LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bettina©

Min første faste stilling 5

Har du ikke læst de tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Logeindehaverens unormale lange, uformelige, pik fortsatte med at kneppe mig i røven, såvel som hans verbale sjofle bemærkninger iblandet et fyrværkeri af spørgsmål.
- Jeg forstår godt, at du er en eftertragtet kneppeSo i logen. Tig tøs, tig mig om at hjælpe dig med at blive kneppedronning i og udenfor logen.
Pikken trængte længere op i røven.
- Jaaaa Herre, hjælp min ejer med at jeg bliver perfekt.
- Hvor og hvordan vil du bruges luder?
- Åhhh Herre, jeg vil bruges overalt - frækt, hårdt og perverst. Grænseoverskridende, So? Ja, Herre.
- Hmmmm glæder mig til at opleve dig som barstripper og barluder, din liderlige fanden. Du skal kraftedme vise frækhed og perversitet, ellers vil dine røvballer betale prisen – aftale?
- Jjaaaa, knep min røv.
- Håber du, at Black Knife kan løse opgaven, så du har en betingelsesløs kontrakt?
Fingrene fandt igen vej til min store klit. Hans leg med klitten og pikken i røven betød, at jeg var ved at ”stige til himmels” af lykke og liderlighed.
- Jaaa, jeg håber at blive 100% slavetøs. Ååhhh pul min røv. Men min ejer er nok ikke villig til at betale prisen for en udvidelse af kontrakten.
- Hvad forlanger du, So? Han gav mig et ordentligt klask på den ene balle.
- En centralt beliggende lejlighed eller fri bil, skreg jeg. Slå bare, jeg kan lide det.
- Store krav luder. Prisen kan vel forhandles?
Pikken blev trukket ud - dog blot for at trænge i fissens bund.
- Ikke meget - princippet ”noget for noget” skal opretholdes og stå i forhold til at jeg reelt opgiver min totale selvstændighed.

Logeindehaveren nærmest ”hev” mig ind i stuen til BK og Ruth.
- BK, jeg har en stor nyhed til dig. Han fortalte om min accept af en kontraktændring hvis direktøren ville betale den nævnte pris.
BK virkede glad. Ruth var helt nøgen, men også hun smilede ”ret begejstret”.
- Hmmmm lød det fra BK, fint arbejde svoger.
Det er vigtigt at få den sag på plads, så jeg aftaler et hurtigt møde med direktøren.

Efter jeg havde været i bad, fastslog BK, at svogeren, som hed Frede, skulle tage sig ”særdeles kærligt” af mig indtil videre. Rettighederne er som mine, samt dem du selv har i forhold til hendes medlemskab af logen!

Frede smilede, - hun vil gerne opleve at blive barstripper og barluder, så jeg tænke på K 5.
BK smilte. - Perfekt!
Jeg fik besked på at tage hofteholder, strømper, stiletter, en kort nederdel samt en ret tynd top på. Frede og jeg forlod Black Knife og Ruth.
Den var en dejlig lun aften, hvor mørket netop var ved at få overtaget. Frede gik ved siden af mig. Han talte ”meget almindeligt til og med mig”.
- Jeg synes det er en meget høj pris du forlanger for en kontraktændring.- Det er dit synspunkt, men tænk på, at jeg sælger mig total. Det må koste.

Vi nåede frem til baren. Den lå i en kælder. Det var et dunkelt, røg og støjfyldt lokale. Servitricen gav Frede et velkomstkys.
Hendes øjne ”røntgenfotograferede” mig i løbet af et splitsekund. Aha, hun smilede, ny luderfisse?
Frede nikkede.
Servitricen spurgte ikke hvad der skulle serveres. Vi satte os ved et bord, overfor hinanden. Hurtigt kom servitricen med drikkevarerne. Hun stod tæt ved Frede og sagde blot, alt som det plejer, ikke?
Naturligvis svarede han. Hans hånd kom op under hendes nederdel, Frede smilede, jo, alt som det plejer!

Alt for hurtigt blev den første drink drukket. Omgående blev en ny serveret. Det er ikke en bar for moderat drikkende gæster og bestemt ikke for eventuelle generte, af begge køn. De vil kun aflægge stedet et kort besøg. Hverken verbalt eller fysisk var der nogen form for tilbageholdenhed.
I gang med den tredje drink fik jeg også lyster til at der skulle ske andet end at sidde stille. Meget direkte spurgte jeg Frede om det ikke var muligt, at vi kunne danse?
Servitricen var der som ”en mis” Naturligvis, alt for kunderne. Frede nikkede. Hun førte mig over til et lille ”dansegulv”.
Hviskende fortalte hun at kunderne er meget krævende. Har du tøj på, når jeg standser musikken, bliver du ikke populær!
En gæst ønsker at ”tænde de vilde og farlige dyr” inden lukketid, så nyd hende og den forførende melodi: ”Teach me Tiger”.
Jeg havde det vidunderligt, dansede forførende, vred min krop eksotisk, sensuelt mens jeg naturligvis fik smidt tøjet.
Nøgen fortsatte jeg dansen, men nu blev mine kropsbevægelser uartige, pornografiske og perverse.
Musikken standsede. Klapsalver, piften og tilråb blev udløst.
Hun skal kneppes, hun skal kneppes, råbte gæsterne.
Desværre! Det er lukketid. Jeg skal nok overtale min ven, Frede, så hun kommer igen, ok?

Der var lidt uro, men servitricen, der var ejer af stedet, havde stor myndighed. Hun gav mig endnu en drink og roste min stripoptræden.
Jeg takkede hende. Der var sgu nogle lækre fyre blandt gæsterne.
Nååå lille frækkert, hvad synes du de skulle opleve?
Mig, smilede jeg.
Skål. Vil du gerne have mange pikke i din frække fisse og røv? Ja, meget gerne.
Hvis du tør danse sensuelt og perverst blindfoldet, så kan du måske få en stor oplevelse. Tør du? Kun en betingelse!
Frede havde trukket servitricens nederdel op og legede med hendes fisse. Det gjorde hende ikke mindre liderlig og iderig. Jeg har et bånd med erotiske melodier – Teach me Tiger kommer en del gange, har du lyst til at prøve blindfoldet. På en betingelse?
Logeindehaveren fingerkneppede hende. Mens hun småklynkende, takkede jeg ja til hendes tilbud. Hvad er betingelsen?
Frede svarede du skal danse ekstremt perverst. Du skal sælge hver en centimeter af din frække krop så pikkene vil stå i kø for at voldtage dig.
Frede ”slap servitricen”, tilføjede, uanset hvad der sker, fortsætter du med at være en pervers luderSo.
Naturligvis tør jeg det. Jeg blev blindfoldet.
Vi sætter spot på din luder. Igen bearbejdede hun min store klit, den blev tirret og blev hurtigt erigeret. Jeg var kanon liderlig.
Jeg blev ført ud på gulvet. Musikken drønede ud af højtalerne.
Jeg var sikker på, at Frede og hun ville se på i få minutter, så jeg lagde kanon frækt og perverst ud, i forventning om, at de hurtigt ville blive opslugt af at lege videre med hinanden.
Min fortid som danser og nutid som aktiv gymnast hjalp mig meget.
Frede befamlede min ”roterende og vibrerende røv” mens han hviskede – råb og skrig bare dine perverse ønsker og tanker – frækt, ikke luderSo?
Jooo, meget frækt – det tænder at ”optræde” blindfoldet.
Du er en vidunderlig kælling, mumlede han, ledsaget af et ordentligt klask i røven, jeg fortsatte min ”dirty dance”!
Hans lange, krumme pik kunne jeg mærke op af røven, da han pressede mig ind til sig. Han holdt mig fast med et godt tag i patterne.
Servitricen kommenterede mit roterende underliv. Skat (hun talte til Frede) lad ”din sabel” pirre hendes fisse og enorme klitoris.
Det var vidunderligt. Skrigende og råbende gav jeg udtryk for min glæde over behandlingen. Hvad vil du ha’, spurgte servitricen?
Pik, skreg jeg. Frede hviskede – højere og tydeligere.
Lad mange pikke voldtage mig.
Uha, kom det fra servitricen, hvor mange pikke vil du ha’? (Fredes pik trængte på ny ind i min fisse) det var vidunderligt. Atter fik jeg et klask i røven, svar hurtigere.
Flest mulige pikke, skreg jeg. – Dygtig luder, svarede servitricen. Dans, befalede Frede og forlod mig.
Kort efter følte jeg andres hænder overalt på kroppen.
En pik trænger ind i fissen og kneppede løs, mens en anden fandt min mund. Umiddelbart efter at pikken, i min fisse, havde sprøjtet, kom en ny ind. Enkelte besøgte også min bagerste indgang, inden Frede bekendtgjorde, det var tid til en pause.
Logeindehaveren fjernede bindet for mine øjne. Jeg blev overrasket over de mange der var til stede. Flest mænd, men også en del piger. (Senere blev det afsløret, at det var inviterede gæster, der efter baren var lukket var ført ind af en bagindgang).
Jeg så min ejer, direktøren, Black Knife og firmaets nye (min dejlige) Ægyptiske forretningsforbindelse.
Han havde ”smidt” en pige over et bord, løftet nederdelen op, og kneppede den bare, villige og vilde, røv brutalt. Hun stønnede og skreg tilfreds med oplevelsen. Nogen tydede på, at jeg kendte pigen. En senere afsløring af pigen viste, at jeg havde ret.
Nøgne mænd (slaver) med hætter gik rundt med forskellige ”uhyggelige” piske, der var både hestehårspiske, forskellige flodhestepiske og afretterpiske.
En splitternøgen mørk, gravid, pige blev røvpulet af en hætteklædt mand, mens en anden mand forsøgte at ”malke” hendes enorme patter.
Min direktør kom hen til mig. Jeg forstår, du er indstillet på at forhandle et tillæg til kontrakten, er det korrekt?
Ja, Herre, det er korrekt.
Perfekt. Vi er nogle mænd der vil drøfte vilkårene nærmere. Et udkast er klar i morgen middag.
Med et sadistisk smil befalede han, at jeg mødte på kontoret næste dag kl. 13,00. Jeg håber du er i stand til at gå efter nattens forlystelser!!
I øvrigt lækkert at se sperm løbe ned af dine lår, So.
Servitricen, der nu kun var iført 1/4 BH, kom med en drink til mig. Jeg takkede nej tak, men blev befalet at drikke.
Jeg bemærkede, at servitricen havde et logo tatoveret på højre balle. Det lignende meget BK’s ene tatovering.

Da Ægypteren blev færdig med at kneppe tøsen, gav han en af de nøgne hættemænd tegn til at piske pigens ”strittende” bare røv.
Han favnede mig hjerteligt, befamlede mig overalt, fortalte han savnede mit selskab, men var glad for, at hans virksomhed havde indgået samarbejdsaftale med min direktør. Du bliver sikkert glad for de yderligere informationer.
Smilende takkede jeg ham og tilkendegav, at også jeg var glad for gensynet.
På et bord lå en del fotos (med bagsiden op) jeg skulle trække 5 stk.. Hvert foto var en pik og nummereret. I al sin enkelthed betød det, hvilke pikke jeg snarest skulle bruges af og i hvilken rækkefølgen.
2 af de nøgne mandlige slaver førte mig til et mindre lokale med flere, tilsyneladende ikke helt ædru personer.
Det første jeg erfarede var en delvis påklædt pige, der red pikken på en midaldrende mand. Den gravide sorte pige blev mundkneppet, samtidig med at hun spillede pik af med begge hænder.
Det næste var en ”rystende” iagttagelse. Jeg så en meget stor fedladen mand, som jeg kendte ”alt for godt”. Han havde, af nogle årsager jeg ikke længere husker, i en kort periode haft en meget bestemmende og dominerende status overfor min mor.
Et forhold, jeg var blevet involveret i som stor pige, som jeg dog ikke brød mig om, men for mors skyld…!
I begyndelsen skulle jeg ”bare gå rundt nøgen” når han var på besøg. Senere blev det regulære endefulde, hvor jeg sprællende, og skrigende, lå over hans fede knæ og lår, mens han pyntede mine baller. Udviklingen blev, at han begyndte at lege med nåle, det var specielt min fisse, bryster og røvens revne, der hidsede ham op.
Selvfølgelig slap jeg ikke for at blive brugt af hans ”vamle” pik – jeg hadede det. Jeg husker en weekend i et sommerhus med ham alene…

Mine tanker blev afbrudt.
Overkroppen blev ”smidt” ind over et velour beklædt møbel / instrument. På ny blev jeg blindfoldet. Mine håndled blev fastlåst og en stemme fortalte mig, at når den valgte (latinamerikanske) musik kunne høres, udfører du en sjofel, æggende lidenskabelig røvballedans. – og husk din liderlige So, at udover ballernes vibrerende og cirkulerende bevægelser, skal kneppebevægelser indgå. Vore gæster ønsker at se din billige dåse være klar til pik.
Jeg gennemførte ordren til deres tilfredshed og ”min røvdanseopvisning” standsede først, da en kæmpepik trængte ind i fissen. Det var den første af de 5 pikke jeg havde ”valgt selv” ved at trække kort. Jeg hørte min ægyptiske vens stemme:
Use her ass more. She loves big cock there. Rape and spank her, boys.
Lidt efter lidt vidste jeg ikke hvor jeg var, hvor mange mænd, der brugte mig… til sidst huskede jeg intet.
Jeg vågnede op på et hotelværelse.
Overraskende så jeg min mor sidde ved et bord sammen med en af hendes S/M veninder.
Min mor så jeg var vågen. Hvor er jeg stolt af dig Bettina. Du er fantastisk.

Black Knife og Ruth havde kontaktet min mor telefonisk og fået etableret et omgående møde med hende.
Ruth var, i en af taxaerne fra den lukkede kreds, blevet sendt i logen for at passe den, mens BK havde givet min mor en orgasmeomgang, som jeg tidligere havde fået.
De var hurtigt blevet enige. Min mor bliver optaget i logen BK eneherskende styrer. Foruden at være ”eliteslaveluder” skal hun indgå i opgaven med at få mig opdraget og afrettet til langt mere end 100 % lydighed – til en tilværelse uden egne rettigheder. Mor havde accepteret.

Den røv, jeg så, vor ægyptiske forretningsforbindelse kneppe aftenen tidligere, tilhørte min mor!!
Hendes veninde, Berit, var blevet inddraget i ”festlighederne” med kort varsel da hun havde en aftale med min mor. Smilende tilføjede hun, at det havde været en kanonoplevelse, selv om hun ikke havde fået en brøkdel af det antal pikke jeg havde fået.
Men både mor og hendes veninde Berit fik æret at blive kneppet af BK!!

Efter den morgenkaffen, badede de mig og klædte mig på i tøj de havde fået udleveret af min direktør, hos hvem jeg skulle møde kl. 13.00.
Det var ikke muligt at få dem til at fortælle detaljer fra begivenhederne.
Jeg havde det super og kunne selv bedømme, at jeg så kanon godt ud, da jeg ankom til firmaet.
På min direktørs kontor var foruden ham selv, Black Knife og direktør Kurt.
De sad i lædergruppen. Deres attituder afslørede, at jeg vist havde klaret aftenens og nattens opgave godt. Jeg blev bedt om at blive stående.
Min direktør og ejer førte ordet. Vi har drøftet forskellige forslag til ændring / tilføjelse til din kontrakt, men er nået frem til, at du som person, er skabt til at være en betingelsesløs slavetøs der ikke bør kunne have nogen selvstændig indflydelse på noget.
Følgende allonge til din gældende kontrakt foreslår vi du tiltræder:

Jeg, Bettina X, tiltræder ved herværende allonge, at min hidtidig kontrakts begrænsninger, i enhver henseende, ophæves fra dags dato at regne.
Konsekvensen er, at jeg ikke selv har nogen indflydelse på beslutninger af nogen art, men i ét og alt skal adlyde min ejer, eller hvem denne måtte bemyndige.
Kontrakten er, fra min side, uopsigelig. Kontrakten kan kun bringes til ophør, såfremt min ejer/ejere giver tilladelse til ægteskab.
Den hidtidige kontrakt inkl. herværende allonge kan frit sælges helt eller delvist af min, til enhver tid værende, ejer / ejere.
                                           
Betaling for tiltrædelse af herværende allonge udgør, fuldt møbleret lejlighed på adressen X, samt en BMV model X, begge dele værende din ejendom.

Nuværende erhvervsmæssig stilling her i virksomheden fortsætter uændret med løn og bonus forhold som aftalt, ligesom de aftalte særlige omkostningstillæg fortsætter.

Jeg læste den korte tekst igennem flere gange. Min direktør bad mig indtage hans stol ved skrivebordet såfremt jeg ønskede at tiltræde aftalen.
Langsomt gik jeg hen til skrivebordet. Løftede nederdelen så jeg satte mig på mine bare baller. Tog min direktørs fyldepen. Jeg skrev under. Ligesom kontrakten var der 3 eksemplarer.
Jeg rejste mig og afleverede de 2 eksemplarer til min direktør. Lad mig blot få dem alle 3. Dine værdifulde dokumenter vil fremtidigt blive opbevaret her.

Udvælgelsen af møbler må ske snarest. Møde med maler om farvevalg m.v. skal også klares, inden du ledsager ægypteren på en planlagt kunderejse.
Han er blevet VIP-kunde hos os, og mener vi, med din assistance, kan få en del af hans forbindelser som klienter.
Hjemvendt fra rejsen, vil lejlighed og bil være til din rådighed. Indtil du skal rejse, er hotellejligheden, hvor du vågnede op i dag til din rådighed. Vi sørger for opsigelse af din nuværende lejlighed.
Det er sjældent, nærmest ikke eksisterende, at jeg udtaler ros til en simpel luderSo. Din præstation i aftes og i nat fortjener imidlertid stor anerkendelse og er udført perfekt. Fremtiden tegner godt!!
BK fortsatte, det er tydeligt, at du har arvet fantastiske gener fra din mor. Hun er indlemmet, med høj status, i min organisation nu.
Fremtidig kan dine opgaver være alt fra en nøgen tøs i mudderhullet på landet til nattens dronning. Intet kommer til at forhindre, at du skal afprøve alt, uanset tid og sted.
Jeg vil gerne, min direktør talte, - bede dig foretage færdiggørelsen af dokumenterne til ægypteren.

Tilbage på mit eget kontor gik arbejdet let og hurtigt.
Mine tanker kredsede om konsekvenserne af min frivillige beslutning om, reelt, at sælge mig totalt.
Beslutningen både tiltalte og ophidsede mig meget, men jeg kunne også mærke en vis uro.
Fremtiden ville komme til at vise, at jeg ikke havde haft fantasi til at forestille mig, hverken de positive eller negative, følger af min underskrivelse af allongen.

Tilbage på direktørens kontor med det færdige materiale til hans godkendelse og underskrivelse. Han satte sig ved skrivebordet, læste det igennem og underskrev.
BK roste mit valg af tøj.
Fra nu skal du altid – med mindre anden ordre gives – være iført hofteholder, strømper og stiletter. Hofteholder og strømper skal tilpasses farverne i resten af din beklædning. Er dette ikke muligt, vælges farven sort.
Ordren gælder både i forbindelse med arbejdet samt privat.
Privat vil hofteholder, strømper og stiletter normalt være tilstrækkelig påklædning.
Direktør Kurt løftede min nederdel op og begyndte at lege med ”mine halvkugler”, jeg nyder disse baller proklamerede han.
Trist for dig min ven, kom det sarkastisk fra BK. Hun skal med ud at købe tilstrækkeligt med hofteholdere og strømper til den forestående forretningsrejse. Herudover har jeg aftalt med hendes ejer, at hun skal bese en helt speciel opvisning.

BK startede bilen. Han var meget meget tilfreds for min beslutning om at tiltræde en totalkontrakt. Det var hans overbevisning, at det ville blive til mange glæde og fornøjelse.
Røven helt ud til sædets kant, nederdelen væk og spred, befalede han. Hans højre hånd og fingre, fik forbandet hurtigt gjort mig liderlig på ny, så meget, at jeg ikke – ved det første røde trafiklys – opdagede, at en lastbilchauffør kunne stirre frit på den lille forestilling, så han glemte at starte ved skiftet til grønt lys.
Ved en forretning, han naturligvis kendte, standsede vi og gik ind.
Min lille veninde skal være veludstyret med forskellige hofteholdere / strømpebælter samt tilhørende strømper. Strømper skal være både med og uden søm.
Klarer du det, Emil, så finder jeg lige op til Hanne.
Emil nikkede høfligt, hun er på lageret.
Jeg må lige tage nogle mål af frøkenen, nærmest undskyldte manden, løft nederdelen op. Han begyndte at måle ”ret grundigt” da der lød et ”brøl” fra lageret.
BK befalede Emil derind omgående. Emil undskyldte, men ville sende en anden til at betjene mig!
En lækker ung ekspedient kom. Smilende forklarede han, at han ville gøre sit yderste for, at jeg ville få lækkert, frækt og pikant sortiment.
For at vurdere varerne (”tvetydigt”) korrekt, beder jeg kunden tage nederdelen af.
Jeg gjorde som han ønskede, og bemærkede hurtigt den afslørende bule i hans bukser. Han var bestemt ikke upåvirket af hvad jeg kunne vise ham.
Han tog mål, og fandt meget dygtigt en række elegante og pikante hofteholdere og strømpebælter frem, meget sagkyndigt fandt han passende strømper frem.
Under prøvningen forklarede han, det elegante i sammensætningen, der ikke altid burde være den oplagte løsning.
Bevæg dig både normalt og erotisk, det er vigtigt, at sættene sidder rigtig under alle forhold.

Lydene fra lageret afslørede, at Hanne var under effektiv behandling.
Som den største selvfølgelighed i verden, trak ekspedienten pikken frem.
På alle fire, lød det bestemt, så skal jeg hurtigt finde ud af, om varerne er i orden. Han kneppede med en stor erfaring, det var en fornøjelse.
Min overdel fik han nærmest flået af, og fingre og negle var meget brutale mod mine bryster i almindelighed og mine vorter i særdeleshed.
Sidste del af hans brug af mig blev overværet af BK og hr. Emil. BK og den unge ekspedient gennemgik de udvalgte varer, og bortset fra det jeg havde på, blev resten lagt i en pose.
Farvel, mine herrer. BK nikkede venligt, men tilføjede: ”Lær den So til Hanne at adlyde alle ordre. Kontrol kan komme når som helst”.
Vi kørte fra forretningen til et åbent område ved et skovbryn og en sø. BK standsede bilen, gav mig en kikkert og anviste retningen.
SE, min So, Berit klagede over, at hun ikke fik pik nok i nat. Sådanne klager tager jeg altid alvorlig, derfor står hun nu bundet til offentlig brug.
Lækkert ikke?
Jeg valgte at tilslutte mig hans opfattelse.

En uge senere:
Alt vedrørende lejligheden var valgt og håndværkerne gået i gang. Min mor havde fået en detaljeret liste over, hvilket tøj jeg skulle medbringe på rejsen med ægypteren – og hun pakkede.
Rejsen gik til London, Amsterdam og Berlin.
Forretningsmæssigt var der et minutiøst tilrettelagt program, og set fra ”mit” firma, blev rejsen en kæmpe succes.
Udenfor mødeaktiviteterne, var min rolle 100% glædespige/luder/slave. Opgaver jeg løste på en, efter alle mænds opfattelse, meget tilfredsstillende måde. Mine manglende hæmninger med hensyn til, hvad Herrerne måtte, hvor som helst, kunne tænde den mest ”kedelige” trofaste mand, så han gav fanden i hjemlige forhold.
Ægypteren havde en vidunderlig rejse. Dels var jeg hans sekretær, dels var han min hersker, og han udnyttede alt for både hans og vort firmas bedste.
Ikke mindst inviterede han flere på besøg i Danmark, hvor jeg ville være til deres rådighed.

Har jeg ikke vidst hvad en SLAVELUDER /SLAVESO var – ved jeg det nu.
Tilbage i min vidunderlige lejlighed skulle jeg dog senere finde ud af, at jeg ikke alene havde fornøjelsen af mine perverse udskejelser… men

FORTSÆTTELSE FØLGER