LÆSERNES EGNE NOVELLER

Wande54©

Min ny gummislave 2

Lørdag morgen.

Jeg vågnede lidt over 9, strakte mig og kiggede på Tine, der stadig lå og sov sødeligt ved siden af mig. Hun var meget smuk og min pik rejste sig mens jeg lå og nød synet af hendes 25 årige krop. Så gryntede hun lidt og vendte sig med ryggen til mig.

Forsigtigt krøb jeg hen bag hende og førte pikken langsomt ind i hendes fisse, der grådigt tog imod den. Hun var ret våd i fissen, så jeg trykkede den roligt helt i bund mens hun stadig sov, og begyndte at kneppe hende i et langsomt tempo, mens jeg nød følelsen af hendes dejlige stramme fisse. 

Da hun lidt efter begyndte at røre på sig, lagde jeg armen om hende og holdt hende fast. Hun drejede hovedet og missede med øjnene og sagde: "Åhh, så er det dig Herre, jeg troede bare det var en skøn drøm."
"God morgen, min blomst." svarede jeg "Har du sovet godt?"
"God morgen. Ja, det har jeg i hvert fald, og jeg har drømt så dejligt." Hun smilede mens hun sagde det.
Vi lå stille og kneppede et stykke tid, da hun pludselig stønnede "Herre, jeg er ved at eksplodere, må jeg have lov at komme nu?" 
"Ja, du må godt komme." svarede jeg mens jeg satte tempoet lidt ned, så jeg rigtig kunne mærke musklerne i fissen arbejde. Det var bare skønt.
Hun kom med en høj stønnen og vred sin krop, så pikken gled ud af hende. 

Da hun var faldet til ro, drejede jeg hende om så hun lå på ryggen. Så satte jeg mig overskrævs over hendes bryst og stak min slimede pik hen mod hendes mund, der villigt åbnede sig, så jeg kunne komme indenfor. Mine ben holdt hendes arme fast ind til kroppen, så hun ikke kunne gøre ret meget modstand.
Jeg nøjedes med at stikke pikhovedet indenfor og hendes tunge slikkede rundt om hovedet. Jeg pressede den dybere ind, indtil hun startede med sine gurglelyde.
Så trak jeg den helt ud, rejste mig og lagde et par sammenfoldede puder under hendes nakke, så hendes hoved kunne komme bagover. Hun fornemmede nok hvad jeg havde tænkt mig, for hun sagde, at hun ikke kunne klare at få noget forbi drøbelen uden at skulle kaste op.
"Du skal bare slappe fuldstændigt af i dine halsmuskler, så kan du godt klare det. Jeg skal nok gøre det forsigtigt og være meget opmærksom på dig." svarede jeg smilende. Nu gjaldt det jo om at gøre hende tryg ved situationen.

Jeg krøb op og satte mig omvendt over hendes ansigt, og bad hende lægge nakken tilbage og åbne munden så meget hun kunne. Så stak jeg pikken indenfor og lod den roligt glide ind til jeg kunne mærke en lille krampetrækning hos hende.
Jeg holdt nu pikken helt stille til hun havde vænnet sig til den, og lod den så forsigtigt glide videre igen til den var kommet forbi det kritiske punkt. 
Jeg kunne høre, at hun trak vejret gennem næsen med noget besvær, men fortsatte alligevel med at skubbe pikken længere ned i halsen på hende. Da den var så langt nede at hårene rundt om pikken kildrede hendes hage, begyndte jeg med langsomme kneppebevægelser - Ahh, det strammede så dejligt om pikken. 
Jeg kunne høre hendes vejrtrækning blive mere besværlig, så jeg trak langsomt pikken helt ud, så hun kunne få vejret igen. Begærligt hev hun efter luft mens hun sagde, at det var meget ubehageligt, men at hun godt ville forsøge en gang mere for at glæde hendes Herre.
Jeg sagde, at hun skulle sutte godt på pikken og så tage tre meget dybe indåndinger inden vi prøvede igen. 
Denne gang kom den meget nemmere forbi det kritiske punkt, for hun slappede mere af nu. I en lang glidende bevægelse pressede jeg mig atter helt ned i halsen på hende og genoptog mine kneppebevægelser.
Det varede ikke længe før jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme, og da hun samtidig var blevet lidt rød i hovedet, trak jeg mig helt ud af hende. 
Hun hev efter vejret og sagde, at nu ville hun altså ikke mere, for det var alt for ubehageligt ikke at kunne få vejret.
"Du har klaret det virkelig flot, men du skal være klar over, at du vil blive trænet i det regelmæssigt. Men nu er det tid til at få noget at spise inden vi fortsætter. Gå ud i køkkenet og begynd at lave noget kaffe."

Jeg rejste mig og gik på toilettet med min stive pik svingende foran mig. Jeg ville helst ikke komme endnu, for den skulle jo gerne kunne holde til hele dagens program.
Da jeg havde overstået toiletbesøget tog jeg dagens tøj på. Det bestod af et par trusser med erektionsring og en undertrøje, begge i gennemsigtig latex, lange strømper, lange stramme bukser og en langærmet løs bluse, det hele i skinnende sort latex. 
Til Tine lagde jeg et par trusser med åbent skridt, en BH med huller, et par lange strømper og en kjole frem, alt sammen også i sort latex. 
Jeg havde jo skrevet en del sammen med hende inden vi skulle mødes, så jeg havde sikret mig tilstrækkelig med latextøj der passede hende.
Efter et blik i spejlet gik jeg smilende ud i køkkenet, hvor Tine havde dækket bord og der duftede dejligt af kaffe. 

"Du trænger vel også til en tur i badeværelset, så skynd dig at få ordnet det. Jeg har lagt tøj frem til dig derude."
Hun skyndte sig af sted, og jeg fandt resten frem til morgenmaden imens, så hun kunne sætte sig til et velforsynet bord, da hun kom tilbage.

"Er du egentlig klar over hvor godt skinnende sort gummi klæder din smukke krop?" spurgte jeg, og så at hun rødmede lidt.
"Det er også super skønt at have på. Jeg anede slet ikke at det var så dejligt - og da jeg så mig selv i spejlet var øjnene ved at falde ud." svarede hun mens hun så ned i gulvet.
"Du skal ikke være genert, der er kun os to her. Drej dig rundt, så jeg kan nyde synet af dig." sagde jeg grinende. Hun kunne tage vejret fra enhver, så godt så hun ud.

Vi satte os og spiste mens vi hyggesnakkede - hun var absolut heller ikke dum, og vi kom rundt om mange forskellige emner. Det bedste var, at hun indvilligede i at blive hos mig til søndag eftermiddag, så vi havde stadig det meste af weekenden foran os.

Da vi havde ryddet op efter maden, gik vi ind og lagde os på sengen for at fordøje lidt inden vi skulle lege videre. Vi lå og kælede og krammede hinanden mens vi fjollede og grinede.
Jeg kunne mærke, at vi var varmet godt op, så jeg rejste mig op og sagde "Slut med pjankeriet, rejs dig op og kom her hen."
Hurtigt hoppede hun ud af sengen og kom hen foran mig. 
Jeg tog et halsbånd og gav hende på, mens jeg sagde "Dette halsbånd er symbolet på din underkastelse. Når du har det på, så er du min ejendom, og jeg har fuld råderet over dig."
"Ja Herre, jeg gør som du befaler."
Jeg tog et sæt manchetter og rakte hende. "Sæt dig og tag dem her på - husk de skal sidde ordentlig fast. Når du har gjort det, så kom ud på toilettet til mig." Så vendte jeg mig om og gik ud af døren.

Ude på toilettet gjorde jeg lidt remedier klar til brug. Så satte jeg mig på en skammel og ventede. Snart efter kom Tine derud. 
"Kom her hen så jeg kan se om du har gjort det ordentligt." sagde jeg og hun stillede sig foran mig. Jeg trak i remmene og strammede håndledsmanchetterne et hul mere, ankelmanchetterne var i orden. "Sådan skal de sidde, husk det til en anden gang."
"Ja Herre, jeg mente bare de var lidt for stramme sådan."
"Du skal ikke mene noget - når jeg siger de skal sidde ordentlig fast, så kan det godt være de strammer lidt. Ned på alle fire!"
Hun røg straks ned på knæ, og jeg skrævede hen over ryggen på hende mens jeg tog enden af lavementslangen og pressede studsen ind i røven på hende. Så åbnede jeg hanen og den lune væske strømmede ind i tarmen.
Da posen var tømt blev hun sat på toilettet og kunne tømme sig, mens jeg gjorde en ny portion klar. Proceduren gentog sig, men denne gang fik hun ordre på at holde væsken i sig. Det gjorde hun indtil hun jamrede, at nu kunne hun altså ikke mere.
Da hun havde tømt sig, og jeg havde tørret hende grundigt bagi, gik vi ind i stuen. Der førte jeg hende hen til korset, hvor jeg spændte hende fast med ryggen mod korset, så hun var helt udstrakt. 
Jeg spændte remme rundt om arme og ben samt rundt om kroppen under brysterne og ved taljen. Nu var hun helt fastgjort til korset uden at kunne bevæge andet end hovedet.
Hun fik en oppustelig gag i munden og efter et par tryk på bolden sad den som den skulle og hun var gjort tavs.
Jeg udsøgte mig en nihalet pisk og startede med at varme hende lidt op ved at slå let ned over maven og op over brysterne. Hun gryntede gennem kneblen og prøvede at vride sig, men hun var helt overladt til mine lyster nu.
Da jeg mente hun var klar, øgede jeg styrken i slagene, især hen over brysterne og ned over hendes fremtrædende Venusbjerg. For hvert slag kunne jeg høre et halvkvalt skrig fra hende, men øjnene bad om mere.
Jeg gik hen til hende og rullede kjolen op over maven så hendes trusser kom frem. Jeg stak en finger ind i åbningen og mærkede, at hun var meget våd i fissen.
Jeg fandt en strap-on dildo frem og legede lidt med den i hendes fisse, det var noget hun kunne lide, for hun lukkede øjnene i nydelse. 
Derefter trak jeg den ud og gav hende et par hårde slag direkte på hendes liderlige skridt. Hun gav et par kraftige spjæt, men kunne jo ikke undvige slagene. 
Lidt efter havde hun fået nok, så jeg tog atter dildoen og trykkede den helt i bund og spændte dens remme om hende, så den sad fast og pikken fyldte hende godt ud. Til sidst trak jeg kjolen ned på plads igen, og trådte et skridt tilbage for at iagttage hendes reaktion.
Jeg tog en lille fjernbetjening frem og drejede på en knap. Straks begyndte hun at dirre i lårene og man kunne tydeligt se musklerne i underlivet arbejde. Der var en meget virkningsfuld trådløs vibrator indbygget i dildoen.
Da jeg kunne se, at hun var på vej til at komme, gav jeg hende et par hårde slag på brysterne og drejede et par trin højere op på knappen. Hendes muskler kæmpede mod fastbindingerne i en kæmpe orgasme.

Da den var ebbet ud igen skruede jeg helt ned, fjernede gaggen og dildoen igen. Hun hang nu helt livløs bortset fra en gispende vejrtrækning. 
Jeg lod hende hænge lidt mens jeg satte mig i lænestolen og kiggede på hende. Min pik var stor og stiv mod de stramme gummibukser, og den hungrede efter forløsning, så da jeg havde siddet og nydt synet tilstrækkelig længe, rejste jeg mig og gik hen til hende.
Hun så smilende på mig og sagde "Tak Herre, det var den skønneste orgasme, jeg har haft længe, selvom dildoen gjorde ret ondt til sidst."
"Nu har du fået udløsning for din liderlighed. Nu skal du til at gøre det behageligt for mig." 

Med de ord begyndte jeg at løsne remmene, og forsigtigt tog jeg hende ned fra korset. Hendes lemmer var stive, så hun vaklede, da jeg førte hende hen til lænestolen.
"Kravl op og læg dig på knæ." sagde jeg og gav hende et højt klask bagi.
Hurtigt kravlede hun op og jeg fik hende til rette og justeret stolen, så jeg kunne fastgøre hende ordentligt. Hendes ben blev bundet til nogle stropper i siden af sædet og armene blev ført rundt om ryglænet og bundet fast der. 

Jeg tog en gasmaske med slange op af en skuffe og satte den på hendes hoved, og skubbede en pude ind mellem hovedet og stolen. Så spændte jeg en bred rem bag om hovedet og rundt om stoleryggen så hun atter var totalt fikseret.
Jeg kontrollerede opsætningen endnu en gang, mens jeg lyttede til den snerrende lyd fra gasmasken, når hun trak vejret. 
Jo, det hele var i orden nu.

Så tog jeg pisken og gik om bag hende og bearbejdede hendes røv gennem det stramme gummitøj. Hun prøvede at stritte imod, men hun kunne ikke vriste sig løs.

Nu skulle der ske noget andet, så jeg trak hendes kjole op om livet, og bukkede mig ned, så jeg kunne slikke hende lidt i fissen og røven. Det var bare dejligt! Hun smagte lækkert og der var samtidig en skøn duft af varmt gummi.

Jeg rejste mig, trak mine bukser af og min stive pik sprang ud i luften. Nu skulle den endelig have sin del af legen, så jeg gik i stilling bag hende.
I et stød kom den helt i bund i den drivvåde fisse og jeg begyndte at kneppe løs. Når jeg mærkede at jeg kom tæt på udløsningen, standsede jeg til jeg havde fået styr på tingene, for jeg ville ikke komme for hurtigt.
Tine hylede højt inde i masken, for hun fik flere orgasmer efter hinanden. Tredje gang trak jeg mig helt ud, så vi begge lige kunne få en pause.

Da vi var faldet lidt til ro smurte jeg noget creme ind i hendes røvhul, for det var der jeg ville aflevere min ladning.
Da det var fedtet godt ind og min finger gled uhindret ind, trykkede jeg pikhovedet fast mod rosetten. Langsomt åbnede den sig og hovedet gled indenfor med et lille svup. 
Jeg trak det lidt tilbage og trykkede det ind igen. Samtidig klemte og nulrede jeg hendes ene brystvorte mellem to fingre. 
Med langsom rytme begyndte jeg at kneppe hendes stramme røvhul og trængte dybere ind for hvert stød. Da jeg var kommet helt i bund, trak jeg den ud til kun hovedet var indenfor og bankede den helt i bund igen.
Sådan fortsatte jeg, mens jeg skiftevis klemte hendes brystvorter, til jeg endelig kom i en kæmpe orgasme. 
Jeg lod pikken blive i bund til den havde sprøjtet færdig og var begyndt at skrumpe igen. Jeg kunne nu mærke noget andet presse sig på, så jeg lod også et par stråler pis skylle ud i hendes røv.
Så trak jeg den slatne pik ud og for at hun ikke skulle spilde noget, tog jeg et stykke bredt tape og satte ned over røvhullet.
Så tog jeg mine latexbukser på igen, bandt hende fri og trak hende med ud på toilettet, hvor hun fik hevet tapen af og kunne sætte sig og tømme tarmen. 
Jeg spurgte, om hun ville have en udskylning, men det mente hun ikke var nødvendigt efter den portion jeg havde efterladt i hende.

Da vi havde vasket os gik vi ud i køkkenet for at få lidt at spise og drikke, for vi var godt trængende efterhånden.
Efter maden lagde vi os igen ind på sengen, hvor vi slappede af og kælede kærligt med hinanden. Det varede ikke længe før vi faldt i søvn i hinandens arme.

Hvad sker der mon når de vågner? - Gå ikke glip af næste afsnit!