LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bettina©

Min første faste stilling 2

Har du ikke læst afsnit 1 kan du gøre det HER

Ægypteren trak pikken ud. Du har en utrolig dejlig stram og våd fisse, liderlige luderso. Han gav mig et enkelt, men kraftigt, slag på den ene balle, jeg vrikkede veltilfreds med røven. Nå, det kan tøsen også lide, det er vidunderligt for en hersker at opleve at blive tirret til at spanke en fræk røv. Jeg nikkede kun, men det var tilsyneladende kun endnu en opmuntring for ham, mine baller mærkede nu den kraft, hvormed mine baller skiftede til rødlig farve.

Slik min pik ren.
Jeg slikkede, suttede pikken og lod også tungen lege med pikhovedet. Det var mere end den kunne tåle. Pikken voksede hurtigt på ny, og var atter kampklar.
Han begyndte at mundkneppe mig, samtidig med at alverdens mest nedsættende gloser blev slynget ud i værelset.

Du ønsker at bevise, at du er en rigtig billig og liderlig luderso, har jeg ret? Jeg lod pikke komme ud af munden. Mit blik mødte hans, og med fastholdt blik svarede jeg: ”En hersker har altid ret.
Mit svar gjorde, om muligt, hans krumme, tykke pik endnu mere kampklar. Han gik hen til vinduet for at se nærmere på de omkringliggende muligheder. Samtidig opdagede han, at nogle gæster fra genbohotellet tilsyneladende var tilskuere til vore udskejelser.

Han fik mig så tæt på vinduet som muligt legede ”brutalt” med mine bryster. Han hev stolen fra skrivebordet hen foran vinduet. Op på stolen tøs.
He, he lo han, vil de se en nøgen luder, skal de se det ordentligt. Vis din luderfisse frem. Bedre endnu, en fod i vindueskarmen og spred fisselæberne. Han forlystede sig dels med min forvoksede klit og med min røv.

Reaktionerne fra den anden side viste tydeligt, at de havde ”et tilfredsstillende” udsyn. Det var ikke det værste.
Meget værre var, og helt uforståeligt, at det ophidsede mig meget. Jeg blev ufattelig liderlig og pervers af at blive tvunget til at udstille mig.
Ægypteren opdagede hurtigt, hvilken påvirkning det havde på mig. Han smurte mit bagerste hul med mine egne safter og på et tidspunkt, løftede han mig over i sengen. Jeg måtte stå på alle fire, med røven godt bagud, og hans krumme pik begyndte at trænge ind i min røv.

Langsom, men sikkert, trængte han ind. Han begyndte roligt at kneppe min røv.
Det var dog ”kun” til han fornemmede, at alt ”kørte som smurt”, da blev tempoet sat op. Han tog fat i mit lange hår og trak min overkrop med bagover. Kort kan det udtrykkes, jeg blev regulært og hensynsløst røvpulet. Atter overraskede det mig, at jeg nød hans behandling af mig.
Da han havde sprøjtet en noget mindre portion sperm ind i mig, faldt han sammen over mig. Du er en fantastisk dejlig tøs, fortalte han, mens han langsomt fik pikken ud og kom op at stå.

Vi gik i bad. Ægypteren sæbede mig ind – grundigt – og legede og tirrede længe min noget store klit, en behandling jeg ikke kan tåle, jeg bliver liderlig og villig. Igen morede det ham meget, også da han med vandstrålerne fra bruseren masserede min klit og fisse så jeg nærmest opførte mig som en sexuel underernæret tøs.

Lækkert var det, efter badet, at nyde noget af barskabets indhold, vi var begge blevet tørstige igen.
Jeg glæder mig til at komme tilbage til Danmark i næste uge. Din direktør vil gerne forhandle en forretningsaftale med mig, jeg håber I kan opfylde vore faglige krav, så vi kan indlede et samarbejde. Du vil indgå som en attraktiv del af et aftalegrundlag, lo han.
Smilende takkede jeg for, hvad jeg opfattede som et kompliment.

Det er en stor ros. Du er speciel og fantastisk. Jeg vil nyde synet af dig mens jeg er væk fra Danmark. Han rejste sig og kom tilbage med et meget professionelt kamera.
Uden kommentarer begyndte han at tage en række fotos. Han befalede hvordan jeg skulle stå, ligge osv. Der blev taget mange fotos og ingen detalje af min krop undslap linsen.
Frække fotos er vigtige, sæt dig i vindueskarmen. Ryggen mod ruden. Fødderne skal også op i karmen og spred mest muligt. Han var i gang med at tirre klitten, da telefonen ringede.
Han tog telefonen. Om 30 minutter, sagde han og lagde røret på.

Hans fingre fandt igen min revne og klit. Min reaktion udeblev ikke. Igen tog han mange billeder, inden jeg måtte vende mig om, sidde på hug i vinduet, så han kunne tage fotos af min bagside.
Hold fast i vinduesgrebet og stik din frække røv bagud. Jaaaa, glimrende.

Han hjalp mig ned fra vinduet og bad mig tage hofteholder, strømper og sko på.
Under min påklædning fotograferede han fortsat.

Telefonbeskeden var, at Mona vil være tilbage indenfor 30 minutter, da vi skal flyve tidligt. 
Jeg må have dig igen når jeg er tilbage i Danmark – vi skal opleve meget sammen.

Gerne, men det kan ikke aftales med mig, alene med min direktør.

Han fandt en stor plastpose, hvor han pænt kunne lægge min kjole i. Den er unødvendig. Frakken er rigelig. Det skal være en fornøjelse at være chauffører i taxaerne. Jeg vil nyde at se dig løfte frakken op, så du sidder rigtig.

Jeg blev ledsaget til taxaen og han kyssede mig farvel på kinden. Løftede min frakke op så jeg kunne få et klask i den bare, i forbindelse med min indstigning i taxaen. Chaufføren smilede.

En meget charmerende og konverserende, men høflig og korrekt, chauffør kørte mig hjem.

Efter få timers søvn møde jeg veloplagt og velklædt på min direktørs kontor, som befalet, lørdag kl. 13.00.

Jeg takkede for arrangementet fredag aften.
Kunne se smilet i hans øjne da han svarede selv tak – det blev et andet arrangement end jeg havde forudset. Men det var spændende at opleve dig udfylde en del af din nye kontrakt så kort efter tiltrædelsen, generelt perfekt.

Mange tak, men bedømmelsen generelt perfekt må betyde, at direktører har klagepunkter, det kan ikke være tilfredsstillende for nogen af os.

Jeg har alene modtaget en enkelt negativ oplysning fra hele aftenen og natten, fortsatte han. Du udviste en generel uvilje mod at blotte dig tilstrækkeligt på dansegulvet. Salgsdirektør Pedro og direktør Kurt har oplyst, at salgsdirektøren ønskede du skulle blotte dig under dansen, så der var frit udsyn til din fisse og røv. Det gjorde du problemfrit under dansen med den ægyptiske direktør.  Det er herrerne Kurt og Pedro meget pikeret over, et problem, der naturligvis må afklares.
Alt øvrigt er udført fremragende. Jeg er meget tilfreds med, at du opfører perverse stillinger i et vindue for at tilfredsstille vor gæst.

Jeg kunne mærke en rødme i kinderne. Har direktøren allerede kendskab til det?

Kontrakten vi har indgået gør dig til min ejendom! Enhver ejendomsbesidder bør vide alt så hurtigt som muligt, så eventuelle fejl og mangler kan udbedres, her forstået i form af nødvendig afstraffelse og uddannelse.

Rejst dig! Tonen var befalende. Tag din, velvalgte, nederdel og bluse af og kom om til mig.  Kort efter stod jeg ved hans side, iført stiletter, selvsiddende strømper samt en blonde bh.
Stå altid med let spredte ben, såfremt du ikke modtager anden ordre. Hans ene hånd befamlede mine baller, mens han startede et diasshow på Pc’eren.

Der skal meget til at chokere mig, men jeg så nu et diasshow af alle de fotos, der var taget i aftes og i nat.
Der var foto fra restauranten, da jeg var oppe at bestille drinks og direktør Kurt følte min baller. Billederne viste også, at min oplevelse af, at han fandt ind gennem nederdelens slids til min bare, ikke var det eneste, elegant var min bagdel blottet for alle.

Direktørens fingre fandt vej mellem mine ben. Det ses tydeligt på billederne, at du nyder ægypterens selskab, men jeg kan mærke, at gensynet med din fotomodelrolle ophidser dig meget. Dejligt!

Åh ja, sammen med disse fotos er der også en ansøgning om at måtte få rådighed over dig, når han er tilbage i Danmark.
En finger trængte op i mig. Du var meget korrekt, da du svarede ham, at du ikke kunne tage stilling til hans ønske, men kun jeg kunne. Jeg har meddelt tilladelse.
Tak Herre. 

Direktørens fingre blev mere og mere ivrige, jeg spredte endnu mere, og begyndte at bevæge underlivet i samlejebevægelser samt at stønne.
Hans frie hånd åbnede min bh, dine patter skal også nydes. Du har fandme det hele! Du er smuk, velskabt, intelligent, lydig og en meget liderlig ludertøs. Du elsker pik og pervers sex, ikke?

Meget herre. JEG VIL HAVE MANGE PIKKE OG ADLYDE DIREKTØREN UBETINGET!

Jaaa svarede han, mens jeg kunne høre hans bukser ”falde til jorden”. Jeg får ikke flere klager over, at du ikke vil vise dine patter, fisse eller røv frem nogen steder?

Hans pik trængte ind og direkte i bund. Nej Herre – aldrig mere, jeg skal nok gøre hvad der forventes.
Han kneppede mig i meget varierede rytmer – fantastisk dejligt, flåede og slog på skift mine bryster og baller.
Han fortsatte med at kneppe. Hårdt og grundigt. Elsker du at være en luderso, eller en slaveso eller måske noget helt andet?

Jeg vil være direktørens lydige, perverse slaveluderso, nærmest skreg jeg i forbindelse med endnu en orgasme.
Kort efter fyldte han min fisse med sperm. Uden nærmere befaling, gik jeg på knæ for at sutte hans pik ren. Direktøren var særdeles veludrustet.

En flaske vin blev hentet og vi satte os hen i hans læderarrangement.

Praktisk vil du på mandag skulle underskrive en række formularer, både på personalekontoret og i regnskabsafdelingen. Du skal underskrive papirer til banken så du kan få kreditkort samt prokura. Alt det har jeg sendt intern besked om.
Ligeledes skal du være klar over, at din udnævnelse er udlagt på intranettet, så alle dine kollegaer er orienteret mandag morgen.

Mandag formiddag kan du se de kataloger, der ligger her. Alt omhandler lingeri, kjoler til specielle lejligheder mv., i forhold til seksuel stil. Mandag eftermiddag kan vi købe en del af det, andet kan vi bestille via nettet.
Ja, fint svarede jeg og nippede til rødvinen.

Såvel trusse som bh må kun anvendes efter ordre. Du har flotte velsiddende bryster, så det er synd at pakke dem for meget ind.
Strømper er enten som i går med hofteholder eller som i dag selvsiddende – eller uden, afhængig af arrangement og årstid.

Du er glatbarberet indtil andet besluttes.

Jeg har fra direktør Kurt hørt lidt mere om den svenske Mona. Hvordan oplevede du, at hun er mærket med firmaets logo på venusbjerget – og i øvrigt mærket på andre måder, som du ikke kender til endnu?

Det er første gang at jeg har oplevet en pige bære et firmalogo. Jeg har veninder, der bærer forskellige andre former for tatoveringer og piercinger, men jeg har aldrig selv følt den store lyst til det.

Det er ikke omfattet af vor kontrakt. Kan jeg tage dit svar som udtryk for, at det vil være et område, der kan forhandles særskilt?
Ja, korrekt.

Herover! Jeg adlød straks. Med front mod mig, rid mig.

Med pikken oppe i mig igen, spurgte han på et tidspunkt om jeg havde en uartig, meget gennemsigtig kjole.
Selvføøølgelig stønnede jeg og red som en vanvittig.

Da han atter havde kneppet mig, fortalte han, at han havde måttet rette op på den ydmygelse jeg havde begået overfor direktør Kurts gæst Pedro. Derfor måtte jeg møde kl. 22.00 lørdag aften på en oplyst adresse. Jeg skulle være iført høje stiletter, hofteholder, strømper og den omtalte uartige, gennemsigtige kjole. 

Nøjagtig kl. 22.00 ankom jeg i taxa til den oplyste adresse. En restaurant som var opdelt i en spise og bar del.
Da jeg fik frakken af, var der meget anerkendende bemærkninger. Jeg kunne mærke ”gyset” fra andres blikke, da vi gik ind til bordet. Kjolen er hvid, strømper og hofteholder matchede, og ikke meget – reelt intet – er overladt til fantasien.
Ved bordet bemærkede direktør Kurt, at han tog min påklædning som udtryk for en delvis undskyldning for ikke at have været dristig nok på dansegulvet fredag aften son hans gæst Pedro havde anmodet om.

Det er en undskyldning både til direktøren og hr. Pedro.

Pedro tirrede mine brystvorter, da hans synes det ser lækkert ud, når brystet næsten er bart. Kurt henvendte sig direkte til Pedro, lagde du mærke til en markant forskel på resultatet af den behandling Mona fik i går og den Bettina har fået?

Han smilte, ja heldigvis. Hendes baller trænger til striber, hun har ikke oplevet ordentlig spanking, men hun vil ikke blive skuffet.
Enig min ven, supplerede Kurt.

Vi fik en let anretning, dertil særdeles gode vine.
Et godt selskab, rigeligt med gode vine og ikke mindst Kurts verbale ”voldtægt” kan bringe stemningen og følelserne helt i top. Da vi kort tid senere skulle flytte ind i baren, var det ikke vanskeligt for Kurt at få mig til at gå med en overdreven brug af hofterne.

Nærmest borede fremmede mænds ”sultne blik” fast til min næsten afklædte ende m.v.. Du er, en satans hundjævel, snerrede Kurt, og følte mig på ballerne.

Da vi kom ind i baren var der bestilt et diskret placeret bord, men pt. var der kun 3 dybe lænestole til disposition. Tjeneren beklagede meget, mens han nød synet af min dristighed. Pedro var meget hurtig, vi venter gerne og klarer os med 3 stole til De kan skaffe endnu en.
Han satte sig, og jeg blev bedt om at sætte mig på hans skød.
Da jeg, som befalet, løfter min kjole, så jeg sætter mig på den bare, havde han en fremragende adgang, som blev benyttet, lidt senere noget anderledes end jeg havde forventet.

Jeg kunne mærke, at Pedros pik voksede. På spansk bad han mig løfte min ende, det gjorde jeg, men sekunder senere trak han mig ned igen, men samtidig trængte hans pik op i mig.
Som en kendt dansker har udtalt: ”Sådan har jeg aldrig fået den før!” disse ord kan jeg gøre til mine. Tjeneren kom med vore drinks.

Det var umuligt (og næppe hensigten) at skjule hvad Pedro havde indledt. Stønnende og med lav stemme, tryglede jeg: ”nej, nej, ikke her”
Pedro var ligeglad. Langt mindre var direktør Kurt, der nu var meget ophidses over seancen. Spar armkræfterne til senere, Kære Pedro, fortsatte Kurt. Bed dullen om selv at ride din pik.
Både min direktør og direktør Kurt, benyttede deres mobiltelefoner til at tage foto og filmklip. Samtidig kom tjeneren med den ”manglende stol nr. 4”. Han var et stort smil og anbragte stolen langsomt.

Kurt løftede yderligere op i den gennemsigtige kjole, lad os få evige minder om, at din souschef knepper fremmede mænd på en bar.
Pedro var ikke helt stille. Uden varsel, blottede han mine bryster, lad os få de smukke patter med på billederne.

Min direktør og Kurt have en længere drøftelse, mens Pedro sendte en ladning spansk sperm op i fissen på mig. Han trak sig ud og vendte mig, hvorefter jeg fik en langt, dybt tungekys som anerkendelse. Da jeg endelig fik luft igen, sagde han (på spansk) at jeg var en vidunderlig pige, at han meget gerne ville om jeg ville bekræfte rigtigheden af, at jeg kunne lide hård og ydmygende seksuel behandling.

Jeg bekræftede det, og tilføjede meget mere end du vil forvente.

Efter endnu et langt liderligt tungekys, opdagede jeg, at min direktør ikke længere var i baren, men at Kurt sad og iagttog alt.

Kurt var meget tændt og ville tale kort med Pedro. Jeg bemærkede, at Kurt var meget forklarende, mens Pedro alene lyttede og nikkede.

Direktør Kurt foretog en opringning, og et bredt smil var udtryk for, at han havde fået en aftale. De vendte begge tilbage, men denne gang var det direktør Kurt, der delte stol med mig.

Vi vil om lidt forlade stedet her. Det er netop aftalt, at vi kan besøge en, skal vi kalde det, en offentlig ukendt bar, der har det speciale, at ”gæsterne /medlemmerne” har stor interesse i S/M, dominans og ydmygelse. Så udover normale bar faciliteter, finder der mange specialiteter. Lyder det ikke spændende, dulle?

Meget svarede jeg – uden at vide hvad jeg svarede på.

Jeg var overbevist om, at det ville glæde dig. Lad mig i øvrigt fortælle dig, at jeg er meget interesseret i rekorder. Fortæl hvor mange pikke har kneppet din liderlige luderfisse indenfor 24 timer?
Ååhhh det kan jeg ikke huske med bestemthed, desværre hr. Kurt.
Rejs dig SO!  Stil dig foran mig med spredte ben!
Hr. Kurt tog sin lighter, tændte den og førte den ind mellem mine ben. Med et ”ondt” smil vrissede han, jeg tror du tænker bedre med fissen end med hjernen. Jeg vil have svaret.
Har der været mere en 10 pikke inde i det dejlige fissehul i den nævnte tid?
Ja, hr. Kurt. Flammen kom nærmere fissen, det er måske mere end 15, SO?
Det er 17 hr. Kurt. 17 pikke og jeg var glad for det.
Han slukkede flammen og var tilfreds og var enig med Pedro om, nu har vi en målsætning. Det er også bekræftet, at du også tænker fantastisk godt med fissen.

Efter kort kørsel i en taxa, standsede vi i en baggård. En udvendig trappe førte os op til en lille repos, hvor en dør førte ind til et dunkelt, røgfyldt lokale. 

Direktør Kurt fik et kram af indehaveren og lidt senere af hans nøgne veninde. Længe siden. Ja, svarede Kurt, men den rigtige luder har ikke været til stede før nu. Han præsenterede Pedro og hans betydning.
Ritualerne er ikke ændrede, så lad mig se nærmere på kneppedyret.
Hvad hedder du tøs? Jeg hedder Bettina herre. Jeg kan se, din kjole ikke dækker meget, men uanset det, må du ikke bære kjole. Den skal afleveres nu.
Jeg afleverede kjolen og blev ført ind i et tilstødende lokale. Der blev jeg fotograferet og filmet, både med og uden hofteholder og strømper.
I forbindelse med filmningen skulle jeg udtale nogle sætninger, som var ophængt på væggen overfor, bl.a. 

 • §          Jeg er her af egen fri vilje og erklærer, at jeg er til alles ubegrænsede brug.

 • §          Kun min Herre, hr. Kurt, kan fritage mig for eventuelle opgaver.

 • §          Enhver afstraffelse modtager jeg med stor glæde.

 • §          Alle foto og film der optages nu og senere i, eller i forbindelse med klubben,
          ejes af klubben, der suverænt beslutter hvem der vil kunne få adgang til dem,
          eventuelt købe dem. Herren har altid ret til kopier.

 • §          Med min Herres accept kan klubben vælge at sælge mine ydelser.

 • §          Jeg har ingen etniske begrænsninger. Jeg erklærer, at jeg ønsker at blive
          anvendt af flest mulige og enhver form for pikke.

 • §          Da jeg er her af egen lyst og fri vilje frafalder jeg muligheden for enhver
          form for krav mod klubben og dens gæster.

 • §          Jeg tiltræder, at jeg aldrig kan få oplyst navne og personlige oplysninger om
          tilstedeværende personer.

 • §          Jeg erklærer at være sygdomsfri.

Stadig under optagelse, spurgte manden, synes du, at disse regler er rimelige grundregler her i klubben og vil de være lette at overholde?
Det er meget retfærdige regler, svarede jeg. 

Hans veninde var kommet ind midt under optagelserne. Hun tog ordet. Før din hånd ned til din dåse og fortæl hvordan den har oplevet optagelsen og samtalen om reglerne.

Frue, min fisse er meget våd. Jeg og min fisse glæder sig til oplevelser af enhver art her i klubben.
Hun befølte mig overalt, nikkede til manden og sagde, hun er klar til optagelsestesten, hun skal i rum 3. Lad endelig det blive filmet.
Når du går rundt – overalt – sker det med meget vuggende hofter, dine bevægelser, din røv skal signalere, at du er et meget villigt brugbart kneppedyr.
Du skal vide, at når du er på en scene eller i midten af en kreds gæster, forventes det, at du danser til den vidunderlige musik, der er alle steder.
Dansen skal være overdreven erotisk, pornografisk og pervers. Intet kan blive for meget.

Hvad du sædvanlig bliver kaldt er jeg ligeglad med, min kæreste og jeg vil her i klubben kalde dig smermsoen Bettina, ok?
Ja, Frue.
Hun gav mig et hårdt klask bagi og ledsagede mig til rum 3. I lokalet sad en del mænd og 1 – 2 piger optaget af at se pornofilm. 

Hun standsede filmen, førte mig op på en lille forhøjning. Da musikken begyndte, betød min liderlighed, at det var naturligt at følge befalingen om, at påbegynde en meget vulgær dans.

Hun gav en kort ordre, 3, 9 og 16 hun er jeres. 3 granvoksne ”hårdkogte fyre med kraftige tatoveringer og veludrustede” rejste sig og flytte tæt på scenen.
En af fyrene spurgte fruen: Er der noget helligt ved soen?
Fruen lo, nej ”hun er helt rigtig. 100 % hedning” så det er den totale fornøjelse.

En af fyrene kom op på scenen smed mig på en madras og råbte venner, det er en fisse med stor klit. Jeg kontrollerer lige hullets smørelse. Pikken blev i et hug stødt i bund i fissen. Han kneppede ihærdigt og hårdt. I løbet af få minutter havde jeg også en pik i munden. Tilråb medførte, at jeg blev lagt på siden og den sidste pik kom ind i røven. 

Et øjeblik var pikke i munden ude. Jeg stønnede og skreg MEGET MERE – MISBRUG MIG. Pikken kom ind i munden igen. 

Fortsættes HER