LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bettina©

Min første faste stilling 3

Har du ikke læst de to første afsnit, kan du gøre det HER

Den ene fyr ophidsede konstant de to øvrige til at gennemkneppe mig. Atter fik jeg orgasme, min fisse sprøjtede i forbindelse med orgasmerne. Det tiltalte fyrene.
Mon den møgtøs ved, at hun kun er en kneppedukke, en brugsgenstand der skal opfylde ethvert ønske her i klubben?
Hun er fandme god! 

Da de havde tømt deres 3 pikke, stod værtinden ved siden af mig. Hun var iført lange læderstøvler, ellers forsat intet, hun havde nu også en pisk.
Har jeg opfattet jeres tilkendegivelser korrekt – I mener hun er en værdig brugsgenstand for vore eksklusive medlemmer? 

Bestem svarede nr. 9 – hun er super. Lad hende opleve en mega stor omgang gangbang, hun vil være blandt eliten i klubben. 

Værtinden ønskede mig tillykke samt forsynede mig med et læderhalsbånd, håndledsmanchetter og ankelmanchetter, alt med flere kroge i.
Pisken ramte uventet, og hårdt, mine baller.
Kravl So. Flere slag fulgte, da hun gik bag mig, mens jeg måtte kravle ud af rum nr. 3. 

I baren blev jeg modtaget af en storsmilende direktør Kurt. Da jeg var afleveret til ham, befalede han, at jeg skulle rejse mig.
Både din direktør og jeg var sikre på, at du ville bestå så du kunne optages som tøs i denne specielle klub. Tillykke, du er perfekt.
Din eneste fejl er dit ansættelsesforhold. Du burde være ansat hos mig i stedet for hos Niels. 

Mit smil, samt kommentar om, at jeg er meget tilfreds med mit valg af ansættelse, fik hr. Kurt til at tage et fast tag i mine brystvorter.
Ved at vride mine brystvorter kraftigt, trak han min overkrop ned, så min mund endte lige foran han stive, liderlige pik.
Han slap grebet om mine vorter og begyndte at mundkneppe mig. Jeg blev fastholdt i den foroverbøjede stilling ved hans tag i mit hår.

Pludselig ramtes mine baller af et ”bidende” hårdt piskeslag. Jeg lod Hr. Kurts pik komme ud af min mund og jeg skreg aaaaavvvvvvv. 

Hr. Kurts stemme lød barsk: Spred dine ben og stik din luderrøv endnu mere bagud. Samtidig blev mine brystvorter atter mishandles for at genetablere den korrekte stilling. Mit ansigt blev nu holdt i en ”skruestik”, og hans pik forlystede sig.  

Yderligere 2 hårde piskeslag, fra den ukendte sadist, ramte mine baller, hvorefter nogle store og ret ru hænder, klaskede videre på ballerne, befamlede baller, fisse og mit bagerste hul. Alt tog ganske kort tid, hvorefter min oplevelse var, at min fisse nærmest blev flækket af en mastodont piks brutale indtrængen.
Begge herrerne ophidsede hinanden og kors hvor blev jeg kneppet. Jeg fornemmede, at pikken flere gange endte i livmoderen. Manden blev ved og ved.
Hr. Kurt havde tømt sig i min mund. Endelig antydede den ukendte mands adfærd, at han var tæt ved at eksplodere.
Da han sprøjtede, var det en spermmængde, som i litteraturen beskrives kommende fra større dyr, det var enormt.
Han trak sig ud. Jeg faldt sammen på gulvet, totalt gennemkneppet. 

Da jeg kiggede op fra gulvet, så jeg den længste og tykkeste pik jeg nogensinde har set. Den var sort og sad på en meget stor sort mand. Tænk, den pik jeg så, var efter brug!! Hvordan mon den var i kneppeklar stand?
Værtinden fortalte hr. Kurt, at klubben indtil nu kun have en enkelt tøs, der ville lade sig kneppe af ham. Andre ville ikke, da han var uforholdsmæssigt godt udrustet og tidsmæssigt en kneppemaskine. Lækkert, at Bettina ingen forbehold havde!! 

Hr. Kurt fandt, at jeg havde ydet en stor indsats gennem hele aftenen, så han synes vi skulle bestille en taxa. Det tog værten sig af. Kun et taxaselskab - og udvalgte chauffører - have kendskab til klubbens eksistens.
Jeg spurgte forundret Hr. Kurt, hvor Pedro var? 

Han standsede og tilkaldte værtinden. Lad min tøs nyde yderligere 5 slag af din dejlige pisk. Denne gang måtte jeg ned på ”alle fire” stikke røven godt bagud, før de 5 meget hårde slag satte deres tydelige spor på mine baller. 

Hr. Kurt opgav en adresse i Dragør. Det var han villas, der bl.a. indeholdte et velindrettet S/M lokale. 

Fastspændt i et af hans mange instrumenter, begyndte en længere ”tortur”, samt en gennemknepning af mig.
Hans rå og meget direkte facon tiltalte mig. På et tidspunkt stak han mig en telefon, hvor jeg fik forbindelse med min direktør og ejer.
Ludertøs, fortæl så Niels, at du har fået et tilbud om ansættelse hos mig. Da det ikke gik hurtigt nok, mærkede jeg igen slag på mine baller samt bryster. 

Direktør Niels fandt det ikke morsomt og bad om at få Hr. Kurt i telefonen. Et øjeblik svarede Hr. Kurt, mens han stødte pikken ind i mig. Ja, Niels hvad er problemet? Der opstod et mindre skænderi de to imellem. 

Den nye stilling tiltrædes i firmaet.
Mandag mødte jeg til normal arbejdstid. Mange kollegaer ønskede tillykke med udnævnelsen, mens nogle var synlige utilfredse med, at jeg var blevet valgt med en så kort anciennitet i firmaet.
Der stod blomster på mit kontor fra direktøren. Han og personaledirektøren bød velkommen og tillykke.
Alle de tidligere omtalte formalia med prokura m.v., blev klaret i løbet af formiddagen. 

Heldigvis var mit skrivebord af typen, der kan hæves og sænkes, så jeg frit kan vælge at stå eller sidde. Weekendens korporlige oplevelser gjorde, at jeg valgte stående stilling. 

Arbejde var der meget af, men først på eftermiddagen stillede min direktør sig bag mig. Uden noget varsel hev han min nederdel op om taljen.
En fornøjelse at se din frække røv godt brugt sagde han. Jeg forstår godt, du foretrækker at stå op. Må jeg komplimentere dig for en perfekt valgt påklædning.
Tak.

Apropos påklædning, kom ind på mit kontor. Jeg har fundet kjoler, specielle bh’er, corsager, hofteholdere og strømper på nettet, men det findes i en forretning i Kolding, og jeg mener det er vigtigt, at alt passer perfekt. Du tager til Kolding i morgen og køber minimum det jeg har afmærket på disse sider, inkl. de piske jeg har afmærket. Den sidste sætning blev sagt med et strengt blik.
Direktøren ved vel, at jeg ikke har bil. Skal jeg undersøge afgangstider hos DSB.
Nej, du låner naturligvis en af firmaets biler.
Foretrækker du BMW eller Mercedes?
Tusind tak, gerne den rappe BMW.
Aftale, svarede hr. Niels, du tager den hjem i aften og kører direkte til Kolding i morgen. Køb rigeligt, både til perverse arrangementer og de ”lidt mere” anstændige. Jeg har set de forhandler nogle specielle selskabskjoler. Jeg tror, du vil få en del brug for dem.
Jeg skal gøre mit bedste. 

Næste morgen gjorde jeg mig hurtigt klar og gik ned til den lækre BMW og kørte mod Kolding. Jeg nød turen og fandt let frem til forretningen. 

Overrasket blev jeg over velkomsten. Velkommen Bettina, nu må vi få dig udstyret til enhver tænkelig situation. Din direktør har kontaktet mig omkring nogle varer, som allerede er pakket og klar til bilen, så hvis du har parkeret her, kan vi bære det ud straks.
Efter dette, kom turen til de forskellige kjoler, strømper, hofteholdere, corsager, halve og kvarte Bh’er, samt sko og støvler.
Naturligvis måtte jeg prøve en lang række af udvalget for at være sikker på størrelsen. Det var en meget hjælpsom og faglig dygtig sælger, der også direkte udtrykte, hvad hun mente om de forskellige modeller. Nogle af kjolerne gjorde mig mere afklædt end hvis jeg var nøgen, synes jeg.
Selskabskjolerne, eller som de kaldte dem ”Partykjolerne”, var meget elegante og uhyre dristige på en positiv måde.
Forhænget til prøverummet stod efterhånden lidt åbent. I spejlet lagde jeg mærke til en mand, der diskret ”så med”. Det var indehaverens mand.
Han gik hen til ekspedienten. Hun kom ind til mig med endnu en partykjole. Denne har vi netop fået hjem. Den er meget elegant og jeg er sikker på, at det er din størrelse.
Den var kanonflot på og virkede umiddelbart endda meget tækkelig foran. Ryggen var nedringet, så det øverste af enden var synlig – men elegant. Åbne, stoffri, områder foran gav en partner uhindret adgang til barm, såvel som ethvert sted på underkroppen. 

Efterhånden var det ”et bjerg” af tøj, sko og støvler, jeg havde udvalgt. Manden begyndte at skrive hver enkelt ting på en faktura, mens jeg til ekspedienten fortalte, at det sidste jeg manglede var nogle piske, som var noteret på sedlen.
Nej smilede hun. Det mangler du ikke. Din direktør har valgt piske, klemmer og en del overraskelser, så det er i den kasse vi har sat ud i bilen.
Da alt var noteret og pakket, skulle jeg blot kvittere for udleveringen og kunne finde et sted til indtagelse af frokost inden hjemturen. 

Mens jeg afventede min bestilling, ringede jeg til min direktør for at fortælle, at indkøbene var foretaget. Han var meget tilfreds, og bad mig komme hjem til ham privat samme aften kl. 19.30, medbringende alle lækkerierne.
Jeg glæder mig til en lækker og fræk modeopvisning, lo han. 

Direktøren havde en let middag klar og han fortalte kort, at Hr. Kurt havde oplyst, at Pedro havde modtaget en besked om at komme til sit hovedkontor i Tyskland, der var mange hilsner til mig og han glædede sig til et gensyn.
Ægypteren havde ligeledes kontaktet direktøren. Der var en forretningsmæssigt hasteopgave i Danmark, men han ville komme til landet noget senere end forventet. Den opgave fik vi og mere ville følge. Han glædede sig ligeledes til et gensyn med os begge. 

Jeg viste en del af mine indkøb og heldigvis fandt direktøren, at det var særdeles gode indkøb. Til en del af kjolerne var der tilhørende G-strengstrusse, dem bad han mig lægge i en enkelt plastpose. Jeg har – smilte han – vanskeligt ved at forestille mig, hvornår du skal bruge en trusse.
De købte corsager og Bh’er med halve skåle tiltalte ham ligeledes meget.
Han tog et par af de nyindkøbte sko. Tag dette par sko på – intet andet. NU!
Han havde diskret åbnet pakken bl.a. indeholdende piske og valgt et eksemplar. Jeg blev ”smidt” over en lænestols ryg, og pisken blev indviet.
Jeg følte det var mange og hårde slag han sendte udover mine baller og lår, men må endnu engang erkende, at det havde en ufattelig kraftig liderlig påvirkning på mig.
Inden længe så han, hvordan det begyndte at dryppe fra min fisse. Pisken blev smidt og nu havde han endelig ”fred” til at behandle mig, som han ønskede. Han er ikke en blid hersker. 

Med passende pauser og drinks blev jeg kneppet, pisket og ydmyget af min ejer. Han brugte mig hårdt og effektiv hele aftenen og natten.
Det var vidunderligt. 

Noget af det nyindkøbte tøj blev hos ham, andet tog vi med om morgenen til kontoret og endelig skulle resten hjem i min lejlighed. Han udvalgte hvad der skulle være hvor. Jeg fik lov at beholde bilen et stykke tid så jeg let kunne få alt på plads. 

Hver dag måtte jeg lægge krop til direktørens ønsker. Hurtigt vænnede jeg mig til, at jeg ”pludselig” fik løftet nederdelen, måske for at min bare skulle ”beundres” eller befamles, andre gange skulle hans pik tømmes. I begyndelsen var det kun når han var alene, men efterhånden blev det mere og mere almindeligt, at han demonstrerede magtpositionen – og min status – overfor gode forretningsforbindelser og venner. 

Han var særdeles tilfreds, når det var en meget kort nederdel og en stropløs top jeg bar – så var det ikke sjældent, at nederdel og top mødte hinanden midt på livet, med uhindret adgang til hans / deres interessepunkter. 

Oftere og oftere var der inviteret gæster i hans hjem når jeg skulle komme. Det var ikke ualmindeligt, at min påklædning blev ændret på forslag fra en eller flere af de tilstedeværende. Tit var høje stiletter eneste påklædning, indtil striber og mærker fra diverse klemmer o. lign., var med til at ”pynte kroppen”. 

Flere gange er der opstået en stemning for, at arrangementet skal afsluttes med besøg på pub, bar eller lignende, og en overgang måtte jeg – med bind for øjnene – trække en kjole af en bunke placeres foran mig.
Det var altid de mest dristige af kjolerne, der var valgt. 

En række besøg i den hemmelige klub (sammen med min ejer og tit Hr. Kurt) øgede mine færdigheder som slavetøs. Intet var tilsyneladende umuligt for denne klubs medlemmer at opnå. Både min ejer og Hr. Kurt har givet udtryk for, at mit smilende væsen, min velskabte krop og opdagelsen af, at jeg er lydig gør, at jeg er utrolig eftertragtet og må sprede for mange! 

Gennem de følgende måneder var jeg mere og mere sammen med min direktør. Jeg beundrede ham og blev meget forelsket, enhver ordre opfyldte jeg med glæde og intensivitet. 

Omkring et ½ år senere: 

Under et større privat party, hvor seksualitet og specielt S/M og dominans var emnet, sker der en række ting, som får en stor indflydelse på min fremtid.  

Jeg bar den tidligere omtalte elegante partykjole.
Kjolen er lukket med 3 små knapper omkring halsen (åbnes de små knapper - falder kjolen), den har en meget dyb åben ryg, så dyb, at det øverste af enden kan ses. Foran er der placeret åbninger under barmen og i siderne ved hofterne.
Den er elegant, og fræk, men frækheden kan øges betydeligt at partnere. Foruden kjolen havde jeg sorte netstrømper samt sorte stiletter på. 

I al ubeskedenhed kunne jeg godt bedømme, at jeg var ret lækker.  Der var en del gæster jeg ikke kendte.
Blandt gæsterne var den hemmelige S/M klubs ejers kæreste. Hun var ledsaget af en flot, muskelbundt af en mand. Senere kom jeg ud at danse med ham. Han er meget kontant, både verbalt og fysisk.
Jeg har hørt en del om dig, Bettina. Jeg er blevet fortalt, at du elsker at være en slaveluder?
Det er rigtigt – total viljeløs slaveluder – svarede jeg med et smil.
Jeg har ikke mødt dig tidligere, hvem er du, spurgte jeg.
Du kender Ruth, det er min søster. Hun og hendes fyr er indehavere af den hemmelige klub du ret ofte besøger. Det er gennem min søster og svoger har jeg hørt temmelig meget om dig. 

Jeg kan fortælle, at jeg rejser en del, er ansat i militæret. Mit navn offentliggør jeg ikke, men du kan kalde mig Black Knife.
Jeg er ekstrem hård sadist, hæmningsløs pervers, upåvirket af tid og sted, gennemfører hvad jeg ønsker uanset hvor. Jeg er ekspert i at afrette en tøs til det resultat, jeg besluttet som målsætning for hende.
Jeg er øverste Hersker for en hemmelig loge. Vi har flere afdelinger her i landet samt 6 i andre lande, bl.a. derfor kan jeg altid sørge for, at en slavetøs bruges 110 %. 

Han førte en hånd ned gennem kjolens åbning til min fisse. Det er sandt når de siger, du er en meget våd fisselette. Har du nogensinde fået et antal orgasmer indenfor 3 timer svarende til din alder?
Smilende rystede jeg på hovedet – nej, det har jeg ikke.
Hans hænder fortsatte undersøgelsen af mig. Er din fisse ikke piercet?
Nej, jeg har ikke piercinger eller tatoveringer.
Det overraskede ham en del.  

Da vi kom tilbage til de øvrige talte han længe om, at sådan en lækker skabning ikke var besmykket, både med piercinger og tatoveringer / brændemærker. Han fortalte min direktør og ejer, at han kunne give mig orgasmer i et antal, der svarede til min alder på maksimal 3 timer. Direktøren så på mig, mit smil resulterede i, at et svar der ville betyde, at manden måtte bevise sin påstand. 28 stk.! Min direktør lo. 

Hvis jeg kan gøre det, er hun min 100% i 1 uge fra en fredag kl. 18.00 til den efterfølgende fredag kl. 18.00. Du vælger en eventuel kontrollant.
Hvad er betalingen hvis du ikke kan? Enkelt lo han – den bestemmer du og tøsen suverænt.
Top, det er en aftale, 100% din, indenfor min kontrakts regler, sagde min direktør. 

Atter ville han danse. Måske kan jeg lave et endnu bedre væddemål med din Hersker, lo han.
Du er en lækker kælling, dejlig røv, gode patter med små hårde vorter. Mens han dansede over i et hjørne af lokalet, blev min nederdel kortere og kortere. Min fisse og bagdel blev blottet. Skræv So!!
Hans toneleje efterlod ikke nogen overvejelse. Jeg spredte mine ben. Lækker fisse. Han førte et par fingre ind i fissen, ikke som andre mænd.
Han anvendte en helt speciel måde og kort efter fik jeg en kæmpe, sprøjtende, orgasme.
Han lo, mens han vendte mig. Din lækre røv, skal komme til at give os mange perverse oplevelser. 

Tilbage hos de andre sagde han. Jeg er villig til at ændre væddemålet.
Minimum 28 orgasmer indenfor max. 2 timer. Vinder jeg er hun helt og aldeles min i 2 x 1 uge indenfor max 3 måneder. Min indsats er den samme.
Direktøren overvejede et øjeblik. Ok, med den tidligere nævnte begrænsning er hun din hvis du vinder. De 2 mænd gav håndslag på den nye aftale.
Black Knife tiltalte mig, gjorde mig enormt liderlig.
Ruth blev udpeget af min direktør som kontrollant.
Det blev aftalt, at jeg skulle ankomme på en oplyst adresse førstkommende fredag kl. 15.00.
Kunne Black Knife give mig det omtalte antal orgasmer indenfor tidsfristen, ville han overtage mig fra samme fredag.
Ruth skulle være kontaktperson til min direktør, dels den pågældende fredag, dels hvis der opstod spørgsmål eller lign. i den periode jeg eventuelt ville være underlagt, Black Knife.
Black Knife ville skriftligt blive oplyst om, hvilke begrænsninger, der var i min kontrakt med direktøren. 

Mange ukendte og forskellige mænd dansede med mig. En ting var dog fælles for dem alle, de udnyttede min kjoles muligheder optimalt, alle legede de med mine bryster, fisse og bagdel.
Selv om musikken var ret høj, var det tydeligt at høre, at flere slavetøser blev afstraffet og / eller kneppet. Det kunne heller ikke skjules – og skulle sikker heller ikke – at der blev lavet mange byttehandler mellem herskerne / ejerne både for den kommende nat og senere. 

Hr. Kurt havde været usædvanlig tilbageholdende næsten hele aftenen. Jeg spurgte, om han havde det dårligt. Bestemt nej, svarede han, måske en smule bekymret. Han tog mig på det ene lår, Vi må vist danse ned i det ”stille hjørne” så skal jeg forklare dig nærmere.
Du kender intet til manden med ”navnet” Black Knife. Det gør jeg. Aldrig har jeg mødt en mand, der er så professionel en sadist og hersker som ham.
Væddemålet vinder han. Jeg har hørt om hans evner fra tidligere tøser, han er dygtig. Ruth ved det også. 

Siden du indgik din kontrakt med Niels har du opdaget, at han kan være hård og krævende. Jeg er dog sikker på, at du vil blive overrasket, måske chokeret, over de krav Black Knife vil stille. Adlyder du ikke omgående, straffes du. Måske får du selv valget mellem 2 straffe, men de vil være krævende, perverse og ydmygende i et omfang, du ikke har oplevet tidligere.
Hr. Kurts baggrund for denne ”orientering” / ”advarsel” kunne jeg ikke gennemskue. Vær nu ikke så betænkelig, jeg kan klare meget – også mere end jeg hidtil har været udsat for – jeg ser frem til det som en udfordring og en oplevelse. Nu skal han altså lige vinde først, ikke?
Hr. Kurts hænder var kommet ind på min nøgne underkrop. Korrekt, men han vinder!  

Direktør Niels fandt et sted hvor han kunne tale med mig alene. Også han havde bemærket hr. Kurts ”stilhed” og jeg fortalte hvad jeg netop havde oplevet. Hr. Niels foreslog, at vi inviterede Hr. Kurt med hjem, så jeg kunne gøre det ”lidt hyggeligt” for dem. 

Niels og Kurt talte sammen mens jeg tog afsked med Black Knife og hans søster Ruth, inden de 2 direktører og jeg ”fløj” i en taxa til direktør Niels bolig.
Vi havde en dejlig nat sammen og begge mænd demonstrerede, at de mestre kunsten at straffe en tøs, så hun blev total villig og liderlig og derefter opfylder ethvert seksuel ønske.
Om morgenen måtte jeg i bad med dem begge – en af gangen. Mænd vil det samme, men der er enorm forskel på, hvordan det foregår. Vidunderligt. 

Fredag – Black Knife
Fredagen nærmede sig hastigt. Jeg modtog forskellige små beskeder fra Black Knife bl.a. via SMS, enkelte telefonopkald, også i arbejdstiden.
Indrømmet, han kunne tale mig til uanstændig opførsel problemløst. Ikke en gang havde jeg kontakt med ham, uden jeg blev efterladt med en kneppeklar, våd fisse. 

Jeg havde fået adressen. Ankom i taxa, og som befalet kun iført sko, samt en åbenstående frakke. Da jeg kom ind, var Ruth ankommet. Spændingen vibrerede i stuen.
Black Knife var meget direkte og kontant, så frakken kom af, og derefter skulle han lige undersøge min krop grundigt, for at vide hvordan jeg reagerede ved berøring forskellige steder.
Da Ruth satte tiden i gang var jeg så ophidset, at den første orgasme rullede gennem kroppen i løbet af få minutter.
Black Knife (iført shorts) kunne arbejde med en hånd på kroppen og fingre i fissen på en måde jeg aldrig tidligere har oplevet, og resultaterne udeblev ikke.
Ruth første regnskab hver gang jeg højlydt fik mine sprøjtende våde orgasmer.
Hans ”hemmelighed” er bl.a. den pirring hans ene hånd foretager på kroppen, bryst eller lignende, samtidig med, at han perfekt finder mit G-punkt og ved bevægelser op/ned udløser de mange våde orgasmer.
Mange mænd anvender fingrene ”ud/ind” men teknikken er bl.a. ”op/ned”.
Black Knife anvendte herudover, verbal pervers sex i et omfang, ordvalg og emneområde jeg ikke før har oplevet. Dette var reelt en fortsættelse af en del af indholdet fra telefonsamtalerne.
Jeg var nået til et punkt, hvor jeg skrigende KOM OG KOM, og råbte NEJ, NEJ IKKE MERE NU. Black Knife hører ikke efter ønskerne fra en tøs.
Vi har en tid, der hedder 2 timer. I DEN TID SKAL DEN LUDERFISSE BRUGES OG TRÆNES, IKKE?
JOOOOOO TUSIND TAK.
Da de 2 timer var udløbet, havde han formået at overstige det krævede antal på 28 orgasmer. Tallet var 37!

Hvad er du nu??
UDMATTET – MEN DIN LUDER – MASTER JEG ER TIL RÅDIGHED. 

FORTSÆTTES.