LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bettina©

Min første faste stilling 4

Har du ikke læst de tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Ruth var eksalteret da hun tog telefonen for at ringe til direktør Niels. Du får mere ro i den kommende uge. Du har netop tabt væddemålet med min bror. Din liderlige So tilhører i den kommende uge Black Knife, så må I senere aftale uge 2. Det var ophidsende at overvære, han skulle næsten ikke røre hendes revne før hun skrigende og vridende fik den ene sjaskvåde orgasme efter den anden. Hun ligger nu klynkende ”det er vidunderligt”.
Hvor mange orgasmer fik hun?
Black Knife benyttede den afsatte tid på 2 timer.  Hun havde da fået 37 orgasmer. Hun bekræftede flere gange skrigende, at hun er en luder, en mær, at hun aldrig har prøvet at fået pik nok! Spændende, ikke?
Kort efter blev telefonsamtalen afsluttet. 

Bettina! Du er min slaveso til næste fredag. Ingen begrænsninger bortset fra rettigheden til piercing, tatovere og/eller brændemærke dig. Korrekt, spurgte Black Knife?
Helt korrekt – det er jo aftalen, svarede jeg.
Han var stor tilhænger af piercing og mærkning. Det viste hans egen krop og da han smed sine shorts fik jeg ”et mindre chok” da jeg så hvorledes han var piercet i og omkring pikken.
Han havde flere tatoveringer, men især 2 ens tatoveringer var interessante.. En over det ene bryst, den anden midt på den modsatte røvballe. Størrelser var forskellige, men, fortalte han, begge var den hemmelige loges våbenskjold. 

Du skal, som alle andre, gøre dig fortjent til at blive kneppet af min pik. Kællingerne siger det er en oplevelse.
Du husker nok min korte præsentation under vor første dans. Jeg er sadist, hersker både ekstrem og hæmningsløs. Siden jeg blev ung officer, har jeg, privat opfattet det som ”et kald” at bruge /misbruge, ydmyge / nedgøre kællinger. Jeg gør hvad jeg vil – hæmningsløst hvor som helst – målsætningen er, at opdrage en tøs til at elske smerte, ydmygelse, underdanighed og total lydighed. Kort sagt stræber jeg efter at skabe den fuldkomne slaveluder So.
Han talte hurtigt, men tydeligt.
Min militære baggrund og uddannelse i, at mennesker kan yde mere end de tror, er mig en stor hjælp. Bl.a. kan du tåle 50 – 100 gange mere end du selv forventer og 1.000 gange mere end din mor tror!
Jeg er krævende og kompromisløs.
En ”egnet” tøs, som jeg fornemmer du er, vil jeg kæmpe for at få eneret på. En kontrakt med mig er en kontrakten ”for life” – uden nogen form for begrænsninger eller fortrydelsesret.
I dig ser jeg alle de egenskaber for at jeg – og mine forbindelser – kan uddanne dig til en fuldstændig perfekt, pervers, lydig og nedværdig slavetøs. Din reaktion ved den mindste berøring af din fisse gør, at du reelt er en mær – en piksyg slavemær.
Mit ønske er at finde 4-5 helt unikke tøser til en sådan uddannelse. Meget gerne anskaffer et landsted og indrette det som et sublimt hjemsted for jer og mig.
Jeg ser dig, som den ypperste og mest indflydelsesrige af disse tøser. Du er køn, velskabt, en akademisk uddannet mær, der erkender nydelsen ved total masochisme – både psykisk og fysisk.
Jeg vil gerne gøre dig afhængig – ja, besat af mig, mine ønsker, befalinger og ikke mindst elske ekstrem afstraffelse, primært pisk, pik, ydmygelse og nøgenhed.
Afskrækker det dig?
Afskrækker? Nej, afgjort ikke. Jeg har ikke indgået en næsten ubegrænset slavekontrakt, hvis jeg var en novice som slavetøs. Men jeg har ikke været forberedt på din direkte og meget åbne tilkendegivelse af din indstilling og lyst til mig. Utroligt meget du har nævnt er korrekt – ikke mindst, at jeg har valgt min status 100 % frivilligt. Jeg elsker den, både fysisk og psykisk.
Men husk, jeg er ”tabt” til dig. Jeg tror ikke min ejer og Master har planer om at overdrage mig permanent til en anden Hersker.
Alt kan forhandles, købes eller vindes, lo han.
Han bad Ruth finde fotoudstyret frem. Det er så rart med fotos af ”før og efter” lo han.
Ja, svarede jeg – bare det ikke er fotos til misbrug! Jeg oplevede hans ”onde latter”.
Måske vil du finde anvendelsen som misbrug, men her er din mening uinteressant.
Endnu engang blev jeg fotograferet ned til mindste detalje. Da jeg troede vi var færdige fik jeg oplyst, at der også skulle fotograferes i det fri.

Vi kørte til en rasteplads, som Black Knife tilsyneladende kendte mere end meget godt. Der var parkeret en 6 – 7 biler.
Iført høje stiletter, kort nederdel og en lille top blev jeg beordret rundt på rastepladsen. Han kom med mange befalinger om stillinger, hvordan jeg skulle blottes m.v. Han fotograferede ivrigt.
Det er tid til de ”gode og uartigt provokerende” fotos, dulle. Smid tøjet!
Må jeg stille et kort spørgsmål, Master? Han nikkede. Er rastepladser ikke overvåget af kameraer?
Atter latteren jeg ikke kan lide: Jo, bestemt. Mange steder er efterhånden overvåget. Disse ”sladderhanke” skal du glemme. Jeg er fløjtende ligeglad med om nogle ser de bånd og får stiv pik af det.
Op på kølerhjelmen So. Han fotograferede. På hug, spred stængerne meget mere – din luderfisse skal beundres. Ret ryggen dine patter skal ”seerne” også nyde.
Tilsvarende skete ved 2 – 3 andre biler. Stillingerne varierede en del, men det var ikke foto til et almindeligt familiealbum. Som skudt op af jorden stod ejerne af de benyttede biler ved siden af mig.
Kan du forklare, hvad du splitternøgen kravler rundt på vore biler efter?  
Black Knife svarede. Vi er ved at lave fotos til hendes nye salgsbrochure. Hun faldt for jeres bilmodeller og farver.
Det er vist normalt, at man betaler for at låne rekvisitter, ikke lille dame? Ikke mindst til forretningsbrochurer! Jeg nikkede blot.
Jeg blev ”overgramset” af de 3 mænd, der efterfølgende aftalte ”et eller andet” med Black Knife.
Fra et bagagerum tog de to mænd et jernrør på omkring en meter samt en stor hammer. De gik væk fra rastepladsen.
Den 3. mand ”smed” mig ind over fronten på hans bil, så mine bryster og mave fik mærket metallet, inden han jog sin pik i min fisse. Han kneppede med en hårdhed og vildskab, der tydede på, at han var mere end almindelig ”sulten” efter en våd revne.
Han anvendte sprogets værste gloser, og bad mig bl.a. bekræfte, at jeg var en liderlig luder, der ville spare omkostninger ved at bruge fremmede mænds biler til reklamefotos uden tilladelse. Jeg bekræftede. Jeg var forundret over, at han ophidsede mig vanvittigt – jeg var sindssyg liderlig og ligeglad med, at blive kneppet offentligt.
Black Knife fik nogle flere fotos!
BK (manden anvendte forkortelsen) jeg tror aldrig du har haft en luder, der ikke er piercet og tatoveret, hvad er årsagen til det? Han sprøjtede spermen ind i min fisse, og trak sig ud.
Black Knife tøvede lidt. Sandheden er, at jeg endnu ikke ejer hende. Jeg har vundet hende 2 x 1 uge med uindskrænkede rettigheder, bortset fra retten til at lade hende pierce og/eller mærke.
Hendes nuværende ejer er en ”skrivebordsgeneral” og han har ikke sikret sig rettighederne til udsmykning af hendes krop eller mærkning af status eller tilhørsforhold. Jeg vil arbejde på, at dette eneste forbehold bliver ændret, samt for at jeg kan indgå helt eller delvist i ejerskabet af hende. Hun er en perfekt tøs og vil, med meget lidt supplerende træning blive en ubeskrivelig perfekt, underdanig luderSo.

Jeg blev ført ned af en lille – nærmest skjult – sti, til en lille åben plads i den omkringliggende træbeplantning.
De to ventende mænd ”lyste op”, det var I fandme længe om. Forberedelserne er i orden. Lidt fra os var to bøsser i gang med hinanden.
Jeg så, at ”forberedelserne” var fremstilling af en pisk af pilegrene, noget reb samt at jernstangen var slået et stykke ned i jorden.
Mændene hev i mig. Jeg kom til at stå, med enden ca. 2 meter foran jernstangen. Hurtigt bandt de mine hænder sammen og trak rebet gennem mine ben. Rebet blev trukket rundt om jernstangen, blev strammet, så mit ansigt var tæt ved jorden og min blottede ende var uhjælpeligt stillet til fri afbenyttelse. Nu bandt de rebet forsvarligt fast.
”Hun er fandme guf, BK. Kan hun klare ”mosten” må du fandme gøre noget for at få ejerskabet af den dulle!”
De tre mænd havde smidt tøjet. Alle var ”mere end parate” til at ville bruge mig, men tilsyneladende skulle mine baller først betale ”billeje” i form af oplevelsen af pilepisken.
Da de hver havde givet mig en række piskeslag, var første mand klar bag mig, og han fik mine ben spredt og begyndte ophidset at tale om min store klit. Han tirrede den enormt, og det gør mig vild. Jeg skreg nærmest efter pik, og mit ønske blev opfyldt.
Stillingen jeg var bundet i medførte, at der var let adgang til både fissehullet og røvhullet, det behagede mændene.
Jeg mistede totalt tidsfornemmelsen, havde det vidunderligt. Da BK fandt det passende, blev jeg endelig ”løsladt”, bragt tilbage til bilen på rastepladsen. Køreturen var ikke lang og snart var vi tilbage i boligen, hvor Ruth ventede os.

Efter et tiltrængt bad og noget mad, satte BK og Ruth sig i en sofa. Jeg, fortsat nøgen, måtte sidde på gulvet overfor dem med spredte ben.

Black Knife ønskede mine kommentarer til eftermiddagens oplevelser. Jeg kunne, i overensstemmelse med sandheden, bekræfte, at jeg kun have oplevet alt som vidunderligt. Hans behandling, der udløste de mange orgasmer og dermed hans sejr i væddemålet ville jeg aldrig glemme.
Begge var glade med mine svar. BK ville gerne bruge lidt tid til gensidig orientering m.v.
Han fortalte, at normalt aflagde en slaveluder først ”pikeksamen” efter 3 – 4 uger, men da jeg, i første omgang, kun var til hans rådighed i 1 uge, måtte jeg gennem prøven lørdag eller søndag.
”Pikeksamen” er at blive brugt af flest mulige pikke. Seancen kan kun standses ved anvendelse af, det med Master, aftalte stopord, eller hvis jeg ”falder sammen af udmattelse”. Du vil kun have sko på, være blindfoldet, da du aldrig vil få kendskab til, hvem der benytter dig. Du placeres i en gabestok og alle dine huller er brugbare. Jeg accepterede og var glad for forklaringen.
Du har nævnt, at du ikke er en novice i forhold til ”det sorte univers” og hvad der heraf følger. Fortæl os om din baggrund.
Black Knife kom ned på gulvet til mig, lagde mig som han ønskede det. I løbet af kort tid havde jeg på ny fået en række vidunderlige sprøjtende orgasmer. Jeg takkede.
Beret, befalede han.

Jeg fortalte, at min mor og far var blevet skilt. Min mor var, gennem en ny mand, blevet meget (enormt meget) aktiv i S/M miljøer og klubber. Hun er selv en fuldendt og erfaren slaveluder mv. Min mors seksuelle udvikling kunne jeg følge, både i det skjulte og med tilladelse, som ung pige, og det har haft en stor påvirkning. Naturligt – for mig – var også at prøve den side af det seksuelle liv. Resultatet kender I, jeg elsker den side af min seksuelle tilværelse meget, og det vil nok aldrig ændres.
Har din mor kendskab til dit seksuelle liv, spurgte BK. Han fortsatte, er hun stadig selv aktiv?
Smilende berettede jeg videre også at hun fortsat er en meget aktiv slaveluder. Min mor var kun 17 da jeg blev født, hun er en flot kvinde på 45 i dag. Hun kender min seksuelle interesse, også ”blankokontrakten” med min direktør. Hun mener jeg valgte den rigtige kontrakt.
BK var hurtigt med et ønske om, at kunne være Master for både mor og datter. Tænk at tirre begge, spille jer ud mod hinanden og ikke mindst udsætte jer for indbyrdes konkurrence.
Jeg reagerede på BK’s idé. De synlige tegn – mine brystvorters stivhed og en dryppende fisse – blev hurtigt opdaget.
Det afskrækker dig ikke luderso? BK’s ”faste, dræbende blik”, holdt mine øjne fast.
Nej, nej, slet ikke, svarede jeg med et stort velmenende smil. BK gav Ruth en besked.
Ruth kommanderede mig i ”hundestilling”.  Enden vendes mod sofaen. Hun smed en kuglepen og en blok foran mig.
Spred mere og længere bagud med luderrøven, liderlige So. BK befalede og fortsatte: skriv din mors navn og telefonnummer på blokken, det kan være vi får lyst til at kontakte hende!
BK var bag min ende og hans fingre tirrede min fisse og klit. Jeg skrev.
Luder du har gjort dig fortjent til at opleve min pik.
Den piercede pik havde allerede fundet indgangen til min villige og våde fisse. Åhhhhh skreg jeg da pikken trængte ind.
Pikken og hans teknik var en oplevelse. BK var fantastisk. Han kneppede guddommeligt.  Han ”kastede mig rundt” og tog mig i mange forskellige stillinger. Ligeledes er han en verbal mester.
Han mestre at få de svar han ønsker, bl.a. udnyttede han et tidspunkt, hvor jeg var sanseløs beruset af hans piks totale herredømme.
Jeg nyder at høre min dejlige billige pikso skrige af glæde – skal vi ikke glæde din mor med at høre dine glædesudbrud når du kneppes og piskes. Ruth kan ringe hende op, din ludermor bliver sikkert så liderlig at vi må finde en måde at præmiere hende på, ikke?
Joooooo lad hende opleve det.
Jeg var i en anden verden – ænsede intet omkring mig, jeg havde det vidunderligt.
Black Knife standsede og langsomt kom jeg tilbage ”til livet”. Da jeg åbnede mine øjne så jeg lige op i en ganske afklædt mand, der stod over skrævs over mit ansigt.
Ned af hans ene lår kunne jeg se en usædvanlig lang, slank afslappet pik.
Da jeg hørte ham tale med BK kunne jeg genkende stemmen, det var Ruths kæreste – indehaveren af den lukkede, slemme og hårde loge.
Jeg blev mere og mere klar over, at deres samtale var om den omtalte ”pikeksamen”. Logeindehaveren mente, at det skulle være den store prøve – både for faste logemedlemmer og for godkendte aspiranter. Efter en pause på maksimalt 1 time mente han, at der skulle følge en offentlig del.
BK spurgte hvor han ville foreslå den eventuelt offentlige del. Det kan være alle steder svarede han, skov, strand eller en port/baggård i byen.
Ruth blandede sig med følgende mening. Jeg synes ikke hun skal gennemgå den offentlige del før den næste uge du har hende, BK.
Både hendes kæreste og BK rettede blikket mod hende. Hvorfor fanden skal du blande dig, lillesøster?
Rejs dig. Ruth rejste sig straks og uden nogen ordre vendte hun bagdelen mod de to mænd og løftede nederdelen op, så hendes bare ende var blottet og til rådighed.
Et spanskrør blev hentet. Snart havde BK effektivt ”pyntet” hendes baller. Hun sagde ikke en lyd, selv om der blev slået hårdt.

På logeindehaverens røvballe så jeg det mærke, som BK også bar. Senere så jeg ligeledes et over hans bryst.
Der var nuanceforskel mellem BKs og Ruths kærestes, hvilket skyldes at BK var den højest rangerende i hierarkiet.
Logeindehaveren blev ophidset af afstraffelsen af Ruth. Jeg fulgte den lange pik, der rejste sig, men da den stod i kampklar tilstand, var det et syn jeg aldrig tidligere havde set. Rejsningen betød, at pikken blev til en ”bue” hvor pikhovedet pegede ind mod hans egen mave.
Logeindehaveren bad BK fuldende afstraffelsen af hans kælling.
Jeg har en spændende opgave, der skal klares nu!! 

At opleve Ruth blive straffet frydede mig.
Det blev jeg afbrudt, da logeindehaveren hev mig op fra gulvet og slæbte mig ud i køkkenet.  Jeg blev smidt ind over en ”kogeø” og den krumme pik fandt min fisse. Hurtigt var pikken ”i bund”.
I starten gider jeg ikke lave bevægelserne. Hold fast luder og få gang i underliv og fisse. Stående ridning, hedder det min kære piksyge luderso.
Jeg adlød, og følte jeg i perioder havde hans pik oppe i livmoderen.
Er det rigtigt, når de i logen siger, at du ikke kan fordrage koldt vand?
Jeg øgede kneppetempoet. Han nappede mine baller. Bekræftede at jeg hader koldt vand.
Vil du hellere færdes offentligt kun iført hofteholder, strømper og stiletter, eller helt nøgen, samt ”betale” de ydelser det kan medføre?
Nu begyndte han at kneppe aktivt. Han var hård, krævende og utrolig ”sjofel”.
Han kneppede, så jeg følte pikken kom op i halsen på mig. Han tog fat i mine patter og begyndte at massere den ene, mens den anden fik drejet vorten rundt!
JA – skreg jeg, meget hellere.
Dygtig din liderlige spermSo.
Han trak pikken ud, dog blot for at føre den til min bagerste indgang. Pikken var så indsmurt i mine safter, at den næsten ubesværet begyndte indtrængningen.
Åhhhhhhh ja, pul mig, hylede jeg.
Du vil blive kneppet og pulet, så du vil skrige efter pikke hver dag. Men vent, i de næste timer vil du opleve at blive stripper og barluder, glæder du dig?
Ja jaaaaaaaaaa, knep mig, brug mig som du vil!

FORTSÆTTES HER