LÆSERNES EGNE NOVELLER

Wande54©

Min ny gummislave 3

Lørdag eftermiddag.

Da vi vågnede var klokken næsten halv 3 - Jo, det tærer på kræfterne at dyrke SM og sex!!
Da vi begge var tørstige, hentede jeg et par glas og en flaske kølig hvidvin. Så lå vi og nussede, mens vi drak et par glas.

Hvilen havde gjort os godt, for det varede ikke længe, før vi begge var tændte på at lege videre. Vi var begge lige opsat på at skulle have så meget ud af weekenden som muligt.

Jeg åbnede en skuffe og stod og rodede rundt i gummisagerne, mens jeg funderede over, hvad hun nu skulle udsættes for. Jo, det skulle være min nye 'Sutte pik hætte', for den havde jeg glædet mig rigtig meget til at afprøve.
Jeg fandt den frem og trak trussen på. Hun gloede mistroisk på hætten, der hang ned mellem mine ben. 
"Havde du tænkt dig, at jeg skulle ind i det der monstrum?" spurgte hun grinende.
Jeg glattede gummiet pænt ud og svarede "Det er nemlig lige det du skal om lidt, glæder du dig ikke?" mens jeg fik skubbet pikken på plads i slangen mellem delene.
"Jeg vil altså helst ikke noget, hvor jeg ikke kan få vejret." svarede hun.
"Der er skam lufthuller ved næseborene, så det bliver ikke noget problem. Kom - ned på knæ her."
Jeg trak hende hen til mig og fik hende på knæ med ryggen til sengen. Så trak jeg hætten ned over hovedet på hende og fik drejet den så luftvejen var fri. Hun gispede efter vejret, men blev snart rolig igen.
Langsomt trykkede jeg pikken ind i munden på hende, det var en underlig fornemmelse, for lidt af slangen rullede med ind. 
Men snart havde hendes mundvand vædet den, så pikken kunne glide velsmurt ind og ud. Jeg satte tempoet lidt op og kunne mærke, at hun klarede meget bedre at få pikken lidt ned i halsen nu.
Jeg var meget opmærksom på hendes åndedræt, men det lød helt ubesværet, så jeg mundkneppede videre.
For ikke at komme alt for hurtigt, holdt jeg pauser af og til, men hun ville åbenbart have afsluttet legen snart, for hver gang havde tungen travlt med at tirre mig. Så inden det gik galt skyndte jeg mig at trække hætten op over hovedet på hende igen.
"Fed tingest," sagde hun grinende "den skal jeg altså prøve igen en anden gang."
Nu var det li'som, hun var begyndt at styre lidt for meget, så jeg måtte hellere sætte hende lidt på plads.
Jeg fik hende op midt på sengen, hvor hun lå på ryggen. 
Jeg bandt reb i alle 4 manchetter og hendes arme blev strakt ned langs siden. Rebene fra hænderne blev bundet stramt fast nede ved fodenden. 
Så løftede jeg hendes ben op over hovedet på hende, så jeg kunne binde deres reb til stolperne ved hovedgærdet.

Nu lå hendes understel indbydende til en tur med pisken. Med den nihalede i hånden startede jeg en stille opvarmning af balderne, med et slag ned over fissen af og til. 
Hun hylede op, så for at dæmpe hende, fik hun en kuglegag i munden. Så kunne hun ligge og tygge lidt på den!
Da jeg mente hun var varmet godt igennem, skiftede jeg til ridepisken. Den er også nemmere at slå præcist med, så jeg startede med et par hårde slag midt på balderne, derefter en række lette slag hen ad baglårene og tilbage til røven, der atter fik en række hårde slag.
Så fik hun en tur fra indersiden af venstre lår hen over fissen til indersiden af højre lår og tilbage igen. Til afslutning fik hun 3 slag direkte på fissen.
Jeg lagde pisken og lagde mig ned og slikkede i hendes nu drivvåde grotte. Så våd som hun kunne blive af den behandling, måtte hun være en sand masochist, lige sådan en jeg havde ønsket mig.
Mens jeg slikkede lidt videre, klemte jeg hendes bryster og brystvorter hårdt og hun stønnede højt trods kuglen i munden.
Nu ville jeg ikke risikere, at hun fik kramper, selvom hun var meget smidig, så jeg bandt hende fri, og bøjede mig ned og gav hende et dybt kys. Hun gnubbede sine ømme lemmer lidt, men var hurtig klar igen. 

Nu havde hun været bukket sammen den ene vej, så jeg måtte hellere rette hende ud ved at binde hende lidt den anden vej.
Jeg flyttede hende rundt, så hun lå på knæ med spredte ben og anklerne blev bundet op til stolperne ved hovedgærdet. Så blev hendes hænder bundet sammen på ryggen og hun lænede sig bagover indtil nakken ramte madrassen, mens jeg holdt hende i ryggen. 
Rebet fra hænderne blev ført mellem benene og bundet stramt ned til fodenden, så hun lå bagover med kroppen i en bue opad. Hendes bryster strittede lige op i luften og venusbjerget stod højt hævet. 
Jeg legede lidt med brysterne til vorterne atter blev hårde og stive. Så lod jeg de første slag fra pisken falde rundt om vorterne, mens hun skreg ud gennem gaggen. 
Da brysterne var tilstrækkelig varme fortsatte jeg med hendes fisse. Venusbjerget stod indbydende og tog imod de første hårde slag, inden jeg bevægede slagene ned direkte på clitoris. Den voksede og det varede ikke længe før hendes vidt gabende fisse igen glinsede af væde. Min dejlige gummislave var ved at opbygge endnu en orgasme af slagene.
Da den kom, spændte hun kroppen så buen den dannede var endnu højere og skridtet stod helt op i luften. Et par velrettede slag på fissen afsluttede forestillingen og jeg smed pisken fra mig, stillede mig mellem hendes ben og proppede min stangstive pik ind i hendes fisse. 
Det varede ikke længe før jeg mærkede, at det var lige op over, så jeg trak mig ud i sidste øjeblik og fyrede kanonen af ud over hendes spændte krop. 

Nu hvor jeg var kommet, så bandt hende fri, for nu havde hun ærligt fortjent noget hvile. Klokken var også blevet mange og vi var begge sultne.

Hun havde fortjent at blive forkælet, så jeg bad hende om at gå ud og gøre et karbad klar til os begge. Imens bestilte jeg en Taxa til en time senere.

Da jeg kom ud i badeværelset stod der et dampende skumbad klar til os, så jeg tog hendes manchetter og halsbånd af. 
"Nu er du en næsten fri kvinde, Tine," sagde jeg "men du tilhører stadig din Herre på mange områder."
"Ja, det er jeg også meget glad for. Selvom du er lidt hård ved mig ind imellem, så er det også dejligt. Jeg tror aldrig jeg har fået så mange orgasmer på den samme dag." svarede hun.
Da vi sad i badekarret, klædte vi hinanden af og lod gummitøjet flyde rundt i vandet, så det kunne blive skyllet for fissesaft, sved og sperm. Vi vaskede hinanden grundigt og jeg masserede hendes krop, der var godt brugt efterhånden.

Da vi havde tørret os, hængt gummitøjet til tørre og selv fået noget almindeligt tøj på, tog jeg Tine under armen og sagde "Kom, nu har du fortjent et måltid mad på byens bedste restaurant." Sammen gik vi ned til den ventende Taxa.

Vi nød en fyrstelig middag med passende vine til, og var begge blevet ret pjattede efterhånden. 
Da Tine skulle på toilettet, tog jeg hendes håndled og sagde "Vent lige lidt. Du skal have denne her med." Da jeg åbnede hånden, lå der et hvidt æg med en snor i den.
"Hvad er nu det, du har fundet på!" grinede hun, tog det op og vendte det, mens hun studerede det. "Er det det jeg tror det er??" fnisede hun.
"Ja, det skal nok passe, tag det med ud og put det op i fissen med snoren udad."
Hun lukkede hånden om det og gik ud.
Efter nogen tid kom hun tilbage.
"Jeg er altså ret øm dernede, men ægget sidder der alligevel." sagde hun lavt, da hun satte sig. Hun havde også haft en hård medfart siden i går, så det var helt forståeligt, at hun var lidt slidt mellem benene.

Mens vi sad og drak kaffe med lidt lækkerier til, stak jeg hånden i jakkelommen og drejede lidt på fjernbetjeningen. Straks stivnede hun, "Åhh nej, Ikke nu igen!" udbrød hun og begyndte at sidde uroligt på stolen. Ægget var begyndt at vibrere.
Da jeg havde drillet hende lidt stoppede jeg igen, hun havde faktisk udført mere end jeg havde turdet drømme om i dag, så jeg måtte hellere give hende lidt fred.

Da vi ikke gad sidde i restauranten længere, tog vi en Taxa hjem igen, klokken var også blevet mange. 
Vel inde i stuen, satte vi os og kyssede og krammede lidt. 
"Mange tak for en dejlig aften. Men jeg må nok skuffe min Herre, for jeg tror ikke, jeg kan klare mere i dag." Hun sad og kiggede mig dybt i øjnene.
"Min slavepige har også klaret mere end jeg havde forventet, så du skal nok slippe for flere pinsler i dag. Men i morgen..." Jeg slog en latter op, mens jeg slog strømmen til så ægget kom til live igen.
Hun lettede fra stolen, hev kjolen af og trak trusserne ned. "Ud med den drillegøj!" sagde hun og trak i snoren og ægget kom ud med et Svup. Hun kom hen foran mig med det stadig snurrende æg i snoren. 
"Åbn munden!" sagde hun og holdt det helt hen i ansigtet på mig.
Jeg åbnede munden samtidig med at jeg slukkede for det. Med tungen trak jeg det ind i munden og suttede hendes dejlige safter af det. 
"Nu er det klar til i morgen," sagde jeg grinende, da jeg havde trukket det ud igen.
"Det håber jeg sandelig også jeg er, selvom jeg tvivler efterhånden." Hun både så træt ud og lød træt.
"Skal min slavepige have lov at sove i min seng eller ved siden af den i nat?"
"Åhh, Herre. Må jeg ikke nok sove i dine arme igen i nat? Jeg skal nok love at være sød ved dig."
"Det vil jeg ikke risikere, for så får vi nok ikke lukket et øje hele natten. Kun hvis du lover at ligge stille."
"Min elskede Herres ydmyge slavetøs skal nok være stille og sove pænt."
Grinende gik vi ind i soveværelset, hvor vi tog resten af tøjet af og krøb ind under dynen. Det varede ikke mange øjeblikke før der lød dybe åndedrag fra dem begge.

Kan Tine mon klare endnu en dag? Vil hun forlade sin Herre søndag aften?

Følg med i resten af historien.

Fortsættes