LÆSERNES EGNE NOVELLER

C O.©

Min liderlige kone - 7

Jeg vil nu fortælle om min kone. Hun er meget ude og rejse, og er derfor meget hjemme fra. Hun ved godt at jeg ikke nøjes med den ene gang om måneden, hvor hun er hjemme, og vi får dyrket sex med hinanden. Hun giver mig hver måned mellem 2-5.000 kr. som jeg kan købe sex for. At jeg får en hel del gratis fisse ved siden af, kan jeg næsten ikke gøre for. Min kone får sikkert også noget ministerpik eller diplomatpik når de er ude at rejse eller efter mødeaftener.

Nu vil jeg fortælle om vores sexliv.
Hun er den dominerende part og jeg er slaven. 

Fredag kom hun hjem ved sekstentiden. Jeg stod og tog imod hende på trappen, jeg havde let sommertøj på. Lis som min kone hedder var i en stram nederdel der både fremhævede og forsøgt at skjule hendes lidt for store røv og lår og en tynd bluse der tydelig fremhævede den kraftige bh, som var nødvendig for at holde hendes store patter på plads. Jeg havde på forhånd lavet en lækker middag, som vi indtog tillige med flere flasker rødvin, samtidig med at vi drøftede, hvad vi havde foretaget os. Jeg ventede hele tiden, på at hun startede legen med at give ordre. Pludselig sagde hun:
- Tag dit tøj af, jeg skal se om dine nosser er slappe nok eller der skal hænges noget i!
Det mente jeg nu ikke.
- Kom her hen, sagde hun, greb fat om klodserne, trak i dem og gav dem en svingtur. - Tag mine sko af, (hun havde ingen strømper på), - kys mine tæer og rens dem din tunge.
Jeg slikkede hver enkel tå men fik et ordentlig slag i røven.
- Gør det ordentlig og lad  den pik forblive i slap tilstand. Rejs dig op og læg dine nosser her på bordet.
Jeg gjorde som hun beordrede, dvs. sækken op på bordet, men pikken havde løftet sig lidt over bordkanten.
- Gå ud og læg dig på græsplænen på ryggen med lukkede øjne og hvis du ikke holder dem lukket, hænger jeg dig op i nosserne. 
Jeg tænkte på, hvad mon hun nu fandt på. Lis plejede at blive liderlig efter en god middag. Jeg lagde mig på græsplænen og svingede lidt med kalorius. Pludselig kom der en ordentlig regnskylle. Det var Lis der overtissede mig. Da hun var færdig, og jeg kunne åbne øjnene, så jeg at hun havde smidt tøjet.
- Rejs dig op på alle fire så vil jeg ride på dig. 
Hun satte sig på mig og gned skamlæberne mod min ryg. Jeg kunne mærke på hende hun begyndte at blive liderlig. 
- Voldtag mig, vil du ikke voldtage mig? Jeg trænger sådan til at blive voldtaget. Slik mig!
Og jeg slikkede.
Hun sagde, - Jeg vil have din dejlig store tæppebanker pik nu, og hun vrikkede lystig med røven, - kom nu jeg trænger sådan til pik!
Lis er en ret høj pige, og når jeg ligger på knæ mellem ballerne, kan jeg ikke nå. Jeg satte mig på hug, førte pikhovedet ned over røvhullet og ned til fissen, og stødte den langsom i bund, hvor jeg blev hængende stille lidt, før jeg begyndte at lade pikken køre som et stempel frem og tilbage. Jeg kunne høre at Lis fik flere orgasmer på hendes stønnen og hendes ordbrug.
– Ja, stød den i bund, kom nu, kom nu, jaees jiiiip, ja ja ja det er godt, bliv ved, bliv ved, jeg kommer, jeg kommer, jeg kooooooooommer, jeees, jeg vil have mere niaauv.
Efter at have kørt sådan i ca. et kvarter, og Lis havde fået tre eller fire højlydte orgasmer, smed hun sig pludselig på maven og pikken svuppede med et klask op på min mave. 
- Jeg vil se når du sprøjter, sagde hun, og greb fat i nossesækken. - Spil nu for mig.
Jeg begyndte med højre hånd. Pikken var stenhård, den var så hård, at den kunne holde en spand vand med otte liter. Jeg kunne ikke holde ret længe. Lis sad ca. en meter fra mig, og efter en pludselig indskydelse, fik jeg samtidig med den første kraftige sprøjt vendte mig om mod Lis, så den ramte plet lige under næsen og mellem øjnene.
Da hun var kommet sig over overraskelsen sagde hun at det skulle jeg få betalt. Hun greb om nosserne. - Der skal nok hænges noget i for at styre dig. Hun trak mig ind i stuen satte en løkke om mine nosser og bandt dem så højt at jeg ikke kunne nå der op, og samtidig så stram at jeg ikke kunne lægge mig ned, og dermed trak jeg dem endnu længere. Men det er en hel anden historie.


Venlig hilsen
C O.