgen vækkede jeg Lisbeth som tidligere, ved at pisse ud over hendes krop. Og så snart hun mærkede mit pis på kroppen åbnede hun villigt munden og drak mit morgenurin indtil jeg havde tømt mig. Derefter suttede hun mig til udløsning og blev så beordret op i køkkenet og lave morgenmad til mig.

Ritualet fortsatte med at hendes mand kom hjem fra arbejde, og hvor vi var ved at gøre os klar til at forlade huset og køre på arbejde. Ude i bilen sagde hun at det havde været svært at få butt pluggen op i røven men til sidst var det lykkedes. Nu skulle hun bare vænne sig til den, for det var første gang at hun havde haft så tyk en ting oppe i sit røvhul. Men hun syntes at det var liderligt at gå på arbejde med en tyk butt plug presset op i røven, velvidende at den ville blive presset ekstra op i røven på hende når hun sad ned. Hun håbede bare på at hendes chef ikke opdagede noget. Man kunne også tydeligt se hendes fyldige patter i den hvide bh igennem den sorte halvgennemsigtige skjorte, og hun vidste det. Og heldigvis for hende havde jeg fundet et par brystholdere frem som næsten skjulte mærkerne fra gårdsdagens afstraffelse.

 

*****************************

 

Hun havde på den korte tid jeg havde boet hos dem, fuldstændig overgivet sig til situationen og sine seksuelle lyster og drømme. En ting som lå mig på sinde for det kunne hurtigt blive en farlig situation, hvis vi ikke passede lidt bedre på for byen var heller ikke så stor igen. 

 

*****************************

 

Jeg fik den sædvanlige rapport fra hende, da hun kom hjem fra arbejde. Hendes chef havde bemærket tøjet men derudover havde hun ikke kommenteret noget eller lagt mærke til andet. Måske fordi hun ikke var særlig meget på kontoret den dag, så hun havde ikke bemærket hvor våd Lisbeth var i kussen, og at safterne havde lavet en synlig plamage bag på hendes hvide kjole.

 

Og efter at hendes mand var taget af sted på arbejde, havde jeg brugt hende igen som min sexslave og hun havde med den største selvfølgelighed gjort alt jeg forlangte. Hun havde selvfølgelig taget al tøjet af på nær hofteholder og nylonstrømper, og iført sig halsbånd og manchetter til ankler og håndled. 

Jeg havde dog afholdt mig fra at piske hendes krop indtil mærkerne fra gårsdagens piskning havde fortaget sig. Men der var jo andre måder at bruge hende på, og én af dem var at lære hende at spise og drikke, liggende på hænder og knæ, fra en hundeskål. Dvs. det var ikke ret meget hun fik at spise, for jeg gav hende simpelthen kun resterne fra min mad hvis der blev noget til overs. Og for at ydmyge hende endnu mere, så pissede jeg i hendes hundeskål eller også kommanderede jeg hende til selv at pisse i den. (Det eneste tidspunkt jeg tillod hende at spise og drikke normalt ved bordet og sørge for at hun fik et godt måltid, samt vitaminer, var om morgenen. På den måde sikrede jeg/vi os at hun ikke dehydrerede eller blev dårlig når hun var på arbejde.)

 

”Kravl over og spis din mad luder,” sagde jeg og sparkede hende i røven.

Hurtigt kravlede hun over til hundeskålen og begyndte at lappe resterne i sig. Og da hun havde konsumeret maden/resterne beordrede jeg hende til at skylle efter med mit/hendes pis fra den anden hundeskål. 

Og da hun havde tømt hundeskålen for pis, beordrede jeg hende til at rydde op og servere kaffe for mig inde i stuen. Lydigt gjorde hun som befalet og lidt efter sad hun med spredte knæ ved siden af lænestolen, hvor jeg sad og nød min kaffe. Jeg havde ikke taget højde for hunden, som lå i den anden ende af stuen, og da han så hende sidde med spredte ben rejste den sig op og luntede over til hende. Dens mund søgte direkte mod hendes kusse, og begyndte at slikke på hendes kusse. 

”Læn dig tilbage så den kan komme ordentligt til, luder.”

”Ja Master.” svarede hun stakåndet og liderligt og lænede sig så meget tilbage at hun nærmest lå på ryggen, så den rigtig kunne få tungen op i kussen på hende. 

Hendes åndedræt blev tungere og tungere, og mens hun lå og blev slikket af hunden tog jeg min pik ud af bukserne og begyndte at gnide på den. Hun kiggede op på mig, og jeg vidste at hun ikke var langt fra at komme i en orgasme; ”Hvis du kommer ved du hvad der sker luder. Og det bliver værre end i går.”

”Ja Master,” svarede hun nærmest med gråd i stemmen af afmagt og liderlighed. 

Jeg så at dens pik var kommet ud fra dens skjul, så jeg trak den væk fra hendes kusse i dens halsbånd og lagde den ned på siden. Det er en godmodig hund, så der var ingen problemer. Dernæst beordrede jeg Lisbeth til at sutte på dens pik.

”Kom herover og sut på dens pik. Og den kommer helt ned i svælget, tæve.”

 

”Ja Master,” svarede hun og kravlede på knæ over til dens pik.

Men inden hun tog den i munden havde jeg trukket hendes arme om på ryggen og lænket dem sammen. Jeg gned lidt på dens pik og hurtigt voksede den sig stor, hvor jeg derefter tog fat bag den store opsvulmede knude så jeg sikrede mig at den ikke kunne trække sin pik ind i skjul igen. 

Jeg tog fat i Lisbeths nakke og førte hendes hoved ned til dens pik. Hun tog den i munden og begyndte at sutte på den. Lidt efter hørte jeg hende komme med indelukket liderlige lyde, og så at hun sank dens sperm. Af og til trak jeg hendes mund væk fra dens pik så dens sperm kunne sprøjte ud i ansigtet på hende. Dette fortsatte lidt endnu, indtil jeg løftede ud i dens hale og trak hendes mund væk fra pikken.

”Slik den i røvhullet, so.”

”Åhh Master,” svarede hun og kravlede om til dens røvhul.

Jeg havde ikke forestillet mig at hun ville acceptere det, men havde regnet med at hun ville modsætte sig det. Og det undrede mig lidt, men fik mig også til at tænke.

Hun begyndte at køre sin tunge rundt omkring dens røvhul, og forsøgte af og til at få sin tunge op i dens røvhul. Men hunden reagerede kraftigt på det, så hun nøjedes med at slikke den i og omkring røvhulsåbningen. Jeg måtte dog holde på hunden for den var meget interesseret i det Lisbeth foretog sig. Jeg stak nogle fingre op i kussen på hende, og det er jo unødvendigt at fortælle at hun sejlede i safter. Hun er og bliver en ekstrem pervers og liderlig luder. Jeg trak fingrene til mig og suttede dem rene for kussesafter. Min pik voksede sig jernstiv af synet der udspændt sig foran mine øjne, og jeg slap dens hale og trak hendes ansigt hen til min pik. Jeg skulle ikke gnide ret længe på den førend jeg kom i et brøl og sprøjtede sperm ud i ansigtet på hende. 

Hendes mascara var allerede løbet pga. hundens sperm hun tidligere havde fået sprøjtet i ansigtet, og nu havde hun mit sperm i ansigtet der havde ramt hende på næsen, kinderne, det ene øje og panden. Det så dejlig liderlig ud, og jeg løsnede hendes arme på ryggen og kommanderede hende op i hundestilling. 

Det tog mig ikke mange forsøg for at få hunden til at bedække hende, og den hoppede op på ryggen af hende mens jeg guidede dens pik ind i kussen på hende. Dens klør på poterne borede sig ind i hendes skuldre og hun begyndte at jamre sig lidt. 

”Klap i, luder. Den kan bruge dig som den har lyst til.” 

”Jaae Master. Undskyld Master,” svarede hun med lidt gråd i stemmen.  

Men inden længe kunne jeg høre at hun tiggede og bad mig om at få lov til at komme, for hun havde åbenbart glemt smerten i skuldrene til fordel for hendes forestående orgasme.

”Master, må jeg komme… please Master, må jeg ikke nok få lov til at komme,” spurgte hun stakåndet og eksalteret af liderlighed.

”JA, VIS HUNDEN AT DU OGSÅ TILHØRE HAM, DIN BESKIDTE TÆVELUDER.”

”Jaeee Master… åhhh ja, jeg er hans tæveluder. Åhh gud… åhhhh nej… jeg kommer… JEG KOOMMMMMEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR.” 

Men selvom hun var kommet i en skrigende orgasme, blev hunden bare ved med at kneppe hende i hårde og hurtige stød. Den tog ingen hensyn til hende, for den havde på fornemmelsen at hun havde overgivet sig til den, mere end hun plejede, og at den kunne gøre med hende som den lystede. Den havde fundet ud af at det åbenbart ikke var det samme som når hun havde kneppet med hunden, og det benyttede den sig af. Og der gik heller ikke lang tid efter hendes første store orgasme, førend hun kom i endnu en orgasme; ”Jeg kommer igen… åhhh gud jeg kommer igen… aaaggggggghhhhhhhhh.”

Jeg kunne se på hunden at den nu havde fået hvad den kom efter og hoppede ned fra hende. Og da dens pik gled ud af kussen på hende rendte der så meget hundesperm og kussesafter ud af kussen på hende, at det sejlede i en lille pøl på gulvet under hende. Men det var mest hundesperm – en klar vandig væske.

”Vend dig om og slik dens sperm op fra gulvet, tæveluder.”

”Jaae Master,” svarede hun hulkende af udmattelse og taknemmelighed over at have fået lov til at få en længe ventet orgasme. 

 

Hun lappede det hele i sig, og da hun var færdig beordrede jeg hende til at grave sine fingre godt op i kussen på sig selv, og trække de resterende rester af kussesafter og hundesperm ud af kussen og ind i munden på sig selv. Da jeg var tilfreds med hendes rengøring fik hun lov til at hente noget mere kaffe til mig. 

 

Senere skulle hun tisse og bad om lov til det. Jeg trak hende i halsbåndet ud i køkkenet og satte hende overskrævs på hendes hundeskål. Pisset sprøjtede ud af kussen på hende, og det som ikke landede i skålen blev hun beordret til at slikke op fra gulvet. Jeg/vi havde dog ikke taget højde for hunden, og da hun var færdig med at slikke gulvet rent for pis og var på vej tilbage til stuen igen, kom hunden i hastig bevægelse ud i køkkenet og fór hen til skålen. Den begyndte at lappe Lisbeths pis i sig, så jeg måtte hurtigt hen og fjerne skålen fra dens lappende tunge. Vi kunne ikke lade være med at grine over situationen, og hun spurgte grinende om jeg også havde opdraget den til at være min sexslave. 

 

”Det er jo ikke for ingenting at hunde er bæster, og stikker sin snude i alting. Det er jo ligesom dig, men du nøjes ikke bare med at stikke din snude i hvad som helst. Du stikker helst din tunge ned i det, tæveluder.” 

Hun blev helt rød i hovedet af skam, og jeg må have ramt et ømt punkt. Og da vi igen sad inde i stuen – hende på knæ med spredte ben, og jeg i lænestolen – sagde jeg til hende; ”Du må hellere fortælle mig hvorfra du har udviklet din beskidte væremåde og tankegang, tæveluder. Og hvis du ikke gør det frivilligt, så er jeg sikker på at pisken kan få dig på andre tanker.”

Stadig rød i hovedet svarede hun; ”Nej, nej Master. Jeg skal nok fortælle dig det frivilligt, bare ikke pisken.”

Der gik lidt tid inden hun fik taget sig sammen til at fortælle mig det.

 

”Du ved at min mand ikke er i stand til at give mig hvad jeg søger seksuelt. Men jeg har ikke altid haft så perverse ønsker og tanker. Det er kommet gradvist,” svarede hun.

”LAD VÆRE MED AT TAGE PIS PÅ MIG, FOR DET ER TYDELIGT AT DU ER BLEVET TRÆNET AF NOGLE ANDRE, TÆVELUDER.”

Hun begyndte at græde og da jeg havde hørt længe nok på det, rejste jeg mig op.

”JAMMEN SÅ ER DET PISKEN, LUDER.”

”Nej, nej, nej Master… åhh gud hvordan skal jeg få det sagt,” svarede hun hulkende.

”SOM DET ER, LUDER.”

”Ok Master, ok,” svarede hun og samlede sig igen så hun kunne få det sagt uden at græde igen.

 

”Det startede for nogle år siden, hvor jeg var inde i København hos én jeg havde mødt i toget på vej hjem i en anden forbindelse. Vi havde talt godt sammen, og havde besluttet os for at mødes. Men inden vi mødtes seksuelt havde vi nogle gange mødtes på en restaurant inde i byen for at tale om tingene, og for at lære hinanden bedre at kende. Og da vi senere mødtes for at dyrke sex sammen, var det ved én af disse lejligheder hvor jeg var blevet brugt godt og grundigt og ekstremt perverst, at han foreslog jeg trængte til noget mere opdragelse. Han kendte nemlig et ægtepar ude på landet som havde en gård med nogle heste, køer og grise. Jeg havde nemlig fortalt ham under ét af vores møder, at jeg lod min hund bruge mig. Ægteparret var til det ekstreme og SM og det var ikke første gang at han havde bragt en tøs ud til dem til noget yderligere opdragelse. Så vi aftalte en dag vi ville tage derud, og da jeg vidste at min mand ville komme sent hjem, tog jeg fri fra mit arbejde for han ringer alligevel aldrig til mig. Det var op til en weekend, og jeg havde informeret min bedste veninde om at jeg ville ”sove” hos hende. Det var selvfølgelig en ”dækhistorie” og hun vidste at jeg skulle ud og have pik. Hun ved ikke alt jeg er til, men hun ved at jeg godt kan lide at få pisk. Og ude hos ægteparret lærte jeg at blive brugt af en hest, slikke en hoppe i dens kusse og ligge bundet i svinestalden som IKKE var rengjort… ” 

 

Der blev en pause, hvor jeg kunne se at hun ledte efter ordene. 

 

”FORTSÆT.”

”Åhh nej Master, det er altså lidt svært for mig.”

Lidt efter drog hun et suk og fortsatte; ”Konen kom over i svinestalden, hvor jeg lå bundet nøgen, og løftede op i sin kjole og jeg så at hun ingen trusser havde på. Hun stod overskrævs på min krop og begyndte at pisse ud over den. Men umiddelbart efter at hun var startet med at pisse så jeg en lort komme til syne i hendes røvhulsåbning. Jeg begyndte selvfølgelig at protestere, men hun bukkede sig ned og knaldede mig en hård lussing og sagde at jeg selv havde indvilliget i noget mere opdragelse, og at sådan en beskidt so som jeg som havde suttet på hestepik, slugt dens sperm og slikket en hoppe ren i dens kusse, helt klart havde et ønske om at blive nedværdiget på den mest perverse måde. Jeg begyndte selvfølgelig at græde, men hun grinede bare af mig og da hun havde skidt færdig ud over mig, satte hun sig overskrævs på mit ansigt og beordrede mig til at slikke hende ren. Jeg kunne ikke få mig selv til det, men med endnu et par hårde lussinger fik det mig på andre tanker og jeg begyndte at slikke hende ren i røvhullet. Jeg fik selvfølgelig opkastningsfornemmelser og hun sagde at hvis jeg kastede op, så blev jeg tvunget til også at slikke det op. Så jeg formåede at holde det i mig og da jeg var færdig med at slikke hendes røvhul rent, begyndte hun at smøre al lortet ud over min krop så jeg til sidst var smurt ind i lort fra top til tå. Men det mest pinlige var, at hun stak nogle fingre op i kussen på mig og opdagede hvor våd jeg var. Min krop havde røbet mig og jeg vidste at hun vidste det. Derefter blev jeg brugt som toilet for de andre også… Hun stoppede pludselig med at fortælle.

 

”Fortsæt luder.”

 

”Ja Master… Jeg blev også brugt som stuepige hvor de havde iklædt mig en uniform, og hvor jeg skulle gøre hele huset rent. Jeg blev straffet hvis de ikke var tilfredse med mit arbejde. Og det var de sjældent. Min røv og patter blev pisket og tortureret så det til sidst gjorde så ondt bare de rørte ved dem. Jeg skulle også lave mad til dem, og servere det for dem inde i spisestuen. Og som dessert, senere på aftenen, blev jeg fodret med deres afføring direkte fra kilden. Jeg lå bundet og bastet ovre i svinestalden om natten og jeg kunne høre at ornen var vild efter at komme over til mig i min stald. Og om morgenen kom de alle over i svinestalden og pissede mig i munden. Jeg skulle sluge det hele ellers ville det blive værst for mig selv. Og efter rengøringen af pikke og kusse, blev ornen trukket over til mig mens jeg lå på knæ og albuer som beordret. Den var stor og de 2 mænd havde svært ved at holde den og jeg måtte virkelig bruge alle mine kræfter for ikke at falde sammen. Jeg mærkede dens snoede pik bane sig vej op i min kusse. Det var en underlig men også liderlig fornemmelse, og de kunne se at jeg nød det. De kom med tilråb og nedværdigende ord til mig. Jeg blev flov for jeg kom da den sprøjtede sin sæd op i mig. Jeg blev bagefter tvunget til at sutte dens pik, hvilket var noget underligt med sådan en snoet pik. Og inden jeg blev kørt tilbage af manden fra København, blev min kusse pisket som den aldrig var blevet pisket før. Kusselæberne var hævet i 2 dage efter. Faktisk ligesom da du piskede min kusse forleden.”

 

Da hun havde fortalt mig den utrolige historie spurgte jeg hvor lang tid hun havde set manden fra København. 

Hun fortalte at hun havde set ham en del gange til efter opdragelsen hos ægteparret, men at hun ikke så ham mere for det var begyndt at tage overhånd når hun hele tiden skulle bortforklare overfor sin mand at hun havde været sammen med nogle veninder.

”Hvad med din mand. Han må da helt sikkert have haft mistanke til noget.”

”Åh ja, det er det gode/dårlige ved ham. Selvfølgelig har han da vidst noget. Det gør han da også nu, men han lader mig gøre det for ikke at miste mig. Han er hunderæd for at jeg skal forlade ham. Men jeg ville selvfølgelig bare have ønsket at han havde været til det ekstreme også, Master.” 

”Så det du fortæller mig er, at han inderst inde godt er klar over at du og jeg dyrker sex sammen. Er han mon også klar over hvad det er for et spil vi spiller, luder.”

”Ja det er han Master, for han er godt klar over at jeg ikke tænder på almindelig sex, men det hårde og perverse. Og han er også godt klar over at jeg ikke ville forlade ham alligevel, og selvom han inderst inde godt er klar over det, så har han stiltiende accepteret at jeg får stillet min tilfredsstillelse andre steder.”

”Det forklarer jo en masse ting. Godt nok. Så kom herover og vis mig hvad du har lært, din beskidte so.” sagde jeg og trak mig ud på sædet og løftede mine ben op, spredte mine røvballer så hun hendes tunge kunne komme til.

”Ja Master,” svarede hun og kravlede hen til mit røvhul.

 

Hun begyndte at slikke mig omkring røvhullet for så pludselig at stikke sin tunge så langt op i røven på mig så muligt. Jeg sad og gned min pik imens jeg så på hende.

”Rav dig selv i kussen, luder. Og bliv ved indtil du kommer.”

”Ja Master. Tak Master.”

Jeg kunne høre de smaskende lyde fra hendes våde kusse. Hun var selvfølgelig blevet endnu mere liderlig af at fortælle mig om hændelsen, at hendes kusse næsten sejlede. Hun begyndte inden længe at komme med liderlige lyde og stønnen, og ikke længe efter kom hun i endnu en rystende orgasme. Jeg beordrede hende til at blive ved, og ikke stoppe førend jeg sagde til. Det bevirkede at hun kom i 3 orgasmer til inden jeg selv kom i et brøl og skød mit sperm ud i min hånd. Og efter at have sundet mig lidt beordrede jeg hende til at stoppe, hvorefter jeg smurte mit sperm ud i hendes ansigt hvor mit og hundens størknet sperm allerede sad. Jeg smurte det godt rundt i hendes ansigt så mascara og sperm blev smurt godt ud i hovedet på hende. Hun så ud ad helvede til bagefter. Jeg trak hende derefter ned i kælderen og lagde hende på hendes plads, og lænkede hendes arme og fødder sammen med manchetterne. 

Derefter gik jeg op i stuen igen og sad og tænkte på alt det hun lige havde fortalt mig.