LÆSERNES EGNE NOVELLER

Wande54©

Min ny gummislave

Vi havde e-mailet og snakket sammen i telefonen et stykke tid, da vi mente at tiden var inde til at mødes. Da det skulle foregå et neutralt sted, så blev vi enige om at få en enkelt genstand i en bar i byen lørdag aften. Hun havde fået besked på at være der præcis kl. 19.00.
Da hun kom ind var jeg ikke i tvivl om, at det var hende jeg ventede på, for hun kiggede sig lidt usikkert omkring i den dæmpede belysning. Jeg vinkede til hende og da hun kom hen til mit bord, sagde jeg "Hej Tine!"
Hun satte sig smilende og sagde "Hej, hvorfra vidste du det var mig?"
"Du udstrålede en spænding, der ikke var til at tage fejl af, og så er du den eneste, der kom ind på det aftalte tidspunkt." svarede jeg. "Hvad kan jeg byde dig?"
"Et glas hvidvin ville være dejligt."
Da tjeneren havde sat det på bordet begyndte vi at snakke videre om alle de ting vi havde udvekslet mails om. Det var helt tydeligt at Tine følte sig vel tilpas, så jeg gik dybere ind i hende med mine spørgsmål og svar. På et tidspunkt så jeg hende dybt ind i øjnene et stykke tid mens jeg hørte hende tale. Da hun havde talt færdig sagde jeg, mens jeg stadig så hende i øjnene "Nu du er kommet her, så har du afklaret med dig selv, at du er villig til at kaste dig ud i det. Derfor vil jeg bede dig læse og underskrive dette stykke papir, der gør dig til min ejendom."
Jeg tog et stykke papir op af inderlommen og lagde det foran hende. Hun tøvede lidt så jeg sagde med hård stemme "Tag det så!"
Hurtigt rakte hun over bordet og tog papiret, åbnede det og læste det mens rødmen bredte sig i hendes ansigt. Jeg skubbede en kuglepen hen til hende og hun tog den og rullede den mellem fingrene mens hun tænkte så det knagede. Jeg var godt klar over at det var en svær beslutning hun stod overfor at skulle tage.
Hun kiggede op på mig, smilede og sagde "Ja, jeg gør det. Jeg skulle lige tænke det hele igennem, men tanken gør mig helt varm, så jeg gør det." Så skrev hun under og rakte mig både papir og pen.
"For at give dig en chance for at fortryde havde jeg sat prøvetiden til 2 måneder, men derefter fanger bordet!"
Hun satte sig hen ved siden af mig, lagde den ene hånd i min, klemte den og sagde "Jeg kan faktisk ikke vente længere, Herre. Vil du ikke nok lade mig prøve det, jeg er gået ind til?"
Jeg gav hende et kys og svarede, at jeg faktisk havde forberedt en introduktion til hende, så hun skulle bare drikke ud og komme med.

Da vi kom udenfor fandt vi snart en taxa og steg ind bagi. Jeg gav chaufføren en seddel med adressen og tog et sort bind op af jakkelommen. Det gav jeg hende for øjnene, så hun ikke kunne se hvor vi kørte hen. Mens vi kørte hviskede jeg lidt om de ting jeg ville gøre med hende og hun var tydelig opsat på det.
Da taxaen standsede ud for huset betalte jeg, gik jeg om og åbnede døren for hende og hjalp hende ud. Med en arm omkring hende førte jeg hende op til hoveddøren, låste op og førte hende ind i entreen. Her satte jeg hende i en stol, mens jeg tog jakken af, låste døren igen og gik ind og tændte lyset i stuen.
Efter at have checket mine forberedelser tog jeg bindet af hende og fulgte hende ind i stuen. Hun så sig om og jeg kunne mærke en gysen gå gennem hende, da hun så korset og piskene der hang ved siden af det.
Jeg gik hen og satte mig i en lænestol og sagde "Kom herover og tag dit tøj af, men gør det langsomt."
Hurtigt kom hun hen foran mig og startede med at tage trøjen op over hovedet. Hun var slank med pæne velproportionerede bryster, de stramme bukser viste en nydelig bagdel jeg glædede mig til at stifte nærmere bekendtskab med.
"Giv mig dine støvler." sagde jeg og hun bøjede sig ned, tog dem af og gav dem til mig. Bukserne faldt, efterfulgt af blusen og strømperne. Da hun stod sådan kun iført BH og trusser bad jeg hende standse og vende sig rundt så jeg kunne nyde synet af hende. Hun var virkelig smuk, det var en rigtig god fangst jeg der havde gjort.
Jeg rejste mig op, trådte frem og tog omkring hende. Klemte hende ind til mig og kyssede hende. Jeg mærkede på hendes bryster og konstaterede, at de var dejlig faste med hårde strittende vorter.
Med en hånd i hendes hår trak jeg hende hen til korset, hvor jeg tog et par manchetter og spændte dem om hendes håndled. Da de sad ordentligt spændte jeg hende op på korset med ryggen udad. Så fik hun også manchetter på anklerne og de blev også gjort fast til korset. Til sidst satte jeg et bredt læderhalsbånd på hende. Nu stod hun spredt som et X og var klar til den første prøve.
Jeg fortalte hende, at nu skulle hun smage pisken og hvis hun skreg for højt ville hun blive kneblet, men jeg skulle først lige gøre mig selv klar. Så kunne hun stå og tænke over tingene mens jeg gik ind i soveværelset for at skifte tøj.

Da jeg kom ind i stuen igen, så jeg overraskelsen i hendes blik da hun så mig. Jeg var iført en skinnende sort latexdragt der stramt dækkede hele min krop, kun ansigtet var frit. I mit skridt sås en erektion ganske tydeligt, for mine trusser havde en virkningsfuld penisring indbygget.
Jeg gik hen bag hende og trykkede pikken mod hendes bagdel.
Så tog jeg om hendes bryster og klemte til, så hun begyndte at jamre svagt. Jeg hægtede hendes BH op og tog de stive vorter mellem et par fingre og nulrede dem hårdt. Hun stivnede og gispede da jeg satte et par klemmer på dem. Så tog jeg en kæde, satte den ene ende fast i den ene klemme, førte kæden bagom korset og satte den anden ende stramt fast i den anden klemme.
Med hånden gav jeg hende et par slag bagi og klemte hendes balder lidt, de var også dejlige faste. Hun havde en virkelig veltrænet krop.
Jeg fandt en passende nihalet pisk og gav hende et par lette slag, så hun kunne vænne sig til følelsen. Så øgede jeg langsomt styrken i slagene til hun ikke kunne holde sig tilbage længere, men kom med et par svage skrig. Nu havde jeg fundet hendes tærskel, så det var godt nok.
Jeg fortsatte piskningen af hendes bagdel og gav hende også nogle slag op over ryggen og bag på lårene. Så tog jeg ridepisken og gav hende et hårdt slag midt på røven. Hun gav et spjæt og et hyl.
"Aavv, ååhh. Det gjorde rigtig ondt."
Tårerne kom frem i hendes øjne, så jeg drejede hendes hoved til siden og gav hende et dybt kys.
"Det var skam også meningen, skat." svarede jeg mens jeg gned hende på den ømme bagdel. "Det kommer du til at vænne dig til efterhånden, men jeg skulle bare checke dine grænser af først. Og for resten hedder det 'Herre', når du taler til mig."
Jeg tog klemmerne af hendes bryst vorter og nulrede ømheden i dem væk, så løsnede jeg hende fra korset og førte hende over og satte hende i lænestolen.
"Vil du have noget at drikke?"
"Ja tak, Herre."
Jeg hentede to glas og en flaske hvidvin.
"Jeg synes vi skal fejre dine fremskridt, det ser meget lovende ud." sagde jeg smilende mens jeg legede med hendes ene vorte.
Der var nu en våd plet foran på hendes trusse, og da jeg gjorde hende opmærksom på den rødmede hun.
"Stod du og blev liderlig af behandlingen?" spurgte jeg mens jeg stak den ene hånd ned i trussen. Jeg stak en finger indenfor. Hun var drivvåd, så den gled let helt ind.
"Det tror jeg nok, Herre." sagde hun lavt.
"Hvad sagde du? Jeg kunne ikke høre det."
"Ja, Herre. Jeg stod og blev liderlig."
"Som min ejendom er det mig der bestemmer hvornår du må være liderlig og hvornår du må få orgasme. Ikke et sekund før jeg giver dig lov. Er det forstået?"
"Jamen, Herre. Det kan jeg da ikke selv styre, det kommer helt af sig selv."
"Så må du lære det. Det bliver en del af dit træningsprogram."
"Ja, Herre, jeg skal gøre mit bedste."

Vi drak et par glas vin og snakkede lidt om vore tanker og forventninger til den kommende tid. Hun virkede meget tændt og villig til at føje mine ønsker, så jeg ville lade det komme an på en prøve, så jeg sagde: "Da jeg ønsker du skal blive her i nat, kan vi lige så godt forberede dig til det."
Jeg satte en lædersnor fast til halsbåndet og trak hende op af stolen og efter mig ind i soveværelset med hendes støvler i den anden hånd. Jeg hægtede hendes manchetter fast til en kæde der hang ned fra en krog i loftet, bøjede mig ned og trak trusserne af hende.
Mens jeg spredte hendes ben satte jeg en stang fast til hendes ankelmanchetter, så hun atter stod med meget spredte ben. Jeg gik hen og satte mig på knæ foran hende og startede med at slikke i hendes dejlige fisse. Den smagte bare skønt.
Jeg kunne høre på hende at hun nød det, så derfor gav jeg hende et par slag i røven. "Har jeg givet dig lov til at nyde det?"
"Nej, Herre. Undskyld."
Mens jeg slikkede lidt videre stak jeg et par fingre dybt op i den nu sjaskvåde fisse og kørte dem rundt til de var godt fedtet ind. Så førte jeg hånden om bag hende og pressede den ene finger op mod hendes røvhul. Efter lidt arbejde gled den indenfor og jeg bevægede den lidt ud og ind, indtil ringmuskelen havde vænnet sig til den. Så stak jeg to fingre indenfor og masserede hullet til jeg kunne mærke hun slappede af i det. Jeg trak fingrene ud, tørrede dem og gik hen til kommoden, hvor jeg trak en skuffe ud og fandt lidt forskellige ting frem. Med et par røde latextrusser og en tilsvarende helmaske i hånden gik jeg hen til hende. Masken, der havde huller ved øjnene, næsen og munden, trak jeg ned over hovedet på hende, puttede det hår der stak udenfor op under kanten bagpå og glattede de sidste folder ud. For at hun ikke skulle se hvad jeg lavede, gav jeg hende et bredt gummibind hen over øjnene.
"Åbn munden." sagde jeg og hun åbnede den, så jeg kunne stikke en dildo, der sad indvendig i trussen, ind i hendes mund. Den kørte jeg ud og ind som om det var en rigtig pik hun suttede på. Når jeg stak den for langt ind kom der nogle gurglende lyde fra hende og hun drejede hovedet væk.
Det var noget andet vi skulle træne. Jeg tog trussen, smurte lidt glidecreme på begge dildoerne og fjernede hendes ankelmanchetter, så hun kunne få trussen på. Den var en anelse for lille til hende, men jeg fik trukket den på plads med begge dildoer trykket helt op i hende.
Det næste hun fik på var et par lange røde latexstrømper og et par stramtsiddende lange bukser. Da hun havde fået de lange højhælede støvler på igen blev hendes ben atter fastgjort til stangen. Så kom turen til overdelen der også skulle beklædes med rød latex. Her fjernede jeg halsbåndet og manchetterne, så de ikke sad i vejen og nu stod hun lidt usikkert på benene.
"Jeg tror jeg falder, Herre." sagde hun, og jeg svarede, at jeg nok skulle passe på hende.
Jeg havde en BH med huller til vorterne der så ud til at passe hende, så den fik hun på. Den sad lidt stramt så vorterne strittede ud af hullerne. Hun fik et par albuelange handsker på efterfulgt af en langærmet bluse med høj hals. Med halsbånd og manchetter stod hun nu i skinnende rød latex med sorte manchetter og støvler. Det eneste man kunne se af hende selv var munden. 
Jeg gav hende et dybt kys og sagde: "Hvor ser du smuk ud nu. Jeg er rigtig glad for at have mødt dig, skat."
"Tak, Herre. Det føles meget underligt, men også helt rart.
Jeg er glad for at du kan lide mig."

Jeg gik rundt om hende et par gange, så tog jeg den nihalede og gav hende et par slag bagpå. Forskrækket over slagene var hun ved at miste balancen, men genvandt den, så jeg gav hende lidt mere pisk på hele bagsiden. Så gik jeg foran hende og gav hende nogle slag over brysterne, hvor vorterne trådte tydeligt frem gennem gummitøjet. Hun gav sig lidt, men ikke noget foruroligende, så jeg fortsatte ned over maven og gav hende til sidst et par slag ned over fissen.
Den nihalede blev udskiftet med ridepisken der kunne kontrolleres mere præcist, og nu var målet udelukkende brysterne og skridtet.
Slagene blev langsomt hårdere og hårdere, og det fik hendes stønnen til at gå over i små skrig hver gang pisken landede på hende.
Derfor tog jeg en kuglegag og skubbede den ind i munden på hende og spændte den fast. Nu var hun nok ikke i tvivl om, hvad der skulle ske.
Jeg gav hende en række hårde slag på balderne, bag på lårene og til sidst på brysterne. Selv om gummitøjet tog en del af slagene, så ville hun have nogle dejlige røde striber nu. Savlet løb ned over hagen på hende og dryppede videre ned over brysterne, hvilket forstærkede lyden af slagene.
Efter et par slag der ramte lige hvor jeg regnede med hendes klitoris var stoppede jeg, og hægtede manchetterne fri af stangen og armene fri af kæden. Så førte jeg hende hen og lagde hende på sengen og bandt armene fast til hjørnestolperne.
Jeg fjernede fodmanchetterne, støvlerne og trak hendes bukser af. Da jeg derefter trak trusserne af, gav det et højt 'svup', da dildoerne smuttede ud af hende. Jeg lagde mig ned og labbede hendes fissesafter i mig. Hun var smaskhamrende liderlig og drivende våd.
Så satte jeg manchetterne på igen og bandt hendes ben ud til de samme stolper som armene. For at gøre det mere bekvemt trykkede jeg et par puder ind under hendes bagdel.
Så trak jeg mine egne bukser af og min hårde stive pik sprang frem.
Jeg krøb op på hende og trykkede i et stød pikken helt i bund i hendes våde fisse. Der kom et hyl fra hende trods gaggen. Mens jeg kneppede hende hårdt og dybt kneb og vred jeg hendes strittende brystvorter.
Jeg var efterhånden temmelig påvirket af hele sceneriet, så det varede ikke længe før jeg mærkede jeg var ved at komme.
Hurtigt fjernede jeg gaggen og trak mig ud af hende. Så krøb jeg op og trykkede pikhovedet ind i munden på hende og holdt det der. Hun begyndte at slikke og sutte løs, så det varede ikke længe før jeg sendte en kaskade ned i svælget på hende.

Nu havde forestillingen stået på et par timer og hun trængte nok til et lille pusterum, så jeg bandt hende fri.
Efter hun havde fået livet tilbage i lemmerne sagde hun, at det havde været en dejlig, men også smertende oplevelse og at hun snart skulle på toilettet.
Jeg tog en oppustet gummipude og førte hende ud i badeværelset. Gummipuden blev sat op ad toiletlåget og jeg hjalp hende med at sætte sig på toilettet.
Da hun sad ordentligt bandt jeg armene sammen og ned bag toilettet. Benene blev bundet fast med en snor der også gik bag om toilettet og til sidst fik hun en bred gummistrop rundt om hofterne så hun var fikseret på tønden.
"Så kan du bare lade det hele løbe." sagde jeg smilende og gav hende et dybt kys.
Da hun lod vandet løbe stak jeg hånden ned og gned hendes klitoris og stak et par fingre ind i fissen mens hendes pis plaskede løs på min gummiklædte hånd. Da hun var færdig tog jeg hånden op til munden og slikkede hendes safter af.
Da min pik var i mellemtiden begyndt at røre på sig, trådte jeg op på toiletbrættet og gik lidt ned i knæ, så jeg kunne putte den ind i munden på hende. Hun begyndte straks at sutte og slikke på den, så jeg startede med at mundkneppe hende. Da hendes tungearbejde var fantastisk og jeg stadig var meget liderlig, varede det ikke ret længe før jeg skød en ny ladning ned i halsen på hende.
Jeg lod pikken blive i munden på hende til den var slap og hun havde suttet den ren, så trak jeg den ud og rejste mig lidt op. Så lod jeg en stråle pis løbe ud over hendes maske og ned over brysterne. Med den ene hånd åbnede jeg hendes mund og gav hende den sidste stråle der. Gispende gurglede hun min nektar i sig og jeg kyssede hende som tak.
Som indledning til den næste prøvelse trak jeg en lang tyk gummikappe ned over både hende og toilettet. Der var ikke andre åbninger i kappen end åbningen forneden og et rør, der var fastlimet foran ansigtet, røret stak jeg ind i hendes mund. Kappen var så lang at den gik ned til 20 cm over gulvet.
Jeg kunne høre, at hun trak vejret hurtigt og stødvis gennem røret, så derfor sagde jeg til hende, at hun skulle være ganske rolig og slappe af, for jeg skulle nok passe godt på hende. Så satte jeg en elektrisk varmeblæser hen under kappen og tændte den på laveste hastighed og varme.
Den stod og snurrede sagte og jeg kunne mærke den varme luft stige op under kappen.
Jeg havde afsat en halv time til varmekuren og imens sad jeg på en stol foran hende. Ind imellem mærkede jeg på temperaturen under kappen og kunne ikke lade være med at klemme lidt på hendes bryster der trådte tydeligt frem gennem det tykke gummilag.
For at opretholde hendes væskebalance gav jeg hende lidt saftevand med en sprøjte gennem røret i munden. Hun havde snart drukket et helt kandefuld, men hun kunne jo også bare lade det løbe igennem sig som hun sad der.


Da jeg hørte uret slå halv tolv slukkede jeg for blæseren og fjernede den. Jeg fjernede også kappen og mærkede prøvende rundt omkring på hendes krop, hun var meget varm.

”Pu ha, det var godt nok varmt." sagde hun. "Jeg svømmer vist i sved."
"Det er også meningen. Blev du helt færdig på toilettet, ellers er det sidste chance nu." svarede jeg.
"Jeg har ordnet det hele, jeg kunne bare ikke tørre mig selv bagi." sagde hun grinende.
Jeg bandt hende løs og fjernede bindet fra øjnene, så hun kunne se igen for første gang i flere timer. Hun missede med øjnene og kiggede kærligt op på mig og sagde: "Du er en skat, Herre. Jeg tror ikke der bliver brug for fortrydelses paragraffen."
Jeg kyssede hende og svarede: "Det er jeg glad for at høre.
Jeg er helt sikker på at vi vil få det godt sammen. Tør dig nu og rejs dig op."
Da hun atter havde fået gang i blodcirkulationen hjalp jeg hende af med latextøjet og tog også mit eget af. Det blev lagt ned i en balje vand for det var efterhånden temmelig klistret.
Så gik vi sammen ind under bruseren og vaskede hinanden grundigt. Da vi havde tørret os hængte vi det skyllede latextøj til tørre og gik i seng for nu var vi begge ret udmattede. Snart faldt vi i søvn i hinandens arme.

Fortsættes.